Sziasztok,
Először is szeretném megköszönni, hogy ilyen aranyosan drukkoltok és bíztattok! Nagyon jól esik!
Nem szeretnék túlzott reményeket tápálálni, hogy két kisbabám lesz, és úgy vagyok most már vele, hogy inkább most szívódjon fel, minthogy betegen szülessen meg - még ha kegyetlenül is hangzik… Persze nagyon boldogok lennénk, ha csoda történne, és behozná a lemaradását, de úgy gondolom, hogy ebbe nem szabad beleélnünk magunkat, hiszen ennek nem sok az esélye bármennyire is jó lenne.
Finike,
Most látom csak, hogy eddig még nem is gratuláltam Vikihez!
Csodaszép kiscsaj!!!!!!
:D:D
És köszönöm a drukkokat!
Adra,
Hát, ezek szerint sajna nem fogom az ikresek táborát növelni… na de ez van… Természetesen egy kisbabának is nagyon örülünk, Ő is maga a csoda számunkra, akit már most nagyon imádunk
Köszönöm a drukkokat utólagosan is
Dóri,
Hú, de jó, így másodikra az ikrek mennyire jóóó szerintem
Ági baba is tündéri azon a képen
Fricky,
Képzeld, amikor hétfőn voltam a dokinál, az Ő számítása szerint én is
Június 15.-re vagyok kiírva!!!
:D:D Amúgy a júni 14 a netes kalkulátor volt
De bárhogy is lesz, együtt fogunk finiselni, az már tuti
:D:D
Holnap reggel 8-ra megyek a védőnénihez, elvileg minden labor leletem megvan, mindent megkaptam a BMC-ből, nagyon rendesek voltak
A hányinger engem is megtalált a héten elég rendesen. Eddig is sokszor volt, de most bedurvult, és hirtelen tör rám, de úúúgy, hogy azt hiszem, hogy futhatok is, mert jön a kisvuk
De ezt eddig még megúsztam. Állítólag hányinger szempontjából a 8.hét lesz a legkritikusabb. Én holnap lépek a 8.-ba, úgyhogy már félek a következő napoktól
Asiye,
Gratulálok a barátnődnek, hogy Neki is elsőre sikerült!!
A másiknak meg ezernyi drukkot küldök!
Mondd meg neki, hogy a Jánosban jó kezekben lesz. Ki a dokija? Nem akar a BMC-s topikhoz csatlakozni? Nagyon aranyosak ott is a lányok, és sok-sok kérdésre tudják/tudjuk a választ
Mi a lombik előtt kb. 7-8 évig nem védekeztünk, tehát ez elég sok idő. Csak mindig húztuk-halasztottuk a dolgokat, hogy utána járjunk a dolgoknak. Amúgy 1 év sikertelen próbálkozás után már kell menni kivizsgálásra, mert valószínűleg akkor már elkél némi segítség (lehet hogy csak kicsi kell). Nálunk mindkettőnkkel gond volt, így esélye sem volt annak, hogy spontán essek teherbe, de azt éreztem az első pillanattól, hogy elsőre sikerül
Sidney,
Köszönöm, ari vagy
További szép napot kívánok ezen a csúnya, borongós, esős szerdán . Puszi mindenkinek!