Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most már úgy voltam vele,hogy félholtan is,de irok pár sort....
Most vagy nagyon fáradékony lettem vagy tényleg olyan sok a tennivalóm,hogy nem győzőm magam kipihenni...fénykoromban ilyenkor kezdtem el igazán bellendülni...

Köszönöm a sok poci dícséretet :oops:
Ígérem máskor nem szemtelenkedem,és tényleg olyan képet rakok fel,amin látszik a hasam rendesen,nemcsak a hájam... :twisted:
Csináltam is, :roll: ma egy párat,és ha még tényleg kiváncsiak vagytok akkor fel is teszem a végére :wink:

Dia!
Táppénz :x
Sehonnan nem kaptam érdelmleges választ,de tényleg.....
Azért kösz...
a munkahelyemen elvileg nekem kéne tudni :oops: :oops: :oops: de mindegyj ez hosszú téma......

Azért majd várjuk a sztárfótókat a gyönyörű szemű Gabikáról,úgyhogy fegyelmit fog kapni a férjed,ha képrakosgatás helyett a kolléganőivel találkozgat,ejnye-bejnye!!! :evil:

És ne idegeskedj!!Az is árthat a betegségednek!!!
Ti se unatkoztok azért úgy látom...
a bűnőzés meg belefér....

A vonalzót nem kell elmenteni,hanem a BBc kódját kell beilleszteni az aláírásodba a profilodnál. :wink:
Probáld már meg a kedvemért!!!! :wink:

Judit!
Nagyon köszönöm a fótókat,annyira ,de annyira gyönyörűek,le is mentettem őket magamnak,nem tehetek róla de ősz imádó vagyok,főleg,mikor ilyen hosszúra nyúlik a vénasszonyok nyara...
És meleg van,de azért érezni,hogy nem nyárias,és ezek az illatok,ilyen csak ősszel van a színekről ne is beszéljünk...

Látom Benci még nem szokott le a gépezésről :wink: :wink: :wink: mi is szedtünk már gesztenyét!!!! :D (de még van tavalyi is :D )

Én szeretem a rózsaszínt,persze módjával,és egy kislányon olyan jól mutat. Lsd.Flóra! :D

Csilla!
Na mi van a Gabival? Fog? vagy valami másért volt nyűgi?

Jucus!
Köszike :wink:
És várjuk a szombatot! :wink:

Móni!
Merre vagy?

Szép estét kívánok és akkor íme a nagy pocim benne az 1600 gr-os babucival:

Kép
Puszi:Ildikó
ilgya1

Hello!

Ildi,
hívd már fel a Tb-t!!!! :wink: Ők tényleg nagyon segítőkészek!!!! Komolyan. Nekem mindent elmondtak anno! 8)
Jó nagy a pocit! :D De ne izgulj, nincs ott háj! :wink:

Judit,
ezek a képek gyönyörűek! :D
Felháborító, hogy mindent kilopkodnak meg tönkretesznek az emberek! :evil:
HÁt én is aggódom, hogy semmi se fog kiderülni. :? Igaz, az a jó, ha az ember egészséges, tehát most NEM akarok beteg lenni, csak jó lenne vmi megoldás, nehogy Gabi mellett nyúljak ki, mert akkor mi lesz? :shock:

Jucu,
azért gyere majd! :roll: Várunk!!!! :wink:

Csilla,
írtam mailt neked! :wink: :arrow:

Nálunk minden ok. 8) Voltam nődokinál, azt mondta nem ad hormonos vérvizsgálat beutalót, mert ez nem klimax :shock: , szerinte vegetatív idegrendszeri :? , így jővő héten úgyis megyek a neurológiára és ott megnéznek. :?
Abba kell hagynom a bogyót, helyette spirált tesz fel, egy hónap
szünet után. :?
Ez nagyon rosszul érint :cry: , mert én szeretnék még egy babát, csak nem merem bevállalni, amíg ilyen hernyó a férjem :evil: ..... viszont most kéne nekilátni, hogy még a második babó után is "jó" pénzt kapjak.....szomorú. :cry:

Ma hívom a körzetit a pajzsmirigy eredményekért, de a nődoki szerint semmi ilyen bajom nincs. HÁt remélem negatív!

Ennyi röviden, megyek, hátha ébredünk most már!
dianab

Hali!

Bocsi,hogy ritkán írok,de vannak napok amikor nem enged belépnem a fórumra. :twisted: :twisted:

Ma sikerült,úgyhogy gyorsan írok is. :lol:

Ma megy a Brigi elösször úszni,tegnap még sírt is,mert fél tőle.Probáltam neki magyarázni,hogy most még csak pancsolás lesz.Remélem azért tetszik neki,majd a végére én is megyek,segítek hajat szárítani,meg öltözni.Hazajöhetett volna utánna,de azt mondta,hogy ő szeretne maradni 4-ig a suliba.

Holnap megyünk az ügyvédhez szerződést modosítani,anyit is bekell venni,ő lesz az adóstárs,mert én gyes-t kapok és azt nem veszik figyelembe.Azt mondták a bankba,hogy 1 hónapon belül meglesz a hitel.És akkor költözünk. :D :D :D :D :D

Már nagyon várom.Tegnap pakoltam,az összes ruhát ami már nem kell bezsákoltam.Lett 1 1/2 zsák cipő,de a nagy része a gyerköcöké,meg egy csomó ruha.Ami meg nem kell azt jövőhéten elviszi az uram a nagycsaládosokhoz.Olyan vagyok most mint a gyerekeim,számolom hányat kell aludni,hogy költözzünk.( 48-at kell még aludni ) :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek köszönöm a névnapi jókívánságokat.
Vettem neki egy emlékkönyvet,azt szeretett volna.Igaz írni még nem tud,de rajzolgat bele.

Most meg képet nem tudok felrakni,hát hü... ez a gép. :x :x

Puszi:Móni
memó

sziasztok!

Dokinál voltunk reggel,minden rendben van picurkámmal...

Dia!
Nem hívok én senkit,nem érdekelnek,egy kis pénzért mit össze kell szenvedni nem hiszem el,katasztrófák,de az adót azt beszedik,na nem mérgesítem magam :evil: :evil:
Gyesre megyek egy hóig,aztán meg Tgyásra és Gyedre....1 hónapig kapok csak Gyest.Amúgy az egyik ismerősöm felhívta nekem a Tb-t,és ott azt mondták,hogy a minimálbérből számítanák a táppénzt,de előtte még betegszabira is el kéne mennem,úgy döntöttem,nem szenvedek elmegyek Gyesre,aztán lemondom novemberben.

A pajzsmirigy eredményeid remélem jók lettek!

Most fent lesz egy darabig a spirál,aztán,ha úgy döntesz,hogy jöhet a kistesó,akkor leszedik. Vagy nem muszály felrakatni,lehet más módszerrel is védekezni.És mit szól Gábor,ő akar kistesót? Már nem emlékszem,hogy mit mondtál. :oops:

Judit!
Még mindig köszi a biztatást,jól jön,mert ahogy közeledik az idő többször rámtör a para.... :?

Ja és azt mondta az ultrahangos doki a 1600 gr-os babucimra,hogy nem egy óriás :oops: (szóval elvileg nem nehéz :oops: :oops: :oops: :( ,én vagyok gyengus)

És igenis legyen önbecsülésed,mert jól nézel ki,nagyon csini anyuka vagy,senki nem mondaná meg,hogy te szülted az óriási Benci bébit,és legyél büszke önmagadra,mert van mire!!!!

Móni!
Jó,hogy írtál!

Puszika többieknek is!

Ildikó
ilgya1

Na megjöttem végre! SZIASZTOK!

Hiányoztok ám, de nem tudok mostanság sűrűbben jönni :(
Bepótolom majd nemsokára és akkor meg is fogtok unni:)hihihihi

Ildi
Már nincs sok hátra:-) Irigyellek , hogy ilyen fittipaldi vagy,állandóan sürögsz forogsz.Hájad?Ezen jót nevettem, most viccelsz ugye?
Képzelj el engem olyan leszek mint egy ámbrás cet :oops:
Pici fiad?Nincsenek új képek róla olyan régen tettél fel :( lécci

Dia
Most olvasom ,hogy mennyi rossz történt veled.Remélem semmi komoly csak kimerültség.
Férjeddel minden okés az nagyon jó :-) akkor jöhet a tesóka.
Drukkolok nagyon neked is :wink:
Jaj most olvasom hála minden okés a dokinál.hurrá hurrá
Sztem ne rakass fel spirált,nem jó.......inkább másképp védekezzetek ha most nem akartok még kistesót.

Judit
Bencike továbbra is tüneményes és a képeid meg egyenesen gyönyörúek.
Pszichiáter lettél?nem baj ,legalább rendberaksz minket :D :D
TE NŐ!!!!! Miket olvasok,irgum burgum........lesz kapsz......
Szép vagy csinos és gyönyőrű gyermeked van mások megirigyelnek mert gyerek nélkül sincsenek ilyen csinik :wink:
te meg lehúzod itt magad!
Tessék elhinni oszt kész!

Móni
Briginek ,hogy tetszett az úszás?
Hurrá sikerült is és költöztök nemsokára :D nagyon jó végre jó hírek.
Nem semmi mennyiségű cipőt pakoltál össze,bár ti többen vagytok int mi :-) egyenlőre :wink:

Évi
XVII. lakópark az nagyon tuti lehet és közel a sógornőhöz.
Nálad mi zu?Tesóka jön már?
Még mindig nem árultad el a fogyid titkát :cry: :evil:

Csilla
Remélem nektek megoldódik minden minél hamarabb:)

Ma egyedül voltam Diussal, mert apus elment a barátaival pecázni és csak holnap jön haza délután.Kimentünk a cipővásárra ,vettem jó kis bakancsot,hótaposót :)
Utána dunaparton gyűjtöttünk faleveleket mert házi feladat volt ,hogy préseljük le őket.
Annyira ügyesen veszi Dius az akadályokat ,én meg úgy féltem.
És végre pénteken megkapta az első sünikéjét:) annyira boldog volt.
A süni példás,és eddig csak azért nem kapoot mert néha belekotyogott ,bekiabálta a megoldást és végre mostanra leszokott róla. :P :P :P
Én mostanában elég fáradt vagyok.Nem tudom mi van velem,biztos az időváltozás teszi.
Nem is mondtam apikámék 24-én már jönnek haza!!!!Annyira várom őket,már sok volt ez a másfél hónap nagyon hiányoznak:)

Puszi lányok reggel még megprószálok benézni.További szép hétvégét nektek!

Kép

Kép
jucu

Hali!

Kép

Ilyen malaclakot csinálunk majd a Panninak,ha elköltöztünk.

A Briginek nagyon tetszett az úszás,mondta,hogy most már nem fél tőle.Utánna hazajöhetett volna,da azt mondta,hogy ő szeretne még maradni a suliba.

Ma aláírtuk a szerződés modosítást,jövőhéten beviszem a bankba,utánna kijön az értékbecslő,aztán szerződéskötés,közjegyző és utalják a pénzt,és akkor költözhetünk.
Biztos nagyon furcsa lesz,megszoktam,hogy itt minden közel van,a boltok az ovi meg a suli is.De a csend és a nyugalom mindennél többet ér.

Én is olyan hulla vagyok mostanában tegnap is már 1/2 9-kor mentem aludni,pedig régen 11-nél elöbb nem feküdtem le.
Biztos öregszem. :D :D

Megyek is mert még mosogatnom is kell.

memó

Dia!

szerintem se tetes fel spirált mert csak több baj lehet bleőle később. ezt nem ijesztgetés képpen mondom, sajnos családomon belül voltmár rá példa h nem ugy sikerült mint szerette volna..bocsi tényleg nem akarlak megijeszteni, és belszolni sem akarok, segiteni szeretnék csak!

remélem nem hargszol..

Lányok!

irok még később csak most rohannom kell, kicsit halmozodnak a dolgaim..majd mesélek

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Nálunk már elkezdődtek az őszi,hétvégi szülinapi bulik.....csak ritkán volt időm gépezni....

Jucu!
Ari vagy tényleg!!! Kép
A doki b. szerint sokkal nehezebb leadni a másodiknál a sok felesleget,de csak ijesztgetni akart sztem. :D (Remélem) Majd példát veszek rólatok,és tanácsot kérek Judittól fogyókura ügyben.
Már 16 kg-nál tartok :oops:

Nagyon ügyi a Dius,gratulálunk az első sünikéjéhez!!!

Szóval azért voltál facér,mert apa pecázni volt,így már értem az MSN üzidet :wink: és fogtak valamit?
Éppen tegnap gyűjtöttem én is a Dáviddal faleveleket az udvaron,és felragasztottuk egy papírra,annyira élvezte,édi volt nagyon.Mostanában állandóan gyurmáznom kell vele.... :D

Remélem ,hogy ez a fáradtság már "jót" jelent Nálad! :wink:

24-e már gyorsan itt van, akkor te is számolod a napokat,mint a Móniék a háznál ,igaz?:D :D :D

Ja és te is tehetnél fel képeket magatokról,már rég láttalak titeket is! :D

Móni!
Hova lettek a vonalzóid?

Jópofa ez a malaclak,talán vannak neki malackái? :roll:

Judit!
Igazad van mindenben!!! Kép
Ja és nem vizesedek egyelőre lekopogom: kopp,kopp,kopp Dávidnál már az 5. hónaptól elkezdődött :oops:

Mi?? éjszakai takarító munkát? :( most nem mondod komolyan? Biztos van más megoldás is. :cry:

Név :?
Talán :? :? :? van már neve a kispocaklakónak,de ez nem 100%,(látom jártál a dogon :D :wink: ) felírtunk egy pár nevet kis cetlikre és kihuzattuk a Dáviddal. Elsőre kihuzott 4-et,majd a 4-ből ezt a kettőt. RÉKA ZSÓFIA majd még alakulgatunk,nem tudom.....(Lehet,hogy csak egy neve lesz :? :shock: :roll: :roll: )

Csilla!
De rohanós vagy mostanába..... :D gyere már mesélj egy kicsit!

Dia! Évi!
Hogy telt a hétvégétek?

Itt egy kép Dávidról,pénteken készült,játszóházba voltunk:
Kép

Na puszika nektek:Ildikó
ilgya1

Szia Judit!

Köszi szépen!!!! :D Kép (Tudtam,hogy te leszel az első. :wink: és nagyon tetszik ez a kép )

Kitartás,és nagyon drukkolok,hogy találj valami melót mielőbb!

ilgya1

Sziasztok!!

Először is rólunk:
A hétvégét az új házunk szomszédságában tültöttük :lol:
Segítettünk összeszerelni a konyhabútort a sógórnőméknek.Anyósék is eljöttek a hétvégére, mert egy csomó dolgot kellett még felfúrni+kertet rendbe rakni. mindenki jól kinyúlt tegnap estére, annyít melóztunk :roll: :wink:
Flóra nagyon jól érezte magát utánfutóként csatlakozott a Gáborra :lol: vagy a nagyszülőket nyúzta. Élvezte, hogy rohangálhat az udvaron. :lol:
Fényképet sajnos nem tudtam készíteni, mert rossz az akksi a gépben 1 kép után lemerül :evil:
holnap megyünk szerződni, aztán rohangálhatunk csempe, járólap es egyéb dolgok után :lol: Nagyon rendes az építtető mindent korrektül intéznek :!: Azt mondta lehet, hogy már a karácsonyt ott töltjük :lol: hmm jó lenne.
A héten érkeznek a nyílászárók és elkezdik a belső pucolást, a külső vakolással is elkészülnek.

Ildi:
Na így más sokkal jobb a pocakod :wink: Ja és nem vagy gyenge kibújik az a csöpp lányka mint a villám!!
Zsófi név nagyon tetszik!! Vigyorgó Dávid nagyon édes!!!

Móni:
Örülök, hogy jól haladtok a házvásárlassal!!
Már pakolsz :?: :lol: Úszás nagyon szuper, imádom a vízet :lol:
Nem mondtad, hogy a tengerimalacot panninak hívjátok:):) Nagyon jó :lol:
Tegnap én is este 9-kor már durmoltam :wink:

Judit:
Ne sanyargassad már magad!! Sajnálom, hogy ilyen nehéz anyagi helyzetben vagytok :cry: Remélem minnél hamarabbb sikerül megoldást találnotok!!
Az én magatartásom se volt 5-ös, mert állandóan járt a szám :lol: De mostanra már megváltoztam :cry:

Dia:
Spirált én sem javaslom ha akartok még egy babát a közeljövőben!!

Jucus:
igen a lakópark csodálatos :wink: Mindenhol csak új házak.
Tesó ügyben még nem tudom mi a helyzet.
Fogyokúrámnak nincs titka, mert igazából nem fogyokúrázom csak kevesebbet próbálok enni és többet lótni-futni Flórával :lol:
Az első sünihez gratulálok!!!
Azt akakrtam még kérdezni, hogy mit csináltak a szüleid külföldön??

Dávidbaba!!

Szülinapodra azt kívánom legyen az életed Tündérálom!
Szíved 1tündérrózsa,mely nem hervad el soha!!!
Öröm legyen szívedben s Boldog légy az életben!!!

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Dávidnak én is nagyon boldog szülinapot kívánok. Kép

Én a Bence után még letudtam fogyni,de a Dávid után maradt rajtam 15 kg plusz,az sajna nem nagyon akar lemenni.Az a poén,hogy úgy maradt meg a hasam mindha most is terhes lennék,mindig megkérdezik,hogy mikorra várom a babát.

Egy malackánk van,ő 2,5 éves és Pöttöm Panni a neve,a gyerköcök nevezték el,de csak a Dávid foglalkozik vele,ő szokta etetni,meg mindig megsimizi.A Panni őt szereti a legjobban.Volt kismalackája is,egy nappal elöbb szült mint én,ő juli. 24.-én éjjel én meg 25.-én éjjel mentem. :D
Kettő lett neki,az egyiket odaadtuk az anyósomnak,de hamar elpusztult szegény :(
A másikat meg elcseréltük az állatkereskedésben 2 zacskó magért.

Nekünk megvannak a nevek,ha végre összejön a tesó.Ha lány akkor Anna,ha fiú akkor meg Bálint lesz a neve.

Megyek mert megyünk ebédér.

memó

Sziasztok!

Isten éltesse nagyon nagyon sokáig Dávidot szülinapja alkalmából!!!!!!!!!!!!!!!

bocsi de megint csak rohanok..majd mesélek igérem!!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok lányok!

Gyors bekukk este nehogy lemaradjak valamiről :-) és én se felejtsek el nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánni .

Kép

Ildi

Nem is tudom hol van az a 16 kg./biztos mind/ pocakbaba teszi ki+a többi.....
Játszóházas képen olyan nagynak tűnik már Dávid.Mintha idősebb lenne.
Szép neveket húzott ki :D sztem maradjon mindkettő.
Én titkon eldöntöttem ha lány lesz Soltész Laura Kitty,ha fiú Soltész Dominik Attila :lol: :lol: :lol:

Évi

Nem semmi gondolom annyira elfáradtatok a nagy pakolászásba,hogy nem kellett altatni egyikőtöket sem. :wink:
Lesz most dolog bőven nektek is,de nem is gondoltam volna ilyen gyorsan költözhettek.Szupi :-)
Ha kell ismerősöm tud szerezni csempét ,padlólapot olcsón :wink: Apumék a testvéremhez mentek látogatóba unokázni.Most volt májusba 1 éves a Mónika :-))Édes kiscsaj, majd teszek fel képet róla .

Judit
Nagyon kemény nő vagy:) Minden elismerésem a tied,amikor írtad a párod nem tesz érte semmi mást így kénytelen vagy te.
Ekkor gondolkodtam el azon mi nők mennyire szívósabbak vagyunk.
Azt kívánom nektek ,hogy mielőbb oldódjon meg az átmeneti problémátok:):):):)

Móni

Tényleg hol tart a babaprojekt?Nagyon gyanakodom,mostanság csend van és a nevek hmmm :-))))

Jaj a jó hír ,többet leszek mert ma bekötötték a netet a melóhelyemre :P reszkessetek :twisted:
Puszika elteszem magam holnapra,és apa is vár már :wink:

Kép

Kép
jucu

Kép
csak úgy mert tetszik:)

Kép

Kép
jucu

Hello!

Dávidnak:
Kép

Judit,
nagyon becsüllek :!: :!: Én is remélem, hogy megoldódik ez a pénz probléma. Kép Azért elég sze... dolog ,hogy neked kell kikaparnod a plusz gesztenyét! :evil: Igazán a sarkára állhatna az uraság is! :x Mert most akkor nem Ő a ház ura? A családfő???? :shock:
Ne haragudj, elöntött a pipa, mert nálunk is ez várható.... :oops:
Nem szívesen megyek vissza egy év múlva dolgozni, féltem a fiam a sok hülye gondozónőtől, aki a bölcsiben várja... csak anyósból indulok ki, ha mind ilyen.... :?
Van egy takarítós barátnőm, igaz, most Ő is itthon van, egyidősek a fiaink, de hátha azért tud vmit! :wink:

ILdi,
ez a 16 kg komoly :?: :?: Mert hogy nem látszik. Lehet hogy víz? :roll: Én nem értek hozzá. De ne aggódj, hamar le fogod adni :!: :!: :wink: Két gyerek, az két gyerek! :lol:

Szép neveket választott Dávid. Nekem is tetszenek! Kép

Jucu,
örülök, hogy többet leszel!!!! Nekem is volt a melóban net, igaz nem sok időm volt rá, de azért ebéd alatt meg ilyen egy két perc mindig akadt.... :wink: akkor gyere!!!! 8)

Csilla,
jó hogy tudsz jönni, ha csak futólag is, de akkor is jó! :)
Boninak jól megy a suli? Tudom úszás, meg egyéb külön programok, de maga a tanulás jól megy? Sokat segítesz neki?

Móni, Évi,
kalssz 8) hogy költöztök nemsokára!!!!! Irigy vagyok egy picinykét. :oops: De csak azért mert mennék én is, ha lehetne.
Nagyon örülök, hogy mindkét család megtalálta a megfelelő házikót!!!! :P

Magunkról:
Spirál téma törölve. :? Utána olvastam a neten és amiket írnak.... nagyon sok forumot megnéztem, egyik se ír jókat, hát én nem vállalom. Gáborral is elolvastattam, egy véleményen van velem.
Csak akkor most mi lesz :?: :oops: Be vagyok rezelve :!: :!: A bogyót muszáj abbahagyni :? , mi meg nem vagyunk képesek vigyázni :? legalábbis nehéz.... hát, majd felnövünk és kész! Gábor is beláthatja, hogy most még egy gyerek nem hiányzik. Legalább is amíg nem nő föl az úr az élethez. :?

A külön feljáróval megy a mizéria. :? Itt volt vagy 6X a tervező, állítólag már a kivitelezőnél van az anyag. Hogy mikorra lesz meg? :shock: Ráadásul még nem döntöttük el, hogy mi lesz a burkolata a fokoknak meg a pihenőnek. :? Persze a kedves férjem már megvette a festéket a lépcsőre, zöldet :x , amit én utálok, meg szerintem ronda is lesz így.... :x , mindegy, kezdek beletörődni, hogy semmibe nem enged beleszólást. :?

Holnap kezdődik a sulim! MÁr nagyon izgulok, mindig ezen jár az agyam, hogy milyen lesz, meg főleg, hogy milyen lesz Gabi nélkül, Ő hogy fogja viselni - ahogy ismerem semmi baja nem lesz :lol: , csak a dédit fogja kifingatni! :lol: - ill. inkább én hogyan fogom elviselni a hiányát. :oops: Kis cicámat úgy imádom! :)
Akkora haja van már, jó hosszú és dús! Be kell tűrni a füle mögé! De még nem akarom levágatni. Olyan kis édes, mikor felébred, szanaszét áll neki! :lol: Mindig kinevetem Tökikémet! :lol:
Úgy néz ki jön egy rágófoga.... :roll: tegnap délután két óra tömény hisztit leadott. :? Tipikus fogzási dolgai voltak. Benyomta oda a cumit és rágta, meg csorgott a nyála egész nap, mint egy pitbullnak, nyűgös, hisztis volt. És nap végén sikerült benyúlnom a kis pofijába és mintha éreznék vmit.... :? Adtam neki panadolt egy óra hiszti után, hát nem használt :cry: semmi se használt :cry:

Babanet nem enged képet felrakni róla. :x Hm, majd máskor!

Mennem kell, mindjárt ébredünk! Puszi
dianab

Kimaradt:

Kép Olyan hideg van nálunk, már fűtünk éjjel, de csak úgy ahogy :? . Képzeljétek, Gabi ha hidegben van - 20 fok-, és kitakarózva, sokkal tovább alszik. :shock: Ez nem baj???? Féltem, nehogy megfázzon. Van ilyen takaró-zsákja, csak nem mindig tudom ráadni, van mikor olyan pozitúrákban alszik el :? , hogy örülök, ha át tudom vinni a szobájába ébredés nélkül. :? Akkor csak egy vastag takaróval beterítem. Persze akkor 2-3 alkalommal osonok át éjjel és takargatom, mert mindig kitakarózik. :? szóval nem tudom....

Gyerekek,
mindjárt itt a december!!!! :o És most nem csak Rád gondolok, Ildi.....hanem a Kép és a Kép . Értitek? A nyakunkon már minden!!!! ÉS persze :wink: Gabi szülinapja Kép ..... el kell kezdenem megírni a kari listát, hogy kinek mit vegyünk. :? Nehéz ügy.... kis pénz sok emberre..... :lol:

Na most már tényleg megyek !!! Puszi
dianab

Sziasztok!

Nagyon köszönjük Mindenkinek a szülinapi köszöntést,nagyon jól esett,hogy gondoltok ránk. Igazából csak vasárnap lesz a babazsúr,tegnap csak ilyen kis családi ünneplés volt délután. :D
Képeket természetesen kaptok,egyelőre csak szombaton megyünk a fényképészhez,addig is :

Kép Kép Kép

Évi!
Köszike!

Szorítok,hogy a karácsonyt már az új házban töltsétek!

Olyan szép ez az idézet,teljesen meghatódtam! :cry:

Móni!
Köszi!
Aranyos lehet Pöttöm Panni.
Nekünk is fel volt írva az Anna név,mint lehetséges változat. :wink:

Csilla!
Köszönjük szépen!

Jucu!
Neked is köccike!
És nagyon szépek a ti neveitek is.

És örülök,hogy bekötötték a netet a melóhelyedre is! :wink:

Dia!
Kösziiiiiiii!!!

És kitartást kivánok mind a fogzáshoz,mind a sulihoz. Remélem azért tudsz ránk is egy kis időt szakítani.

A képeket meg várjuk rendületlenül!!!

Mi már hétfő óta fűtűnk,igaz nappal azért le van véve,de éjszaka meg este már muszály volt,mi is mindig kitakarózunk.

Judit!
Megint a szívemhez szóltál ezekkel a képekkel :wink:

ilgya1

Judit,
köszi az infókat!!!! Akkor szólok anyósnak, mert Ő tud protekciót a legközelebbi bölcsiben. Igaz az is kb 20 percre van gyalog, de sajna a szomszéd utcait bezárják és helyette busszal :shock: kellene mennünk egy lakótelep közepére. :? Úgyhogy inkább a protekció.... :wink:

És köszi a diagnózist is, már rég meg akartam köszönni, csak mindig elfelejtem. Igazad van, úgy érzem. :oops:

Gyönyörű képeket tettél fel!!!!!!!!!!!!!!! :D

Ildi,
Dávid nagyon édes!

Ne aggódj, lesz időm rátok is, igaz, most se tudok sokat jönni, akkor is csak panaszkodom... :oops: de ígérem jövök továbbra is. Ennyi nekem is jár! :wink:

Na megyek, viszem Tökit sétálni, mert szétszedi a szobát és meg írogatás közben megeszem Gábor összes gumicukrát :oops: és akkor hogyan foggyak???? :shock:

Jaj, nem tudjátok mit lehet tenni, hogy a gyerek ne pakolja szét az összes mindent?????? Mert hiába szólok rá, és már nem tudok mit hova eltenni előle. Mondjuk csak a könyveket szedi le a polcokról, az nem is lenne baj, csak összegyűri meg bezabálja a lapokat. :shock: Szóval nem tudom..... :?

Puszi
dianab

Hali!

Dia,az én gyerekeim is mindig szétpakoltak mindent,egy idő után leszoknak róla.A Brigi mostmár az én cuccom között szeret fötörészni (gyűrű,karkötő stb...),látszik lányból van. :lol:
A fiúk meg szerelni szeretnek,ha megtalálják apa szerszámait,akkor mindent szétakarnak szedni.Gondolom,ha már ott lakunk akkor majd apa nyakán fognak lógni egész nap a műhelyben.

A tesó eddig még nem jött össze,elkell mennem a dokihoz másik bogyóért,mert ez úgy látszik már nem használ. :( Majd csak összejön most már.

A szomszédom is múlthét csütörtökön szült,ha minden igaz ma jönnek haza. :D

Kép

Én is megvettem a Bencének a szülinapi ajándékát,egy ügyességi játékot vettem,kikell állni a parkolóból a píros autóval.40-en féle pálya van hozzá.

Holnap nem dolgozik az uram. :lol:

Kép

Hát igen hamarossan megint itt a karácsony,hogy elment ez az év.

Megyek mert hamarossan jön a Brigi.

Kép
memó

sziasztok!!

gondoltam probálok mkinek irni pár sort de azt hiszem besüritem ami mostanság velönk történt. előre is bocsi...

szombaton boni volt uszni nagyon féltettem mert ugye ln rettegek a viztől, de ő élvezte, és van kedve folytatni,és ez tök jo. sok piros pontja és ötöse van már. ma volt nyilt nap bementem 1 orára (matek), és hát kicsit fura volt, a gyerekek mind lelkesek, bár boni keveset jelentkezik, visszahuzodo, de matekbol is jol tanul., a tanárnö meg némely gyereket többször is felszolit, szerintem minden gyereknek kéne esélyt adnia, vagy csak én láttam rosszul.

gábor továbbra is "anyázik" ,mindenre ami mozog, rohan, de olyan okos, mindent megért. most vettm neki egy zárt cipőt 6ooo ft volt, majd hanyatt estem,,muszáj volt. kezdek félni én is h mi lesz később, nekem sincs munkahelyem és ahogy a olgaim állnak.. lehet h nem kéne panaszkodnom, de aőpámmal nagyon eldurvult a helyzet, és ha lelép fogalmam sincs h maradunk talpon, hiszen anygilag rengeteget jelentett az ittléte, de majd eldől.

ráadásul ma kaptm birosági idézést, dec. 7én lesz a gyrektartás perünk, gábor apja azota köldött egy fenyegető smst! tudom hülye vok de kibuktam ezen is.. jöhetne már egy kis jo..

ja és arrol nem beszélek h nincs fütésünk, huzzák z egészet a gázosok egy sz...r papir miatt igy én vastag cuccokba vok bent és kint, gábor 4!!!!!pulcsiban, 2 gatya, harisnya és még igy is fázik.. éjjel pedig két pizsiben van, két takaroval takarozik, én is meg boni pizsi, pulcsi és majd megfagyunk. szörnyü, már alig várom h fütésünk legyen.

bocsi h kipanaszkodtam magam,

joéjt,

puszi mkinek

ui. még visszaolvasok..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Évi bocsi,hogy nem tudtam veled dumcsizni,de takarítottam,jön a Brigi barátnője.Meg pakolom a cuccokat zsákba.

Ha minden jól megy 2 héten belül meglesz a hitel.
Ma volt az értékbecslő,holnap adják le elbírálni.

Megyek mert kell csinálnom vacsit.

Kép

Kép
memó

sziasztok!!

Jól vagunk csak nincs sok kedvem gépezni ha meg lenne akkor Flóra nem enged :lol:
Ma megyünk a balatonra, vasárnap meg anyuékhoz,mert búcsú lesz :lol: hétfőn is ott maradunk.

Jucus:
Azért költözhetünk ilyen hamar, mert "kész" van a ház.a csempe,laminált lap, szaniter és a villanyszerelési dolgok értem itt a kapcsolókat konnektorokat is benne van az árban.Meg vannak határozva az öszzsegek, hogy mit mennyíért lehet választani.Persze a fűtés és a kábelezés is.
Nem vagy túl sokat itt, hogy most már van neted a melóhelyen :wink: :lol:
Mákos guba nagyon fincsi örülök, hogy ízlett :wink: :lol:

Dia:
én örülök, hogy nem rakatsz spirált!! aki még szeretne babát annak nem ajánlják, mert okozhat gyulladást stb.
Nekem se ajánlotta a doki. amúgy én sem szedhetek fog.gátlót,mert akinek hallás károsodása van annak nem szedhető
de nálam ez nem probléma, mert amúgy is akarunk második babát. Utána meg már lehet spirál, mert kettőnél többet nem akarunk.suli milyen volt??
Sajnálom, hogy a feljáró mizéria még mindig tart :cry:
Mi is fűtűnk a hét eleje óta, itt is hideg van :cry:
Pont a héten beszéltük a férjemmel, hohy már megint itt a karácsony és neki kell állni ki gondolni, hogy kinek mit veszünk.Persze meg is kell venni nem akarunk a karácsonyi őrületben bóklászni!
A pakolászás még én sem tudom mikor múlik el :? :lol:

Judit:
jók a képeíd!!!Benci is édes!!

Ildi:
jó nagyot nőtt Dávid! :lol: jók a képek.

Csilla:
örülök, hogy az úszás tetszik Boninak! Flórát a nyár elején borzasztóan féltettem a vízben ráadtam karúszót meg úszógumit is.aztán egyszer csak karúszóban lubickolt a balcsiban.Annyira ügyesen mozog a vízben :lol:
a maga módján úszik is :lol:
Reméelm a ti anyagi helyzetetek is helyre jön!!
Bírósági idézés :cry:
fűtés van már???

Móni:
veled már minden megbeszéltünk msn-en :wink: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Nekem lenne kedvem írni,csak időm nincs ra.
Ma nem vittem a Bencét oviba,gondoltam úgyis délies,megsporolok egy utat.1/2 3-ra úgyis kell mennem hajatszárítani.Szerencsére a fiúkat nem kell vinnem,a Zsolti ma 4-re megy dolgozni.

Mi olyan sok ajándékot nem veszünk,csak anyuéknak,meg a gyerekeknek.Mi se kapunk mástól.Anyinak meg majd csinálok valamit,arra gondoltam festek neki egy vázát,vagy valami hasonlót,annak úgyis jobban örül,mintha vennék valamit.Meg majd a gyerekekkel is csinálunk valami ajándékot. :D

Kép

Tegnap tokányt csináltam,elég jó lett gondolom,mert nem maradt belőle. :D
Ma meg fasírozott lesz petrezselymes krumplival,meg húsi leves.

Megyek is mert sajna magától nem fől meg.

Kép

Kép
memó

sziasztok

a könyvtárunkbol irok mert otthonrol most nem tudok netezni, de szerettem volna beköszönni hozzátok.
jol vaguynk, ha minden jol megy talán hétvégre fütés is lesz és vasárnap talán már be isköltözöm a pici lakrészünkbe..alig várom..

most csak ennyi mert megyek boniért, most lett vég e a táncnak..

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok

:( kicsit szomorú vagyok mert telefonunk és a net bent van már három napja ,de még nem hozta az új gépet a főnök.Így a melóhelyen csak jövőhéten tudok neteznmi szerdán akkor leszek.
Ma voltam dokinál ,mert már a 40.napon voltam és aggasztott ,hogy nem jön meg.Nem képzeltem ,hogy baba van a dologban így nem ért váratlanul amikor azt mondta semmit sem lát.Így kaptam gyógyszert ami meghozza és utána szuri.
Mára nagyon lefáradtam,most értünk haza.
Dius focira ját ááááááááááááááá nem akarom.
Hétvégén jövök még ,mert több időm lesz.
puszika

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Móni:
végül én is kitaláltam, hogy mit főzzek :lol:
Mi mindenkinek szoktunk valami kisebb dolgot venni, mert mi is kapunk mindenkitől.
képzeld voltunk a siófoki tecsóban és mit láttunk és mit vettünk :wink: :lol: egy lap topot Flórának,oroszlánkirályos sárga,egy csomó játék van rajta :lol: Gyorsan megvettük, mert nem volt velünk Flóra :lol:

Csilla:
Örülök, hogy sikerül a hétvégén beköltöznötök.Remélem most már minden rendben lesz!!

Jucus:
Ne szomorkodj lesz nemsokára net a melóban is :lol:
Gyere akkor majd sűrűbben :lol:

Ildi és többi eltűnt merre jártok???

Üdvözletemet küldöm a balatonról!! kellemes hétvégét mindenkinek!!

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Évi
Laptopnak biztosan nagyon örül majd Flóra :-)
Diusnak iskolásat vettünk karira és imádja ,még most is sokat játszik vele.

Tegnap testvéreméknél voltunk Dunakeszin,és átmentünk Fótra a telkükre is.Nagyon pöpec kis teket vettek csak szerintem marha drágán adják , ráadásul még zártkertnek van nyilvántartva.
Dius és Józsika kvadoztak egész délután dombnak fel és dombnak le.Olyan édesek voltak.VÉgre nem veszekedtek hanem rögtön összehangolódtak és hang nélkül játszottak.

Képzeljétek tegnap megszületett egyik osztálytársunk anyukájának a kisbabája,hát mi koccintottunk a nagy örömre :-)

Egy kis séta ma belefér a progiba ,de több nem lesz csak PUNNYADÁS :)
Dius egyre náthásabb ,nekem meg a gyógyszertől amit kaptam görcsöl a hasam és már két napja fáj a derekam.:(
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de ahogy öregszem egyre több nyavajám jön elő :twisted: :twisted: :roll:
Puszi megyek palacsintát sütni majd jövök még ma reszkessetek.
És ti is gyertek lécci :)))))))))

Kép

Kép
jucu

Hello!!!

Jucu,
palcsit ide nekem is!!!! :wink:

Na, hát itt vagyok, megvagyunk, csak rengeteg a tanulnivalóm.... :oops: 14 oldal kemény tankönyv szöveg. :o Szórul szóra kéri a tanár. :oops: Ez elég gáz... :? Mindegy, már elég sok megvan, tegnap a fodrásznál a búra alatt 4-et simán benyomtam! :wink: Így haladósabb. Lehet minden héten beülök a fodrászhoz a búra alá! :lol:

És programjaink is voltak!!!!

Péntek délután az egyik volt koleganőmnél voltunk látogatóba. Gabi mindent lepakolt, amit csak lehetett és picit fel is takarított itt ott. :lol: Ari volt és abszolut nem riadt meg egy vad idegen embertől, kis barátkozós volt, rögtön odanyomtam a Zsuzsihoz, hogy szokják egymást, és kb egy óra múlva már próbált Zsuzsi térdéből kiharapni egy darabot. :oops: Elvoltak! :D

Tegnap pedig a Mamám 80. szülinapi buliján voltunk Tinnyén. Lesznek majd képek! :wink:
Tinnye a világ másik végén van, majdnem 2 órát autóztunk, Gabi nehezen viselte. :? De aztán ami ott fogadta.... kézről kézre járt, mindenki imádta. :D Egy hangja nem volt, csak vigyorgott, ha meg rosszabb passzba került, befordult, és csak morcosan nézett. Nagyon jól bírta, este 8-ra értünk haza.
A buli nagyon jó volt. :wink: Bográcsban mangalicapörkölt, tarhonya hozzá és savanyú ubi.... nyamiiiiiii :roll: 8) Rengeteg pogi és 2 hatalmas torta, az egyik dobos.... a kedvencem és sok finom pia, persze én csak üccsiztem. :shock:
Persze a lényeget a végére hagyom.... :lol: a legnagyobb élményem az volt, hogy ott volt az egész család, akiket kb 5 éve láttam utoljára. :P És nagyon élveztem 8) , hogy felnöttem hozzájuk 8) . Mert ugye én egy unoka vagyok, és eddig tök fura volt, nem is ment gördülékenyen a bratyizás a nénikéimmel meg a bácsikáimmal, mert ugye 10-15 év a korkülönbség. :roll: Most viszont már tudtam velük igazán beszélgetni, poénkodni, mert felnöttem én is. :roll:
Szóval nagy élményben volt tegnap részem!!!
És....., az egyik nagybátyám állandóan fényképezett 8) , mert hogy milyen jól nézek ki, és ez a vörös haj fantasztikus, stb... mindenféle bókokkal el lettem halmozva, és nem csak Ő, hanem az összes pasi :oops: ilyeneket mondott, és persze odaérünk, első nagynéném, akivel összepuszilkodunk, második mondata: "...és milyen jó az új orrod!!! " :oops: :oops: :oops: Mert hogy amióta hallotta a plasztikai műtétemet, azóta kíváncsi volt és nagyon becsül hogy ilyen bátor vagyok. :oops: :oops:
Szóval azért picit ciki is volt... :oops: :oops:

HÁt ezek történtek velünk!

Évi,
gyönyörű képet tettél fel!!! El is mentettem....
A laptop jó ötlet, majd mi is akarunk jó pár év múlva. :roll: Most még duplo vonatban, kismotorban, szilofonban őrőlök.... :lol:

Na megyek, visszaolvasok, mert nem látom az előzményeket... :oops:

Puszi
dianab

Sziasztok csajok!

Nem volt nagy dömping tegnap óta :(

Dia

Kicsit irigykedem ,mert én Dia mellet nem mertem tanulni.Kitartásom nem lett volna hozzá :oops:
Viszont kistesónál már belevágok én is :D
Jó kis programjaitok voltak :-)
Nagyon éhes volt a kicsi fiad? :lol: :lol: :lol: :lol:

Rokonlátogatást én is nagyon szeretem.Összejön a család apraja nagyja és nagy kajálás és dumálás lesz belőle.
Ezeket a pillanatokat szeretem mert alig jut időnk egymásra :?
Micsoda bókókat kaptál :wink: :D
A női büszkeségünknek nagyon jót tesznek," bár én mostanság nem igen kapok" ilyeneket.

Most elkezdem a fogyit keddtől megint és mozgok is :-)
Ja és visszafestetem vörösre a hajam :D holnap :-)
puszi még jövök csak vasalni kell

Kép

Kép
jucu

Hali!

De jó nektek,hogy normális családotok van.Nálunk nem lehetne ilyen bulikat tartani,mert az egész rokonság olyan,hogy csak a saját érdekeit nézi,és még a családtagokat is kihasználja.
Az anyósom csak akkor jön,ha kell neki valami,ja és persze a Zsolti testvérei is ilyenek.Most,hogy megtudták a házvásárlást nem örülnek neki,hanem irigykednek.
A nagyanyám mindenéből kiforgatta a nagyapámat,mindent úgy rendezett,hogy neki ne sok minden legyen a nevén.A papa már 2 hónapja bent van a korházba de megse nézte.
Apám testvére azt nézi,hogy aput hogyan tudná kisemmizni.
Anyám öccsét 2-3 évente látjuk,akkor is csak véletlenül futunk össze.
Apai ágon az unokatesoin ugyan olyanok mint a nagyanyám.Anyai ágon meg csak az unoka nővéremmel szoktam dumcsizni,az öccsét ritkán látom.

De nem baj,szerencsére nagyon sok barátunk van ővelük tudunk bulizni.

Kép

Ha meglesz a ház jövöre szeretnénk tartani házavató bulit,jó sokan leszünk ahogy számolgattuk.

Most jól rátok zúdítottam mindent. :oops:

Kép

Megyek mert egyedül vagyok velük,apa dolgozik 8-22 -ig.

Kép
memó

Sziasztok!

NA túl vagyunk a szülinapi bulin,itt tudjátok megkuksizni a képeket,előljáróban ide is felteszek egyet:http://davidbaba.b13.hu/
Kép

Minden jól sikerült,de a képek beszéljenek helyettem...sajnos a fényképész lemondta a szombati napot,így csak kedden megyünk hozzá délután,ezáltal az autós tortát nem örökíti meg,de majd akkor holnap beszerzek egy másikat valahonnan :(
Kicsit bosszantó ennyi pénzért,dehát ő is ember,mindenkinek közbe jöhet valami :(

Megpróbálom behozni a lemaradásom valamennyire,mert ahogy nézem picit lemaradtam,de a buli szervezése is sok energiámat felemésztette...

Dia!
köcike!

Pakolás ellen nekem az vált be,hogy minden könyvet elpakoltam az útjából,soha nem engedtem neki,hogy egyetlen egy könyvet is eltépjen,erre allergiás vagyok és harapok :evil:(az ő könyvei közül is nagyon keveset tett tönkre,és azt is véletlenül) tudom,hogy nem mindenhol megoldható,hogy elrakod a sok könyvet,de én se tudtam volna másképp rávezetni,hogy nem szabad.Inkább bedobozoltam egy párat,és át is rendeztem a szobát gyerekbaráttá,láthatjátok,hogy néz ki a nappalink,gyerekszoba híjján,mint egy játszóház :oops: szóval semmi porcelán ill. törékeny cucc,csak gyerekbarát dolgok...

A gumicukor az fini!!!! :roll:

Akkor már te is kemyényed nyomod a tanulást,mi??Nagyon ügyi vagy,hajrá..és ha csak így megy,irány a fodrász!!!!igaz én egy szót nem bírnék ott tanulni,habár búra alatt nem hallanám a fecsegést! :D :lol: :D

Gratula nagymamádnak,nagyon szép az a 80 év! És örülök,hogy Gabika ilyen kis barátkozós volt.
Várjuk a képeket!
A kajáitoknál összecsordult a nyál a számba,gondolhatod....ilyet művelni egy kismamával,irgum-burgum :twisted: :D :wink:

És igenis zsebeld be a sok dícséretet a családodtól,mert megérdemled,és hidd el,hogy így is van! :wink:
Mondjuk ez a plasztikai műtét nekem új :oops: mikor,hol és mit? :oops:

Móni!
Kitartás hamarósan újra beköltözik hozzátok is a gólya! :wink:

Csilla!
Remélem megkaptad a válasz sms-em. :wink:

Örülünk,hogy Boni ilyen ügyes a suliban,és Gábor "anyázása" is nagyon aranyos lehet!
Szegénykém nem lehet könnyű dolgod,mostmár történhetne egy kis jó is veletek!!!A fenyegető sms-el pedig ne foglalkozz,biztos ő is fél,és csak támad,mondjuk szégyelhetné a b.....s pofáját! (bocs,hogy így kiakadtam,de ez felháborító!!! :evil: )

Évi!
Köszike,mindig olyan kedves vagy!
Kár,hogy nincs kedved netezni,remélem nem miattunk :oops:
Jó ez a Balatonos kép,én imádom a naplementéket,mint tudjátok...
Mi is szoktunk menni a siófoki Tesco-ba elég sűrűn,igaz mostanában a Balatonnál se voltunk egy ideje...
Biztos fog örülni Flóra a laptopnak,egyszerűen már nem tud mit kitalálni az ember,hogy mit is vegyen. :roll:

Jucus!
Fel a fejjel!!!!Majd megjön az a gép,és akkor tiéd a pálya...

Micsoda sportot választott a lánykád,nem semmi..... :D hát ha a felnőtt férfiak ilyen gyengék :( akkor majd a kislányok megmutatják,hogy is kell ezt csinálni,igaz???

Remélem Dius kigyógyult már a náthából és neked sem görcsöl már a hasad....

Hú ,a kvadozást már én is úgy kipróbálnám.....

Mi az hogy öregszem,mikor is van a szülinapod?????

Ja és a képet ne felejtsd el a hajadról! :wink:

Judit!
Ezt nem hiszem el,végig mentem egyenként minden utánam következő hsz-en és sehol nem voltál....mééééééééérrrrrrrrrr???
Hova tűntél???????
Voltam azért nálatok és benéztem a blogodba,Bencike nagyon ügyesen fejlődik és az összes képed gyönyörű!!!!
Gyere már kicsit sűrűbben!!!!Hiányzol ám,igaz csajok?

Most megyek alukálni,holnap is hosszú napom lesz,este megyek még angolra is,most pótoljuk be a hétfői napot.

Mit szóltok ehhez az örülethez,ami az utcán folyik?Két napja rendőrségi helikopterek köröznek és rendőrök vannak a reptér környékén,sokszor iyszonyatos a hangzavar :cry:

Jók legyetek:Ildikó
ilgya1

Hello!

ILdi,
megnéztem a lapotokat most is, hát nagyon klassz!!!!!!!!!!! :D Jók a képek, édesek vagytok :D , és a beszámoló a buliról is jó.

HÁt ezek a zavargások NAGYON felidegesítettek. Sok hülye primitív barom tüntető és az aki a rendőröket a békésekre irányította.... :evil: egyszerűen ki vagyok akadva. :evil: Pesze haragszom a politikusokra is!!!!! :evil:

És szegény Mamám pont a Deák közepén lakik.... :? szóval aggódtam is érte rendesen. :oops: Szerencsére a lakása minden ablaka egy másik házra néz, de ugye a kapun is bejöhettek volna a hülyék, és a házban is randalírozhattak volna. De HUHHHH semmi nem történt!

És ugye az se biztos, hogy holnap be tudok menni a suliba, mert a suli is ott van, és a gyereket se viszem be ha rosszak a körülmények. :evil:

Judit,
beszéltem egy csajszival, akinak takarítóvállalkozása van, ügyfelem volt. Mindent elmondtam neki, amit tudtam rólad. Most nincs állás, mivel mennek csődbe a cégek sorra :? , akiknél takarítanak, így variál össze vissza. Elmentette a számom, engem fog keresni, ha lesz vmi. Sajnos egyenlőre ennyi. :(

Móni,
a családunk nem normális, ez egy kivételes nap volt, ami kb 5 évente szokott ismétlődni. :oops: És persze mi vagyunk a feketebarik, akiket nem nagyon hívnak meg sehova, mert nincs elég pénzünk, hogy felérjünk hozzájuk. Most muszáj volt meghívniuk, mivel az apu anyja volt a főszereplő. :?
De nem foglalkozom ezzel, mert egy napot jól éreztem magam, és azért érződött, hogy kitaszítottak vagyunk, de nem annyira. :oops:

Megyek, mert ezer dolgom van.
Főzők, mosok, takarítok, a szokásos. Szerencsére megtanultam, amit kellett, így azért már nem kell idegeskednem.
dianab

Kép
dianab

sziasztok!

ha tudnátok azota mi történt velünk CSUPA CSUPA ROSSZ DOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!

kezdem ott h gábor apja azot is fenyegetőzött, könyörgött..stb. mig elküldtem melegebb éghahjlatra, és nem tudomh nem e lett volna jobb megállapodni vele...na mindegy..

költözn nem tudtunk, mert nem lehetett a fütést megoldani..képzeljétek, majdnem felrobbantunk mert rosszul lett bekötve a gáz, majd a gázkazán elsőre rögtön bemondta az unalmast, ki kell cseréltetni, megprobáltunk fóteni hösugárzoval de sorrra döglöttek be igy most nincs fütésünk, és még költözni sem tudunk..szoval itt tartunk...

most mennem kell mert a legszebb az egészben h a t événk is (pontosabban a upc) ki lett kapcsolva, igy már gyakorlatilag egy hete tv nélkül vagoyk, és netem sincs otthon.. kell ennél jobb??

jelentkezem még

puszi mkinek, amint tudok vissza olvasok!

Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!

Kimaradt:
Ildi,
orrplasztikám volt kb. 3 éve, az arccsontomból is szedtek, elég nagy műtét volt és rá fél évre kellett még egy korrekciós, az már kisebb volt.

Judit,
nagyon becsüllek!!!!!!!!!!!!! Tudom, ezzel nem vagy ki a vízből. :oops:
Annyit mondott még a csaj, hogy éjjeli melónak a közlekedés szabhat gátat. :? Hát az a gond, hogy nappal nincs ki vigyázzon Bencire. :? Értem én, de azt is mondta a csaj, hogy nappalit könnyebb lenne szerezni. :?
Azért van még egy ismerősöm, Őt is elérem a napokban. :wink:
Röhej, hogy egy nőnek ennyire nehéz melót találnia. :x

És még ez a bojler elromlás... :x hihetetlen! Villany vagy gázos?

Csilla,
én nem is tudom mit mondjak! :x Ez tragédia, hogy mennyi rossz történik veletek. :oops: Kitartás!!!! most már jó időknek kell jönniük!!!!!! :wink: Az a gör... a gyerektartás miatt szívózik????
dianab

Hali!

Ezeket a képeket most csinálták a Bencéről az oviba.

Kép Kép Kép

Én csak vörös ördögnek hívom. :lol: :lol: :lol:

Kép
memó

Hali!

Évi,a szalvétázásnál milyen festéket kell használni?
Ha elötte leakarom festeni.
Kép

Ilyen kulcstartót csinál nekem az uram.

Kép
memó

Sziasztok!

Dia!
Köszönjük szépen!
Milyen kis ügyi vagy,hogy meg is tanultál....
És miért volt szükség orrplasztikára? Van régebbi képed,és mostani,hogy össze tudjuk hasonlítani :oops:

Judit!
Nagyon sajnálom a bojlereteket,remélem mielőbb rendeződik a helyzetetek!

Csilla!
Tényleg nagyon rossz időszak ez nektek,jöhetne valami jó tündér,aki mostmár jót is hozna a sok rossz mellett.

Móni!
Aranyos a kis vörös ördög!

Jucu!
Örülök,hogy megjöttek anyukádék!

Évi?

Mi jól vagyunk,nemrég jöttünk meg Tücsökzenéről,délután angol.
Tegnap fényképésznél voltunk:ezek még csak a megrendelhető képek azért ilyen kis méretűek.
Egy párat felteszek mutatóban:
Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi,megyek tanulni.

Ildikó
ilgya1

Pusza csajok!

Istenkém,sajna azt olvasom mindenkivel történik valami rossz :(
Remélem Judit nálatok és CSilla nálatok is derűsebb napok jönnek már végre.

Móni
Nagyon jók az ovis képek:-)
Nem is ördög kinézete van :-)

Ildi
Még mindig minden csodálatom tied a tömérdek energiáért ami árad belőled :wink:

Melóhelyen net még nem jó mert nem volt kinn a rendzsergazda aki beállítaná,mert céges gép volt és nem lehet feltenni így netet amíg nem csinál vele vmit a fazon :(
Én meg csak várok várok türelmesen.....

Kép
ilyen lett a hajam :)
Diusról is egy kép
Kép
puszika mék alukálni :)

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

köszi mindenkinek a biztato szavakat, jol esik. kezdem ugy érezni h elátkoztak minket. Azota még történt ez-meg az de már tényleg nem untatlak titeket. bizakodom..

Jucu!

milyen szép a lánykád! komoly hölgy.. jo a hajad!

Ildi!

megkaptam az smst, köszi. még nem tudtam rá reagálni. Dávid egy tündér, egy igazi nagyfiu! jo aháttér is hol készültek a képek???,

Csodállak h hogy birod ezt a rengeteg progit, és a tanulást főleg igy h nemsokára megszületik alánykád..??????

Judit!

remélem nálatok is rendeződne a dolgok, nem irigyellek, bár tudnék segiteni. de majd érdeklődö m hátha valaki megtudná nézni nektek..

Dia!

te kérdezted bonit h hogy birja a sulit? egyenlőre mindenből nagyon jol tanul, és imádja az uszást jol tettem h beirattam, jol is megy neki. ezen kivül most csak táncra megy, szereti, nincs hátránya belőle de nem igazán tetszik nekem, mert szerintem nem táncot tanulnak csak ugra bugrát.

Memo!

nagyon helyes fiu Bence!

most csak ennyit tudtam irni..bocsika
puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Évi találtam egy másik oldalt is ahol jó animációk vannak.

http://natloz.znet.hu/

Innen is mentettem egy párat,és beraktam az MSN-be.

Ma csirkecombot sütök.

Kép

Csilla neked meg küldök egy angyalkát,remélem szerencsét hoz.

Kép

Kép
memó

Sziasztok!

Jucu!
Jó lett a hajad! :D
Én kivételesen szőke melírt rakattam bele,először vöröset akartam,azért voltam kiváncsi-fáncsi.....hátha mutatsz egy jó színt,a színnel nem is volt gondom,de lebeszélt a hugom a vörösről,és nem bántam meg....

Jók a képek Diusról,de ez füzetboríton van,vagy tiszta hűlye vagyok? :oops:

Csilla!
Aranyos vagy köszi!
Van egy tippem,hogy ki átkozott el titeket :x :cry: :oops:

A fényképésznek Kispesten van a Műterme, a Templom térnél.

Móni!
Jó az oldal,(ezt már Judit is ajánlotta régen,ha jól emlékszem.....)

Nemsoká játszóházba megyünk a Dáviddal és a helyi topikos csajokkal,délután benézek,hogy kivel mi van,remélem írtok!

Ildikó
ilgya1

sziasztok!!

Lassan megkapom a figyelmeztetést, hogy miért nem írok:)
Nincs sok kedvem írogatni csak olvasgatok... és most egy kicsit vissza kell fognom magam netezés szempontjából , mert túl sokat gépeztem és fáj a szemem.

Jucus:
Józsika és Diua egyidősek vagy nem?? qualdozás azt én is szívesen kipróbálnám.A 90 napossal fogyózol?
Jó a hajad az enyém is valmi vörös fajta, de nem tetszik:( elmegyek majd fodrászhoz és befestetem szőkére meg becsikoztatom.
Dius igazi nagylány!!

dia:
Mit is tanulsz?? Orr plasdztika??Most már én is kíváncsi vagyok,hogy milyen volt elötte...
Családi összejövetel örülök, hogy néha azért jól is tud elsülni:)Mi ilyen zenélő micsodákat nem veszünk, mert az agyunkra megy.Van gitárunk, dobunk, zenélős kormányunk.a búcsúban meg vennünk kellett egy lovat ami nyerít is.
hát ez se semmi..Nem értrem, hogy miért kell minden játéknak zenélni???

Ildi:
Nagyon jók a szülinapi képek!! hogy vagy, POocakod mekkora?Játszóház nagyon tuti!!

Judit:
Sajnálom, hogy ilYen sok rossz történik veletek is:( remélem hamar megoldódik minden!!
mit csinálsz, hogy nem írogAtsz , semmi MSn??? Benci?? Munkát találtál??

Csilla:
Nektek is kitartás nemsokár minden rendbe jön.

Móni:
Bencés képek nagyon tetszenek!! Dekus kérdésedre mailben válaszoltam.elolvastad már amikt másodszorra küldtem??

Amugy jól vagyunk.holnap jönnek anyósék, megint megyünk a sógórnőmékhez csinálni ezt azt.

Puszi mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Jó reggelt lányok!!

Hogy vagytok??

Reggel elmentünk az oviba ahova szeretnénk, hogy Flóra járjon ha elköltözünk. Persze vezetőnő nem vol ott :cry:
Aztán felhívtam , tavasszal nem bíztos, hogy felveszik, de ősszel kezdhet tuti :wink: a májusi beíratkozásra kell majd menni.

Tegnap jó rossz idő volt,nem is voltunk kint.
De ma emgyünk egy kicsit sétálni legalább is levegőzni.

Ha van kedvetek akkor írjatok :wink: :lol:

Szép napot!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Végre van net a melóhelyemen :-)

Évi
Ovi dolog nem eccerű,ősszel?Még most nem veszik fel?Pedig ha kora engedi úgy tudtam fel kell venni,vagy már nem így van?

Nálam annyi történt,hogy"mik"jött és így honap kezdődik a szuri.Valahogy most nagyon bizakodó vagyok ,de nem rágódom ezen állandóan.Most már lassan sikerül nekünk is és végre gurulhatok mégjobban :D :D :D
Csütörtök,péntek szabin leszek:) hurrá

Képzeljétek apjukkal tegnap megvettük a jegyet a decemberi disney ice-ra :P :P :P
Azt hittem bőven lesz,de csalódtam már most úgy elkapkodták alig volt jegy pedig nem olcsó.Még jó hogy apa plusszmunkázott:-)
Hol vagytok lányok?

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Ismét rengeteg progink volt,azért nem tudtam jönni...
Pénteken játszóházban voltunk,majd délután elmentünk a Cobra játéknagyker.-be ajándékokat venni a keresztfiúnk (a másik) 2 éves lett. (Persze sikerült egy két cuccost Dávidnak is beújítani :D )
Szombaton gyerekzsur,délelőtt meg elkezdtem összecuccolni a korházi pakkomat,és össze is irkáltam,hogy még mik hiányoznak.Szerencsére nem sok mindent kell vennem...

Este későig buliztunk,majd vasárnap elutaztunk anyósomékhoz a telekre.

Ma meg ismét játszóházban voltunk délelőtt,de ma nem kell mennem angolra délután,így gyorsan leültem,mert sok az elmaradásom.
Vagyis itt úgy látom nem is olyan sok....utánam csak Évi írt meg a Jucus...

Évi!
Remélem már nem fáj szemed a gépezéstől :wink:

És hogy tetszett így az ovi?Óvonőkkel se beszéltél?
Lehet,hogy nem veszik fel a Flórát,de akkor máshol meg se próbáljátok?

Jó sétát nektek! Hűvős van,de süt a nap,ez is valami,legalább jobb kedvem van...

Jucu!
Na végre van a melóhelyeden is net! :wink:

Örülnék,ha már gurulnál!!! :wink: :D Hajrá-hajrá!Legalább nem egyedül kéne....

Disney Ice??? :oops: ez egy mesefilm?

pocikép:
Kép

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Nálunk is nagy volt a sürgés - forgás, egész hétvégénk tele volt, de ha unatkoztam volna se jöhettem volna, mint tudjátok.... :oops:

Pénteken itt voltak a márciusra babátváró barátaink vacsorára. A kaja fincsi volt, rakott tésztát csináltam, és cukiból hoztam sütit, Gabi mellett nem tudok sütni... :oops: mindenkinek minden ízlett, sütkéreztem volna a dicsőségben, ha....
A lány tiszta idegbeteg, végig lehurrogta, csapkodta, stb a pasiját, hülye pasi meg tűri...., és akármit mondtam, ill. mondtunk segítséget, teljesen elutasító volt. :shock: Pedig elvitték és elmondása szerint használni is fogják az eddig összegyűlt kinőtt babaruháinkat, a kiskádat, mózest és a babikompot. :shock:
Szóval fura a csja nagyon, pedig olyan kedves, szelíd, ari volt. :? Most meg türelmetlen, idegbeteg, utálatos. :x
Igyekszem megérteni Őt, de nagyon nehéz.... :cry: .....

Szombaton vártuk délelöttre Apuiékat, de nem jöttek, viszont ebéd után beállított a barátnőm, és elmehettem vele bulizni! :D Sétáltunk egy nagyot, majd beültünk egy jó kis helyre, koktéloztunk meg sütiztünk. Fél hétre értem haza, pont fürire. Jól kibeszéltük magunkat, rengeteget járt a szánk :lol: , olyan rég éreztem magam ilyen jól!!!! 8)

Vasárnap délelött jöttek Apuék, ill. ebédre, kajcsiztak, babáztak, mentek. Jó volt. 8)
Utána a pénteken itt volt lány jött el, elmentünk a Brendonba meg az Auchanba, de egyszerűen kár volt neki bármit mondanom, nem kér segítséget, se tanácsot. Pedig nem vagyok az az okoska típus, csak akkor szóltam vmit, mikor baromi drágán akart vmit megvenni, pedig máshol 10.000 kel olcsóbban megkapná. Hát mindegy, én nem erőlködöm tovább. :roll:

Szóval ezek történtek velünk.

Gabi borzalmasan hisztis :shock: :cry: , hol álmos, hol nem, hol csak dilizik, nehéz most nagyon vele :cry: , és néha pattan nálam a cérna :oops: , nehéz megállni, hogy ne kapjam el... :oops: igyekszem túlélni ezeket a napokat!! :roll: :oops:
Persze így tanulni is nehéz. :?

Csilla írt sms-t:
végre van fűtésük, tv-jük, 3 hét múlva lesz nete, és BEKÖLTÖZTEK!!!!!!! 8) ÉS: Gábornak kibújt a 7-8 . foga! :P

Puszi
dianab

Sziasztok!!

Jucus:

Ovi: csak akkor veszik fel rendkívűlien ha van munkám és odaszól a lakcímkártyánk. ez csak januárban lehet.
Azért szepptemberben, mert akkor lesz 4 éves. A májusi beíratkozásra megyünk,nyáron azért nerm akarom elkezdeni a beszoktatást, mert sokat nem leszünk itthon és úgy nem hiszem, hogy megszokná rendesen.
A körzezi oviba jogszabály szerint felkell venni! de ezt meg is teszik a rendes évi beíratkozáskor.

Remélem ez a szuri dolog összejön!!

Én sem tudom mi az a disney ice: :cry: :cry: ??

Ildi:
Örülök, hogy jelentkeztélé!!
Nekünk novemberben kezdődnek a névnapozások.
de az óvonénivel bezséltem ketten voltak,szimpik voltak nagyon!
A szemem már nem fáj :roll: :lol: szerencsére
A sétálásba majdnem odafagytunk :cry: olyan hideg volt.

jól megnőtt a pocakod :wink: :lol: Mennyi van még hátra?? 7-8 hét??

Dia:
Barátnőd talán majd a szhülés után ugyanolyan lesz mint volt.most dúlnak benne a hormonok..
bár attól még nem kellene méregdrága cuccokat venni(igaz nem ismerem, hogy az anyagiakkal hogyan állnák)
Gabika majd csak megnyugszik!!Csak te se lgyél ideges.. Flóra is tud hisztis lenni, de a napokban egész szófogadó remélem sokáig tart ez az állapot :roll: bár nálunk figyel a télapó :wink: és ha jól viselkedik akkor tesz valamit az ajtóhoz,annyira örül, hogyha kap valamit a télapótól :lol:

Örülök, hogy Csilláéknak sikerült beköltözni!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Ildi

Disney Ice jégrevű ami amerikába is ment.Gyönyőrű mesefigurákkal Alice,Stb........nézd meg a "jegyeladó .hu"-n.
December 7-10 között lesz a sportarénában.
Fáradtnak tűnsz! vagy rosszul látom?
Pocakod irigylésreméltó továbbra is:)

Évi

Most már értem :roll:
Nálatok van valami újsi?Mész vissza dolgozni majd vagy babaprojekt van?

Dia

Ez a nő már most sem 100-as mi lesz később :? nem irigylem a férjét.
Rakott tésztád milyen volt?Mármint mivel raktad meg?
Néha iktass be igenis egy kis programot a barátnőkkel kell neked is egy kis kikapscolódás :-)
majd jövök még
hiányzók?????igazolást kéérek lassan:)

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Jucus:

Semmi újság,engem is meglátogatott a "Miki" :lol: Most úgy áll a babaprojekt, hogy sehol.úgy gondolom dolgozni fogok majd.Ha Flóra oviba megy.
Szeretnék Gyedet kapni legközelebb gyes helyett. :lol:
Ha meg közben jön a baba akkor szívesen fogadjuk :lol:

Flóra száj:
Anya mit csinálsz?
Mosok.
A szoknyáimat is??
igen!
Makulátlan legyen!
:lol: :lol:

Évi

Kép

Kép