Új privát üzeneted érkezett!

Latom velem mar senki nem beszelget ma! :cry: Kép

El is ballagok aludni!

Jo ejszakat,szep almokat mindenkinek!!!!!!!!
Reggel jovok... :twisted:

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa,

már nagyon későn voltál bent, majd ma :)

Alakul a görbe, látom rajta vagytok az ügyön :)

Hát nekem/unk mindegy, hogy kisfiú, vagy kislány, meg sem fogjuk kerdezni sőt utasítani fogom a dokit, ha latszik se mondja meg. Az ám az igazi meglepetés :) .

Bocs Zöldi, hogy megelőztelek, de nem tudtam aludni :( , lehet, hogy azért, mert este 8-nál nem tudok tovább fent lenni és 10-11 órákat alszom.......

Áfi, remélem szerencsésen hazaérkeztél, majd mesélj!!!!!!

Szép napot mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a bíztatást most már nemsokára minden kiderül. Csak jó lenne, ha derülne is mindenki :D

Kata, a hőnk még mindig nagyon egyforma, kíváncsi vagyok a mai mérésedre. Egyébként én amikor terhes lettem a lányommal meg voltam győződve róla, hogy megjön, mert teljesen olyan tüneteim voltak. [img]

Melcsi tényleg nagyon édes a tickered. Én is - én is akarok ilyet! :D

Zöldi hol a görbéd?

Bettike gyógyulgatsz?

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 268.47.jpg[/img]

Kép
Kép
robcsi03

Melcsi!
Most az egyszer utoljára megbocsátok :wink:

Ancsa!
Szerintem ma 36,6 lesz az ébredési hőd. :lol:

Csajok, azt álmodtam, hogy havazik! És tényleg - ugyan csak a Mátrában, de Micimackó fázik.

Én meg stagnálok, az iszonyatosan jó progiszintemnek köszönhetően: Kép
Imádom a görbémet! :lol:

Kép
zölddisznó

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Brrrr! Robcsi! Nem ér cocát megelőzni! :wink:

Kép
zölddisznó

Anitamami!
Követlek hűségesen. Hogy vagytok?

Robcsi!
13 dpo. Hogy bírod teszt nélkül?

Kép
zölddisznó

Hát Zöldi bevallom bűnöm én a marha fejemmel tegnap du csináltam egy tesztet, de az olyan negatív lett, mint most az én hangulatom. Most megfogadtam, hogy csütörtök reggel előtt nem csinálok több tesztet.

Kép
Kép
robcsi03

Buta Robcsi! Délután nem tesztelünk a 12. napon! Rossz kislány!
Egyébként van, akinek még a 16. napon sem mutatta ki, és most ikreket vár! No para!

Kép
zölddisznó

Igen Zöldi teljesen igazad van, de tegnap szentül meg voltam győződve róla, hogy tuti babás jeleim vannak és legalább halvány csíkos tesztet fogok produlálni.

Majd csütörtökön. :D

Kép
Kép
robcsi03

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Ancsa: nem is tudtam, hogy éjszakai bagoly vagy :-D Alakul a görbéd, látom jól belehúzatatok!

Melcsi: én is így vagyok a baba nemével: nem akarom majd tudni....Az ember annyi mindent tud már, egy kis meglepetés a mai világban igazi kincs! :lol:

Coca: változatlanul jó a görbéd, változatlanul drukkolok!

Robcsi: szorítok a csütörtök reggeli, ELSŐ pisis teszthez.. :wink:

Tegnap a dokinál a következők történtek:
- kiderült, nincs pajzsmirigy gondom - hurráá!!!
- az előzetes prolaktin szintem kicsit magas (majd még jobban megnézik)
- még nem jött meg az összes hormoneredményem
- ha megjön a köv. mensi be kell jelentkeznem HSG-re :( :lol:

Kérdésem: akinek volt HSG-je, annak is rögtön azután csinálták, hogy meglett a hormonvizsgálat eredménye? Én azt hittem, lesz még UH...Vagy annak inkább HSG után van értelme?

Itt a görbim:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Robcsi! Ejnye-bejnye délután! :evil:
Te kis kivácsi, hát a múltkor még a szombaton egyezkedtünk nem?

Hát igen! Gyógyulgatok! Sikerült úgy meggyógyítanom magam, hogy 36,7 a hőm! Felteszem a görbém, ami a betegségem, gyógyszerek miatt nem igazán értelmezhető! (Hogy a fene vinné el!) Így most várok! Csak már a türelmem fogy el szépen lassan! És a legbosszantóbb, hogy semmi jel, megérzés, csak az orrom folyik! Jó lenne, ha már valamerre elindulnék érzésileg!

Kata! Na mizu???

Ancsa! Te vagy az ügyi, hogy meg tudtad nézni! Én bevallom a bacik miatt nem is foglalkoztam az üggyel! :oops: De végül is megoldódott! :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

Íme a görbém:

Kép

Kép
kata05

Sziasztok,
Robcsi, gratula a görbéhez:) drukk a teszthez

Zölddisznó: én 43 vagyok, de nem mondd el senkinek :D

jaj, ma 36,5 öt mértem a 19. napon. Eddig a középidőtől 36,8 és este 37,00 volt a hőm.
Szerintetek minden veszve? Olyan gyanús voltam magamnak....

Veramama
veramami4

Kata na ugye! Nincs még itt a Miku ideje! :lol:

Kép
bettike
Eger

Mit szóltok lányok? Veramaminál esetleg beágyazódási esés???

Kép
bettike
Eger

bettike: nekem is eszembe jutott.... ma kb. 7 nap lehet a pé után

Veramama
veramami4

Anitamami!
Gratulálok!

Nagyon jó görbék alakulnka itt! Bocsi, hogy nem név szerint írok, de ezer meg egy dolgom van.

moni

Coca! Tök jó a hőd, tényleg!
Én most nem tudom mit gondoljak, félek! Bocsi, volt valami barna váladék reggel. :oops: Nem sok, már megállt de ilyesztő. Bemegyek ma a dokimhoz, aztán majd mond valamit.
Vendég

Jó reggelt!

Sok a jó görbe, Kata, Robcsi, és Bettike, megy a drukk! Cocának is, csak az ő tesztjére még egy kicsit várni kell, de meglesz az :lol:

Robcsi! Reggeli pisi, jó? :wink: Bár én most megint megfogadtam, hogy a mensi elmaradásáig semmi teszt. A múlt hónapban is úgy indultam, aztán megszegtem.

Anita! Megy a drukk! Sok ismerősömnek volt ilyen és egészséges babájuk született.

Ancsa! Én csak papíron voltam itt az éjjel, szóval be voltam jelentkezve, de tettem-vettem, jöttem-mentem :oops: Ami engem illet, én éjszakai bagoly vagyok, ilyenkor van nyugi nálunk.

Ovi klassz, de még csak az udvarra járunk játszani. Nem akartuk erőltetni egyelőre, hogy otthagyjam Miksát, mert a múlt héten két napot nem mentünk a betegség miatt, ezen a héten meg csak tegnap és ma van ovi az őszi szünet miatt, szóval most tényleg csak laza beszoktatás van. Cska befagy a fenekem az udvaron, tegnap legalábbis befagyott. A kölkek legalább rohangálnak, de én ott ácsorgok egy helyben... :roll: :lol:

Melcsi, Szezso! És a férjetek se akarja tudni a baba nemét? :wink: Az az igazság, hogy Miksánál a 18. heti uh-on kérdezte a doktor, hogy akarjuk-e. Mondtuk, hogy igen, mert mi végül így egyeztünk meg egy halom dolgot mérlegelve. Nézelődött, közölte, hogy nem tudja megmondani, mert úgy fekszik a gyerkőc. Erre mozdult egyet, és olyan világosan láttam a kukacát én is, hogy magam is meglepődtem :lol: . Szóval ha nem akartam volna tudni, akkor is megtudtam volna, mert az uh-t nézi az ember azért, és valahogy az idők során egyre jobban értelmezi. Én segítségnek éreztem, hogy tudom, hogy fiú. Úgy alakítottam a lelkemet, úgy csináltuk a szobáját, meg a ruháit úgy vettük és a babakocsiját is. Ha nem tudtuk volna, akkor minden fehér meg sárga lett volna meg halványzöld. Ezek voltak még olyan semleges színek.

A görbém.
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: én szeretem a meglepetéseket! :lol: a férjem is :lol: Persze nem fogom ezért becsukni a szemem majd UH-n :wink: Na, mindjárt belelóg a kezem a bilibe, aztán felébredek...Hol vagyok én még ettől? :(

Különben 2 kolléganőm is "pórul" járt a baba neme miatt:
1. Az egyiküknek 100%-ra kislányt mondtak, ő úgy is kommunikált vele végig, bevásároltak kislányruhákból, aztán fiú lett :lol:
2. A másiknak a sima UH-n fiút mondtak, a 4d UH-n lányt...Így olyan, mintha nem is tudták volna, mi lesz :lol: Bekészleteztek fiú és lányruhákból is, aztán fiú lett :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!!!!

Nagyon gratulálok neked ANITAMI!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

MELCSI!!!

Rózsamézet (glicerines bórax oldatot ) javasolnék neked a viszketésre.Nagyon jó fertőtlenítő hatású, viszontnem szívódik fel, így nem bántja a babát!!!
Patikában lehet kapni kis üvegcsében, kb 60 Ft.
Nekem júliusban, amikor volt (?) petezsákunk ezt javasolta egy nagyon jó doki, mert tényleg nem árt a babának!
Ecsetelgetni kell vele (én fülpiszkálóval oldottam meg a dolgot, de hurkapálcára göngyölt vatta ia tökéletes).

Tippem: fekvő helyzetben kezeltesd magad a pároddal, mert ő mégiscsak jobban látja, hogy hol piros, s tegyél a popsid alá egy törölközőt, mert igaz hogy nem víz sűrűségű, hanem szirupos, de még így is folyik egy kicsit. Ja és zuhanyozás után, szárazra törölt állapotban kenjétek be ott ahol szükséges!!!
Nekem bejött!! :D :D :D

Velem egykorú (6-7 hetes) kismamikat kérdezném: hogy van köztetek olyan, akinek még nincs hányingere?

Nem mintha annyira ragaszkodnék hozzá, csak kíváncsi vagyok!!Köszike!!!

Szép napot mindannyiótoknak!!!
judithappy

Ja, még annyit szeretnék kérdezni, hogy hogy is van: a peteérés előtt inkább fiú, utána pedig inkább lány?
S a sós dolgokat kedvelő kismami inkább kisfiúra számítson, mint az édesre vágyó?

Köszike!
judithappy

Judithappy! Én úgy ismerem, hogy aki fiút szeretne az sósat egyen! :lol:

Kép
bettike
Eger

Judit: pont fordítva van :lol:
Ha pé előtt vagytok együtt, akkor inkább lány, mert a lányos ebihalak strapabíróbbak, és mire jön a pé, már csak ők vannak csatasorban...
Ha pé napján vagytok együtt, akkor inkább fiú, mert a fiús ebihalak gyorsabbak, mint a lányosak.... :lol:

A sós-édeset nem tudom, de valaki pár oldallal előrébb bemásolt erről egy cikket... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike mikor tesztelsz? :D

Kép
Kép
robcsi03

Hát fogalmam sincs, hogy mit csináljak! Kellen már éreznem valamit ugye? :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike én tegnap szentül meg voltam győződve róla, hogy már pozitív lesz a du. teszt, mert szombat óta reggel és este émelyegtem, tegnap szinte egész nap. A rántotthústól majdnem dobtam egy rókát. Most meg nem érzek semmit, de semmit.

Kata neked is nagyon jó a görbéd, fej-fej mellett haladunk :D

Kép
Kép
robcsi03

Bettike neked elvileg holnap kéne nem megjönnie?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! A ferty miatt a holnapi napot jelöltem ki utolsó megjövős napnak! Mióta abba hagytam a gyógyszert volt már, hogy 40 napra, volt már hogy 33-ra jött meg! Attól függ, hogy melyiket nézzük, de eddig a leghosszabb 40 nap volt, és most van a 40. nap! Ha azt nézzük, hogy a 26. napon lehetett a peteérés, akkor elvileg ahhoz képest a 14. napon kellene megjönnie, ha jól tudom, akkor az is ma van! Az előző két hónapban tutira úgy gondoltam, hogy babás vagyok, megvettem a tesztet, megcsináltam, negatív lett, másnap meg megjött! Azt hittem, hogy majd a hőmérőzéssel jobban fogom tudni és akkor a teszttel nem koppanok nagyot! Erre jött ez a hétvégi betegség! (Kafa! :evil: ) Most a hő miatt nem tudom, de mi van, ha a betegség miatt még egy-két napot késik? Egy kicsit bizonytalan vagyok, vagy mégsem? :lol:

Kép
bettike
Eger

Az a baj, hogy semmi sem lehet biztos! Láttad kokusz görbéjét, meg hányt is és mégis! :cry:

Kép
bettike
Eger

BettiRobcsi! No para, holnapra be+osodtok meglátjátok!

Kép
zölddisznó

Zöldi a próféta szóljon belőled! :D
Neked a jövő héten lesz aktuális a tesztelés ugye?

Kép
Kép
robcsi03

Köszike a segítséget Szezsonak és Bettikének!!!

Tényleg ne izguljatok! Én most teljesen lazán vettem az egészet, fel sem merült benne, hogy babás lehetek, csak gondoltam tesztelek egyet, s lám halvány csíkos lett, majd erősebb, még erősebb, s most tartok a 7. héten. Egyébként nekem is az utóbbi időben elég furi volt, a legutóbb 38. napos volt a ciklusom, de sajnos ezt egy ciszta okozta.
Emiatt is nem aggódtam, hogy nem jött meg 28-30 napra, mint azelőtt. De gondoltam, csak úgy tesztelek, s megjelent a zebrapaci!!!

Kitartást és ezer zebrát kívánok nektek!!!:)) :D :lol: :) :D :lol:
judithappy

Bettike ne bizonytalankodjál máááárrrr :D
Szerintem ha neked holnap nem jön meg (márpedig nem fog) akkor nyert ügyed van. Nekem ilyen kis bacik nem szokták befolyásolni a mensim.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Még nem jött meg! De sok tünetem van inkább fel sem sorolom!
Robcsi, hányingerem nekem is van sokat, tegnap a zborsó levestől hánytam majdnem.
Drukkok mennek ezerrel!

Lányok ha vkinek megjön akkor reggelre mindig leesik a hő, még ha csak délután fog megjönni akkor is?

Kép
kata05

Kata ne is jöjjön.

Zöldi írta vmelyik nap, hogy valakinek mensi előtt már a 12. dpo-n leesik a hője, valakinek aznap mikor megjön, olyan is van, hogy csak következő nap. Szóval lehet válogatni.

Remélem neked (sem) fog leesni. :D

Kép
Kép
robcsi03

Hát remélem!

Nincs semmi tüneted, Robcsi?

Kép
kata05

Most megint elkezdtem émelyegni, de amúgy semmi.

Neked?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!
Voltam dokinál délelőtt.
Megvizsgált és megnyugatott, hogy nincs semmi baj ez a barnázás természetes még ilyenkor, meg írt fel duphastont.
UH-t még nem csinált, azt mondta várjunk még vele 2 hetet akkor már látszik a szívverése is a picinek.
Vigyáznom kell magamra meg pihenni.
Vendég

A terhességgel jelentős változások kezdődnek a nő szervezetében. Ezek közül az első az a hormon, aminek kimutatásával igazoljuk a terhességet, a humán chorialis gonadotrop hormon (HCG). Ez egy biológiailag igen aktív anyag, hatására a szervezetben lévő szinte minden hormon hatása felerősödik, a progeszteron elválasztása gyorsan nőni kezd. Másodlagosan pedig feszül az emlő, mert a mirigyek megduzzadnak, a vérnyomás csökken, mert az erek tágulni kezdenek, hányiger, gyakori hányás jelentkezik.

Vannak más jelek is, melyek kevésbé ismertek. A nyálkahártyák és egyéb váladékot termelő felületek (hüvelyhám, nyálmirigyek, orrnyálkahártya, könnymirigyek) is fokozottan működnek, ezért a megnő a hüvelyváladék mennyisége, több nyálat kell lenyelni és gyakori egy náthaszerű folyamat is.

Mindezek elvileg természetes folyamatok, mindenki ismeri ezeket a jeleket, ebből lehetett korábban gondolni (a vérzés elmaradásakor) a terhességre.

Kép
Kép
robcsi03

Nekem szinte az összes mensi tünet meg van+ folyik az orrom, de nem vagyok náthás!

Anitamami! Örülök a jó hírnek, hogy nincs baj!

Kép
kata05

Hu de sok szep gorbe.... Csak gyorsan ropteben olvastam most...

Afi:
Mar kezdek izgulni, mi volt a tanfolyamon???

Bettike:
Orulok, hogy jobban vagy.

robcsi:
A fene a tesztbe, de neked is inkabb reggel kellett volna probalkozni, a delutani nem tul megbizhato ilyen koran. :( Meg szurkolok nagyon.

En az ido tobbsegeben hulla almos es valaki kerdezte... nalam tegnap mar rokacsorda is volt es ma is hajszal hijan kerultem el oket... :wink:
Megis elvezek minden percet. Parazom, de ez van...

baratodildi

Hahó!

Szezso! Az igaz, hogy ha valakinek lányt mondanak, abból még lehet fiú, így járt a barátnőm is :wink: De ha egyszer egy babának már ott a kukaca, akkor az nem tűnik el :lol:

Anita! Klassz, hogy minden rendben! :lol:

Betti! Nem biztos, hogy bármit is kellene érezned vagy fogsz érezni! Ezen ne aggódj!

Én is aggódós vagyok különben, és mindig figyelem magam, és ezer tünetet észlelek, a végén már hányingerem is van, aztán rájövök, hogy annak idején vizsgák előtt is épp ilyen hányigerem volt, szóval az idegeskedés is kiválthatja simán.

Kata! Nekem úgy igazán nem esett le a hőm még azon a napon sem, amikor megjött. 36,8 volt még reggel, és este jött meg. De már éreztem egész nap, hogy nagyon fáj a hasam, nem olyan "ebből akármi is lehet" érzéssel, hanem keményen. Az már nálam biztos mensi, ha már a combizmokba is lehúzódik a görcs, és most ez volt... Napközben így már nem is bíztam abban, hogy megúszom.

Robcsi! Ezek leginkább csak lehetséges tünetek. Nem mindenkinek van hányingere, nem mindenki hány, szóval ha ez valakinek nincs, attól még lehet terhes. És nekem például annyira nem volt a terhesség alatt hüvelyváladékom, hogy a nullával volt egyenlő, a szemem meg annyira kiszáradt, hogy nem bírtam kontaktlencsét hordani :wink: Nem kötözködni akarok, csak azért írtam ezt le, hogy nehogy valaki elkeseredjen, ha mondjuk nincs sok nyál a szájában :wink:

Áfi! Nem értél még haza? Gyeremá!

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom igazad van egy cikket másoltam ide, de csak egy részletet és a hiányolt rész kimaradt. :D

Kép
Kép
robcsi03

Szirom!

Nekem szúrkál a hasam, jobban mondva a jobb oldali petefészkem tájékán.

Áfi! Gyere a beszámolóval!

Bettike, én is örülök, hogy jobban vagy, és remélem hogy baba is van. Azt a 36,7-et lázcsillapítóval produkáltad reggel?

Kép
kata05

Kata! Az szerintem akár jót is jelenthet :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

CICKA_PALÁSTFŰ TEAIVÓKNAK INFO:

Ide másolom a kérdést, amit feltettem az NLC gyógynövényszakértőnek a teánkkal kapcsolatban (amitől mindannyian teherbe fogunk esni, akik isszuk
:lol:

A banda másik fele meg az E-vitamintól fog bebabásodni :lol:

Szezso / 2006-10-29 08:50

cickafark-palástfű

Kedves Judit!
A babára vágyóknak szoktad ajánlani a fenti gyógyfüvekből készült teát.
Két kérdésem van ezzel kapcsolatban:
1. A tea a peteérésre vagy a beágyazódásra hat? Tehát a peteérés előtt vagy után kell innom ahhoz, hogy hatásos legyen?
2. Mennyi az a napi adag, ami hatásos? Én 1 evőkanál 1:1 arányú gyógyfűkeveréket szoktam leforrázni kb. fél liter vízzel, és azt két részre osztva iszom meg reggel és este.

Köszönöm a válaszod előre is:
Szezso

Antalné Putnik Judit / 2006-10-30 21:07

Válasz / #3589

Kedves Szezso!
A peteérés után kell inni a teakeveréket , hogy hatásos legyen, a napi adag jó úgy, ahogy leírta.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfonya, ugye nemcsak holnap reggel jössz?!?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi Szezso a teainfót!

Érdekes azért, mert többen is írták, hogy szépen helyreteszi a ciklust. Ami nekem azért is lenne jó, mert vannak egész hosszú, 37-38 naposak is. Azt hiszem akkor, ha a jobb oldalról van peteérésem, de ez inkább csak sejtés.
Szóval ha pé után kell inni, akkor a beágyazódásra hat, és tulképp most hiába is iszom a ciklus első felében?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?