Új privát üzeneted érkezett!

Ági!
Köszi, én is aláirtam. Kiváncsi vagyok.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Még egyszer köszönöm a fogadtatás:)

Melcsi,
gratulálok a babákhoz:) Fantasztikus a történteted. (Polgári nevem Melinda amúgy:)) A Krizsa nekem azt mondta, hogy elvileg az elzáródott petevezeték (legalábbis az olyasmi, ami nekem van), néha kidugulhat, úgyhogy lehet spontán baba is ebben az esetben, de erre számítani nem lehet. Néha maga a terhesség is csodát tesz odabenn, én több ilyen történetet hallottam már. Én nagyon-nagyon szerettem volna sok gyereket, de most, ha még egy aprócska babám születne, én lennék a világ legboldogabb anyukája. Ákosom is elég viszontagságos úton bírt megszületni, volt három sikertelen terhességem is.

Hát igen, közben én is észrevettem, hogy van másik Lola is. Az igazság az, hogy kb. 5 éve regisztráltam ezzel a névvel, írtam is ide-oda, nem szívesen regisztrálnék más néven. Ha esetleg valakit zavar, szólítson nyugodtan az indexes nickemen (Lucilla vagy Luci), arra is hallgatni fogok:)))
lola

Ariadne,
hármasikreket azért ne akarj, nagyon ritka, hogy mind a három egészséges és időre születik... Régebben én is mondogattam, hogy én akár hármat is megszülnék egyszerre, de közben annyi nagyon szörnyű történetet hallottam, hogy kettőben maximálnám az egyszerre kihordott gyerekek számát:)
lola

Kedves Druszám!
Krizsa azt mondta Neked, hihi. Lehet hogy akkor már tul volt az én telefonomon... Különben nekem is mondott már évekkel ezelőtt ilyesmit, de álmomban nem gondoltam volna, hogy velem fog megtörténni. Szóval ne add fel, én is nagy családot szerettem volna mindig, aztán tessék, most 40 körül válik esetleg valóra :D
Sajnos én is átéltem 1 csunya vetélést, rémálmom azóta is. Nem is tudom hogy lehet 3-at tulélni ép ésszel.

melcsi1967

Sziasztok!
Kismókus hatalmas gratula! :D
Bocsánat, de nagyon hülye kérdést tennék fel...Holnap lesz az ET, kellenek az undi utro golyók reggel? :oops:
szivvi

Sziasztok

Szivvi
ha jól emlékszem akkor igen kellenek a golyók sajna.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Hahó Csajok!
Vasárnap kezdődhet a stimu :lol: :lol: :lol:
Doki szerint a nők 80%nál 8-10 napig tart.
Az csak a furi, hogy a Suprefact-ot továbbra is bökni kell (0,5 ml). Ezt eddig senkitől nem hallottam, hogy a kettő megy együtt.... Nektek is így van/volt?
Különben édi volt mindenki, korán beértem, korán végeztem, nem okozott gondot a melóhelyen. Jövő péntekig 5 Gonal (150 egység), péntek reggel megnézzük, mi történt.

Hogy vagytok kismamik?
Ági, érzel vmit?
Lola :lol:
Én is új vagyok, néhány hete regisztráltam csak, de itt minden kérdésemre kaptam választ. - jó fejek a csajok :lol:
emma1976

Sziasztok

Emma
nekem előszőr csak Suprefactot kellett szúrnom ha jól emlékszem akkor 0,5 ml, majd Suprefact 0,25ml + 150 Gonas-F + valamikor közben még + kellett Chlinon D 100 hüvelykúpot is használnom.
Én Krizsa dr-hoz jártam és fogok még.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok Lányok!

Melcsi! Hát nem is tudom mit mondjak... Hatalmas gratula Neked! :wink:

Szivvi! igen kellennek a bogyók! Ez biztos mert erre annó még én is rákérdeztem,de a dokitól.

Nálam picit módosult az időpont.Nem december közepére esik a lombik,hanem január közepére.Valami új rendelet miatt.Hát ez van.
andrea23

Köszi csajok megvagyok, pihenek ezerrel, Tv, alvás stb... v A hasam picit fájdogál, tegnap volt egy nagyobbacsak görcsöm, meg érzem a cicim, de az nem jelent semmit sem. Majd meglátjuk. Végül is 50-50 % eély van mindenre.
Ági28

Sziasztok!

Másik meddőségi-szökevényként jelentkeztem be a Kaáliba. Infót szeretnék Krizsa dokiról!
A honlapon lévő csoportképükön melyik a Krizsa doki? Mondjuk mind szimpi...
Aztán ami még érdekelne, hogy milyen tarifákkal dolgozik?

Köszi előre is ha tudtok segíteni!

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Andre
milyen új rendelet? Miről szól?

Ági
kitartás, vigyázz nagyon magatokra

Zölddisznó
Krizsa dr. nagyon jó - szimpatikus emer, itt, köztük én is hozzá jártam és majd jövőre megint meglátogatom, mindenki csak nagyon jókat tud neked mondani róla
Neki külön nincsen tarifája, csak azt kell kifizesd mint mindenki másnak. Nekem tavaly - nekünk csak egyből lombik jött szóba - az első konzultációért + az első UH-ért kellett fizetni, jövőre pedig csak az első UH-ért.
Dr. Krizsa = ahol csak az orvosok vannak azon a képen balkézfelől ő áll a hölgy doki mögött, kék orvosi ing + fehér köpeny, nincs szemüvege és bajsza sincs, szerintem ezek alapján tudni fogod hogy ki ő.
Te eddig hova jártál, hogy szökevénynek hívod magad?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!
November 6-án megyünk a TEGYESZbe!!! :lol: :lol: :lol: Remélem lassan én is bekerülhetek az öribabás táblázatba. :?:
Talán ott több szerencsénk lesz.
mereszt

Sziasztok!

Kismókus: Gratulálok! Szurkolok az UH-hoz!

Ági: Pihenj és meglátod jó lesz az eredmény!!! :lol:

Üdv az újaknak vagy visszatérőknek.

PéZsé.
pézsé

Kismókus!
Nagy-nagy gratula!!

Melcsi!
Igen, sikerülnie kell! Rengeteg pozitív példa van elöttem, szerencsére :D

Ági!
Úgy lesz!

Lona

Kép
lona1

Sziasztok Lányok! :)

Először is, köszönöm a gratulációkat, de - Orsihoz hasonlóan - még én is kérek egy kis drukkot az UH-ig.
Szerencsére ma már volt annyi időm, hogy megcsináljam, és felrakjam a táblázatot. :)
Érdemes megnézni, hogy egyre hosszabb a sárga rész... :lol:
Igyekeztem mindent beletenni, de ha valami lemaradt volna :oops: , szóljatok nyugodtam, és javítom! :)

Melcsi! :)
Azt hiszem még dolgozom, amíg bírok (ill. amennyit bírok), és amíg jólesik. Nem vagyok az az otthon ülős fajta. (A punkció és az ET után is max negyed órákat tudtam egyfolytában feküdni, ülni, utána már mennem kellett egy kört... :oops: :roll: )

Mereszt! :)
Ha van konkrét adat, szívesen beteszlek az öribabás részbe is! :)

Üdv az újaknak! :)
Nekem még nagyon friss az élmény, tegnap derült ki, hogy sikerült az 1. lombikunk, ezért én nagyon-nagyon elfogult vagyok Krizsa dokival kapcsolatban (bár igazság szerint már az első konzultáció óta az vagyok.... :oops: ).

Szóval a táblázat!

Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

sziasztok!

megjöttem a népszámlálásról! Hát valóban kisnépes csapatom van.
megtapadt mind a 3. Hirtelen nem is tudok mit mondani...

katyerina

Katyerina!
3 baba? :?: :?: :?:
Hu,az nem semmi!Akkor háromszoros gratula.Vigyázz magadra nagyon,biztos nem könnyű 3 babát kihordani.Mégegyszer gratula a nagycsaládhoz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mereszt

Kismokus!
Még nincs semmi konkrét az öribabát illetően.Legalább 3 hónap mire az összes papírunk meg lesz.De sebaj,mert itt legalább látom az alagút végét:a biztos babát. :lol: :lol: :lol:
Eldöntöttük,hogy mégegyszer neki futunk a lombiknak,de hogyha annál is ilyen egy petesejt lesz,akkor abbahagyjuk.Nem igazán látom értelmét annak,hogy kiadunk 170000 ft-ot és nem úgy reagál a szervezetem ahogy kellene.Válasz meg persze nincs rá-sajnos.
Miklós bácsi még mindig nem járt erre,meg szerintem a napokban nem is fog,mert nem érzem. :cry: A hasam még mindig fel van puffadva.Remélem ez el fog múlni. :?:
mereszt

Katyerina,
gratulálok a hármashoz:) Mit szólt a doki?
lola

Katerina!
Ez nem semmi! Iszonyatosan ügyes vagy! Most nézd meg gyorsan a lábujjaidat, mert jóidejig nem fogod látni! :lol:

Mereszt!
Akkor most, hogy megnyugodott a lelketek, jöhet a spontán tesó is!

Kép
zölddisznó

Katyerina :D
jól sikerült a népszámlálás :D :D :D :D
Gratulálunk!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Kismókus
köszi szépen hogy kijavítottad a táblázatot
és mégegyszer nagy nagy gratula

Katyerina
hát akkor mostmár nagyon nagyon vigyázz magatokra!
és neked is nagy nagy gratula mégegyszer

Mindenkinek gyönyörű hétvégét kívánok

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Katyerina!
Szívből gratulálok! Vigyázz magatokra nagyon!

Kismókus köszönöm, hogy felraktál!
szivvi

sziasztok!

köszönöm szépen a gratulációkat! a babaváróson írtam részletesen, ha nem baj akkor ide nem írom le mégegyszer...
egyenlőre barátkozunk a 3 babával :) 2 hét múlva lesz újra uh, akkor majd meglátjuk hogyan tovább...

Mindenkinek megy a drukk! Kívánom hogy mindenkinek ugy sikerüljön ahogy szeretné!
pusz

katyerina

katyerina gratulálok nagyon a kis csoporthoz!!

velem helyzet, ha sokat ülök, vagy mászkálok hasam fájdogál, sokat alszom, meg tv-zek!! egyébként minden rendben van!!
Ági28

Katyerina! :)
Húúú, ez nem semmi!!! :lol: :lol: :lol:
Megkérdezhetem, hogy mennyi volt a béta HCG-d a vérvételkor?

Ági! :)
Nekem is sokáig fájt a hasam, ne aggódj! Minden rendben lesz! :lol:

Szivvi! :)
Majd jelentkezz, hogy mi volt ma! :)
kismokus

Katyuska!
Ez igen! :D :D Hatalmas gratula! :D :D :D Gondolom azért ekkora siker még Téged is meglepett! Majd elolvaslak a babavárósban.
Kismokus!
Köszi a táblát, olyan gyönyörü és milyen hosszu már a a zebrás rész!
Zölddisznó!
Üdv közöttünk! Honnan szöksz? Ha megkérdezhetem. Krizsáról csak felsőfokban. Én is hozzá járok-tam. De most, a lombik előtt bejött 1 spontán baba. :D

melcsi1967

Melcsi!
Nyírőből szöktem, a mindenoknélkülkaszaboló (200.000.- ért mellesleg) főorvos elől.
Dec. 14-re kaptam időpontot Krizsa dokihoz.

Kép
zölddisznó

Zölddisznó! :)

Nem tudom monták-e: azért kaptál ilyen sokára időpontot Krizsa dokihoz, mert elutazik egy időre.
A Kaáliban nem kell külön fizetni a dokinak, csak a kötelezően előírt vizsgálatokért. Nekünk pl. első konzultáció 12.000, spermavizsgálat 12.000, és egy UH 7.500, és mindenről adnak számlát. Innentől kezdve már "csak" a gyógyszerekért kellett fizetni.
Remélem, Te is meg leszel elégedve a Kaálival. :)
kismokus

kismókus!

a hcg-m a 14. napon 1849 mIU/l

Ági!
drukkolok neked is nagyon. A hasfájás természetes....

katyerina

Katyerina :lol:
Húha! Ez nem semmi! Gondolom óriási öröm, meg kicsit ijesztő is.
Nagyon boldog baba-várást! Rögtön nagycsaládosok lesztek? :lol:

Mereszt :lol:
Mi ma voltunk a 2. szombati felkészítőn a tegyesznél. Egy pszichológusnő tartotta, aki 40 éve foglalkozik örökbefogadásokkal. Nagyon jó volt!!!! Nem titkolták a nehézségeket, de nagyon jó tanácsokat adtak. Azóta is erről beszélgettünk a drága férjurammal.
emma1976

Katyerina!

Hú-ha! Gratulálok!!
Olvastalak a babavároson. Megértem az érzéseidet.
Vigyázz magatokra!

Lona

Kép
lona1

Sziasztok!

Katyerina: A nap sztárja, vagy inkább a babák akik triplán vannak :?:
Sok sikert kívánok az elkövetkezendő időszakhoz!

Agi: Szurkolok nagyon!!

Emma, Mereszt: Kívánom tiszta szívből, hogy az út végén megkapjátok amit megérdemeltetek.
Mereszt: Tudom, hogy a Ti döntésetek, de a 2. után már fel is akarod adni???? Isten őrizz, hogy én beleszóljak, csak jó lenne ez megfontolni, hiszen még az elkeseredettség az ami beszél belőled! Szerintem! Nem biztos!

Kismókus: Köszönöm szépen a táblázatot és persze a zebrát! :lol:

JÓ éjszakát kívánok Mindenkinek!

PéZsé
pézsé

Sziasztok!

Ma volt életem eddigi legborzalmasabb szülinapja. :cry: Mindenkivel jópofizni,kedveskedni és örülni az embereknek miközben folyamatosan a sírással küszködtem,nem kívánom senkinek.Szerintem még nem készültem fel az emberekkel való találkozásra.Katasztrofa!!!!

Emma! :lol:

De jó!Ti nem ilyen alapítványi tanfolyamra jártok?A kettő között mi a különbség?Akkor ti már túl vagytok a pszichológuson és a környezettanulmányon?Mesélj!!!Ha sikerül a lombik akkor is kell az öribaba ugye?Vagy akkor visszamondjátok?

Pézsé!
Nem kapkodtuk el,mert már akkor is ezt terveztük amikor még nem is sejtettük,hogy nem lehet spontán babánk.2vérszerintit,1 öribabát,a 4.-et pedig a költségvetéstől tettük függővé.A terv azóta nagyban módosult.Már egy vérszerintinek is nagyon örülnénk.Szeretnék babát várni,szoptatni,átérezni az első pillanattól kezdve az anyaságot.Nem mondtunk le erről,de az az igazság,hogy annyira nem állunk jól anyagilag,hogy 3 havonta 170000 ft-ot erre fordítsunk.Semmi garancia arra,hogy a következőnél több petesejtem lesz,mert nem tudják a vaktüszők okát.Tény és való:nem úgy reagáltam a szurikra,mint ahogy azt várták és elvileg velem nincs baj.Tehát a következő lombik is csak egy kísérlet lesz.Ezzel szemben az öribaba egy biztos dolog,csak ki kell várni,de ott a fény az alagút végén.Ez nagyon sokat jelent.Nem szeretnék örökké úgy élni,hogyha meglátok egy pici babát elkezdenek potyogni a könnyeim,mert sajnos fél éve ez van.Most abbahagyom,mert megint rám jött a sírhatnék.
Sziasztok.
mereszt

Mereszt!

Boldog szülinapot!
És a következô legyen sokkal-sokkal boldogabb :wink: !!

Lona

Kép
lona1

Lona!

Köszi,de már tavaly is a gólyát vártuk,meg idén is.Bebizonyosodott,hogy hülyeség a gyertyafújás közben kívánás.1éve babát kértem,idén megtiltottam a gyertyát és a tortát.Persze a férjem vett,pedig mondtam,hogy nem kell.gyűlölöm ezt a napot,szerenvsére mindjárt holnap!!!
mereszt

Mereszt!
Azért a füled érjen bokáig!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Mereszt
azért én is boldog szülinapot kívánnék neked ha nem baj
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1162104599.32.gif[/img] látod ott az út végét? Még nem egészen kristály tiszta de már dereng....... és ott várnak rád!!!!!!!!!!!!!! Minimum 1 pici babóka!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Drága Mereszt!

Megértelek, de azért had kívánjak Neked boldog, erőben és kitartásban gazdag (mert sajnos nekünk ebből kell a legtöbb) szülinap utáni napot! Ezt már csak nem gyűlölöd úgy!!!! :wink:

Igazad van, csináljátok azt amit elterveztetek és látod csodák vannak(Melcsi :lol: )!!!!! Persze igazad van nem arra kell építenie az embernek az életet, hogy várja a sült galambot!!! Talán így Ti is sokkal nyugodtabbak lesztek!!! Ahhoz a szemét főnökhöz pedig kitartást kívánok!!!!!!

Icsilya: Olvastam, már jobban van Levi. Ennek örülök és vigyázz magadra Te is!!

Kellemes további hétvégét!
pézsé

Mereszt :D
boldog szülinapt! fel a fejjel!!!
szerintem nagyon okosak vagytok ezzel az öribabával, és tényleg így már megvan egy _biztos_ út, aminek baba áll a végén.

PéZsé :)
szerencésre már teljesen jól van, én is jobban, alig kell emelni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mereszt!
Ritkán szoktam ide írni, de mindig olvaslak benneteket. Drukkolok és engem is elszomorít ha valaki szomorú. :(

Először is nagyon sok boldog születésnapot és kívánom hogy a következő már sokkal örömtelibb legyen.

Kép

Hidd el tudjuk min mész keresztül, hisz itt sokan évekig várunk a babára és van aki még mindig vár rá. Mégis azt kell mondjam hogy meglesz az eredménye a türelmednek a kitartásodnak. Nézd meg azt a táblát hányunknak csak nagyon sokadik lombik sikerül, de ekkor már nem ez a lényeg hanem az hogy van. Neked is lesz. Még várnod kell, de ahogy a többiek is írták ott van az alagút végén a fény.
Nehéz az út én tudom, de kitartást kívánok hozzá.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Lányok!

Tudom, régen voltam itt, és bevallom, csak a végét volt időm elolvasni, na meg a táblázatot szemléltem meg. Az igazság az, hogy szinte semmire nincs időm, a netre is inkább csak egy-két infóért jövök, megnézem a leveleimet, aztán lépek. Tudjátok, készülök a színdarabra, amiben a Tündér szerepét kaptam. Nagyon izgulok, szólót - ennyi ember előtt - rég nem énekeltem. Emellett ezerrel szervezem a céges bulit, ami szintén nem kis feladat 200 ember részére... Újra járok kondizni, hátha ez is segít majd kicsit, hogy a januári program sikerüljön.

Látom, szép számban babásodtok, hát had gratuláljak Nektek hozzá!

Melcsike! Látom, sikerült "bekapnod a legyet"! Természetesen nem bánti akartalak - mondjuk nem is vagy sértődős, hanem hogy spontán összejött!!!! Fantasztikusan ügyesek vagytok Apával! :wink:

Pézsé, Kismókus! Nektek is gratula, soxeretettel!

Azt hiszem, a többieknél még jöttem rendszeresen, de ettől függetlenül mindenkinek nagyon könnyű, szép kismamaságot kívánok!! :D

Kedves - számomra még - Ismeretlenek! Üdv. itt! Majd időnként jövök én is, és megismerkedünk, de sajna, ahogy fentebb írtam, most kevés az időm. Igyexem majd elolvasni Benneteket, ahogy időm engedi!

Mindenkinek kitartást, mihamarabbi babásodást, szép kismamaságot, gyönyörű napokat kívánok!!!

Puszi Mindenkinek:

Csibe
csibe73

Mereszt!

boldog születés napot! nem baj, ha el vagy keseredve, de ne add fel!

katyerina

Mereszt
A tegyesz-ben mindenkinek muszáj részt venni 2 szombatos tanfolyamon, majd mentek ti is. Nekünk már csak a környezettanulmányhiányzik, 1 hónapja könyörgünk a nőnek, de nagyon túlterhelt. Pedig nagyon kellene, mert ha minden meglesz, akkor még leküldik a területileg illetékeseknek, akiknek 30 napjuk van a határozathozatalra, és csak utána tudunk a Gólyhírhez menni. Ráluk hallottunk a legtöbb jót.
Szerintem ez nem feladás. De a lombikra senkinek nincs 100% esélye, és pont úgy, ahogy mereszt írta, ennek biztosan baba a vége.

Lányok
El vagyok kenődve. Ez a GONAL F beadás nem olyan szimpla ügy, mint gondoltam. Beállítottam lent is és fönt is 150re, de amikor be akartam nyomni, nem úgy ment, mint hittem, hanem tök lassan, és abszolút nem tudom, hogy most bement-e vagy sem az anyag.... Honnan a pitliből tudhatom azt biztosra???
emma1976

Sziasztok

Emma
ha jól emlékszem akkor ott fennt ahol beállítod az egységet és utána benyomod ott le kell hogy nullázódjon.
lent mit állítasz rajta? Én úgy emlékszem hogy lent nincs mit állítani rajta, ott csak a tűfejet cseréled, beállítani fent kell ahol benyomod hogy a bállított mennyiséget belőjje v. beadja.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!Zölddisznó,Pézsé,Erika,Icsilya,Zseboroszlán,Katyerina,remélem senkit sem hagytam ki.? :oops:
Köszönöm azt a rengeteg jókívánságot. :lol: A mai napot már nem utálom annyira,mert végre megérkezett Miklós bácsi.Bár a lényeg mellé hozott jó sok és nagy görcsöt meg egy kis lázat,de legalább ideért.Már ez is valami.

Emma!
Erika már válaszolt,nekem is lenullázódott,és a fiolán is vannak csíkok ott is tudod követni.
Ez a bizonyos szombati nap az a tanfolyam amiért 10000ft/fő kell fizetni?Vagy az ezen kívül van?Azt hallottam,hogy az Ágacska és a ......(elfelejtettem) alapítványnál vannak ezek a tanfolyamok.Azért érdekel ennyire,mert a páromnak már nincs szabija és el kell kezdenie a ledolgozásokat szervezni.
mereszt

Jó reggelt és szép hetet!

Kép
zölddisznó

Mereszt
Ezt nem az alapítványok szervezik, hanem a tegyesz. 8000 ft / fő, 2 egymás utáni szombaton 8-tól 3-ig van. Minden hónapban 1x szerveznek ilyet. Ha esetleg az adott hónap nem jó nektek, semmi gond, akkor a következő hónapban csináljátok meg.

Hol van ez a lenullázódás???
emma1976

kismóki,
neked hadd gratuláljak elsőként! Látod, a sok zebra-mázolás közben csak te is bezebrásodtál! :D

katyerina,
hát nem semmi vagy! Te aztán tudod, hogy kell mindenből a maximumot kihozni! :lol: Engem már a duplával is ijesztgetnek a sok teendővel, bennem meg még mintha egy kicsit nagyobb megnyugvás lenne, ahogy elképzelem, hogy ők ketten hogy fogják szeretni egymást és sosem lesznek egyedül!

emma, zsofian,
köszi a szíves marasztalást. hát persze, hogy nekem is muszáj idenéznem, hogy vagytok, kivel mi történt...

mereszt,
vannak rosszabb szülinapok, ne keseredj el! Ez nem lesz mindig így. Engem pl. két éve már abszolút nem tud izgatni a dolog. És ez is picit szomorú. Már szívesebben ünneplek másokat... Pl. TÉGED!!! :lol: :D Minden jót neked, nem csak szülinapod alk.ból, hanem amúgy is, és nyugi, lesz itt még "mindenjó"! Csak kitartás...!
Én is közben voltam bent a mh-men. Persze kár volt, mert utána megint nem bírtam aludni, csak forgolódtam éjszaka. Hihetetlen a főnököm, még amikor azt hiszi, hogy jó fej és "csak beszélget", akkor is hihetetlen bunkóságokat bír elejteni. Úgy látszik, már teljesen bele van ivódva...

zölddisznócska,
Üdv itt! Nincs miért aggódnod, a legjobb kezekben leszel!

Mindenkinek a legjobbakat, erőt-egészséget-kitartást csajok!
Puszi: Pompi
pompomlány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?