Új privát üzeneted érkezett!

Noémi
húha. lustizás, már nem is emlékszem. az mi???

Orsi
gratulálok a csíkosodáshoz. végre megint vannak kismamáink. jobbulást Levinek, remélve, h a másik még nem kapta el.

Bogár
Kép
Kép
bogár

Köszönjük a jókívánságokat.

Levi szerencsére csak 1 napig volt beteg, semmi baja, Máténak sincs szerencsére :D
ma már mentek bölcsibe.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Reggel megmértem a hőmet....37.2 lett. 8) Ezek után muszáj volt tesztelnem. Olyan pozitív, amilyen csak lehet! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

EZAZ!!!!!! :P :P :P
JESSSSSSSSSSZ! :P :P :P

Gratula!!!!
De jó! Így váljon minden jókíváságom és drukkom valóra!
Hurrá!!!!

További drukkok az UH-ig!

Nagyon örülök nektek!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Egcsi :) ugye tudod, hogy a fenti üzit neked küldtem??? :roll: :lol:
Vendég

Noémi :)
Köszi! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hát :) ... nincs mit :lol: :lol:

Hülye kérdés: érzel valamit?
Vendég

A melleim furák és szurkál feszül az alhasam. Nem fáj, csak úgy érzem. :) Ezek voltak már néhány napja, de úgy voltam vele, addig nem hiszem, amíg nem látom a két csíkot. :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :)

GRATULÁLOK AZ ÚJ KISMAMÁNKNAK! :D :D

Hajrá Hurki! Te vagy a következő! :D

Karmen a beste még be sem jelentkezett. :( :(

Cat
Kép
cateye

Egcsi :D
Ti azért ezt nem aprózzátok el :D :D
GRATULÁLOK!!!!

Karmen? Te tudsz valamit???
Beszti? és a többiek? Edi??? Orsoly? Jovi?
LÁNYOK!!! mi van itt????

már csak 2-t kell aludni az UHig :D :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

SZiasztok!

Noémi nem kell ilyen szépen becézned magad :wink: ,volt neked elég gondod szülés után . Teljesen jól emlékszel aug. 3-ra volt kiírva, de hát az agyalkák elszólították tőlünk és napra pontossan akkor kaptam vissza két embriót ami meg is tapadt de az egyik olyan 5-6 hetesen elhalt, de a másik szépen fejlődik. Jővő héten megyek AFP-re és után genetikai uh-ra kell elmennem az előzmények miatt( méhen kivűli, vetélés, lombik..)de tudom hogy nem lesz semmi baj. Mostmár jobban vagyok, de tp-en vagyok a 6-dik héttől és végig azon leszek.Igazából most kezdem felfogni hogy sikerült hogy kinőttem minden nadrágomat és UH már egy kész kis emberkét láttok, hihetetlen mindig elsírom magam ha láttom.

Egcsi :D így ismeretlenül is fogad gratulációmat a babához.

Icsilya az két nap nagyon hammar eltelik és látni fogod a petezsákot, gratulálok mégegyszer:lol:
zbarbi

Szívből gratulálok! De jó, mennyi kismami! :lol:

Remélem, nem haragszik Lujza :), hogy megosztom veletek a jó hírt. Ma reggel 10 óra 10 perckor megszületett Luca 3350 grammal és 50 cm-el. A Baba és az Anyuka is jól vannak! :D

Alena
alena9

EGcsi! Nagy gratula! :lol: De jó! Jönnek majd a tünetek is. Nálam szinte egész nap hányinger van. :( De birok, ha ez kell ahhoz, hogy odabennt minden rendben legyen.
Orsi! irigykedem, hogy már UH. De nekem is csak 1 hetet kell már kibirni. :lol:
Lujzának nagy gratula, babának meg sok tejcit! :wink:

Andi
pandi28

Gratulálunk Lujzáéknak!!!
mennyi jó hír!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

nekem nincs semmi tünetem :twisted: :twisted: most sincs :lol: :lol:

majd 8. hétre besaccolom az álomkórt :D de az is csak este zavart, 9kor mentem aludni :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nagyon jó hallani a hangodat!!! :) És hihetetlen ahogy repül az idő!!!!

Velünk minden rendben (29 hét)

Barbi Drága !!! Nagyon-nagyon örülök Nektek!!! Teljesen kimaradtak a fejlemények!!!!! Most hányadik héten vagytok???? ÚÚÚÚGGGGYYY örülök!!!!

:)
mot

Lujza :)
Hatalmas gratula nektek!Jó egészséget és sok boldogságot! :)

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a gratulációt! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Mot :lol: 15+3 naposak vagyunk, jövő héten lesz az AFP.

Barbi
zbarbi

Egcsi, hurráááá és gratula!!!Nagyon örülök nektek, már vártál a sorban eleget...

Lujzáéknak is gratula, azt hiszem ö is egy kisebb csodaszámba megy itt a topikban!

Nálunk nincs nagy hir,ma van halloween, ezért Ádám az oviban is egész nap katica jelmezben volt (mindenki jelmezben volt ma) olyan édesek voltak! (fényképezömnek túl hideg volt az út, és meg se mukkant mire az oviba értünk, igy fénykép az nincs.)

Hajrá és drukk az Uh-oknak, fél szemem itt a topikon mindig!!

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok! :)

Egcsi :D
GRATULÁLOK!!!!!!! :D :D :D :D
Ez gyorsan ment!! :wink: ....öröm ilyet látni ebben a topikban! :D

Orsi :) Andi :)
Nagyon várom már az Uh híreket!! :D

Lujzának :) is gratulálok, és sok boldogságot kívánok!!!!! :D :D :D

Barbi :)
Örülök, hogy itt látlak végre! :)

Zita

Kép
Kép
zituska28

Zbarbi :)
Húúú most olvasom csak. Ez ÓRÁSI !!!!!!! Nagyon - nagyon örülök nektek!!!!!!!!

Gratulálok! :) :)

Neked is gratulálok! :)

Olyan jó olvasni az írásaidat. Ez szuper, hogy Dani így alszik.
Írtam neked privit.

Kép

Kép
pkagi

Cat! Köszönjük a névnapi köszöntést. Mi jól vagyunk, bár hónapokat szigoru fekvö voltam, késöbb mégis korház lett belöle, nagyon erös vérzés miatt (még azt is felvetették bár a baba jol van be kell fejezni a terhességet), de már itthon vagyunk, sokat pihenek, ritkán tudok majd ide is jönni de köszönjük alakulnak a dolgok. Bár most az AFP-m 5,3 MOM lett, igy 1 hónappal elöbbre kellett intéznem genetikai UH-t, ha ott is mindent rendben találnak akkor megnyugszok. 13-ig hétig volt hetente UH, 4D is, ebben bizok ott látták volna ha nyitott a gerince, koponyája stb. Nucha meg 1,19 volt, tökéletes. Folyton orvoshoz járok, emiatt is csak keveset netezek, sajnálom pont ide nem jutott idöm.:(

Lujza,Egcsi! Gratulálok!!!

Orsi! Nektek meg megadrukk megy!!!! remélem Levi már meggyógyult!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gratulálok az új kismamáknak! :)
Cat a próféta szóljon belőled :) remélem hamarosan én is ilyen jó hírrel fogok jelentkezni.:)
Tetszik a 4 napos munkarend :) mi nem járunk temetőzni így egész nap élvezzük a családi életet :)
Nem lesz tali?
Puszi Erika
hurki

Karmen :D
huh.... én teljesen lemaradtam a babáról. Spontán vagy lombik????
ezek szerint Vele sem egyszerű a terhesség. Drukkolok, hogy minden rendben legye.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mégegyszer köszi a gratulákat mindenkinek. :D

Barbi :)
Mennyire van hideg nálatok, hogy befagyott a fényképeződ? :shock:

Zita :)
Hogy halad Botid a gyógytornával? :)

Karmen :)
Gratulálok a babához és kitartás! :) Majd írd meg a genetikai UH eredményét. Megkérdezitek a nemét? Milyen neveitek vannak? :)

Erika :)
Mi van a fogaddal? Hajrá, most már te jössz! És Szöszi! :D

Itt nagy a káosz, nem nálunk, hanem a gyerekek szüleinél, akikre vigyázok. Már többször megfordult a fejemben, hogy ki kéne hívnom a gyámügyet, de attól tartok idegeneknél sem lenne jobb helyük... :( Nem tudom még meddig vállalom őket, legkésőbb tavasszal lemondom a gyerekfelvigyázást. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek! Majd várjuk a képeket a kisasszonyról, és a tesókról. :D

Pont ez jutott eszembe a pocakosságod kapcsán, hogy mi lesz a szitterkedéssel. Az túl sok lesz már Berci mellett.

Hurki :)
Hogy vagy a fogaddal?

Gratulálok a tesóhoz! Remélem már sűrűbben jösz beszámolni róla! Nemét tudjátok?

Cat
Kép
cateye

DE JÓ IDE BENÉZNI!!

Lujza: gartulálok a pici lányodhoz! Nagyon sok boldogságot a mintacsaládnak!! :P

Orsi, Andi, Egcsi: annyira örülök a friss zebráitoknak!!!Szívből kívánok neketek boldog babavárást! :D

Karmen, Barbi: Még nektek sem gratuláltam, de jobb későn, mint soha! :twisted: Nőljön a pocakotok szép nagyra! :lol:

Sajnálom, hogy ilyen régen nem írtam, de Ádámdrágám napközben alig alszik, így aztán semmire nem jut időm, alig győzöm a határidőket betartani.
Mi jól vagyunk, takonykórtól eltekintve. Ádám tapsol, pápázik, és mindenre táncol, ami ritmusos (pl. kalapálás). Már megy a bútorok mentén és szorgalmasan pakol. A lakás gyakran RENDETLEN! Alig győzök elpakolni :evil:

Bogár: bababörzén megint összefutunk véletlenül? :D

Ki ön még??

Tali nem lesz???

Mennem kell, mert kajás a zsebdiktátor.
Puszi!!
Virág

KépKép
virág33

Kép Ádámról friss

KépKép
virág33

Sziasztok csajok, én is vagyok újra, csak vírust kapott be a gépünk (is).

Orsi, Andi :) még mindig gratu és megy a szorítás UH-hoz.

Egcsi :) hipphipphurra!!!!!!!!

Lujza :) gratu a nőcikédhez.

Karmen :) nektek is.

Kinek lehet még gratulálni, ezt nagyon szeretem :lol:

Nálunk még mindig, vagy már újra takony és köhögés. Voltunk hétvégén heim Pál ügyeleten is Milánnal, mert lázát sehogy nem bírtuk levinni 39 alá. Újabb antibogyó kúra, kiújult hörghurut. Odavissza pattog nekik, már 2 hónapja nyúzzuk. Mikor lesz már nyár???!!!

Egyébként jól. Édesek, zabálnivalók és hétördögök.
Dióhéjban ennyi.

Várom a további jó híreket!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Orsi :) Mi volt ma az UH-on???? Nagyon várjuk a híreket.

Barbi :) nem volt egyszerű a kezdet úgy látom, de az a fő, hogy most szépen növöget a pocakban. Én is bőgtem ám szinte minden UH-on, aztán még néha most is könnybe lábad a szemem, még mindig olyan hihetetlen, hogy van egy makk egészséges csodálatos fiam. Hálát adok mind a 3 évnek, mert megérte várni. Tudjátok már a nemét? És a mozgolódást lassan érezni is fogod, akkortól aztán izgi lesz! :lol:

Lujza :) gratulálunk a 2. csodababátoknak! Ha bele gondolok, hogy néhány éve még örökbebabán kellett gondolkodtnotok... :roll:
Várjuk a képeket a kisleányról!

Ági :) írok választ privibe

Kármen :) az a fő, hogy tudj pihenni, remélem, hogy minden ok lesz a kisbabátokkal. Mocorog már?

Virág :) milyen szép nagy már a fiad, rohan az idő.

Zituska :) veletek miújság?

Mot :) téged is jó hallani, gyere gyakrabban. Újévi babátok lesz?

Klassz, hogy így felpörgött a topik, (bár így nehezebb lépést tartani :)) ha lesz topiktali, mi szívesen segítünk szervezni meg jönnénk is, mert már úgy megismernélek titeket (akiket még nem ismerünk).

Dani különben leállt a gyors növekedéssel, most már csak 100 grammokat hízik hetente, így most 6,8 kg, összesen 3 kilót hízott és 10 cm-t. Fog a kezével, felfedezte a hangját és próbálgatja is rendesen, sikongat, kurjongat és folyton dumál. Zabálnivaló. És legújabban folyton fel akar ülni, de még 1 hónapig tutira nem lehet. Levágtuk a haját, nagyon édi lett (majd le is fotózom) és még mindig tündérjó éjszaka, alszik. Nappal persze annál aktívabb, nagyon hektikusak a napjaink, bár sokat is mászkálunk, alig vagyunk itthon. Egy kérdés eszembe jutott, mi kb. 1 hete kenguruba is szoktuk őt vinni, ezt lehet már? Mert 0 hós kortól írják, de szerintem az korai a gerincüknek. Valaki kenguruzik még?

Puszik
Noémi
Vendég

Voltam ma UHn... hát nem nyugodtam meg.
ma vagyunk 6+1...
petezsák volt, de se embrió se szívhang nem, és a gép 5+0nak írta a terhesség korát 8O

szóval a jövő héten a kaáliban 8án UH megint... remélem akkor már kiderül, hogy mi ahelyzet.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :roll: akkor további babatapikat és drukkokat küldünk a pocaklakónak! Pihenj sokat és gondolj arra h minden rendben lsz a babával. Beszélj hozzá, ... de ezeket te már úgyis tudod az egykori kismaczkóktól :).

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Orsi! Nekem is késön volt szivhang, mindkét esetben, nyugi!!!

Cat! egyelöre nevek fel sem merült, egyéb gondok voltak/vannak. Most az AFP miatt aggodok, nem tudom irtam-e 5,3 MOM lett. Kontrollt vettek le, az csak a jövö héten lesz meg. Már kicsit megnyugodtam, mert a korházban hetente volt UH, 4D-vel is, utoljára 15 hetesen, csak látszott volna ha velöcsözárodási rend. lenne a babánál. De azért jövö hétre kértem egy genetikai UH, mert eredetileg csak dec.4-re volt idöpontom. Igy viszont ha kell amnio arra is marad idönk

Kép

Kép

Karmen
karmen

Neked nincs automatikusan amnio? Csak mintha úgy emlékeznék, hogy Te már 35 év felett vagy. Nem nyugtatna meg az jobban? Ha én megint terhes lennék, én kérném a beavatkozást.

Nem hiszem, hogy bármi baja is van a picinek, de inkább vizsgálják agyon, mint a kétségek.

Virág :)
Hatalmas fiú lett Ádám! Azt a dumát meg úgy sem veszi be senki, hogy nálatok RENDETLENSÉG van. :D Fogadjunk, hogy csak egy játék leesett a földre. :D Azt viszont látom, hogy az Ádám mögötti kerek kispolc már le van csupaszítva. Anno még jókat rötyögtünk Alenával, amikor pocakos voltál, hogy az a nipp gyűjtemény hamar le fog kerülni onnan. :D

Orsi :)
Nem lesz semmi gond, nekem is későn volt szívhang. Tuti késői megtapadás volt, ezért nincs még szívhang.

Cat
Kép
cateye

Hát ez az Ádám gyerek nagyon jóképű! :D És azok a kék szemek... :wink:

Edit :)
Nektek jobbulást! Most már megérdemelnétek egy nyugis egészséges időszakot. :)

Úgy emlékszem, hogy mi már használtuk a kengurut 3 hónaposan, igaz nem volt hosszú időt benne Berci... Később már a te gerinced nem fogja bírni a súlyt...legalábbis az én derekam nagyon fájt. :?

Remélem a következő UH-n már mindent láttok amit látni kell! :wink:

Szerintem biztosan látták volna, ha valami gond van a babával, egészséges az a manócska, ne aggódj! :) Itt pl.nincs is AFP, csak UH. Amit látni kell azt látják ott is! :)

Ma délután megyek be elbeszélgetésre egy suliba. Nem tudom nekivágjak vagy ne-fogorvos asszisztens képzés,9 hónap- majd meglátom mit szól a csajszi a babára. Elvileg már felvettek, de ugye azóta ujjabb körülmények merültek fel. :D Na majd kiderül milyen megoldások vannak...

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Cat! korom miatt javasolt, de nem lehet senkit kötelezni. Voltam tanácsadáson, a genetikus is azt számolta az eddigi leleteim alapján (akkor még nem volt meg az AFP) hogy sokkal nagyobb az esély a baba egészséges mint a kockázatot vállalni, nem érte volna meg. Ezért akarom viszont most is idöben a genetikai UH, ezért megyek inkább maszekhoz ha most is bármit látnak, mint Orsinál is akkor megyek amniora. De indok nélkül, csak a korom miatt nem, mert a vetélés 1/100, mig a betegség 1/1000-re jött ki nálam. Nemét nem tudjuk még.

Egcsi! hát én is nagyon bizok benne látták volna már.

Kép

Kép

Karmen
karmen

erős babatapik mennek, de tuti csak későn látszik, nálam is mindkettő 8 hét körül dobogott, addig csak petezsák.

Karmen :) őrületes milyen dilemmák elé kerül mindig az ember a terhesség során. Szorítok hogy minden rendben legyen.

Noémi :) én beszéltem kenguru ügyben anno a dévényes csajjal. nem kor függő, hanem az a lényeg, ha a baba már tudja stabilan tartani a nyakát. előtte max pár 10 percekre ha nagyon muszáj, mert máshogy nem tudod megoldani.

Edit
Kép

Kép
reditke

Kérlek szépen, nyugodj meg!!
Nekem 6+0-án még nem látták a babát, csak a petezsákot! 1 hét múlva már dobogott a pici szivecske! :D
Ja, és nekem is 5+0-nak írták akkor a terhességet, aztán jól behozta a "lemaradást"! :)
Drukkolok a jövőheti UH-hoz nagyon!!! :wink:

Reditke :)
Gyors gyógyulást Nektek!!
Én is alig várom a tél végét, Botinak már 2x volt vírusos torokgyuszija :(
Szerencsére mindkétszer gyorsan legyűrte, és csak 1x volt kicsit lázas, így a gyógyszereket még eddig megúsztuk...

Botim nagyon halad - hihetetlen mennyit számít a gyógytorna!!
1,5 hónapja még szinte semmit nem csinált - csak próbálkozott a kúszással, most meg alig lehet utólérni, és már mászni is tud, csak a kúszás még gyorsabb, ezért pár lépés után hasravágja magát! :lol:
Már feltérdel kapaszkodva, és próbálkozik a felállással is!
Ez1,5 hónap alatt szerintem tök jó! Nagyon örülök! :D

Bár úgygondoltam eddig, hogy tavaszig nem vágatom le Boti haját, ma mégis elviszem fodrászhoz, mert nagyon hosszú már a sérója!
Kíváncsi vagyok, mit fog a fodrásznénihez, meg az ollóhoz szólni! :lol:

Pussz..
Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

VAgyok ám én is, tényleg olyan jó, hogy igy felpezsdült a topik. :) gondolom a rossz idő miatt is. :(

Orsi! Ne aggódj, korán voltál! Tudják a Káliban, hogy miért nem hivják előbb az embert! Minden ok lesz! :D
Karmen! Nagy gratula a babához és kitartás ehhez a sok rosszhoz! Már 18. hét? Jól titkoltad! :lol: Amniot szerintem én sem vállalnám be.
EGcsi! Meguntad a bébiszitterkedést? Inkább fogfájós betegek? :wink:
Virág! Adám gyönyörű baba! Milyen hatalmas! Hihetetlen! :lol:
Edit! Jobbulást nektek, és kitartás, még csak most kezdődik a tél. Mi már nagyon várjuk, hogy essen egy igazi hó!

Andi
pandi28

tök jó hogy így halad Boti. Tényleg csodákra képes a dévény torna.

Andi :) mi is szeretjük a telet, csak a sok "bacis-vírusos-taknyos köhögős, de az anyuka szerint tök egészségesnek titulált és reggel még semmi baja nem volt" gyereket a játszótéren, baba-mama klubban és tücsökzenén nem annyira :(

Edit
Kép

Kép
reditke

Andi :)
Nem a gyerekekkel van baj, hanem a szülőkkel. :? Két gyerekkel már nem lesz egyszerű, inkább a sajátjaimra fordítom az energiáimat. Jobban fogok keresni is, az sem mindegy. Persze még egy jó darabig itthon leszek a kicsivel is, legalább 2 éves koráig. Fel kell készülni a jövőre! 8)

Készülj fel a nagy rumlikra! Hamarosan feláll és elindul, na az lesz a buli! :D

Ma megint megyek a suliba, ma beszéljük meg a piszkos anyagiakat... :roll: Dec. 4-től kezdek, minden reggel 1/4 8-tól 3/4 11-ig. Ha megint hánykolódni fogok mint Bercivel, akkor nagyon érdekes lesz... :? Szülés előtt kicsivel elmegyek 6 hónap szünetre. Anyuékat jövő novemberre is kirendelem és majd vigyáznak a manókra én meg befejezem a sulit. Ha minden jól megy akkor kb. 2 hónapom marad csak addigra. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Megjöttem a suliból.Nem is fájt. :D Kaptam az Állam Bácsitól vissza nem téritendő kölcsönt, a többi kölcsönt pedig 6 hónappal a diplomám után kell elkezdeni visszafizetni. :D
Dec. 1-én lesz orientáció, 4-től pedig élesben megy a dolog. Itt ez a napi 3,5 óra teljes idejű tanulásnak számít! :shock: Kíváncsi leszek...

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szisztok!
Lenne egy kérdésem és úgy gondolom hogy ti biztosan tudtok tanácsot adni :) :)
Most vagyok az 5.hétben, 5 napja csináltam pozitív tesztet. Felhívtam a dokimat, de csak nov. 20-án tud fogadni,( mert szaibn van)az egy hétfői nap, akkor kezdem a 8. hetet...
Szerintetek baj ha csak akkor megyek előszőr dokihoz??

Előre is köszi a válaszokat!

Roni
roni28

miért lenne baj?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hahó!
Most látom csak, hogy a múltkori üzenetem nincs is itt...na bravó. Akkor újra összeszedem. Aranyosak vagytok, hogy a "rágós" kérdést feltettétek :) menthetetlen volt a fogam sajnos. Minden kipróbáltunk a töméscseréket a gyökérkezelést , gyökértöméscserét, és a dupla antibiotikum kúrát is. Ha késtem a cataflammal iszonyatos fájdalom volt, egyre jobban elhatalmasodott a gyulladás, már éreztem a fülem és a mandulám is, úgyhogy ennyi szenvedés után megváltam a fogamtól. 3 hétbe telt mire a csonthártyáról lement a gyulladás. Addig végig fájt. Most mondhatom még csak, hogy rendbejött. Tényleg hónapok óta tartott és ez lesz az első tiszta ciklusom gyógyszerek és gyulladás nélkül.
Roni, semmivel sem leszel elkésve csak az okos védőnők riogatásáról maradsz le :) 12.héten is elég elmenned.
Üdv Erika
hurki

Roni :)
Én direkt a 8. hét körül megyek. :)

Hurki :)
Fogad :( Akkor most már mindent bele, hajrá kistesó! :D

Cat :)
Dolgozol már? Milyen volt visszamenni? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andi! nem volt nehéz titkolni mert itthon sem kelhettem fel 1 hónapig majd 6 hetet a korházban nyomtam:(

Orsi! ennyi idösen nekem sem láttak mást UH, szerintem is feleslegesen aggodsz!

Egcsi! Mit fogsz tanulni? Kitartást!

Zituska! Örülök hogy ennyit segit a gyógytorna, de bocs lemaradtam, miért kellett?

Én meg már lányok megnyugodtam, mert eszembe jutott egy másik jonak mondott doki is megvizsgált még a korházban, 2D és 4D-vel is, mert oktatott rajtam. Szoval igen sokáig tartott, igy volt 15-ig hétig már annyi UH-m hogy hetente legalább 1-2 mindig jutott. Szerintem is látták volna ha baj lenne.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Boti 9,5 hónaposan nem csinált mást, csak forgott hasról hátra és vissza, így közlekedett, a kúszást és mászást még csak nem is próbálgatta..
Sajátmagam megnyugtatására hívtam egy dévényes gyógytornászt, és kiderült, hogy Botinak hypotoniás a lába, azaz tónusgyenge, ezért nem igazán használja.
De meg is nyugtatott, hogy ez egyáltalán nem nagy baj, könnyen kezelhető, sok gyereknél észre sem veszik, ráfogják, hogy lusta a gyerek.
Szóval nem idegeskedtem egy percet sem rajta, örülök, hogy megkerestem ezt a gyógytornász csajt, mert öröm látni, ahogy napról napra többet tud Boti. :D

Örülök, hogy megnyugodtál! Ennyi UH alkalmával tuti látták volna, ha valami baj lenne! Az AFP meg tényleg elég megbízhatatlan...

Jó tanulást! :wink:

Ádám még mindig nagyon jóképű!! :D

Ilyen lett Boti haja:
Kép

(aki éppen üvölt, mert nem veszem ide a gép elé... :? :roll: )

Z.

Kép
Kép
zituska28

Köszi a válaszokat! megnyugodtam. :)
Csak már most annyi kérdés merül fel bennem, meg annyi infót hallok/olvasok mi jó mi nem jó hogy nehéz kiszűrni mit kellene tényleg tenni.. :shock:

Roni
roni28

Roni :D
relax! a többi nem számít.
a lényeg, hogy jól érezd magad.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?