Sziasztok!
Délelőtt kiélveztük a rendelő zsúfoltságát
Apának ma kellett visszamenni bőrgyógyászhoz, Adrit ezen felbuzdulva visszavittem szemészetre
Hát javulás nincs, igaz romlás se
így a szemüveg marad.
Én szerettem volna letudni a belgyógyászatot, de a héten nincs rendelés, viszont a beutalót kikértem, majd a jövő héten sort kerítünk rá
Málna
már jobb. Illetve este nem szedem a gyógyszert csak reggel. Napközben nem üt ki.
Máténak jó szövege van. Nekem Krisztián változatlanul nem bőbeszédű, azért igyekszik
Musz
nálatok a nyuszi miatt úgyis mindíg húsvéti hangulat van
Olyan szép ez a nyuszi.
Én is imádom őket.
Hoppá
tüszőrepikor az én hasam is elég intenzíven fáj, és szurkál.
Kép majd lesz, de kábel még mindíg nincs meg. Tibi tette el, remélem tudja is hová
Sajnos ő elég ügyesen elfelejt ilyeneket.
Dóri
jó, hogy jobban vagy. Mennyi szuri van még?
Már én is alig várom, hogy a pici "birodalmát" alakíthassam, és a ruhácskáit tegyem rendbe, de én csak jövőre tervezem
Bár a falvédőnek veszek anyagot, mert azt én szeretném varrni, színes anyagokból és az hosszadalmasan, főleg úgy, hogy akkor tudok csak haladni ha Krisztike alszik, és mivel anyósom szobájában van a gép akkor szeretek csak varrni, ha ő sincs itthon
na, majd azért találunk rá időt.
Viszér krém már Adrival való terhességemkor sem használt, viszont a lepedőt gyönyörűen összefogta
Most már nagyon csúnya, ráadásul kellemetlen is, feszül nagyon guggolni nem tudok vele
, és viszket és fáj
Meli
napközben eléggé rossz tud lenni az émelygés
Rájöttél már konkrétan mitől vagy jobban? Nekem nem volt ilyen
Na megyek, sziasztok:Gabi