Sziasztok!
ANDREA:nem is tudtam hogy Floridában vagytok,örömmel hallom hgy jól vagytok és hogy jól érzi magát a kis nőcsábász kisfiad
Remélem csináltok ott is képeket.
És mikor jöttök haza?
Hát ez tök jó hogy jól viselte a repülést,épp a minap azon gondolkodtam hogy mi lenne ha repülőre kéne szállnunk,hogyan bírná ki Lilike.
Leírod majd hogy hogyan oldottad meg hogy ilyen jól viselte a repcsit?
Tegnap elkezdtem nektek írni,de jött értünk a párom és ahelyett hogy elküldtem volna,kiléptem
EMŐKE:szerintem sem jó ha ennyire befűtesz neki,volt egy ismerősöm aki nagyon óvta a kislányát,örökké bebugyolálta még nyáron is,50-en fok volt náluk a lakásban,éjjel-nappal ment a fűtés és szegény kislány örökké fázik,folyton beteg és a bölcsiben is vacogott meg ki kellett venni a bölcsiből is mert állandóan meg volt fázva,míg a többi gyerek egy kis pulcsiban futkozott az udvaron,ő rajta még kabát is volt.
Nálunk be szoktam kapcsolni a fűtést napközben,de többször ki is kapcsolom hogy ne legyen olyan meleg.
Éjszaka pl,este fürdésre bekapcsolom,pl most ment éjszaka a fűtés de a kislány szobájában letekertem a radiátort mert ő nem is tud aludni melegben.
Az apjánál kint ment a fűtés,de a kisszobában nálunk nem.
Nem akarom hozzá szoktatni a meleghez,meg ha megyünk anyuékhoz az családi ház és azért ott jóval hidegebb van,persze apu befűt neki mint az állat.
De ha ott szoktunk aludni ki is kapcsoltatom vele éjjelre a fűtést.
Csak egy pizsi van rajta ,alatta meg hosszú ujjú body és zokni,semmi más,meg persze be van takarva.
Van hálózsákunk is de egyszer sem altattam abba.
SEDITH:én is ugyanígy vagyok vele
Nagyon nőnek a babák,emlékszem amikor először a kezembe adták szülés után a szülőágyon,annyira pici volt hogy azt gondoltam soha nem fog megnőni.
És csak az volt bennem hogy már alig várom azt a pillanatot mikor tudja és érzékeli a jelenlétemet,hogy mosolyog mikor meglát és örül nekem.
És most,ahogy kiabál az ágyon nekem hogy vegyem már fel
Hát igen,nagoyn megy az idő,holnap már ő is 4 hónapos lesz
Kis boldog és egyre szebb,olyan hangosan síkogat már ha nem tetszik neki valami hogy nem sírni kezd előbb hanem síkít.
Tegnap a rácshoz akasztottam a kis horgászhálóját amit az apjától kapott és képzeljétek,leskelődtem az ajtónál és félig elfordult oldalra és elkapta a hálót,de persze mindig visszafordult mert elfáradt,jó sokáig így játszott majd hallom tök csend van és belestem és teljesen ott feküdt a hálónál és elaludt.
Hát majdnem megzabáltam olyan aranyos volt,na meg hogy egyedül elaludt.
Majd egy óra múlva felébredt de csendben játszott mikor belestem és folytatta a hálós játékot
Megvettem neki a zenélőst a kiságyra,de nem azt ami magától megy,mert az 15 ezer forint volt,elnéztem az árát.
Ez a másik volt 7500 és szép kék-sárga macik lógnak róla,amik napot felhőt csillagot fognak.
Nagyon szép.
A másikat elvittem anyuékhoz,legalább ott is elmarad a kiságyban.
SEDITH,tudod mikor megszültem azt mondtam soha nem akarok még egy gyereket,de már tudom,amíg élek még egyet szülök.
És a szülési fájdalom is megérte,ha hiszitek ha nem,ha választhatnék egy napot,akkor a szülésem napját választanám
Egyszerűen ha rá gondolok olyan jó érzés fog el hogy egyből felmegy az adrenalin szintem
Egy szóval,szerelmes vagyok a lányomba
De gondolom mindannyian így vagyunk vele.
SEDITH,ma írok emailt,de még nem tudom mikor.
RITA:nagyon édes TOMIKA,én is hoztam anyuéktól egy csomó télisapit meg meleg ruhát,amik a keresztfiamé voltak.
Segítsetek,tegnap úgy jártam hogy nem tudom hogyan lett olyan,de székelykáposztás lett a lányom új sapija,ami persze fehér,már 2-szer kimostam,de még mindig halványan ott van a kis folt.
Hát mivel jön ez ki
Vagy majd kikopik
Még a végén azt hiszik hogy nem mosok a lányomra
Holnap viszem oltásra,na most meg kakil
Én nem is tudtam csajok hogy megszűnt az 5 hónapos oltás.
Pedig a kiskönyvbe még mindig beírják.
Ma nekiadtam reggelire a SINLAC pépet,hát ez valami iszonyat.
Büdős is meg olyan fura íze van,régen volt ilyen babafőzelék,legalábbis erre emlékeztet az íze.
De megette mind a150-et
Tegnap meg tegnapelőtt kapott almát,de persze több jött ki mint be,de most mondta egy barátnőm hogy a szájpadlásához tegyem a kanalat,mivel a nyelvével midig ki fogja tolni.
Hát majd belejövünk
Na most megyek pelcsizni a kakimanómat
PUSZI MINDENKINEK
[size=18]A KIS MORZSINAK MEG JOBBULÁST KÍVÁNOK [/size]