Sziasztok!
Bocsesz,hogy megint úgy eltűntem,de ti olyan aktívak vagytok,hogy lehetetlen követni
Pénteken játszóházban voltunk,majd délután elmentünk a Cobra játéknagyker.-be ajándékokat venni a keresztfiúnk (a másik)
2 éves lett. (Persze sikerült egy két cuccost Dávidnak is beújítani
)
Szombaton gyerekzsur,délelőtt meg elkezdtem összecuccolni a korházi pakkomat,és össze is irkáltam,hogy még mik hiányoznak.Szerencsére nem sok mindent kell vennem...
Este későig buliztunk,majd vasárnap elutaztunk anyósomékhoz a telekre.
Ma meg ismét játszóházban voltunk délelőtt,de ma nem kell mennem angolra délután,így gyorsan leültem,mert sok az elmaradásom,és másik topikokban is jól el vagyok csúszva....
De most úgy döntöttem,hogy itt kezdek és ha törik,ha szakad írok pár sort....
akkor csütörtöktől-----
Gombócka!
Örülök,hogy segítettek a villamoson,jó hallani,hogy vannak még ilyen emberek is....
Nem hiszem,hogy elkaptuk,mi legalábbis biztos,hogy nem....eddig még nem jött ki semmi rajtunk,lekopogom.....de ha betegek is leszünk,nem tőled van.....ez egy ilyen időszak,nem mindig tudod elkerülni.....
Olyan aranyos képeket tettél fel Mincsikéről.....azta mennyi lufi!!!És milyen aranyosan nevet hozzá,tök ari!
Nekünk békacomb helyett bálnácskacomb jutott...nem tudom különben mire való,mert csuszásgátló,de ekkora?
jár a Kismama vagy megvetted?Csak azért kérdezem,mert megjött már az új szám,láttad,hogy a szüléstörténeteknél az egyik kismama is a Fazekas doktornál szült? Sőt van még egy szüléstörténet az Istvánban és ott is csupa jót mondanak.....
ez olyan jó ilyenkor kicsit megnyugszik a szívem....
Most tartok a villamosozásnál
,hát elhamarkodott voltam az előbb,mégiscsak az emberek többsége bunkó és érzéketlen...én tényleg nagyon sajnálom az ayukákat,akiknek ezt naponta át kell élniük,persze jó kis edzés,de szerintem nem ilyen fajta tornára vágyik az ember,szülés után...
most meddig tart felsegíteni a lépcsőn egy babakocsit?
Én nem tudom,de nem lenne pofám megkérni senkit,hogy segítsen,ha nem látják maguktól,hogy szenvedek,akkor még azért is megoldom egyedül....
tudom,hogy hűlyeség,de nekem is van büszkeségem...persze,ha megkérdezik,hogy segítsenek-e akkor elfogadom,de hogy én odamenjek valakihez,az kizárt....
Jó utat nektek és pihenjetek sokat!!!Használd ki,hogy Mincsike dédimamázik...
Sógornőjelölt:)
Ugyanarról a személyről beszélsz????
Úgy utálom,ha valaki nem veszi a lapot,főleg,ha pici gyerekről van szó,nem hiszem el,hogy nem lehet rá tekintettel lenni..
Szabus!
Én is remélem,hogy legközelebb titeket is megismerünk személyesen...
Tök aranyos a párod,hogy ilyen meglepiket okoz,majd ird meg,hogy milyen helyet választottál!
És természetesen,ha a szopinál,úgy érzed,hogy vége,akkor ne legyen lelkiismeret furdalásod,hogy fogyózni akarsz...mert erőltetve neked se jó,és Zazinak se.
fontosabb a kiegyensúlyozott anyuka,mint egy erőltetve szoptatott 1 éves baba.Ez a te döntésed,ha ez neked már nem okoz örömöt,akkor válaszd el,a 6 hónap kizárólagos szopi is szép teljesítmény.
Főleg,ha ilyen jó uton haladtok a mellétáplálással...
Nekem is van varrógépem,de varrni sajnos nem tudok...
Akkor vettem,mikor terhes lettem a Dáviddal,gondoltam,majd szépen megtanulok varrni,amíg itthon vagyok vele,úgyis olyan sok időm lesz,miért ne használjam ki???Persze szép elgondolás volt.......ha kétszer elővettem a két év alatt,akkor sokat mondok,még befűzni se tudom
És te tudsz?
Az óraátállás egyelőre nem okoz gondot,sőt jó írányba változtatta meg az alvásunkat,tmert most délután 1-kor alszik el,eddig úgye 2-kor aludt
Szeee!
[quote] írta:gy látszik sok volt neki ennyi jó pasi...
-ez annyira aranyos volt
Sajnálom,hogy rosszul indult a pénteki napod... a vízes dolgon én is kiakadtam,azért ez röhej,amit néha művelnek....és ráadásul a környéketek teli van kisbabával...
Mi már voltunk a Dechatlonban,és vettünk is egy pár cuccot....,Dávidnak cipőt (ócska) és tréninget,meg apának kapucnis pulcsit,én megmondom őszintén nem voltam elájulva,igaz rettentő sok minden van,főleg sportolóknak szerintem,de az árak.....?????
Ami meg olcsó,az sz@r is
bocsi...
Biztos ki lehet fogni a jó cuccokat,de mi amihez odamentünk szinte rögtön vissza is tettük...
Sajnálom a pánikrohamodat,remélem nem sűrűn jön azért elő,igaz,most már jön a hosszú tél,de reméljük azért lesznek még szép idők,és ki lehet majd mozdulni....biztos jót tett a vásárolgatás az Europarkban,és természetes,hogy hiányzik a picikéd...
És akárhogy nézem,meg próbálok visszaemlékezni,de rajtad egy deka felesleg sincs
nemhogy egy egész kiló,te jó ég!!!!!Vagy azt hova dugtad?
Én sokszor adtam bébikaját a Dávidnak,mindig volt valahol akció,ilyenkor betankoltunk(Rossmanba is mindig van például)....,úgy éreztem akkor,hogy az se egészségesebb,amit én főznék neki,sőt ki tudja milyen a zöldség,gyümölcs amit veszek,nem-e van tele permetzve mindenféle méreggel???ha meg "bió" akkor meg tök rohadt volt némelyik akkor azzal ment el az idő,mig megpucoltam.....
Persze a bébikaja se minden bió és ellenőrzött,de talán jobban odafigyelnek a gyártásuknál,termesztésüknél....a másik dolog az idő volt,ami sokszor vissza rettentett,amúgy is lassabb vagyok sztem,mint egy átlag anyuka,de nem akartam elvenni ezt az időt a Dávidtól,meg sokszor már nem tudtam mit kitalálni,bébikajából meg olyan sok fajta van.....és úgy gondoltam,hogy abban biztos benne van minden,amit én lehet,hogy nem raknék bele itthon????
Nem olcsó az tény,főleg,ha már nem elég neki egy nap egy üveg,de nekem sose kellett egy üvegnél többet adnom neki,később a Junior menüt vettem,és abból is elég volt egy 1 napra,itt az a gáz,aki több üveggel is bevág egy nap.
És hajrá szorítunk nektek is,hogy simán menjen!
Kicsilány!
Tényleg kár,hogy ti se jöttetek.....de az a lényeg,hogy már jobban vagytok,és legközelebb tuttira összehozzuk...
Nekünk nincs járókánk,az utazóágyat használtam járókának,de nem volt benne 10 percnél tovább egyszer se,inkább csak akkor,amikor elmentem WC-re és akkor beletettem,de amúgy nem ,inkább a földön volt el jobban.
Anyóséknál volt egy lent,de az se volt kihasználva az tutti,mndig belerakták,telepakolták játékokkal,de csak akkor volt el a Dávid,ha szórakoztattuk,amúgy nem,akkor meg minek?
nekem volt annak idején és nagyon jól elvoltam benne,szóval gyereke válogatja,ha úgy érzed,hogy Pogika ellenne benne akkor természetesen azt javaslom,hogy szerezzetek be egyet,de azért,hogy a helyet foglalja,azért nem szabad. (ez csak az én véleményem)
Na remélem nem hagytam ki semmit,de szóljatok rám bátran....
Szép hetet kívánok Mindenkinek,remélem még tudok jönni:Ildikó