Orsi
Mi volt ma az UH-on???? Nagyon várjuk a híreket.
Barbi
nem volt egyszerű a kezdet úgy látom, de az a fő, hogy most szépen növöget a pocakban. Én is bőgtem ám szinte minden UH-on, aztán még néha most is könnybe lábad a szemem, még mindig olyan hihetetlen, hogy van egy makk egészséges csodálatos fiam. Hálát adok mind a 3 évnek, mert megérte várni. Tudjátok már a nemét? És a mozgolódást lassan érezni is fogod, akkortól aztán izgi lesz!
Lujza
gratulálunk a 2. csodababátoknak! Ha bele gondolok, hogy néhány éve még örökbebabán kellett gondolkodtnotok...
Várjuk a képeket a kisleányról!
Ági
írok választ privibe
Kármen
az a fő, hogy tudj pihenni, remélem, hogy minden ok lesz a kisbabátokkal. Mocorog már?
Virág
milyen szép nagy már a fiad, rohan az idő.
Zituska
veletek miújság?
Mot
téged is jó hallani, gyere gyakrabban. Újévi babátok lesz?
Klassz, hogy így felpörgött a topik, (bár így nehezebb lépést tartani
) ha lesz topiktali, mi szívesen segítünk szervezni meg jönnénk is, mert már úgy megismernélek titeket (akiket még nem ismerünk).
Dani különben leállt a gyors növekedéssel, most már csak 100 grammokat hízik hetente, így most 6,8 kg, összesen 3 kilót hízott és 10 cm-t. Fog a kezével, felfedezte a hangját és próbálgatja is rendesen, sikongat, kurjongat és folyton dumál. Zabálnivaló. És legújabban folyton fel akar ülni, de még 1 hónapig tutira nem lehet. Levágtuk a haját, nagyon édi lett (majd le is fotózom) és még mindig tündérjó éjszaka, alszik. Nappal persze annál aktívabb, nagyon hektikusak a napjaink, bár sokat is mászkálunk, alig vagyunk itthon. Egy kérdés eszembe jutott, mi kb. 1 hete kenguruba is szoktuk őt vinni, ezt lehet már? Mert 0 hós kortól írják, de szerintem az korai a gerincüknek. Valaki kenguruzik még?
Puszik
Noémi