Sziasztok Csajszik!
Jó húzós elmúlt két napom volt, most tudtalak benneteket átolvasni...
Jaj
POrsi olyan kedves vagy, hogy hiányolsz, komolyan mondom jól esik
Szerintem a múlt havi csíkost valahogy elkeverték a postán, de ebben a hónapban már tutira meg kell, hogy kapd. Ha nem, akkor kinyírom a kézbesítőt, lehet, hogy lenyúlta, mert rájött, hogy ez milyen kincs.
Fiona: nagyon szép, amit beírtál és a kép is... nem találok szavakat...
Esztora: GRATU! GRATU! GRATU!
Hajni: jó tüszőérlelődést, aztán húzzatok ám bele!!!
Arwen: kérlek ne idegeskedj. Próbálj nyugodt lenni. Nem tudom milyen a munkád, vagy hogy mit dolgozol, de mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy a baba mindennél fontosabb. Enned kell, innod kell, a munka akármilyen sürgős is megvár! Vigyázz magadra nagyon és tényleg próbálj higgadt maradni, jó? Holnap kérsz időpontot?
Mindenkinek nagyon drukkolok, remélem, hogy sok-sok novemberi baba lesz!
Rólam: tegnap voltam vizsgálaton. Minden rendben van. Jaj olyan édes volt a bébink, már tisztára baba formája van és ezerrel rúg-kapált a kezével, lábával. Mintha integetett volna
Szóval, nagyon kis helyes bébi. Most megnyugodtam, hogy ő szépen fejlődik ott bent úgy, ahogy az meg van írva, egy darabig ez pozitív töltést adott nekem.
Csütörtökön kell ismét mennem, akkor végeznek valami fontosabb vizsgálatokat, nyaki redő vizsgálatot, meg rákszűrést... Aztán kell mennem védőnőhöz.
Csajszik! Ez a nyaki redő vizsgálat hogy zajlik? Mit csinálnak velem? Bocsi a tudatlanságért, de el sem tudom képzelni, hogy ez mit jelenthet.
És az eredményt mikor tudom meg, hogy oké-e minden?
Képzeljétek! Mondom a dokinak, hogy szeretnék kérni uh képet. Erre mondja, hogy nem tud adni, mert beszigorították, régebben ő is adott mindig, de már papírt se adnak, amire nyomtathatná... Viszont! Ha akarom, akkor vhs felvételt tud csinálni a piciről, ha bemegyek hozzá a kórházba, majd egyeztetünk időpontot. Szerintem ezzel a lehetőséggel élni fogok, mert nekem kell valami emlék már most a gyerekemről! Ha lesz ilyen felvételem, akkor azt majd megpróbálom lefotózni és ide felrakom, hogy ti is lássátok.
Ja és mondtam neki, hogy másoknak mindig adnak ilyen felvételeket, azt mondta, hogy szerinte már nem sokáig... Hozzáteszem, hogy én szegedi vagyok, úgy látszik itt szigorúbb a rendszer, mint Bpen.
Mindenkinek további szép napot és estét!