Új privát üzeneted érkezett!

most jelentették be, hogy ma este orrvérzésig leszünk bent, mert a hétvégi leltár elhúzódott és gépre kell vinni :twisted:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

bocsi a hülye kérdésért, de mi az az iwiw ?

vvviki

Sziasztok!

Bea!
Remélem megnyugodtál,hogy Ádi is jól helyezkedett :D Más méretekről nem beszélt a doki?Ha igen,leírhatnád őket?

Nektarin!
Remélem okosabbak lesztek vérvétel után,na és persze sikeresek :D

Muszkuru!
Nyúlgyerek lehe,hogy azért követ ennyire,mert kezdi megérezni,hogy lassan nem körülötte forog a világ.Sajnálom,hogy nem sikerült a másik nyusz megmentése,de ne emészd magad miatta.
Némi javulást vélek felfedezni a szurik óta.Épp ezért ma is megyek :roll:

Meli!
Szép a tickered :D Sajnálom a hányást,meg a rosszullétet,akkor ezek szerint az a megoldás,hogy mindig enni kell :D

Hoppá!
Örülök,hogy ilyen jó híreket kaptál a dokitól,és remélem a szurka valóban tüszőrepi volt :D
Köszi a babás oldalt,jó kis dolgok vannak rajta :)

Icus!
Irigykedem Párizs miatt.

Vvviki!
Gratulálok a hízáshoz.A párodnak meg jobbulást :!:

Candi!
Piri nem jelentkezett még? Vagy nem volt idő új tickert csinálni?

Mókuska!
Szép,és megható történet,ami az ismerősöddel történt.
Gratulálok a 7.évhez.Sajnálom,hogy nem jött ösze a mozi,de rendes tőled,hogy azért Apát megleped a kedvenc kajájával :D

Kis_Plutó!
Lábad visszeres? Vagy miért kell szedned a gyógyszert?Krém nem segítene?

Málna!
Jót nevettem Mátén :D
Nem tűntem el,csak felpörögtek az események a babaszoba körül,és hát van dolgom bőven.

A talival kapcsolatban,nagyon szívesen mennék,de tőlünk pest 1,5-2 óra.Szóval nem tudom :roll:

KépKép
takido

ennyi hisztis férfit !!!
ma már 8 hisztis pasassal találkoztam !

milyen front van ma ?

vvviki

Takido
köszi !
a párom már kicsit jobban van, de még mindig én öltöztetem ! :shock:

vvviki

Mókuska
gratula az évfordulóhoz !!!!
a párom tegnap este nyűgös volt, semmi se tetszett neki, aztán addig zsörtölődött, míg elaludt ülve :lol:

vvviki

Nyúlgyerek nevében köszönöm a dicséreteket :oops:
Ő egy kis menhelyi keverék, de tényleg csini, csak a fejében van néha zűrzavar :twisted:

Mókuska, gratulálok az évfordulóhoz. Apának abban igaza van, hogy veled szeretné tölteni a nagy napot, és nem másik 100 emberrel együtt egy sötét zugban, 1,000 decibelnyi hangerőben :roll: .
(Vagy csak engem zavar, hogy néha a moziban a superdolbystereohangzásban be kell dugnom a fülemet, hogy meg ne süketüljek? :shock: )

Vvviki, ezek szerint rokon lelkek vagyunk. Nálunk még a sarokban a pók is tiszteletet élvez :D

Málna, nálam meg még kint van a húsvéti koszorú az ajtón a tyúkocskával. Apa javasolta, hogy akasszam inkább ki a plüssgólyát helyette, az aktuálisabb :lol:
Hát nálam rosszabb a helyzet, az én (női) főnököm 34 éves, no apajelölt a láthatáron, és így figyelgeti a gömbölyödő pocakomat… Én ha ő lennék, tuti bosszút állnék (magamon)… 8)

Meli, én most pénteken estem majdnem le a mérlegről, jelenleg 15 hetesen plusz 7 kg-nál tartok. :shock: Szóval ha csak a folyamatos evés segít – ahogyan nálam is, tudom, hogy nehéz, de próbálj odafigyelni, hogy mérsékeld a kalóriabombákat :?
Legtitkosabb vágyam, hogy majd visszaférjek a terhesség előtti ruháimba :oops:

Dóri, nyúlgyerek nem tudom mit gondol, de amikor a hasamnál matat, mindig figyelmeztetem, hogy áprilisra készítse elő a füldugóit, mert szegény nyulaknak elég érzékeny a hallása
:lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Csütörtökön megyek AFP-re, aztán meg jóóó sokszor ellenanyag-ellenőrzésre, 0 RH- -ként rommá fognak szúrkálni :cry:

Musz

KépKép
muszkuru

tudjátok hova híztam ??
a hasamra !!!!!
már csak ez hiányzott ! :x

vvviki

én sem engedek egyetlen pókot sem agyonütni !!!

két hete egy kis pókocskát mentettem ki a kádból !!! nem volt könnyű !

vvviki

Musz
őszinte részvétem a szúrkálás miatt !!!!!!!!
engem csak az fog vígasztalni, hogy a babám miatt lesz

vvviki

Sziasztok!

Délelőtt kiélveztük a rendelő zsúfoltságát :shock: :?
Apának ma kellett visszamenni bőrgyógyászhoz, Adrit ezen felbuzdulva visszavittem szemészetre :D Hát javulás nincs, igaz romlás se :wink: így a szemüveg marad.
Én szerettem volna letudni a belgyógyászatot, de a héten nincs rendelés, viszont a beutalót kikértem, majd a jövő héten sort kerítünk rá :wink:

Málna
már jobb. Illetve este nem szedem a gyógyszert csak reggel. Napközben nem üt ki.
Máténak jó szövege van. Nekem Krisztián változatlanul nem bőbeszédű, azért igyekszik :D

Musz
nálatok a nyuszi miatt úgyis mindíg húsvéti hangulat van :wink:
Olyan szép ez a nyuszi. :roll: Én is imádom őket.

Hoppá
tüszőrepikor az én hasam is elég intenzíven fáj, és szurkál. :wink:
Kép majd lesz, de kábel még mindíg nincs meg. Tibi tette el, remélem tudja is hová :roll: Sajnos ő elég ügyesen elfelejt ilyeneket. :(

Dóri
jó, hogy jobban vagy. Mennyi szuri van még?
Már én is alig várom, hogy a pici "birodalmát" alakíthassam, és a ruhácskáit tegyem rendbe, de én csak jövőre tervezem :D
Bár a falvédőnek veszek anyagot, mert azt én szeretném varrni, színes anyagokból és az hosszadalmasan, főleg úgy, hogy akkor tudok csak haladni ha Krisztike alszik, és mivel anyósom szobájában van a gép akkor szeretek csak varrni, ha ő sincs itthon :roll: na, majd azért találunk rá időt.
Viszér krém már Adrival való terhességemkor sem használt, viszont a lepedőt gyönyörűen összefogta :x Most már nagyon csúnya, ráadásul kellemetlen is, feszül nagyon guggolni nem tudok vele :( , és viszket és fáj :cry:

Meli
napközben eléggé rossz tud lenni az émelygés :cry: Rájöttél már konkrétan mitől vagy jobban? Nekem nem volt ilyen :(

Na megyek, sziasztok:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi
akkor az émelygés, és a hányás nem feltétlen velejárója a babavárásnak ? ( kicsit hülye vagyok ! ) :oops:

vvviki

Vvviki, az iwiw egy barátfelkutató internetes hálózat, ahol rég nem látott-hallott ismerősökre lehet bukkanni - megkeresed, megjelölöd, és ha visszajelöl, akkor létrejön a kapcsolat.
Mi is ott vagyunk egy páran, igaz, csajok? :wink:

De azért a személyes talit semmi sem pótolhatja :wink:
Málna talis táblicskuja még nem túl informatív, aki még nem tette, nyilatkozzon, mikor lenne jó neki :roll: :?:

Gabi, én eléggé hajlamos vagyok a csíkokra, a combomon már tinikoromban megtámadtak a rusnyaságok :(
Antireklám: Melyik krém volt, amelyik nem jött be? :x
Csak azért kérdezem, hogy akkor csak a másik 200 fajtát próbáljam csak ki...

Musz

KépKép
muszkuru

az utolsó mondatomba belekeveredett egy pár "csak" :oops:
ezt is a terhességi dekoncentráltság számlájára írom :twisted:

Musz

KépKép
muszkuru

[quote="muszkuru"]
írta:
muszkuru

Antireklám: Melyik krém volt, amelyik nem jött be? :x
Csak azért kérdezem, hogy akkor csak a másik 200 fajtát próbáljam csak ki...

Ez a krém a Venoruton volt. Gyönyörű sárga színe van :?

Nem tudom a rendelő után ettünk pizzát, de azóta nagyon fáj a gyomrom, Adrinak is, és a párom gyomra is észrevett valamit :? Pedig itt mindíg friss minden. Nekem a pizzakrém nem tetszett annyira, lehet, hogy nem volt friss :?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

még mindig bent vagyok a cégnél !!

vvviki

[quote="vvviki"]G írta:vvvikiabi
akkor az émelygés, és a hányás nem feltétlen velejárója a babavárásnak ? ( kicsit hülye vagyok ! ) :oops:

Nem bizony, van akinek semmi ilyen jellegű gondja nincs

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Musz
Apának alapvetően nem a mozival volt gondja, hanem a filmmel :roll:

Málna
Jópofa lehetett Máté :lol:

Jó adag sztrapacskát készitettünk ketten apával. A mosatlan meg még ott vár a konyhában :twisted: Éppenhogy elöblögettem az edényeket, h ne száradjon rá a trutyi :wink:
Ja! Danit az ölembe véve mondom neki, h képzeld, épp ma 7 éve, h apa elvett feleségül. Erre apa felnéz: nem holnap lesz :roll: Mentségére azt hitte, h ma 29-e van és nem a dátumot keverte össze :lol:

Kép
Kép
mókuska

Jajj de izé vagyok :oops: Köszönöm a köszöntéseket :lol:

Kép
Kép
mókuska

jó reggelt !

hogy vagytok ???

vvviki

mindjárt jönnie kell pirinek :evil:

a melleim változatlanul dagadnak és érzékenyek

én már temetem ezt a hónapot :cry:

vvviki

Jó reggelt!!Bcsika,hogy mostanában nem vagyok,de nem is leszek!!Nemtudom,hogy meddig!!Itthon javában folynak a nagy munkálatok!(Felújitás)!Mégcsak egy napja kezdődött el,de már a ...-öm tele van vele!
Még azért Dóri leirom neked Ádi múltheti adatait!
BPD:83mm
OFD:98mm
THT:82mm
AP:83mm
FL:63mm
Most mennem kell!Majd este benézek,és ha lesz rá erőm irok is egy pár sort!!
Mindenkinek szép napot! :lol:

Kép
bea27

most hallottam, hogy a hétvégén már havazás is lehet
ez már a tél előszele és a karácsonyé !!!!!!!!!!!!!!!

vvviki

Sziasztok!

Vagyok én is ám, csak a gépünk volt rossz!
Férjem szerint valami vírus tönkretette a winchestert, amit a netről szedett össze. Most levírusirtózta, remélem hogy most már jól fog menni.
Olyan sokat írtatok, hogy alig győzöm visszaolvasni!

Tali, én szívesen mennék, de ez csak vonattal oldható meg, mert a kocsit a férjem használja (beígért nekem is egyet, majd esetleg karácsonyra:). Szóval a Nyugatiba érkeznénk és akkor a Westend lenne jó. Inkább hétköznap jó nekem, mert hétvégén mindig van valami meló és a párom csak akkor ér rá. De döntsön a többség, ami nektek és főleg a nagypocakos kismamiknak jó.

Rólunk egy pár szó: jól vagyunk, Marci szokásos módon eleven ördögként fordítja fel a lakást és futkározik a kertben. Babagyártás egyenlőre eredménytelen, de nagyon bízom ebben a hónapban, majd kiderül!
MA délután megyünk Nyíergyházára, visszük haza anyósomat, aki itt volt két hétig, és a halottak napi temetőjárást is beiktatjuk a programba. Holnap este jövünk haza, majd akkor benézek.
Puszi mindekinek!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Anna
a vírusokat utálom - mindegy hogy a számítógépet teszik taccsra vagy engem :evil:

Marci biztos teli van energiával, ellentétben velem :oops:

vvviki

megyek hamizni !

vvviki

jókai bableves és szilvás gombóc volt az ebédem, fincsi volt !

hol vagytok ???

Meli
remélem, pihensz is !

vvviki

Sziasztok!

Ma elutazunk mi is,és holnap este jövünk haza.Csütörtökön majd jelentkezem!Puszi mindenkinek,és vigyázzatok magatokra!!

Kép

málna2162

remélem, mindenki jól van !

vvviki

Hello lányok, merre vagytok? Óránként nézem, írt-e valaki, de senki :?

Mit csináltok ezen a szabad napon? Én mindjárt megyek anyáékhoz, tejszínes-tárkonyos vadragulevest csinálni, isteni krumpligombóccal. Nyami-nyami, imádom :wink:

Aztán este megyünk a temetőbe. Tegnap vettem szép koszorúkat. Meli biztos nagyon szépeket tud csinálni.

Sőt, gondolom Meli, te most is koszorúkat, csokrokat adhatsz el. De ne terheld túl magad! A baba érdekében!

Puszi, majd jelentkezem. Ti is gyertek!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Vvviki, remélem holnap nem jelentkezik nálad a mindenki által úúúúútált pirike...

Kép

Kép

hoppá

helló Mindenkinek !!!!

Hoppá
nagyon fincsin hangzik az ebéded !!!!!
nálunk húsleves lesz, csirkepörkölt és vanília puding
itt a tél ! olyan hideg van kint !!brrrrr...
holnap hó is lesz.. :cry:
de mindjárt karácsony !

vvviki

jön a karácsony !!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

vvviki

Hoppá
köszi hogy drukkolsz piri miatt !
a melleim továbbra is fájnak, felkelés után még rosszabb :(
amíg meg nem jön piri, nem tesztelek !!!

vvviki

tegnap és tegnapelőtt nagyon sokáig dolgoztam, ma pihenünk és egymással foglalkozunk :oops: :wink:

vvviki

Sziasztok!!!!Kata,igen,árulunk,árulunk,de a rossz idő kicsit visszavet minket!!!!Délután biztosan többen jönnek!!!!Én csak lightosan veszek most részt az egészben,nehogy megfázzak kint!!!!!Apa is itt van,ő is segít,meg a tesóm is jön nemsokára...Csak szomorú vagyok,mert tegnap este eltűnt a kutyusunk!!!Pedig olyan okos volt,soha nem ment ki,egész hónapban nyitva volt a nagykapu a vevők miatt,ő meg ott feküdt a kapuban és sose ment el,de az elmúlt néhány napban megbolondították a tüzelő szukák és valszeg meglépett egy csajszival :cry: :cry: most nagy kampányba fogunk holnaptól,hogy megtaláljuk,de hát langyos az ügy,sajna az emberek többsége nem túl becsületes....bocs,de most eléggé zaklatott vagyok.....puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Meli!
Sajnálom,hogy eltünt a kutyusotok,de biztos elő fog kerülni,csak csajozik egy kicsit.
És tényleg vigyázz,mert egy megfázás most nem hiányzik.

Bea!
Köszönöm,hogy leírtad az adatokat.Csütörtökre kaptam időpontot 32 hetes UH-ra akkor majd össze tudom hasonlítani :D
Felújítástól nem csodálom,hogy teli van a tudatod.Már az enyém is,hogy mikor kerülnek végre helyére a dolgok :evil:

Hoppá!
Ez a leves jól hangzik,én is csináltam hétvégén,de pulykahúsból,és krumpligombócot még soha nem tettem bele.Itt az ideje kipróbálni :D

Kis_Plutó!
Remélem nem kapott gyomorrontást a család.Egyébként nem akarlak elkeseríteni,de hányás-hasmenéses járvány van. :cry:
Tegnap is voltam szurin,ezzel a felén vagyok túl.Vagyis még 5 hátra van.De sajna tegnap délelött megint szarul lettem,pedig mióta kapom,nem volt gond :cry:

Candi!
Remélem csak rövid ideig nincs neted.

Vvviki!
Jó pihit,és egymással való törődést :D A melled babától is lehet érzékeny.

Anna!
Jó hogy jelentkeztél :) Ahogy nézem,épp félidő környékén vagy,úgyhogy húzzatok bele Apával :D

Mindenki vigyázzon magára,biztos temetőlátogatás lesz a ma esti program.Reméljük addigra eláll az eső is,és lehet végre gyertyát gyújtani.

KépKép
takido

Sziasztok!

Hoppá
Huuuu jól hangzik ez a leves :lol: Nálunk ma gyors kaja van, fagyasztott fasirt (persze kisütve :lol: ) rizzsel, párolt brokkolival.

Meli
Jajj szegény kutyus :cry: Az állatok nagyon okosak, hátha csak egy kicsit csavarog aztán hazamegy!

Tegnap nem tudom mi volt az emberekkel! Ovi után mentünk vásárolni és egyszerüen nem kaptam kenyeret. Hivom apát, h szaladjunk le a Tescoba, hát akkora tömeg várt a kenyérre mert egy db sem volt! Mintha kb. egy hétre valót akart volna venni mindenki :roll: Hát én nem sokat tököltem, inkább sütöttem egy fincsi tönkölybuzásat :wink:
Ime
Kép

Kép
Kép
mókuska

Mókuska
nagyon jól néz ki ez a kenyér !!!!
a legszívesebben beleharapnék ! :oops:
mi Egerben a Tesco-tól 5 percre lakunk és mikor tegnap a kolleganőm hazafuvarozott kocsival, hatalmas kocsisor volt !
az emberek egy része tényleg azt hiszi, hogy éhenhal egy egynapos ünnep miatt :roll:

Meli
ne aggódj, a kutyusod szerelmes !!
anyukámék kutyusa is szerelmes jelenleg, két nap után került elő, igazi Casanova :wink:

Takido
már csak a fele van hátra a szuriknak ! kitartás

jók legyetek !!!!!
vigyázzatok magatokra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meg ne fázzatok !!!!!!!!!!!!!!!!!

vvviki

Kis Plútó
anyukámnak az én születésem óta visszeresek a lábai
ő vadgesztenye kivonatos kenőccsel kenegeti és már javult egy kicsit !
a DM-ben vette, majdnem 2.000 forint egy tégely, de sokáig elég

vvviki

Sziasztok!!!!!Mókuska,igazi profi pék vagy!!!!!Leírnád a receptet?És rendesen sütőben sütötted,vagy kenyérsütőgépben?Érdekel a dolog,én nagyon kenyeres vagyok :D

Viki,"kipihentétek"magatokat?????? :oops:

Én be kell,hogy valljam,mióta terhes vagyok,valahogy nem tetszik annyira a dolog...nem mintha nem kívánnám a szexet,csak már nem annyira soxor :oops: remélem nem marad így.....

Dóri,köszi a biztatást!!!!!!Remélem tényleg csak csavarog a kis szaros és aztán hazajön!!!!

Nálunk szépen fogy a koszorú,szegény családom kinn fagyoskodik,de engem kímélnek!!!!!!Én bentről szurkolok 8) a jó melegben.....

Mindenkinek szép meleg estét kívánok és egy jó puha ágyat..én is nagyon vágyom már rá :lol:

Kép Kép
meli1118

Megjottunk Parizsbol!
Csodalatos az a varos, majdnem olyan mint Budapest, csak egy picit szebb (sok erkely van es tobb fa) meg egy picit nagyobb :)
Voltunk Disneylandbe is, Halloween hangulat van.....szol a zene, rohangalnak a tokfejek, hompolyog a tomeg , szoval nagyon jol ereztuk magunkat.
Ja es kiprobaltuk a csigat!!! Istenien finom, aki meg nem probalta, csak ajanlani tudom :P

Mokuska,
Nagyon szep a kenyer, biztos nagyon finom is.
Regebben en is sutottem kenyersutoben, de az egeszen maskepp nezett ki :evil:

Meli,
Ne aggodj, biztos meglesz az a kutyuli, csak a tuzes szukak elcsabitottak...de majd ha magahoz ter es elege lesz a szukakbol akkor szepen hazabandukol egy tal meleg etelert :wink:

Bocsika de most nem tudom visszaolvani csak az utolso oldalt, ugyanis van fonokom es nem tolthetek tul sok idot a neten :?

Kép
icus

Meli
nagyon jól kipihentük magunkat... :oops: :oops:
ne aggódj, állítólag a második trimeszterben ismét visszatér a kedved a szexhez :D
pihenj sokat !!!!!!!

vvviki

Sziasztok!!!!!!Megvan Edi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És képzeljétek:egy roma srác hozta vissza!!!!!Ő talált rá,nála volt és mondta neki valaki,hogy ide tartozik és visszahozta!!!!!!!Én már nem voltam ott és a tesóm kezébe nyomta és sok vevő is volt,ezért nem is tudta megkérdezni a Gézu,hogy hogy is volt az egész.....csak az a lényeg,hogy vannak még becsületes emberek,pláne,hogy egy ilyen nagy értékű kutyáról van szó....hát most naon boldog vagyok!!!!!!!Mondtam a tesómnak,hogy legalább a nevét megkérdezhette volna a srácnak,hogy valamivel meghálálhassuk neki,de annyira sok ember volt akkor ott hirtelen,hogy nem jutott odáig,a srác meg elsétált!!!!!!Hát ez van,megvan a kis szarosunk!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Hello, örülök, hogy meglett a kutyus :wink: Meli, tényleg csak a meleg "szobából" figyeld a virágozást, meg ne fázzál.
Szokásomhoz híven, mindig bennem van a para, hogy ha majd terhes leszek, el ne kapjam valakitől a suliban az influenzát, vagy valami vírust. Ezért nem fogok sokáig dolgozni...

Most piizzáztunk a tesómékkal, meg az unokaöcsémmel. Megint megzabáltam... Decemberben lesz 2 éves, halálosan jó fej. Átszellemülten, szinte suttogva, felhúzott szemöldökkel ismételgette, hogy pizzzzza, pííídddzzzaa. Megzabáltuk. Nem csoda, hogy mi is gyereket akarunk.

Na jó éjt, majd holnap jövök. Remélem már többen leszünk.

Kép

Kép

hoppá

Meli
nagyon klassz hogy meglett a kutyus és hogy még vannak ilyen rendes és becsületes emberek aki visszavitte nektek !!!!!!!!

Hoppá
én is rettegek a baciktól ha majd terhes leszek !
amikor májusban úgy nézett ki, hogy babám lesz, azt hittük, hogy a párom bárányhimlős, tiszta olyan pettyek voltak rajta és ráadásul a főnökének a kislánya az volt !
ez május 1-jén volt és végigizgultuk a napot !

jó éjt mindenkinek !!!!!

vvviki

ja, holnap kellene tesztelnem a tickerem szerint de én addig nem tesztelek amíg meg nem jön... :evil:

vvviki

Vvviki, azért reméljük, hogy sokáig nem tesztelsz :lol: :wink:

Kép

Kép

hoppá

Hoppá
a próféta szóljon belőled ! :wink:

vvviki

Vissza: Fogamzás