Sziasztok Anyucik és Babucik!
Megjöttünk vidékről!
Zsu69!
Nem tudom, hogy Tündi mennyit mozog a kádban, mert a férjem fürdeti, én már nem bírom, fáj a kezem. Ha hasra van fordítva, akkor még bizonyára le van döbbenve és nem elevenkedik.
Egyébként a férjem ültette így fel, ha előre támaszkodik, akkor kb fél percig elvan. Támaszkodás nélkül rögtön eldől.
Az üléses témát megkérdezem majd kedden a gyógytornásztól!
Anette!
Üdv közöttünk! Írj magadról!
Vanillka és Viol!
Így nem tud még eredetileg ülni, ez csak próbából volt!
Boscó!
Ha megnézed, a Kecskemétit is a Hipp gyártja! A takarítógépet béreltem, a pasi különdíjért szívesen kitakarít bárkinél! Még mondta is, hogy a múltkor ikres családnál volt és neki kellett takarítani. A telefonszámát megadom ha kell!
Babetta!
Gratula Levinek a felálláshoz!
Gyöngyi!
Szerintem mindenképpen mutasd meg a Lili nuniját dokinak! Azért ez nem tréfadolog! Nekünk mondjuk egyszer a feneke volt piros a végbélnyílás körül, és arra Canesten kenőcsöt javasolt a gyerekorvos. Én nem mertem neki kenni, de szerinte lehet kisbabára ilyet kenni. Azóta se néztem jobban utána ennek.
Gaby!
De sok szabadidőd van így gyerek mellett!
Ha rendesen tanulsz (amit én nem nagyon szoktam), akkor nem lesznek igazán gondjaid! Milyen menedzserképzőre jársz?
Meli!
Én se érzem magam jól a bőrömbe, de nem tudok magamon huzatot cserélni!
Tünde!
Határozottan a tornának köszönhető, főleg, hogy a gyógytornász néha kifejezetten úgy tornáztatja, hogy feltérdelteti, teszi a lábát előre-hátra. Tehát neki már ezt nem kell ellesnie valahonnan, hanem megmutták neki és csak itthon "rá kell gyúrnia"
Boldog Szülinapot DOrinának!
A péntek éjszakánk kifejezetten jó volt. Este 9 körül szopizott, aztán hajnal ötkor. Viszont szombat éjszaka háromszor ébredt.
Mi az óraátállítást (és a gyerekátállítást) úgy oldottuk meg hogy reggel 8-kor szopiztunk 9 helyett, aztán 11-kor és 12-kor is. És utána 3-kor. Érdekes, hogy az én gyerekem azt is simán elviselné, ha óránként szopiznánk, nem tiltakozik, hogy miért akarom betömni a száját cicivel.
Ja és el is felejtettem mondani, ma voltunk szavazni, ugyanis nálunk vidéken megismételték az önkormányzati választásokat. Most más nyert mint a múltkor.