Sziasztok,
Jól eltűntem Betegek voltunk, először én (ezt írtam), majd kicsilány hörgőgyulladást kapott a hosszú hétvégén. de most már sokkal jobb, nem volt lázas, kapott egy csomó kanalast, C-Vitamint, calciumot. Most már csak a C-Vitamint kell adni neki. És a Nasivint, napi 2x. Iszonyú jól eszik, jó a kedve, nagyokat hancúrozik. Olyan jó nézni! Egyre aranyosabb lesz!!!
Hozzátápi: reggel cicit kap reggelire, majd délelőtt valamilyen gyümi+ pici Sinlac+anyatejci, majd szopi, majd jön egy kb. 1 órás alvás, majd ebéd: Hipp főzelék, husis vagy husi nélküli, szopival, majd délutáni hancúr, alvás (kb. 1-2 óra), esteleg sétával egybekötve, ha olyan az idő, majd uzsi (gyümi, majd szopi), este Sinlacos gyümi anyatejcivel turbózva, majd fürdés, majd szopi és elalvás. Éjjel 11 óra alvás, 1 szopival. Ha valami más baj is van (poci fáj, rosszat álmodik, stb. akkor persze többszöri keléssel ).
na ez egy napunk egészségesen Hétfőhöz egy hétre megyünk dokinénihez vissza, akkor már az egészséges rendelésre. Akkor lesz mázsálás is.
Szerintetek Hipp-ből azokat, amik 5 hós kortól adhatók, de van benne tejpor pl. (Spenót), mi legyen??? Én nem merem adni neki... Meg egy csomóban van pl. hagyma, jódozott só. Ezt mire véljem 5 hós kortól???
Már nem fejek .. Minden OK, Laura még egyelőre minden kajcsinál szopizik is. Ezt mikor kell elhagyni szerintetek? Vagy egyáltalán: mik ezek a 2-3 tápszerek, illetve babatejek? Mikor kell adni a babának? Mikortól? És milyen pépet lehet adni neki reggelire szerintetek, amiben nincs cukor és tejpor? Most kicsi zsákutcában vagyok, mert a Sinlac-on kívül a többi pépben van cukor, úgy látom
Nagyon szépek a babák!!! Gratulálok hozzájuk!!!! Még még még képeket!
Évi77:)
Örülök Nektek, de komolyan! Olyan szép nagylány már Dóri! Mióta ül így meg egyedül? Laura is próbálkozik már, de egyedül még nem megy. De ölben már sokáig elüldögél.
Juca
Ha jobban leszel, csörögj rám, mesélek a hozzátápi kezdésről... Hosszú
Jobbulást kívánok!
Timi
Örülök, hogy Kristóf jobban van! nagyon helyes a képeken! laura még mindig odavan érte!!!
hozzátápival hogy álltok? vagy már kérdeztem?
norwell
nagyon ügyes Kendebaba! és már fogak is jönnek? ez igen!
ja, nálunk apa mindig azt mondja, h laura rábök majd egy digi cuccra, h aztt kéri karácsonyra...
panka
köszi a hiányolást, jól esett!
anikó
nagyon jó a kép a piciről! megnyugodtál már?
Puszilunk mindenkit, bocsánat, ha kihagytam valakit. mint látjátok, csupa kisbetű... itt a lányom és csapkodja az asztalt, sőt, már a billentyűzetet is
LAURA SPICE MAI KÉPEI