Sziasztok!
Köszönöm a rengeteg segítséget hozzátápi ügyben, és persze a sok-sok dícséretet Laura nevében is!
Jucmuc
Köszi, aranyos vagy! De azért a mamiján sajna látszik az a sok-sok felszedett kg, ami még nem indult el lefele
Évi77
Köszi!
A Sinlac pép pont olyan, amit írtál. Nincs benne semmi olyan, ami nem adható. Abszolút gluténmentes, meg minden. A doki írja fel, a védőnéni is ezt javasolta. Ezt adjuk neki „pép”-ként. Csak csalódott vagyok, h az összes többi, ami boltban kapható, egy tejporos, cukros sz.r. (már bocsánat érte…)
Tudsz nekem küldeni mailben recepteket ill. linket, ahol találok recepteket? (de nekem úgy köllene, hogy felvágom, felaprítom, botmixer, nem botmixer, stb-stb, totál analfabéta vagyok bébiétel készítés téren. Nekem még eddig sosem sikerült pl. hipp lágyságúvá varázsolnom a kajcsikat
)
Azt vettem észre szopival kapcs-ban, hogy ha csak szopizik, naggyon hamar lesz újra éhes. (kb. 1 óra) Tehát olyan lehet már neki a szopi, mint nekünk egy pohár tej. Van benne anyag, meg minden, de nem lesz tele a pocó. És olyankor hamar elkezd visítani, türelmetlenkedni, agresszív hangokat ad ki, stb-stb. Nos, ez a része nem hiányzik a hamar gyulladásra hajlamos füleimnek
Ezért gondolnál, hogy persze szigorúan a szopi mellett, adnék neki reggelire is egy kis laktatóbbat
Pár kanál ég nem a világ vége…
Monyoka
Nem is tudom, akkor most
vagy
….. Várom a folytatást…
És drukkolok Érted!
Kacsa
Köszi, aranyos vagy!
Pankaa
Hát, gondoltunk fotózásra, de a munkám mellett még őt is cipelni a városba, alkalmazkodni a hülye fotósokhoz, stb-stb… Nem tudom, hogy ez a része hiányzik-e most nekünk..
Stria elleni cuccosok: van nekem egy totál orig (még nem is nyitottam ki) Vichy-m. Szólj, ha ráfanyalodnál, szívesen elküldöm, árban megegyezünk (még fizetek is, ha nem aszalódik itt a polcomon
, tudod, mint a Tom Sawyer a Huckleberry Finn-nek
)
Nárcisz
Köszi, édes vagy!
De nem 3 hónapos, hanem 6,5 (majdnem 7
)… Köszi minden tanácsot! Tojásról én is ezt tudom, gyümikkel kapcs-ban is, tejpor szintén
Pelus: én végig a Libero-t használtam, nekünk bevált. Mindig kicsit hamarabb váltottunk egy eggyel nagyobb méretre, tehát a súlyhatáron már a nagyobbat adtam rá, de minden OK volt. Én szeretem, mert jó az anyaga.
Ja, és kipróbáltam egy Tesco-s noname-et is, na az nem vált be.
De tényleg ki kell próbálni. Mondjuk én még mindig napi 5-6 db-ot használok el, de minden kajcsi előtt kap egyet, és este füri után persze, eddig éjjel is váltottam, most, hogy már maxi van és éjjel nincs kaki, most már éjjel nem cserélem, de ne tudd meg milyen mennyiség van benne reggelre pisiből.
Alig bírom el a pelust
Norwell
Köszi!
Nem lesz semmi baj Kende lábával, ne aggódj, paramami