Sziasztok!
Sajnos nagyon csalódott vagyok a tegnapi uh miatt!
Nem erre számítottunk.Szóval a doki elkezdett uh-zni, méregetett, mondta,hogy mit láthatunk, majd gép kikapcs.
Bekapcsolta a szívhanghallgató készüléket, hallgattuk.Ok.Majd mondja, hogy hallgassuk meg az én szívemet is.
Gondoltam jó.Utánna:az apukáét is!
Na ez már sok volt a férjemnek, én sem értettem a dolgot.Megkérdezte Tomi, hogy mikor vált már át a 3D képre?Doki:
Hát ez nem 4D, csak 3, ami annyit takar, hogy maga az uh 2D, majd a végén a gép az elkészített képekből csinál egy 3D képet a baba arcáról!
Hát nagyon kiakadtunk, főleg a férjem, de visszafogta magát.Sajnos én sem voltamtisztában a kettő közötti különbséggel, ez a real time 4D engem megzavart, mert nekem a 2D, meg a 3D is real time, azaz nekem az is valós idő, hisz nem a tegnapi, vagy a holnapi képet látjuk, hanem azt ami akkor éppen történik.talán ez lehetett a félreértés oka.A doki csak azt nyújtotta, amit ezzel a tchnológiával lehet.Én voltam a tájékozatlan.És az a bosszantó, hogy nem jártam utánn, titeket sem kérdeztelek meg róla.Ezért haragszom magamra.És a szívhangot képzeljétek el, nem is a DVD-n rögzítette, hanem egy magnó kazettán!!!
Meg se tudjuk hallgatni!Amiket adott feket-fehér képek, azokon me semmi nem látszódik:van egy a méhlepényről
, a baba koponyájáról, meg a bordáiról!
Ok, hogy megnézte, minden rendben van vele, de ezt megtették a 18 hetes uh-n is, amin sokkal jobb képet kaptunk 1000 ft-ért.
Szóval a végén lett egy kis vita, mire a doki mondta, hogy akkor csak" 5000 ft-ot kér!Még jó!Ez így max. egy sima vizsgálat ára egy magán dokinál.Az más dolog, hogy erre nem lett volna szükségünk.
Tanulópénz.Max. annyi, hogy tudjuk egészséges, nincs nyúlajka, nyitott gerince, stb.
De mi nem ezért mentünk!A nemét végkép nem tudtuk meg, e ez már tényleg nem az ő hibája, a baba annyira letolta apopsiját a medencémbe, hogy még a 4D-vel sem biztos, hogy láttuk volna.Bár ezek után kétségeim vannak.
Ja, és azt a bizonyos 3D képet majd holnap adja ide, mert azt ugye a gépen még szerkesztgetni kell!Erre mondja nekem Tomi, mikor már kijöttünk, hogy lehet nem is mi babánk lesz rajta, csak kinyomtat egy joban sikerültet a már meglévők közül!
Hát nem tudom, az már nagyon durva lenne, dehát ugysem tudjuk meg soha.Így azt is kétkedéssel fogom fogadni.
De nem adjuk föl, el fogunk menni egy 4D-re, már csakazért is, csak előtte tájékozódunk!
Kálvária folytatódott, elmentünk utánna a Tescoba, ott van egy pizzeria, ot vacsiztunk, és gondoltuk utánna ott is vásárolunk.Sikerült egy óra alatt összesezdni ami kell(bár kenyér, krumpli nem volt
)Este 7-kor!
Lényg, a pénztárnál, ahol egy melodiákos csaj volt, nem tudta beárazni az előre csomagolt húst, amin volt ár, meg vonalkód is.Jó otthagyjuk, de előtte én mondtam neki, hogy talán telefonáljon, és kérdezze meg mi van.Még nekünk kellett volna visszavinni!Nem, marad.Utána jött a 3 szem krumpli.Bűnünk az volt, hogy nem tudtuk a krumpli származásást, vagyis, hogy az lédig, vagy csak egy 5 kg-os zsákból esett ki, mivel nem volt a Tescoban csak 2 zsák 5 kg-os krumpli!
Na ekkor azt mondtuk, hogy viszlát, és mindent otthagytunk a szalagon, azt is ami már be volt ütve a gépbe!
Elégtételt vettünk, és kisétáltunk kaja nélkül, amit végül az éjjel-nappaliban vettünk meg.Csak az alapot.
Hát ez volt a tegnap este.
Bocsi, hogy kiborultam nektek, majd később még jövök.