Sziasztok,
Mamm,
Hú, újra beindulnak az események? Akkor remélem, mostmár pozitívan állsz hozzá!!!
Mennek a petenövesztők: ++++++++++++++++++++++
Azért a pár cseppért ne aggódj, nekem is kijött néha ennyi. Nem hiszem, hogy bármit befolyásolna.
Bonya,
Köszönöm szavaidat, nagyon aranyos vagy! Remélem igazad lesz!
Mi nagyon bízunk Bennük, és a Kicsikének is drukkolunk, hogy behozza a lemaradást, és hogy Ő is velünk maradjon.
Vitamin-kérdés: én a punkció napjától szedem az Elevitet. Előtte én is vettem egy másik fajtát (Pregnavit), de amikor beszéltem Kanyó doktornővel, rákérdeztem, hogy mindegy, hogy melyiket szedjem? És azt mondta, hogy Ő az Elevitet ajánlja, ennél tudják 100%-ra, hogy nincs magzatkárosító hatása - de azt is hozzátette, hogy valószínűleg a többinek sincs, csak nem kaptak róla hivatalos véleményt.
Szóval én Elevitet szedek, naponta 1-et, reggeli után - ez kicsit segít az émelygésen is (de nem mindig
).
Lucia,
Köszönöm, nagyon bíztató amit írtál. Viki is ezt írta, így bizakodóak vagyunk!
Jucicuki,
Sajnálom a bacit… De meglátod minden rendben lesz!
Nagyon drukkolok!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bibike,
Mennek a drukkok ezerrel!
Amúgy szerintem jó jelek, de ne keress magadon tüneteket!
Igyál sokat, az csak jóóó!
Lukrécia,
WOW!!! SZUPI!!! De ügyi vagy és a Picurok is milyen ügyik!!! Millió gratuláció a rengeteg babóhoz!!!!
De jó, de jóóóóó!
Bibar,
Köszönjük a Lukréciával kapcsolatos híreket!
Milike,
Meglátod, hamarosan Neked is lesz ilyen UH képed!!!
Aranyos vagy, köszönöm!
Estrella,
A sejtecskéket én fényképeztem le, az nem UH
, ET-nél én kértem Szűcs dokit, hogy adjon; Wiegandt doki meg automatikusan adta, amikor már látszódtak a Kicsik!
Jobbulást kívánok, remélem, hamar kilábalsz ebből…
Hétfőn megyek a "sima" nődokimhoz este, remélem kapok már kiskönyvet!
Furcsa lesz azért, hogy nem Wiegandt doki lesz, de a nőgyógyászomat is nagyon kedvelem, Ő is nagyon rendes emberke (ráadásul Wiegandt doki barátja is
).
Puszi mindenkinek!