Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyors bekukkra jöttem mert Dani alszik és takaritok (pénteken mindig "muszáj", h hétvégén ne kelljen ezzel tökölni és a család azt csinálhassa amit akar :wink:

Tali ügyben egyenlőre nem nyilatkozom mert 1 béna vagyok és már évek óta nem vezettem 2 Pestre amugy sem mennék egyedül mert ugyan sokszor járunk teljesen hülye vagyok hozzá :oops: 3 két ilyen gyerekkel egyedül plázába :?: :lol:
Szóval minden apán mulik.....dec. elején fogunk menni a cirkuszba Lilivel és lehet, h előtte már nem lesz kedve ilyen kiruccanáshoz.

Majd meglátjuk :wink:
Szép napot mindenkinek :lol:

Kép
Kép
mókuska

daragaluskaleves, tészta husival és tiramisu - fincsi ebédem volt !

logisztikán dolgozom, beszerzőként

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

most mérekeztem meg az üzemi orvosnál, 58 kg vagyok fehérneműben !!!!!!
végre híztam !!!!!!! :D :D :D :D

vvviki

négykor lépek hazafelé !

kellemes napos hétvégét !!

apát ne kíméljétek !!! :oops:

vvviki

Viki,
Nallatok van uzemi orvos?
Es figyeli a sulyodat?
Akkor most van 3kg + ?
Csaszarszalonna es hagyma vacsorara....biztosan ugrana fel meg 1-2 kg :wink:

Nallun a menzan Fish & Chips volt. Minden penteken ez van :?

Mokuska,
A gyerkocok biztosan elveznek a talit, rohangalnanak korbe korbe es egy csomo kismami vigyazna rajuk :)

Kép
icus

az otthoni mérlegünk nem jó, és havonta egyszer megméretem itt magam

a hagymát imádnám, de a gyomrom már kevésbé szereti.. :cry:

vvviki

már itthon vagyok !

a páromnak becsípődött az ideg a derekában, de azért elment pecázni

a zokniját sem tudja egyedül felhúzni :cry:

vvviki

Na hellóka!!!!!!A tickerem nem számol,valamit elsz@rtam 8) Kezdhetem elölről :x :x de nem ma,mert hulla vagyok,ezért nem is írok külön mindenkinek!!!A nagy hajtás most hétvégén lesz,megyek fürcsizni és lelkileg felkészülök!!!!egyébként most vágtam be egy nagy adag bablevest.....fini lett!!!!!!Puszi mindenkinek!!!

Kép Kép
meli1118

Csináltam egy újat!!!!!Ez is édes,nem????Nem annyira fiús,de én nem csípem a kéket.....az előző is azért lett zöld!!!!!Na mindegy,ez így most egy ideig jó lesz!!!Jó éjt!

Kép Kép
meli1118

hol vagytok ?

jó éjt !!

vvviki

Sziasztok!

Na hiába igértem nem tudtam többször jönni.
Most míg jó az idő Adrika szobáját nagytakarítom, most az apróbb dolgokat selejtezem. Tegnap raktam egy csomo puzzlet, mert amiből hiányzik egy csomó nem fogom tárolgatni :roll:

Éjszaka olyan rosszul lettem :cry: Tegnap végre kiváltottam a viszérre felírt gyógyszert Detralex. Na ráadásul mivel napi 2 db.-ot kell szednem szülésig megvettem valami 4500 ft.-ért a 60 db.-osat
Éjszaka 11 órakkor arra ébredtem, hogy valami nem stimmel. :( Melegem volt, rázott a hideg, úgy izzadtam, hogy na ( hozzáteszem nem vagyok egy izzadós fajta) görcsölt a hasam, de azt éreztem, hogy nem terhességi hanem inkább olyan mint hasmenéskor. :( Na majd egy órát szenvedtem, viszont rögtön eszembe jutott, hogy megnézzem a gyógyszeren milyen mellékhatásai vannak. Persze oda azt írták, hogy ritkán gyomorpanasz és ideges eredetű zárójelbe neurovegetatív panaszok.
Na most reggel utánanéztem a neten mi is a neurovegetatív panasz, na elsősorban változókorban előforduló hőhullám, álmatlanság, izzadás, ingerlékenység, kimerültség, bőrszárazság, egy szóval kész főnyeremény. :cry:
Ja és konkrét erről a gyógyszerről azt írja, hogy gyakori bél és gyomorproblémák, na nekem a hasam is megy, és fáj, és ott is a neurovegetatív panaszok. :cry:

Szóval kipanaszkodtam magamat :wink: bocsánat, ha kicsit jobb kedvem lesz és rendesen észhez térek írok bővebben.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi
jó reggelt !
nagyon együttérzek Veled !
én annak idején a vas tablettától voltam nagyon rosszul
egy vírusfertőzésre kapott gyógyszertől pedig hallucinációm volt !!!!!
igyál sokat ! én nagyon hasmenéses vagyok, ezért rengeteget iszok olyankor !
panaszkodj nyugodtan !!!

vvviki

hol vagytok ???

hogy vagytok ???

vvviki

Hello,
üvegfestéshez kerestem karácsonyi sablonokat, amikor ráakadtam erre az oldalra: babázással kapcsolatos letölthető dolgok vannak rajta:
http://www.freeweb.hu/nlctb/baba.php

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

remélem, mindenki jól van !!!!

Meli
munka után pihenj !!!!!!

Gabi
hogy vagy ???????

vvviki

Sziasztok!

Hol van mindenki?

Viki
tegnap reggel vettem be gyógyszert együtt az Elevittel, úgy nem volt annyira rossz. Este kihagytam, most megint veszek.

Kata
sablonos oldalam nekem is van felírva. Találtál már?
Ahol nagyon szépek vannak, egy csomó Disney is, már arra nem emlékszem, hogy karácsonyos van e?

http://www.ingyenkifestőkönyv.lap.hu

Mindenkinek jó pihenést!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kata
nem jól írtam :oops: bocsi

http://www.ingyenkifestokonyv.lap.hu

És meg is néztem van karácsonyi 3 oldal, és még Disney-s karácsonyit is találsz :wink:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt,
köszi, ezt is megtaláltam már. Te mikor teszel fel pocis képet? Már biztos nagy pocid van neked is! Látom már tuti, hogy Eszti lesz!! Nincs is más név, amiben gondolkodtok??

Kép

Kép

hoppá

jó reggelt !

na, itt az ősz, a napocska elköltözött Brazíliába... :cry:

mostanában nagyon sokat tanulok, házi dolgozatokon bütykölök, és így a baba-témára nem sok energiám van gondolni, és ez szerintem jót tesz :?

annyira belemerültem a gazdaságpszichológia tanulásába és a politológia dolgozatomba, hogy hirtelen nem is tudtam, mikor kellene pirinek megérkeznie :shock:

november 10-11 ismét Szilvásváradra megyünk kommunikációs tréningre és ott van egy medence is, nem szeretném, ha piri akkora időzítené az érkezését ! :x

már két hónap sincs karácsonyig !
én már most kinéztem az ajándékokat, csak az anyagi fedezet hiányzik még hozzá :lol:

ma tökéletes időjárás van a baba projekthez !!! :oops: :wink:

vvviki

hol vagytok ?

remélem, mindenki jól van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vvviki

belevetem magam a tanulásba, utána pedig focimeccset nézek

jók legyetek !

vvviki

Hello, majd ha olvastok, lenne egy kérdésem:
volt már valaki felfázva? Néha szúrkál a hasam, de mindig, ha éppen leülök!!!! Nem kell sokszor pisilnem, pedig állítólag ez is a felfázás jele. Idegesít, mitől lehet! Csütörtök este nézett meg a doki, akkor minden oké volt. Vagy ott kaptam el valamit??? Semmi más bajom nincs. Mi lehet ez?

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,tegnap nem jöttem,mert nagyon fáradt voltam,ma a rossz idő miatt kicsit kevesebb vevőnk volt,de legalább hamar végeztem és nem is hajtottam meg magam nagyon!!!!!Megyek filmet nézni!!!!!Holnap jövök!!!Mindenkit puszilok!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!Meli!!!Kiméld magad!!Pihizz sokat!!Hiszen ez bármilyen hihetetlen,de MÁR a baba is érzi!! :wink:
Hoppá!Nem vagy Te terhes?Nekem egy barátnő mondta,amikor sokat kellett járnom pisilni,és szúrkált alul,hogy EZ NEM FELTÉTLEN felfázás!! :wink:
Na megyek még egy kicsit pihizni,mert elég durva volt az elmúlt két nap!!
Holnap jövök!Puszi mindenkinek!

Kép
bea27

Bea,Meli
pihenjetek sokat !!!!!!!!!!!!!!

Hoppá
én is hallottam olyat, hogy ez a babásodás jele is lehet !!
én már voltam felfázva, akkor rettenetes a pisilés, állandóan pisilned kell, de nagyon, csak néhány csepp jön, de az nagyon csíp ! bocsi a részletességért
szerintem kérj az orvosodtól vizelet vizsgálatot !!!

vvviki

Nem lehetek még terhes (legalábbs nem hiszem, hogy a fogantatástól számított 4. napon már ilyen jel lenne...

Vvviki, nekem nem rettenetes a pisilés, semmi bajom vele... Még nem akarok dokihoz menni ezzel, mivel csak ma reggel kezdődött. Most éppen nem érzem, hogy szúrna.

Kép

Kép

hoppá

Most semmi különöset nem érzek. Lehet, hogy el is múlt...

Kép

Kép

hoppá

Na, látom, megint egyedül beszélgetek magamban, úgyhogy ennyit mára.

Puszi mindenkinek.

Bea, a vonalzód azt írja, Ádika bőre MÁR nem olyan ráncos!

Kép

Kép

hoppá

Árírtam a vonalzómat az aktuális ciklusomra, most 29 napra kell megjönnie. Kíváncsi leszek...

Jó éjt

Kép

Kép

hoppá

árírtam=átírtam

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt,

ma már nem szúrkál semmi, csak egy picit, ha leülök. Ennyi.

Na megyek. Puszi

Kép

Kép

hoppá

Szia Hoppá,

nem lehet tüszőrepedésed, nekem akkor szokott nagyon szurkálni, mert az kb. 3 nappal a pé után jelentkezik, akkor van a legnagyobb esélye a megtermékenyülésnek.

Ugorj rá apára a biztonság kedvéért. :oops:
Vendég

Jó reggelt lányok!
Hoppá: tényleg dobd be magadat, hátha repizel, ahogy Sziszi mondja. :wink: Én most voltam felfázva, az tényleg fájdalmas pisivel jár főleg a vége felé, de neked szerintem nem az van,ha mégis meg akarod előzni biztonság képpen igyál zsurló teát, az segít, plusz sok folyadék.
Meli: kipihizted magad kicsit? Rókacsalád merre van?
Én holnap még valószínűleg leszek veletek, aztán egy vagy két hétre kicsit eltűnök, addig nem lesz előreláthatólag netem, de majd igyekszem belesni valahonnan.
Remélem sok jó hírt fogok olvasgatni

Andi
candi

Gyerekek találkozó időpontján gondokodtatok már? Van már valami tippetek? Málna írt egy táblát ki kéne tölteni.

Andi
candi

helló Mindenkinek !

hogy vagytok ?

szerintem piri jönni fog, mert 5 napja naponta rengeteget pisilek, és úgy fájnak és dagadnak a melleim, hogy nagyon.

vvviki

ma itt a cégnél minden férfi hisztis !

vvviki

Jó reggelt! :D

Rögtön a hétvége legfontosabb eseményével kezdem – bocsánat… :oops:
Nyúlgyereknek majdnem lett új nyúlbarátja!
Tegnap este vacsorázni voltunk az anyuéknál (hogy én ezeket a meghívásokat meeeenyire szeretem :roll: ), és már sötétben hazafelé mentünk, amikor egy kis állat átugrált előttünk az úton.
De nem úgy, ahogy egy kutya vagy egy macska szokott, és ahogy elmentünk mellette, láttam, hogy egy NYUSZI!!! :shock:
Nekem sem kellett több, szerencsére én vezettem, nem kellett apát fűzni, hogy álljon meg, így rögtön satufék, vészvillogó fel, a kocsit elengedtem az út szélén, és áttrappoltam a füleshez az utca túloldalára.
Egy felnőtt nyuszi volt, barna színű, fehér „övvel”, és bámult rám. Én meg vissza rá. :D
Nem nagyon mertem közelebb menni, mert mindezt a 70-es úton, Érdligetnél adtuk elő, elég nagy ott a forgalom, még este is, nem akartam megijeszteni, hogy aztán páni félelmében a kocsik alá rohanjon. :?
Így csak méregettük egymást, aztán szépen lassan közelítettem felé. Nagyon szelíd volt, mert nem rohant el.
Igazából nem tudtam, mi tévő legyek, a saját nyulamat is csak minimum 3 fős családi kommandó segítségével tudom az anyuék zárt kertjében elcsípni 8) , nemhogy egy idegen nyulat…
Aztán ahogy közelítettem, csak megérezte, hogy fülön akarom csípni, így elsétált. Így csak beszélni tudtam vele, hogy vigyázzon magára, kerülje el a kutyákat, macskákat, és hogy óvatos legyen, és messzebb tereltem az út szélétől. Aztán apa nekiállt dudálni, hogy menjünk már, így elbúcsúztam tőle. :(
Hazafelé azon gondolkodtam, mit tehettem volna másképp. Ha esetleg apa kiemeli a hátsó felét a meleg kocsiból és segít nekem elkapni. Vagy ha ravaszabb vagyok, és rögtön lecsapok rá. Nem tudom. Éjszaka nyulakkal álmodtam, de rosszakat, remélem a kóbor fülesnek nem lesz baja. :cry:
Bár nagyon kicsi esélyt látok rá, egy 60,000 lakosú város utcáján kóborló nyuszi számára… :cry:

Talira nekem bármelyik időpont jó a szombatok közül

Eszti, én is élveztem tavaly az új lakás karácsonyi díszbe öltöztetését, még nyúlgyerek is kapott díszt a szobájába. Mellesleg az volt a kedvenc szórakozása, hogy a karácsonyfáról az orrával addig birizgálta a lenti díszeket, amíg megadták magukat, és szépen leestek… :twisted:

Mókuska, nagyon szép történet és nagyon optimista!!! :wink:

Kata, nagyon örülök, hogy jól van a méhecskéd, és remélem, mihamarabb találkozik egy virágszirommal, amelyik jóóól beporozza :wink:
(Tudom, hogy ált. fordítva történik, de nekünk most a méhecske a fontos)

Gabi, hurrá, még megvan a fületlen nyuszika! Aggódtam a sorsa miatt, de úgy látom, a szomszédban a kisebbség is megértésre talál :D :lol:

Andi, apa úgy vasal nálunk (hehehe, jól látjátok, nem Ágika, hanem apa…), hogy nem tesz vizet a vasalóba, hanem virágpermetezőből vízzel spricceli a ruhát. Így nem kell állandóan tisztogatni a vasalót. Anyu pedig desztillált vizet használ – bár néha az is bevízkövesedik :?

Icus, biztosan klassz volt a párizsi hétvége. Szép időtök volt?

Vvviki, íme nyúlgyerek az egyik macskabarátjával anyuéknál a kertben (az edzőtáborban :lol: )
Kép
Ami a szétszórtságot illeti, eddig sem voltam valami nagy spíler, de mostanában a sokéves átlagnál is hülyébb vagyok :oops:
De ez NEM jelent semmit rád nézve, minden terhesség – még egyazon emberkénél is – más és más :!:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!!!!Pont most hánytam egy keveset,úgyhogy csúcsformában vagyok!!!!!!De ennek ellenére nagyon örülök neki és minde nem babásnak hasonló jókat kívánok!!!!!!Kata,én pé után 5 nappal már éjszakánként 5x6x felkeltem pisilni,szóval amint felment a hőm ez volt az első jelem....úgyhogy csak vigyázz magadra!!!!!!!
Most nem írok többet,mert rosszul vagyok,ledőlök....puszi

Kép Kép
meli1118

Meli, jobbulást!!!
És pihenj sokat, az segít.

Én a kedvenc első időszakomban azzal reklámoztam a terhességet, hogy ez egy nagggyon különleges állapot, mert rögtön hányás után is tudsz enni, és fordítva is működik, szóval a sorrend szabadon választható... :shock:

:roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Musz
De szép nyuszi nyulgyerek :lol: Olyan édesek a cicával :wink:

Ma van a 7. házassági évfordulónk :lol: Szerettem volna apával elmenni moziba (kb. 6 éve voltunk utoljára :? ), de itt még nem játszák a Szabadság, szerelem c. filmet -ez érdekelt volna mostanság legjobban. Aztán kinéztem, h az Afrikai szeretők viszont most megy -ezt meg akartam venni könyvben, de még nem jutttam el addig. Szóval mondom apának, erre a válasz: most együtt akarunk lenni v. ki akarok tolni Vele, h ilyen filmet akarok megnézni/megnézetni :twisted: Mondjuk az az egy zavart volna, h 3/4 6-tól van és kb. este 8-ig tartana ami már erősen fürdetési idő.... Na mindegy, igy nem lesz semmi, kicsit megsértődtem :wink: :lol: . Azért az egyik kedvencét főzöm, sztrapacskát :lol:

Kép
Kép
mókuska

Musz
annyira gyönyörű nyúlgyerek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imádom az állatokat !!!!!
én még a csigákat is felszedem a járdáról, nehogy összetapossa őket valaki ! :o

az állandó pisilésem és a melleim dagadása nem múlik :cry:

vvviki

Sziasztok!

Mókuska

Ezer bocs és száz anyamedve!!!,hogy kihagytalak a táblából.
(most jön a magyarázkodás)
A babatáblából másoltam a neveket...és ott mint harmadik gyerkőcre gyúró nem szerepelsz,sajnos...kihagytalak.
Mégegyszer :bocsi!!!

Meli

Bableves...nyam.-nyam
Nálunk múlt héten volt.Máté csak a babokat pecázta ki belőle,meg egy kis répát.Aztán egésznap kiabált:Máté pukizott,Rityirutyi volt :lol:
Nem sokára mész a doktorbácsihoz! :wink:
NAgy a hajtás?Tudsz pihenni?
Hányás...Én nem szeretk hányni,úgyhogy azt kihagynám...ha lehet

Muszkuru

Gundelista - sztahanovista - greenpeac aktivista :wink:
Ne rágd magad.Lehet,hogy szegény úgy megvolt rémülve,hogy megsem tudtátok volna fogni.Ki tudja miért kóborlt el.
Én most halloween-re csináltam üvegmatricákat,meg egy kis őszi hangulatut.A húsvéti képeket múlthéten szedtem le... :shock:

Bea

sikerült a hírdetést megcsinálni?

Takidó

Hol jársz?Mi van veletek?

Anna

Eltünt...

Zsizsik

Szintén zenész...

Hoppá

Lehet,hogy tényleg peteérés...Nem nézte,hogy vannak e petéid érés közelben?!
De azért jó,hogy máris zöld utat kaptatok!!

Kis_plutó

Hogy vagy?minden rendben?

vvviki

fent vagy a iwiwen?
Mindenhol hisztisek a pasik.A tüneteid jelenthetnek mást is....

Icus

Még ez az év van hátra.Pontosabban 2 félév.Aztán meglátom mi lesz.
Pont most a hétvégén olvastam a suliban,hogy már nemcsak a szolnoki főiskolára lehet innen tovább menni,hanem a gödöllői egyetemre is.Szóval most gondolkodom.Gödöllő csak 15 perc...Szolnok 2 óra...Azt hiszem döntöttem :lol:
Szüreti bál:
Fél 10-korkb.15 ember tántorgott...Mi meg Szegedről hívtunk vendégeket,hogy majd milyen jót bulizunk... :oops:

Pénteken nem voltam suliban,mert Apával elmentünk lakásavató buliba.Egy (nekem már csak volt) kollégám tartotta.Furcsa volt találkozni velük,már nagyon nem éreztem közéjük valónak magam.Főleg,hogy a legtöbb szingli.És ebből kifolyólag még ráadásul irigy is.Család,gyerek,szerelem,nyugi :wink: Na ettől éreztem utána sokkal jobban magam :wink: Hadd egye őket a penész.Mindenkinek áll,állt a zászló.Ja,hogy az elképzelések és a valóság messze áll egymástól :lol:
Éjjfél után jöttünk haza,ha nem kellett volna szombaton suliba mennem biztos tovább maradunk.

málna2162

Mókuska

Sztrapacska... :roll: :roll: :roll: Mondom a címet!!!

málna2162

Ja és gratulálok!!!!

Kicsit szétszórt vagyok ma :oops:

(Ki tud nekemérthető tájékoztatást adni a szocpolról?)

málna2162

Ági,teljesen igazad van az evéssel kapcsolatban:amíg eszek nincs semmi bajom,csak előtte meg utána :? most épp egy tejfölt eszek üres kenyérrel és nagyon bejön,annak ellenére,hogy nem vagyok érte odáig :roll: tudod,azért érdekes az élet:én még soha az életben nem találkoztam az út szélén nyuszival.....lehet,hogy a fülesek tudják,hogy kinek az útjába kell botlani?????

Kép Kép
meli1118

Szia Málnácska!!!!!Ismét csak elismeréssel adózom,amiért még téged hajt a tanulni akarás...én egy lusta dög vagyok,nem kezdenék bele egy újabb iskolába,viszont szívesen tanulnék jó kis szakmákat,pl.ingatlanközvetítő,lakberendező,kirakattervező.....minden,ami kreatív...kertépítő.....Andi,mehetek hozzátok :lol:

Kép Kép
meli1118

anyukámék lakása környékén este mindig sünik mászkálnak !!

vvviki

vvviki

ez egy kép akart lenni... :roll:

vvviki

megyek kajálni ![/img]

vvviki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: