Új privát üzeneted érkezett!

Megértelek Fiona, én még ki sem dobtam a teszteket amik pozitívak lettek. Bár tudom, hogy már ki kéne :( . Úgy látszik még nem vagyok teljesen túl rajta :( , de majd erőt veszek és kidobom.
toti77

Megnéztem.Köszi Arwen.Hát az enyém is hasonló.Megpróbálom lefotózni mi látszik aztán meg feltenni.Még mindig nem hisszük el.
R.-nek mikor megmondtam reggel ,egyből felébredt és neki állt mosogatni. :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora! Gratula! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Köszi mindenkinek.
Halvány csikom szerintem kb 10 perc múlva jött elő.Toti ide értek a zebrák reggelre.Nagyon izgultam alig aludtam v.mit éjjel.Tesztet nem tudom feltenni mert túl nagy méretű a kép.Majd a következő tesztre lebutitom a gépet.Remélem határozott csikok lesznek már addigra.

Bridzsi

Kép
esztora

ESztora, nagyon nagy gratula :lol: mondtam én, hogy ma már érdemes próbálkozni :wink:

Meri, nagyon sajnálom, én cataflamot szedtem a mensis erős görcsökre és volt, hogy kettőt egymás után fél óra különbséggel és csak ez vette ki. Tudom a gyomornak nem tesz jót, de ha egyszer pokolian fáj :roll:

Kép
Kép
adrienna

Esztoraaaaaa!!!! Még csak halkan, de nagyon örülök !!!!!! :D :D :D :D

Kép
vickybabe

Sziasztok!!!!

Hat ma nem nagyon aktivkodtatok!
Biztosan mindneki pihenget,meg rokont es temetot latogat...
Mi is voltunk ma egy temetoben,de meg sajnos szerdan kell menni 2 be :(
Anyuekhoz elugrottunk es elmondtuk nekik!! :lol:
Edesek voltak,nagyon orultek,persze nalunk a csalad,tesok,szulok tudjak,hogy eskuvo utan szabad utat engedtunk a babanak,igy gondolom,nem volt akkora meglepetes :wink:
De persze akkor nyugszunk majd meg,ha lat a doki.
Viszont Anyum azt tanacsolta,hogy meg varjak a dokival,szerinte 6 ++,de akar 7 hetesen is boven raerek.
O anno 8 hetesen volt velunk eloszor tesommal,mindig megvarta a kov mensit is. (Goygyszeresz a draga...)
Mondtam en addig nem birok varni,meg talan nem is akarok :lol: De mindenesetre varok meg picit!
Holnap Anyosek es Sogornoek tudjak meg :lol:
Szulinapozunk csaladilag!Csinaltam tiramisutortat is,nemreg lett kesz..annyi fincsi lett a krem,hogy aaaaaaaaaaaaaaa..

Majd en is lefotozom a teszteket,mert nekem ugye volt elso,ami kesobb jott ki,es halvany volt,es volt masodik,ami egybol kijott,ra ket napra.
Mindkettot lefotozom,aztan ha erdekel Titeket felteszem. :wink:

Remelem Mindneki jol van es Meri elmult a pocifajas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Irjatok!!!
Jo hetveget!!!!Pusziiiiiiii

Kép

Kép
arwen07

Aranyosak vagytok, hogy így aggódtok.
Már hónapok óta nem vettem be semmilyen gyógyszert, de ma 7 no-spánál és 1 apranax-nál álltam meg, ahogy bocsi kijött a lelőködött méhnyálkahártya már nem is fájt tovább. Úgyhogy ebéd után már jobban is lettem. Komolyan már totál betojtam, hogy kórház lesz a vége. Nem arakok belemélyedni mi is volt az. Az volt ami, ahogy elmúlik a mensi belehúzunk apával és hatalmasakat hancúrozunk majd. :oops:
Hulla vagyok 700 km-t csaptunk és nemrég értünk haza.
A héten már tényleg nem jövök, mert belemélyedek a közigazgatás legmélyebb bugyraiba is, mert hétfőhöz egy hétre vizsgázom és illene sikeres vizsgát tennem.
De aztán jövök ezerrel.

Esztora úgy örülök, hogy Nektek sikerült! Vigyázz Magatokra nagyon!

Toti aranyos vagy, meglátod elmúlik a no hancúr hamar és akkor aztán ne kíméljétek Magatokat!!!!

Megyek aludni, különben itt alszom el a gépnél. Hulla vagyok. Szép álmokat és kellemes hetet! Puszika MINDENKINEK !
November 7-én jövök ám.

meriann

Jó reggelt mindenkinek.
Nem tudok aludni felébredek és egyből jár az agyam...
Meriann hiányozni fogsz,de hamar eltellik ez az idő!(ez neked nem olyan jó hir vizsga előtt)
Régebben is tudtam enni de mostanában ...Eddig megy a mértékletesség.Anyu velem 24 kg hizott,szép kilátások.Mondjuk nekünk könnyebb már sok olyan dolog van ami akkor nem létezett.
Vickybabe köszi!

Bridzsi

Kép
esztora

Még annyira beugrottam, hogy a vonalzómat lecseréljem. Ráébredtem végre, hogy mostanában 33 napos a ciklusom. Szóval ki tudja miért 32-re állítottam?!
Tegnap vettem egy ovulációs tesztet. Nagyon kiváncsi lettem, hogy jók-e a megérzéseim. Na, tényleg húzok tanulni.

November 6-án drukkoljatok ám egész nap! 8.30-tól lesz egy 120 perces írásbeli, aztán meg egy szóbeli rész.
Puszi

Remélem lesz újabb zebrás teszt a héten! Drukk!!!! +++++++++++++

meriann

Sziasztok Drágáim!
Látom mindenki nagyon elfoglalat, úgyhogy csak annyira ugrottam be, hogy 1:
Hajnika Marcó-babájának jobbulást kívánjak!
2:
Brigikénknek egy hatalmas gratuláló pusszancsot küldjek!!!!

Mindenkinek ezer puszi és ölelés :)

porsika

Köszi!
Olyan jót aludtam délután .Kb minden nap 1/2 4-kor jön az álmosság,most megelőztem.Tényleg nem voltunk túl aktívak a hétvégén.Holnap tuti nagyobb forgalom lesz a babaprojekten.
Reggel jövök.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Na ma elmondtuk Anyoseknak es Sogornoeknek :lol:
Nagyon orultek!!!!!!!!Meg kis pityerges is volt!!!! :lol: :lol:
Aztan egesz delutan ezen ment az eszmecsere,hogy nala mi,hogy volt...3 kis gyerkocuk van... :lol:
Es a vicc az egeszben,hogy a 3.nal nem szedett semmi vitamint,mert azt mondta doki,hogy nem kell..es 4.5kg-val szuletett!
Na ennyit a vitaminokrol :lol:

Meri,persze,hogy drukkolunk a vizsga miatt,aztan meg mas miatt nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
Amint tudsz,gyere!!!!!!

Esztora,akkor holnap reggel jon a teszt????En varom!!!!Szerintem holnap mar erosebb lesz!!! :wink:
Az almossag,faradtsag nalam is nagyon dominal....nagyon-nagyon!!!!
:wink:

Hajni,mi ujsag Nalatok?Reg voltal!Marci hogy van????

Tobbiek is jelentkezzenek!!!!!!!!
Pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép

Kép
arwen07

Meriann ne lepödj meg ha mindegyik ov.teszted negativ lesz.
Nálam ebben a hónapban ez volt a helyzet.
Ma volt az első nyugodt napom,eddig folyton fájt a hasam"alja",és eléggé nyughatatlan voltam.
Képzeljétek a rendelőben itt a babanet-en az én doktorbácsim is "rendel".(Dr Nagy László)Azt hiszem ha arra kerül a sor őt válsztom.

Bridzsi

Kép
esztora

Merike, egy jó nagy kalappal kívánok neked :lol:

Kép
Kép
adrienna

Lányok:
köszönöm mindenkinek, hogy gondoltatok ránk.
Marci már jobban van, de azért még sokat sírdogál. Enni még nem akar, de már elevenebb.
Az éjszakák még húzósak, de remélem hamar kilábalunk belőle.

Esztora:
gratulálok.

Merike:
nagyon sajnálom. :cry:
Vizsgákhoz drukkkkkkk :)

Arwen:
nagyon szép a vonalzód. :lol:
És köszi a hiányolást.

Vivi:
Neked külön köszönöm a levelet. Annyira aranyos vagy. Nagyon meghatódtam ám. :oops: :lol:

Puszik
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tudom én inkább csak hallgatólagosan vagyok itt, de nagyon szeretek ide járni közétek!
Pénteken csináltam tesztet, és pozitív lett!!!!!!!!!!!!!
Előtte ingáztam is és mindannyiszor ahányszor csináltam azt mutatta hogy van baba!
Még senki nem tudja a családban csak a hugom, meg persze a párom. De olyan jó valakinak elmondani.
Vendég

sziasztok

Lassan megyek újabb tesztet venni,az eredményt holnap reggel megirom majd.Amúgy jól "vagyunk".
Anitamami ezzel én is igy vagyok mi is 3-an tudjuk és nagyon jó hogy itt elmondhattam a lányoknak.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt!

Esztora, Anitamami
éljen :) Gratula!!!

Csak lettek meg októberi kismamiink.

Arwen,
nagy lehetett az öröm a családban.

Merike,
egy kalappal a vizsgákhoz!

Kép
bodzi

Esztora:
köszönöm a mailt. :lol:

Annyira aranyosak vagytok. :oops: :oops: :lol:

De most már valaki árulja el, hogy honnét tudjátok???????? :roll:

Puszik
Vendég

Hajni, nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok!!

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!
Hogy vagytok kismamik? És a többiek?

Esztora! Anitamami! GRATULA!

Merike: Sajnálom, de komolyan. Majd a jövő hónapban találkozunk :)
Ettő függetlenül vigyorog a fej, (bár szívem szerint nem ezt tettem volna be) mert a múltkor is leszúrást kaptunk a szomorúért. Vizsgáidhoz szurkolunk.

Toszsegi Timi: nem próbáltál pattogatott kukoricát enni? sokaknak jó hányinger ellen. Ha még nem próbáltad, talán kellene, végül is mit vesztesz?

Hajni: ha a honnan kérdés erre vonatkozik, akkor iwiw: ünnepek.

Szép napot mindnekinek.
vivi79

igen,Vivinek igaza van én is az iwiw-ről tudom.
Nagyon szivessen a képeslapot.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

HAJNI: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK ÉS MÉG VAGY 100 ILYET! :D

Anitamami, Esztora: Igen-igen-igen!!! :D :D :D GRATULA mindkettőtöknek! :D :D :D

Meri: pedig én úgy hittem benne :( A vizsgáidhoz drukkolok nagyon, egy kalappal... (ez a mondás nekem nagyon bejött a fősuli alatt), ügyi legyél, gondolatban veled vagyok! :lol:

Arwen: tök jó, hogy örültek nektek, olyan jó érzés, ugye? :lol: Bár én nem tudom ez milyen, mert nálunk nem volt kitörő lelkesedés, ahogy azt már korábban is írtam...

Csajszik, akik teszteltetek! Rakjátok fel a kétcsíkosokat, én kiváncsi vagyok rájuk.
Egyébként én nem dobtam ki a tesztemet, féltve őrzöm, az első kincs, ami jelzi a kis lurkó jöttét. :)

Magamról: én két napja elég rosszul vagyok, a gyomrom a torkomban és néha szurkálgatok is ott alul. Szerintetek ez normális? Ja és tisztára izgulok, mert holnap megyek vizsgálatra és imádkozom, hogy mindent rendben találjanak. Úgyhogy holnap rám is rámférnek a drukkok :roll:
szerika

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Hajni!!!!!

Kép

Bizony én is az Iwiwen lestem ki, napok óta tornáztatom az agyam, nehogy elfeleggyem!

Antimami én is gratulálok persze!

Megyek mert nagyon szédülök, amire eddig nem volt példa. :(

KépKép
KépKép
fioona

Szerika szurkálás normális, a tartó szalagjaid vastagodnak, hogy a megnövekedett sújt elbírják. Azt érzed. Jobbulást, lassan itt a 12. hét, és akkor könnyebb lesz. Tarts ki! Holnap gondolok rád, de most tényleg megyek, sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Fiona, nem is dícsértem még meg az új szalagodat, vagyis a családi fotótokat, szóval most megteszem: nagyon szép család vagytok :)
Te is várod már ugye, hogy a 12. hétbe érjünk? :wink: Jobbulást neked is! Veled érzek: én is rosszul vagyok... :roll:
szerika

Sziasztok!

Hajni, ISTEN ELTESSEN SOKAIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kivanok egy kisbabat hamarosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esztora,en mar nagyon kivancsivagyok a tesztre,bar szamomra nem ketseges,hogy +++++ lesz!!! :wink:

Anitamami,udv kozottunk!Es gratulaaa!
Aztan gyakran irj!!Es meselj magatokrol valamit!!!!!!!!!!!!!!

Csajok,szerintetek mikorra jelentkezzem be dokihoz?Jovo hetre szeretnek,kedd es csut rendel.
Kedden leszek 6+5, csut-on pedig 7 hetes,szerintetek?
Inkabb legyen a csut?

puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
arwen07

Szerika,jo erzes volt a csaladtol,igen!:-)
A teszt nekem is megvan (vagyis tesztek..khm..) :lol: :lol: :lol:
Szerintem a szurkalas normalis,meg fezsules,meg pocifajas4nekem is van neha...
Drukkok holnapra ezerrel!!!++++++++++++++++++++

Fiona ez tenyleg annyira jo ez a kep rolatok!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Hajni,
Isten éltessen sokáig :lol:

Szeri,
Drukk holnapra ++++++++++++++++++

Fioona,
tényleg nagyon szép a családi fotótok :)

Arwen,
én csütörtökön mennék a helyedben, bár gondolom, már be vagy sózva :P

Kép
bodzi

Hajni! Boldog szülinapot! :D :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Kép

Megpróbáltam lefényképezni az ultrahangképet, de lehet hogy kicsire sikeredett....

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Szia Angyalka!
Nagyon szép a képed, (még ha kicsi is) jó néha ilyeneket látni. Mennyi idős vagy most? Hogy érzed Magad?
vivi79

Vivi! Köszi a dícséretet! 10 hét 3 napos vagyok, ez a kép pont 10 hetesen készült. :D Egész jól vagyok, az undorodás néhány ételtől, és a kívánósság az megvan.... :D :D Szerencsére semmi rosszullétem nincs (kopp-kopp-kopp).

Anitamami! Most látom! Gratulálok! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Lányok!

Olyan aranyosak vagytok! Köszi, hogy velünk örültök!
Nekem sincs durva tünetem. Állandó émelygés, meg kívánósság, aztán meg alig eszek belőle.
Próbálom a munkát kicsit leosztani, hogy ne terheljem magam annyira, nem egyszerű.
Vendég

Sziasztok Drágáim!

Angyalka :D :D :D :D Gyönyörű a Kisbébi!!

Erika :( Jobbulást Neked, kitartás, mindjárt itt az áhított 12. hét!!!

Hajnika :D
Isten éltessen sokáig!!
Remélem Marcóka jobban van!

Anita :D :D Nagyon-nagyon gratulálok! Millió puszi a Kispocaknak!! :D

Brigike, mizu? Remélem teszteltél egy szép erőset, és kezded megengedni magadnak, hogy örülj!!!

Arwen :D
Megjött a Szeretetkönyvem!!Én is megvárnám a csütit az uh-val, bár biztos, hogy ilyenkor ólomlábon vánszorog az idő....
Tök jó, hogy így örült a család, biztos agyon fogják majd babusgatni a Tündekirálylányt/fit ha kibújt :)

Fióna :D:D:
Nagyon szép az új kép a vonalzódon!!

Millió puszi mindenkinek
:D :D :D

porsika

Porsi,
úgy látom idő van :)
Belehúzni ma :oops:

Kép
bodzi

Sziasztok!

Kriszti ez a baba nem is olyan kicsi!!!!!!! Már, ha jól sejtem, hogy a buksia meg a felsőtesete látható rajta!? :oops: Azért jók még az ilyen korai képek, mert az egész baba ráfér. Bezzeg később..... :shock:
MA vettünk csimbit Lillának 13000-ért. :cry: :cry: :cry: Egy egész vagyon. De nagyon csajos! :lol:

KÖszönöm, hogy ilyen kedvesen figyeltek még vonalzóra is. :mrgreen: Nagyon jól esik!

Bodzi, én is üzenem a bébiteknek, hogy mennyen már!!!!!!!! :wink:

Lányok milyen a Müller könyv? :shock:

Szerika várom bizony! Meg a 15. korülit, hogy érezzem, hogy mocorog! Az ollllllllllllllllllllyan jóóóóóóóóóóóóóóóóó!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok lányok!

Nem volt energiám végigolvasni mind a 46 oldalt, de látom, hogy nagyon ingáztok :)
Én mostanában rengeteg olyan emberrel megcsináltam a "gyerektesztet", akiről nem tudtam, hogy van-e gyerkőce, vagy ha van, akkor milyen neműek?!
Az eredmény döbbenetes, mindenkinek az igazat mutatja. A vetéléseket pedig NEM!!!
:lol:
Az egyik barátnőm anyukáját is megnéztem, neki csak 2 gyereket mutat (egy lány, egy fiú), pedig a barátnőm előtt elveszítettek a szülei egy babát, és a csajszinak meg van egy öccse...
Az ikreket is mutatja. Bal csukló fölött. Nekem először kileng, hogy fiú, elkezd lassítani, egy pillanatra megáll. Ezután megint útnak indul, mutatja, hogy megint kisfiú, most viszont nem áll meg, nem lassít, hanem egyből átvált kislányba. Ezek alapján nekünk először fog születni egy kisfiú, utána meg egy fiú-lány ikerpár 8) :lol: :o :) :D
A legjobb az egészben, hogy a vőlegényemnek is detto ezt mutatja!
Van egy másik barátnőm, az ő családja több. mint 100 éve írja előre, hogy kinek milyen nemű, és hány gyermeke lesz - a durva, hogy 100%-osan bejön!!! :D

Szóval nem kell action utánig, terhességig várni, már most fel lehet csapni a varrósdobozt a cérnáért, le lehet rántani a gyűrűt az ujjról, és tesztelni!

Sok sikert, és vidám perceket!

Dorka :wink:
dorkalány

Sziasztok!
Vettem tesztet, reggel megcsinálom.Kiváncsi leszek az eredményre.
Kezdem megszokni a váratlanul rámtörő hányingert,szerencsére nem teljesedik be.A szokásos mindjárt megjön tipusú fájdalom jelentkezik néha de sokkal nyugodtabb vagyok már 2. napja. :lol:
Nekem mé 2 hét van a dokihoz menésig,eredetileg rákszűrésre mennék.
Az jó hogy nem csak én vagyok kivános de igyekszem nagyon odafigyelni mit eszem.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt!
Én zártam tegnap ma pedig én kezdem a napot!
Megcsináltam a tesztet hajnalban,szép hátározott csik lett.Felteszem majd ha hazaértem.
szép napot mindenkinek :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Csak egy szempillanástra ugrok be.
Hajni utólag boldog születésnapot és örülök, hogy Marci jobban van.
Anitamami gratula!

Köszi a kalappal, de lehet egy tehervagonnyi is kevés lesz. Nagyon durva, nem marad meg az infó és egy szó felejtése már totál más értelmet szül.

Még annyit, tegnap beszéltem Anyósommal és meséltem az erős görcseimet. Majdnem elsírtam magam amikor azt válaszolta, hogy szerinte nekünk még ráérne a gyerek 2 év múlva, minek akarunk most. Na, ennyit a családi szeretetről. :cry:

Gyors táblák: (bocsi ha valakinek nem stimmel valami, de majd jövő héten javítom)

Kép Kép

meriann

Kép

Elsorszámoztam.
Most csapott át, hogy több a kismami, mint a leendő.

Na, ez aztán babásodási arány!

meriann

Szia Esztora!
Akkor most már hangosan is gratulálok!!
De jó Neked. Várjuk a teszted képét.

Meri!
Ígéretesnek tűnnek a táblák. Amilyen mértékben nől a kismamik száma, lassan már mindnyájan ott kell, hogy legyünk. Ugye?
Neked is, ne törődj anyósod 2 évével. Majd ha mrá meglesz a Baba, biztosan máshogyan áll hozzá.
Jó tanulást.
vivi79

Brigi :D:D:D:D:D:DD:D:D:D
Ennél jobb hírrel nem is indulhatott volna a nap!! Nagyon örülök nektek, és már most drukk a 2 hét múlva esedékes uh-hoz!!

Merike :D
Ne aggódj, biztos jól fog sikerülni a vizsgád!
Anyóssal meg szerintem sem kell foglalkozni. Nem lehet, hogy csak egyszerűen irígy?
A tábla isteni, remélem hamarosan már csak a felsőben leszünk!!

Bodzika :D
Köszönöm a drukkot!!Egyébként milyen volt a nagy utazás?

Fióna :D
Meg csak kb. 40 oldalt olvastam el belőle (mert csak tegnap ért ide) de eddig nagyon tetszik, áthatják a szelemiségét a korábbi munkái, de ami ebben egyedi, hogy rengeteget "kiszól" az olvasóhoz, és ez nagyon tetszik!
Hogy vagytok?

Ágota :D
Ritkán látunk/hallunk mostanában. Remélem minden rendben veletek, és Tyunytyi vígan ficánkol Anyája pocijában :)

Millió puszi mindenkinek

porsika

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok!
Köszönöm szépen a köszöntéseket. :lol:

Marci meggyógyult , most én döglök...
Bedurrant a nyirokcsomóm, 40 fokos lázam lett, ráz a hideg, szétrobban a fejem...
Tegnap hazamentem munkából, mert annyira kivoltam.
Szval ránk jár a rúd. :cry:

Voltam tegnap uh-n. Minden rendben. Indulhat az actiooooon. :lol: :lol: :lol:

Esztora:
hatalmas gratula.

Puszik
Vendég

Esztora,
éljen-éljen :)

Nahát lányok, ennyi kismami ilyen rövid idő alatt! Remélem tényleg hamarosan mindannyian a felső táblában leszünk.

Fioona,
köszi a drukkot, remélem mostmár bejön. :)

Meri,
ne törődj anyóssal, az a lényeg, hogy Ti akarjátok azt a babucit.

Porsikám,
köszi az érdeklődést, az út felemás volt. Részben baromi hosszú volt (hiányzott apácska :) ), viszont gyönyörű és tanulságos.

Ág,
tényleg nagyon csöndes vagy mostanában. Nem elhanyagolni ám minket!

Kép
bodzi

Sziasztok!!!

Esztora,most mar elhiszed???????????????????????????De joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :lol: :lol:

Meri,ne foglalkozz Anyossal,o lesz a legboldogabb,ha majd jatszhat vele!!!!!Ez biztos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es annyira drukkolunka vizsgahoz,hoyg csak na!En nem is egy teherautoval kuldok,hanem Kina osszeset... :lol:

Hajni,de joooooooooooooooooo!marmint,hoyg indulhat az action! :lol: :lol: Akkor hajraaaaaaaaaaaaaaa!!
Es jobbulast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En megnem kezdtem bele a Szeretetkonyvbe,mert a Lelki koldokzsinort olvasom :lol:

Vivi,Ti is nemsokara zebrasok lesztek a tablaban,egesz pontosan novemberben!!! :wink: :wink:

Krisz,nagyon szeeeep a kep a manorol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kismamik,akinek mar no a pocikaja,legyszi tegyen be kepet rolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!Olyan jo lenne pici pocikrol kepeket latni!!! :wink: :wink:
Ragota,Te amugy is igertel!!!!!!!De nagyon eltuntel.... :roll: Remelem minden oke!!!!

Ma delutan felhivom a rendelot es kerek idopontot jovo csutortokre!!!remelem kapok is! :wink: :wink:

Hoyg vagytok?

Kép

Kép
arwen07

Szia Arwen!
Nagy ma itt a pangás, Te is így látod?
Sikerült már időpontot kérned? Gondolom már nagyon mennél.
Remélem igazad lesz, és november tényleg az én hónapom lesz. Persze Porsival, Hajnival, Merivel együtt.
Bocsi, ha valakit kihagytam.
Te jól vagy? :)
vivi79

Halihó Lányok!

Igen-igen, picit eltűntem, mert külföldi vendégeink vannak és és pesztrálom őket egész nap. A következő csoport pénteken jön, most rájuk készülök... Viszont tegnap úgy bezabáltam! A Búsuló Juhászban ebédeltünk, még sosem voltam ott (a Citadellán). Libamájat ettem, és őzlevest. Jaajjjj, de finom volt. Pesrze meg volt a böjtje este, úgy tele voltam, hogy csak vergődtem éjjel...

Hát igen...a fotó...egyszerűen állandóan lemerül a masinám, mire oda kerülnék, hogy lencsevégre kapjam magam. Majd próbálkozom...

Húúú, Esztora, nagyon gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meri, szerintem az anyósod megjegyzése egészen rosszindulatú volt...vagy nem tudom persze, nem ismerem, de ahelyett, hogy megnyugtatna...na mindegy. Nem rajta múlik...szerencsére :-)

Csajok!!! a 12-13. heti UH szerintem kötelező! Tehát nem választás kérdése. Akkor kell lennie hivatalosan az első UH-nak. A 6-7-8.heti csak opcionális. De a 12. elő van írva, így nem értem, az orvosok mit mondanak. Ugyanis azt be kell majd vezetni a kismama könyvedbe. Ugyanis ekkor van a nyaki redő vizsgálat!!!!!!!!!!!!!!! Melynek az eredménye rendkívül fontos!!

No. Húúú, már nem is tudom, miket írtatok.

Toti, nagyon telik a idő!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Én csütörtökön megyek 11-re!!! Aztán este pedig dokihoz. A hétvégén pedig Miskolctapolcára a barlangfürdőbe!
Már nagyon várom!
Mindenesetre azonnal felteszem a képet ám!!!

Angyalkrisz: a Tiéd olyan kicsire sikeredett, hogy nem látok semmit :-( de azért szép baba!! :twisted:

Helyzetjelentés: nagyon jól érzem magam. Bár múltkor leszídtak, hogy nem eszem eleget. Ugyi 6 után már nem eszem, ezért gyakran csak 2x eszem, akkor is bezabálok, pedig tudom, hogy ez nem jó. Na most pedig átestem a ló túloldalára: egész nap eszem :roll:

Képzeljétek, kijött rajtam egy csík, a pocimon még nincs, ezek szerint alulról jön fel! Mutogattam Apának, Ő meg csak röhögött, hogy na, úgy örülök, mintha most akkor ez lenne a terhesség jele? :P

Na még jövök!

pusz

KépKép
KépKép
ragota

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?