Sziasztok
Jó sokat kellett visszaolvasnom! Megpróbálok reagálni.
Eszter
Édesek a képek!
Képzeld Gergő is már jó ideje tudja a színeket, mondjuk a 4 alapszínt, de Ő sem téveszti el!
Mi azért kezdtük el tanítani, mert a piros autó volt a kedvence és alkezdtük mondani, hogy melyik a sárga, a zöld, meg a kék, persze autó.
Az is érdekelt nagyon, hogy nem lesz-e színtévesztő, mert Karcsi az. Eddig úgy néz ki, hogy nem az, de persze majd később is figyelni kell.
Zuhanytálcában fürdetés: csúúúúcs!
Bölcsi: klassz, ha ilyen simán veszi!
Annyira irígyellek, hogy nálatok simán mennek a dolgok! Bárcsak Gergő is mindig kis kiegyensúlyozott lenne! De ma délelőtt is hihetetlen volt.
Anikó
Kár, hogy "majdnem" betegek vagytok!
De ami késik, nem múlik, ugye?
Nehézségek
Én is csak azt tudom írni, amit Nanda, hogy abban reménykedem, hogy egyszer csak elmúlik és minden ok lesz! De legbelűl ott motoszkál a félelem, hogy mégsem múlik el és akkor nem tudom, mit fogok csinálni!
Börze: remélem jól tudtok majd árulni!
Andi
Nagyon édesek a képek!
Hátadnak továbbra is jobbulást! A helyedben én is továbbmennék, hogy tényleg mi lehet a baj, mert ezek a kezelések csak időszakosan segítenek és az nem biztos, hogy jó.
Málna
Sajnálom, hogy nálatok is ez van!
Könyvet én is megvettem, de Gergőnek egyelőre nehéz mesélni, mert nem nagyon hallgatja végig.
De én olvasgatom, mert ötleteket is lehet belőle meríteni. Ma pl.elkezdtünk a napocskával együtt vacsizni, a napocska beszélgetett vele és velem is, ez nagyon tetszett neki és a napocska kérte meg bizonyos dolgokra, nem én....hát talán fog működni. Reménykedek! Holnap tovább napocskázunk, kíváncsi vagyok!
Amúgy teljesen egyetértek Veled, hogy egy darabig megy a "türelemmel kezelem a gyereket" dolog, de mikor már többedszerre is direkt megcsinál valamit, akkor muszáj lereagálni, mert ha nem, akkor hülyére fog venni! És ráadásul látszik, hogy nagyon is jól tudja, hogy mit csinál és direkt csinálja!
Szilvikém
Kocsi: én is franciapárti vagyok! Igaz a kis Fiatunkat is szerettem, de eddgi a peugeot-jaink tök jók voltak! Apró hibák jöttek elő, pl.zörgött az ajtó (ez még az előzőnél volt), de garanciában mindent megcsináltak. És az új dizelmotor, ami ebben is van, az csúcs! Úgy megy, komolyan imádom! Szerintem ha majd cserélünk autót (egyelőre úgy néz ki 10 év múlva
), akkor is peugeot lesz, az tuti!
Pszichonéni: hát nem semmi dolgok derültek ki! De klassz, hogy nem érezlek depisnek miatta! Ez nagyon fontos! Az, hogy Mayában valamiért kialakultak ezek a dolgok, az nem a Te hibád! Reméljük tényleg, hogy el fog múlni és jót öhögsz majd, együtt a lányoddal!
Viszont amit írtál a szobájáról és, hogy nem szeret ott aludni....én pont most akartam elkezdeni, hogy ha Gergő valami rosszaságot csinál, akkor nem veszekszem vele, hanem berakom a szbájába, hogy ne tudjon kijönni. Ez lett volna a bünti. Nem zárt ajtónál, de hogy legyen valami, amiről tudja, hogy ha rosszaságot csinál, akkor büntetésként ez várja. De amit írtál, az rendesen elijesztett!
Mert azt nem szeretném, ha a szobáját nem szeretné, frusztrált lenne miatta. Ezért is nagyon jó, hogy leírod a tapasztalataidat!!
Egcsikém
Puszi és hajrá a sulival! Oltári jó fej csajszi vagy, majd a suliból mész szülni is!
Na, leszakad a hátam, úgyhogy lassan befejezem.
Nálunk a nehézségeket leszámítva minden ok, Flórácska óriási, nem tudom hány centi lehet, de nagyon hosszú. Gergő imádja és ma reggel, mikor puszit adott a kicsinek, akkor kapott tőle egy gyönyörű mosolyt! Majd elolvadtam! A Hugi kisfiával is már fölfedezték egymást, igaz balesetek vannak, mert Berci olyan kis villám, hogy egy pillanat alatt odafordul Flórához és megragadja a kezét, ruháját. De nagyon édesek együtt és olyan érdekes, hogy mennyire máshogy néznek egymásra! Ez főleg Flóránál feltűnő! De Berci meg Gergő között is látszik, Bercike imádja Gergőt, este hangosan kacagott, ha meglátta, vagy meghallotta.
Tiszta bölcsi van most itt nálunk.
Na, megyek hunyni.
Puszi mindenkinek