Halihó Lányok!
Igen-igen, picit eltűntem, mert külföldi vendégeink vannak és és pesztrálom őket egész nap. A következő csoport pénteken jön, most rájuk készülök... Viszont tegnap úgy bezabáltam! A Búsuló Juhászban ebédeltünk, még sosem voltam ott (a Citadellán). Libamájat ettem, és őzlevest. Jaajjjj, de finom volt. Pesrze meg volt a böjtje este, úgy tele voltam, hogy csak vergődtem éjjel...
Hát igen...a fotó...egyszerűen állandóan lemerül a masinám, mire oda kerülnék, hogy lencsevégre kapjam magam. Majd próbálkozom...
Húúú, Esztora, nagyon gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meri, szerintem az anyósod megjegyzése egészen rosszindulatú volt...vagy nem tudom persze, nem ismerem, de ahelyett, hogy megnyugtatna...na mindegy. Nem rajta múlik...szerencsére
Csajok!!! a 12-13. heti UH szerintem kötelező! Tehát nem választás kérdése. Akkor kell lennie hivatalosan az első UH-nak. A 6-7-8.heti csak opcionális. De a 12. elő van írva, így nem értem, az orvosok mit mondanak. Ugyanis azt be kell majd vezetni a kismama könyvedbe. Ugyanis ekkor van a nyaki redő vizsgálat!!!!!!!!!!!!!!! Melynek az eredménye rendkívül fontos!!
No. Húúú, már nem is tudom, miket írtatok.
Toti, nagyon telik a idő!!!!!!!!!!!!!!!!
Én csütörtökön megyek 11-re!!! Aztán este pedig dokihoz. A hétvégén pedig Miskolctapolcára a barlangfürdőbe!
Már nagyon várom!
Mindenesetre azonnal felteszem a képet ám!!!
Angyalkrisz: a Tiéd olyan kicsire sikeredett, hogy nem látok semmit
de azért szép baba!!
Helyzetjelentés: nagyon jól érzem magam. Bár múltkor leszídtak, hogy nem eszem eleget. Ugyi 6 után már nem eszem, ezért gyakran csak 2x eszem, akkor is bezabálok, pedig tudom, hogy ez nem jó. Na most pedig átestem a ló túloldalára: egész nap eszem
Képzeljétek, kijött rajtam egy csík, a pocimon még nincs, ezek szerint alulról jön fel! Mutogattam Apának, Ő meg csak röhögött, hogy na, úgy örülök, mintha most akkor ez lenne a terhesség jele?
Na még jövök!
pusz