Új privát üzeneted érkezett!

Junkó, Jucmuc, Kati, Rolly, Brill, Évi77, Kacsa köszönöm !!! :)

Junkó!
Akkor ketten tettük :cry: Teljesen kész vagyok ettőla filmtől, még ha a fele igaz is, akkor is nagyon-nagyon szomorú.
És nagyon sajnálom, hogy ezt meg aztán végképp nem tanultuk meg. 4. év végén lett volna, amikor érettségi, és mindenféle felvételik zalottak, tehát a fene sem volt ezel elfoglalav, és nem tudom pontosa, hogy mi is történt.

Jucmuc!
Folytak a könnyeim. A szereplőket is megnéztük. Az az igazság, hogy hála istennek nem kapcsolták fel teljesen a villanyt, volt benük annyi tapintat.


Brill!
Sokat dolgozika párod? Jó, hogy apával töltöd a hétvéégt, mi is ezt csináljuk. Alig hiszem, hogy Tomi itthon legyn. Péntekről szombatra kialussza magát, aztán jöhet a hétvégi....

Rolly!
Jaj, 34. cn. Mire kellene gondolnunk? Mi újság? Teszt?


Évi77!
Lenne egy kérdésem. Ti menniy pelenkát használtatok kb el egy napon? érdemes rendelni nagy tételben az internetről külföldit, vagy azok selejtesek? Kicsit félek tőlük, hogy nem lesznek nagyon jók.
Inkább megvenném a márkásakat, de tényleg érdemes?
Köszi a választ. :)

Unique!
Sajna segíteni nem tudok, csak abban, hogy egy éves koráig nem ehet a baba semmiféle állati tejterméket, vagy abból származót. Nem ehet glutént a coeliákia miatt, pl búza, de azt hiszem rizst szabad. Nem ehet tömény növényi olajokat, illetve abban készült ételeket. Tojásfehérje is le van tiltva. gyümölcsökből pedig az apró magvasak, pl eper, málna, szeder, azt hiszem ez 2 éves koráig nem mehet. Ezek mind allergiát okozhatnak. Az, hogy miből lehet 3 hónapos bbaának pépet csinálni???? Hát ehhze már tényleg tapasztalt anyukák kellenek, vbagy egy okos védőnő, gyerekorvos. de a tápszerek közül is van olyan, ami nem tehéntejből készül, illetve fermentélva van, tehát az allergiát okozó fehérje ki van belőle emelve.

Panka!
Hát az első gyenge rúgásokat már az elejétől érezte a férjem, amikor mondtam neki, hogy na most. Viszont ezek még reflexesek inkább. Az igazi élményt inkább az jelenti, amikor a babák elkezdtek érezhetően kommunikálni ebben a formában. A mi porontyaink akkor mociznak, ha rájuk rakjuk a kezünket. De a 30. héttől már lehet velük nyomkodósat játszani. Most már ki lehet tapintani, hogy van ott egy kéz, és láb (a mi esetünkben néha elég nehéz elkülöníteni, hogy kié is a végtag), azt finoman masszírozva, vagy picit megnyomva visszanyomnak, simogatnak. Nálunk minidg van mosizás. Viszont ha apa oda rakja a kezét, akkor erősebb rúgások, de előtte apa végtagjának kitapogatása, majd eltávolítására való kísérletek jönnek. Abban az időban, amiben most te vagy, akkor inkább akkor volt moci, ha senki nem érta hasamhoz, ha valaki odanyúlt, akkor mély hallgatózás, figyelem volt. Féltek mindnekitől. Ez a 30. héttől váltzott meg igazán.

Kép
narco
 
 


Sziasztok!

Gyors pötyi, míg Kende elvan a játszószőnyegen. :wink:

Monyó!
Hát, nem is tudom, most mit írjak... :roll: Egy vérvételre szavazok én is, ha esetleg valahol megcsinálnák Neked...

Nárcisz!
Utólagosan is:
Kép
Moszatkáid jól vannak? Döbbenet, hogy Te vagy az aranyérmes!!! :shock:

Unique!
Laura még mindig gyönyörű!!! :)

Rolly!
Drukkolok nagyon!+++++++++++++++++++ :)

Évi!
B@sszus, a lyányod már 8 hónapos!!!!!! :shock: Isten éltesse utólag is!

Anyukák!
Most vettem észre, h Kendének a bal combiján vastagabb a hurka, mint a jobbon. Persze gyorsan utánaolvastam, és találtam egy bizonyos ráncasszimmetria kifejezést, ami nem túl megnyugtató... Kellett nekem utánanézni... :? Van erről vkinek vmi tapasztalata?

Most mennem kell, Utód már türelmetlen. Még próbálok jönni.

Puszi!

Kép
Kép
norwell
 
 


Norwell!
Köszönöm.
Ráncaszimmetria: igen jelenthet csípőficamot. De mivel rendszeresen szűrik, illtve át kellett esnetek szűrésen, így nem biztos, hogy jelentősége van a tünetnek. ha aggódsz a gyerekorvosnak említsd meg legközelebb, és hogy rendesen vizsgálja meg Kendét. Aztán ,meg fogsz nyugodni. :)

Kép
narco
 
 

 
 

Nárcisz!

Jó kérdés... Mi először Pampers-t használtuk, napi rengeteget :roll: Minden kaja előtt tisztábatevés, éjjel is, mert rettentő sokat tojt a drágám. Mivel sokat is evett :lol: Napi 8 legalább elment. Az első két "súlycsoport" még bevált, a harmadik nem. Akkor váltottunk Liberóra, de ekkora adagokkal az sem bírt el. Aztán Huggies jött, az nagyon jó volt, de keménynek tartottam. Vissza a Liberóhoz. A megoldást a 6 hónap betöltése jelentette, akkor kezdtük a szilárd kaját, és akkor lett "nagylányos" a kakija, és már nem folyik ki. Most napi 3 pelus elég. Esetleg 4, ha soron kívül kakkant a pipi. Az internetes pelusokat nem ismerem, nincs sok bizalmam bennük, de ez az én hülyeségem. Próbacsomagot nem lehet kérni esetleg?
Mi most kapjuk az első csomagot Németországból (egy barátnőm intézi nekünk Szegedről). Ez Pampers lesz, de a derékgumis fazon, amit állítólag itthon nem lehet kapni. Kaptunk próbálni egy pár darabot, bevált, így megint visszakanyarodunk a Pampers-höz. Remélem beválik :)
Szóval szerintem megéri megvenni a márkásat, de tuti kapsz egy csomó véleményt az ellenkezőjéről is, csak hogy ne legyen olyan könnyű dönteni :)

Norwell!

Dórinak se szimmetrikusak a hurkák a combján, de az ortopéd dokinő szerint ez nem baj. A csípője rendben van. Én is rákérdeztem, mert én is túl sokat olvasok :) :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Norwell, de böszme vagyok... :oops: Szóval köszönjük szépen a köszöntést!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi, Narco!
Köszi a válaszokat. Most megint megnéztem pelusozásnál (szegény gyerek, már hülyét kap tőlem :twisted: ), de most nem olyan feltűnő. Ja, és abszolút egyformán mozgatja a lábait, tehát nem vettem észre, h egyiket v másikat többet használná.

Nárcisz!
Igen, voltunk szűrésen, de külön ortopédián nem, csak hathetes korában uh-n. Akkor azt írták a papiruszra, h mindkét csípő 1a. (védőnő szerint ez a jó).
Pelusügyben: a lényeg, h gumírozott legyen a dereka, mert ha nem, akkor folyik a matéria... :D Sajna a pampersből emiatt nekünk minden kifolyt... De azt hallottam, h nemsokára nálunk is kapható lesz a derékgumírozott változata. Amúgy én nagyon szerettem a Babylove-osat, a DM saját márkás pelusát, sokat elbírt. És szerintem is érdemes próbacsomagot kérni, ha lehet (szerencsére ez nem olyan, mint a ruha, hogy ha nem jó, akkor gáz van...). Ha nem jön be, maximum többször cseréled, hogy hamarabb elfogyjon, én is azt szoktam... :twisted:

Jaj. és képzeljétek: tegnap óta teljesen önállóan, segítség nélkül megfordul a hátáról a hasára!!! Már a kezét is kihúzza, olyan ügyi!!! :D

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a rengeteg segítséget hozzátápi ügyben, és persze a sok-sok dícséretet Laura nevében is! :)

Jucmuc :)
Köszi, aranyos vagy! De azért a mamiján sajna látszik az a sok-sok felszedett kg, ami még nem indult el lefele :(

Évi77 :)
Köszi! :) A Sinlac pép pont olyan, amit írtál. Nincs benne semmi olyan, ami nem adható. Abszolút gluténmentes, meg minden. A doki írja fel, a védőnéni is ezt javasolta. Ezt adjuk neki „pép”-ként. Csak csalódott vagyok, h az összes többi, ami boltban kapható, egy tejporos, cukros sz.r. (már bocsánat érte…)
Tudsz nekem küldeni mailben recepteket ill. linket, ahol találok recepteket? (de nekem úgy köllene, hogy felvágom, felaprítom, botmixer, nem botmixer, stb-stb, totál analfabéta vagyok bébiétel készítés téren. Nekem még eddig sosem sikerült pl. hipp lágyságúvá varázsolnom a kajcsikat :? )
Azt vettem észre szopival kapcs-ban, hogy ha csak szopizik, naggyon hamar lesz újra éhes. (kb. 1 óra) Tehát olyan lehet már neki a szopi, mint nekünk egy pohár tej. Van benne anyag, meg minden, de nem lesz tele a pocó. És olyankor hamar elkezd visítani, türelmetlenkedni, agresszív hangokat ad ki, stb-stb. Nos, ez a része nem hiányzik a hamar gyulladásra hajlamos füleimnek :cry: Ezért gondolnál, hogy persze szigorúan a szopi mellett, adnék neki reggelire is egy kis laktatóbbat :) Pár kanál ég nem a világ vége… :)

Monyoka :)
Nem is tudom, akkor most :) vagy :( ….. Várom a folytatást… :)
És drukkolok Érted!

Kacsa :)
Köszi, aranyos vagy! :)

Pankaa :)
Hát, gondoltunk fotózásra, de a munkám mellett még őt is cipelni a városba, alkalmazkodni a hülye fotósokhoz, stb-stb… Nem tudom, hogy ez a része hiányzik-e most nekünk.. :?
Stria elleni cuccosok: van nekem egy totál orig (még nem is nyitottam ki) Vichy-m. Szólj, ha ráfanyalodnál, szívesen elküldöm, árban megegyezünk (még fizetek is, ha nem aszalódik itt a polcomon :P :P , tudod, mint a Tom Sawyer a Huckleberry Finn-nek :twisted: )


Nárcisz  :)
Köszi, édes vagy!
:) De nem 3 hónapos, hanem 6,5 (majdnem 7 :roll: :roll:)… Köszi minden tanácsot! Tojásról én is ezt tudom, gyümikkel kapcs-ban is, tejpor szintén :)
Pelus: én végig a Libero-t használtam, nekünk bevált. Mindig kicsit hamarabb váltottunk egy eggyel nagyobb méretre, tehát a súlyhatáron már a nagyobbat adtam rá, de minden OK volt. Én szeretem, mert jó az anyaga. :) Ja, és kipróbáltam egy Tesco-s noname-et is, na az nem vált be. :( De tényleg ki kell próbálni. Mondjuk én még mindig napi 5-6 db-ot használok el, de minden kajcsi előtt kap egyet, és este füri után persze, eddig éjjel is váltottam, most, hogy már maxi van és éjjel nincs kaki, most már éjjel nem cserélem, de ne tudd meg milyen mennyiség van benne reggelre pisiből. :) Alig bírom el a pelust :twisted:


Norwell :)
Köszi! :) Nem lesz semmi baj Kende lábával, ne aggódj, paramami 8)

KépKép
unique
 
 


Bocsánatot kérek a sok babás kérdésért... Csak minden ismerősöm itt "lakik", akitől kérdezhetnék :P

KépKép
unique
 
 


Unique!
Látod, én is itt kérdezek. Anyukám egy csomó mindenben segít, de szerinte jó az olcsóbb 33 ft-os is. Viszont a márkás is max 40 ft/ db, tehát kb 3-4 ezret spórolunk. Viszont félek attól, hogy kicsípi a popsíjukat. na meg a másik, hogy a sógornőm kipróbált ilyet, és kis gyömngyök jelentek meg a popsin, ezek a nedvszívó szilikongyöngyök voltak, amik állatíólag mérgezőek. Ezt még tisztába kell tennem. Más, hogy anyukám szerint újszülötteknek elég a napi 3-4 darab is textilpelusból. Na én ezt nem hiszem el, mert eddig 6-8 darabot hallottam átlagban. Ezért szavaztatlak meg titeket is. :)
Bocsi, igen Laura már 6 hónapos, csak elnéztem a vonalzót, hülye vagyok bocsi. Peidg már nagyon szép nagylányod van. Néztem, hogy milyen nagy sötét szemei vannak :)


Norwell!
Akkor minden rendben van. :) Szerintem nem kell izgulnod.
próbacsomag van, de állítólag kiválogatják a jókat, vsizont ezek külföldi hibásak, meg ilyesmi.

Évi!
Akkor reménykedhetek, hogy 6 hónapos kortól csökken a peluspénz? Szuper.

Kép
narco
 
 


Nárcisz :)
Hát, amit elvesztel a réven, megnyered a vámon :twisted: Na nem teljesen, mert idegeskedés, utánajárás, hogy mitől piros a popó... :( Szóval textilpelus ügyben nem tudok segíteni, anyum nekem is azt adta régen, dehát hol vannak azok az idők mán :)
Csak azt mondhatom, minél többször cseréled, annál jobb, főleg az elején. És ha kifolyik belőle, mert nem jó a pelus, és a ruci is olyan lesz, nemcsak a popsikenőcs ára jön be, hanem a rengeteg áztatás (víz, Vanish, IDŐ - ez utóbbi ikreknél megfizethetetlen :twisted: ) is. Gondold át, kérdezz nyugodtan!

Puszi

KépKép
unique
 
 


Unique!
Erre a következtetésre jutottunk mi is a férjemmel. Van egy fizikus srác, aki teszteli a pelusokat, és a pempers jött ki neki is legjobbnak. És ugye a mosást, időt akaruk mi is megspórolni.
A txtilpelust azért írtam, mert anyukám még abban a korban él lelkileg.
Meg nem is szeretném, ha egy rossz pelenka miatt kicsípné a popsijukat a pisi, meg a kaki.

Kép
narco
 
 


lanyok tudom hogy onzo dog vagyok de most csak magamra tuidok gondolni.

leci godoljatok ram es szurkoljatok nekem,hatha az egiek segitenek.

most teszteltem es bar halvany de ott a csik.lefenykepezni nem tudom mert meg tul rozsaszin a teszt de ha kifeheredik megprobalom,nem egy profi a fenykepgepunk :?

tudom hogy reggeli pisibol kellet volna de nem birtam ki.

LECIIIIII ne gratulaljatok,csak csendben szoritsatok.

Kép
monyoka
 
 


Gabi!
meglesz......

Kép
narco
 
 


Gabi, oké :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Monyóka!
Imádkozom Érted!Szerintem ezek után mindenféleképpen keres fel egy dokit,hogy tisztázódjon a dolog, és akkor te sem leszel kétségek között!

Nárcisz!
Én a bőrgyógyászatos tapapasztalatommal" a Pempersre szavazok, azt ajánlottuk mi is.Azok a pelusok, amik után gyöngyök lesznek a popón nem jók, valóban feloldódik belőle az a bizonyos nedszívő anyag. :evil:
Nagyon jó, és sajna drága krém a Sudocrem. Szürke tégelyben van, patikában lehet kapni.Én szúnyogcsípésre, égésre is azt használom.Felfekvéses betegeknél is nagyon beválik a hámosító, gyulladáscsökkentő hatása miatt.De ez inkább gyógykrém, ha vmi pirosodás jönne.
Tegnap én is éreztem egy kis simogatást belülről, vmilyét végighúzta :roll:

Unique!
Érdekelne a Vichy krém.Priviben megbeszélhetjük.Mennyiért adnád el?Biztos hogy már nem kell neked?
Laura olyan kis szépség, hogy a fotózást szerintem nem fogjátok megúszni :wink:

Évi!
Nem gyúrom, nő magától is :lol: De már a múltkor is megpendítette a védőnő, hogy nem lesz rövidke :wink:
Egyébként én már terhesség előtt is évekkel sokat álmodtam babáról, pontosabban a sajátomról.Általában mindig ugyanúgy nézett ki, és mindig fiú volt. :roll:
Hát talán majd holnap kiderül az igazság! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Monyóka!
Ha a délutáni vizeletből halvány csíkod lett, az szerintem terhességet jelent. Én nem várnék, elmennék dokihoz, kibuliznék egy HCG mérést.

Rolly!
Drukkolok ezerrel!!!!!!!!!
Vendég
 


Monyó!

Nagyon-nagyon szurkolok. Ez pedig olyan szépen kivehető csík...
Nem mondok semmit, de teljes szívemből szurkolok neked.

Rolly!
Akkor lehet mégsem jön meg? :wink: Drukkolok nagyon.

Nárcisz!
56-ról nekem is összekavarodnak a dolgok. Mindenfélét gondolok róla. Én féltem a filmtől, mert hát Dobó Kata tehetsége nem nyilvánvaló még számomra, de tényleg nem volt rossz. A srác meg...:) Sírni minden gond nélkül ment.

Kedves anyukák, én nem haragszom egyáltalán, hogy a babáitorkól írtok. Csak sajnos én még nem tudok hozzászólni, ezért elnézést ha nem reagálok nektek. Mindenkinek tündér gyerkőce van!!! Szuperek a képek! (Unique, Timika, Évi...)

Ma voltam a Kaáliban. Csütörtökön megyek újra délután. Eddig mindkét oldalon egy-egy domináns tüsző. :)
Nem vagyok egyébként megelégedve az intézménnyel. Futószalagon megy a dolog, még kérdezni sem merek. :shock:
Vendég
 


Gabi :)
Ok, akkor csak csendben, csak halkan... :)

Junko :)
futószalag, lehet. de kérdezz bátran! hiszen azért vannak!!! mi is mindig kivártuk a sorunkat, így mi is kérdeztünk, mikor bekerültünk. "picit" olyankor légy önző...

nárcisz :)
a pampers is biztos jó. meglátod, nektek melyik válik be igazán. na erre nincs recept. sudocrem télleg jó piros popóra. meg a bepanthen. :) én inkább utóbbira szavazok, de a sudocrem-nek jobb az illata :)
anyukám nálam is naggyon okos tud néha lenni az őskori tapasztalataival :oops:
nem tudom, régen annyi idejük volt a kismamiknak... hogy csinálták, nem is értzem.... persze én anyum mellett ott olt a dédnagymamim, így jóval könnyebb volt. együtt laktunk, dédim vitt minden nap sétálni... :) nekem is kéne egy ilyen dédnagyi :twisted:

pankaa :)
oké, akkor priviben! :)

KépKép
unique
 
 


Kedves Lányok! :P
Most csak kb. 10 percem van a gép előtt, de gyorsolvasással láttam, hogy többen is nagyon drukkoltok nekem. Nagyon – nagyon aranyosak vagytok!!! Holnap reggel tesztelek, ha addig nem jön meg. De sajnos semmiféle tünetem nincs, és érzem, hogy nem lesz pozitív a teszt és biztosan (megint) kiborulok. Csak akkor nem értem, miért nem jön még meg. Remélem, nincs cisztám, mert az is okozhat késést. Nem tudom.
De nektek szívből köszönöm a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok!! Hát, majd holnap reggel...

Monyóka :P
Nagyon szorítok!!!!! A délutáni halvány csík fantasztikus!!! Akkor még nem gratulálunk, de csendben (NAGYON) örülünk!!
Millió puszi:
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly
 
 


Monyó??????

Kép
narco
 
 


itt vagyok.

narco nagy izgalmamban elfelejtettem gartulalni :oops:
boldog nevnapot.

csak kapkodom a fejem hogy pelusok meg kremek :roll: hogy a fenebe fogom en ezt megtanulni :? olyan komplikaltnak hangzik.
nagyon jo erzes ezeket olvasni.hisz itt lettetek zebrasok mostmeg....
gyonyoruek a gyerekek.

junko.futoszalag,az biza nem jo.az "en dokinom"is ilyen nemtorodom tipus.folyton csak irta a papirjat es szerintem nem is halotta mit kerdezek.ezert nem akarok hozza menni tobbet.

rolly.hihetetlenul szoritok holnapra+++++

angi.deli vizelet volt,gondolom ez mar delutaninak szamit.lehet holnap is csinalok egy tesztet.ha a ferjem hoz.

lanyok ha holnap (adja isten)pozitivat tesztelek,akkor mikora kellene dokihoz mennem hogy latszon valami.
igazsagszerint meg doki sincs,de ha nem lesz mas elmek ahhoz a nohoz.

Kép
monyoka
 
 


Norwell!

Nagy gratula Kendének a forgáshoz! Ahhoz pedig külön, hogy már a kis karját is ki tudja húzni maga alól. Kis ügyibogár :)

Unique!

Hamarosan küldök neked pár receptet, a kedvenceinket mélben, oké? Honnan lehetne beszerezni nekünk is egy ilyen hadrafogható dédnagyit? Ma nagyon jól jött volna...

Nárcisz!

Meg akit érdekel olcsóbb pelus: állítólag a soroksári Tescóban lehet kapni féláron Pampers pelenkát, mert valaki(k) a teljes készletről kivagdosták a vonalkódokat. Mivel azokat ha beküldik, akkor értékes ajándékokat lehet kapni értük :roll: Jó, mi? Mondjuk én még nem futottam bele ilyen féláras cuccokba, de lehet, hogy igaz :)

Junkó!

A Kaáliban nem a két szép szemedért foglalkoznak veled, keményen megfizeted az árát. Nem szívességet tesznek! Az a minimum, hogy jól kikérdezed őket cserébe. Ne hagyd magad! Gratula a szép tüszőkhöz!

Rolly!

Nem ér előre kiborulni ám!!! Majd ráérsz akkor negatívkodni, ha megjön. Addig nem engedélyezett :) Drukk, hogy sokáig-sokáig ne jöjjön meg :)
Tényleg mesélhetnél néha a kisfiadról, még képet se láttam róla sose. Vagy csak ennyire figyelmetlen volnék?

Az én kis nokedlim ma kiérdemelte a Nagy Dorcusz Hisztérikusz nevet... Romokban heverek :( Végre elaudt, remélem mire felébred, újra az a tüneményes kis pipi lesz, aki szokott. Bár a délelőtti alvása után is ebben reménykedtem, de akkor se jött be. Nagggggyon bízom benne, hogy csak az óraállítás viselte meg a kis szervezetét, mert akkor azt gyorsan kiheverjük majd. :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Anyukák!

Látom, pelusról van szó. Az egyik ismink vmi. Bp-n kapható növényi magvas + olajos pelust használ. Nem tudom a pontos nevét, de hátaha hallottatok már róla. És ők nagyon dícsérik + állítólag olcsóbb is, mint a többi ...

kacsa14
 
 


Junkó!
Nagy tüszők?Ez sokat ígérő, drukkolok!

Évi!
Dórikának nyugtató puszikat küldök.Szerintem ők még nem érzékelik az időátállást(mellesleg én sem, és a babanet sem :roll: ).Szerintem a szél viseli meg, engem az készít ki nagyon.Vagy Pesten nem is fúj az orkán? :roll:

Van vkinek tapasztalata a DM-ben kapható bio pelenkával?Csak ott lehet kapni, tudtommal, árban nagyjából szinten van, de ez állítólag nem károsítja annyira a környezetet.Ezért nekem szimpi, csak nem tudom mennyire funkcionál kellőképpen.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka!

Nálunk nem fúj a szél :roll: Szépen süt a nap, csak hideg van. Nem konkréten az óraállítás viseli meg, hanem hogy amiatt ma korábban ébredt, és ettől teljesen felborult a mai napja. Még nem is akart ma szilárd kaját enni, csak a cici kell :roll: Ebből is gondolom, hogy megviselte csórit. Na, majd csak beállunk újra. Azért a nyugipuszikat átadom neki :)

Biopelenkában én a Monapelről hallottam, egy ismerős anyuka is használja, és szereti is. Az áráról nem tudok semmit.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi, Unique!

Tudom, hogy nem a két szép szememért. És ezért is várok többet. Már megkaptam azt is hogy türelmetlen vagyok. Én? :shock: A két évemmel, háát nem tom. Meg azt hiszem azért lenne is okom rá. Azért lehet ám, hogy én vagyok túl érzékeny. Vagy sokat vártam. De az tény, hogy ennél mindenképpen többet.
Egyébként 4 cn-en vagyok. Nem is értem ezt a két domináns tüszőt sem. Valami 10 centisek vagy mi. Nem hallottam jól...

Monyó!
Adja isten hogy holnap pozitív legyen!!!
Vendég
 


Pelus mégegyszer:

nem vagyok benne 100%-ig biztos, de ha minden igaz, akkor én erre a pelusra gondoltam:

http://babyfun.freeweb.hu/biopelenka.htm
http://szulesutan.atw.hu/pelenka.htm

kacsa14
 
 


Sziasztok lányok! Kép

Évi! :D
Annyira gyönyörüen ül a hintába Dori mint egy nagylány!
Nagyon édes!
Egy két recept jöhetne igy premier plánba is! :wink:

Unique! :D
Csodaszép Laura!
És teljes szivemböl örülök,hogy ilyen szuperul eszik!
Nagyon szépek vagytok a keresztelös képeken!

Monyo! :D
Akkor csak csendben de teljes csuriban vagyok!

Rolly! :D
Érted is csuriba vagyok nagyon nagyon!

Nárcisz! :D
Igazábol szerintem mindenkinek más más pelus jön be!
Én mindegyiket használtam de végül a Huggysnál tettem le a voksom!
Szerintem a puding probálja az evés :wink: lehet,hogy neked másik fog bejönni!
És köszönöm hogy ilyen sokat gondolsz rám nagyon aranyos töled!
Várom a lángos receptjét!!!

Junko! :D
Örülök a domináns tüszöknek!
Akkor ebböl most inszem lesz?
A pesti Kaáliba is rengeteg páciens volt mindig és mivel ott is gyorsan mentek a dolgok igy mindig elöre átgondoltam mit szeretnék tudni,de sokszor leblokkoltam mire oda került a sor!De sokszor az ápolonök is segitettek ha kérdésem volt eszméletlen felkészültek!

Panka! :D
Sajnos nem emlékszem a márkájára a párologtatonak! :(
De akkor még csak egy féle volt most már rengeteg félét láttam!
Holnap ultrahang!!!

Norwell! :D
Gratulálok a megforduláshoz!
Ügyes nagyfiu a kis dugo Hugo!

Angie! :D
Mikor mész a genetikára?
Jol vagy?

Brill!
Hogy vagy?

Annácska!
Régen jelentkeztél!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Lányok!
Bocsi, hogy most nem tudok írni, de este 7 után még mindig bent vagyok a munkahelyemen (igaz ma 11-re jöttem :) ), és már sietnék haza.

Anikó!
Jól vagyok, a torokfájás elmúlt, nem kellett semmit beszednem, viszont most ki vagyok akadva az egyik kolléganőmre, mert virusos és bakteriális fertőzése van, és ennek ellenére bejár dolgozni. Igaz nem egy irodában dolgozunk, de akkor is sokszor idejön, és dumál a fejembe.
Egy hét múlva megyek. Már nagyon várom. Holnap védőnő (először).

Mennek a drukkjaim azoknak, akiknem most nagy szükségük van rá. Legközelebb csak csütörtökön leszek, de a mobilomról majd elolvasom a friss "híreket".

Puszi MINDENKINEK!
Vendég
 


Sziasztok!

No, egy gyors esti bekukk... :wink:

Monyó!!!
Azt nem is mondtad, hogy nem reggel csináltad a tesztet!!! :shock: Így már egészen más a gyerek fekvése!!! Tudod, milyen volt az első Kende babás tesztem??? :D (Lassan olyan leszek ezzel, mint valami vén öregasszony, aki állandóan ugyanazt hajtogatja... :twisted: ) DRUKKHEGYEK: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És azt mondom: igenis légy önző, és kérdezz akkor is a dokitól, ha a szemét forgatja! Neked ez az érdeked, a válaszadás pedig az ő feladata!

Anikó!
Köszi szépen! :)

Unique!
Megbocsátva, úgyis mindenki ugyanezeket fogja egyszer megkérdezni! :wink: Megpróbálok nem parázni, bár nem mindig könnyű (gondolom, ezt nem kell részleteznem... :wink: )

Angie!
Juj, nem kellene a kismaminak egy kicsit jobban vigyázni magára??? Azért ez az este hétig dolgozás nem nagyon hangzik jól... :roll:

Rolly!
Szintén millió szurk: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Junko!
Óriástüszők??? :shock: Húúúúúúú, ez nagyon jól hangzik! Csak hajrá! :D És kérdezz akkor is, ha az orvos már a pokolba kíván. Neki ez a dolga!

Csípő: megkértem a védőnénit, ha már egyszer a babamasszázson úgyis csupaszra kellett vetkőzni, hogy nézze meg a csípőjét. Azt mondta, hogy minden oké, mert nincs kevesebb redő, csak kisebb a hurka a jobb lábán, ami nem gond, hiszen nem szimmetrikus az ember két oldala, mint tudjuk. És hogy a hathetes csípő uh pontosan a csípőficamot hivatott kiszűrni, és ha akkor nincs gond, akkor már negatív irányba nem fog változni, mert addigra kialakul a csont. Úgyhogy most megnyugodtam (egy darabig, amíg nem találok újabb paráznivalót... :twisted: )

Most megyek, mert még nem is zuhiztam.

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok!

Nárcisz :) Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk neked! :lol: :lol: :lol:
Pelenka kérdésben Anikóval értek egyet: ki kell próbálni több fajtát, hogy eldöntsd nektek melyik válik be a legjobban. Én spec. a Pampers-t utáltam, alig vártam, hogy elfogyjon. :evil: A Libero nagyon bejött egészen mostanáig; mostanában előfordult párszor, hogy reggelre bizony kifolyt a pisi belőle :( Nálunk most a Huggies van kipróbálás alatt, ez egyelőre úgy tűnik jó. Tescosat én nem használnék, szerintem pont olyan silány lehet, mint a többi termékük :twisted: (remélem nem bántottam meg senkit… :roll: ) Krémben én a Sudocremet és a Bepanthent használom. Egyikben sincs borax, ami nagyon fontos, és a Sudocrem szvsz gazdaságos is: mi a napokban bontottuk ki a 2. 125g-os dobozt Kristóf születése óta.

Rolly :) Nagyon drukkolok neked a reggeli teszthez!!!

Monyóka :) Neked nemkülönben!!!

Norwell :) Nekünk is a 2. fogunk van kibújóban :D A combi dologra nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy remélem minden rendben lesz Kende babóval!

Anikó :) Ebből az inhalátorból csak egyféle van?

Unique :) Írtam emilt.

Évi :) Nem semmi, hogy te milyen szemfüles vagy (Zalánt illetően)! :shock: :lol: :lol: :lol: Köszi szépen a gesztenye receptet! Most a brokkolit próbáltam ki (krumplival és répával) és úgy tűnik, szerencsére az is bejön… ja, és Kristófot ma mértük meg: 9,32 kg… :roll:
És sajnos őt is megviselte ez a hülye időátállítás :evil:

Juca :) A hozzátápiról van egy táblázatom (a Kismamából), ha érdekel, szívesen bescannelem és átküldöm.

Junko :) Gratu a tüszőkhöz!!! Szerintem kérdezz csak nyugodtan a Kaáliban, azért (is) vannak ott, hogy válaszoljanak a kérdésekre!

Kacsa :) Mi is örököltünk a tesóméktól egy doboz ilyen pelust, de még nem használtam belőle.

Visszanéztem még a régi táblinkat. Kiviről, Majcsiról tud vki vmit? :?:

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika
 
 


Kedves Lányok!!!
Megcsináltam a tesztet – és NEGATÍV lett. :cry: Nagyon kiborultam, sírtam (6 órakor csináltam), mert a 28. nap eltelte után hol reménykedtem, hol kételkedtem, és ez a bizonytalanság már eleve nagyon rossz volt. :cry: A mensim még nem jött meg, de tegnap este már többször nagyon fáztam (és ez nálam soha nem jó jel, mert többször van a mensi előtt ilyen és amikor kb. 2 éve elveszítettem a babát, akkor is rengetegszer volt ilyen borzongásom előtte).
Most próbálom magam összeszedni, de még nem nagyon megy. :(
Ma délután elmegyek dokihoz (túlaggódós típus vagyok), hogy legalább azt megtudjam, nincs-e cisztám.

Monyóka, remélem, Neked pozitív lett a teszted és örülhetünk Neked!!!!!!! :P


Magamról mást nem is írok, csak beírok 7 szomorú fejecskét (mert már 7 napja nem jön meg és nem tudom, MIÉRT).
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Még egyszer köszönöm, hogy mellettem vagytok!!!

Rolly
rolly
 
 


Sziasztok!

Timika!
Én nemrégiben váltottam levelet Majcsival, be is írtam, de nem reagáltak rá a lányok. Talán mert sokan már nem ismerik.
Jól van még próbálkoznak. Mondjuk azóta történhetett ez-az. :wink: Remélem egyszer mindketten jó hírrel jönnek.
Brokkoli krumplival és répával! Hú nagyon megfog ennek a fiúnak is változni az izlése. A férjem asszem az ablakon röptetne ki ha ilyen vacsival várnám. :shock:

Norwell!
Örülök hogy csípő ügyben tisztázódtak a dolgok. És tényleg mindenkinél van valamilyen asszimetria. Én pl. mell ügyben vagyok változatos. :shock:

Anikó!
Igen ha Isten is úgy akarja és végre megszán minket akkor inszem. Nagyon izgulok, hogy legyen jó ereménye a férjemnek, és nekem szép tüszőm csütörtökön.
Megpróbálom legközelebbre összeszedni magam. Nekem is lettek volna egyébként konkrét kérdésemi, pl. hogy lesz ez az inszem dolog, de tényleg nem volt rá idő. De tényleg majd nővérekkel próbálkozom.
Baromi sokan vannak a Kaáliban, ezen azért megdöbbentem. Tele van külföldivel, ülőhely sem volt. Gondolom pánik van a megszorítások miatt. Érthető ha nincs idő, de akkor is csalódott vagyok egyenlőre. Persze ha sikerülne az inszem, jaj akkor biztos bearanyozódnának.

Most mennem kell, munka van. :(
Vendég
 


Rolly!

Nagyon-nagyon sajnálom. Már kezdtem én is reménykedni. Hidd el tudom miét érzel.
A fene essen belé...

Monyó???
Vendég
 


Jó reggelt!

Rolly!
Milyen típusú tesztet csináltál?
Nagyon szomorú vagyok én is :cry: Remélem a doki tud vmit mondani, hogy hol van a bibi.
Légy erős!

Angie!
Kedves kolléganőt tessék melegebb égahajlatra küldeni gyógyulni! 8)
És tessék pihenni is!
Remélem te aranyos védőnénit fogsz ki!

Lányok!
Van vkinek hideg párásítója?Mi most szeretnénk venni, de nem tudom milyet kéne, a lényeg, hogy HALK legyen! :roll: Minden más ezután következik(mit tud, mennyibe kerül, stb. :D ).
Ha van vkinek, megírná a tapasztalatait?Köszönöm.

Szép napot Mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Lányok!

Ez a pár gondolat a novemberi Anyák Lapjában jelent meg, közzé teszem, mert szerintem minden kismamit át tud segíteni a szorongós, aggódós időszakon!

"Ha Te nem hiszel magadban, akkor ki higgyen? ... Higgyenek magukban, a magzatukban, a gyermekükben, abban, hogy minden rendben lesz, mert a gondolatoknak, bizony, teremtő erejük van. S akkor inkább bízzunk a legjobbakban!"

kacsa14
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok lányok!
Csak gyorsan irok mert rohanunk az oviba de Rolly hozzászolására szeretnék feltétlenül reagálni!

Rolly!
Én mivel pajzsmirigy beteg vagyok sokat van hidegrázásom söt van hogy éjjel olyan libabörös vagyok hogy alig birok a börömhöz érni!És miota babát várok ez sürübben van!Azt gondolom hogy megkellene nézetni a pajzsmirigyed mert ha az a hormonod hiányzik ami a babának kell akkor megvan a kulcsa hogy miért nem jön össze(és ment el a multkor :( sajnos)!
Nekem alul müködik,nem termelödik egyáltalán de kivülröl potolom(hormont szedek és a kisfiamnál is szigoruan ellenörizték amikor öt vártam)!
Ez egy kulcsfontosságu hormon a terhességnél!!!
Probálj elmenni az Endokrinologiára!


Lányok elnézést mindenkitöl késöbb jövök!!!
Szép napot mindenkinek! Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok!

Brill!
Igen.Nálunk ilyen sokat kell várnunk egy viszgálatra. És ez még a többi osztályhoz képest nem sok.

Anikó!
Én május óta bromocriptint szedek a magas prolaktin szint miatt, az orvos pedig folyamatosan visszarendel 6-8 hetenként kontrollra egy vérvizsgálattal egybekötve.

Monyoka!
Akkor halkan, de ezerrel drukk.+++++++++++

Rolly!
:(

Tina!
????????

Hangyi
hangyolca77
 
 


sziasztok.

mai napom.

reggel felkeltem 7 kor megcsinaltam a tesztet amit a ferjem hozott.szepen kijott a csikom aztan eltunt ahogy kifeheredett a teszt :twisted:
felkaptam a benzint es mondtam apanak hogy hozzon tesztet(olyat mint amit tegnap csinaltam)
9 re ert ide vele raadasul ketot hozott amit rogton megcsinaltam.
3 ik pisibol lett megint halvany csikom.
nyugodtabb nem lettem.holnapi nap donti el hogy mi lesz.
mondjuk ezeket a teszteket hasznaltam mindig es soha nem lett pozitiv meg egy het utan se.
most meg eloszor jott ki a terhes csik es aztan a kontrol.
az izgat hogy miert halvany.
reggel elsopisibol csinalok egy olyat mint most,es meglatom mi lesz.

rolly nagyon nagyon sajnalom,de meg nincvs menzi ne add fell.nekem sem akkor volt pe-m amikor gondoltam.valoszino 30-31 ik napomon.akkor volt egy picit rozsaszin a nyakom,de ez nem bizti.

koszi a biztatast.

Kép
monyoka
 
 


Rolly!

Sajnálom a negatív tesztet... Nem mértél véletlenül ébredési hőt? Azért valamit abból is le lehet szűrni.

Angie!

Nagytudású kolleganődet csókoltatom, őt se lopják el az eszéért. Fertőzi a kismamákat :evil: Azért pihenj is ám!!!

Timi!

Grat Kristóf súlyához, éppen egy kilóval nehezebb, mint a Dóri. Nem semmi!

Anikó!

Tényleg érdekelnek receptek? Mert akkor szívesen teszek fel, de nem akarok senkit untatni :) Bár előbb-utóbb tényleg mindenkinek aktuális lesz. Reméljük inkább előbb :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Hello Lanyok! Gyorsan a mobilomrol: Pankaa, en tudok egy nagyon jo parasitot, a munkahelyemen hasznaljuk, majdnem hangtalan. A nevet holnap megnezem. En olyat fogok venni. Az Electroworldben lehet kapni. Evi! Engem minden recept erdekel. Monyo! Tovabbra is remenykedek es drukkolok! Rolly! Itt is :( :( Hallgass Anikora! Ma-holnap irodamentes nap. Utana elkerulom a langesz kolleganot. Folyt.kov....
Vendég
 


Voltam vedoneninel. Nagyon lelkes. Tavaly vegzett. Tobb mint egy orat foglalkozott velem. Nem sok jot mondott a vacdukai helyzetrol. Havi 1x jon a gyerekorvos, ezert javasolta hogy Vacon keressek dokit. Ajanlani is tud. Beszelgetes kozben kapott egy hivast es kiderult h az a lany hivta aki a forumba is irogatott, Brenata neven es terhes lett. Azota megszult koraszulessel de minden rendben. Puszi!
Vendég
 


Sziasztok!
gyorsan visszaolvastam aki nekem írt ugyhogy most enm vagyok képpben csak ha írok utánna olvasom a többit.

Először is Szalai Heni!
Ne haragudj de csak annyi ídőt vagyok a babaneten hogy visszaolvasok és írok.
Jól értelmezem hogy a tesód hordja ki a kisbabátokat vagy nem.ha nem tényleg ne haragudj.

Anikó!
Sztárfotó szupi.az inszemet Szegeden csinálták.

Köszönet mindenkinek(Anikó, Junko, Narco,Panka, Brill, Jucmuc, Tjuca, Évi,) aki bátorító szavak írt hozzám nagyon jól esett egyik másik nagyon megható.remélem nem hagytam ki senkit.

Jucmuc!
Nem tudom írt e már valaki de szerintem nem aloe nekem van és nagyra nem nő csak terebélyesedik.már 3*kellet átültetni.

Brill!
Tökéletes a minibrill hát ez természetes.nagyon örülök nektek.

még gyorsan potolom a lemaradást azután megyek dolgozni.

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyjából sikerült visszaolvasnom, de mióta nem voltam rengeteg minden történt. Így képtelen vagyok reagálni mindenre.

Kicsit magamról:
Mega hosszúságú ciklusom van (31. napnál tartok), főleg a múltkori 24 naposhoz képest.
Szerintem a napokban meg is jön, mert ma úgy fájnak a ciciim, hogy lassan megőrülök tőlük.
Bár örülnék, ha nem lenne igazam...

Puszi nektek, még próbálok jelentkezni.

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77
 
 


A vonalzóm nem jó, de nem tudom, hogy mire módosítsam.

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77
 
 


Juca!

Orülök, hogy jobban vagy! :D

Rolly! :D

Draga, nem irtam de nagyon szoritottam Neked! Sajnalom a negativ tesztet!
Probalj meg megnyugodni, tudom ezt most könnyen mondjak masok. Jol teszed, hogy elmesz az orvoshoz, velem is elöfordult mar, hogy megtrefalt a mensi, barmitöl akar stressztöl is lehet. Vagy ha pl. elmarad az ovulacio, akkor is megnyulhat a ciklus.
Biztos nincsen cisztad ne aggodj! De majd a doktor bacsi megnyugtat!

Narcisz! :D

Nem tudtam, hogy miröl szolt a film. Most ertettem csak meg. Mi is neztünk itt meg tavaly egy ilyen filmet, a Magyar katona volt a cime, en is megkönnyeztem.

Monyo! :D

Imadkozom erted!

Unique!

Ha van is meg par kilo, ne törödj most vele, nagyon csini vagy! :D

Junko! :D

Nagyon szoritok Neked majd az inszemhez! A tüszök 10mm-esek lehettek.

Evi!

Ma hogy viselkedett Dorika? :D

Angie!

Sajnalom, hogy ilyen sokaig kellett dolgoznod tegnap! Bar ha 11-re mentel… :D de akkor is! A kolleganödet pedig zavard haza! :evil:

Kacsa!

Tetszett az idezet! :D Es bizony en is igy gondolom! Hogy vagy? Mar nem nagyon kinoz a rokacsalad?

Anita!

Igen, sajnos mar tudom, hogy nem aloe. Remelem jol vagy! :D

Lanyok! :D

Kepzeljetek ma reggel hivott az asszisztens nö, hogy 3.-arol attettek 8.-ara az idöpontot, igy jövö heten szerdan megyünk csak a dokihoz! :( Ha ebben a honapban sem sikerül, en mindenkepp eröltetni fogom, hogy kezdjük el az inszemet! Nem birom mar ezt a tetlen varakozast honaprol honapra.

Szep napot mindenkinek! :D

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek átestem egy csomó vizsgálaton és minden negatív lett!
Még egy utsó ellenőrző rákszűrés aztán valószínűleg belevágunk! Csak végre hozzá kéne jutnom egy időponthoz a dokinál! :)
faul
 
 


Sziasztok!

Bellanitta:
Nem a tesóm hordja ki a babát, csak nekem nem fejlődött ki a petefészkem és termelődik petesejtem. A hugom petesejtjeit stimulálják és a leszívás után az én méhembe ültetik vissza és én hordom ki a babát.
Egyébként nem haragszom a kérdésért.

Ne haragudjatok, most csak ennyire van időm, de olvaslak titeket, csak írni nem mindig tudok, főleg, hogy még ott nem jó a gép, de hétvégén már megcsinálják.

Puszi
Heni
szalai heni
 
 


Sziasztok lányok! Kép
Elnézést de reggel nem füztem tul sok magyarázatot ehhez a dologhoz!
Szoval amiota gyogyszert szedek és valamiért nem elég vagy beállitják vagy változtatnak valamit az adagon azt a szervezetem ugy jelzi hogy hideg rázásom van!Igaz miota kisbabát várok sürübben van de vérem szerint minden rendben! :D
És mivel ennek a hormonnak kulcsfontossága van a teherbeesésnél és a baba fejlödésénél igy ezt szigoruan ellenörizni kell!
Pont tegnap voltam vérvételen mert három hetente ellkenörzik!

Norwell! :D
Örülök,hogy a védönö megnyugtatott!

Timika! :D
Gratulálok ehhez a gyönyörű sulyhoz!
Az inhalátorbol többféle van a mienk neve Moby Meb!

Angie! :D
Akkor megvan a kiskönyved is?

Junko! :D
Szerintem az inszemed ugy lesz mivel nem szedsz gyogyszert hogy folyamatosan figyelik a dominánsokat és amint elérik a megfelelö méretet kapsz egy repi szurit és 36 orán belül kicentrizve felhelyezik a fiukat!
Szerintem hamar meglesz az egész mert szépen nönek a tüszöid!

Kacsa! :D
Szuper az idézet!

Hangyi! :D
Az meddőségi központ?

Monyo! :D
Borzasztoan szoritok!
És szolj ha tehetlek a zebrásba! :wink:

Évi! :D
Én tényleg nagyon kiváncsi vagyok a receptekre!
De jöhet emailen is!
A kis hisztérikuszom?

Eszti! :D
Akkor lehet szoritani neked?

Tina :D ???????

Jucmuc! :D
Ezt már nem is értem!
Milyen szemétség!

Faul! :D
Gratulálok!
Milyen vizsgálataid voltak?

Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?