Új privát üzeneted érkezett!

Persze. Képzeljétek felhívtam az SZTK-t és közölték, hogy csak időpontra lehet menni és mára már nincs időpont.

Kép
Kép
robcsi03

Másik magán dokit nem tudsz?

Kép
bettike
Eger

Robcsi!
Gratulálok! A halvány csík is terhesség!
Annyira biztos voltam a görbéd alapján a babában.
Viszont ha barnázol, akkor uzsgyi pogeszteron pótlásért! Ez nagyon fontos, különben elmehet a baba.

Fruzsi!
Üdv!

Moni!
Hogy vagy?

Sonjus!

Igen, jól látod. Jövő héten csütörtökön megyünk a 12. heti UH-ra. Viszem a férjemet is. Már be is fizettem a csekket a videó, meg a fénykép miatt. Nagyon várjuk, el sem hiszem, hogy eljutottunk idáig. :D

Áfonyaa!

Örülök, hogy jók a tapasztalataid a felkészítő tanfolyamról! Én is megnéztem a cikket..szörnyűű.

Szerika! Melcsi! Baratodildi! Purc!
Merre jártok?

Kép
babancs

Robcsi!

Bármelyik magándokihoz elmész és elsírod a tüneteidet, segíteni fog!

Kép
zölddisznó

sziasztok.

bocs hogy belevauzok de .betti.
nem biztos hogy nem vagy terhes.en szombat ota teszteltem tegmnaig minden nap.ket fele tesztettel.
az egyik csikos lett mindegyik a masik meg tegmnap sem lett az.pedig allitolag 10 es erzekenysegu.
ne add fel.probald meg masik tesztel is.

robcsi.gratula.nekem is folyamatosan erosodott a csik.

tobbieknek nagyon drukkolok.

Kép
monyoka

Köszi a biztatást monyoka! De kétféle tesztet csináltam, bár mindegyik 25-ös!

Kép
bettike
Eger

ma csinaltad mindketot?

Kép
monyoka

igen

Kép
bettike
Eger

hat igy ennek nem sok ertelme volt.
probalj meg holnap is egyet..
nagyon drukkolok.
van valami tuneted?

Kép
monyoka

Monyoka! Az a legszomorúbb, hogy nincs!
Azaz se mensi jel, se babó jel! Se semmi! :evil:
Olyan, mintha a ciklus kb. 10-12 napján járnék! Azaz semmi! Ennek ellenére már 43. napon tartok! (Átlag 37 nap)

Kép
bettike
Eger

Robcsi! Mire jutottál?

Kép
bettike
Eger

betti nekem sincs kulonosebb tunetem.
rengeteg huvelyvaladek,puffadas ennyi.
van egy modszer amivel eleg jol meg lehet allapitani hogy mi van.en is itt tanultam emg regen.
nalam mindig bevalt,bar kicsit lehet hogy morbidnak tunik.

Kép
monyoka

Hahó!

Robcsi! A halvány csík is csík, bizony :wink:

De tényleg doki kéne, nehogy baj legyen. Basszus, mér nem tegnap van ez, az én dokimhoz a magánrendelőjébe nem kell bejelentkezni, de csütörtökön rendel :evil:. Ha mást nem találsz, este menj el egy ügyeletre! Ott muszáj veled foglalkozniuk, és szerintem fel is írják, amit kell!

Bettike! Amíg nem jött, meg addig semmi sem tuti! :wink:

(Nekem a halvány csíkot az auchanos Lilly mutatta a 13. napon. Talán 25-ös. Miksát annak idején a Gravi hcg, mintha az is annyi lenne)

Görbuszom:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!

Bettike: Azért én addig nem adnám fel, amíg meg nem jön...engem is mindig ezzel vigasztalnak :wink:
Drukkolok++++++++++++++++++++++

Robcsi: A halvány csík is csík ez való igaz! :wink:
Én is kerítenék dokit, de ha nem tud senki fogadni, akkor E vitamin ezerrel és palástfűtea, abban vannak növényi -terhességmegtartáshoz szükséges- hormonok!! Bajotok nem lesz tőle :wink:
Drukkolok++++++++++++++++++++++

Babancs: Már 12 hetes vagy? Bakker, nagyon sietslz szülni, vagy csak az idő rohan?? :lol: Mennyit híztál?

Áfi: Hát ez a mostani kormány minden csak nem család és baba barát.... Akinek gyereke van/lesz vagy már tudja, vagy majd rájön.... :shock: :?

Na szép napot megyek a milió dolgomra :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Monyoka!
Jelenleg bármire kapható vagyok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Köszi mindenkinek a drukkolást, biztatást! Ez kellett nekem! Nagyon arik vagytok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Ez a teszt erősség hogy van? Minél nagyobb a szám, pl 25-ös annál érzékenyebb a teszt vagy hogy? Melyik a jobb a 10es vagy a 25-ös?
Gyerekek szültem 2 kölköt, meg azóta vagy 20 tesztet elpusztítottam már, de foggalmam sincs :lol: :oops:

Szirom: Eddig Athizzal haladtam együtt, most Veled :wink: :lol: Egy nap eltéréssel!

Monyoka: Mi az???? :)

ceniko
Szeged

betti es mehszaly vizsgalat:)

nagyon egyszeru.alaposan megtisztitod a kezed es felnyulsz.megkeresed a mehszalyat es megnezed hogy nyitva van-e.ha nyitva van akkor puha es van rajta egy lyuk amibe kb belefer az ujbegyed.ha zart akkor nem fer bele.jobban nem tudom elmagyarazni a legjobb a ciklusban tobbszor megvizsgalni akkor mar kitapasztalja az ember mikor milyen.
ha nyitott akkor meg fog jonni csak szivat.nalam bevalt volt mar 60 napos ciklusom is.akkor veig nyitott voltam.ha zart akkor kezdhetsz remenykedni.

Kép
monyoka

Ceniko!

6 kg-ot híztam..ez nagyon sok nem? :oops:
Na lépek az Árkádba. Ma nyílt meg, itt van egy sarokra tőlünk. Lufit osztanak!!!! :lol:

Kép
babancs

Babancs!
Ne aggódj azon, hogy mennyit híztál vagy mennyit nem!
A lényeg, hogy minden ok legyen veled és a babával!!!
Tündér vagy, hogy mész lufiért :) én is szeretem :)
sonjus

Babancs sztem nem vészes :wink: Akik vékonyak alapból többet híznak a terhesség alatt (környezettanulmányi tapasztalat :lol: ) Úgyhogy ennyi miatt nem aggódj, azt hittem többet, amikor írtad, hogy csak hízol és hízol.... :wink:

Monyoka: ez jó :wink:

ceniko
Szeged

Betti!
AMit írt Monyo az tényleg jó módszer. Végülis a dokik is így nézik meg.

Robcsi!
Irány doki! Ha lelkiismertes ír progit! Én is szedek!

Babancs!
Hányingerrel küzdök... 1ébként minden oké.

moni

Bemosakodtam! :oops: :lol:
De hát ezért dokik a dokik! Lehet, hogy ha végig a ciklusban nézegettem volna, akkor most tudnám mihez viszonyítani a dolgokat! Inkább veszek egy érzékenyebb tesztet talán!

Kép
bettike
Eger

betti druk.

moni en egesz ciklusban nezem.most atomzart.
akkor a doki ebbol mar megallapitja?

Kép
monyoka

Monyoka írtam privit :wink:
Na lépek a postára bájbáj :lol:

ceniko
Szeged

ceniko nem kuldi el a privit..(
nagyon nagyon nagyon orulok neked :P miert van akkor ott hogy szeged?
nem hiszem hogy ismerjuk egymast,de szivesen megismernelek.
jaj olyan izgatott lettem.foldim :P
mar regota keresek idevalosit de eddig nem talatam.
23 eves vagyok.te?
kihez jarsz dokihoz?

Kép
monyoka

Sziasztok!

Zoldi!
Haaat!Ilyen 'gorbed"sem volt meg! :lol: Drukkolok hogy ez jot jelentsen!!!

Moni!
Orulok hogy jol vagytok!! :D

Robcsi!
Soriiitok hogy minden rendben legyen!!!!Probalj meg sokat pihenni!!!

Bettike!
Es ha teszt helyett inkabb dokihoz mennel???

Nalunk ilyen ido van:
Kép
UTALOM A TELET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez pedig:
Kép
:shock: :?:

Kép
Kép
ancsa81

Hali-hóóóó!!! (már ahol esik)

Bocs az eltűnésért... (vagy nem gond?) :D

Olvasom, hogy Robcsi tesztelt egy halványpozitívat. Szorítok, hogy tényleg baba legyen! +++++++

Bettike, neked is drukk, amíg nem jön meg, addig van remény.

Zöldi, szép állandóra beállt a görbéd, reméljük kis Malacka van mögötte :D

Babancs,
te mikor mész vizsgálatra legközelebb? Voltál már 12 hetes uh-n?

Többi kismama: mikor mentek vizsgálatokra? Hogy vagytok?

Én kedden láttam a gyermekünket. Szépen integetett nekem a monitoron keresztül, nagyon zabálnivaló volt :D
Csütörtökön megyek 12 hetes uh-ra: nyakiredő, meg egyéb fontos vizsgálatok. Remélem minden oké lesz.
Utána mostmár kismama könyvet is kapok végre. Engem még mindig nem küldtek se vérvételre, se vizeletre, sehova... Türelem rózsát terem :)

Pussszantás Mindenkinek!
szerika

Szerika!

Jövő csütörtökön megyek a 12. heti Uh-ra. Ezek szerint egy napon megyünk? :lol:
Hehe én hozzád képest lassan már minden vizsgálaton túl vagyok. Már 2 (ill. 3) vérvétel megvolt. Védőnőnél már 2* voltam, hétfőn megyek megint. Mondjuk így veszélyeztetett terhesként kicsit más az élet. A pajzsmirigy miatt 6 hetente járok vérvételre. Szóval míg mást kb. 4* csapolnak le, engem kb. 8-10* fognak. :cry:

Kép
babancs

Sziasztok, én kipróbáltam Monyó vizsgálati módszerét:)
hát, nem tudom, mennyire kell bemennie az újbegynek? És milyen pozitúrában célszerű ezt viszgálni, mert én nem vagyok meggyőződve, hogy jót éreztem.éreztem keményet is és puhát is:)

Robcsi: gratulaaaa, és orvos!! Nekem az E vitamin tapasztotta oda a kislányomat:)

Bettike: remény és drukk megy Felés.

Valaki még kipróbáltra ezt a módszert?

Veramama
veramami4

veramami.ha zart akkor olyan mint mikor osszezarod az ajkaidat es csucsoritesz.persze kemeny ajkakkal.van egy res de erzed hogy zart.
olyan nehez ezt elmagyarazni.

Kép
monyoka

Na, szerintem most - velem az élen - a lányok a munkahelyükön pisilés előtt mosnak kezet, és nézegetik a méhszájukat. Nekem teljesen nyitott. Szóval gáz!

Kép
zölddisznó

Zoldi!
Lehet benne valami! :lol: Nagyon eltunt mindenki! :lol: :lol:
Szerintem meg korai neked!Majd a ciklus vege fele ZARODIK be!SZERINTEM!!

Kép
Kép
ancsa81

coca no para.ha 14 ik dpo-n is nyitott na az a gaz.
addig barmi tortenhet.

Kép
monyoka

robcsi:
:D :D :D Nagyon nagyon orulok a masodik halvany csiknak! Az viszont nagyon fontos, amit a lanyok mondanak. Usgyi doki, hajra progi potlas! :lol: Elso novemberi pozitiv teszt :P

bettike:
Nem feladni, par napja meg robcsie is negativ volt, lehet csak koran volt, meg a csik folott a hod, bar lehetne magasabban is :(

babancs:
A 6 kilo az csak a terhessegtol vagy a gyogyszertol is mar elotte? Amugy meg ne foglalkozzal vele, amig a dokik nem szolnak kit erdekel?

Fruzsi:
Udv. :lol:

szerika:
Nagy elmeny lehetett az integetes. :lol: Mar en is nagyon varom, hogy ide jussak.

ceniko:
A szam azt jelzi milyen mennyisegui hcg-t mutat ki. Ha 10-es, akkor extra erzekeny, ha 50-es, akkor mar csak a stabil terhesseget mutatja ki.

moni:
Na emelyges nekem is neha van, de nem allandoan. Nekem mostanaban reggelente es este kicsit a mehem erzem, aztan ha beveszem a magneziumot elmulik. :roll: No a mehem gondolom... Furi erzes.

Zöldi:
Szerintem neked valami fantorpikus a progid. hogy a fenebe tud ennyire stabil lenni spontan ? :shock: A mehszajadat eleg a 12 DPO utan nezegetni. Mondjuk en sose talaltam az enyemet. :oops:

En tegnap voltam uh-n. 2-3 mm a baba, de meg nem volt szivhang. Ezen kicsit be is paraztam, de mara lenyugtattam magamat mar. A kovetkezo nalam nov 16-an lesz.

baratodildi

Én imádom a hóesést és a telet, ide küldhetitek akinek nem kell :lol: :lol:

Nyonyoka: Én Szegeden élek, csak ott születtem, de járunk haza rendületlenül :wink: Anyuék ott laknak most is, a csajok is kettős állampolgárok :wink: :lol:
Én 28 vokk korilag :wink: És 23 voltam amikor terhes lettem Bogival :) Régi szép idők....hüpp-hüpp :lol:

Ildi: Köszi a tesztes infót, én fordítva gondoltam :) Minél magasabb érzékenységű, 25 től felfelé, annál jobb, de hát ezt rendesen elbaltáztam :oops: :lol:
Amúgy nem mondott a doki arra semmit, hogy még nincs szívhang??? Nem kell parázni csak kérdem! :wink:

Coca: Én a postán voltam, meg Tecsóba vásárolni, hülyén néztek volna rám, ha nekiállok egy méhszájvizitnek??? :lol: Kihívták volna a mentőket az tuti :lol:
Amúgy nekem múlt hónapban PÉ-kor nyitva volt :) Akkor lecsekkoltam :wink:

Szép napot, megyek főzni

ceniko
Szeged

Babancs, igen egy napon megyünk uh-ra. Tök jó! :) Biztosan a veszélyeztetettséged miatt kellett már ennyi mindenen keresztül menned. Az az igazság, hogy én nem is bánom, hogy még nem csapoltak meg, nem igazán szeretem a vérvételt. De jövő héttől szerintem nálam is elkezdenek pörögni az események...
Nem lényeg, hogy mennyit hízol, hiszen az a lényeg, hogy a babával minden rendben legyen. Majd leadod szülés után.

Barátodildi: Szerintem később történt a megtermékenyítés és még azért kicsi a babóca és ezért nincs szívhang, ne aggódj!
Nagyon meglepődtem, amikor megláttam a gyereket, mert teljesen kisbaba formája volt és ezerrel rúg-kapált a kezével, lábával. Én még babszem korában láttam utoljára és valami olyasminek képzeltem továbbra is el. :D

Az én bébim bezzeg továbbra is óriás. Jelenleg 42 mm. Emlékszem, hogy a 6 hét 3 napos uh-n már 9,6 mm volt. Kiváncsi vagyok, hogy csütörtökig mennyit fejlődik a drága.
szerika

robcsi én ugyanabban a cipőben járok mint TE.1-én kellett volna megjönnie,de semmi,csak egy kis rózsaszines valami aztán semmi és később megint egykis rózsaszin aztán semmi.A hőm stabilan magas, 37-36,9. tesztjeim negatívak voltak.Várok hétfőig,aztán huzzok dokihoz.Te milyen tesztet probáltál?Pihenj sokkat,ne emeljél és ne idegeskedj,mert ha babás vagy az nem tesz jót.Én már nem tesztelek,mert már 3-at kivégeztem és semmi.Jövőhéten meg már az UH.is kimutatja ha az vagyok.Addig úgy vigyázok magamra mintha babás lennék!!!Drukkolok neked, hogy + legyél.
surmi
kockasfulunyul

Kép
vakond

lányok, hát nekem zárt a méhszáj, a 11. napon vagyok PÉ után.
Nem tudom ez jelenthet-e jót?
Alig bírok magmmal, hogy ne teszteljek.... holnap reggel nagy önuralom kell majd:)

Veramama
veramami4

hmmm, szoval az elozom nagyon velosre sikeredett :lol: ...a gyeremekem felsirt a deiutani alvasbol es izgalmamban elkuldtem veletlenul, bocsi...

csak megjegyzem, hogy mennyi mindenkivel haladunk pont egyszerre, dejooo! Eshat en meg mindig magas hofokon elek, nemtom mikorra lesz ebbol p.e? :roll:

vhol azt olvastam, hogy a felpuhult mehszaj az olyan, mint mikor az ajkadat erinted meg, a zart, kemeny pedig olyan, mint mikor az orrod hegyet...nemtom segit-e ez neketek vmit... :roll:

tovabbi drukkjaim szallnak. es itt is tel van...
vakond
vakond

Sziasztok

Csak beköszönök, remélem mindenki jól van! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Robcsi egyenlőre halk gratulát mondok!

Betti, tényleg nincs veszve semmi míg meg nem jön! Én drukkolok, hogy ne is jöjjön, jó sokáig!

Szirom, Ancsa nektek pé-tek lesz szerintem! Hajráááá!!!

Bocs a gusztustalanságért (meg engem még nem érint), de melyik ujjal milyen mélyre kell felnyúlni?

Zöldi, szép egyenletes a görbéd!! :D

Vakond neked kétszer niért van halvány karikád a fertin? Az mit jelent?

Velem nincs semmi különös azon kivül hogy várom már hogy elmúljon mert nagyon szúrnak a cicijeim.

Kép
kata05

Szia Lányok!

Robcsi: én is gratulálok... :lol: Sikerült végül eljutnod egy dokihoz?

Monyoka: nem ismerjük egymást, de Neked is nagy gratula :lol:

Bettike: mi a köv. lépés? Újabb teszt?

Ceni, Szirom, Vakond: akkor együtt haladunk!!!

Moni: örülök, hogy jól vagy, rókakomát űzd el valami gyömbéres cuccal :lol:

Kismamik: UH-ra fel!!!

Coca: jó egyenletes a görbéd...az enyém 3 naponta szintet vált :lol:

Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata!
Koszi! :D
Vakond mas idopontban mert azert van az a karika!(bocsanat hogy en valaszoltam)

Szia Eli!
Holnap mar a 10.hetbe leptek! :D Jol vagytok?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa: Te hogy bírod a teát? Én már nagyon unom, de inni kell :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hat Szezso!Tobbszor kivankozik kifele mint befele!Neha mar en is ugy vagyok vele hogy eleg volt!De meg megvarom hogy a mensi alatt erezheto lesz-e a hatasa!Ha nem akkor befejezem!

Kép
Kép
ancsa81

Baratodildi!

Igen, a +6 kg a terhesség alatti hízás. Azt ha lebontjuk havonta, az 2 kg/hó. Ami azt jelentené, hogy 18 kg-ot híznék a 9 hónap alatt. 155 cm-hez...ja és még csak a hónap eleje van.
Sajna azért is eszem sokat, mert gyakran hypozok. Olyan vércukoreséseim vannak. Soxor van, hogy épp csak hazaérek remegve, már-már alig látok és rohanok édességért. Valószínű diétáznom kéne. A reggelire elfogyasztott csokis péksütemény sem a legszerencsésebb. Mondjuk önszántamból nem szívesen diétázok. Majd kiderül hétfőn, milyen a cukrom.

Szerika!

Úgy tudom, hogy a 12. heti UH-n 5-5,5 cm-es a magzat. Szóval nyugodj meg, nincs óriásbébid. Nálunk sajna én vagyok az óriás és nem a bébi. :oops: :lol:

Amúgy én úgy tudom, hogy a 12. hétig az első vérvételnek és védőnőlátogatásnak meg kell lennie. Érdekes, hogy neked nem kellett még. (ahány város, annyi szokás :D )

Anyósomtól kaptam előre a névnapomra egy kabátot. Muszáj volt venni, mert a meglévők már igen kicsik voltak. Próbálgattam mindet, melyikbe fér bele a hasam. :D

Moni!

Ilyen émelygés nekem este szokott lenni, de a fáradtságtól inkább. Mondjuk még most is baromira puffadok, tök mindegy mit eszem. Más tünetem nem igen van.

..
Méhszájvizsgálat: nekem az orvos azt mondta minden rendben, teljesen zárt a méhszáj. Én fürdésnél szoktam érezni, simán kitapintható (aki belül is tisztálkodik).

Szia Elizabeth!

Kép
babancs

Babancs!
Holnap neked is hetfordulo! :D 12. :D :D :D Gratulalok hozza! :D
En is sokszor voltam rosszul,pedig nem volt semmi a cukrommal!Probald meg hogy mindig legyen nalad innivalo!Nekem ez nagyon sokat segitett akkor!

Kép
Kép
ancsa81

Én nagyon tiszta embernek érzem magam de belülről nem szoktam magam kimosni.
Állítólag nem is egészséges.

Zsezso érdekes a görbéd, a tiéd is kiegyensúlyozott.

Szia Elizabet! Lizinek lehet szólítani?

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?