Sziasztok Lányok!
Tudom, régen voltam itt, és bevallom, csak a végét volt időm elolvasni, na meg a táblázatot szemléltem meg. Az igazság az, hogy szinte semmire nincs időm, a netre is inkább csak egy-két infóért jövök, megnézem a leveleimet, aztán lépek. Tudjátok, készülök a színdarabra, amiben a Tündér szerepét kaptam. Nagyon izgulok, szólót - ennyi ember előtt - rég nem énekeltem. Emellett ezerrel szervezem a céges bulit, ami szintén nem kis feladat 200 ember részére... Újra járok kondizni, hátha ez is segít majd kicsit, hogy a januári program sikerüljön.
Látom, szép számban babásodtok, hát had gratuláljak Nektek hozzá!
Melcsike! Látom, sikerült "bekapnod a legyet"! Természetesen nem bánti akartalak - mondjuk nem is vagy sértődős, hanem hogy spontán összejött!!!! Fantasztikusan ügyesek vagytok Apával!
Pézsé, Kismókus! Nektek is gratula, soxeretettel!
Azt hiszem, a többieknél még jöttem rendszeresen, de ettől függetlenül mindenkinek nagyon könnyű, szép kismamaságot kívánok!!
Kedves - számomra még - Ismeretlenek! Üdv. itt! Majd időnként jövök én is, és megismerkedünk, de sajna, ahogy fentebb írtam, most kevés az időm. Igyexem majd elolvasni Benneteket, ahogy időm engedi!
Mindenkinek kitartást, mihamarabbi babásodást, szép kismamaságot, gyönyörű napokat kívánok!!!
Puszi Mindenkinek: