Tök jó, hogy épp tegnap dicsekedtem itt valakinek, hogy a múltkori Niagara óta nem is találkoztam Piroskával, erre ma délután aerobic után megjött
Marhára nem hiányzott, holnap egész nap nem leszünk itthon, fin.om nincs mit csinálok majd, ha megint úgy ömlik majd belőlem
Meli: Örülök, hogy neked is elmúlt a fejfájásod, én már le sem merem írni, hogy szerencsére nekem is, nehogy úgy járjak ezzel is, mint ahogy az előbb meséltem
Ildi: Nagy nagy gratula Natikának a kúszáshoz
Erről még nem készült sztárfotó?
Én ma Aliznak Kecskeméti kaját adtam, Őszibarack-pulykahússal. Imádta. Majdnem egy egész üveggel benyomott belőle
Azért néha a kedvemért adjál Natinak a fini Hippes rizses cuccokból is, oké?
Borcsa: Jó, hogy jelentkéztél, a múltkor már hiányoltalak
Jobbulást az összes betegeskedőnek!
Bárcsak az én lányom csipegetne így, hogy 8 hósan 10 kilót nyomna
Bartika: A Hollés cuccok a lányok szerint az Árkádban kaphatóak, asszem a bioboltban. De érdemes több helyen megnézni, én Csillaghegyen kaptam egy bioboltban, igaz ők több mint egy ezresért adták
Remélem az éjszakátok jó lesz!
Eszter: Nekünk is ugyanezt az orrtisztítós szadit javasolta a dokink, de én még nem próbáltam
Hanna nagyon ordított közben?
A sál-sapi együttes 1290 volt a Kenguru Goldban. Van több színben is, asszem még hófehérben és sárgában láttam, de én nagyon a rózsaszínre gerjedtem, szal nem néztem szét rendesen
Cicitartót is kicseréltem, mákomra pont volt még egy a méretemben
Hát ez a mászás téma érdekes, Vince nagyon sokáig mászott, csak 13 hósan kezdett el járni, és mégis tavaly az oviban diszlexia gyanúsnak minősítették
Tildikó: Akkor itt vagyunk mi ellenpéldának, Aliz 7 hónaposan 7060 g volt csak, és nem mondta rá a doki, hogy sovány lenne.
Rákérdeztem nála a Sinlacra, mivel azt dokik írják fel, és azt mondta, hogy felesleges lenne Alizt azzal tömni. Tényleg hízásra jó.
Barlangfürdőt passzolom
Esetleg kérdezd meg a védőnőtöket, ha ti még tartjátok a kapcsolatot.
Boscó: Gratula Fannika szép súlyához, és az idióta védőnőtökhöz is. Mi ő? Valami beépített embere a Milupának?
Babcika: Örülök, hogy Lilkó jobban van
Na nehogy már azért ne gyere, mert nem tudsz mindenkinek külön-külön írni. Majd ha Lilkó újra a régi lesz, bepótolod
Gaby: Gratula az ügyes kis Eszterkének
Takonykórt sajnálom
Hóóóóóónap csak este jövök, addig mindenki legyen jó, a betegek pedig gyógyuljanak
Vali