Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok :)

Úúúúú csajok de sokat írtatok, megpróbálok mindenkinek írni csak sietnem kell, mert ezer a dolgom, délután meg vendégek jönnek hozzánk :)

Cory
szintén köszi a választ, csak most akkor még mindig nem tudom hogy nekünk mink van :roll: ehhez én hülye vagyok :( de bízom hogy idővel megoldódik minden drasztikus beavatkozás nélkül :)

Évi
Dóri baba nagyon szép kisány :)

Anette
gyere bátran itt biztos kapsz jó tanácsokat, de írj magadról többett :)

bosco
én kiváncsi vagyok ám :D

a francba csörgött a telefon és Martin felébredt, :( na mindegy majd később folytatom :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés, légyszi nagyon gyors help!: Tomdi kb. 4 és fél hós kora óta 5-6 naponta kakkant. Most, hogy egy hete lassan már mást is kap, így is. Szegénykémnek ma van a 6. napja és most már tuti fáj a hasa, éjjel is tööbször kelt. Durrogni durrog, de kéne egy "árasztás" most már. Kakkantó módszereket szeretnék kérni! :!: :!: :!: :shock: Köszi előre is.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nyúlanyó: esetleg valami hajtós neki? Miket evett mostanság? A barack pl hajt. Vagy a szilva is jó lehet. Nálunk a glicerines kúp jött még be.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

sziasztok újra :)

na lepasszoltam a lányomnak míg gyorsan befejezem :)

Babetta
Levi nagyon ügyes lehet úszásban, de meg nézném vízalatt, olyan édesk mikor úsznak. Én annó a lányomat vittem, de sajna nem sokáig mert utálta :( írtózott a víztől :(
Gratula a felálláshoz, de innentől nem lesz szeirntem egy nyugodt perced sem, ezzel én is így vagyok mióta Marti áll, állandóan őt kell figyelnem mert minden hova főlkapaszkodik és kis butám azt hiszi hogy menni is tud és elakar indulni, már esett egy párszor de nem adja fel :)

Gyöngyi
én is a kamillát javaslom ha meg nem múlik akkor doki :) :(

Gaby
Nektek is gratula a felálláshoz :)

Babcika
Jó hogy Lilike már jobban van :)

Meli
Gombóc Artúr :lol: :lol: :lol:

Pusszi mindenkinek, remélem nem hagytam ki senkit :roll:
Szép napot :D

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Köszi Cory rád számítottam :D Barackot evett tegnap és sütő tököt is, meg körtét, az ugye fog....Szilvát megpróbálom, végül jöhet a glicerines kúp, erre nem lehet "rászokni"?

nyúlanyó

Nyúlanyó: attól, hogy egyszer adsz, nem fog rászokni :) Ne legyen rendszeres.

cory
Budapest

Köszi Cory :D Még annyi, ha adok neki, mikorra várható a "hatás"? Igaz, most adtam neki egy kis szilvát és 3 fele kap őszibarit, ha 5-ig nincs termés, akkor jöhet a kúp szerinted?

nyúlanyó

Vali: eszembe jutott, hogy ha nem viszi a botmixer a kajcsit, akkor én öntök hozzá egy kis vizet, hogy pépes legyen
szerintem a lukas rugikat, rucikat tök jól lehet használni pizsinek, legalábbis nálunk így szokás :lol:

Nyúlanyó: nagyon édik a gyerkőceid!!
Dorina most lesz 3 és hisztigép, nálatok volt /van ilyen??
Krumpli, alma nagyon fog. Nálunk a borsópüré, szilva és a kajcsiba tett olívaolaj hozta meg a megoldást.

Zsu69: nálunk a mosógépen van egy csomó "hűtőmágnes", nálunk is nagy játszóterület :)

Szelivi: nagyon ügyi lett a kiscsaj ( gondolom a tornától is)

Meli: én minden nap bűnözök egy kicsit, ebéd után igenis jár az édesség :D meg olyankor, ha úgy érzem megérdemlem :lol:

Gaby70: nagyon belehúzott a bébi, nemsokára szalad!!
:P

Becsi: jó, hogy jelentkeztél!! 3 gyerek mellett is lehet néha írni(na nem sűrűn) :lol: :D Nagyon édes a picilány!!!!

Ildi: ne ess kétségbe, Bettina lassan 9 hónapos, de szintén eldől!! :) :o

Anette 76: szia!! Írj bátran ha kérdésed van, tuti hogy valaki tudja a választ!!! :D

Évi: nekünk az átjárónál van a lakásban beszerelve hinta, nagyon imádják. Egyébként a hintázás jól hat a fejlődésre (agyi + mozgás)

Boscó: én is szoktam venni Kecskemétit, de én inkább a márka helyett az összetevőket nézem.
Mondjuk a Nestlében szinte mindegyikben van tej/tejszín, a Kecskemétit meg sokszor agyoncukrozzák.
A Humana ára meg az egekben van.
Milyen ízűt kaptatok??

Babetta: nemrég még sopánkodtál, hogy nem forog.. stb, most meg tessék, felállt :) Nagyon cuki!!

Gyöngyi: szerintem is mutasd meg dokinak akiben megbízol, főleg ha folyása is van. Sokáig volt beteg a múltkor, lehet hogy még annak a maradánya, ráhúzódott :(

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nyúlanyó: nálunk a kúp hatott néhány perc alatt.

cory
Budapest

Cory: Te mindig gép előtt ülsz??
csak mert mindig szinte azonnal reagálsz

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: sokat ülök itt, mert itt szoptatok :) Ja, és innen belátom a nappalit meg a gyerekszobát.

cory
Budapest

Tünde:Alma-banánpüré csirkehússal,Őszibarack pulykahússal(ebben van cukor),Sütőtök csirkehússal.Ilyen ízűeket kaptunk.A kérdést már én is felakartam tenni Corynak,de nem mertem!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

REttentően harapós vagyok ám

cory
Budapest

Hol vagytok lányok?

Cory:Én örülnék ha személyesen is megismerhetnélek,olyan kíváncsi vagyok az egyéniségedre!Tetszik a lazaságod,de néha olyan komoly tudsz lenni hogy ajaj. :lol: Remélem a következő talin mi is ott lehetünk!

Én még egy pár órát itt fogok ülni a gép előtt.Bújom a helyesírási szótárat,meg dolgozatot írok a városom hátrányos helyzetű és veszélyeztetett gyermekeiről!Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Nálunk esik az eső, kinn nyirkos hideg van. Brrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!

Mátol visszaállunk egy órával! :twisted: Csak azt mondja meg nekem valaki a gyerekeken, h kell visszaállítíni????
Vendég

Meli-Ez jó kérdés :?
Vendég

Lenne egy kérdésem!
Minden este egy hete lefekvés előtt adtam Boglárkának egy Viburcolt, de mardtak az éjszakáink változatlanok.
Ha eddig nem hatott ezután sem fog, ugye? Felesleges tömjem vele?
Vendég

Meli: szerintem egy hét alatt változnia kellett volna a helyzetnek. Lehet, hogy Boginak nem ez a szer válik be. A homeopátia olyan (biztos Te is tudod), hogy mindenkinek megvan ami hatásos, un. alkati szer.

Úgy örültem eddig, hogy Bettina reggel kb. fél8-ig alszik, ez mostantól fél7 lesz :(
Valahogy este kell majd húzni az időt, hogy átálljanak.

Boscó: mikor derül ki, hogy fogantak-e kutyusok??
(lehet, hogy irtó naív kérdés volt :) )

Nálunk is esik, de ma ünnepeljük Dorina 3. szülinapját, úgyhogy jó nap lesz! :P

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Meli: nálunk Liza olyan hepajt csinált éjjel, hogy ettől teljesen felborult a mai napunk, úgyhogy az estét már simán az új idő szerint csinálom majd.
A drágám nyári időszámítás szerinti 6-kor kelt, a szokásos 8 helyett, úgyhogy én teljes ko vagyok.
Ha eddig nem hatott a viburcol, akkor nem az a megfelelő szer Boginak.

Tünde: boldog szülinapot Dorinának :)

cory
Budapest

Sziasztok!

Eszter is nagyon nyűgös volt az éjjel, az este is egy órán keresztül altattam , mire elaludt, és éjjel is vagy 4x fenn volt. Én is KO vagyok, pláne h zuhog az eső, nyirkos az idő és itt az ősz... :( No meg hogy öregszem, meg h küvér vagyok, meg minden bajom van.... :( Tejkó is apadóban, legalábbis úgy veszem észre...

Mi az a viburcol?

KépKép
gaby70

küvér: kövér

KépKép
gaby70

sziasztok :)

A mi esténk is borzasztó volt, Martin félóránként felkelt és keservesen sírt, a végén már a fotelban aludtam vele aztán mikor mélyen elaludt visszaraktam a kiságyba, ez olyan 4 óra körül volt, aztán innen aludt 7-ig vagyis 6-ig. Teljesen hulla vagyok és vár rám egy hatalmas ruha kupac vasalásra :cry:

Bocsi csak ennyire tellett :)

Azért szép napot mindenkinek :) (de az is pocsék mert esik az eső)

Dorinának Boldog szüli napot :) :)

Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Akkor látom nem vagyunk egyedül az éjszakázásokkal.
Marci már két éjszakája teljesen "bekattant". Eddig is százszor kelt, de most ezerszer. Ráadásul tegnap hajnali fél ötkor, ma meg 6kor felébredt, és folyamatosan dumált, cirkált az ágyban (együtt alszunk), piszkált.
Szóval én is KO vagyok....
Lehet, hogy van valami front is? Tegnap este én is kutyául éreztem magam.

Kép

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok

Jó van, látom nem csak a mi éjszakánk volt szar. Mondjuk ez abból állt, hogy 4-szer kelt Levi és mind a 4 cicivel végződött. Húúú de elszoktam már ettől ,most olyan vagyok én is mint a kivert kutya.

Zsu
Vasalás engem is vár ,nem vagy egyedül.

Tünde
Boldog Születésnapot Dorinának

Cory
Mit csinált Liza?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kép

Boldog Születésnapot Dorinának
Vendég

Amilyen rövid az agyam, ... elolvasom és máris elfelejtem... :(

Boldog szülinapot Dorinának tőlünk is!!!! :D

Úgy nézem mindőnkre ráfér a Suttogó alvásügyben ! Kár, hogy nem tudom hasznositani.

Meli, te hogy állsz az olvasással, napirenddel egyebekkel ?

További szép napot, de ahogy Zsu mondta...... :( :(

KépKép
gaby70

Tünde: Dorinának nagyon boldog 3. születésnapot!!!

Meli: Viborcul nekünk sem jött be. Szerintem még rosszabbak voltak tőle az éjszakáink. Múlt héten kapta (asszem), mikor "panaszkodtam" picit, hogy kivagyok teljesen.

Gaby: Az élményfürdő talán nincs olyan szép, mint a debreceni, de nem rossz. Van két bébipancsoló is, ott nyugodtan lehet majd Eszter.
Ezt nézted már esetleg?
www.aquariusfurdo.hu
Taliban persze, benne vagyunk! :D

Zsu: Nem is nagyon ütötted el, szoktam BOT-nak is hívni :D

Edit: Levinek óriási gratula az álláshoz, nagyon ügyes! És baromi aranyos. Ő is nagy zabás szilárd kajcsikból is?

Ildi: Natika még édesen, kecsesen ül. Gratula neki is. Hogy vannak a bébik? Oli? Fiúk tényleg tiszta apjuk, és tényleg nagyon csini vagy, mint mindig :wink: :D

Becsi: Jó volt hallani rólatok! Nem semmi milyen ügyes Szonja! Próbálj néha írni!

Viol: Jó, hogy jöttél! :wink:

Mivel továbbra is garázdálkodtam az "ismerőskeresőn" :lol:, lehet Medike is fog írni pár sort! Legalábbis írtam neki üzit! Nagyon szép a kislánya!

Éjszaka Boti is óránként felsírt. Neki azonban a foga fájt, ami már úgy tűnik, áttört. Ezt csak az almán láttam ma reggel, én még nem éreztem, mert nem engedi,hogy belenyúljak a szájába, vagy pedig megharap :?
Viszont nekünk 2 hét óta, ez volt a 3. viszonylag normális éjszakánk (jajjjjj, remélem, nem szólom el), úgyhogy mi eddig kínlódtunk.

De rossz, hogy már szinte sötét van. És ez az idő.....brrrrr.....

Tegnap óta megy folyamatosan a babababababa :D Annyira édes, és annyira szép a beszédhangja Botinak! Olyan kis kedves! Majd kiugrik a szívem a helyéről, mikor ezt a hangot, és a kivehető szótagokat hallom! Csodálatos!

Na, kellemes télies estét!

Angi????

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok

A nuni javulgat, kamillázom és úgy néz ki használ (köszi Babetta:))

Úgy örülök, hogy másnak is kellt éjszaka a gyereke(bocsi). Már azt hittem, hogy a Lili megint beteg lesz és azért ébredezik fél-1 óránként. Szerintem ezt a bazi vihart érezhették ami most viszi le a tetőt a fejem felől

Tünde: Én is sok-sok boldog szülinapot kívánok a kiscsajszinak.

Óraátállítás: Én már napok óta próbálom kicsit elcsúsztatni a fürdés időt 7 óráról 8 óra felé, de ez az utolsó két éjszakai nem alvás úgy bekavart, hogy a Lilit fél6-kor el kellett vinnem fürödni és 6-kor már akkora balhé volt, hogy leraktam szunyálni. Ebből kifolyólag lehet,hogy reggel 5-kor kelni fogunk, viszont most tudok netezni, bár ahogy villog a lámpa a fejem fölött, számítok egy áramszünetre, ezért gyorsan el is küldöm az üzimet.

Puszi mindenkinek

Kép

Kép
pgyöngyi

Hali!

mire megirtam az előbb, apa kihúzta a netet megkérdezés nélkül, és a hosszú levelem kárba ment.

Úgyhogy most tömör és velős leszek:

Cory ( főleg ) :D ! de más is lehet. :D Eszter mióta állni tud, folyton állna. Ha leültetem seperc alatt újra feláll. Nem baj ez?

Anita, köszi az infót, a babamedencékre voltam kiváncsi. A többit majd a helyszinen meglátjuk. Ha van egyéb benyomásod, infód, szivesen fogadom.

Köszike, sziasztok.

KépKép
gaby70

Gaby, Bence is 6 hós kora óta feláll (5 hós kora óta ült), de nagyon nem tudtam én sem vele mit csinálni. Semmi probléma nincs belőle, de azért a lábfejét jó nézni, hogy a lábélén áll-e, vagy a talpán. Bence akkor még a külső lábélén állt, de most már szépen teli talppal. Azért ezt figyelni kell, hogy később ne helytelenül álljon. :)

Frontos, időállítós éjszakához csatlakozunk. Bence konkrétan dajdajozott egyet éjszaka, és utána csak rajtam nyugodott meg, ott aludt el, a mellkasomon, aztán szerencsére le tudtam tenni. :)

Edit, gratulálok, csak így tovább. :wink: Ne hogy csak én loholjak mááááá. :) :)

Puszi mindenkinek
Vendég

Gyermekeitek nem a ti gyermekeitek.
Ők az élet önmaga iránti vágyakozásának
fiai és leányai.
Általatok érkeznek, de nem belőletek.
És bár veletek vannak, nem birtokaitok.

Adhattok nékik szeretetet, de gondolataitokat nem adhatjátok.
Mert nekik saját gondolataik vannak.
Testüknek adhattok otthont, de lelküknek nem.
Mert az ő lelkük a holnap házában lakik,
ahová ti nem látogathattok el, még álmaitokban sem.
Próbálhattok olyanná lenni, mint ők, de ne
próbáljátok őket olyanná tenni, mint ti vagytok.
Mert az élet sem visszafelé nem halad, sem
meg nem reked a tegnapban.

Ti vagytok az íj, melyről gyermekeitek
eleven nyílként röppennek el.
Az íjász látja a célt a végtelenség útján,
és ő feszít meg benneteket minden erejével,
hogy nyilai sebesen és messzire szálljanak.

Legyen az íjász kezének hajlítása a ti örömetek forrása:
Mert ő egyként szereti a repülő nyilat és az íjat, amely mozdulatlan.

Kahlil Gibran

Most csak ennyit...
sajnos megbetegedtünk... hőemelkedés takonykór...
a ti dokinénitek mit mond mikor adjatok lázcsillapítót? A miénk azt tanácsolja, hogy már hőemelkedésnél, de hallottam olyan érvelést is, hogy csak láznál addig küzdjön a szervezet...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Megjöttünk vidékről!

Zsu69!
Nem tudom, hogy Tündi mennyit mozog a kádban, mert a férjem fürdeti, én már nem bírom, fáj a kezem. Ha hasra van fordítva, akkor még bizonyára le van döbbenve és nem elevenkedik. :D Egyébként a férjem ültette így fel, ha előre támaszkodik, akkor kb fél percig elvan. Támaszkodás nélkül rögtön eldől.
Az üléses témát megkérdezem majd kedden a gyógytornásztól!

Anette!
Üdv közöttünk! Írj magadról!

Vanillka és Viol!
Így nem tud még eredetileg ülni, ez csak próbából volt!

Boscó!
Ha megnézed, a Kecskemétit is a Hipp gyártja! A takarítógépet béreltem, a pasi különdíjért szívesen kitakarít bárkinél! Még mondta is, hogy a múltkor ikres családnál volt és neki kellett takarítani. A telefonszámát megadom ha kell!

Babetta!
Gratula Levinek a felálláshoz! :D

Gyöngyi!
Szerintem mindenképpen mutasd meg a Lili nuniját dokinak! Azért ez nem tréfadolog! Nekünk mondjuk egyszer a feneke volt piros a végbélnyílás körül, és arra Canesten kenőcsöt javasolt a gyerekorvos. Én nem mertem neki kenni, de szerinte lehet kisbabára ilyet kenni. Azóta se néztem jobban utána ennek.

Gaby!
De sok szabadidőd van így gyerek mellett! :D Ha rendesen tanulsz (amit én nem nagyon szoktam), akkor nem lesznek igazán gondjaid! Milyen menedzserképzőre jársz?

Meli!
Én se érzem magam jól a bőrömbe, de nem tudok magamon huzatot cserélni! :D

Tünde!
Határozottan a tornának köszönhető, főleg, hogy a gyógytornász néha kifejezetten úgy tornáztatja, hogy feltérdelteti, teszi a lábát előre-hátra. Tehát neki már ezt nem kell ellesnie valahonnan, hanem megmutták neki és csak itthon "rá kell gyúrnia" :D Boldog Szülinapot DOrinának! :D

A péntek éjszakánk kifejezetten jó volt. Este 9 körül szopizott, aztán hajnal ötkor. Viszont szombat éjszaka háromszor ébredt.
Mi az óraátállítást (és a gyerekátállítást) úgy oldottuk meg hogy reggel 8-kor szopiztunk 9 helyett, aztán 11-kor és 12-kor is. És utána 3-kor. Érdekes, hogy az én gyerekem azt is simán elviselné, ha óránként szopiznánk, nem tiltakozik, hogy miért akarom betömni a száját cicivel.
Ja és el is felejtettem mondani, ma voltunk szavazni, ugyanis nálunk vidéken megismételték az önkormányzati választásokat. Most más nyert mint a múltkor.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Mamacka!
Én 37,5 alatt nem adok semmit. Persze, ha pár napja lázas lenne és a hőemelkedés azért van, mert mindjárt felkúszik, akkor adnék. De ez csak az én véleményem. Mi még nem voltunk lázasak sose. 37,5 már volt többször, de olyan eleven volt, se takony se semmi, hogy én ráfogtam, hogy biztosan meleg volt a ruha.

Kép
szelivi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Köszi lányok a viburcolos válaszokat. Jelzem ezt sem lehet nálunk kapni, de szerencse, h csak egy csomaggal hozattam. Annak idején apa beszélt rá, h ne raktározzak be belőle először próbáljuk ki, ha jó , akkor még hozatunk.

Gaby!
Nekünk napirendünk eddig is volt, csak éjszakai rendünk nem volt.

Az esti fürcsit és elalvást sikeresen átállítottuk, de sajnos a reggeli ébredést nem sikerült átállítani. Boglárka a megszokott kis idejében felébredt.
Az éjszakánk is viszonylag jónak mondható, mert csak 3x keltünk.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este már 9kor kidőltem. Nagyon betett, de még nem vagyok egészen kipihent.

Babetta: hát felkelt és nem volt hajlandó visszaaludni. Ő általában fél 8 körül kel, így ez a negyed 7 még alap esetben is sokkoló volt, nemhogy óraállításkor.

Gaby: ha magától csinál valamit, azzal nincs baj, mert csak akkor tudja megcsinálni magától, ha készek rá a csontjai, izmai..., de ha még nem tudja, és úgy ültetjük, állítjuk, az túlzottan terheli őt.

Mamacka: én 38,0 alatt sosem csillapítok lázat, a nagyobbaknál napközben 38,5-ig várok.

cory
Budapest

Jó reggelt mindenkinek ! :D :D

Eszti,

A problémám azonkivül hogy áll, az , h beteszem a kiságyába alvás céljából, erre feláll, és ácsorog hosszú percekig. Most nemtom , hogy fiákeres lónak készül??? :D Azok alszanak állva... :( Ahogy figyelem, külső talpélen áll olykor, de egész talpon is szokott.

Livi,

Ez egy mindössze hathónapos képző, és azért jó, mert saját irodát ( utazási ) akarok nyitni majd anno, és ehhez kell. Amit tanitanak azzal nagyjából képben vagyok, de kell néhány kiegészités, szerződéskötések buktatói stb.... Turisztikai menedzserképző. Vezethetek majd szállodát, meg utazási irodát, meg panziót. És külföldön is elismert, az a jó benne. A tanrend meg szuper, mert egy hónapban minössz egyetlen hétvégémet köti le, péntek d.u és szombat d.e. 4 - 4 óra. Elmegy. A vizsgára meg majd felötöm a gatyám, de 14 éve ezt csinálom, úgyhogy nem hiszem h probléma lenne. :D

Mamacka,

Szuper ez az idézet, én is ismerem csak nem tudtam ki a szerző. Meg azt se hogy hol hallottam, de ismerem, az bizti.

Meli,

én hogy kéne kialakitsak napirendet? Neked bejött a könyv?

Vagy van valaki más akinek bejön?

Puszika.

KépKép
gaby70

Hát a mi napirendünk nem hiszem, h példa értékü, de ime:

eddig ált.
-7kor ébredés, utána cici, lustizás,játék majd kb
-10fele beájul. Nyáron volt, h 10-20 percet aludt, de mostanában 30perctől akár 1 órát is. Ébredés után cici stb, majd
-12.30-kor kap desszertet (alma, barack stb) ezután mintha mi sem történt volna cici beájulás ugy 1-1/2 2 órára, majd cici és az első pótlás, majd mentünk sétálni (ezt mivel fogom pótolni?????) séta közben pedig
-5 fele egy 1/2 órás szunya.Pici nézelődés még és
-6 kor itthon játék, cici stb.
-7kor fürcsi, cici játék meg miegymás
-8.30 pótlás ás jön apa altatni.

Cicizések két időpont között változóak. És a vastagbetüs időpontok azok tényleg fixek. +/- 5 perc

Innentől meg mikor meg hányszor rájönn ébredés. Próbáltam már megfigyelni, h mindig ugyanabban az időpontban kel fel, de nem. Két egyforma éjszaka nincs és ezt +/-30 perces eltérésekkel mondom. Habár volt éjszakánk is mikor 30-40 percenként ébredt.

És azóta alszik többet nappal mióta nincs olyan nagy meleg.

A könyv, mint mondtam már csak érdekes olvasmány. Eddig semmi nem jött be.
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.....

A mi éjszakáink is enyhén szólva gyatrák :( .....

Cory, köszi a válaszokat még egyszer, a kúp segített, tegnap és ma is tojik "rendesen", de témát lezárom :D

Itt egy céklafaló kép a mamáéknál, ízlett neki, ma i ezt kapja :D

Jah és Tünde, neked is köszi a kakkantós tanácsokat, olajat rakok neki a főzijébe, lehet azért adagolt tegnap és ma is, de mostmár tényleg nem "szarozok" tovább :lol: Kép

nyúlanyó

Dorina köszöni a szülinapi köszöntéseket!!! :D
Playmobil fodrászszalont kapott, azóta azzal játszik, még aludni is alig akart :lol:

Anita: én is nagyon élvezem ahogy Bettina "beszél": te-te-te, bababa, mamama, memememe
Eddig ez a szókincse :lol:

Mamacka: 38-ig semmi, 38-39 között kúp, 39 felett hűtőfürdő
Arra kell figyelni, hogy milyen gyorsan megy fel a láz, mert ha túl gyors az némely babáknál görcsöt okoz, ilyenkor már 37.5-nél kell lázat csillapítani, ill. ha már volt egyszer görcs, akkor a gyógyszerét beadni.

Gaby: amit magától csinál az sosem baj

Napirendet szerintem nem lehet ráerőltetni a babákra, inkább nekünk kell alkalmazkodni. Persze az etetéseket (mostmár) lehet szabályozni, de mivel van olyan baba aki sokszor alszik keveset, meg olyan is aki kevésszer sokat..., majd nagyobb korában egyszer csak minden baba/kisgyerek átszokik arra, hogy délelőtt fent van, kora délután - ebéd után nagyobbat alszik. Ez kb. 1-1,5 éves kor körül jön.

Bettina napi kétszer alszik 1,5-2 órát.

Tegnap este hiába tettem le másfál órával később, ma reggel ugyanakkor kelt, új idő szerint fél7-kor.
Éjjel meg 2szer volt fent. Na ennyit az átállításról :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nyúlanyó: ezek a céklás képek butálisan néznek ki :lol:
Az ember hogy tud örülni egy kakinak is... :lol: :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Boscó!

Mi próbáltuk már a Kecskeméti bébiételt. Dórinak ízlett is, de a legtöbben cukor van. Még az alapvetően édes alma-sütőtökbe is tesznek cukrot. De hogy miért? Beszóltál anyóspajtinak? :twisted:

Edit!

De ügyes Levi! Gratulálok a felálláshoz!

Nati meg nagyon vagányan ül, és szokás szerint hipercsini :)

Meli!

Aranyos a pipis vers :) :) :) Ha felébred a Dóri akkor elszavalom neki :)
Az óra-átállító gombot én is hiába kerestem a pipin, szerintem rajta sincs. Pedig ma reggel jól jött volna, mert 6 óta kukorékol a drága :)

Babcika!

Mi volt a fül-orr-gégén? Remélem tényleg nem lesz fülfájós Lilkó!

Tünde!

Dorinának boldog szülinapot!

Mamacka!

Ez a vers nagyon tetszett, én nem ismertem. Meghatódtam, na...

Nyúlanyó!

De jó, hogy megoldódtak a kakigondok! Nagyon csini a céklaevős legény :)

Betti!

Marci kis husibaba, nagyon édi a fürdőkádas kép :)

Elő kellett szednem a Dóri téli gúnyáit, hát olyan hideg volt reggel, hogy na :( Hogy én hogy úúúútálom a hideget! :evil: Tovább tart az öltözködés, mint ameddig kint vagyunk. Ráadásul boltba és gyógyszetárba is kellett mennünk. Mindenhol sapka-takaró le, kabát kigombol, ha kimentünk visszaöltözés, gyógyszertárba be, vetkőzés, kijövünk öltözés... Nem csodálom, hogy a gyerek kiakadt...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Köszönöm a válaszokat...
Végül adtam neki... védőnéni tanácsára de legközelebb lehett tovább várok... szegényem csupa takony alig kap levegőt, köhög... :(
Én nem különben... fáj a torkom minden bajom....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok :)

Az éjszakánk valamivel jobb volt mint tegnap :) éjjféltől-1.ó-ig csinálta a hisztit. Utána már csak azért kelt fel mert kiesett a cumi a szájából aztán már aludt is :) De volt olyan is hogy nagyon keservesen felsírt aztán néma csend.
És képzeljétek most már nem csak fel áll hanem kapaszkodva megy egy két lépést is :shock: olyan aranyos de mindig ott kell lenni mellette habár most már rájött hogy hogyan kell állásból leereszkednie, hogy ne törje magát össze :lol:

Betyflame
Marcika nagyon cuki, milyen kis ducika :)

Babetta
Nálam a vasalás elmaradt és ma még jött hozzá még egy adag :cry: sose leszek kész vele :cry:

Anita
gratula Botinak a beszédhez, :) vagyis a gagyogáshoz, :) vagy mi ez inkább baba beszédhez :shock: bisztos nagyon aranyos :lol:

Mamacka
Szép a vers :lol:

Szelivi
Kiváncsi vagyok mit mond a gyógytornász :roll:

Nyúlanyó
Nagyon szupi a kép, céklát hogy készíted?

Tünde
Napirendel kapcsolatban igazad van, nekünk kell alkalmazkodni hozzájuk :) de ők nagyon ügyesen kialakítanak maguknak egy rendszert ha figyelnek rájuk :) Martin is mindig jelzi mikor éhes, mikor szomjas, mikor álmos és álltalában ugyan abban az időben szokta :)

Aztán nehogy má lemaradjak a fürdős képekről :lol: én is teszek fel :)
Kép Kép
Kép Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Eszter!

Hogy vagytok? Meggyógyultatok?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Gaby!
Hűha, milyen határozott célok! Irigyellek!

Nyúlanyó!
Tök jó a céklás kép!

Évi!
Én is személy szerint majd megfagytam most délelőtt, úgyhogy kajavásárlás előtt vettem Tündinek átcipzározható lábú zsákot. Halványzöldet, mert nehogy már mindene rózsaszínű legyen. Csak ehhez nem volt mamusz.

zsu!
Nagyon mosolygós fürdős képeket sikerült csinálnotok. Látszik, hogy Martin szeret fürdeni!

Mamacka!
Jobbulást mindkettőtöknek!

Megletta jegyem. Ahogy előre sejtettem, egyes lett. :( De most szombaton újraírhatom. :D vagy :( :?:

Kép
szelivi

Céklaevő Tomdi nagyon édes :D

Fürcsiző Martin nem kevésbé :D

Gaby: szívesen. Kérdezz nyugodtan, ha tudok, segítek.

Csajok, ha ilyen sarkvidéki szél marad, akkor napokig nem megyünk ki??? Hogy fogják viselni a bébik???

Botikámat sem bírtam átállítani az időzavaráról. Negyed 6-tól kuvikkolt. Negyed 10-től viszont két órát aludt :shock:
Gagyarászás eddig is volt, meg ilyen nem-féle, meg sok olyan szótag, ami valamire emlékeztet, de ez a beszédhang ez teljesen más. Tök odavagyok tőle. Labdához teper és közbe mondja, hogy abbbaba, máskor, hogy baba, meg apa??? talán, vagy vmi ilyesmi. Jó, lehet még nem teljesen tudatos, de így tanulja meg, hogy igen, jól mondja :D

Esztikém, Benyó fiú nem szalad még??? Már nagyon várom! :wink:

Mamacka: Gyógyulást Áronnak is és Neked is!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na, a színem meg lemaradt :D

És, hol van Boti képe???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

A mai nap nem az én napom :( Balu fél 8 óta folyamatosan nyíg valamiért. Mindig másért. Liza szájában szerintem nem szájpenész van, hanem valami más, úgyhogy ma doki. Persze időpont már nincs, úgyhogy mehetek 3 gyerekkel a rengeteg beteg közé.

Mamacka: jobbulást!

Anita: én voltam ma kint, igaz boltba kellett mennem, de fogok még menni. Ekkora szélben csak a muszájra megyek ki, de maga a hideg nem gond.

cory
Budapest

Én se dicsekedni akarok, de válogatott sz@r a mai napunk :( :( :( Ennyi nyígást meg bőgést még sose produkált ez a nokedli, mint ma. Remélem, hogy "csak" az óra átállítás miatt ilyen kis zizi, és gyorsan visszaállíunk a régi kerékvágásba... Egyszerűen sehogy se jó neki :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Halika!

Livi:

Ne irigyelj,az alkalmazotti viszonynak is megvannak a maga buktatói, de sztem a munkaadóinak meg mégtöbb. Pláne egy ilyen városban, ahol ,még '' fű'' se nő, lehet kissé meggondolatlan lépés ( mondhatni öngyilkosság) utazási irodát nyitni. Nameg h egyre inkább terjed az online vásárlás, meg a saját szakállra utazás.... :( de meglátjuk, még semmi sem végleges, csak egy lehetőség.

Sajnálom az egyesedet :( :( :( :o hátha a köv. jobb lesz!

Anita:

Ti csak egy - egy napra ugrottatok be ugye Sóstóra? Akkor nem tudod h milyen a szálloda ( asszem a Parkot néztem ki magunknak ) , van e lehetőség bébiételt főzetni, vagy vigyek magammal itthonról? A medencénél nincs e túl hideg egy ilyen csöppnek? A viz nem e túl hideg? .... stb. Benyomások?

KépKép
gaby70

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?