robcsi:
Nagyon nagyon orulok a masodik halvany csiknak! Az viszont nagyon fontos, amit a lanyok mondanak. Usgyi doki, hajra progi potlas!
Elso novemberi pozitiv teszt
bettike:
Nem feladni, par napja meg robcsie is negativ volt, lehet csak koran volt, meg a csik folott a hod, bar lehetne magasabban is
babancs:
A 6 kilo az csak a terhessegtol vagy a gyogyszertol is mar elotte? Amugy meg ne foglalkozzal vele, amig a dokik nem szolnak kit erdekel?
Fruzsi:
Udv.
szerika:
Nagy elmeny lehetett az integetes.
Mar en is nagyon varom, hogy ide jussak.
ceniko:
A szam azt jelzi milyen mennyisegui hcg-t mutat ki. Ha 10-es, akkor extra erzekeny, ha 50-es, akkor mar csak a stabil terhesseget mutatja ki.
moni:
Na emelyges nekem is neha van, de nem allandoan. Nekem mostanaban reggelente es este kicsit a mehem erzem, aztan ha beveszem a magneziumot elmulik.
No a mehem gondolom... Furi erzes.
Zöldi:
Szerintem neked valami fantorpikus a progid. hogy a fenebe tud ennyire stabil lenni spontan ?
A mehszajadat eleg a 12 DPO utan nezegetni. Mondjuk en sose talaltam az enyemet.
En tegnap voltam uh-n. 2-3 mm a baba, de meg nem volt szivhang. Ezen kicsit be is paraztam, de mara lenyugtattam magamat mar. A kovetkezo nalam nov 16-an lesz.