Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi is hazaértünk,bibibibibi,és van már netem is :D és már a fényképeket töltögetem :wink:

Dávid elaludt a kocsiban,annyira lefáradt.

Nagyon tetszett nálatok Szilvi,legközelebb is benevezünk.

A francia salátát sajnálom,de majd legközelebb is azt rendelünk,majd mi legalábbis olyan tavasz környékén :D

Én is örülök,hogy személyesen is megismerkedtünk,ugyanolyan kedvesek vagytok élőben is,a babák viszont még édesebbek élőben,mint a képeken. :D

Mindjárt jövök a képekkel is.puszika:Ildikó
ilgya1

Az nagy találkozás: (Pogi,Zazi elfordulni :wink: )
Kép
Sziasztok Rotyika és Mincsike!Dávid vagyok.
Kép
Szilviék:
Kép
Gombócék:
Kép
Én inkább csuzdázok:
Kép
Akkor én hintázok:
Kép
Én meg csak figyelek,de majd nyáron lepipállak titeket:
Kép
Bucsú képek: Menjünk aludni,úgy el fáradtunk:
Kép Kép
ilgya1

Sziasztok,
mi is hazaértünk rendben. Képzeljétek, segítettek leszállni a villamosról! :lol:
Mincsi itthon aludt el, de épphogy pelust tudtam rajta cserélni.
Szopizott egy kicsit és kidőlt...
Én is örülök, hogy taliztunk, remélem, nem lesztek betegek!!!

Szeee,
ne haragudj, hogy nem mentünk fel, de legközelebb igérem bepótoljuk.

puszi mindenkinek!!!

Kép
gombocka

jók a képek, főleg a kommentárokkal!!! :lol: :lol:

Kép
gombocka

Sziasztok!

Sajnálom, hogy lemaradtunk, de legközelebb megyünk mi is, addig talán megjön a bátorságom a vezetéshez!

Szuperek a képek!!!!!!!

Anna, gyógyulást!!!
szabus

Nem haragszom Gombóc, majd legközelebb!

Ildikó, köszi a képeket. tényleg jópofák a kommentárok :)
Melinda amint elmentetek bealudt a kocsiban, itthon kemény 30 percet aludt, azóta nyűglődik. Úgy látszik sok volt neki ennyi jó pasi... :lol:

Kép
szeee

Szia Ildikó, Mincsi vagyok!

Kép

Kicsit megsimizem a hajad!

Kép

Kép
gombocka

Jajj lányok a szívem!!!! Olyan jók a képek Pogi hogy élvezte volna. Rettenetesen sajnálom, hogy kimaradtunk belőle. Na de mindegy , ez van!
Örülök, hogy ti és a babók is jól éreztétek magatokat.

Szeee: Már mióta mondani akartam, hogy mi is pont abba a lakóparkba akartunk eleinte lakást venni, csak nem jött összerögtön tána meg feladtuk. Most lehet hogy épp szomszédok lennénk és nem volna gond a tali.
:D
Na pussz

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna, mi is sajnáljuk...
He-he, vannak még üres lakások a negyedik épületben, de talán még a harmadikban is... :wink: Miért nem jött össze?

Kép
szeee

Sziasztok!

Először is a legfontosabb!!! Kedves GOMBOCKA és SZABUS nagyon boldog SZABINÁT!!!!! Sok boldogságot nektek és a fiúknak is! :lol: :lol: Nem bírom az éjfélt kivárni! :oops:

Kép

Kép

Szeee: Sajna abban az időben rengeteg családi gondunk volt, és nem volt időnk rendesen tuánajárni mindennek, mire sikerült volna mindent elintézni már nem volt meg a lakás amit szerettünk volna. Később pedig sajna anyagi gondjaink támadtak. Mostanra meg letettünk már az új építésü lakásokról. :roll: Ez van sajna!

Lányok ma nosztalgiáztam és sikeresen megríkattam magam. Gondoltam, ha már a talira nem tudtam elmenni újra átélem az eseményeket az eljétől. Kész örület mennyire felkavart lelkileg. Még egy éve sincs hogy csak vártuk, hogy mi lesz velünk és mára már (ne sértödjetek meg érte) a kislányokból - felnött nők, anyukák lettünk. Annyira furi nekem ez az egész még most is néha.

Na megyek mert kezdek meghülyülni. Jó éjt mindenkinek!
Pussz:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Kedves Szabinák!

Hasonló jókat kívánunk:

Kép
Kép
Ildikóék!

Anna! Tényleg olyan jó visszaolvasni,én is néha szoktam...... :D
ilgya1

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést aranyosak vagytok!

Szabus, én is boldog névnapot kívánok Neked!!!

Kép

Kicsilány,
én is szoktam visszaolvasni és fényképeket nézni, amikor még a pocimban volt a kis manó.
Nincs ebben semmi ciki, sőt, szerintem normális!!!

Szeee,
azt hiszem, többször fogunk felétek járni! Mincsi úgy kinyúlt tegnap, 15.45-kor kelt! 3 órát aludt!!!
Képzeljétek mikor felkelt, megevett vadast marhahússal, ez már nagyobb üvegben van (220 gramm) és utána még tátotta a száját, így még 2 ( :shock: ) danoninot is megevett!!! :shock: :shock:

puszi

Gombóc

Kép
gombocka

Látod Anya? Apa hozott nekem lufikat!!!
Kép

Kép

Ez a krémtúró nagyon fincsi
Kép

A békacombot is szeretem!
Kép

Kép
gombocka

Sziasztok!

KépÉn is boldog névnapot kívánok Nektek Gombócka és Szabus!!!!Kép

Nekem nem indul jól a napom, az előbb egy kolléganőm felvert legszebb álmomból 8.40-kor :oops: Amúgy Melinda végigaludta az éjszakát megint, 6-kor evett, majd szó nélkül visszaaludt, nemrég ébredt. Nagyon jó ez így! Viszont nincs víz a lakásban. Nem tudok megmosakodni, úúúúútálom. Lehet, h. elfelejtettük megnézni a kíírást a kapun, nem tudom, de volt már olyan, h. egész nap nem volt víz, még a wc-t sem lehet lehúzni, remek.....

Képzeljétek, a soroksári Auchan mellett nyílt egy Decathlon nevű sportáruház, akkora nagy mint egy hipermarket és tök jó cuccok vannak tök jó áron. Tegnap késő du. ott voltunk, sikerült jól bevásárolnunk. Én vettem egy "hegymászó" gatyát meg pólókat, meg majdnem egy Columbia cipőt, de arról inkább lebeszéltem magam, mert 21 rugó volt... De lehet, hogy jövő hónapban meggyőzöm magam... :wink:

Szép napot mindenkinek!

Kép
szeee

Te Gombóc! :lol: :lol:
Mikor elkezdtem írni a Te hozzászólásaid sehol nem voltak :lol: :lol: :lol:

Tisztába tettem a gyereket. keményet kakilt :shock: :shock: :shock:

Kép
szeee

Ok Gombócka, gyertek csak! :)

Kép
szeee

Gombocka: Aztán csak óvatosan a Melindázással, mert Aliz a végén féltékeny lesz! :D :D :D

Lányok nektek van járokátok? Használjátok is, elvannak bennek a gyerkők? Csak mert én kinéztem magamnak egy 6 szögletűt és nem tudom megvgyem-e. Nagyon tetszik de majd 30e, viszon van egy hasonló is annyi csak a különbség hogy nem lehet a magasságot állítani, ez vajon fontos?

Na pussz

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Gombócka, Isten éltessen sokáig,boldog névnapot!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést!!!!

Anna, nekünk van járóka, nélküle meghülyülnék, nagyon jó, én is először a 6 szögletűt néztem ki, de sokalltam, és végül 25 e-ért kaptunk négyszögletűt, ami szintén állítható. Tudom, csak 5 ezer a különbség, de mégis jobban hangzik, mint a 30 :oops:

Nekem azért is fontos, mert Zazit csak aludni teszem az ágyába, hogy tanulja meg, hogy akkor alvás van, amúgy a járókában van. A földön nem hagyhatom , mert két pill alatt elmászik, és tiszta veszélyes! Nézd meg a www.pekido.hu -n is. Puszi
szabus

Anna,
Nekünk még nincs, de lesz.
Pont azért amit Szabus írt, a játszószőnyeget már unja, mindenhol jobb, mint ott és lemászik (bár még nem mászik, de valahogy mindig sikerült lejönni), annak meg nem örülök ha a földön mászkál, hiába próbálom tisztán tartani a szőnyeget, padlót, azért mégiscsak ott járunk és nem szeretem ha ott fetreng.

Másik meg a csincsillák... kiszórják a forgácsot, kakijukat, félek, hogy megeszi... Hiába söprök össze körülöttük akár naponta többször is, óhatatlanul van pár szem forgács mindig valahol.
Nem is tudom mi lesz, ha elkezd rendesen mászni... :roll:

Melindának új udvarlója van (bocsi, fiúk)... :oops: A szomszéd kisfiú 12 nappal fiatalabb nála, eddig tojtak egymásra, de ma úgy szemeztek, hogy ebből tuti lesz valami.... :oops: :wink:

Kép
szeee

Ja, szerintem az állítható magasság azért nem árt, amíg nem tud állni... Magasabbról egyszerűbb kivenni-betenni.

Kép
szeee

Sziasztok,

Anna ne aggódj, látod úgysincs semmi esélyünk Melindánál... :lol: :lol:
Úgyhogy továbbra is Pogi a kis szerelmünk. :lol:
(szegény Zazi...) :wink:
Melinda pedig a játszópajtásunk. Különben is olyan jót lehet vele dumcsizni. :wink:

Járókánk még nincs, de a hétvégén lesz. legalábbis már nagyon remélem, mert tényleg nem lehet őket csak úgy bárhol otthagyni, az ágy meg szűkös neki.

Az állítható magasság valóban addig lényeges, míg fel nem áll, utána már muszáj letenni.

Képzeljétek, ma megint megbizonyosodtam róla, hogy milyen bunkók az emberek.
Bementem a munkahelyemre BKV-val.
Gondoltam tök jó idő van, minek menjek kocsival és csak 5 vill. megálló, mert a határ útnál van és az Üllőin amúgy is akkora a forgalom, hogy villamossal hamarabb megjárjuk.
Odafelé egy idős bácsi (!) segített feltenni a babakocsit, leszállni már egyedül szállam le, de ez még a könnyebbik eset.
hazafelé már mindkét műveletet egyedül kellett megoldanom!
(Anna, gondolom Te is tudnál mesélni...)
A lényeg, hogy Mincsi tökre élvzte a villamosozást, végig gagyarászott, persze az egész villamos minket ill. őt nézte, hogy milyen édi. Hát legszívesebben beszóltam volna, hogy nem ilyenkor kellene nézni!!! :evil: :evil:

Na jó, túltettem magam rajta, de úgy be tudtam volna mosni nekik egyet!!!

Jó hétvégét mindenkinek. Nem tudom mikor jövök, mert holnap anyuéknál leszünk, lesz egy kis ünneplés, hétfőn meg valszeg lemegyünk a nagymamámhoz és csak szerdán jövünk haza.
Szóval, ha eltűnök, nincs semmi baj, csak nem vagyunk itthon.
Addig is írjatok sokat, hogy legyen mit olvasni. :lol: :lol: :lol:

Mégegyszer köszönöm MINDENKINEK a köszöntést!!!

MILLIÓ PUSZ

Kép
gombocka

Gombócka,

Tényleg bunkók az emberek. De szerintem nyugodtan kérj meg vkit ilyenkor, ha van használható ember a környéken. Én azt hiszem így fogok tenni ha egyszer BKV-ra vetemedem.
A múltkor egyedül még a bankba sem bírtam bemenni, hogy pénzt vegyek ki, olyan hülyén van megoldva a bejárat. Egyszerre kellett tartanom az ajtót és emelni a babakocsit a lépcsőre és nem ment. Persze egy járókelő sem segített volna, pedig látták páran, h. bénázok, a biztonsági őrt kellett megkérnem...

Irigyellek, h. olyan közel van a munkahelyed. Én a belvárosban dolgozom, kb. 1 óra az út...

Még mindig nincs víz, de legalább nem kell főznöm :wink: Vettem mélyhűtött pizzákat. De bakker, még kezet sem tudok mosni, v. Melinda teáját megfőzni. Max. szénsavas ásványvízből :D Hülye vagyok, vennem kellett volna sima vizet, na mindegy.

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
szeee

Szeee,
talán azért nem kértem meg, mert önfejű, makacs oroszlán vagyok, akiben mindig megvan, hogy "csak azért is megcsinálom egyedül..."
egyébként rám nagyon jellemző a csillagjegyem... :oops:

víz, hát ez kellemetlen lehet nagyon.
gyertek át hozzánk :wink:
puszi

Kép
gombocka

Szeee,
egyébként pont reggel gondoltam, hogy du. veszek pizzát vacsira... :oops: :oops: :oops:
még ez is....tényleg egy rugóra járunk :oops: :oops:

Kép
gombocka

Gombocka: Hát én sem kérnék meg senkit inkább szenvedek egyedül. Igaz én nem oroszlán vagyok , hanem rák, de ez az önfejű makacsság bennem is megvan.
Sajna az emberek többsége sztem nagy tapló ilyen téren. Tényleg tudnék mesélni, mert én csak bkv-zok mindig mindenhova. Hiányzik is a kocsi, de hát ez van ezt kell szeretni. :cry: :cry:

Jároka véleményeket köszönöm. Nekünk már musály mert Pogi drága utánam jönne mindenhová és hát veszélyben a lakás tőle. Eddig amíg nem tudott így mászni, tök jól elvolt a habtapin, de most már nem. Hát akkor állíthatót veszek. Már alig várom, remélem lesz helyünk is ahová rakjuk!!! :shock: :shock:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Látom, mi kimaradunk a csajozásból, hát ez van :lol: És még szomszéd kislány sincs :(

Mi is Anyuékhoz megyünk holnap ünnepelni, és vasárnap sem leszünk itthon, ezért még ma bekukkoltam. Képzeljétek, a férjemtől névnapomra kaptam egy hétvégét dec. elején, három nap, és én választhatom ki, hogy hová menjünk, úgy örülök! 8) Valami közeli gyerekbarát helyet keresek majd.

Gombócka, én is oroszlán vagyok, úgyhogy megértelek, hogy nem kértél segítséget, én is nagyon makacs vagyok, és akaratos is, totál igaz rám is a jegy, kivéve az aranymániát.

Szeee, én a DM-ben múltkor vettem olyan gélt, ami víz nélkül elpusztítja a baktériumok 99%-át. Én akkor használom, ha úton vagyunk, és szoptatni kell stb. nagyon klassz, nekem bevált. Csak arról jutott eszembe, hogy írtad, hogy még kezet sem tudsz mosni, gondolom, hogy milyen sz.r lehet!

Puszi
szabus

Szabus,
Köszi a tippet, ez jól hangzik.
Képzeljétek, még mindig nincs víz... Délután volt valami nagyon gyenge nyomású, de csak hideg. De legalább volt vmi.
Itt a fürdésidő, nem tudunk fürödni, gyereket fürdetni, eszem megáll... :evil:

Kép
szeee

Sziasztok!

Anna,
Láttam Alíz fogát! :wink: Bocsi, nem akartam kukkolni, de az nlc-s májusi fórumon vki egy rossz linket tett be, ami véletlenül az áprilisi fórumra mutatott :shock: Na, ott megláttalak Téged, meg Alíz fogát, illetve a szemetest :lol: Nagy huncut a lányod, és tök aranyosak a fogai!

Én most tiszta ideg vagyok a gyerekem miatt. Bár 4 napja végigalussza az éjszakát, de így csak 4x szopik egy nap, ami szerintem nem elég, mert alig pisil... Ok, h. adok mellé neki teát v. vizet, de lehet, hogy tápanyag is több kéne így, ami ugye ezekben nincs, de biztosra nem tudom. De majd meglátom, hogy mennyit hízik.
Viszont ma reggel meg a reggeli szopi adagját egy az egyben kihányta/kibukta. Esküszöm kezdem azt hinni, hogy nem kell neki tej és kezdi elválasztani magát... :( Most figyelgetem jópár napig, kíváncsi leszek mi van, de nem szeretném, ha abbahagyná a szopizást.

Ja, tegnap este 10-kor lett vizünk. Így mi tudtunk fürdeni, de Melinda nem... :evil:

Kép
szeee

Szeee, ez nagyon durva, hogy este 10-ig nem volt víz, nem is értem, hogy ezt hogy engedhetik meg, legalább írták volna ki időben, hogy mindenkinek legyen ideje észrevenni...

Azt írtad korábban, hogy Melinda eszi szépen a mellétáplált dolgokat, ebből azt gondolom, hogy nem kell aggódnod, a tápanyagot azokból is megkapja. Nem lehet, hogy kezd átszokni a kajákra? Mivel inni is kap, még szomjúság miatt se szopizik, talán kezdi magát elválasztani. Zazi már csak 3x szopik, és úgy látom, hogy a déli főzeléket is két napja mintha kicsit jobban elfogadná. Ez persze annyit jelent nálunk, hogy a két kanál helyett már 6-ot bele tudok adagolni :D hát nem nagy mennyiség, de ha ez a tendencia folytatódik, akkor jó úton vagyunk. Lehet, hogy meglincseltek, de én már szeretném elválasztani, hogy tudjak fogyózni. 6 hónapig kizárólagosan szoptattam, és most úgy érzem, hogy jobbat teszek neki azzal, ha visszafogyok, és nem vagyok emiatt idegbajos, mintha szoptatnám 1-2 éves koráig. Vagy ez gáz?

Pussz
szabus

Szabus,
szerintem nem gáz, egy gyereknek a kiegyensúlyozott anyuka a legfontosabb, de azt sem hiszem, hogy egy kis +súly miatt idegbajosnak kellene lenned.
De miért kell fogyóznod, olyan sok maradt rajtad?
Jó, én könnyen beszélek, kb. 1 kg-mal vagyok több, mint előtte. De én sem akarok mondjuk 2 évig szoptatni, eleinte 1,5 évet lőttem be, hogy ha van tej, addig, de most már 1 évnél tartok. Én azért szeretném, hogy mást is egyen és ritkábban szopizzon, mert szeretnék néha már programokat csinálni, akár gyerekkel, akár nélküle, szükségem van az eddiginél több kimozdulásra és így apa is meg tudja etetni, ha nem vagyok. Vagy én is útközben, mert én úton v. máshol nem szívesen szoptatok, lehet, h. hülyeség. De azért még szeretnék egy darabig szoptatni, csak ritkábban.
Úgyhogy mi ma kezdjük a főzeléket. :twisted:

Pár napja úgy néz ki, h. pánikrohamom volt éjjel, nem kaptam levegőt, stb. szerintünk egyértelműen a sok itthon léttől, bezártságtól. Én régebben nagy menős voltam.
Ennek örömére ma volt egy szabad fél délelőttöm az Europarkban, vásárolgattam, de már alig vártam, hogy jöjjek haza Rotyihoz :)

Kép
szeee

Hát annyira végül is nem sok a felesleg, nem folyok el,de én rosszul érzem magam tőle, szóval magam miatt zavar. Jó Neked, hogy csak 1 kiló plusszod van, én sajnos elég hízékony alkat vagyok, és amikor terhes lettem, akkor is volt 4 kiló plusszom, a versenysúlyomhoz képest, amit épp akkor készültem leadni, amikor kiderült, hogy terhes vagyok...

Pánikroham??? Nem semmi, már korábban is volt ilyened? Az egyik ismerősöm is küzd ezzel, neki más okozza, és másképp is jön ki abból a szempontból, hogy ő nem mer kimenni az utcára. Jót tett a vásárlás? Nekem be szokott jönni :)

Zazi egyre inkább eszi a főzit, ma is elég sokat megevett, és képzeld, hogy este még tejpépet is kapott. Az első kanálnál nagyon csalódott volt, hogy nem cici, de aztán csak úgy tátogott. Utána azért a bizti kedvéért még szopizott is, azt nem lehet kihagyni :lol:

Lányok, nálatok bezavart az óraállítás? Nálunk nem, pontosabban jó irányba, mert Zalán elég sokat aludt napközben, ami nála ugye elég problémás. Így volt időm kipróbálni a varrógépet, amit névnapomra kaptam. Ti tudtok varrni?
szabus

Sziasztok!

CSak holnap utazunk, úgyhogy ma vagyok még hellyel-közzel.
(pakolászom)

Szabus,
hogy sikerült a szombati ünneplés?
Nekünk egész jól, csak délután kicsit ideges lettem.
Anyuék alsó szomszédai állandóan ott lebzselnek anyuéknál (van 2 gyerekük 4 és 6 évesek). Persze most du. is feljöttek. Tudni kell róluk, hogy állandóan hangoskodnak, hiperaktív gyerekek.
Nekem már olyan fejfájásom volt, hogy mondtam a férjemnek, hogy na, indulás haza. És még akkor se kapcsoltak, hogy eltűnjenek. Pedig én mindent bevetettem, pl. mondtam, hogy épp a névnaomat ünnepeljük,...Mincsike nem bírja ezt a hangzavart...stb.

Na, azért jó dolog is történt. Képzeljétek, a tesóm b.nője megpuszilta a Mincsit :shock: és lejött velünk a játszótérre és hintáztatta is :shock: :shock:

Szopi,
hát, én nem tudom mik a jelei az elválasztódásnak, de nálunk Mincsi már csak hajnalban szopik és nagyon ritkán este vacsi után.
Érzem is a cickóimon. Pedig szoktam ébredés után is kínálni, de nem nagyon kell neki.
Szóval, én hagyom, majd elhagyja egyszer.
Mondjuk nekem sincs problémám a kilókkal, inkább azzal, hogy az a kevés izom is ami volt rajtam eltűnt, de most már járok tornázni.

VAlóban könnyebb úgy elszabadulni pár órára, ha már mást is eszik. Én is nyugodtabban hagyom ott apával, vagy anyuékkal. Ráadásul bárkitől elfogadja a kaját :oops: nincs olyan, hogy csak én etethetem meg.

Szeee,
mi lett Melinda bukásával? Nem lett rosszabbul?
Remélem, nem lett beteg!

Puszi
Gombóc

Kép
gombocka

ja, én nem tudok varrni!

Kép
gombocka

ja,ja,ja
és a tegnapi nap nekünks e zavart be az óraállítás, Mincsi is tök sokat aludt tegnap napközben is és éjjel is csak hajnali 4-kor kelt fel.
Viszont ma annál inkább bezavart.
Sokkal hamarabb kelt és a délelőtti alvása is hamarabb alakult.

Kép
gombocka

Sziasztok!

Az óraállítás nem zavart be nálunk sem tegnap. Pogi úgy kelt ahogy szokott és este is később feküdt. Tehát egész jó volt!

Szeee: Mi is keveset pisilünk pedig Pogi még 5* szopizik és emelett kap gyümölcsöt is napi 2*. Sztem ne aggódj. Szerencsére az éjszakákat újabban megint átalussza :D :D
Ha kukkoltál volna se lenne baj, és kösznjük a dicséretet. A kiscsaj tényleg nagy zsivány!!! :)
Hát ez a vizes téma tényleg egész gáz

Szabus: Miért lincselnénk meg? Különbözőek vagyunk, nem érthetünk egyett mindenben, és ha te ettől kiegyensúlyozottabb leszel akkor csak nyugodtan. A lényeg hogy a legfontosabb első 1/2 évben kizárolag szopizott Zazi. Ami neked jó az a babónak is jó, én úgy gondolom.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

Túl vagyunk az első főzeléken. Répapürét csináltam neki tegnap du. Hát nem kellett... Szerintem mert nem édes. Pedig finom volt, megkóstoltam. Ma újra próbálkozom, remélem Melinda is egyre jobban el fogja fogadni a főzit, mint Zalán.
De ha az lesz, mint a gyümölcsöknél, hogy csak az üveges kell neki, én nem is tudom mit csinálok vele... :wink: Csődbe megyünk anyagilag.

Szabus,
Te csak saját készítésű főzeléket adsz neki, vagy adtál már üvegest is? Milyen tejpépet kapott Zazi?

Amúgy egyszer-kétszer előfordult már régebben pánikroham nálam, de ez szerencsére még nem jelenti azt, h. pánikbeteg vagyok. Akkor volt mindig, mikor nagyon kivoltam vmi miatt... Jól esett kicsit egyedül lenni és vásárolgatni, mint a régi szép időkben, de hiányzott a gyerek...:oops:
Én sem tudok varrni különben, anyukám szokott néha, de ő sem profi varrónő.

Gombóc,
köszi az érdkelődést, semmi nem történt a hányás/bukás óta, nem tudom miért lehetett.
Klassz, hogy a sógornőd oldódik! Anyukádék szomszédai meg no comment. Hihetetlen bunkó emberek vannak... :(
Jó kikapcsolódást nektek vidéken!

Anna, Ildikó?
Hol vagytok? Jól vagytok?

Kép
szeee

Gombócka, jó utat és kikapcsolódást! A hétvégi ünneplés jól sikerült, még a rizikós alvás is ment, már trükközök, viszem a babakocsit, és az erkélyen tologattuk, be is jött :-) (az utazóágy jó, hogy van, de nem alszik benne...)

Anna, köszi a bíztatást, nagyon aranyos vagy!

Szeee, nekünk most, hogy már 3-4 hete próbálkozom a főzivel, talán kezdi elfogadni, már egy fél üvegig eljutottunk, úgyhogy ne add fel, mi is így kezdtük... Üvegeset adok neki, főzni majd csak azt főzök, amit nem lehet üvegben kapni (cékla pl.) de előbb az üvegesekkel próbálkozom, mert megfigyeltem, hogy ezeknek van egy jellegzetes ízük, illatuk, szerintem amiatt jobban bejön a babáknak. Aztán, ha majd megszokja, áttérek a főzésre. Gyümiből viszont szereti amit csinálok, így azon lehet spórolni kicsit. Hipp gyümölcsös tejpépet adtam neki, először nem ette meg, de másodjára, vagy harmadjára tegnap bevágta az egész adagot. Amúgy én is azt számoltam, hogy elég drága, mert 7-8száz forint egy doboz, és az 5-6 kajára elég, plusz a bébiételek, aminek a felét vagy több mint a felét az elején hetekig kidobáltam... Hát ez van, drága luxus a gyerek :)

Ja, vettem ám Milupa vaníliás tejpépet is, ami Mincsi kedvence, hátha Zazi is megszereti, mert akkor még azt hittem, hogy a gyümiset dobhatom ki, tök véletlenül próbálkoztam vele tegnap. Csak ezt felbontás után 3-4 hét alatt meg kell enni, úgyhogy a vaníliást csak akkor nyitom ki, ha ez elfogyott.

Képzeljétek, hogy a férjemtől kaptam egy hétvégét dec. 1-4-ig a névnapomra, és mindent ki kell próbálnom, ami van a szállodában van (masszázs, stb.) amíg a fiúk a szobában játszanak. Én választhatom ki, hogy hova menjünk. Megyek is, meg is nézem a neten, hogy a közeli hotelek milyenek.
szabus

Szabus,
Hú, ez a hétvége jól hangzik! Sőt, ez nem is hétvége!
Nekünk is Hipp tejpépünk van itthon, 3 dobozal, ezeket is a sógornőm hozta kinntről. Remélem megeszi majd, de egyelőre még nem kap.
Na, én azért nem dobtam ki az elején sem bébipapit, megettem a maradékokat, he-he... A sütőtököt szerencsére nem kellett megennem :wink:

Látom Anna, megvagytok. Poginak hogy van a hasa mostanában? És a hízással hogy áll?

Kép
szeee

Sziasztok,
tényleg nem a reklám miatt, de most az Auchanban a Kecskeméti bébikaja 129 és 149 FT!!!!!!!!!!!!!

Mi tegnap vettünk egy csomót. :lol: :lol:

Hajrá lányok a főzivel, annak idején mi is így kezdtük.
Általában én is megettem amit meghagyott a Mincsi. Most már nem hagy meg szinte egy falatot se.
MA pl. trükköztem, mert tegnap vettünk olyat, hogy alma-burgonyával és maradt a tegnapi husilevesből csirkehusi és turmixoltam még hozzá.
Szóval szoktam néha kutyulni neki. :lol: :lol: :lol:
De mindig megkóstolom és ez is tök fini volt. Be is vágta az
egészet.

Szabus, majd írd meg hogy hová mentek és hogy milyen volt mi is szeretnék elmenni vhová.

Szeee,
szerintem teljesen normális, hogy hiányzott MElinda. Ez most már mindig így elsz, ha nem lesz veled!

Egyébként én ma fürödtem be egy tejpéppel. Almás-vaníliásat vettünk tegnap, gondoltam ma adok neki reggelire. Igen ám, de az alma ilyen pehely szerű benne, és mivel nincs foga...hát rázta a hideg tőle, úgyhogy ez elnapolva.
Ha már lenne foga biztos buli lenne, mert ropogna a foga alatt és az biztos tetszene neki, de így, csupasz fogínnyel...
:lol: :lol:

Kép
gombocka

Hipp Alma-vaníliára gondolsz, Gombócka?
Mert nálunk az az egyik doboz. Akkor azt fel sem nyitom... Bár ez 4 hós kortól van, csak nem raktak bele szilárd pelyheket :shock:

Kép
szeee

Nem, ez MILUPA.

Kép
gombocka

Gombócka, az alma-burgonyát én is épp ma adtam Zazinak, már fél üveggel meg is evett, a másikfelét holnap kapja, így nem dobom ki. Én nem eszem meg, mert marhára nem jön be :-) Mostanság olvastam valahol, hogy a bébiétel megnevezést nem minden kaja kapja meg, ami nem tartalmaz elég tápanyagot, azt bébidesszertnek hívhatják csak. Ma láttam, hogy ez az alma-burgonya is desszertnek van írva, nem bébiételnek. De akkor ugye Te is ebédre adod? Mert én furának találtam, hogy a burgonyás desszert legyen, így inkább ebédkor adom én is, hiába nem teljesértékű. Mondjuk, az nagyon jó ötlet, hogy turmixolsz hozzá, eszembe se jutott.

Köszi az Auchan tippet, mi pénteken tankoltunk fel, de nem volt mázlink ezek szerint, mert akkor még normál áron adták.

A hétvégével kapcs. annyi, hogy egyelőre úgy néz ki, hogy a visegrádi Termál Hotelt néztem ki, mert az nincs nagyon messze. Még a Ráckeveit is néztem, de ott nincs kiságy, csak utazóágy és a gyerek medence kint van. Decemberben meg hogy vigyem bele a gyereket??? Nem is nagyon értem, hogy a meleg - 32-36 fokos vizű medencét, ami gyerekeknek van, miért kintre építik??!! A Visegrádiban pedig van kiságy, rácsos, mert én szeretném a légzésfigyelőt is vinni, tudom, hogy baromság, de akkor nyugodtabban alszom. Ti hogy oldottátok ezt meg?
szabus

Szabus,

én is ebédre adtam neki.
sőt, a sütőtök-krumplival, vagy spenót krumplival az is ebédre kapja.
Néha feltunningolom egy kis csirke v. pulyka husival.
A kedvence pedig a HIPP-től valami gyümölcsök rizzsel. (talán alma-őszibarack-rizs) Azt is ebédre kapta.

Mi is vittük a légzésfigyelőt. Szerintem nem baromság. Mi később vettük, nem akkor amikor született, azt hiszem úgy 2 hónapos volt, onnantól aludtam nyugodtan.!!!
A miénk kis helyen elfér, megtartottuk a dobozát, így én is vittem magammal nyáron ha elutaztunk.
Jól hangzik a Visegrád.

Elég hülyék, hogy kintre teszika gyerekmedencét! :shock: :shock:

Kép
gombocka

Sziasztok!

Bocsesz,hogy megint úgy eltűntem,de ti olyan aktívak vagytok,hogy lehetetlen követni :D

Pénteken játszóházban voltunk,majd délután elmentünk a Cobra játéknagyker.-be ajándékokat venni a keresztfiúnk (a másik) 2 éves lett. (Persze sikerült egy két cuccost Dávidnak is beújítani :D )
Szombaton gyerekzsur,délelőtt meg elkezdtem összecuccolni a korházi pakkomat,és össze is irkáltam,hogy még mik hiányoznak.Szerencsére nem sok mindent kell vennem...

Este későig buliztunk,majd vasárnap elutaztunk anyósomékhoz a telekre.

Ma meg ismét játszóházban voltunk délelőtt,de ma nem kell mennem angolra délután,így gyorsan leültem,mert sok az elmaradásom,és másik topikokban is jól el vagyok csúszva.... :(
De most úgy döntöttem,hogy itt kezdek és ha törik,ha szakad írok pár sort....

akkor csütörtöktől-----

Gombócka!
Örülök,hogy segítettek a villamoson,jó hallani,hogy vannak még ilyen emberek is....
Nem hiszem,hogy elkaptuk,mi legalábbis biztos,hogy nem....eddig még nem jött ki semmi rajtunk,lekopogom.....de ha betegek is leszünk,nem tőled van.....ez egy ilyen időszak,nem mindig tudod elkerülni.....

Olyan aranyos képeket tettél fel Mincsikéről.....azta mennyi lufi!!!És milyen aranyosan nevet hozzá,tök ari!
Nekünk békacomb helyett bálnácskacomb jutott...nem tudom különben mire való,mert csuszásgátló,de ekkora? :oops:

jár a Kismama vagy megvetted?Csak azért kérdezem,mert megjött már az új szám,láttad,hogy a szüléstörténeteknél az egyik kismama is a Fazekas doktornál szült? Sőt van még egy szüléstörténet az Istvánban és ott is csupa jót mondanak..... :D ez olyan jó ilyenkor kicsit megnyugszik a szívem....

Most tartok a villamosozásnál :cry: ,hát elhamarkodott voltam az előbb,mégiscsak az emberek többsége bunkó és érzéketlen...én tényleg nagyon sajnálom az ayukákat,akiknek ezt naponta át kell élniük,persze jó kis edzés,de szerintem nem ilyen fajta tornára vágyik az ember,szülés után... :oops: most meddig tart felsegíteni a lépcsőn egy babakocsit? :roll:

Én nem tudom,de nem lenne pofám megkérni senkit,hogy segítsen,ha nem látják maguktól,hogy szenvedek,akkor még azért is megoldom egyedül.... :oops: tudom,hogy hűlyeség,de nekem is van büszkeségem...persze,ha megkérdezik,hogy segítsenek-e akkor elfogadom,de hogy én odamenjek valakihez,az kizárt....

Jó utat nektek és pihenjetek sokat!!!Használd ki,hogy Mincsike dédimamázik... :D

Sógornőjelölt:)
Ugyanarról a személyről beszélsz???? :wink:

Úgy utálom,ha valaki nem veszi a lapot,főleg,ha pici gyerekről van szó,nem hiszem el,hogy nem lehet rá tekintettel lenni..

Szabus!
Én is remélem,hogy legközelebb titeket is megismerünk személyesen...

Tök aranyos a párod,hogy ilyen meglepiket okoz,majd ird meg,hogy milyen helyet választottál!

És természetesen,ha a szopinál,úgy érzed,hogy vége,akkor ne legyen lelkiismeret furdalásod,hogy fogyózni akarsz...mert erőltetve neked se jó,és Zazinak se. :cry: fontosabb a kiegyensúlyozott anyuka,mint egy erőltetve szoptatott 1 éves baba.Ez a te döntésed,ha ez neked már nem okoz örömöt,akkor válaszd el,a 6 hónap kizárólagos szopi is szép teljesítmény. :D
Főleg,ha ilyen jó uton haladtok a mellétáplálással...

Nekem is van varrógépem,de varrni sajnos nem tudok...
Akkor vettem,mikor terhes lettem a Dáviddal,gondoltam,majd szépen megtanulok varrni,amíg itthon vagyok vele,úgyis olyan sok időm lesz,miért ne használjam ki???Persze szép elgondolás volt.......ha kétszer elővettem a két év alatt,akkor sokat mondok,még befűzni se tudom :oops:
És te tudsz?

Az óraátállás egyelőre nem okoz gondot,sőt jó írányba változtatta meg az alvásunkat,tmert most délután 1-kor alszik el,eddig úgye 2-kor aludt :D

Szeee!
[quote] írta:gy látszik sok volt neki ennyi jó pasi...
-ez annyira aranyos volt

Sajnálom,hogy rosszul indult a pénteki napod... a vízes dolgon én is kiakadtam,azért ez röhej,amit néha művelnek....és ráadásul a környéketek teli van kisbabával...

Mi már voltunk a Dechatlonban,és vettünk is egy pár cuccot....,Dávidnak cipőt (ócska) és tréninget,meg apának kapucnis pulcsit,én megmondom őszintén nem voltam elájulva,igaz rettentő sok minden van,főleg sportolóknak szerintem,de az árak.....?????
Ami meg olcsó,az sz@r is :cry: :cry: :cry: bocsi...
Biztos ki lehet fogni a jó cuccokat,de mi amihez odamentünk szinte rögtön vissza is tettük... :oops:

Sajnálom a pánikrohamodat,remélem nem sűrűn jön azért elő,igaz,most már jön a hosszú tél,de reméljük azért lesznek még szép idők,és ki lehet majd mozdulni....biztos jót tett a vásárolgatás az Europarkban,és természetes,hogy hiányzik a picikéd...

És akárhogy nézem,meg próbálok visszaemlékezni,de rajtad egy deka felesleg sincs :D nemhogy egy egész kiló,te jó ég!!!!!Vagy azt hova dugtad? :D :D :D :wink:

Én sokszor adtam bébikaját a Dávidnak,mindig volt valahol akció,ilyenkor betankoltunk(Rossmanba is mindig van például)....,úgy éreztem akkor,hogy az se egészségesebb,amit én főznék neki,sőt ki tudja milyen a zöldség,gyümölcs amit veszek,nem-e van tele permetzve mindenféle méreggel???ha meg "bió" akkor meg tök rohadt volt némelyik akkor azzal ment el az idő,mig megpucoltam.....
Persze a bébikaja se minden bió és ellenőrzött,de talán jobban odafigyelnek a gyártásuknál,termesztésüknél....a másik dolog az idő volt,ami sokszor vissza rettentett,amúgy is lassabb vagyok sztem,mint egy átlag anyuka,de nem akartam elvenni ezt az időt a Dávidtól,meg sokszor már nem tudtam mit kitalálni,bébikajából meg olyan sok fajta van.....és úgy gondoltam,hogy abban biztos benne van minden,amit én lehet,hogy nem raknék bele itthon????

Nem olcsó az tény,főleg,ha már nem elég neki egy nap egy üveg,de nekem sose kellett egy üvegnél többet adnom neki,később a Junior menüt vettem,és abból is elég volt egy 1 napra,itt az a gáz,aki több üveggel is bevág egy nap. :D

És hajrá szorítunk nektek is,hogy simán menjen!

Kicsilány!
Tényleg kár,hogy ti se jöttetek.....de az a lényeg,hogy már jobban vagytok,és legközelebb tuttira összehozzuk...

Nekünk nincs járókánk,az utazóágyat használtam járókának,de nem volt benne 10 percnél tovább egyszer se,inkább csak akkor,amikor elmentem WC-re és akkor beletettem,de amúgy nem ,inkább a földön volt el jobban.
Anyóséknál volt egy lent,de az se volt kihasználva az tutti,mndig belerakták,telepakolták játékokkal,de csak akkor volt el a Dávid,ha szórakoztattuk,amúgy nem,akkor meg minek? :(

nekem volt annak idején és nagyon jól elvoltam benne,szóval gyereke válogatja,ha úgy érzed,hogy Pogika ellenne benne akkor természetesen azt javaslom,hogy szerezzetek be egyet,de azért,hogy a helyet foglalja,azért nem szabad. (ez csak az én véleményem)

Na remélem nem hagytam ki semmit,de szóljatok rám bátran....

Szép hetet kívánok Mindenkinek,remélem még tudok jönni:Ildikó
ilgya1

Köszi Gombócka, akkor megnyugodtam, kaja ügyben is és légzésfigyelő ügyben is. Mindig azt hiszem, hogy én vagyok túl parás, de olyan jó hallani, hogy más is hasonlóan gondolkodik.

Ildikó, örülök, hogy ilyen sokat írtál, köszi neked is a bíztatást szopi-téren. Nem arról van szó, hogy teher szoptatni, hanem inkább az, hogy a súlyom aggaszt, erre mindig is kényes voltam, és most meg utálom magam, és ez ráül a hangulatomra elég sokszor. Én se tudok varrni, csak próbálgatok, ha lesz időm, akkor belejövök szerintem, csak mindent magamnak kell kitapasztalnom, ami miatt lassabban megy majd. A bébiételes gondolataiddal egyetértek, szerintem sem feltétlen jobb, amit én főzök, arról nem is beszélve, hogy én pl. bébiadagot nem is tudok főzni, mert mindig egy hadseregnek főzök...
szabus

Sziasztok!

Ildikó,
De jó, hogy ilyen sokat írtál! Jó sűrű programjaitok voltak tényleg!

Képzeljétek, tegnap már megette Melinda a főzött répát, az utolsó falatig :) Nem mondom, hogy olyan lelkesen, mint a gyümit, de azért már nyitogatta rendesen a száját. Hihetetlen, milyen dolgoknak tud örülni az ember :wink:
Ma még répát eszik, hogy hozzászokjon, holnap megpróbáljuk a krumplit. Aztán vegyesen.

Úgy látszik megijedt, hogy anyagilag tönkremegyünk az ő kajálása miatt, hogy egyem a szívét... :wink:

Kép
szeee

Ezt a levelet kaptam, címe, jól gondold meg a gyermekvállalást, jópofa!

Az első 6 hónap

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között

- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis,és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel…
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal…na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat .
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.
szabus

Sziasztok!

Látom nem nagyon jár senki erre. :(
Szabus,
Jópofa ez a lista :lol: És milyen igaz :wink:

Képzeljétek, úgy néz ki, hogy Melinda alsó két középső foga egyszerre jön :shock: Legalábbis nekem úgy tűnik, mintha mindkettőnek kinn lenne a legteteje.

Tegnap már kora reggel annyira nyűgös volt (gondolom ez miatt), hogy rávetemedtünk a Viburcol kúpra. Úgy néz ki bevált. Nem lett jókedve, de legalább csendben volt...
Tegnap krumplit főztem neki ebédre. És ette, szó nélkül. A végén belekevertem egy kis répát is (mert azt is főztem a biztonság kedvéért, ha nem enné a krumplit). Úgy meg egyenesen imádta. Tök jó :)

Nálatok mi újság?

Kép
szeee

Sziasztok,

megjöttünk, most már itthon vagyunk.
Jó volt egy kis dédizés, ki tudtam én is kapcsolódni, persze Mincsi levette az egész családot a lábáról, nagyon tetszett neki, hogy mindenki vele foglalkozik. :lol:

Szabus,
ez a lista tényleg nagyon igaz, jókat derültem rajta. :wink:

Szeee,
tök jó, hogy így megy a hozzátápi, csak így tovább, hajrá Melinda.
Nálunk a Viburcol kúp nem jött be. Úgyan olyan nyügi volt tőle, pedig nagyon bíztam benne, hisz homeopátiás.
Nálunk még mindig nincs fog, de 2 napja megint nagyon túr a szájában.

puszi megyek, mert felébredt!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Kicsit sűrűek a napjaink így rikábban tudok jönni. De most már lassan meglesz a járóka, rendelés alatt van, így majd lesz kis időm házimunkát végezni és ide járni is! Nem kell egyfoltában Pogi mellett lenni, hogy mikor mit rámol át. Tegnap érdeks dologra lettm figyelmes utánam mondta, hogy ba-ba és ma-ma! Persze nem mindig csak ha olyanja van. De azért örülök neki. :)
Voltunk tegnap mekibe és kiróbáltuk ott az etetőszéket, mivel nekünk még nincs. Hát nem jött be neki. :( Talán ha kaját is kapott volna másként történt volna?
Meg van végre a keresztelő napja is 19-én lesz, már nagyon várom. Hétvégén veszünk neki valami csini rucit is.

Szeee: Örülök, hogy jól haladtok a hozzátápival. Ha jól emlékszem te adtál fruttapurát Melindának igaz? Mi is kipróbáltuk és Pogi imádja! Mi krumplit még nem ettünk. Csak gyümit kap mert más nem jött be neki. Így gondoltam marad egy kis ideig még a gyümi és a tejpép. A vibrucolt én is kiakarom próbálni, főleg mert mindenhonnan azt hallottam hogy jó!!
Grat a két kis fogacskához! :lol: :lol:

Szabus: ez tök jó volt. Szerzett pár vidám percet.

Ildikó: Örülök, hogy írtál és hogy jól vagytok. Már nagyon kiváncsi vagyok a lánykádra. Név ügyben született már döntés?
Sztem eleinte Pogi nem lesz el a járcsiba, de muszály neki, mert nem bírok tőle semmit se csinálni. Először a kiságyra gondoltam, hogy oda teszem de ha azt megutálja még aludni sem fog benne, így inkább mard a járóka! Hátha megszokja. Végül is nem lenne benne egész nap csak olyankor mikor lábalatt lenne. Ez nagyon gonoszul hangzik?

Gombocka:
Örülök, hogy tudtál pihenni. Nem is csodállom hogy mindenkit levesz a lábárol. Annyira kis tündér.

Na most már megyek mert látom "szófosásom" van!
Puszi

Ja és frissült a kiscsaj oldala! :lol:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?