Sziasztok!
NA túl vagyunk a szülinapi bulin,itt tudjátok megkuksizni a képeket,előljáróban ide is felteszek egyet:
http://davidbaba.b13.hu/
Minden jól sikerült,de a képek beszéljenek helyettem...sajnos a fényképész lemondta a szombati napot,így csak kedden megyünk hozzá délután,ezáltal az autós tortát nem örökíti meg,de majd akkor holnap beszerzek egy másikat valahonnan
Kicsit bosszantó ennyi pénzért,dehát ő is ember,mindenkinek közbe jöhet valami
Megpróbálom behozni a lemaradásom valamennyire,mert ahogy nézem picit lemaradtam,de a buli szervezése is sok energiámat felemésztette...
Dia!
köcike!
Pakolás ellen nekem az vált be,hogy minden könyvet elpakoltam az útjából,soha nem engedtem neki,hogy egyetlen egy könyvet is eltépjen,erre allergiás vagyok és harapok
(az ő könyvei közül is nagyon keveset tett tönkre,és azt is véletlenül) tudom,hogy nem mindenhol megoldható,hogy elrakod a sok könyvet,de én se tudtam volna másképp rávezetni,hogy nem szabad.Inkább bedobozoltam egy párat,és át is rendeztem a szobát gyerekbaráttá,láthatjátok,hogy néz ki a nappalink,gyerekszoba híjján,mint egy játszóház
szóval semmi porcelán ill. törékeny cucc,csak gyerekbarát dolgok...
A gumicukor az fini!!!!
Akkor már te is kemyényed nyomod a tanulást,mi??Nagyon ügyi vagy,hajrá..és ha csak így megy,irány a fodrász!!!!igaz én egy szót nem bírnék ott tanulni,habár búra alatt nem hallanám a fecsegést!
Gratula nagymamádnak,nagyon szép az a 80 év! És örülök,hogy Gabika ilyen kis barátkozós volt.
Várjuk a képeket!
A kajáitoknál összecsordult a nyál a számba,gondolhatod....ilyet művelni egy kismamával,irgum-burgum
És igenis zsebeld be a sok dícséretet a családodtól,mert megérdemled,és hidd el,hogy így is van!
Mondjuk ez a plasztikai műtét nekem új
mikor,hol és mit?
Móni!
Kitartás hamarósan újra beköltözik hozzátok is a gólya!
Csilla!
Remélem megkaptad a válasz sms-em.
Örülünk,hogy Boni ilyen ügyes a suliban,és Gábor "anyázása" is nagyon aranyos lehet!
Szegénykém nem lehet könnyű dolgod,mostmár történhetne egy kis jó is veletek!!!A fenyegető sms-el pedig ne foglalkozz,biztos ő is fél,és csak támad,mondjuk szégyelhetné a b.....s pofáját! (bocs,hogy így kiakadtam,de ez felháborító!!!
)
Évi!
Köszike,mindig olyan kedves vagy!
Kár,hogy nincs kedved netezni,remélem nem miattunk
Jó ez a Balatonos kép,én imádom a naplementéket,mint tudjátok...
Mi is szoktunk menni a siófoki Tesco-ba elég sűrűn,igaz mostanában a Balatonnál se voltunk egy ideje...
Biztos fog örülni Flóra a laptopnak,egyszerűen már nem tud mit kitalálni az ember,hogy mit is vegyen.
Jucus!
Fel a fejjel!!!!Majd megjön az a gép,és akkor tiéd a pálya...
Micsoda sportot választott a lánykád,nem semmi.....
hát ha a felnőtt férfiak ilyen gyengék
akkor majd a kislányok megmutatják,hogy is kell ezt csinálni,igaz???
Remélem Dius kigyógyult már a náthából és neked sem görcsöl már a hasad....
Hú ,a kvadozást már én is úgy kipróbálnám.....
Mi az hogy öregszem,mikor is van a szülinapod?????
Ja és a képet ne felejtsd el a hajadról!
Judit!
Ezt nem hiszem el,végig mentem egyenként minden utánam következő hsz-en és sehol nem voltál....mééééééééérrrrrrrrrr???
Hova tűntél???????
Voltam azért nálatok és benéztem a blogodba,Bencike nagyon ügyesen fejlődik és az összes képed gyönyörű!!!!
Gyere már kicsit sűrűbben!!!!Hiányzol ám,igaz csajok?
Most megyek alukálni,holnap is hosszú napom lesz,este megyek még angolra is,most pótoljuk be a hétfői napot.
Mit szóltok ehhez az örülethez,ami az utcán folyik?Két napja rendőrségi helikopterek köröznek és rendőrök vannak a reptér környékén,sokszor iyszonyatos a hangzavar
Jók legyetek:Ildikó