Új privát üzeneted érkezett!

Én csajok nem tudom, hogy mi van...nagyon el van tűnve mindenki, gondolom munkálkodnak ezerrel... :):)

Arwen, remélem kapsz időpontot! Olyan rossz, mikor az ember beleéli magát és nincs hely...
Én meg beparáztam, nem teszteltem egy pozitívat sem az ovulációssal. Nem hogy igazán pozitívat, semmiet. Tök negatív mind. Szerinted folytassam a tesztelést a ciklus végéig, vagy hagyjam a francba?

Vivike :D Együtt babásodunk!!! Karira kiscipőt kérek ;) :):):)Már leadtam a rendelést a Jézuskánál, meg Apájánál ;) :D:D:D:D:D

puszka

porsika

Porsika én az utóbbit választanám,nekem negativ lett az összes.Tök negativ mint neked!
Hagyd a francba.Kb a 4.-nél már teljesen elkeseredtem nincs is pé.-egyátalán.[/img]

Bridzsi

Kép
esztora

Huuu de rohan az ido Ragota!mar ennyi idosek vagytok!Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Igen,en tudom,hoyg a 12.heti Uh az kotelezo,es nagyon fontos is!!!

Viszont eszembe jutott vmi..
En azt hallottam,hogy belsosegeket igy pl libamajat nem lehet enni terhesseg alatt!
En imadom,es hidegen meg mindenhogy nagyon birom enni,viszont ezt nem egy kismama baratnom mondta.
Ez miert van?
csakonnan jutott eszembe,hoyg Ragota irtad,hoyg azt ettel.... :roll:

orulok,hoyg jol vagytok!

En epp a boges hataran vagyok,mert total elegem vana melobol..akkora hjatas van,hogy kajalni sem ovlt idom,csak most,es hat ugye ez nekem most nem jo,ha igy etkezem,raadasul a stressz....
Es a Fonok tudja is!csak a tobbiek nem...na mindegy...
Es majdnem elboghtem magam,amikro mindenki elvonult ebedelni es ram meg ramontottek egy teherautonyi melot...es egyfolytaban szolongattak,hogy "nem jossz enni??"
Erre majdnem elbogtem a magam mert 3 dolgot csinaltam egyszerre,es amugy is,ok meg zabalnak,es en varok babat es kimelnem kellene magam!Rohej!
raadasul 1 hete mar egesz nap furnak pont a fejem felett!!A pablot es afalakat bontjak!En eskuszom bedilizek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ugy varom,hyog elmenjek a dokihoz es vegre bent elmondajm a tobbeiknek is,hatha kkor kimelobben fognak velem viselkedni.Amuyg imadom oket meg minden....de mostnagyon elegem lett.
meg nem tudtam bejelentkezni,mert delutan 3 tol vannak bent a rendeloben.raadasul a doki ezen aheten szabin van.De azert remelem bejelentkezni lehet.
elegge izgulok,minden miatt,hogy rendebn leygen,meg jo heylen leygen,na meg amiatt,hoyg meg eletemben nem lattam a dokit!!!!!

na jol kipanaszkodtam magam.....
csak ne lenne ennyire boghetnekem...... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
arwen07

Porsika,hagyd a francba!
Latod Esztoranal sem jelentett semmit!+ a teszt es kesz!Hogy mit mutatott az LH az meg tok mindegy!
Kapasbol tuok mondani 2-3 baratnomet akiknek mindig - lett az LH es mind babas most!!!!!!Az egyikuk az,aki ikrekkel!Ennyit az LH tesztrol es,hoyg van e ped!!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Nem tudom feltenni a tesztet.Teljesen visszavettem a gépet de még mindig nagy méretű. :cry:
Van ötletetek?

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,magat a kesz kepet kicsinyitsd le!ne a gepet butitsd! :lol:
Paint-ben pl...nyujtas-dontes, es ott addig veszed le a %okat,amig okes lesz.csak vizszintes-fuggoleges egyforma leygen,marmint egyforman kicsinyitsd!
Aztanmentes maskent es meg tudod nezni hany kbyte lett!:)
hajra!!!

Kép

Kép
arwen07

Lányok, drágák vagytok, köszi a megnyugtatást !
brigi :D
Remélem nálam is hasonló végeredménnyel zárulnak a negatív LH tesztek ;) :):) Csak az a baj, hogy annyira hülye paragép vagyok, hogy már egyből kitaláltam, hogy nem is vagyok igazi nő, még egy nyomorult kis LH pozitívat sem tudok összehozni...olyan jó, hogy vagytok nekem, Lányok!!!!
Sajnos az átméretezésben nem tudok segíteni, tökéletes technikai antitálentum vagyok, nekem Meri szerkesztette meg az összes képem, ami felkerült :):):)

Arwen, Drága, sajnálom, hogy kiborítottak...vigyázz magadra ám!!! Mit dolgozol különben ? Arra emlékszem, hogy jogász vagy, de a többi... :oops: olyan a kis agyam, mint a szita.... :oops: :oops: :oops:

Ágota :D:D:D Jó hallani rólatok! Szerintem inkább többet egyél, mint hogy éhes maradjon az a drága kis Tündelány, meg a Mamija
Hihetetlen, hogy Tyunytyi már 13 hetes!!!

puszik

porsika

Szia Ágota!
Jó, hogy néha benézel, de jöhetnél gyakrabban is. Arwenhez hasonlóan én is hallottam, hogy nem szerencsés belsőséget enni, mint ahogyan nyers húst, tojást sem.

Porsi: jövő hónapban találkozunk.

Arwen!
Ne hagyd, hogy kihasználjanak, tudod a Baba fontosabb.

Fiona, Bodzi, Adrienna, Hajni!! Merre vagytok?
vivi79

Sziasztok!

Ma sajna zűrös nap volt, azért vagyok ám.

Puszi

Kép
Kép
adrienna

Itt vagyok, itt vagyok, csak sok a meló :(

Vivi,
én is, én is akarok a novemberben benne lenni!!!! :)

Arwen,
nagyon vigyázz magadra, mert így nem lesz jó vége!
nem szabad ennyit idegeskedni.

Ág,
de jóóóó, hogy jelentkeztél és jól vagytok!

Porsikám,
ne tesztelgess annyit, majd hónap végén :lol:
Csak dolgozzatok az ügyön apával, biztos meglesz az eredménye :)

na megyek vissza a halmomba

Kép
bodzi

Kép

Megpróbáltuk kicsinyíteni,ime az eredmény. [/img]
esztora

Porsika én is az vagyok csalódott voltam mindegyik után.Aztán lebeszéltem magam 1 újabb dobozról.
Arwen07 köszi igy már sikerült,jegyeztem a módszert.

Bridzsi

Kép
esztora

Bodzikám :D
Nélküled nincs novemberi kismama-csapat :):):)
Próbálok nem ráparázni erre a teszt-dologra, remélem meglesz az eredménye.

Brigi :D:D:
Ez biza egy gyönyörű kis zebrincs :):):):):)
én is szeretnék egy ilyesmit :):):):
puszka

porsika

Szurkolok neked.(meg mindenkinek)

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Nekem nagyon fáj a derekam, szerencsére nem mensis, hanem az izomcsomóim. De attól még fáj. MOst még apát se merem megkérni, hogy maszálja, mert félek, hogy nagyobb baj lenne belőle, mint előny. Szóval ezért nem ücsörgök a gép előtt.
Nekem sikerült időpontot kérnem, jövő péntek 13 óra!!!!!!!!!!!!!!!!
Ráadásul apa pont nem dolgozik, úgyhogy együtt találkozunk a kis bébinkkel! :D
Arwen nagyon megsajnáltak! Úgy segítenék!!!!!!!!!!! Persze tudom, mire olvasod, már otthon vagy (remélem). Nagyon átérzem a helyzeted. :( Remélem mihamarabb lesz időpontod, sztem ahhoz az asszisztens is elég.
Én is végig stresszeltem Lillával, és olyan nyugodt boldog babi, hogy csak na! Ne aggódj, sokat bírnak odabent. Persze óvni kell őket, de strammok, nyugodj meg!

Esztora, ez egyértelmű pozitív tesztnek tűnik!!!!

Ágota, jó hogy minden rendben! Várjuk az újabb képeket! :D Tesódnak mennyi van még hátra?

Porsi ne aggódj! Látod nem csalhatatlan, az a tesz! Előbb utóbb mindenkinek lesz itt babája! Alig várom! Addig is jó olvasást!

Bodzi, Viki, ti edzetek ekson időig, A többieknek drukk, és szép babavárást!

KépKép
KépKép
fioona

Szep estet!!

Esztora ez nagyon szep 2 csik!!!!Ugyin lekicsinyitetted!!!! :wink:
Es a vonalzod is nagyon joooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!! :lol:

Fiona,de jo,hogy beneztel!!
hat igen,tudom,nem szabad stresszelni,de sajnos nembirom megallni,mert nem tudok nem foglalkozni vele.
Amugy imadom a kollegaimat,meg minden,de neha kiakadok,ha nem rajuk akkor vmi hulye ugyfelre... :(
Sajna ez van..
Meg most olyan erzekeny is vagyok :(
De jo,hogy kaptal idopontot!!!
En ma egesz nap nem tudtam oket elerni,szerintem az asszisztens sem ovlt bent ma.holnap ugye kiesik,remelem,hogy csutortokon elerek bent vkit,ha nem akkor peneteken.Csak tudok menni jovo csutorokon.De jo lenne!!!!! :roll:

Csajok,a november babaesot hoz,erzem!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Én is vagyok, csak melóztam, vásároltam , feküdtem, mivel a torkom iszonyat és a lázam semmitől nem megy le 37.7 alá. meg dokinál voltam. (igen, egy másiknál. az előzö nőgyógyszomnál. Tudom, hogy hülye vagyok, de több szem többet lát. :lol: )

Szval doki:
volt ma is uh, vannak szép érő tüszőim, viszont picikék. Szval a pé-s olyan 17-19. nap körül esedékes csak.
Kaptam ösztrogén hormont, mert a nyálkahártyám nagyon vékony. és bízunk a hónapban. Vszinű a vetélés is emiatt volt, mert nem tudott megtapadni. :cry:
De majd most. :wink: Csak nehogy duplázás legyen. :roll:

Esztora:
gratula mégegyszer. :lol:

Arwen:
tényleg ne hajtsd túl magad. Most a baba az első. Mondom én aki végiggürizte a terhességet elég stresszes munkakörben. :oops:
Doki miatt me ne aggódj, bizti lesz időpont. :wink:

Fioona:
jobbulást neked!

Porsika:
Neked hajráááá a napokban. :lol:

Ragota:
jó hallani Rólatok. Várjuk a fotókat. :wink:

Na most megyek,elfekszem.

Sok puszi mindenkinek
Vendég

Na, én zártam, én nyitok. :lol:

Szval csak elköszönni jöttem, ma elutazunk, holnap este jövünk.

puszik
Vendég

Kép

A kezdet

"Honnan jöttem, és hol bukkantál rám? - kérdezi a gyermek az anyját.
És ő könnyes mosollyal válaszol, gyermekét keblére vonva:
"A szívemben rejtőztél, drágám, mint a vágy.
Te voltál a legkedvesebb játék babám és az Isten képmása, akit reggelenként agyagból alkottam magamnak, újra és újra alkotva téged.
Házi istenségünk szentélyében laktál, és az istenséget imádva téged imádtalak.
Te éltél reményeimben és szerelmemben, az életemben és az anyám életében.
Az otthonaink felett uralkodó Halhatatlan Szellem öle időtlen idők óta téged ringatott.
Illat voltál, és körüllebegted fiatal szívem nyíló szirmait.
Életerős tagjaimon a te harmatos lágyságod szikrázott, mint az égi parázs napkelte előtt.
És te, az egek első kedvence, a hajnali pirkadás ikertestvére, a földi lét hullámain hajózva végre kikötöttél a szívemben.
Amint merően a szemedbe nézek, belekáprázom a csodába: te, aki mindenkihez tartoztál, most csak az enyém vagy.
Azért szorítalak úgy a szívemre, mert félek, hogy elveszítelek.
Világok kincse: milyen varázslat vetett az én karcsú karjaimba?"

(Rabindranath Tagore)

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Jaj, Fióna, ez gyönyörű!! A képek is, a szöveg is.
A babát illetően egyre kevésbé érzem magam türelmetlennek. Sajnos az elmúlt hetek eseményei megerősítették bennem, hogy ez is egyike az élet azon dolgainak, ami egy bizonyos ponton túl már nem a mi kezünkben van. Én megtehetek mindent, amit tudok, de ha még nem érkezett el az idő, akkor még nem érkezett el. Úgy érzem egyébként, hogy ez a gyermekvállalás -kérdés eleve egy nagy sorsfeladat nekem most. Tök érdekes, hogy kislánykorom óta ebben látom a nőiség kiteljesedését, és egyészen fiatal korom óta bennem volt egy kis félsz, hogy mi van ha nem sikerül. Azt hiszem, ez most egy komoly feladat és nagyszerű alkalom arra, hogy végre kialakítsak egy kicsit egészségesebb önértékelést, és jóban legyek magammal minden tökéletlenségem ellenére. Neked mi a véleményed?
Tök jó, hogy együtt mentek Apával ultrahangra! Biztos nagy élmény lesz mindkettőtöknek! Remélem láthatunk Babókáról képeket :)

Brigi :D
Köszönöm a drukkot!

Erika :)
Mi van veletek? Hiányolunk ám! Szeretnék rendelni egy újabbb kétcsíkosat, remélem van még a raktáron!! ;) Bár nekem az is jó, ha a múlt havi most ér ide :D:D:D Gondolom elkeverhették a postán ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajnika :)
Bár ezt már gondolom nem látod, de jó utat nektek!

Arwen :)
Remélem megnyugodtál és ha bárki bánt, szólj :) Elintézzük :D:D:D:D
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb kapj időpontot! Meddig szeretnél dolgozni egyébként?

Orsika :D
Mi van veletek? Téged is hiányolunk!

Fanny :D
Remélem veletek is minden okés. Ha van egy kis időd, meg kedved írni, rólad is jó lenne hallani.

Vivi, Vicky, Merike, Bodzikám :D:D:D:D
Ez a mi hónapunk!!!

Millió puszi és ölelés mindenkinek!!!!

porsika

Sziasztok Csajszik!

Jó húzós elmúlt két napom volt, most tudtalak benneteket átolvasni...

Jaj POrsi olyan kedves vagy, hogy hiányolsz, komolyan mondom jól esik :)
Szerintem a múlt havi csíkost valahogy elkeverték a postán, de ebben a hónapban már tutira meg kell, hogy kapd. Ha nem, akkor kinyírom a kézbesítőt, lehet, hogy lenyúlta, mert rájött, hogy ez milyen kincs.

Fiona: nagyon szép, amit beírtál és a kép is... nem találok szavakat...

Esztora: GRATU! GRATU! GRATU! :D :D :D

Hajni: jó tüszőérlelődést, aztán húzzatok ám bele!!! :wink:

Arwen: kérlek ne idegeskedj. Próbálj nyugodt lenni. Nem tudom milyen a munkád, vagy hogy mit dolgozol, de mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy a baba mindennél fontosabb. Enned kell, innod kell, a munka akármilyen sürgős is megvár! Vigyázz magadra nagyon és tényleg próbálj higgadt maradni, jó? Holnap kérsz időpontot?

Mindenkinek nagyon drukkolok, remélem, hogy sok-sok novemberi baba lesz! :lol:

Rólam: tegnap voltam vizsgálaton. Minden rendben van. Jaj olyan édes volt a bébink, már tisztára baba formája van és ezerrel rúg-kapált a kezével, lábával. Mintha integetett volna :) Szóval, nagyon kis helyes bébi. Most megnyugodtam, hogy ő szépen fejlődik ott bent úgy, ahogy az meg van írva, egy darabig ez pozitív töltést adott nekem.
Csütörtökön kell ismét mennem, akkor végeznek valami fontosabb vizsgálatokat, nyaki redő vizsgálatot, meg rákszűrést... Aztán kell mennem védőnőhöz.
Csajszik! Ez a nyaki redő vizsgálat hogy zajlik? Mit csinálnak velem? Bocsi a tudatlanságért, de el sem tudom képzelni, hogy ez mit jelenthet. :oops: És az eredményt mikor tudom meg, hogy oké-e minden?
Képzeljétek! Mondom a dokinak, hogy szeretnék kérni uh képet. Erre mondja, hogy nem tud adni, mert beszigorították, régebben ő is adott mindig, de már papírt se adnak, amire nyomtathatná... Viszont! Ha akarom, akkor vhs felvételt tud csinálni a piciről, ha bemegyek hozzá a kórházba, majd egyeztetünk időpontot. Szerintem ezzel a lehetőséggel élni fogok, mert nekem kell valami emlék már most a gyerekemről! Ha lesz ilyen felvételem, akkor azt majd megpróbálom lefotózni és ide felrakom, hogy ti is lássátok.
Ja és mondtam neki, hogy másoknak mindig adnak ilyen felvételeket, azt mondta, hogy szerinte már nem sokáig... Hozzáteszem, hogy én szegedi vagyok, úgy látszik itt szigorúbb a rendszer, mint Bpen. :roll:

Mindenkinek további szép napot és estét!
szerika

Szerika, a nyakredő mérés egy egyszerű UH. Hátul a baba tarkójánál folyadék gyűlik fel és ennek a vastagságát mérik. Ha 3 mm alatt van, akkor minden rendben, ugyanis a DOWN kórós gyerekeknek ez 3 mm vagy afölött. Nekem 1,6 mm volt. Csak, hogy viszonyítani tudj. egyébként pont amiatt, mert már baba formája van, már sok mindent ki lehet szűrni, itt a durva genetikai betegségekre gondolok.Én elmentem a géndiagnosztikai központban és ott több idő volt mint a kórházban, igy jobban megvizsgálták: nyakredőt mértek, meg van-e az orrcsontja (DOWN kórós babáknál még nem alakul ki a 12. hétre), combcsont nagyságát, fejkerületet, és megszámoltuk mind a 20 ujjacskáját :lol: Szóval ne félj, egy egyszerű UH-ról van szó.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok Lánykák!

jajj, be van sózva a fenekem. Úgy izgulok. Apa sem tudott aludni, én is már hajnalban fent kukorékoltam. Most megyünk ugyibár UH-ra - nyaki redő és társai. Viszünk DVD-t is, felvesszük Tyunytyikát! :-)

No aztán jövök, és beszkennelem a képet.
11kor szorítsatok, kb. akkor fogok bemenni.

Pusza, jelentkezem.

:lol:

KépKép
KépKép
ragota

Szisztok!
Annyi munkám van, hogy csak most jutottam hozzátok.

Ágota!
Már bizonyára túl vagy a vizsgálaton. Remélem minden rendben volt. Majd gyere, és mesélj.

Bodzika!
Bocsi, hogy kifelejtettelek a novemberi listából. Persze, hogy várunk Téged is.
Arwen megjósolta a novemberi babaesőt, reméljük minden beleférünk.

Fiona! Nagyon szép az idézeted, és a képeiden nem győzök csodálkozni. Mindig van valami aranyos, vagy szép képed. Köszönöm, a többiek nevében is.

Hajni!
Jobban vagy már? Lement a lázad, vagy még mindig betegeskedsz? Remélem használ a hormon, és együtt erősítjük a novemberi zebra csapatot.
Vivi
vivi79

Ágota, Szerika, Fiona!
Várom a Babóról készült képeket.
Vivi
vivi79

Szia Lányok!

Fionna,
nagyon meghatódtam a hozzászólásodon.
Tényleg mindig olyan szépeket teszel be :)

Ág,
mi volt a vizsgálaton??????? Gyere mesélj!

Szeri,
Te is ma mész vizsgálatra nem?

Többiek,
hogy vagytok?

Kép
bodzi

Sziasztok!

Ágota nagyon várjuk a képeket!

[quote]M írta:indig van valami aranyos, vagy szép képed.

Ennek az az oka, hogy Lilla nagyon szereti a babákat, és a cicákat. Ezért aztán egy csomót letöltöttem neki, minig váltogatom őket háttérképként. :wink: Nagyon imádja! BÁr, ha belegondolok, hogy a telefonomon is mindig cserélgetem a képet, és a témát, sejtem kitől örökölte. :roll: Örülök, hogy tetszik, és örömöt okozok vele nektek is! :D

Hajni, hogy vagy? Remlélem jól érzitek magatokat.

Arwen fúrnak még fölötted?

Mindenkinek szép napot!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

szép napot mindenkinek.hogy fúj már megint ez a bolond szél!
pedig be kéne hoznom a virágokat.
jól vagyok,igaz a mellem nem semmi lett fáj is néhanap.(R.-nek tetszik a mérete)hozzáteszem eddig sem volt kicsi.
annyit tudnék aludni még mindig.
kinél mi újság?

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora mi meg boltot halasztottuk el. Remélem du. eláll, mert tegnap meg az eső miatt nem volt kint a Lilla, amitől nagyon nyűgös.

Nekem nagyot nőt most a hasam. A tied nem ugrott meg?

Porsika írtam privit.

KépKép
KépKép
fioona

De hule vagyok! :oops: :lol:
Te még csak a 4. hétben vagy. :oops: Na mindegy, azért a kérdés ál!

KépKép
KépKép
fioona

virágok nagy része bent van.most pihenek mert érztem hogy már sok lenne ha folytatnám.Fioona a hasamon semmi változás de nagyon várom hogy jelei legyenek,meg az első uh-t is remélem minden rendben van.
ma szerencsére annyira ehetnékem sincs.(lesz még)
egyébként Anyu nálunk is érdekesen reagált a hirre.itthon dolgozunk(könyvelő iroda) első mondta most át kell szerveznünk a munka elosztást...
aztán másnap már mondta hogy milyen édes elefántos(ez a mániája)
kiságyat látott.

Bridzsi

Kép
esztora

Többiek hol vagytok????????????? :(

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora ahogy írtad, nekem úgy tűnik egyből féltet, gondoskodott róllad, nehogy megerőltesd magad. :wink: Biztos annyira meglepte a hír, hogy nem is merte elhinni. Gondolom jól esett, hogy már a kiságyat nézegeti. :wink:
Én egyfolytába buta egésségtelen dolgokat kívánok meg. (Pepsi!) Cola, túrókrém, krémes, befőtt stb...stb... Csupa ilyesmi, persze a normális tápláló kaját csak kényszerből eszem. :roll:
És teli vagyok pattanással, ami soha nem volt jellemző, még tini koromban se. Megyek is, eszem egy műzlit! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

a renedes kaják nekem se mennek,elkezdem enni és egyszer csak olyan undor jön rám...persze a duran szendvicsesben tudtam válogatni rendesen.probálok én is ha már normális dolgokat nem eszem legalább a jobb minőségűeket beszerezni.szomszédunkban van 1 bio bolt és nagyon jó müzliket,galagonyát különböző formában stb tudok ott beszerezni.
meg inni rendesen.
igen jól esett a kiságy nézegetés de mondtam neki azért még ne vegye meg :lol:
amúgy Anyu elég mártir természet ezért aggódom 1 kicsit.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!!!

Fiona,nagyon szep az idezet......
Mar nem furnak :wink: Bar ki tudja meddig tart ez a nyugalom....

Agotanak mennek a drukkok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!Remelem utana tenyleg jon az eredmennyel,na meg ha van kep(mar miert ne lenne :wink: ) akkor azzal!

Esztora :lol:
Az alvasigeny az meg igy lesz egy darabig!En teljesen lusta diszno lettem :oops: Egyszerune nem birom magam ravenni szinte semmire,ha hazaertem,csak pihenek,olvasok,alszom...

Adrienna,hol voltatok ilyen gendiagnosztikan?Hanyadik hetben?

Szerika,oke,oke,nyugodt leszek!csak hat neha felhuznak :(
Ez van!De a baba az elso ez egyertelmu..!!!!!!
Csak vannak olyan helyzetek,amikro nem lehet nem idegeskedni!!! :(
Olyanjo lehetett ez a vizsgalat!!!jajjjjj de varom mar en is...
Csak neha elfog az aggodalom,hoyg minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Porsi,koszi,hogy elintezitek,aki bant! :lol: :lol: :lol:
Meddig tervezem dolgozni??Hat ez jo kerdes....Igazabol addig nem igazan tudok erre valaszolni,amig dokinal sem jartam.
Majd aztan atgondolom :lol:
De nem szeretnek az utolso 2-3 honapban dolgozni mar....
Meglatjuk hogy veszik ezt itt bent... :(

Hajni, a tuszoknek,meg Nektek hajraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Annyira sok babat szeretnek novemberre!!!!!!!!!!!
nagyon drukkolok Nektek csajok!!!!!!
Merinek hipp-hopp meglesz a vizsgaja,es o is csatlakozik a novemberi babasokhoz :wink: :wink: :wink:

Nalam semmmi extra,csak irto faradekony es erzekeny vagyok...
Allandoan aludnek,es ha lehet alszom is...
A mellem pedig nagyon faj,hason alvas nehezkes...na meg a mellbimbok..
Hasam is szokott fajdogalni,olyan mensi szeruen... :?

Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Este meg jovok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

:lol: :lol: :lol:
Latom akkor nem vagyok egyedul azzal,hoyg baromsagokat ennek!!! :lol: Mar azt hittem csak en vagok ilyen,hoyg nem a salatat meg a fozeleket kivanom!!!!! :wink:
De muszaj magam raszoritani,hogy egyek olyasmit is..... :oops:

Doki rendelojet meg nem sikerult elernem........
En jovo csutortokon menni akarok!!!!
Soha eddig nem ereztem ilyen vagyat,hoyg nogyogyaszhoz menjek! :lol:

Kép

Kép
arwen07

Fiona,pocikeped van?Csinalj!!!!!En olyan kivancsi vagyok ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es mindenkiere,akinek mar latszik!!!!!!!!!!!!!
jaj de varom mar,hyog az enyem is latszon.... :)

Kép

Kép
arwen07

Arwen öszintén szólva, nem hinném, hogy az én poci képem esztétikai élménnyel gazdagítaná bárki lelkivilágát is! :oops: Mit mondhatnék. Roppant gátlásos vagyok. Feltünési vágyamat Lillában élem ki, vele dicsekszem, ahol csak lehet. Max. azt igérhetem, hogy ha készül egy kép, amivel elégedett vagyok, és látszik rajta a hasam, azt felteszem. De addig nem állj vigyázba! :wink:

[quote]S írta:oha eddig nem ereztem ilyen vagyat,hoyg nogyogyaszhoz menjek!

Én mindig arra vágyom, hogy kifelé menjek. :D Megnyugodva persze, hogy minden rendben.

Én is sokszor ébredek arra, hogy fájnak a melleim a hason fekvéstől. Pedig az a kedvencem, és nem sokáig élvezhetem. Én olyan bututs vagyok! Képzeljétek már esténként halucinálom, hogy érzem mozogni a babát. :oops: :D Olvastam, hogy a 2. babánál hamarabb észrevenni, de azt nem hinném, hogy ennyivel.

Esztora én is így vagyok.Múlt héten felfedeztem, hogy adalékanyag mentes, házi kenyeret árúlnak csüt. és pénteken a piacon. OLYAN FINOM! Most mikor lehet én is azt eszem. Meg általában amit csak megengedhetünk magunknak bio, vagy természetes. Pl. találtam cukor mentes szilva lekvárt is. :D
Na megyek is enni, mert az a kis műzli kevés volt ebédnek.
Anyukád miatt ne aggódj. Enyém is mártirkodik. Most legalább kiélhetik! Úgyis kárpotólja őket az unoka! És imádni fogja!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Arwen, FIona, Esztora!
Olyan jó Nektek, hogy már ilyen "gondjaitok" vannak. (pl. kívánósság, fájó mellek) Remélem hamarosan az egész alsó táblás társaság Hozzátok fog tartozni.
Fiona! miért gondolod, hogy nem szép a pocid? Majd mi eldöntjük, mutasd csak bátran. Kíváncsiak vagyunk. (Had irigykedjünk egy kicsit)
Vigyázzatok Maggatokra, egyetek amit kívántok, és aludjatok nagyokat.
Puszi: Vivi
vivi79

No szervusztok LÁnykák!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P

egy kicsit várni kellett ugyan...de beértünk...
Gyönyörű gyerek! A néni is megdicsérte, hogy szép nagy :-)
1,9 mm a redő, 6,6 cm a popsitól a fejvégig. A combcsontja 9,1 mm, a feje átmérője 2,2 cm! Hihetetlen.
Mindene épp, kis lábai, kezei, pocija, szivecskéje (165-öt vert).

Képzeljétek, vakargatta a fejét. Nem hiszem el, ha nem látom. És még fel is vettük DVD-re. Most egyfolytában azt nézegetem. No de ezt nem tudom sajna átküldeni, mert 77 MByte.
Sőt, pucsított: behomorított a Drága! ÉS rúgkapált, kitolta Magát. Naon nem tetszhetett Neki ez az esemény, de kis Ördögfióka volt :-)

No szóval, sajnos be kell érnetek egy fotóval :-)

No most nem engedi valamiért. A következő ablakban próbálkozom...

KépKép
KépKép
ragota

Hát ezt nem értem, nem akarja feltölteni!

Kép

Tyunytyika kicsi drága babám!

Mégiscsak sikerült! No mit szóltok. Bár nem látszódik ezen a képen, de a felvételen, Csajok!? Mindenkinek javaslom a felvételt.
Hát ahogy vakargatja a buksiját, az csúcs. Jókat fogunk kacarászni rajta, ha nagyobb lesz :-)

Apjuk is nagyon izgatott volt, de valahonnan azt vette, hogy most meg tudja a nemét...mondtam, hogy öööö, az még nem lesz, viszont ez annál sokkal fontosabb vizsgálat :-)
Megkérdezte a nőt, bekukkanthatunk -e a lába közé...:-) azt mondta be, csak még nincs értelme :-)

Képzeljétek, láttuk a köldökzsinórt, ahogy lüktetett.

Na jól van, lelövöm magam. Még melódia...

Az én pocim már elég nagy. Most már le sem tagadhatnám! Télleg-télleg küldök fotót most már!

Csók Nektek.

KépKép
KépKép
ragota

Szia Ágota!

Gratula a kis izgő-mozgó csodaszép babához. Gondolom jó érzés volt látni. Apa mit szólt? El volt bűvölve Ő is?
Vigyázz Magatokra. V
vivi79

Fióna :D
Köszi a privit, majd írok is rá, csak most szokás szerint borzasztóan el vagyok havazva, de nagyon jól esett!!!

Ágota :)
Hát ez szupi!!Alig várom, hogy mi is megcsodálhassuk Tyunytit!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Erika :D :D:D:D:D:D:D:D
Nagyon örülök, hogys minden rendben veletek, sajnálom, hogy nem láthatjuk a Bébikéd, de majd eljön az ideje!!

Ja, és kismamik, csk hogy csatlakozzak: én is folyamatosan hülyeségeket kívánok, csak sajnos nekem nincs rá "alibim" :D:D
Pedig amúgy én is nagy bio-meg natúr párti vagyok (vegaként...mi más:))

puszik

porsika

Ágota :D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
Gyönyörű ez a gyerek!! Tiszta anyja ;) :):):)::):):):):)
puszi

porsika

Halihó!

De ari vagy Porsika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Az apja azt mondta, hogy az anyjára hasonlít. Már most töri valamin a kis agyát...mint az anyja, általában mindig! :twisted:

Ne izguljatok!
Én is csupa szemetet kívánok csak. Asalátáktól sajnos undorodom, főzeléket sem nagyon kívánom. Ellenben a McDonaldsos sajtburgert azt igen, meg a kínai nyál kaját (jó csípősen!), a Colát! a jó erős teát...

Na szóval, azért visszafogom magam...de néha lecsusszan egy-egy borzalom...

KépKép
KépKép
ragota

Azt nem is mondtam, hogy Tyuntyi behozta lemaradásait. Ugyi hivatalosan már 13 hét 3 naposak vagyunk, a masina szerint pedig 13 hét 2 nap. (Múltkor 5 nappal kevesebbre saccolta, mint a hivatalos).

Semmi más bajom nincs, csak ez a fránya gyomorégés...

KépKép
KépKép
ragota

Ragotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

jaj de gyonyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Budai Egeszsegkozpontba jarsz?Ott van a dokid?vagy?
Pocikepet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jot rohogtem azon,hogy csupa "szemetet" kivansz :lol: megnyugodtam :wink: :wink: En is!!!! :lol: :lol: :lol:
Agota,ez hasi UH volt mar??

Porsika,lehet,hogy van alibid mar!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Vivi,hidd el nemsokara mar neked is ilyen problemaid lesznek,mint nekunk :wink:

Fiona,irgumburgum.....pedig de neznek pocikepet.... :(
Biztosan nagyon szep!!!csunya pocak kulonben sincs!!!En minidg elerzekenyulok picit (vilag eletemben igy volt) ha kismamit latok!
Hisz ez egy csoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha meggondolod magad,azert szivesen veszek egy pocikepet :lol:

Ragota,olyan joooooo Nektek!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
En meg picit izgulhatok a dokiig.......Szerintem hetfon fogom tudni csak elerni... :(

Pusziiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép

Kép
arwen07

Ja a cola engem is megőrit!
Megsúgom Ágota, hogy az én postafiókomba sztem beférne a videó. :oops: :wink: Ha győzöd feltöltésel.......... én kíváncsi lennék....... :D :D :D :oops:

KépKép
KépKép
fioona

[quote]B írta:iztosan nagyon szep!!!csunya pocak kulonben sincs!!!En minidg elerzekenyulok picit (vilag eletemben igy volt) ha kismamit latok!

Jaj nem úgy gondoltam!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Persze, hogy a baba része szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Csak a hájacska, ami fölötte van.................... :oops: :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Ez még csak hüvelyi volt, a következő már hasi lesz végre :-)

A szerkezetet múltkor nem engedtem ki, most nem engedtem be...csak némi lazító gyakorlat után...

Ne izgulj Arwen, minden rendben van. Biztos, hogy nincs méhen kívül, az már jelentkezett volna...persze én is bazira izgultam az első elött...is :-)

Vivi, MINDENKI, ne izguljatok, hamarosan jönni fog a bébike! Érzem!

Igen, a Honvéd Kórházba járok, dr. Kiss Attilához (bazi messze van Rákoscsabától), de az orvosom után megyek. Úgy néz ki, januártól átköltözik a Róbert Károly krt-i épületbe, ami ultra-hiper-szuper. Állítólag. Majd alakul...

Olya rossz volt nézni,. mi ott turbékoltunk Apával, miközben az összes babás lány egyedül, unott arccal várta az UH-ot. Szerencsés vagyok, hogy Apa el tud jönni. Illetve ebből nem csinál problémát. Megmondta, Ő látni akarja a babáját, kész-passz. :-)

KépKép
KépKép
ragota

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?