Sziasztok!
Educi!
Én is üdvözöllek kis csapatunkban és gratulálok a kislányodhoz!
Nekem az jutott eszembe, nem lehet-e, hogy a lakásotokban nagyon száraz a levegő? Nálunk télen mindig megy a párologtató, mert a gázkonvektorok rettenetesen száritják a levegőt, ettől ugye kiszárad az ember szája, bőre, mindene.
Nem lehet, hogy a kislányodnak is ez a problémája? Azért gondolom, mert azt irod, hogy mióta hazavittétek, fennáll ez a gond. Tudom, még csak most kezdünk fűteni, de lehet, hogy ő érzékenyebb.
Egyébként fül-orr-gégészt én is tudok ajánlani. Az öcsém járt hozzá még kicsi korában, ami jó pár éve volt, ezért a mostani rendelési idejét sajnos nem ismerem. Dr. Gádor Ildikó, az Országos Idegsebészeti Tudományos Intézetben dolgozik. Ne ijedj meg a kórház nevétől, nyugodtan lehet hozzá menni.
Sára!
A sárga kismotort ajándékba kaptuk.
Azt mondta az ismerősönk, hogy Budaöesön van valami nagyker, ott vették. Sajnos nem tudom, mi a bolt neve, de hátha a neten fent vannak.
Hát ez a levegőztetés kérdés engem is foglalkoztat. Bevallom, tegnap nem is vittem ki Botit, mert orkán erejű szél volt és csak 3 fok. Tiszta tüdőgyuszi.
Ilyenkor, azt hiszem az a feladat, hogy mondjuk kétszer vigyük le a gyereket, rövidebb időre.
Botival nehéz a dolog, mert neki már programot kell csinálni, ő már nem ül a kocsiban a végtelenségig, ezért olyan helyre kell mennünk, ahol van mit néznie. Viszont muszáj, hogy levegőn legyen, mert bezárva otthon is lehet
, szóval ki kell sakkozni, mennyi időt lehet a szabadban úgy, hogy játsszon is, de ne is fázzon meg nagyon.
Ha találsz valami jó kis játszóházat, szólj légyszi, csatlakoznánk mi is, mert kell a társaság babának és anyának egyaránt!
Joe!
Tegnap elfelejtettem gratulálni Botinak a rengeteg sok új tudományához!
Jópofa lehet, ahogy"idomitod" őt a gesztenyével!
Csilla!
Hát én is leborulok előtted, nagyon ügyes vagy, hogy ilyen profin kifestetted a gyerekszobát. Valószinűleg tényleg bele lehet jönni, de azért némi rajztehetség nem árt hozzá, úgyhogy ne szerénykedj!
Orrszivó: Én is borzasztó durvának találtam a porszivózást, mert Boti is félt tőle. Vettünk Basa nevezetű kézi pumpás orrszivót, de sajnos semmit sem ér. Alig van szivóereje és amig próbálsz vele dűlőre jutni, a gyerek már ideggörcsöt kap, hogy miért nincs még vége a beavatkozásnak, úgyhogy vettünk egy nagy levegőt és bekapcsoltuk a porszivót. Ezzel sikerül teljesen kitisztitani Boti orrát és nagyon gyorsan túl lehet esni a dolgon, még úgy is, ha ordit kicsit közben.
Mostanra még a porszivótól való félelme is elmúlt, bár nem kivántam, hogy egy erős nátha segitsen azt elmulasztani.
Bocsánat, de mennem kell, felkelt a trónörökös.
Sziasztok!
Kinga