Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok!

Zsanett:
Köszönjük mégesgyszer a meghívást,nagyon jó volt.Dorkával hazajöttünk és aludt fél 2-ig.Most meg már megint alszik :lol:
Nagyon szép a lakásotok,tök jó így átalakítva.

Livi:
Timi hogy van? Mit mondott a dokinő?

Angika:
Nekünk még mindig jó a csütörtök séta terén,csak ne essen...
Julcsi is beájúlt?

Erika:
Mi lehetett Vikivel?Amúgy ez tök érdekes,mert Dorka is ezt csinálta 2 napja csak ő éjféltől 3-ig nem aludt,és sírt.Lehet hogy ez a hülye időlárás zavarja őket? :?

Teszek fel pár képet.
Kép
elkészültek a rucik,nem tom mennyire adja vissza,de nagyon tutik
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 561.41.jpg[/img]
Kép
Máté icsit meglegyintette,még jó hogy Zsanett reflexei jók :lol:
Kép
sorban egymás melett Kép
Kép
Kép
kis szülinapos Kép
jé ez nem az anya Kép
Lackó csajozik
Kép
Kép

Mégegyszer boldog szülinapot MÁTÉNAK!!!!!

Ági

Kép

Kép
ági01

Megint én vagyok a lényeg lemaradt :lol:
Nem nagyon tetszik a beöltötóztetés
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Köszönjük szépen a szép köszöntéseket! Aranyosak vagytok nagyon! :D

Köszönjük szépen, hogy eljöttetek csajok! Szerintem jó volt a buli, csak kár, hogy kevesen voltunk. Az Angi-Julcsi, Ági-Dorka és Gangi-Lackó páros volt nálunk. Sajnos összesen 4-en lemondták - mindenki náthás-lázas-beteg lett, illetve egy barátnőm előbb elment. Nem mertem több embert hívni, mert akkor meg nem fértünk volna el. De így is jó volt szerintem.
A Máté is kidőlt utána és aludt 2,5 órát :). Szerintem nagyon élvezte a többiek társaságát.

Erika,
sajnálom, hogy ti sem tudtatok eljönni. Viki jobban van már? Kipihentétek magatokat?

A családi szülinapozás vasárnap volt, mert a szüleim ma dolgoztak. Idejöttek délután a nagyszülők ill nagynéni és megköszöntöttük a Mátét. Kapott ajándékokat, de csak diszkréten, mert mondtuk, hogy játékokkal kíméljenek! :) De kapott egy csúzdát, ami nagy sláger! :)

Képeket majd holnap töltök fel, mert nagyon fáradt vagyok.
Hosszú volt ez a pár nap.

Még 22:30kor meg kell puszilnom a Mátét, mert akkor született :).

jó éjt :)

Sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Zsanka

Puszild meg Mátét a nevünkben is,légszíves!!!!!!!
Írtam e-mailt,várom a választ holnap!

Szia:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni, de Virág még mindig köhög, folyik az orra, így nem mertem odavinni a többi baba közé, isten ments, hogy valaki elkapja tőle. És természetesen boldog születésnapot kívánunk így neki utólag a "távolból".

LIVI:
Timinek is jobbulást, reméljük hamar túl lesz rajta.

Nagyon jó lett az overáll, jó vastagnak tűnik. Hát igen, ez a beöltözés nálunk sem nagyon megy, de hát melyik gyerek szeret öltözködni :)

Délelőtt összedobtam egy Mirindás-sütit, hála a receptért Erikának :D Kíváncsi vagyok ízre milyen lesz, még sosem csináltam és igazándiból ez egy próbasütés, tesóm szülinapjára szeretnék ilyet vinni, meg egy gyümölcstortát is. Mivel nem tudja eldönteni, hogy gyümölcsös tortát kérjen tőlem, vagy túrósat, gondoltam meglepem mind a kettővel.

Cirmike:
Gondolom ti is nagyon örültök ennek a jó időnek, pont jó kiránduláshoz. Irigyellek titeket, szeretnék én is már elmenni egy-két napra valahova, de úgy néz ki, hogy leghamarabb majd jövőre valamikor de hát kérem így jár az, aki házat vesz...

Most megyek, tanulnom kell egy kicsit még, hál istennek csak angolt.

Minden kisbetegnek jobbulást!

Sziasztok

hugodugo

Sziasztok! :D

Csak gyorsan beugrottam.

Zsanka mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk Máténak.
Kép

Kép
Szia: Anita[/img]

Üdv. Anita

Kép
cs.anita

Sziasztok!

Már megint kitolt velem ez a számítógép.Amikor az előzöt írtam még Livi a tiédet nem volt most meg nézem és már megint elöbb van,és tök hülyén jön ki hogy kérdezem Timit,amikor leírtad. :evil: .Miért van ez!!!!!????

Livi:
Hallottam ,hogy jártál Környén.Sztem a méret tuti jó lesz Timinek is ,mert Dorka olyan 74-75cm,és 9kg pont.Ez a 11 hós mérésen volt.Éva 86-ost varrt aszem,és az jó a Dorkának még tavasszal is jó lesz remélem.Alá nem nagyon kell öltöztetni,mert marha vastag.Amúgy én is gondolkoztam egy szülinapi bulin Dorkának írtam is.Neki ugye nov.12-én van.Eléggé közel van a kettő. :lol: Gyógyuljon meg minnél elöbb a kicsilány.

Ma voltunk vesegondozáson,és szerencsére minden okés.Még halvány jel sem mutat arra hogy valami gyulladás van benne. :)
Egy dokinő vizsgálta meg,de eléggé úgy tett mint aki érti a dolgát,szerencsére.

Angika:
Holnapi séti okés nektek?Ha igen ,akkor fél kettőre megyünk értetek.

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok

Hugi
Nektek is jobbulást.Úgy látszik ez az idő jót tesz az orrfolyós baciknak :) .Javulgatunk,bár a gyógyszeradás,meg az orrszívózás már nagyon nehezen megy.Kitartást a tanuláshoz,nekem nemigen megy sajna,úgyhogy nem tom mi lesz velem, nov. 10 én kettőből is írunk,bár asszongyák még a tanárok is hogy komolytalan.Hát majd ha túl leszek rajta meglátom hogy valójában így van e.Jó sütögetést, bizti finom lesz.

Ági
Gondoltam hogy ilyesmi lehet hogy még nem volt ott amit írtam,semmi gond.A 86-os az jó lesz mert ügye még nem most kell neki. Én meg azon filóztam hogy amikor vettük a Timinek a cipőt lemértem a talpát és 11 cm volt.Na azóta azért eltelt több mint 1 hónap és még mindig 11 cm.Szóval nem aggódok meg ilyenek csak mindenki azt mondta hogy örülhetek ha 1 hónapig jó a cipő neki.Ha így folytatjuk akkor sokáig jó lesz :D .Egyébként a Móciban láttam nagyon jónak tűnő bundás cipőt és nem is volt annyira drága mert 5400fz körül volt. Nekem nagyon szimpi volt ,de mondjuk ha az idő így folytatja akkor max karácsonyra kell neki :) .

Na most elég sok ˇhülyeségetˇírtam,kicsit fáradt vagyok lehet azért vagyok ilyen pihent agyu. :D

Na inkább be is fejezem.

Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Feltöltöttem a képeket a babaszobára, a következő címen találjátok:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=21082

http://www.babaszoba.hu/services/albums ... alid=21083

Illetve itt 1-2 kép

a torta Kép

fincsi volt..
Kép

a csúzda az nagyon király
Kép

Ági,
jók a képeid :) elmentettem őket. Az a overall nagyon jól néz ki.
Majd egyszer én is kijutok.. lassan.. talán :) csak nehogy vége legyen a télnek addigra! 8)

Csajok,
nem tudom melyikőtök hozott egy zacskónyi kaját ill. innivalót, de itthagytátok. Mit csináljak vele?! Nagyon sok!

Angika,
itt hagytátok Julcsinak a játékgömbjét.. vagy hogy hívják :) Hogyan tudom odaadni?

Anita,
köszönjük a köszöntést még 1x.

Ugye most pénteken lesz klub délelőtt? :D

Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Zsanett
ez a jó albumcím az általad megadott második helyett:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=21083
Lesz babaklub pénteken délelött dózsakertben!De azért biztonságképpen megkérdezem holnap a védőnőt,úgyis megyünk méreckedni.
Megnéztem a képeket,nagyon jók lettek!!!!!!!!!!
Szerintem midegyik gyerkőc az anyjára hasonlít arcra!
Máténak hol csináltattátok a tortát?Milyen ízű krémmel volt megtöltve?
Szuperül néz ki!!!!!!!!!

Ági
jól néz ki az overáll amit az un.tesód varrt!
örülök,hogy Dorka veséjével minden oké,maradjon is így!!!!!!!

Sziasztok:Erika
Kép

cseriviola

Sziasztok!

bocsi hogy ilyen rövid vagyok,de dolgozom.

Erika nagyon szépen köszönöm a köszöntést.Aranyos vagy,hogy eszedbe jutottam.velünk minden rendben,ovi megy,bár Ati most egy kicsit náthás és köhög de már javulgat.én dolgozok ezerrel,de egyre nehezebben birom,egyszerűen nem érem utól magam.szalad a lakás,sok a vasalnivaló és folyton fáradt vagyok.Meg persze az a napi két-három óra sem sok amit a gyerekekkel tölthetek.de hát ez van,közben folyamatosan keresgélek másik melót,de persze nem sok sikerrel.
most megyek is nehogy megszoljanak.

ja ha minden összejön még karácsony előtt lesz otthon netünk.
és a Máténak mi is utólag boldog szülinapot kivánunk!
a betegeknek jobbulást!

sziasztok

Rita
lrita

Sziasztok,

Nem tudunk menni holnap a baba-mamára, mert voltunk tegnap neurológia vizsgálatona a Rehab-ban és bár minden rendben (reflex, izomtónus), de ide is kell már járnunk gyógytornára (a régi bánhidais helyre magunktól járunk ugyanis és azt sem szeretném abbahagyni), szerencsére keddenként járunk bánhidára és péntek délelőttökre kaptunk időpontot a rehabban.
Ennek nagyon örülök. Több torna, gyorsabb fejlődés...?

Közben az ideggyógyász elrendelt egy koponya uh-t is, ezen ma túl is estünk (magánrendelésen...), itt is minden rendben, bár van egy kis asszimetria a két vmilyen kamra között, de a norm.értéken belül...

Majd jelentkezem, mi a fejledmény...
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Nagyon jók lettek a képek, kár, hogy nem tudtunk elmenni. Virág imádta volna a csúszdát, az a sláger nálunk :D

Holnap viszont igyekszünk reggel időben felkelni, hogy el tudjunk menni a babaklubba, már régen találkozott a babanetes babákkal.

Máténak a tortája nekem is nagyon tetszett, nem láttam még ilyet.

Lívia:
Hál istennek Virágnak annyira nem folyt az orra, hogy sokszor kelljen orrszívózni, csak egy-kétszer, de nálunk is harc van miatta. Sajnálom őket nagyon, de muszáj, ők még nem tudják kifújni.
Tudom, hogy te sokkal nehezebbet tanulsz mint én, sőt talán ennél könnyebbet nem is választhattam volna, de lelkiismeret-furdalásom van, ha itt kell hagynom valakire a Virágot, amíg én tanulok, ezért csak akkor tanulok, ha ő ebéd után alszik.

Ági:
Örülök, hogy Dorkával minden rendben volt, reméljük ezt a későbbiekre is.

Most mennem kell, mindenkinek szép éjszakát!

Sziasztok

hugodugo

Sziasztok!

Ezt találtam az előbb:

http://www.gportal.hu/portal/babatakaro/

Holnap,azaz pénteken lesz babaklub a dkerti közösségi házban,gyertek!!!!!!!!!!

cseriviola

Sziasztok

Nagy a pangás mostanság itten. :D Gondolom mindenki kihasználja még az utolsó jóidőket.

Milyen volt a babaklubb?Nem mentünk le mert a Timinek még mindig nagyon folyik az orra.De remélem azért kifele megy belőle és nem stagnál.

Ági
Ha nem gond megkérdezhetném hogy hova jársz fodrászhoz?Nagyon jól le van nyírva a hajad.Én már annyi helyen voltam,de valahogy sosem vagyok elégedett.(Lehet velem van a gond? :D )

Cirmike
Biztos jót fog tenni a Rékának egy kis változatosság.Lehet tényleg gyorsabb eredményt fogtok elérni. Azrán ha rákap a szaladgálás ízére nem lesz megállás. :D

Erika
Megnéztem az oldalt,szerintem ha ezt az a másik cég látná tuti lenne belőle balhé.Ennyi erővel te is simán csinálhatnál bizniszt belőle.Csak győzzed energiával. :D .Egyébként sikerült befejezned a takjarót?És zene ovis boritót sikerült akkor elintézni?Ha nem akkor lefénymásolom ami nekem van.

Hát akkor én most be is fejeztem.Jó éjt mindenkinek Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Hát tényleg nincs sok minden amit lehet olvasni,mindenki inkább levegőn volt egész nap,köztük mi is :lol:
A kisfiú ismerősünknek is elkészült a takaró egyik fele,az egyik kép elég bénán sikerült,életben sokkal szebb lett.

Lívia
köszi szépen,már a Zsanettől megkaptam a zeneovi borítóját.
A babaklub ma nagyon jó volt,legalábbis jól éreztük magunkat,jó sokan voltunk :lol:
Délután pedig átmentünk a csóni tóhoz a játszóra Hugiékkal.
Szokásomhoz híven csináltam egy csomó képet,íme belőlük néhány: Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szép hétvégét mindenkinek!

cseriviola

a délutánunk:

Kép Kép

cseriviola

Sziasztok!

Tényleg nagy a pangás mostanában.Bizti mindenki kihasználta az utolsó szép napokat.

Livi:
KÉrdezted hova járok fodrászhoz.Hát most az utóbbi két alkalommal a tescóban voltam.Én mindig úgy megyek el fodrászhoz,hogy otthon kiválasztom milyent szeretnék,és viszek képet róla mert elmondani úgysem tudom milyent szeretnék.Amúgy én is mindig elégedetlen vagyok ahogy megcsinálják,úgyhogy hazamegek és megigazitom :lol:

Képzeljétek tegnap hogy jártam.Voltunk anyuéknál ebédre.Hazajöttünk és nekiálltunk a lakást kicsit szépitgeni.Festeni szerettünk volna egy két díszdekort.Tök jó színt sikerült kikevernem.Dorka szépen aludt,de amikor elkeztem fesetni olyan hasi görcs jött rám,hogy megmozdulni nem tudtam.1 órán át tartott,amikor a Balázs már nem bírta tovább n
ézni,és kihívta az ügyeletest.Megvitsgált,és megállapitotta,hogy epegyörcs volt.Kaptam inyekciót,és kicsit jobb lett.Kb 5 éve megállapitották,hogy van 2 szép nagy epekövem,de eddig nem okozott gondott.2 héttel ezelött volt egy ugyanilyen görcsöm,csak az fél óra alatt elmúlt.Úgyhogy hétfőn kéne mennem a dokihoz,és kérni időpontott uh-ra.azt mondta a dokinő,hogy a rántotthús bundája okzhat ilyen görcsöt.Én pont azt ettem.Egyik kedven kajám.Úgyhogy most szigorú diéta.Szegény Balázs tegnap úgy be volt tojva. :)
Ráadásul még ügyeletes is mentős,és volt egy pár riasztása is neki.Most is kell mennie valószinű.Na röviden ennyi.

Szép napot mindenkinek,ebben a hülye időben.
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ismét én vagyok.
Azt elfelejtettem kérdezni,hogy esetleg van vagy volt ismerősötök hasonló helyzetben??

Nagyon édi volt a Dorka látta hogy ott szencedek az ágyban és rámnézett és elkezdett sírni.Este kicsit nehezen aludt el,de reggel 1/2 11-kor kellt fel a régi óra szerint.És most is alszik kb 1/2 órája. :) :D :lol:

Komolyan mondom megvagyunk átkozva a szomszédainkkal.Tegnap eset 9-kor hozták meg a 4. re a konyhabútort,és éjjel 1-ig kalapálták össze :evil: :twisted: És ráadásul fölöttünk meg megint buli volt.
Normálisak?????
Reggel azt csináltuk a Balázzsal hogy tök felhangositottuk a hálóban a tv-t mi meg kinnt játszottunk a picivel :lol:

Na most már tényleg befejezem,
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Bocsi hoyg csak most jelentkezem, de elég sűrű volt a hetünk és persze amikor lehetett lementünk, hogy még a jó időt kihasználjuk.

Bővebbet majd talán este, most csak a Mátés szülinapos képeket dobom fel nincs túl sok ezért ide rakom, ha esetleg kell valakinek valamelyik szóljon azt átküldöm emilbe.

További jó hétvégét!

Kép helló1
Kép helló2
Kép 3gyerek 3felé bambulás
Kép Anyaaaa elvetteeee
Kép röppentyűűű
Kép Mi????
Kép üljek rá???
Kép akkor is az enyém lesz
Kép Anya nem kell!!!
[/img]

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Angi! Nekem elküldenéd a képeket? Köszi :lol:

Ági! Szegény! Az nagyon fájdalmas lehetett. Apukámnak is volt régen. No meg a diéta se valami kellemes. Elküldöd Te is nekem a képeket emailban?

Zsanka! Jujj az a gömb múgy látszik nem akar velünk hazuajönni soha. Előtte Ágiéknál maradt ott. Ráér a játék,csak találkozunk majd hamarosan! :wink:

Kár,hogy ilyen rossz idő lett:( Julcsi elég nyafi is lett. Már mind a két felső foga áttört:)

Szép estét mindenkienk!
angika

Sziasztok

Ági
Akkor nem tudnál nekem olyan képet küldeni ami alapján csinálták a hajad?Nekem az is jó ha a te hajad fotózod le :D .(remélem nem gond hogy olyan friszkót szeretnék).
Anyósomnak van epeköve,tök sokszor begörcsöl neki.Műteni kéne de ő nem akarja.Pedig azt mondják hamar megvan és szinte nem is látszik mert 3 lyukon vezetik be a szerszámokat.Egyébként meg elég szigorú diéta.Valami 3*3 centis köve van.De ez nem bizti mert ő mondta :D .

Hát baromi hideg lett kint.No meg ez a szél.Timi sajna nem nagyon tudott tőle aludni.Pedig átvettime magunkhoz,de ott sem volt jobb.Reggel negyed 7 kor már fenn volt és egész nap bőghetnékje volt,van :( .Lehe t a foga miatt is nyügibb,már nagyon fehérlik,felül 4 jön ha jól látom.És alig evett egész nap.

Mentem is , üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Megint beugrottam kicsit!

Ági!
Nekem volt epekövem, átérzem a kínodat. De megműtettem, miután 3-4-szer begörcsölt és a dokim azt mondta, nagyon bizonytalan dolog, lehet hogy ülök az 5-ös buszon, egy zöttyenés és begörcsöl, de lehet hogy évekig nem fáj.
Úgy tudom, hogy egyébként lehet hogy nem is attól görcsöl be, amit akkor ettél először és nem bírod, hanem eszed-eszed, egyszer csak túltelítődik, aztán jön a GÖRCS. Nekem a hátam közepéig sugárzott a fájdalom! :evil: A végén már a vajas kalácstól is iszonyatosan fájt.
Amúgy '99-ben műtötték, azóta semmi gondom vele! (kopp-kopp)

Cirmike!
Múlt pénteken láttuk Rolit a Jubi-parkban, az ovival voltak, tök aranyosan sorba állt, fogta az óvónéni kezét, mikor indultak hazafele.

Lívi!
Hazaértetek tegnap a vihar előtt? A szél miatt én is alig aludtam az éjjel. :roll:

Ja és legutóbb én is a Tescóban voltam fodrásznál, akinél én voltam egy idősebb nő, azthittem majd jó szarul vágja le a hajam, erre modernebbet vágott, mint a fiatalok szoktak! Úgy tudom, nincs bejelentkezés, odamész és ha vannak, várni kell, mint a régi időkben!

Zsanett!
A fotók alapján rájöttem milyen lakásban laktok, ötletesen átalakítottátok! A csúszda jó ajándék volt Máténak!

Röviden ennyi. Minden aprótalpúnak üdvözlet!

lola77

Sziasztok

Csak gyors válasz Évinek.

Lola
Hál istennek épp időben hazaértünk,bár a Csónakázó tónál nagyaon fújt a szél és pár óriás esőcsepp is volt.De dózsakertben majdhogynem semmi nem volt.Hazaértünk mire beértem a szobába szakadt az eső. Timi meg egész úton kukit zabált így nemigen izgatta a szar idő.
:D

Jó éjt mindenkinek Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Végre sikerült feltölteni a pénteki babaklubban készült képeket, itt találjátok őket:
http://enerzsi.kotra.hu/index.php?album=babaklub_10_27_

Sajnos ez a rossz idő bekényszerít minket a házba, pedig Virág állandóan kint akar lenni, gondolom nem ő van ezzel egyedül így :D

Gőzerővel csinálgatjuk a házikónkat, ma megérkezett a járdalapunk, hát, ha belegondolok, hogy csak a járda egy kisebb vagy, rosszul vagyok....
Remélem a Mikulást már fent tartjuk, a karácsonyt mindenképpen.

Voltam múlt héten a kreatív boltban (Sárberekben is, és a Fő-téri boltban is), ha valaki 2000 Ft felett vásárol, kap egy kártyát, amelyen a vásárlás összegének 5%-át feltüntetik, 5 alkalom, ha mindig 2000 Ft-ért vásárol legalább az ember, akkor összeadódik és ez az összeg levásárolható.

LIVIA:
Mi is elindultunk kicsit sétálni itt Felsőn, ki sem néztem milyen idő van, csak elindultunk, hát a következő utcából vissza kellett jönnünk, de hál istennek nem áztunk meg, csak egy két nagyobb cseppet kaptunk mi is.

ÁGI:
Én is úgy járok fodrászhoz, hogy viszem magammal a képet, eddig még hál istennek jól sikerült, ez a csajszi csinálta az esküvői frizurámat is, meg voltam vele elégedve, bár mondhatta volna, hogy több virágot vegyek, bőven elfér a sok hajamban :D Ő a Nadin szalonban (Gelato fagyizó mögött) dolgozik.
Eszméletlen amit nálatok a házban csinálnak, úgy örülök, hogy családi házban lakunk, bár itt is ki lehet fogni a nemnormálisabbikát, de eddig még szerencsénk volt.
Bár most a szomszédunk fent a mi házunknál megemlítette, hogy azért csináltatott ekkora teraszt, mert itt fog a haverjaival szalonnázni, meg bográcsozni, na meg aztán estig duhajkodni, akkor egy kicsit megijedtem, remélem csak viccnek szánta...

A mai napra ennyi tellett tőlem, ki kell pihennem az elmúlt napok (gazolás, kapálás, járdaszegély-cipelés) fáradalmait, úgyhogy elteszem magam holnapra.

Sziasztok

Ui.: egy gyors körkérdés, mivel nemsokára érintett leszek a dologban és senkit nem ismerek innen, aki panaszkodna a házimunka vagy akármi más miatt: mivel mi egy háztartásban lakunk sokan, aki tud adjon nekem legyen kedves ötletet, tippet arra vonatkozólag, hogyan tudom majd a mi kis házikónkban egyedül megoldani a háztartás, a gyereknevelés, a tanulás és a pihenés gondjait, örömeit egyszerre. Most biztos lököttnek néztek, de attól tartok Virág hozzá van szokva, hogy szinte mindig vele foglalkozok és ha külön leszünk más világ lesz, amitől egy kicsit tartok. Hát, akár hogy is vesszük el voltam eddig kényeztetve, amiért remélem nem haragsztok (van aki igen), de nem akarok sem begolyózni, sem a gyereken kitölteni a mérgem, nektek biztos van jó ötletetek erre.
Előre is köszönöm :D

Sziasztok, Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Ági,
sajna az epeköved miatt. Én is úgy hallottam, hogy már viszonylag könnyen ki tudják venni endoszkóppal, lehet ott sem kell aludni a kórházban. Lehet, hogy jobb lenne kiszedetni, nehogy valahol rossz időben jöjjön rád a görcs. Szegény Dorka jól megijedt! :D

Akit érdekel nekem van egy jó fodrászom. Legalábbis én nagyon elégedett vagyok vele, nagyon sok ismerősöm jár hozzá. Az egy dolog, hogy én csak 2,5-3 havonta megyek el :D Szóval ne az én hajam legyen a referencia 8) . Erikának hívják és az ifjúmunkás ut 1.ben dolgozik. Ha esetleg vkit érdekel szívesen megadom a számát. Tényleg ügyes.

A hétvégén voltunk mi is Sárváron fürödni. Apósék ott voltak már szerda óta (Erika után ajánlottam nekik) a párom meg kitalálta vasárnap reggel, hogy uis rossz idő van, egész nap a lakásban ülnénk, menjünk le értük. Húsleves lekapcsol, sütitészta pihen, pakolás-indultunk. Nagyon jó kis fürdő, Máté nagyon élvezte és mi is. Már hiányzott egy kis kikapcsolódás.
Csak kár hogy hamar haza kellett jönni. Mondtam is a Zolinak eszébe juthatott volna korábban is :) aztán ott aludtunk volna. De szombaton meg bórkóstolón voltunk így nem tudtunk volna odamenni.
Jó lenne elmenni pihenni valahova csak 1-2 napra, de Zoli csütörtökön utazik , így nem aktuális. Hmm.. :wink:

Gangi,
tényleg ti hova mentek? Azt mondtad vmi szuper helyet találtál..

Hugi,
szerintem nehéz megoldani a háztartás-gyereknevelés dolgát. Sohasincs elég idő semmire. Én úgy oldom meg a pld. főzést, hogy a Máté közben ott sertepertél körülöttem, van fiókja amiben az ő dolgai vannak (műanyagok, szilikoncuccok) és közben beszélgetünk. Illetve van hogy délután főzők másnapra. Takarítás általában akkor, ha apa otthon van és vigyáz rá, illetve esténként (mindig este mosok fel, miután lefeküdt a Máté aludni) De általában sok a lelkifurim, mert úgy érzem, hogy
többet kellene vele foglalkozni, és kevesebbet a lakással. :cry:

na mentem
Jó éjt
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Mi is megvagyunk,csak a takaró készítés eléggé elfoglalttá tett,de szeretem csinálni :lol:
Íme a képek a már elkészültekről,még eggyel adós vagyok,csak az most nincs itton anyuékhoz vittem összevarrásra,ha hazakerül akkor pótolom a képet róla.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

cseriviola

akkor folytatnám :lol:

Hugiékkal mostanában nagy örömünkre,sok közös programot találunk ki,íme ebből is egy kis válogatás:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=10985

Kedden voltunk a családsegítő és gyermekjóléti szolgálatban babaklubban,nagyon jó volt,mindenkinek ajánljuk!
Keddenként van 10-12-ig,ingyenes,jó hangulatú,sok játék van.

Vikiről is készítettem 3 albumot nyár végi és őszi képekből:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=21184

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=21185
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=21186

Jó nézegetést ezen a nem igazán szép napon :?

Ági
sajnálom,hogy ilyen epegörcsöd volt :cry: jobbulást kívánunk!
Édes a Dorka,ahogy reagált amint meglátta hogy neked hogy fáj :cry: kicsit el is érzékenyültem ahogy olvastam.

Gangi
a te képeid is nagyon jók!!!!!!!

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Mi is élünk még,szenvedünk a rossz időtől,meg az óra átállítástól.Nem tudom nálatok hogy van,de nálunk teljesen meg vannak bolondulva a fiúk.Nem esznek,össze-vissza alszanak. Ez az óra állítás felborította a jól bevált napirendünket!!

Szüli- és névnaposoknak utólag is sok boldogságot!!!Betegeknek jobbulást!

Ági!
Neked is panaszmentes napokat! Beszélj az orvosoddal,tányleg sokan mondják,hogy érdemes megműtetni!

Hugi!
Szerintem akkor teszed mindkettőtök számára zökkenőmentessé az átállást,ha a te munkádban is lesz napirend.Azaz mindig ugyanakkor csinálod!!!
Én is mind Zsanett a takarítás azon részét,ami nem zajos (fürdő,wc,konyha takarítás,felmosás stb) általában este csinálom.De mindenképp a picik alvása alatt,mert ezekhez sok vegyszer kell. Porszívózni,port törölni legtöbbször akkor szoktam,ha apa tud rájuk vigyázni.Mosógépet beindítani együtt szoktunk illetve teregetni is. De vasalni már az alvási idejük alatt.
Nekem a legnehezebb a főzést megoldani. Ha valami hosszadalmas (pl süti sütés) azt alvás időben délután vagy este.Ami kevesebb időt igényel azt reggeli után. Nálunk a fiúk már megszokták,hogy anya reggeli után kb. fél órát a konyhában van.Ekkor rakok rendet,meg teszem oda az ebédet.

Hogy lásd kb. hogy néz ki most egy napunk:
7óra: reggeli a pickinek,utánuk én is eszem, addig ők zenét hallgatnak és libikókáznak,hintalovaznak
8óra: öltözés,tisztábatétel,aztán én is magamra kapok valamit,majd beágyazok
1/2 9-9 :ebéd készítés a konyhában, a fiúk egyedül játszanak
9-től :közös játék, ha jó az idő 1/2 10-től szabad levegőn
11 óra: mosakodás,ebéd melegítés,ebéd
1/2 12-kor eszem én
3/4 12kor tisztába tétel majd alvás
12-14 között: házimunka (vagy kaját gyártok másnapra,sütök,vagy vasalok,vagy hétvégente a Dáviddal foglalkozom)
14 körül ébrednek a fiúk,játék
15óra :uzsonna
utána ha jó az idő szabadlevegőre megyünk,amíg be nem sötétedik,ha nem akkor bent játszunk
1/2 6körül elővacsora,majd ismét játék
7óra :fürcsi,vacsora
majd nekem vacsi és házimunka este 10-11ig

Ami ebbe az időbe nem fér bele,azt nem csinálom meg.Azt gondolom,hogy a gyerekeim 10-15 év múlva nem fognak arra emlékezni,ha éppen 1-1nap nem volt 3fogásos ebéd vagy 1hétig nem volt tisztaság!De arra igen,hogy anya nem foglalkozott velük,vagy épp sose volt ideje játszani velük! :lol:

Erika!
Tök szépek ezek a takarók!!!!

Jó pihenést mindenkinek!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

ÁGI:
Remélem azóta nem volt ilyen nagy fájdalmad, reméljük többet nem is lesz!

EDIT:
Nálunk a Virág is nagyon nehezen bírja ezt az óraátállítást, 7 óra helyett 6-kor kel, alig bírja ki ebédig, aztán meg alszik 3 órákat. Bár ma annyira nyűgi volt délelőtt, hogy letettem aludni 10-kor, úgy mint régen és aludt 2 órát! Féltem is, hogy bekavar most az esti alvásba, de aztán 3-kor megint nagyon nyűgi volt, először nem is tudtam, hogy mit csináljak, letegyem vagy sem, aztán még is letettem, de nem tudom pontosan mennyit aludt, mert otthagytam, mikor elaludt és amikor visszamentem olyan kb. háromnegyed óra múlva már fent volt, de nem sírt, csak nézelődött.

Mielőtt még mindenki elborzadna nem szoktam messzire menni, csak fel az emeletre, és időnként ránézek, ha nem hallok sírást (a szoba ajtaja be van hajtva), akkor nem is nyitom ki, hadd pihenjen.

Szóval valahogy majd biztos elleszünk valahogy, meg gondolom ahogy ő is egyre nagyobb lesz, jobban megérti majd, hogy muszáj főznöm, vasalnom, stb. Én is így gondolom, ahogy te, hogy ő az első, inkább késő este csinálok meg bármilyen munkát, minthogy sírjon azért, mert nem vele foglalkozok, én ezt nem tudnám megcsinálni. Persze vannak a "muszájdolgok", de onnantól kezdve semmi sem számít, CSAK Ő!! Csupa nagybetűvel.

A babaklubban múltkor megkérdezték, hogy képes vagyok ilyen messzire vinni a gyereket egy játszóház miatt (pedig Tatabányán belül voltunk) és mondtam neki, hogy persze, mert minden egyes alkalom számít! Olyan jól szokta ott magát érezni, nem kerül szinte semmibe, sokmindent megtanulhat, stb... szóval jó dolgok ezek.

Lehet hogy könnyebb lenne, ha lenne még három gyerek :D (ez csak vicc volt)

Most már abbafejezem magam, muszáj mennem, majd még jövök!

Sziasztok
Hugi

hugodugo

Sziasztok

Én is hallottam erről a babaklubbról a platán téren.Csak azt sajnálom hogy nem előtte hanem utána,mert szívesen elmentük volna. :( .Akivel beszéltem róla az teljesen odáig volt,hogy milyen jó meg új játékok meg minden.A képek alapján tényleg nagyon jó lehet.Jövőhéten remélem el tudunk menni,mert ma megint a dokinál voltam a Timivel.Már annyira csúnyán köhögött és hiába porsziztam az orrát nem jött semmi de ennek ellenére meg el volt neki dugulva.Remélem most már kifelé lábalunk belőle.Nagyon sajnálom szegényt,mert már tök nyügi is emiatt.Nem egy sírós gyerek,de mostanra már mindenen bőg.

Ági
Az unokatesód kb mikorra szokta elkészíteni a rucikat amiket varr?

Hugi
Egyetértek az előttem szólókhoz.Én is amit tudok akkor csinálok amikor alszik,vagy ha a nyagyszülők elviszik sétálni. Bár sajna vannak dolgok amiket akkor is meg kell csinálni ha fennvan. Ha a konyhában van dolgom akkor van 2 szekrény amit kipakolhat azt szokta pakolászni. Majd belerázódtok,meg a Virág már nagyobb többmindent meg tudsz neki magyarázni és már meg is érti.

Képzeljétek egyik ismerősömmel találkoztam 2 hónappal idősebb a Timinél a gyerkőce és megkérdezte tőlem hogy biliztetem már.Én meg néztem rá okosan hogy ugyan már minek.De hát ők csinálják már egy ideje és a gyerek tök ügyin belekakil meg ilyenek állítólag.Szerintem ez tök felesleges még ebben a korban hiszen előbb meg kéne értenie hogy miért kell azon a bilin ücsörögnie.

Na mentem megpróbálok tanulni egy kicsit,bár most vadásznom kell a neten egy két dolgot.
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Köszi szépen mindenkinek az együttérzéét ,tényleg jól esett.Jövőhéten tudok csak lemenni a dkoinőhöz,mert elöbb nem tom kire bízni Dorkát.Aztán kb 1 hónap és már uh-nak is...
Aztán majd kiderül hogy hogyan tovább.

Lola:
Azóta nem volt görcsöm,meg az is furi nekem,hogy állítólag egy ilyen görcs után megy az ember hasa vagy esetleg hány ,hogy ugye kitisztuljon az epe.De én nekem nem volt semmi.Igaz hányingerem volt de ennyi.Amúgy nekem is egészen a hátam közepéig kisugárzott a fájdalom,A végére már levegőt is alig kaptam.
Soma jól van?Hogy bírja a bölcsit?

Livi:
Az unonkatesóm nekem olyan 1 hétre rá varrja meg.Másnak nem tom.Gondolom ez attól is függ hogy mennyi melója van.Nem tom hogy álapodtatok meg hogy ő hív vagy te,de ha ő ,akkor nyugodtan csörögj rá,nem veszi rossz néven.
Ja és küldök képet a hajam fazonjárol.
A bilis dologra reagálva,hát sztem még kicsit korai nem??
Én minnél elöbb le akarom szoktatni a Dorkát a pelusról,mert ha már nem lesz pelusos akkor a veséje miatt a bacikról sem kell annyit idegeskednem.De még azt sem tudja hogy mi meg mire jó,nem?

Hugi:
Én tök megértem hogy izgulsz milyen lesz külön.Nekem 4 hónapos volt a Dorka amikor elköltöztünk anyuéktól.Hát az első htek nagyon nehezek voltak,de bele lehet jönni.
Én is akkor szoktam megcsinálni a munka nagyrészét amikor Dorka alszik.Szerencsére nekem nagyon jó alvó.És eléggé kicsi a lakás úgyhogy max fél óra és rendbe lehet rakni.A főzés meg akkor ugye amikor alszik.Én nem tom megcsinálni hogy melette főzök mert mindig rajatm lóg és félek hogy felfázik(járólap miatt),illetve,hogy ráfröccsen valami...

Nekem szerencsére simán ment az óraátálítás.Dorka aznp reggel 10,15-kor kellt fel,és ezt most is nagyon jóll betartja.
olyan fél 8-kor megébred,kap egy kis teát,és visszaalszik 9-ig.
10,30-kor már megint alszik 12-13-ig.
És 15,30-kor már megint és 17-kor én keltem mert este nem alszik nekem.
De 8 kor fürdetjük és fél 9-kor már alszik édesen reggelig. :) :D :lol:
Szerintem azért is csinált mindent kicsit később,mert nagyon sokat alszik és nincs ideje gyúrni.

Ja a lényeg Dorka 3 napja megkostolt kekszet.Leharapott belőle egy darabot,és elkezte rágcsálni.Hát én úgy örültem neki,de sajna azóta is semmi :cry:

Edit:
Olinak mivan a sérvvével??????

Na megyek a dolgomra,Ági

Kép

Kép
ági01

Jaj a képet elfelejtettem,bocsi már rakom is :oops:

Kép
remélem ,látszik azért
most ilyenre lett levágva
Kép
mindenhová bemészik :lol:
Kép
kis gyúrás apával Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok

Ági
Köszi szépen a képeket.Nálunk is ha a Vili fekfőzik a Timi ott sertepertél körülötte. Tök arik. Hát tényleg rengeteget alszik a Dorka. Ennek függvényében akkor nagyon is jól halad a mozgással. :D .De nagyon aranyos ahogy ott a számítógépasztalnál bújik.Timi is mindig oda akar bemászni,csak nekünk szabadon van a gép oldala meg lóg belőle egy két dolog ki és nem engedjük.No abból van a hiszti. :D

No még egyszer köszi
Ü
dv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Kinek okoz fejtörést,hogy mit vegyen gyermekének mikulásra,karácsonyra?
Íme egy jó ajándékötlet:
http://www.auditandaudio.hu/mese/index.html

ha többen rendelnénk,akkor olcsóbb lenne......

Várom válaszaitokat,sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Livi:

Ha esetleg nem tod elmondani a fodrásznak oda tudom adni a képet.Csak majd kérem vissza mert én tuti nem tom elmondani neki :lol: Hát igen hisztizni a Dorka is tud nagyon.Kicsit félek is tőle hogy nehogy má rászokjon erre...Ma pont összevesztünk.Dorka felállt a számítógép asztalnál,és levert egy pár cd-t.Na jött a szidás.Erre ő a krokodil nagyságú könnyeivel jön utánnam és csimpaszkod rám,és szorít ezerrel.Na ezekután ki tud rá haragudni :?:

Egy olyant szeretnék kérdezni hogy gyerekzenéket honnan tudok letölteni??
Már néztem pár helyen de onnan nem tudtam,csak lejátsza a zenét.
Köszi előre is .

Szép álmokat mindenkinek,Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Egy rövid, egyben utolsó bejelentkezésem, legalábbis jódarabig.

Sajnos úgy alakult, hogy elválunk egymástól. Ne ijedjetek meg, csak én és a számítógép, Internet. Ez is elég nagy baj, de sajnos így alakult.
Ha elköltözünk, ami remélem minél hamarabb bekövetkezik, sajnos ott nem lesz Internet, úgyhogy csak személyesen tudunk majd találkozni.

Erikával azért tartom a kapcsolatot, majd mindig segít nekem, elmondja mikor lesz babatali, mert azokra szívesen megyünk majd mi is :-)

LIVIA:
Gyertek majd ti is a következő babaklubba a Platán térre, jó volt nagyon! Bár Virág most elég nyűgösen aludt el, remélem nem kapja el a Patriktól a takonykórját, mert akkor egy darabig megint nem mehetünk sehova..... (na meg az oltás, már három hete csúszunk..)

Szóval mindenki jó legyen, kevés bacit kívánok a levegőbe és minél több babatalit :-)

Sziasztok!
Hugi

hugodugo

Sziasztok!

nem tudom Ti,hogy vagytok vele,de én nagyon nem örülök ennek a hidegnek. Pedig régebben szeretttem a telet, havazást. Szegény Julcsi is nyűgös a hideg szél meg a sok ruha miatt amikor sétizünk. Remélem megszokja majd és nem lesz ez egész télen :?
Az is lehet,hogy még a fognövesztés miatt nyafi. A felső kettő bújik. Az egyik már vagy félig kint a másik meg töri az utat kifelé.

Ági!
Édes Dorka a képeken. Már most milyen ügyesen szereli a számigépet :lol:
Epéddel nem volt gond? Tök ijesztő.hogy bárhol,bármikor begörcsölhet :cry:
Jövő 7en sétizünk egyet? Vagy inkább benti program legyen? Dorka hogy bírja a hideget?
Ja még mielőtt elfelejtem. Én tudok neked egy pár zenét írni. Babazene 1-4ig, Micimackó zenék, Gryllus Vilmos. Megírjam őket?

Lívi! Timi meggyógyult már? Nem irigyellek a tanulás miatt. Én is szívesen járnék isisbe,de nem tudom mikor tudnék tanulni,ha járnék. Maximum éjjel! :?

Anita! Köszi a kódokat! Még egy kell és beküldjük! Remélem születésnapjára ideér majd:)

Bocsi a kis butácska kérdésért,de melyik a platán tér :oops:
:?:

Szép napot kívánonk mindenkinek! Öltözzetek melegen! Virágokat remélem már mindenki bevitte,most -4.5fok van :twisted: :x :cry:
angika

Sziasztok!

Nekünka ruhákat 1 héten belül varta meg és csak 15 000 Ftot fizzettem 2 db komplett overálért, egy kardigánért, 3 db lányka pulcsiért, 2 db sapiért, 1 db kantáros gattyóért és egy papplan hálózsákért. Szerintem nagyon olcsó volt a kép a ganginálvan ő lefényképezte és azt mondta majd felteszi. Nagyon hideg van nálunk a lákásban 17 fokvan pedig ezerrel fűtűnk. holnap visszabontják a gipszkartont és újra szigetelik a lakást. Ott lakunk ahol a gangiék csak a tetőtérbe. Jó mi?

Na megyek a Stzabiért a bölibe.

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi

Bocsi a hibákért csak siettem.

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi

Sziasztok

Hugi
Hát elég meredeken indítottad a szöveget. :D . Nem is akartok beköttetni netet odahaza? Mondjuk azt mondtad hogy nem olyan messze mentek onnan ahol most laktok,majd átmész és néha irogatsz nekünk :D .No meg még ígértél nekünk képeket a házról.Én azóta is várom ám. :D .Na jó költözést.Remélem jól fogjátok magatokat érezni ott.Meg a Virág is hamar megszokja.
Szeretnék kedden menni mert mostanság szegény Timit nemigen tudtam vinni így helyekre,mert vagy suliban voltam ,mostmeg már 2 hete beteg. :( . Köhög rendesen, sokszor még mikor alszik is rájön a roham.Az a szerencse hogy nincs láza.

Angika
Ha tudod merre van a megyei bíróság akkor már könnyű odatalálni,mert annak a háta mögötti rész a platán tér.(Remélem jól írom.).Az ofotért előtti körforgalomnál kell jobbra menni ha onnan a fő tér felől jössz, és ott lesz jobbra asszem az első utca ott bemész és asszem pont szembe lesz az az épület. Akik voltak remélem kijavítanak ha nem így lenne.
Timi is utálja a sok rucit,meg alig bír mennem mozogni :D .No meg a sapkát ki nem állhatja,állandóan le akarja venni,így hol attól ideges hogy a fején van hol attól hogy nem lát semmit mert ügye behúzta a fejébe. :D
Akartam már kérdezni hogy a te párodat Zolinak vagy Zsoltinak hívják,mert mindig olyan furin irod a nevét(remélem nem gond a kérdésért :) )

Zsuzsi
Köszi a választ.Én előző hét kedden rendeltem meg a cuccot,és asszonta hogy majd hív ha kész lesz.De még nem hívott,pedig nagyon kéne már főleg hogy így beköszöntött a hó. Ma meg próbálom már reggel 8 óta hívni de ezidáig még nem sok sikerrel. :(
Egyébként jól vagytok?Szabi már megszokta a bölit? És most akkor te visszamentél dolgozni?(bocsi a sok kérdésért)
Az tök gáz egyébként hogy vadiúj építésű ház és majdhogynem újra kell építeni.Nem semmi.Remélem rendbe tudják tenni.Tavaly nem volt ilyen gond egyébként?

Na mentem jók legyetek jó hétvégét mindenkinek Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Milyen rossz idő lett! Délelőtt vakarnom kellett a kocsiról a havat! :evil:

Hugi,
tényleg ijesztő volt a bejelentkezésed! :) Reméljük minél előbb vissza tudsz jönni közénk!

Julcsi,
a Máté is utálja a sok ruhát! Mindig hangosan tiltakozik, hiába mondom neki, hogy kell a friss levegő! :D Aztán pedig szinte mozdulatlanul ül a kocsiban :). Szegénykét sajnálom néha.
Ja, mielőtt elfelejtem, üdvözöl a Lampi! Ő a sógórnőm. Látta a babatalis képeket és ott felismert.

A gyermekjólétis klubbról én is hallottam már, 1x voltunk is, aztán azóta sem mentünk el. Valahogy mindig közbejön valami. :D

Hát mi meg apa nélkül maradtunk, inmár második napja. Eléggé rossz. Angliába ment a haverokkal kikapcsolódni, meccset nézni, vásárolni. Hétfőn jön haza. Marha messze van. :oops: Erika, a te férjed jó sokáig távol volt, hogy bírtad?

Ráadásul a Máté is elkapta a takonykórt, és a jó kis progiaink amiket szerveztem mindet le kellett mondani, hogy szegénykémet kikúráljam. Voltunk dokinál is ma, kaptunk orrcseppet. Antibiát is felírt, merthogy egyedül vagyok és ha rosszabbodna (láza lenne vagy vmi) akkor be tudjam neki adni. Mondjuk azt nem szeretném ha kapna Abiát. De eléggé elkapta valahonnan, nagyon sűrű váladék jön az orrából, szinte folyamatosan, nagyon félek nehogy lerakódjon neki.
Ezért most ezerrel párologtatok nála, eukaliptuszt szagotatok, lámpázom, hátha jobban lesz. Reméljük...

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Jobbulást a betegeknek!

Zsanka
Vikinek amikor nagyon náthás,van,hogy napi 10-15-ször porszívó orrszívózom az orrát,úgy jobban tisztul neki.
A friss levegő is jót tesz neki,gyógyítja.
Mi is sokat szoktunk ilyenkor kint lenni a levegőn,persze csak ha nincs láza akkor.
Pár napot ki lehet bírni férj nélkül,kitartást hozzá!!!!!!!!!!
KIcsit legalább kipihened magadat :lol:

Senkit nem érdekel a névre szóló mesekönyv????????? :roll:

A babaneten itt a nyitóoldalon van fotópályázat,felfigyeltetek már rá?????????

Puszi mindenkinek,holnap jövök hosszabb időre ide :lol:

Erika

cseriviola

Sziasztok!

Érdekel benneteket idei termés dióbele 1000 ft/kg-ért?

Írjatok!!!!!!!!

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Úgy örülök!! Rendeződni látszanak a dolgok, úgyhogy megint leszek!! (legalábbis amíg nem költözünk fel, akkor ott majd meglátjuk).

Zsuzsi:
Tényleg nagyon jó sok ruhát kaptatok 15 E Ft-ért, ki kellene nekem is nézni már hozzá.
Most vettünk Virágnak egy kiscsizmát a Tescoban 4000 Ft-ért, szép lányos színe van (végre valami lányos!) és Micimackó is van rajta. Egyből Erikáék jutottak az eszembe :D

Virág hál istennek jól van, nem beteg, remélem egy darabig nem is lesz az!

Livia:
Még nem tudom, hogy fent a kisháznál lesz-e netünk, én persze nagyon szeretnék, de majd meglátjuk hogy jövünk ki a pénzből.
Okés, megígérem, hogy a következő alkalomra csinálok egy albumot a házunkról is!

Most mennem kell, rettentően búg a gépünk, lehet hogy el fog romlani, vagy már el is romlott :( Eddig nem csinált ilyet!

Még annyi kérdésem lenne, hogyan lehet megváltoztatni a nevemet, a Hugodugot átírni? A profilomban nem tudom sajnos, tud valaki segíteni?

Köszi, sziasztok!
Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!
Nálunk is belázasodott a Dávid.Itt örzöm,hallom,hogy megy fel megint a láza (szó szerint,mert nyöszörög). Már egyszer összehányt mindent,mert álmában jött az inger.
Na újabb menet! :evil: Lázat is mértünk: 39,1. Most próbáljuk bent tartani a lenyelt gyógyszert 20 percig,hogy fel tudjon szívódni! :roll: Szép kis éjszakának nézünk elébe! És persze apa dolgozik,mint ilyenkor mindig!

Ági!
Oli sérve megvan és virul! :twisted:
Hétfőn hívom a dévényes Ágit,hogy van-e valami ötletet,mert tök látszik most már a járásán is.Terpeszbe teszi a lábát és úgy megy,nagyon csúnya.Olyan mintha "O" lába lenne.

Lívia!
Ebben az életkorban még semmi akaratlagos nincs sem a pisilésben,sem a kakilásban.Így tényleg felesleges bilizni.Ki lehet lesni,hogy mikor van pisi,kaki és rá lehet ültetni a bilire.De nem azért pisil,kakil bele a baba,mert tudja,hogy mit kell csinálni,mit várnak el tőle. Ez szerintem csak szülői túlzás (remélem,nem sértelek meg vele!)!
Teljesen igazat adok abban,hogy nem próbálkoztok! Nekünk nincs is bilink.Csak húsvétra tervezem a vásárlását és a meleg idő megérkeztével fogunk próbálkozni.Akkorra már 2 évesek lesznek a fiúk!

Erika!
Minket nem érdekel a névre szoló ajcsi, a fiúk még nem foglalkoznak a mesével.Talán később! Te azért rendelsz? Amúgy tök jó ajándék,nekem nagyon tetszik!

Angi!
Én is nagyon úúútálom a hideget! Teljesen leuzzadok,mire mindhármat felöltöztetem.Meg ők is útálják az overall! Meg a semmittevést is,mert mit lehet ilyenkor csinálni odakint! Csak sétálni!Az meg nekünk uncsi! Mozogni nem lehet ennyi cuccban. Nem is nagyon akarnak kimenni,így csak 2naponta járunk levegőre.Akkor is fél óra után üvölt a Benike,így bejövünk.Remélem,ha megjön a hó jobban fogja élvezni!Talán a szánkózás majd tetszeni fog nekik!

Zsanett!
Jobbulást Máténak,neked meg kitartást! Kapsz valami madárláttát apától?

Hugi!
Mi si bevásároltunk téli cipőből! Sikerült is elköltenünk 35.000Ft-ot.Itt vettünk Tatán a rendőrség mellett bakancsot+csizmát a picpknek. A bakancs volt 5.000Ft illetve a Marcié 7.000Ft, a hótaposó meg 3.000FT és a Dávidnak meg Komáromban vettünk bélelt bakancsot 10.000Ft-ért.
Nem panaszkodom,aránylag elfogadhatóan megúsztuk,de azért horror ez a cipő vásárlás! :twisted:

Mindenkinek nyugost éjszakát!
Edit

Kép

Kép
edit73

Néhány friss kép,mert már régen tettem fel:

fürtösen,hajvágás előtt
Kép

együtt a tesók
Kép

reggeli összebújás
Kép

reggeli
Kép

Olivér
Kép

Marci
Kép

Beni
Kép

Így alszom... (Olivér)
Kép

..és így ébredek
Kép

a tojás egyik fele (Marci)
Kép

meg a másik (Beni)
Kép

kis mohó (Beni)
Kép

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

ocsi hogy rég jelentkeztem, de annyi fele volt az eszem és persze a karácsony is egyre csak közeleg és az anyósomék párnájával kell haladnom (keresztszemesen csinálom) szóval inkább ott töltöm a szabadidőmet, mert kész kell legyek ebben a hónapban hogy megcsinálják párnának.

Zsanett!
Nem mentünk végülis akkor semmerre, de találtam egy igen jó hotelt aki teheti menjen el, de le kell jó előre foglaltatni a szobát mert állandóan teli vannak. www.orchideahotel.hu

Erika!
A könyvet köszönjük nagyon ari, de Lackót sem köti le. Dió meg anyóséknak van egy csomó :)

Edit!
Szerintem ez mindig így szokott lenni, hogy ha valami baj van tuti hogy ezek a manuszok nincsenek ott :)
Az én LAckóm is ugyan ezt csinálja az etetőszékben mostanság amit Olivér. Megláttam a képet és persze az érzés előjött amikor meglátom mit csinál jááááá és neked 3felé. Edit Te vagy a példaképem! remélem sokáig itt leszel és ha jön a Lackó kistestvére és ikrek lesznek lesz akiben megbízok és tök jó tanácsokkal ellát!

Lívi!
Hallotad már a Lengyel Szilvit??? Ha jól tudom már nem titok, hogy kisbabája lesz! Úgy örülök, de most beszéltem anyukájával és mondta, hogy annyit hányt szegény hogy be kellett feküdnie a kórházba nehogy kiszáradjon :(
Lackó is köhög, de semmi más se orrfolyás se láz semmi csak köhög. te mit adsz Timinek? Én csak lándzsás utifüvet, tényleg hallott már valaki róla, hoyg allergiát okozhat???

Én az Ági uncsitesójánál varrattam egy anorákot, egy kantáros gatyát 2 sapit, egy termós kesztyűt meg egy ágyvédőt és 9.700,-Ft-ot fizettem.Képeket ígérem teszek fel a ruháinkról, holnap délben :)
Puszi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Végre sikerült egy-két képet feltennem a házikóról is az oldalamra, (enerzsi.kotra.hu) de nem időrendi sorrendbe tette fel őket, úgyhogy ne nagyon csodálkozzatok, ha megnézitek.

Majd szólok, ha bővítettem, mert a legfrissebbeket nem tudtam rámenteni a fényképezőgépről (most egyik számítógépről hurcimbálom át a másikra), de még fogok feltenni.

Most csak ennyire volt energiám, elég sokat gépeltem, megyek egy kicsit csicsikálni én is.

Sziasztok!

hugodugo

Sziasztok!

Livi:
Sikerült már felhívni az unokatesómat?Ha nem akkor megadhatom a mobilszámát is.De állalában otthon van ám.
Timi hogy van ?Köhög még szegénykém?Sulival hogy állsz?Megy a tanulás?

Angika:
Okés benne vagyok a sétiben,nekünk a csütörtök lenne jó,neketk jó az?Remélem jó idő lesz.Ja és megköszönném,ha tudnál másolni zenéket,majd adok cd-t.

Na anyóspajtárs megint kezd bekeverni nekünk.Mindig akkor csinálja a feszkót amikor valami nagy esemény van az életünkben. :x Elteervztük hogy szombaton anyósékat vas,meg a szüleimet hívjuk meg,mert nem valami jó a viszony .Mármint anyós részéről.Erre kiklve magából,hogy ezt együtt kell a két csládnak ünnepelnie.Erre átjönnek nayuék is ,de tegnap már az sem tetszett neki.Jön hogy akkor ő nem is jön meg nem fog egész végig jopofizni :x .Ja és mondja hogy gondolta hoyg a szölösiéké lesz a vasárnap...Hogy mondhat ilyent?És miért nem vasárnap tartjuk mivel akkorra esik?Megsugom azért nem mert akkor megyünk át anyuékhoz,és ott fogjuk taratni igazán boldogan de ezt neki nem kell tudnia.Meg hogy nem így kell szervezni ahogy mi csináljuk.Tegnap mármegint úgy felhúztam magam rajta.Hogy lehet ilyen egy nő?!
Dorka amúgy tök nem szereti őt,ha közeledik hozzá Dorka sír és pucol hozzám :lol: Na szóval érzi ki is a gonosz.

Egy körkérdés:
Dorka kb 2 hete elkezdett eléggé hisztis és akaratos lenni.Ha valamiért rászolok hogy nem szabad akkor elkezd hiszizni és csapkodni.De ha mégegyszer megint meg akarja fogni és rászolok akkor ált -ban már szót fogad.Ti hogy próbáljátok nevelgetni a piciket?Olyan nehéz dolog nemet mondani nekik sztem,de muszáj.

Nem tom mi van Dorkával olyn mint a medeve,téli álmot alszik.9-kor kellt fel és már megint alszik vagy 1 órája.és délután megint fog,tegnap is fél 6-kor már én ébresztettem mert nem fog este aludni,de nem kellett ettől tartanom.ti babótok is ennyit alszik ebbe a hülye időben?Már kezdek kicsit aggódni nem ám beteg lesz nekem.

Ági

Kép

Kép
ági01

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?