Sziasztok!
Köszi mindenkinek meggyógyultam, bár azért még nem vagyok az a nagy duhaj
Évi!
Köszi az ezer receptet, nagyon sokat segítettél! Köszi az extra segítséget, ld. forró drót
Csheni!
Nagyon sokat jársz a fejemben...
Unique!
Kinga hálózsákban alszik. Nem kérdeztem a véleményét, és nem gátolja a mozgásban, remekül teper benne éjjel is
Mailt küldök.
Éva!
Ne hülyéskedj! Megnézted már Virág zsömléit? Szerinted így néz ki egy éhező gyerek??? Bízz a megérzéseidben!
Unokatesómnak most született kisfia. Az anyja állandóan bőg. Ha nem tartja be a gyerek az ütemtervet (?!), akkor azért, ha nem eszik egy általa elképzelt adagot, azért, ha alszik, akkor azért, hogy miért nem eszik, ha bőg, akkor meg azért, hogy miért nem alszik. Én még ilyet nem is láttam. Ha elmennék hozzá ledzsiadzsóznám a mérleget. Én Kingát evés előtt és után először és utoljára a kórházban mértem, így fogalmam sincs mennyit eszik. Van rajta husi, beszakad a derekam, és úgy ítéltem meg, hogy ennyi biztosan elég, és nem foglalkozok vele, mit ír a könyv. Pedig nincsenek ám a képén zsömlék
Virág szép, husis, fejlett, és huncut, tökéletes gyerek
Hangyi!
Sajnálom a Pirost.
Rolly!
Megnyugodtam, nem olvastam az előzményeket. Drukkolok, hogy ne legyen kommunikációs űr a dokinál.
Angie!
Nekem bármelyik nap jó, de mi már előbb is ott dekkolnánk, ha van valaki.
Kacsa!
Grat. az AFP-hez. Rókák? Bordáid tünedeznek már?
Panka!
Hát ez az UH meredek. Mondjuk mi nem voltunk, nem akartunk kukkolni, inkább fantáziáltunk. Nekem a gyerekem az álmomban vékony nyakú, nagy fejű, gülüszemű, és elálló fülű volt
Norwell!
Mi úgy álltunk át, hogy megtartottuk a régi menetrendet, tehát ugyanúgy este nyolckor van fürcsi, csak hetet írunk
Még nincs fog, nem kopog a kanál. Viszont nagyon elvékonyodott az íny.
Anikó!
Már nagyon várom a csomagot, de még nem jött meg. Marcival te is fincsi dolgokat kifogtál szegényke
de hátha most már elkerülnek a betegségek.
Juci!
Hát ez a sok tortúra remélem mihamarabb egy ari kis szedercsírát eredményez
Brill!
Kicsi Brill nagyon fotogén. Remélem most már megnyugodtál. Most jönnek a legjobb napok
Narco!
Még 7-8 hét? Hiszen akkor már ki is várhatják a lányok a kiírt időpontot
Bocsi attól, akit kifelejtettem.
Rólunk:
Kinga ezerrel kúszik, eszméletlen mit művel pancsi címen. Hétfőn Hatvanban ott volt az egyik barátnőm, és az anyukája, aki gyerekorvos. Teljesen el volt hűlve a dokinéni, hogy mennyire fel van gyorsulva Kinga, és hogy milyen bátran fürdetjük (és akkor még nem is a "vad itthoni verziót" látta). Mondtam, már három hónapos korában elrúgta magát a kiskád egyik oldalán, másikon koppant, így beküldtük a nagykádba. A mászást gyűri, erő van, technika napok kérdése. Persze méltatlankodás ezerrel, hogy valami nem úgy alakul, ahogyan azt Kinga elképzelte. Lassan elkezdjük mi is a pempőzést. Szóval röviden ennyi. Lányok, a mászásnál mennyi idő kell, mire elindul. Minden megvan, csak a lépegetés nincs. Már rettegek, mert így is csinál hajmeresztő dolgokat a lány. Valamelyik nap rákúszott a billentyűzetre és írt egy adagot, majd a büntiben elmarta az egyik kábelt és megrágta, de pl. pillanat kérdése volt, hogy anyu kezében le nem rántotta az asztalról a terítőt
Anyu szerint én ilyenekt csak két hónappal később csináltam. Hát most tudnám értékelni, hogy hasonlóan "nyugodt, racionális, más szavakkal lustasejhajú lányom lenne, mint amilyen én voltam, na de ez mint tudjuk nem kívánságműsor. Májusi babákat váró anyukák, olvassátok el az ikrek gyerek horoszkópját, igen tanulságos olvasmány
http://www.centralnet.hu/ezoterika/b_ikrek.htm
az más kérdés, hogy én csak most olvastam...