Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok :)

Köszönjük a drukkokat és a gratulációkat, mindenkinek szorítok, hogy minnél hamarabb át élhesse ezt a csodálatos érzést :)
Niki csodaszép :) és nagyon jóó kislány...még :lol:

Eszti és Niki :lol:
chesti

sziasztok

Lukrécia kért meg hogy irjak,mert rossz az egér a gépnél.
szoval nagyon ügyes volt,14 db petkéje van,holnap kell telefonálnia. :D :D :D

Chesti
gratulálok,megnéztem a babokát,gyönyörü!!!!!!!!!!! :lol:

bibar

Bibar,
kérlek add át nagyon nagy gratulációmat Lukréciának......Nagyon nagyon szorítunk érte!!!!!!!!!Szép eredmény!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon eltűntem, még nem olvastam vissza csak futólag....de minden érintettnek küldöm a ragacsokat és a drukkokat!

Kriszti! Én párom is rendőr, én is a tévére vagyok cuppanva egy pár hete..... :? Szerencsére neki sem lett semmi baja. Majd a jövő héten lesz több időm és akkor mesélek magamról!

Zsókuci! Hihetetlenül csodás ez az Uh kép! Én is akarok már egy ilyet!!

Na próbálok megint felzárkózni :) Jó hétvégét mindenkinek!
milike

Jut eszembe? Én miért nem kaptam soha ultrahangos képet? Amikor volt ott petezsák tavaly arról sem kaptam, más meg még a kis sejtekről is kap. :(
Vendég

Bezzeg a 2 évvel ezelőtti 7 cm-es cisztámról adtak képet (még a régi kórházban) De minek? :?
Vendég

EStrella,
kérni kell...Én pofátlan módon kértem, és úgy kaptam. Bár az inszemnél nem tudom, adnak e?Legközelebb kérj! :wink: :lol: Mikor mentek???

Valaki Vicusról tud valamit???
25-én megvolt a vérvétele???
Vendég

Vendég

Milike, írtam privit...
Vendég

Lukrécia, nagyon szorítunk neked!

Ja és Vicus,Bibike:++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt mindenkinek! :lol:
taptau

Sziasztok!

Köszi csajok a drukkokat, kiváncsi vagyok mi lesz a jövő heti uh-n!!! Ráadásul most kicsit nagyobb adaggal szúrkálom magam, mint múltkor, remélem az eredményeim is jobbak lesznek...
Ma este egy kicsit bénáztam a szurival... Amikor beállítottam a megfelelő egységet, nem akart kijönni a tű végén az a kis cseppecske, amit eddig mindig láttam... Viszont miután beadtam, és kihúztam a tűt, akkor meg kijött 2-3 csepp... Ez gáz???

Lukrécia, nagyon ügyike vagy!!! Kívánom, hogy holnap is jó híreket kapj!!! :D :D :D

Mindenkinek nagyon szép és pihentető hétvégét!

Mamm
mamm

Mamm, egyszerre írtunk neked is jár a tüszőnövesztő+++++++++++
taptau

Sziasztok

Mamm,
Nekem is előfordult néha a Puregon beadásakor, hogy amikor kihúztam a tűt kijött néhány csepp pedig mindig benn tartottam néhány másodpercig beszúrás után. Én nem hiszem, hogy ez olyan nagy tragédia lenne de legközelebb talán lassabban nyomd be a folyadékot, akkor talán könnyebben szétoszlik. De hát van itt közöttünk néhány ügyes nővérke Ők biztosan ügyesebbek Nálunk. :)
Lukrécia,
Drukkolok Neked nagyon!!! Ezek már eddig is nagyon bíztató eredmények. :D
Zsókuci,
Két pici szívdobogás, ez nagyon bíztató hidd el. Még ha az egyik kisebb is. :D
Millike ,
Persze Neked is mennek a drukkok++++++++++++++++++++

Kriszti,
Írok neked privit. Ha tudsz válaszolj légyszíves!

Szép álmokat Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Kismoni,
válaszoltam....
Puszi
Vendég

Sziasztok!

Hááát nem vagyok ott a szeren, alig aludtam, benyaltam valami vírust, egész éjjel hasmenésem volt, és még hánytam is. Most próbálom magam összeszedni aztán indulok dolgozni. :(
Szép kis nap lesz.

Kriszti:
Akkor legközelebb elkérem az UH-képet.
November elején elmegyek egy hormonra, kíváncsi vagyok változott-e valamit. Aztán ha minden rendben csak akkor akarom kezdeni az inszemet, ha január akkor január. Most már nem kapkodom.
Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

Kép
Kriszti,
Vicuskának sajnos nem sikerült,de szerencsére nem nagyon keseredet el, mert van 2 fagyikája és ha jól emlékszem novemberben megy is értük.

Lukréciának,
nagyon gratulálok még nem is hallottam ilyen sok kis petesejecske produkálásról. Nagyon ügyes voltál!!!

Estrella Kép
ne betegeskedj! Jó egészséget kívánok!!!

Lányok nem nagyon szoltatok hozzá a vitaminokhoz ki mit szed.
Azért ha van egy kis időtök várom a válaszokat és a segítséget.
a 99.oldalon találjátok a kérdést. Előre is köszike.Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

sziasztok
megint Lukrécia nevében irok,jo hir van,mind a 14 megtermékenyült,hétfön megy a babókért,a többi megy a fagyiba. :D

mindenkinek szoritok,akinek kell!!!!!!!!
sziasztok és jó hétvégét!

bibar

Sziasztok,

Mamm,
Hú, újra beindulnak az események? Akkor remélem, mostmár pozitívan állsz hozzá!!! :D Mennek a petenövesztők: ++++++++++++++++++++++ :D
Azért a pár cseppért ne aggódj, nekem is kijött néha ennyi. Nem hiszem, hogy bármit befolyásolna.

Bonya,
Köszönöm szavaidat, nagyon aranyos vagy! Remélem igazad lesz! :D Mi nagyon bízunk Bennük, és a Kicsikének is drukkolunk, hogy behozza a lemaradást, és hogy Ő is velünk maradjon.

Vitamin-kérdés: én a punkció napjától szedem az Elevitet. Előtte én is vettem egy másik fajtát (Pregnavit), de amikor beszéltem Kanyó doktornővel, rákérdeztem, hogy mindegy, hogy melyiket szedjem? És azt mondta, hogy Ő az Elevitet ajánlja, ennél tudják 100%-ra, hogy nincs magzatkárosító hatása - de azt is hozzátette, hogy valószínűleg a többinek sincs, csak nem kaptak róla hivatalos véleményt.
Szóval én Elevitet szedek, naponta 1-et, reggeli után - ez kicsit segít az émelygésen is (de nem mindig :D).

Lucia,
Köszönöm, nagyon bíztató amit írtál. Viki is ezt írta, így bizakodóak vagyunk! :D

Jucicuki,
Sajnálom a bacit… De meglátod minden rendben lesz! :D Nagyon drukkolok!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibike,
Mennek a drukkok ezerrel! :D Amúgy szerintem jó jelek, de ne keress magadon tüneteket! :) Igyál sokat, az csak jóóó! :D

Lukrécia,
WOW!!! :D SZUPI!!! :D De ügyi vagy és a Picurok is milyen ügyik!!! Millió gratuláció a rengeteg babóhoz!!!! :D
De jó, de jóóóóó! :D

Bibar,
Köszönjük a Lukréciával kapcsolatos híreket! :D

Milike,
Meglátod, hamarosan Neked is lesz ilyen UH képed!!! :D Aranyos vagy, köszönöm!

Estrella,
A sejtecskéket én fényképeztem le, az nem UH :D, ET-nél én kértem Szűcs dokit, hogy adjon; Wiegandt doki meg automatikusan adta, amikor már látszódtak a Kicsik! :D
Jobbulást kívánok, remélem, hamar kilábalsz ebből…

Hétfőn megyek a "sima" nődokimhoz este, remélem kapok már kiskönyvet! :D Furcsa lesz azért, hogy nem Wiegandt doki lesz, de a nőgyógyászomat is nagyon kedvelem, Ő is nagyon rendes emberke (ráadásul Wiegandt doki barátja is :)).

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Bonya:

Én B6 vitamint szedek, de egyébként az Elevit is jó, azt tavaly szedtem inszem után. :)
Vendég

Sziasztok lányok! :D

Meggyógyult a kisegér,újra használható a kompi.
Először is köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat meg a bíztató szavakat,olyan jó érzés.
Nagyon örülünk a szép eredménynek,reméljük ennyi már csak elég lesz,hogy előbb-utóbb(de inkább előbb) sikerre vigyük a dolgot.
Hétfőn megyek,kettőt beraknak,a többi fagyi.
Remélem nem sértek meg senkit,mert tudom,hogy jószívvel írjátok,de kérhetném,hogy engem ne kismamizzatok beültetés után,amíg nincs eredmény?Nekem ez még mást jelent.Nagyon köszönöm.

Bonyának
írnám,hogy én az elevitet szedem,szerintem az tökéletes,de pl a zárójelentésemben-amit tegnap kaptam-napi 1*1 gravida
van,megkérdeztem Irénkét,tök mindegy.

Mamm,
Nekem is volt olyan a puregonnál,hogy nem jött ki a csepp beadás előtt,megkérdeztem a nővérkét és azt mondta,gyengéden csavarjam el a tetejét(ahol beállítod az egységet) egy ici-picit majd vissza és akkor megjelenik a csepp.Utána meg csak beállítod az adagot.Én mindig így csináltam.

Mégegyszer köszi mindent lányok,HÉTFŐN SZORÍTSATOK!!! :D Azért tapikat majd kérek,az olyan jóóóó.....

Kép
lukrécia

Lukrécia:
Mennek a babatapik:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:D :D :D :D
Vendég

Lukrécia!

Tyűha Te lány! Ez igen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon ügyes voltál Te is és a babóid is!Csak így tovább!!!!!!
Mennek a babatapik ezerrel +++++++++++++++++++++++++++

lanett

Zsókuci!

Te émelyegsz?
Nekem semmi.... :( csak mellfeszülés.

lanett

Szaisztok!
Lukrécia,
mennek a drukkok ezerrel, millióval+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Esperanza, szorítok, hogy Ti is el tudjátok kezdeni minél hamarabb, és ne legyen semmi gond....Az idén remélem már Te is a babások topikját fogod gyarapítani! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy eltűntem, de 3 napig nem tudtam net-közelbe kerülni.

Estrella, köszi az infókat, már éppen azon törtem a fejem, hogy felemelem az adagot, mert nekem a doki 2 hetenkénti emelést javasolt (de eddig semmi bajom, igaz még csak 6 napja szedem). de ha később jelentkezik a mellékhatás, akkor inkább nem emelgetem...
A hőmérőzést régebben csináltam, szájban mértem ébredés után, de nem tudom, hogy mi a szabályos?!

Kriszta, köszi, hogy visszakerülök a táblázatba, persze megértem a helyproblémákat. (Bár én nagyon örülök, hogy látom a babásokat, ők adnak erőt nekünk!!!

Üdv nektek : Lyutka
lyutka

Lyutka:
Hőmérőzésről:
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... nt&sid=156
De ha beírod bármelyik keresőbe, hogy HŐMÉRŐZÉS egyből kiad egy csomó oldalt és meg tudod nézni. :)
Vendég

Kriszti Drága!

Valamelyik nap találkoztam Esperanzával, és azt mondta, hogy november elején megy a BMC-be. Egyelőre gyógyszert szed, aztán majd meglátják még mi lesz és mit mond az orvosa.
Estrella
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Csak gyorsan beugrottam, teszek föl egy friss táblázatot, aztán irány az ágy....

www.babanet.hu/album/main.php?album=10961&p=2916359

Kép Kép

Szép napot mindenkinek, itt nálunk sajnos esik az eső!
Vendég

Szép vasárnapot!

Lukrécia,ez ám a jó hír !Nagyon szorítunk neked!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibike,neked is jár ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti,jó pihit , már csak néhány napot kell kibírnod és újmeló!!!!

Lyutka,nekem a hőmérőzés soha nem jött be!De ezt a tesztet amit Estrella is használ ,ki fogom próbálni,hátha pontosabb.Mert per pillanat most ugyanott vagyok,mint a terhesség előtt össze-vissza jön meg.Ha egyáltalán megjön! :cry:

További szép napot mindenkinek!
taptau

Sziasztok lányok, szép esős vasárnapunk van! :wink:

Kriszti, írtam privit.Jó pihenést, mindjárt új meló,drukkolok!

Lukrécia, nagyon ügyes vagy, gratulálok!!!++++++++++++
és szorítok ezerrel, így tovább!

Zsókuci, miújság? hogy van a mi babaesőt indító csajszink? :wink: gyönyörű az uh kép! :lol:

Taptau, vééégre hogy visszatértél közénk, puszillak.Ugye hiányoztunk :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Chesti, még egyszer és százszor le kell írni, hogy nagyon gyönyőrű a kislányotok, és ezt az érzést szerintem az tudja igazán, aki átélte már. :lol: reméljük mi is mielőbb...

Lanett, örülj neki, hogy nem émelyegsz :lol: , bár a mellfeszülés sem lehet kellemes...amúgy minden okés nálatok? :wink:

puszi mindenkinek

numato
numato

Szép vasárnapot!

Sajnos nálunk is esik :(
Lukrécia! Nem semmi, gratula! Ha szabad megkérdeznem, hogy döntöttétek el, hogy kettőt v. hármat kapj vissza? Pénteken pont ezen filózott egy pár a folyosón amig várakoztam...

Chesti!

Gyönyörűszép a kislányotok! Torokszorítóak voltak a soraitok. Sok boldogságot a családnak!

Mindenkinek további kellemes hétvégét, aztán csak kibírjuk valahogy szerdáig :wink:

Puszi!

Judit
jucicuki

Sziasztok,

Lukrécia,
Millió drukk a holnapi ET-hez! :D Már küldöm is a babatapikat: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Lanett,
Ne bánd, hogy nem émelyegsz, mindenkinél más van, vagy nincs :) Ezek nem kötelező elemek :)

Kriszti drága,
Jó pihenést! :)
Itt is esik amúgy…:(

Numato,
Köszönöm kérdésed, jól vagyunk. Sokszor émelygek hirtelen napközben, meg álmoskás vagyok szinte egész nap :), de ha belegondolok, hogy hogy fejlődnek ezek az apróságok odabent, annyira csodás :)

Puszi mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Mégegyszer köszi csajok a sok-sok drukkot!! :D

Jucicuki!

Nem mi döntöttünk,hogy hányat kapunk vissza,ugye papíron 35 év alatt kettőt raknak vissza,utána 3-at,néha ki lehet harcolni a hármas visszaültetést (lsd Bibar) de ahhoz azért már néhány beültetésen túl kell lenni,viszont a Te 28 éveddel ne is gondolj rá,hogy megkérdezik mit szeretnél...
Nekem most megint 5 napos transzfert akartak csinálni,jövő hét szerdára hívtak be,de szóltam,hogy nyáron már ezt lejátszottuk (akkor 9 petikém volt,de csak kettő bírta ki az 5-ik napig),ezért mehetek hétfőn,a maradékokat meg lefagyasztják.Ebbe beleszólhattam (még jó).Hát remélem okosabb lettél. :D :shock: :shock: :shock: :D

További szép vasárnapot mindenkinek!

Kép
lukrécia

Jó reggelt! :oops: :lol:
Numato, nem kaptam privit.... :cry:

Lukrécia,
nagyon drukkolok! Ahogy olvastam soraid, azt hittem, valamit félreértettem, és hétfő helyett szerdán lesz a transzfer...De látom, nem! :roll: Holnap ugyan végígalszom a napot, de gondolok Rád!!!!!! :lol:
Vendég

Lukrécia!

Köszi a választ, mindig tanul valamit az ember, ezt nem tudtam.
Tény, hogy a pár pénteken idősebb volt, mint mi...

Végiglátogattuk a temetőket, viszont ettől a hülye időtől alig élek, mindjárt elalszom, pedig még sok a dolgom.
Az is megfordult a fejemben, hogy hátha nem az idő, hanem Parádsasvár :oops: de nem merem magam beleélni...

Szép estét Mindenkinek!
Már nem esik, délután még a nap is sütött :lol:

Puszi!

Judit
jucicuki

Sziasztok Lányok!
Hát sajnos nem sikerült az első lombik de nem vagyok elkeseredve. Zeke doki annyira normális volt! Mondta, hogy ez egy nagyon stresszes, iszonyú hormonokkal teli ciklus volt, így semmi baj. Viszont szerinte a fagyibabák sikeressége nagyon nagy, és természetes ciklusba rakják vissza, így talán a szervezetnek sem olyan megterhelő. Most egy ciklus pihi, aztán decemberben lesz a transzfer.
Most szerettem volna a Gynevac kúrát megcsinálni. A felíratása nagy nehezen sikerült de most meg sehol sincs és állítólag nem is lesz jó ideig. Úgy látszik ez nem akar összejönni nekem..
Ráadásul péntek éjjel meghalt a nagymamám, így egész hétvégén anyut támogattam, borzalmasan maga alatt van és én is.. Nem volt jó ez a múlt hét...bocsi, hogy ilyen rossz a hangulatom!
És mától megint melózom..FÚJ!!

Lukrécia, nagyon nagy drukk!!!
vicuska1977

Sziasztok!

Vicuska,sajnálom és részvétem a mamád miatt!
De ahogy a doki is mondta a következő,tuti siker!!!!!!

Numato,nanáááááá! :lol:

Lukrécia,szorítunk++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibike,++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

További szép napot,üdv mindenkinek! :lol:
taptau

Lukrécia,
nagyon szorítok nektek, legyél nagyon ügyes!

Vicuska,
nagyon örülök, hogy látlak!
A nagyid miatt őszinte részvétem, nagyon buta dolog jutott ebben a pillanatban eszembe.
Mennyire hiszel az ezotériában?
Valamelyik nap este hívj fel és szeretnék elmondan valamit ezzel kapcsolatban .
Nem merem leírni mit érzek nem tudom hogy érintené a többieket.
Nehogy azt higgyék, hogy boszorkány vagyok!

Amit most érzek a barátnőmnél (tudod akinek pécset volt a lombikja és az első sikerült) nála ugyan ez az érzésem bejött. Azóta 6 hónapos a kisfia!
Sajnálom a mi történt , de hidd el decemberben sikerülniu fog!!!!
Kitartás a munkahelyen!
Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Ma egésznap hívom a BMC-t és nem veszik fel.
Mondjátok meg hogy lehet elérni az orvost ha ez történik.
Szeretném közölni vele az MR eredményt és még azóta nem sikerült. Vagy mindig rossz időpontban telefonálok?
Ezt nem értem.
Délelőtönként az mondja a teló, hogy műszakihiba miatt nem kapcsolható.
Segítsetek melyik időpontban telizek.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya,ez marha érdekes ,mert én ugyanígy vagyok az I.klinikával ma egész nap nem tudom elérni őket.Mindig azt mondja egy hang,hogy "A hívott szám az előfizető kívánságára ,átmenetileg nem kapcsolható" Na most akkor mi van? :?
taptau

Sziasztok
Lukrécia túl van a beültetésen,2 babót kapott vissza egy 12 és egy 9 sejteset.4 babó ment a fagyiba.
sajnos a 14-ből mára csak 6 maradt meg,csodálkoztunk rajta nagyon.
de mindegy,még a kistesora elég lesz az a 4 :D :D

Bonya
nem tudom mikor hivhatnád,ez az időpont szokott jo lenni,én is mindig igy délután tudtam csak elérni őket,

Zsókuci
hogy vagytok???mikor mész megint uh-ra?

Vicuska
sajnálom hogy ilyen rossz lett a heted,mamád miatt részvétem.
majd a fagyibabák reméljük belehuznak.

bibar

Bibar,ez nagyon jó!Mond meg Lukréciának,hogy szorítunk neki és küldünk sok-sok babatapit! :lol: ++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
taptau

Szép estét mindenkinek!

Vicuska, nagyon sajnálom. Nagymamám azt szokta volt mondani szegény, hogy az életben amikor történik valami rossz, utána valami jó szokot történni. Lehet Bonya is erre gondolt..

Lukrécia, szép nagy babák. :) :) Hány naposan kaptad őket vissza?

Krisztikém, neked már csak pár nap, és kezdesz az új munkahelyeden. Remélem tetszeni fog. :) :) Meg itt csöndben titokban szurkolok nagyon a spontán bébiért is, ilyenkor szokott kopogtatni. :)

Lányok, ti tudtok valamit a lombik-program dinanszírozásáról? Mármint hogy hogyan változik január 1-től. Próbáltam megnézni az Országgyűlés honlapján, de nem nagyon találtam. Elvileg fenn vannak a törvénytevezetek is. A BMC-ben mit mondanak? Hátha ott többet tudnak... Előre is köszi, ha tudtok valamit.

Estrella, ti mikor vágtok megint bele? Bocs, ha figyelmetlen voltam, és átsiklottam volna felette. És mi újság veletek? Ha gondolod írd meg privátlevélben, sokat gondolok Rátok.

Mindenkinek további szép napot!

Lucia
lucia1

Bonya:
A dokid számát meg tudom adni, ha kell még! Csak most láttam, hogy írtál, bocsi de dolgoztam. Szóval ha kell a telcsiszáma üzenj:
estrella@citromail.hu

Lucia:
Küldök emailt neked!
Vendég

Lucia:
Hááát az email megint nem sikerült :( szóval küldtem PÜ-t :)
Vendég

Sziasztok!!!
Húúúú, de jó hírek Lukréciáról!!!!Mennek a babatapik+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vicuska, részvétem a mamád miatt! Nálunk is van egy olyan babona, ha valaki a családból elmegy, akkor születik egy új élet!Sajnos nálunk bejött, anyukám karácsonykor meghalt, nemsokkal rá, hugom kismami lett, és most boldog anyuka!!!!! Remélem Te is hamarosan a babások táborát fogod gyarapítani! Tiszta szívből kívánom!

Lucia,
állítólag az nlc-n írt egy lány, hogy ő az EÜ minisztertől kapott levelet, mely szerint fél évíg biztos nem nyúlnak hozzá a lombik támogatáshoz, és marad az 5 még legalább fél évíg...Remélem, vagy már nem is kell remélnem???Ki tudja! :roll: :wink: :lol:

Puszi mindenkinek, majd még jövök, csak jön párom játszani a sz.gépre...
Vendég

Sziasztok !

Vicuska
Nagyon sajnálom ,és öszinte részvétem. :(

Lukrécia
Nagyon szoritok mennek a baba tapik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Érdekes amit irtál ,hogy 35 év alatt 2 babát ültetnek vissza,mert én a kezdetektöl 3 -at kaptam!!
bibike27

Sziasztok,

nem rég értünk haza a dokitól, volt UH is... Háát, vannak jó és rosszabb hírek egyaránt. A jó hír, hogy az "A" baba petezsákja 4 nap alatt 10 mm-t nőtt, és a CRL 3mm-t, így a petezsák 36 mm, a CRL pedig 10 mm :D:D:D

A rossz hír, hogy úgy néz ki "B" baba kezd felszívódni, kisebbek a méretei mint 4 nappal ezelőtt...:(:(:(:(:( A szivecskéje még működik, de a doki szerint ne nagyon reménykedjünk, hogy ketten maradnak. :( Persze már jól kibőgtem magamat...:(
Persze örülünk nagyon-nagyon, ha egy baba marad akkor is, csak hát kicsit már beleéltem magam az ikrekbe. Még nem adjuk fel, kicsit még reménykedünk.

Elvileg 4 hét múlva kell mennem majd UH-ra, akkor leszek 11+4, de szerintem 2 hét múlva kiharcolok egyet, mert tudni szeretném, hogy mi a helyzet odabent...

Most ha nem gond, most nem írok külön senkinek, de lehet, hogy még később jelentkezem.

Puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Vicuska
Őszinte részvétem a nagymamád miatt. :(

Lányok,
most néhány napig pihizek. Utána jelentkezem. Köszönöm a drukkokat!

Kép
lukrécia

Bibike,
Akkor nem értem. Fagyasztottak le neked?
Bocsi nem emlékszem pontosan. :shock:

Kép
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?