Új privát üzeneted érkezett!

Megvan az AFP-m, 0,99 Mom!!! :D

Úgyhogy jövőhéten megyünk, remélhetőleg, nemiséget is feltáró genetikai kukkolásra!

kacsa14
 
 


Kacsa!
Ez szuper!
Gratulálok! Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok!

Kacsa!
Gratulálok az eredményhez. Bár sejtelmem sincs, pontosan mit takar az érték, de ha örülsz akkor én is, mert biztos, hogy jó! :D

Anikó!
Köszönöm a leírást. Erősen bízom magunkban! Nagyon szereték már túllenni rajta.
Csütörtökön újjabb kukkolás. Kb sztem hétfő-kedden lesz inszem ha lesz. Jövő héten ilyenkor. :shock:

Jucmus!
Nov. 8??? Erősen játszanak az idegeinkkel!!! Tényleg erőltesd az inszemet. Én ugyanebben a cipőben járok és jobb így kicsit, hogy valami történik.

Angi!
Örülök hogy szimpatikus a védőnő. Azért 7-ig ne maradj bent dolgozni!!!
Vendég
 

 
 

Anikó! Junkó!

Köszönöm!

Junkó!

Elvileg azt takarja, hogy sem velőcsőzáródási rendellenesség, sem Dawn-kórra és még egy vmire, amit én sem tudok, hogy mi, utaló eltérés nem található a véreredmény alapján.

kacsa14
 
 


Sziasztok!
aniko24
Chlamidia, gonorrhea, Streptococcus, gomba szűrés, valamint vizsgálták a hüvel pH-t. Asszem csak ennyi volt.
faul
 
 


Sziasztok!
Csak nagyon gyorsan olvastam vissza, sok a dolgom, felforgattuk a hazat...

Monyo! Hevesebben kezdett verni a szivem, mikor olvastam soraidat! Nagyon szoritok neked. Mindenkeppen probalj elmenni az orvoshoz, talan vervizsgalatbol jobban lehetne tisztazni a dolgokat. Szeretnelek mar a zebrasok kozt latni!

Rolly: sajnalom, de ne veszitsd el a remenyt. Az jo, ha elmesz az orvoshoz...en drukkolok neked tovabbra is!

Kismamik (Kacsa, Panka, Angie, Aniko...): gratulalok a szep eredmenyekhez, szepen fejlodo babakhoz:)

nagyobb Kismamik: Bea, Narco : jol vagytok?

Jucmuc, Junko: mennek drukkok az inszemhez...ne hagyjatok magatokat!

Pupy! en meg mindig remenykedem benne, hogy nem hagytal itt minket orokre...
Cs.Heni: hogy erzed magad? mar nagyon varunk vissza...sok erot neked!

Unique: Laura igazi bombazo...micsoda gyonyoru szemei vannak!!! Nojjon nagyra-nagyra!

Ne haragudjatok, hogy nem reagalok reszletesebben...de igyekszem:)
En penteken megyek ujra dokihoz...megint csak uh lesz, mert a doki szerint a peteeresemmel nincsen baj, igy nem akar vervizsgalatot csinalni, csak 21. napon. Annak meg kb. 2 het alatt jonnek le az eredmenyek...hogy birok en ki annyi sok idot???

Hatalmas puszi Mindenkinek!

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 


Sziasztok!

Nagyon gyorsnak kell lennem...

NIKI!
GRATULÁLOK ZALÁNHOZ!
SOK BOLDOGSÁGOT!

Junko!
Semmi baj...
Nem vettem sértésnek.
Kérdezted a doktornőt:le a kalappal előtte, csak jókat tudok róla mondani!Végig mellettem volt és csinálta, ami a dolga!

Lányok!
Oxytocin:nem tudom miért kötötték be.Én csináltam, amit mondtak!

Képek:Holnap apa segít lekicsinyíteni és küldöm őket!

puszilunk mindenkit! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Jaj, de taplo vagyok!
KANCI-NIKI: GRATULALOK A KISFIADHOZ, SOK EGESZSEGET, TEJECSKET, BOLDOGSAGOT NEKTEK! TERJETEK HAMAR HAZA, EPULJ FEL HAMAR, MERT VARUNK AM VISSZA!

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eddig nem jelentkeztem, de a mai napon is kész káosz és hajtás volt (délután 4-kor ebédeltem).
Köszönöm mindenkinek, aki érdeklődött és aggódott értem.

Brill, Panka, Anikó, Timika, Rolly, Norwell, Unique! (remélem senkit nem hagytam ki)
Ne haragudjatok, de csak így "ömlesztve" tudok válaszolni.
A mensim még mindig nem jött meg. A reggeli hőmet mértem 2 alkalommal, ami nem volt túl bíztató (36,4; 36,8) Legközelebb már biztos, hogy másmilyen tesztet fogok csinálni ( ha szükség lesz rá). Mindenesetre beszéltem az ismerősömmel a laborból és lehet, hogy ki tud nekem "játszani" egy vérvételt, megnézni a ßhcg szintet, meg akkor mást is. Igazából azért is vagyok bizonytalan magamban, mert ugye a fog.g. szedése után elvileg lehetnek szabálytalanok a ciklusok, de azért ez már nekem is sok. A 33 napot azért írtam, mert eddig kb. ez volt a jellemző. Ami a dokit illeti lehet, hogy mégsem ahhoz megyek majd, akire először gondoltam. Ennyit rólam.

Monyó!
Nagyon csendben, nagyon halkan, de nagyon szurkolok Neked!

Rolly!
Neked is!

Már nem tudom pontosan, hogy ki kérdezte, de gyorsolvasásban átnézve láttam, hogy a táplálásról, krémekről, pelusokról is esett szó. A 2-es tsz.-ek általában csak 8-10 hónapos kortól vannak, ha szopik a baba, akkor nics rá szükség és tejpépre sem. A Sinlacnak van egy külön-pár receptet tartalmazó- ismertetője. Ha valakit érdekel, keresek egyet és megpróbálom beszkennelni. Gyümölcslevet, pépet két szopi között érdemes először adni. Főzeléket pedig a déli szopi előtt, fokozatosan emelve az adagot, kiváltva ezzel -pár hét alatt- egy szopizást. Krumpli, sárgarépa, sütőtök..., egyszerre mindig csak egy újat, legalább 2-3 nap eltéréssel. 6-7 hónapos kortól mehetnek bele a húsok (pulyka, csirke) A főzelékbe 6 hós kortól lehet olajat rakni, dl-ként 1 mokkáskanállal, sűrítésre pedig krumpli. Persze mindezeket inkább csak 6 hónapos kortól érdemes elkezdeni, addig anyatej. Mindenkinél másképp alakulnal egyes ételek bevezetési ideje, attól függően, hogy mit evett addig.
A krémekkel kapcsolatban nálam a legtöbb anyuka a gysz.tári Infantumos popsikrémet használja, csak ha van valami gond a baba bőrével, akkor érdemes kipróbálni- szerintem- a Sudocremet. Tény és való, hogy nem olcsó, viszont vékony rétegben kell csak kenni és így sokáig kitart.
A pelenkáknál mindenkinek más válik be, ahogy írta is valaki :oops: , a puding próbája az evés.
Na ezt most jó hosszan kifejtettem és lehet, hogy már mindenki túl is lépett a témán csak most nézzétek el nekem egy kis fáziskésésben vagyok és szerettem volna reagálni (bár csak nagyvonalakban tudtam)
Próbálok még visszaolvasni és írni. Most, hogy bejönnek ezek a hűvösebb idők már nem megyünk annyit a telekre és talán több időm is lesz leülni a gép elé.
tina82
 
 


A hőm., a 2. 36,8 csak valamit elnyomtam. :?
tina82
 
 


Niki!

GRATULÁLOK Zalán születéséhez!
Vigyázzatok magatokra, jó egészséget, sok-sok tejcsit!
tina82
 
 


sziasztok

ez a tegnapi Kép teszt

ez pedig a mai Kép teszt

Kép
monyoka
 
 


szerintetek?ez mar terheseg???
orurjek?

Kép
monyoka
 
 


Bogarka! Tenyleg sok a ket het. Biztos nem helyben csinaljak az elemzest. Nekem anno kesz volt masnap. -- Jucmuc! Szornyu h mit ossze kavarnak nalatok is. Ez jellemzo v. ti fogtatok ki egy ilyen dokit. En majd adok neked aloet. Most novemberben meg kicsi lesz a bebi de ha jossz tavaszal akkor mar el tudom valasztani. -- Junko! Jovo kedd?! De jo, hat az mindjart itt van. A munkat ki lehet birni :)
Vendég
 


Monyoka! Igen, terhes vagy. Azt olvastam valahol a hcg-rol hogy a cisztatol csak annyira emelkedhet meg hogy azt a tesztek nem tudjak kimutatni. Mastol pedig nem termelodhet hcg csak terhessegtol. Ha a 33 napon volt pe-d akkor azota hany nap telt el? Lehet hogy mar doki is latna. El kellene menned orvoshoz. Azert hadd gratulaljak az uj kismaminak! Lehet orulni!
Vendég
 


Aniko! Szegenykem, szenvedhetsz ez a dolog miatt. Nagyon sajnalom. Sok sok kitartast. -- Tina! Hat en ezt nem ertem. A hod igeretes, igaz jo lenne tudni az alaphodet. Nekem 36.6-36.7 volt a hom a teherbedsesem utan. En biztos tesztelnek es ha negativ, azonnal dokihoz mennek. -- Unique! Laura nagyon szep kiskany. Hatalmas gyonyoru szemei vannak. Kire hasonlit? -- Kacsa! Gratulalok a jo eredmenyhez!
Vendég
 


Anyukak! A baratnomek autos hordozot szeretnenek venni 4 honapos babajuknak de nagyon tanacstalanok hogy milyet vegyenek. Tudnatok segiteni abban hogx ki milyet hasznal es hogy elegedett-e vele. Hamarosan nekunk is aktualis lesz igy meg en is hasznat tudom venni a tanacsaitoknak :) Juca! Emlekszem, mondtad hogy Kinga nagyon szereti az autosulest amit vettetek neki. A tietek milyen. Draga volt?
Vendég
 


Sziasztok!

Sajnos nagyon csalódott vagyok a tegnapi uh miatt! :cry: Nem erre számítottunk.Szóval a doki elkezdett uh-zni, méregetett, mondta,hogy mit láthatunk, majd gép kikapcs. :shock: Bekapcsolta a szívhanghallgató készüléket, hallgattuk.Ok.Majd mondja, hogy hallgassuk meg az én szívemet is. :roll: Gondoltam jó.Utánna:az apukáét is! :shock: Na ez már sok volt a férjemnek, én sem értettem a dolgot.Megkérdezte Tomi, hogy mikor vált már át a 3D képre?Doki: :shock: Hát ez nem 4D, csak 3, ami annyit takar, hogy maga az uh 2D, majd a végén a gép az elkészített képekből csinál egy 3D képet a baba arcáról! :roll: Hát nagyon kiakadtunk, főleg a férjem, de visszafogta magát.Sajnos én sem voltamtisztában a kettő közötti különbséggel, ez a real time 4D engem megzavart, mert nekem a 2D, meg a 3D is real time, azaz nekem az is valós idő, hisz nem a tegnapi, vagy a holnapi képet látjuk, hanem azt ami akkor éppen történik.talán ez lehetett a félreértés oka.A doki csak azt nyújtotta, amit ezzel a tchnológiával lehet.Én voltam a tájékozatlan.És az a bosszantó, hogy nem jártam utánn, titeket sem kérdeztelek meg róla.Ezért haragszom magamra.És a szívhangot képzeljétek el, nem is a DVD-n rögzítette, hanem egy magnó kazettán!!! :shock: Meg se tudjuk hallgatni!Amiket adott feket-fehér képek, azokon me semmi nem látszódik:van egy a méhlepényről :?: , a baba koponyájáról, meg a bordáiról! :? Ok, hogy megnézte, minden rendben van vele, de ezt megtették a 18 hetes uh-n is, amin sokkal jobb képet kaptunk 1000 ft-ért.
Szóval a végén lett egy kis vita, mire a doki mondta, hogy akkor csak" 5000 ft-ot kér!Még jó!Ez így max. egy sima vizsgálat ára egy magán dokinál.Az más dolog, hogy erre nem lett volna szükségünk.
Tanulópénz.Max. annyi, hogy tudjuk egészséges, nincs nyúlajka, nyitott gerince, stb.
De mi nem ezért mentünk!A nemét végkép nem tudtuk meg, e ez már tényleg nem az ő hibája, a baba annyira letolta apopsiját a medencémbe, hogy még a 4D-vel sem biztos, hogy láttuk volna.Bár ezek után kétségeim vannak.
Ja, és azt a bizonyos 3D képet majd holnap adja ide, mert azt ugye a gépen még szerkesztgetni kell!Erre mondja nekem Tomi, mikor már kijöttünk, hogy lehet nem is mi babánk lesz rajta, csak kinyomtat egy joban sikerültet a már meglévők közül! :shock:
Hát nem tudom, az már nagyon durva lenne, dehát ugysem tudjuk meg soha.Így azt is kétkedéssel fogom fogadni.
De nem adjuk föl, el fogunk menni egy 4D-re, már csakazért is, csak előtte tájékozódunk!

Kálvária folytatódott, elmentünk utánna a Tescoba, ott van egy pizzeria, ot vacsiztunk, és gondoltuk utánna ott is vásárolunk.Sikerült egy óra alatt összesezdni ami kell(bár kenyér, krumpli nem volt :!: )Este 7-kor!
Lényg, a pénztárnál, ahol egy melodiákos csaj volt, nem tudta beárazni az előre csomagolt húst, amin volt ár, meg vonalkód is.Jó otthagyjuk, de előtte én mondtam neki, hogy talán telefonáljon, és kérdezze meg mi van.Még nekünk kellett volna visszavinni!Nem, marad.Utána jött a 3 szem krumpli.Bűnünk az volt, hogy nem tudtuk a krumpli származásást, vagyis, hogy az lédig, vagy csak egy 5 kg-os zsákból esett ki, mivel nem volt a Tescoban csak 2 zsák 5 kg-os krumpli! :shock: Na ekkor azt mondtuk, hogy viszlát, és mindent otthagytunk a szalagon, azt is ami már be volt ütve a gépbe! :lol: Elégtételt vettünk, és kisétáltunk kaja nélkül, amit végül az éjjel-nappaliban vettünk meg.Csak az alapot.
Hát ez volt a tegnap este.
Bocsi, hogy kiborultam nektek, majd később még jövök.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


angi.32 ik napomon volt egy kis rozsaszin eezrt gondoltam hogy akkor volt a pe-m.de akkor ma vagyok a 10 ik dpo-n az meg meg korai hogy a teszt kimutassa.fogalmam sincs mennyi idos terhes vagyok.
penteken akartam dokihoz menni de a parom szerint korai varjuk meg a jovo hetet.
jovo heten mar latszodnia kell.

Kép
monyoka
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok lányok! Kép

Panka! :D
Ledöbbentem amikor olvastalak!
Eszméletlen mennyire hülyére veszik sokszor az embert!
Én ugy gondolom hogy nem ti voltatok tájékozatlanok ha nem szerintem az ö informáciojuk volt félrevezetö!
Most kébzeld el hogy mindenki aki elmegy ehhez a baromhoz kifizeti a szar gépére ezt az 5000-ot már jol járt! :evil:
De azért sajnálom nagyon,ugy vártam én is!

Monyo! :D
Ez nagyon igéretesnek tünik!
Szivem szerint ezek alapján már raknálak a zebrás részbe de megvárom hogy rábolints! :wink:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


aniko.mehet :P
bar tunetem nem sok van.egy van ami nagyon kellemetlenul erint :oops:
szerintem ennyi teszt nem teved es folyamatosan erosodik a csik.
jo lenne most egy olyan teszt amit eloszor csinaltam de mostmar megvarom mit mond a doki.

Kép
monyoka
 
 


Monyóka!
Én kívánom, hogy minden okés legyen!Drukolok!

Anikó!
Hát igen, 2 élű a dolog, én nem tájékozódtam az eljárásról, a dokit sem kérdeztem meg,mondta, hogy ha kérdetem volna elmondja.De sehol nem ismertetik, hogy mi is tulajdonképpen a 2 közöti különbésg, csak a szép babaképekekkel csalogatják az emberekt.Ja, egyébként 10000 ft lett volna, nem 5, csak azért lett ennyi, mert reklamáltunk.Igen, mások biztos kifizetik, és magukban boszankodnak.Utánna néztem egyébként a 4D eljárásnak, és megint csak azt találtam, hogy lényege,hogy:valós időben mozgó képet látunk.Hát énnekem a tegnap is valóságos volt, és mozgott is baba, ezt lehet látni a dvd-n is, csak azt nem hagsúlyozzák sehol,hogy a felvett videó is 3d képben van, a 4D uh-nál,míg a 3d csak a fénykp 3d, a felvétel 2d!Ez a nagy különbség. A 3d csak egy köztes, szerintem tök fölösleges dolog, az ember nem azt kapja, amire vágyik.Bár biztos van olyan, akinek ez is élmény, de mi ezen már túl vagyunk, újat nem nyújtott.Szerintem a doki is azt hitte, hogy majd hasravágjuk magunkat a technológia előtt, meg hogy miket látunk, de ezt a kötelező 18 hetes uh, ingyen is megmutogatták.Egy 2d uh-n pedig minden baba egyforma, szerintem.

Szegény kiscsaj a Tescoban, meg a mögöttünk lévő sor biztos szidta a fejünket, mert addig tutira állrak, amig ki nem sztornózott mindent! :oops:
Dehát ez van.

De a csalódottságom még nem múlt el.Este még a fejem is belefájdult, és még most sincs jó kedvem.Nem kellett volna ennyire beleélnem magam, dehát miért ne tettem volna?

Na jó, nem sopánkodok tovább.
Köszönöm, hogy meghallgattatok.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Bocsi, mielőtt bárkit is megbántanék:nem egyformák a babák a 2d uh-n, csak annak látszanak, mivel az arcukat, egyedi vonásikat így nem lehet látni.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Kedves Lányok!
Ne haragudjatok, hogy most először magamról írok, de kétségbe ejt a bizonytalanság! :(
Tehát: ma 36.cn, mensi sehol. :cry:
Voltam a dokimnál: nincs cisztám, de van, amit nem értek. Azt mondta, a bal oldalom van egy domináns tüsző. Ez mit jelent :?: :?: :?: Bocsánat, de nem értem. Ez nem a középidő táján szokott lenni??? Ti biztosan tudjátok, magyarázzátok el nekem is!!!! :oops:
Azt mondta még, hogy minden rendben van, és ha van elég türelmem, csinál tavasszal egy átjárhatósági vizsgálatot.
Aztán itthon olvastam Anikó üzijét a hidegrázásról, aztán felhívtam a dokit. Megkérdeztem, nem lehet-e a hidegrázás hormonális eredetű vagy a pajzsmiriggyel összefüggő. Azt mondta, szerinte nem, de mivel frontok vannak és én egyébként is egy nagyon érzékeny lelkű nő vagyok, így reagál a szervezetem bizonyos dolgokra. És szerinte biztos meg fog jönni, de ha továbbra sem érzem jól magam, menjek szombaton a kórházba, ő ott ügyeletes.

Viszont elhatároztam, hogy a házi orvostól kérek vérvételre beutalót, és pénteken elmegyek vérvételre. Ha sikerül, kérek tőle pajzsmirigy-vizsgálatot is.

Pankaa
A teszt: Gabriel (25-ös), de szerintem a 35. napon ennek is ki kellett volna mutatni, ha baba az oka a késésnek
A tegnapi napodat nagyon-nagyon sajnálom!!! :(

Évi77
A reggeli hőmet ma megnéztem, 36,7 volt, tehát még magas, mert nekem az alap 35,8 és 36 között van. (Üzit még írok Neked!)

Tehát fogalmam sincs, mi van velem. :roll: Mindenkinek köszönöm a vigaszt!!!


Junkó
Nagyon aranyos vagy, de szerintem is kérdezz nyugodtan a Kaáliban. Vigyél kis cédulát, rajta a kérdésekkel. :wink:

Jucmuc
Sajnálom, hogy későbbi időpontot találtak ki. Nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!!! És köszönöm!! :P Neked még tartozom üzivel, majd még írok!!

Tina
Látom, nálad is hozzám a hasonló a helyzet. Hogy mi lehet ez :?:

Monyóka
Ez már nagyon biztató!! :lol: Én már biztosan orvoshoz mennék (de tudod, én egyébként se várok sokáig, ha gyötör a bizonytalanság)

Aniko
Köszönöm az infókat!!! :P A Te hatásodra megyek (remélem) vérvételre, majd beszámolok az eredményről. Örülök, hogy nálad minden rendben van most pajzsmirigy terén (is)!!

Angie
Klassz a telefonos üzid!! :P És nézz mindig mérgesen a kolléganődre vagy merülj el úgy a munkában, hogy ne merjen hozzád közeledni!!
Köszönöm az sms-t!

Timika, Norwell
Köszönöm a drukkokat – hát, nem a drukkokon múlt, hogy nem sikerült.

Hangyi
Neked is köszönöm a szomorú fejecskét! Tényleg szomorú vagyok, meg most már ideges is, hogy mi lehet ez.

Lányok, most mennem kell, írok majd a többieknek is, de most nem volt időm jegyzetelni, és fejből most ennyire telt.
Még Kacsa!
Gratulálok az AFH-hez!! :P

Sok puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly
 
 


Bogárka :P
ne haragudj, most jutott eszembe: Neked is köszönöm!!!
És kitartást a véreredmény várásához!!!

puszi: Rolly
rolly
 
 


panka.szomoru hogy ez tortent.sajnalom hogy nem azt kaptataok amit vartatok.

rolly :( tudom mit erzel,utalom a bizonytalansagot.a hod jo.nagyon drukkolok.addig meg menzi nincs barmi lehet.

Kép
monyoka
 
 


Gabi! :lol:

Nekem egy héten keresztül ilyenek voltak a tesztek!!! Aztán a fogantatástól számított 21.! napon lett egy kicsit erősebb, másnap vérvétel, és már 1470 volt a HCG szintem. Szerintem először vérvételre menj, az a tuti!

Nagyon szorítok!!!!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Anikó!
Mi még nem járunk meddőségi központba.Az andrológia aza sima helyi rendelés, de a nőgyógyászom az maszek,viszont nagyon alapos és komolyan veszi a dolgokat. Mindig leültet és elmagyaráz mindent, igen ritkán kell kérdeznem. Nekem Ő eddig a legjobb.

Panka!
Hát ez nem semmi!. Ott veszik hülyére az embert ahol csak tudják.
Kimama vizsgálatakor az apuka szivét is meghallgatni?? :shock: Nem csoda hogy kiakadtatok.

Rolly!
Ne légy szomorú, se ideges. Biztos van magyarázat mindenre.Ha más nem akkor majd a vérvizsgálatból kiderül.Ezt a tüsző dolgot viszont nem értem. egy ennyire elhúzodó ciklus lenne?Egy hormon vérvizsgálatra nem gondoltál?

HangyiKép
hangyolca77
 
 


Rolly!
Mindenféleképpen harcold ki a vérvételt, modd meg, hogy te akkor lennél nyugodt, és hogy ez jár, fizeted a tb.-t.Ha nagyon nem akarná megcsináltatni.Remélem sikerül.
Én is a Gabrielt használtam.

Angie!
Elárulod apárologtató nevét? :D
Köszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Monyoka!
Ennyi teszt után már biztos, hogy lehet ott valaki.Én drukkolok neked ezerrel!!

Panka!
A férjem unokatestvére Debrecenben szült tavaly.Neki a terhessége végén csináltak tavaly 4D-és UH-ot,ha gondolod elkérhetem tőle a nevet és telszámot.Láttam a képet.Szinesben ngyon aranyos kis arcocska képet csináltak.

HangyiKép
hangyolca77
 
 


Hangyi!
Köszi, várom akkor!Közben én is informálódok!
Látom a vonalzódat, mikor tesztelsz?

Pupy?

Zsúka?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Monyó!
Amint tudsz menj dokihoz, de ezt már a lányok is mondták. Nekem még soha az életben nem volt ilyen a tesztem!!!! Minden okod megvan bízni. Gratulálni teljes szívemből a dokihoz tett látogatásod után tudok. Úgyhogy sipirc, mert nem sokáig bírom. :D

Panka!
Durva ez a vizsgálat, én biztos sírva fakadtam volna. De a Tecsóban már biztos. Ne hibáztasd magad. Nem benned van a hiba, ez az ő munkája, neked elméletileg nem kell hozzá értened. Azért mondom ezt, mert én is hibáztatom magam. Tudtam hogy gond lesz a sérvvel a férjemnél. Tudtam hogy gond lesz abból egy éve a férjemnél nem volt teljes vizsgálat. De hát az én dolgom ezt tudni? Nem. Mégis mi szívunk, ez van. Azért azt nem hiszem hogy másik baba fotóját adták. Ha tudtok menjetek el egy másik helyre és az majd feledteti bánatod. És a baba rendben van, ez a lényeg!

A multiknál való vásárlás meg mindig tartogat efféle kellemetlen meglepetéseket sajnos.

Rolli!
Domináns tüsző? Új ciklusba érkeztél menzi nélkül? Bizony volt már ilyen és volt hogy baba lett belőle. Mérd a hődet és ha leesés van gyúrjatok rá, mert nem biztos hogy menzi jön.
De a vérvétel mindenképpen jó ötlet.
Vendég
 


Szentek

Kép
Vendég
 


Panka!
Már szóltam neki, amint megkapom küldöm, de lehet hogy hétvége lesz belőle.Nem baj?Nem tudom, hogy mikor fogok tesztelni, előbbi mensesem is késett 3 napot, így várok vele egy kicsit, de lehet hogy nem birom ki addig. :wink:

HangyiKép
hangyolca77
 
 


Sziasztok!

Monyóka!
:D
Nem gratulálok..., de szerintem egyértelműnek tűnik a dolog! :wink:

Rolly!
Sajnálom a nega tesztet... :( De, ha a doki azt mondta, hogy most lát egy domináns tüszőt, akkor érthető a dolog. Ne borulj ki, inkább "dolgozzátok meg"! :wink: Elképzelhető, hogy a soron lévő petefészked nem érlelt tüszőt és a szervezeted (vérzés nélkül) új érlelést indított a másik petefészkedben... Ez megmagyarázná a hosszú ciklust, nega tesztet, domináns tüszőt. Persze nem vagyok orvos, csak találgatok... :roll:
A vérvétel sokat mond majd, ez biztos.

Junko!
Sajnálom, hogy nem jön be a Kaáli... :(
Szerintem egy percig se érezd Magad kellemetlenül azért, hogy kérdezel! Bátran!!! Grat a tüszőhöz és drukk Nektek továbbra is! :wink: Úgy szeretném, ha összejönne az inszem!
Azért remélem, hogy csak elírtad azt a 10 cm-t... :shock: mm-nek is jó lesz a méret... :lol:
Holnap várom az infót! :wink:

Jucmuc!
Már megint csúsztattak... :shock: Olyan rossz ez... :(

Kacsa!
Gratula az AFP-hez! :D

Panka!
:shock: Ilyet még nem is hallottam... :evil:
Elhiszem, hogy kiborított a dolog! Annyira várja az ember. hogy végre elérkezzen az időpont, amikor láthatja a babáját..., fizet és mégsem azt kapja... :evil:
Tegnap nem a Ti napotok volt!

Csibe!
Várjuk a képeket Gáborról! :D

Aniko!
Akkor minden oké? 3 hetente vérvétel? Legalább gondos a doki! :D
Émelygés időszakának vége van Nálad?
Köszi kérdésed jól vagyunk! :D Főleg, hogy Apáztam 3 napig egyhuzamban! :lol: :lol: :lol: Igaz, most jön majd a böjtje...
Az időjárás kissé kinyúvaszt, de bírnom kell! :wink:

Unique!
Nagyon szép Laura! :D

Tudom, hogy sokan kimaradtatok... :oops: Bocsánat érte! :oops:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Jucmuc, Brill!

Ja persze elírtam a cm-et!!!

Amikor dolgoznom kell mindig olyan aktív vagyok... :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Junkó!
Szép a kép, köszönjük!
Hát a sírás engem is kerülgetett, de én nem vagyok egy könnyen sírós, így visszatartottam.Meg már ahoz sem volt kedvem :cry:
De megyünk majd 4D-re, csak előbb körüljárom a témát, meg a rendelőket.
Hányan szívhatják még így meg?!
Neked sok sikert a projecthez!

Hangyi!
Köszi, nem mostanában megyünk, vagyis előbb jól utána érdeklődök majd.
Tesztehz drukkolok! :wink:

Holnap megyek a képért, majd felteszem azért.Csak remélni tudom, hogy a mi babánk lesz rajta. :?
Már jobba lelkem :D
Voltunk ma ebédelni egy étteremben, finom lazacot ettem :P , utánna meg elmentünk egy meghitt teázóba.Így már egy kicsit jobb. :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Monyó, én mondtam, hogy nekem akkor volt olyan a hangulatom, hogy a legszelídebb embernek is leharaptam a fejét, mikor Stöpszli beköltözött :-)

Gratulálok! Szerintem nem lesz semmi gond a tesztek minősége nem egyenletes, értsd Hcg koncentráció a vizeletben (mennyit iszol este...)
Küldöm a zebrád:
Kép

Többiektől bocsi, de anyu itt van, és semmire sincs időm.

Évi!

Köszi, igyekszem válaszolni, na meg előbb elolvasni, amit küldtél...

Pusza!

tjuca
 
 


Rolly!

Csak most látom... Menj el UH-ra jobb a biztonság. Tüsző a 36. napon? Nem lehet az baba ott rossz helyen???? Tesztet csináltál??? Jaj remélem semmi baj, de menj biztosra. Na most tényleg lépek, csak ezt olvastam. Mi volt az a hidegrázás?

tjuca
 
 


Sziasztok!!!

Monyó!
Hát, drágám, ez már nagyon szép pozitív tesztecske!!! :D :D :D De a tanács a következő: doki minél előbb!!! Ugyanis a csík csak akkor jelenik meg, ha van HCG-d, azt pedig csak a baba állíthatja elő a szervezetben... Szóval még csak nagyon halk gratula, hangos majd csak doki után! Ja, és ne várj, mert függetlenül attól, hogy most a 10. dpo-n vagy, látszódni már látszódhat a petezsák, mivel nem tudod, mikor foganhatott a baba. És esetleg ha meg kell támogatni a kapaszkodásban, akkor minél előbb, nehogy baj legyen!

Rolly!
Sajnálom a negatív tesztet, de ez a domináns tüsző... :shock: Igencsak ígéretes! Lehet, hogy kimaradt egy mensid, ahogy Brill is írta. A tüszőt pedig ne hagyjátok veszni! :D

Hangyi!
Írtam privit!

Junko!
Nekem is feltűnt, hogy az a cm mm akart lenni... :D De gondoltam, hogy simán csak figyelmetlenség! Nemsokára úgyis még szitaagyúbb leszel, egészen addig, amíg a gyereked szopik... :twisted: Tapasztalat! :D Nagyon szép ez a kép, honnan van?

Panka!
Sajnálom, hogy így jártatok… Majd a 4D kárpótol Benneteket! :)

Juca!
Örülök, hogy írtál, épp azon tanakodtam, mi van Veletek.

Ma végre sikerült ismét 7-kor fürdetni, ugyebár az óraátállítás miatt először 6-kor, aztán fél 7-kor, és most 7-kor fürdettünk. Előtte jól megmasszíroztam Dugókát, és most szunyál… Kíváncsi leszek, meddig bírja, mert az utóbbi 3-4 napban már csak kétszer kelt fel enni, egyszer éjfélkor, aztán meg fél négykor. És szerencsére utána mindjárt szunya van, nem dorbézol.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Norwell!
Nem kaptam meg!!!!!!!!!!

Hangyi
hangyolca77
 
 


Norwell!
Válaszoltam,remélem megkapod.
Hangyi
hangyolca77
 
 


Aniko! :D

Igen, sajnos meg egy het, de nem baj. Szerintem mivel ma munkaszüneti nap van csinalt maganak egy hosszu hetveget a dokikam, egyem a szivet… :shock: Vegülis ebben a honapban mar ugy sem lehetett volna semmit sem csinalni.
Sajnalom, hogy ilyen problemaid vannak a pajzsmiriggyel. Most mar mindig szedned kell majd a gyogyikat erre? :?

Kacsa! :D

Gratulalok az AFP-hez! :D

Junko! :D

Hat igen, mikor hivott a nö, köpni nyelni nem tudtam…ez van. Annyira izgi, hogy egy het mulva mar tul is leszel az inszemen! :D De jo neked! Alig varom mar en is, hogy mehessek inszemezni.

Nomi! :D

Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Kitartas, hamar eltelik majd a ket het! :D

Angie! :D

Igazabol nem tudom, hogy csak itt ilyen-e a rendszer. Amikor foglalsz idöpontot, tel. szamot is kell adnod, es ha valami közbejön akkor hivnak es atrakjak a foglalast. Az idegesit a legjobban, hogy ilyen dolgok miatt is honapok esnek ki. Jövö het szerdan, amikor megyünk, mar harom hete lesz, hogy a ferjemmel vittük a mintat. Arra is, hogy vihessük egy csomot vartunk, meg elötte a hsg-t is meg kellet csinalni. Azt mar nem is mondom, hogy a hsg-t is athelyeztek egyszer masik napra, igaz csak ket nappal odebb. Persze azert haladunk, csak nagyon lassan.

Köszönöm szepen elöre is az aloet! Nagyon rendi vagy! :D

Panka! :D

Nagyon sajnalom a tegnapi torturat! :(

Rolly! :D

Szerintem is az lehet, amit Brill is irt. Elöfordulhat neha, hogy kimarad a mensi de attol meg persze kezdödik egy uj ciklus. Ez lehetett nalad is. Viszont nagyon jo ötlet, hogy kersz beutalot a haziorvostol.
Köszönöm a drukkokat, nagyon rendes vagy! :D

Kati! :D

Mi van veletek? Jol vagytok? Petra baba es Ricsike?

Brillmama! :D

Hogy vagy? Minden rendben?

Evi! :D

Nagyon szep a pici Virag! :D

Jo ejt lanyok!

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Először is nem tűntem ám el örökre és nem is fogok. Nagyon egyszerű a magyarázat: Rengeteget kell dolgoznunk!!!! :cry: :cry:
A cég költözik és 3 hete folyamatosan túlórázunk. Minden nap este érünk haza és épp annyi erőm marad,h. főzök valami kaját, lezuhizok és fekszek le. Hétvégén remélem lesz egy kis időm és sikerül visszaolvasnom!

Niki!
Gratulálok Zalánhoz!!!!!

Sok Boldogságot és tejcsit!

Kismamik!
Pocaksimit küldök a babáknak! :lol:

Hétvégén jövök!!!! (remélem) :oops:

Hiányoztok!!!!!!!!!!

Millió puszi!!!
Vendég
 


Csibe :P
Olyan jó, hogy jelentkeztél!!! Várjuk a képeket!! :lol:

Monyoka
Köszönöm a vigasztalást! Aranyos vagy!
Te pedig merj végre örülni!!!! :lol: Jövő héten mész akkor dokihoz? Mikor?

Hangyi, Panka
Ma megyek vérvételes papírért! Hormonvizsgálat itt nem lesz, de egyelőre engem már az is megnyugtatna, ha látnám, általában rendben van minden.

Panka
Örülök, hogy tegnap már jobb volt a kedved. Gondolj arra, hogy a lényeg: minden rendben van :P – és remélem, hamarosan elfelejted ezt a kiakasztó napodat. (De teljesen megértem a csalódásodat, hiszen olyan nagyon vártad ezt a napot!!!! :( )

Junko
Nagyon szép a kép. :P A tüsző dolgot nem értem én sem… :shock:
Neked viszont hamarosan itt a nagy nap!!! Annnnnyira drukkolok!!! :lol:

Brill
Tetszik az elméleted, de én már azt szeretném, ha megjönne, mert baba nélküli mensihiány nem jó, sőt!! :shock:
Te hogy vagy? Mit jelent az, hogy kinyúvaszt az időjárás? A frontok? Szegénykém!!!

Juca
Teszt negatív, így bízom benne, hogy amit a doki látott az nem baba rossz helyen. :shock: Hidegrázás pedig egy olyan tünet nálam, amit úgy érzem, összefüggésbe hozhatok a hormonváltozásokkal vagy pajzsmiriggyel (ez utóbbit Anikó magarázta el).

Norwell
Én sem értem ezt a tüszőt. Biztos furcsán hangzik, de én már szeretném, ha megjönne. Még jó, hogy most szünet van, így megpróbálok utánajárni (nagyjából) a dolgoknak.
:P Ügyes vagy a cseles óraátállítás-hozzászoktatással (ilyen szó biztos nincs), még a kisfiamnál is nehezen megy, hát még egy kisbabánál!!!

Évi79
Nagyon szépek a képek!!! Virág gyönyörű kislány!! :lol:

Jucmuc
Olyan elkeserítő, hogy így tologatják az időpontot! Csak egy telefon, aztán számukra levan tudva. De aki vár, számol, annak megint végtelen napok következnek. Kitartást kívánok, meglátod, hamarosan kárpótol az élet minden szomorú pillanatért!!!! :P

Pupy
Olyan jó, hogy jelentkeztél!!!! :lol: Ha ritkán is, de gyere!!! És az meg külön jó, hogy azt írtad, nincs szándékodban örökre eltűnni!!! Hogy vagy mostanában (a sok munka mellett)??? Te is hiányzol nekünk!!

Lányok, még egyszer nagyon köszönöm a sok biztatást!!! :P Én nagyon remélem, hogy megjön a mensim még ezen a héten, és most először biztosan mosolygó fejecskével fogom írni az 1. cn-t. Mert hát sokszor írtam már, de megint leírom: baba nélküli mensihiány (még egy rejtélyes tüszővel) sem jó.

Sok puszit küldök, szép napot kívánok!!!
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Jó reggelt!

Anikó!
Javítanál táblában? Ma 1 cn.! :(

Hangyi
hangyolca77
 
 


Most csak egy gyors bekukk!
Párom hozott még egy tesztet, megint Gabriel, megint negatív.
Tehát most már millió százalék, hogy nincs baba.
Nem tudom, mit történik bennem. Régen gyakori volt az össze-vissza mensi, 26-40 nap közötti, de az utóbbi kb. 1,5 évben úgy elkényeztetett, hogy beállt 28-32 napra. Biztosan ezért vagyok kétségbeesve – holott ha ezt kb. 2 évvel ezelőtt csinálja, fel sem veszem.
Tegnap megbeszéltük a párommal, hogy szombaton elmegyünk a kórházba, csak hogy megnyugodjak.
Utánaolvastam én is a tüszőknek, de ilyet nem is találtam. Hogy mit látott a doki, nem tudom, hülye voltam, hogy nem kérdeztem rá bővebben. (Amikor a kisfiamat vártam, akkor természetes volt, hogy kérdeztem, mindig kis cédulákkal mentem, hogy nehogy elfelejtsek valamit megkérdezni.).
Drukkoljatok nekem, hogy hamar megjöjjön!!!! Úgy vártam a szünetet, most meg minden napom a tépelődéssel telik. Úgy látszik, nekem nem tesz jót az itthonlét, mert túl sokat foglalkozom magammal.

Sok puszi: Rolly
rolly
 
 


Hangyi :(
Sajnálom az 1. cn-t!!!!! :cry:

Rolly
rolly
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?