Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Lányok!
Nem tűntem el (legalábbis nem teljesen), a hétvégén majd igyekszem jelentkezni újra - kicsit bővebben.
Szép őszi napokat kívánok Nektek! Kép

Sok puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly
 
 


Bellanitta:
Ha most nem válaszolok az azért van, mert a munkahelyemről írok
és nemsokára megyek haza és otthon valami van a géppel és nem is tudjuk használni, tehát csak reggel tudok válaszolni, ha később írsz.

Puszi
Heni
szalai heni
 
 


Bellanitta!
Nagyon a szívemhez szóltál egy pár mondattal. Nagyon sajnálom, ahogy írsz magadról. Most szépen kinézed a dolgokat, aztán majd megveszel mindent annak a picike babának, hidd el.
Az anyaságra szerintem nagyon nehéz felkészülni. Én még ma sem érzem annak magamat (nyugodtan vessetek meg érte). Nem tudom milyen lesz, elképzeléseim, sejtéseim azért vannak, de ez nem ugyanaz. Ne fél jőle, majd adjamagát. Szerintem nagyon jó anya leszel, hiszen látod azt, hogy mennyi mindent kell odaadni egy pici babáért. Kitartást kívánok. :)

Kép
narco
 
 

 
 

Sziasztok!

Évi!
Csak most, csak itt, csak neked(no meg aki még kíváncsi rá :wink: )
Összehasonlításul a 2 héttel ezelőttivel , majd a mai pocak:
Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Nárcisz!
csak a bal oldalo, csak este,fekvésnél, és csak a csípőcsontom mellett szúr, de nem minden este.Talán a beleimet érzem.
Köszi a dícséretet, és is nagyon megszerettem az ősz.Amíg sulis voltam nagyon útáltam :lol:

Anikó!
Akkor majd beszerzek egyet abból, vagy a Babé-ból, én azt ismerem.Jól tudom,hogy Unique forgalmazza, vagy csak ős is ismeri? :roll:
Nektek mikor lesz köv uh?

Anita!
Én sem akartam elhinni, hogy anya leszek,mikor megláttam a tesztet, pedig anyban(is) nagyon készültem rá, de akkor ez olyan valószínűtlennek tűnt.Igazából kellett egy vagy 2 hét is, mire felfogtam, de amióta mozog is , azóta másabb lett egy kicsit, kézzelfoghatóbb.Anyukám mindig azt mondta,hogy a 9 hónap alatt mindenkiben kialakul ez az ösztön, és anyaságérzés, sőt még a kipapákból is előjön az apuka :D Szerintem ez miatt egy percig se stresszelj, ez tényleg magától megoldódik.Ha agyban már felkészültél, és elhatároztátok magatokat,akkor minden ok lesz! :D

Monyó!
Nekem is annyi volt a hőm, többet nem mondok. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Monyó!
Ő az anyósomék macsekja.
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!Hála a Jó Istennek ádival minden rendben van!Természetesen nem kaptam most sem Uh képet!(Már másodszorra!) :cry:
Én is csak egy kicsike monitoron láttam Ádikát!
Szerencsére már lefele van fordulva! :lol: A Doki aztmondta,hogy nagyon kicsi az esélye,hogy visszaforduljon!Remélem nem is fog!Úgylátszik hatott rá,hogy annyit mondtam neki,hogy merre is jó,ha fordul!Két kiló körüli,és olyan 35-40cm hosszú!!A doki nem mondott a szülés időpontjára semmit!Mindig aztmondja a,hogy majd jön ez a baba,amikor akar!Nem valami megnyugtató!!Bár igy is van két időpontom!dec.9 (utolsó havi alapján)De az nem jó,mert akkor már 34 hetesnek kellene lennem,vagy a 4D-és UH alapján van még a dec.28!De TUTI,hogy Ádika MÁSKOR fog jönni!!na megyek enni,mert farkas éhes vagyok!

Kép
bea27
 
 


Panka! :D
Hu mekkorát nött a pocakod! Kép
Én holnap megyek a 12 hetes genetikai ultrahangra!
Jön velem a férjem is mert a multkor kicsit neheztelt rám hogy csak én láttam a babát! :shock: De nem tudtam hogy lesz ultrahang is! :roll:

Anita! :D
Én sem gondolom hogy nem vagy félkészülve az anyaságra,söt!
Ezek az érzések természetesek,bennem is végig ilyen gondolatok futkároztak a kisfiamnál!Pedig már akkor is borzasztoan szereted amikor a hasadban van!És amikor megszületik akkor is csak nézed csak nézed és egyszer csak azt veszed észre hogy az életedet adnád érte és földöntuli szeretetet érzel iránta!
Ebböl a szempontbol más a második terhesség mert már tudom mi vár rám és pont azért várom,de az elsönél meg kell sok mindennel birkozni mire eljutsz az önfeledt örömig!Legalább is én igy voltam vele!Pedig elolvastam mindent de egy olyan uj dolog ez az élettöl amire nem lehet tudatosan felkészülni!Ezek csak ugy jönnek maguktol észrevétlenül!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok!

Panka!
Köszönöm a bíztatást! jó, hogy nálatok ilyen sikeresen alakultak a dolgok! :)
A képek nagyon jók. Csodálatos, hogy mit tud alkotni a természet, csak észre kell venni, Te pedig észrevetted és meg is örökítetted. A rugi nagyon édes és nagyon ügyi vagy, hogy rátaláltál egy ilyen jó kis varrónőre, aki ennyiért varrt takarót.
Kismama tornára jársz vagy csak úgy magad tornázol?
A pocakod látványosat nőtt 2 hét alatt! :)

Nomi!
Olyan jó olvasni, ahogy árad belőled a pozitív energia! Kívánom, hogy minden rendben menjen nálatok és minél előbb bebabásodj! :)

Borsó!
Igyekszem nyugodt lenni. Teljesen igazad van az idegeskedéssel kapcsolatban. Próbálom a munkahelyemen sem túlhajatani magam- bár 6 születés egy hónapban+ az iskola, kicsit sok- de legalább szeretm, csak az a rengeteg adminisztráció ne lenne...
Részben áttudom érezni a csalódottságodat- szerencsére komolyabb banki ügyintézésem még nem volt. Szörnyű, hogy vannak emberek, akik mennyire nem figyelnek sem másokra, sem a munkájukra. Sajnos a mai túlhajszolt világban valahogy nincs időnk ilyen "apróságokra" figyelni. Még jó, hogy itt van ez a kis összetartó csapta, akikkel az ember mindig megtudja osztani búját-bánatát vagy éppen örömét! :)

Monyó!
Tündéri édes a kiscicád és a konyhabútorotok is nagyon klassz lett!
Szerintem, ha pár napig még nem jön meg, akkor érdemes lenne egy tesztet csinálnod. Veszteni nem vesztesz vele.

Norwell!
A dokin már én is gondolkodtam, de úgy számoltam, hogy akihez menni szeretnék, Ő szerdánként rendel, ezért 8-án vagy 15-én mennék. Azért is várok még, mert még elképzelhetőnek tartom, hogy fog.g. abbahagyása után a mensim játszadozik velem. Bár a pé-m elég jól érezhetőnek tűnt.
Kende nagyon ügyes baba! Még egy pár hónap, elkezd mászni, Ti meg szaladhattok utána! :)

Bea!
Gyönyörű szép nagy a pocakod! A védőnő mi alapján számolta, hogy egy hónappal korábban fogsz szülni? Örülök, hogy megfordult és remélhetőleg vissza már nem fogja magát mozogni- nem igazán szokták.
A mérleggel kapcsolatban: ha nem muszály én alapból nem szoktam mérleget javasolni, mert az a tapasztalat, hogy sokszor a szülők csak idegeskednek, hogy jól fejlődik-e a kisbaba. Ha szemlátomást jól fejlődik, van elég pisis, kakis pelusa, nincs gond a szopizással, jól kiüríti a mellet, akkor általában nem szokott gond lenni. Jobbnak tartom inkább a heti 1-szeri súlymérést, (amire a tanácsadóban is lehetőség van) de ha szükséges, akkor is inkább csak a napit, fürdés előtt, meztelenül. De ha Téged megnyugtat, akkor nyugodtan kölcsönözz. Azért írom a kölcsönzést, mert itt nálam a körzetben inkább ez a bevált módszer. Ahogy nézegettem a kölcsönzés kb 1500-2000 Ft körül van havonta+ valahol a kaució, az áruk pedig ( a digitálisé) kb. 10000 és 20000 Ft között. Persze lehet, hogy találsz a környéketeken olcsóbban is. Ez csak egy vélemény, az itt lévő Anyukáknak biztos vannak tapasztalataik.

Junkó!
Köszi a bíztatást!
Elég bosszantó, hogy már egy éve észrevették azt a sérvet és nem tettek semmit, de most már talán elindultok az úton. :)

Kacsa!
A Picik és kicsikről már hallottam én is. Találkoztam pár jó könnyvvel, csak az a baj, hogy ahányfélék, annyiféleképpen írják le a dolgokat. Azon gondolkodom, hogy a Kismamák nagykönyvében nincsenek-e ilyen fejezetek. Próbálok Neked címeket keresni.

Anikó!
A vérvétel már nekem is megfordult a fejemben. Van egy laborba dolgozó kedves ismerősöm, lehet, hogy beszélek is vele!

Angie!
A mensim még nem késett ennyit (csak mikor legelőször megjött), de fog.g. abbahagyása után elvileg előfordulhat. Ha jól emlékszem Lily volt- már kidobtam a dobozt. Árba középkategóriás volt, de az biztos, hogy legközelebb ha szükség lesz rá nem veszek ilyet. Bár azt írta a papírján, hogy ugyanolyan bizonyossággal mutatja ki a terhességet, mint a többi. Azért köszi a drukkokat! :)
Neked pedig kívánom, hogy minél hamarabb jobban légy és elmúljon az émelygésed! Ha gondolod homeopátiás golyót tudok javasolni. (Csak ha szükségét érzed)

Narco!
Nem érzem, hogy különösképpen stresszelnék, bár tudat alatt biztos van bennem valami. Főleg, hogy a munkahelyemen is elég nagy a hajtás. De majd jön a hétvége és igyekszem kikacsolni.

Jucmuc!
Igyekszem nem idegeskedni.

Na megint jó hosszúra sikerültem! :oops:
tina82
 
 


Lányok!

Most csak röviden. Dögrováson vagyok. Magas láz, hasmenés, napjában sokszor, visszatarthatatlanul, lobos torok... egy vagány vírusfertőzés. Kofa itthon volt, és helyt állt két ember helyett is :-)

Gracey!

Olyan élvezetnek hódolsz, ami ártalmas neked, környezetednek. Én magam nem dohányzok. Az anyósom keményen. Érszűkület, fogínysorvadás, lassan, de biztosan veszíti el a fogait. Ugyan a terhességei alatt nem dohányzott (amikor megtudta, ergo mindkét gyerek füstölt a legizgalmasabb időszakban), de egész gyerekkorukban az apósommal együtt, aki már nem él. Most már csak azért sem teszi le... Nem tud kimozdulni, mert remeg, ha nem tud füstölni, eleinte Kinga jelenlétében nem füstölt, de már kanászodik. A másik, ami mindkét oldalon előfordult, az alkohol. Értelmes emberek... Ja és mindig holnap teszik le a cigit, italt. Remélem, ha leteszed, nem nyúlsz hozzá többet. Olyan rossz látni, ahogyan a nők tolják a babakocsit, mellette kis gyerek, és lóg a szájából a cigi. Azt nem tudom Amerikában mennyibe kerül, de itt, ha azt az összeget magára fordítja, iszonyatos pénz, csak napi egy doboznál is! 30*500 =15.000 Ft havonta, és ez nem is női divatos cigi, évente nem kevesebb, mint 180.000 Ft. Ebből két ember elmehet belföldön egy luxus hosszúhétvégére.
Egyébként pont múltkor mondták, hogy az egészséges férfiaknak csapnivaló a spermaképe, de a cigaretta ugye érszűkületet okoz, nem kell folytatnom hogyan hat a gyereknemzésre. Nőknél a méh oxigénellátását csökkenti radikálisan.

Hedonizmusról annyit, hogy én is az vagyok, nekem az élvezeti cikk nem más, mint az édesség. Nem tudok határt szabni, ha kibontok egy csomag nápolyit, addig eszem, amíg van. Persze ebből meg az következik, hogy frankón irtom a hasnyálmirigyeimet. Erre nem vagyok büszke, sőt. Egyedüli megoldás, hogy nem tartunk itthon édességet. Ha vendégek jönnek, előtte szerzem be, különben rájárok, és képes vagyok egész nap csak csokit, meg kekszet enni, egy kis kakaóporral. És látod tudom, hogy a MIND A NÉGY nagyszülőm keményen cukorbeteg és mégis...

Nem bántani akarlak, felnőtt ember vagy, tisztában azzal, hogy mit okoz a dohány, a döntést Neked kell meghoznod.

tjuca
 
 


Sziasztok!

Juca!
Imááádom a kiscsajt!!! :D

Tina!
Sajnálom az újabb nega tesztet... :(
Én már biztos mértem volna ébredési hőt, hiába nincs viszonyítási alap... Az érték azért sokatmondó lehet... De nem okoskodom. :wink:

Panka!
Jók a képek! :D
Elhiszem, hogy élőben szebb a fa! Holnap még biztosan csodálhatod, aztán jön a zimankó, szürkeség...
Pocakod jól "megugrott". :lol:

Nomi!
Pozitív gondolkodás, fél siker! :wink: Örülök, hogy jobb a kedved! A nagypapád is biztos szívesebben látja ezt! :D

Borsó!
Sajnálom, hogy ennyire nem sima a banki ügy... :( De ez van, ha az ember kiszolgáltatott...

Monyó!
Cica cuki! :D
Konyha tuti! :D

Norwell!
Hamarosan úgyis kezditek a tesó projektet! :wink: Addig meg van Kivel lekösd Magad! :lol: :wink:

Bea!
Hű meg ha... :D Nem mondom! :D
Örülök, hogy Ádi tudja a dolgát! :wink:
Gyerkőcszobáról nincs fotó?

Junko!
Nem jó hírek... :cry: Gondolom, a sérv szépen lassan dolgozott... :( Azt hiszem melegszik a környezetében a hőmérséklet és ez okoz galibát. (ha butaságot írtam helyesbítés kérek!!!)
A protokol dolgot Aniko leírta.

Aniko!
Holnapra nagy drukk! Kép
Köszi az SMS-t! :D Ahogy bekapcsoltam "reggel" ( :lol: ) a telefonomat, ez fogadott! Kép Nagyon aranyos vagy! :D Én nem ígérem holnapra ugyanezt, de feszülten várok majd! :wink:

Angie!
Lehet, hogy időjárásfüggő az émelygés? :lol: Tegnap és ma nálam is jelentkezett...
Tényleg ennyire változatlan a pocakméreted?

Anita!
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz gond, amikor az anyaségra kerül sor! :D Nem szabad padlóközeli állapotba kerülni!

Jucmuc!
Köszi! Ideért, még a távolból is! :lol:

Rólunk:
Minden rendben velünk!!!
A kórházi UH most nagy élmény volt!!! :D Komolyan! Bent volt Apa, a dokim, a szonográfus, még egy orvos, aki nézte a babát! :D Mit mondjak? Maximális volt a figyelem!!! :lol: Mindig ilyet szeretnék kérni! :lol: Az írásos UH lelet mellé, kaptam képet is (jó, nem Kaáli minőség :wink: ), de ma ezt is értékeltem! :lol:
Kihangosították a szívverést, mértek, mutattak, magyaráztak! Megint meg kell erősítsem a feltételezést, hogy Minibrill tökéletes!!! :D :D :D

Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Ittvagyok megint!Csak a kérdések miatt!!Szóval!!A has méretem alapján gondolta a Védőnő,hogy hamarabb fog jönni a baba!!Ismeri a pocikat!De még addig nőhet!!BŐVEN!!
A mérleg bérlés mellett döntöttem!!!!!!
Köszönöm mindenkinek a poci dicséreteket! :lol:
Na mára ennyi!Majd jelentkezem!Mindenkinek Jó éjszakát kivánok!

Kép
bea27
 
 


Lányok ezt a mailt most kaptam és kötelességemnek érzem feltenni ide!

Kép Ezek a fajtiszta labrador kiskutyák tegnap születtek!Egy vakvezető kutyus kölykei!8-an vannak és gazdit keresnek nekik teljesen ingyen vagy elaltatják öket!Ha valakit érdekel szivesen megadom a hölgy elérhetöségét csak nem akartam igy a netre megirni!Lányok ha tudtok valakit vagy esetleg valaki pont ilyen kis kutyulit szeretne akkor SEGITSÜNK!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Aniko!

Draga, köszönöm, jol vagyok! :D Pontosan harom het mulva ilyenkor mar uton leszünk. :D :D :D Nagyon drukkolok Neked mara! :D :D
Tegnap elmentünk vacsizni nagyon fini volt, zöldborsos belszint ettem, de annyira gyomorba vagott, hogy ma reggel fel hatkor felebredtem, es most is ugy erzem magam mintha epp most ettem volna. Szoval emesztek... :lol:

Brill!

Nagyon örülök, hogy minibrillel minden okes, es hogy, jol ment minden a korhazban! :D

Junko!

Ezt a kutyas dolgot nem ertettem :shock: De mindenesetre nagggyon szoritok nektek, hogy el tudjatok inditani a lombikot! :D

Rolly!

Orülök, hogy jelentkeztel! :D Remelem jol vagy! Pusz :D

Anita!

Narcisz, Panka es Aniko mar nagyon szepen leirta azt, amit en is gondolok erröl a dologrol. Bevallom Neked/tek, hogy en is sokszor felteszem magamnak a kerdest milyen anya leszek? Lesz-e mindig türelmem stb..?
De en bizom annyira magamban, hogy minden okes lesz, es minden jön majd magatol, es imadni fogom! Es jo anya leszek!
Hidd el igy lesz Veled is!!! :D

Panka!

Nagyon szep nagy a pocakod! Gratula! :D

Bea!

Orülök, hogy Adikaval minden rendben es, hogy lefele van fordulva! :D

Juca!

Nagyon sajnalom, hogy beteg vagy! :( Mielöbbi gyogyulast kivanok Neked!

Szep napot mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Lanyok!

Kaptam egy nagyon szep növenyt a ferjem egyik nagynenjetöl, szerintem Aloe a sogornöm viszont mutatott egy ujsagot ahol az Aloe mashogy nez ki. :(
Felteszem a kepet rola, szerintetek Aloe? Köszi Judit

Kép
Kép

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Aniko24
egy másik topicról irok,megirnád nekem a kiskutyák elérhetöségét?szerintem én tudok egynek gazdit!elöre is köszönöm!
szia

bibar
 
 


Sziasztok!

Brill!
Remélem két ilyen klassz UH-s élmény után most már megnyugodtál. :). Hű a Kaális kép tényleg jobb, de ez is tökéletes. :)
Sérv ügy. Kiskora óta megvan. Egyszerűen érthetetlen számomra eddig miért nem mondták,hogy probléma lehet. Az elmult egy évben volt 1*andrológián, 1* urológián. És semmi. Most meg igen. Nem értem.

Anikó!
Akkor várlak az UH után.
Én most varrattam köntöst magamnak és a férjemnek. Tökéletes lett, boltban sem találtam volna jobbat. 15-ből megúsztam anyaggal együtt. kb. 4 éve ennyiért vettem neki egyet. :shock:

Bea!
Szuper hogy befordult Ádi. Csak születés után is ilyen engedelmes legyen. :)

Jucmuc!
Nem tudom erre hasonlít:
Kép

http://www.kertpont.hu/index.php3?menu=cikk&cikkid=137

Kutya: Veszek még egy kutyát, ha már gyerekem nincs. :)

Rolli!
Szia, várunk.
Vendég
 


Most csak gyorsan...

Anikó!
Megszakad a szívem ezekért a kutyusokért. Minden álmom egy labrador, és pont ez a szín. A férjem is ezt a fajtát imádja. Viszont most annyira nem jó az időzítés. Nagyon szeretnék egy kutyut, de hova tudnám most tenni. Még megkérdezem a szüleimet, hogy bevállalnák-e addig, amíg elkészül a kerítés a ház körül, meg egyáltalán te tudunk költözni. A gazdi meddig tartja vajon őket? Mindjárt sírok...

Jucmuc!
Én kaptam egy Aloe-t Zsúkától, és hát nagyon hasonlít, de mégsem ugyanilyen. Az enyém fakóbb zöld és foltok fannak rajta. Zsúka ebben a profi, de szerintem a neten is találsz róla képet. Lehet, hogy több féle van.

Juca!
Jobbulást, Kofának kitartást az anyáskodáshoz!

Most megyek dógozni!
Majd jövök még.

Puszi,
Vendég
 


Angi!
Mi is pont akkor vettük a kiskutyánkat mikor költöztünk. Megkértük, hogy addig maradhasson a születése helyén míg ki nem költözünk. Sztem ez megoldható. Igaz így kb 8 hetesen hoztuk el, de sokkal jobb volt addig neki is kutyaközösségben.

Képzeljétek.
Novemberre kikönyörögtem egy inszemet, saját felelőtlenségemre. Ugyanis ha a férjem műtik, 3 hónapig semmi nem lehet.
Hétfőn megyek konzultációra.
Vendég
 


Jó reggelt!
Juca!
Jobbulást!Zavard el azokat a csúnya vírusokat! :evil:

Anikó!
nagyon aranyosak a kutyik, mihozzánk is 1 naposan került a kutyusunk, egy konténerre volt kirakva véres köldökkel, öcsém hozta haza!Már 12 éves, és eléggé öregszik, nagyot hall, meg őszül :roll:
De ő is zsemle színű.Nagyon szeretnék egyet, de mivel a szüleimnél van a hely, és mi ritkán járunk haza, így nem terhelném őket.Pedig...
Várunk az uh eredménnyel!

Junkó!
Ez komoly?Hűha, nagyon babaszagú lett a dolog! :wink: Drukkolok!!!

Jucmuc!
Szerintem vmilyen aloé fajta, annak is több fajája van, úgy tudom.

Bea!
Ügyes fiú Ádika, most még szófogadó :wink: Reméljük megtartja jó szokását.

Brill!
Hát igen a másik kép jobb volt, de az a lényeg, hogy minden ok, és megnyugodtatok.Ugye?

Rolly!
Hogy vagy?Várunk!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az Iza dícséreteket!:)

Juca!
Gyógyulj meg! Kinga annyira aranyos!

Nomi!
Sajnálom! De, jó, hogy pozitívan gondolkodsz!

Bea!
Hatalmas a pocid!
Ám szerintem nem lehet akkor sem tudni, hogy hamarabb jön-e ki a baba. Egyik ismerősömnek is akkora hasa volt, hogy csak na, és 4 nappal később is szült.

Anikó!
Kár, hogy lakásban lakunk, így nem lehet még kutyánk, pedig úgy sajnálom őket!

Jucmuc!
Én is úgy tudom, több fajtája van az aloénak, és nem mindegyik gyógyít ám. Pontosan meg kéne tudnod, ha akartad ilyen célra használni, hogy a tied gyógyító-e.

Rólunk: Nem emlékszem, írtam-e, de ki kell pótolnunk a tejcit, mert nem elég. Tápit is kap Iza, de szépen fejlődik, már majdnem 4.5 kg, és 55cm!
Most is alszik, végre a kiságyában, mert eddig még mózesben aludt.

Most megyek, ha tudok, jövök.
Szép napot!
Bogi

Monyóka!
Nem tudsz egy jó csokitorta receptet?
dbogica
 
 


Lányok!

Valaki egyszer ajánlott hajhullás ellen valami kencét, Vichy, vagy más fajta.
Juca! Lehet, hogy Te említetted?

Melyik volt az?

Köszi:Bogi
dbogica
 
 


Lánoyk!

Köszi a jókívánságokat. Így, hogy letörtem a lázat sokkal jobb. Bár a hasmars javult, de még nem az igazi.

Anikó!

Smectaval is az a baj, hogy Kingát is fogja. A diéta: tegnap pirított kenyér, sós vízben főtt rizs nyákosan, keserű tea. Ma már ehetek sós vízben főtt krumplit is :twisted: Valamit használt.

Anita!

Én még mindig nem érzem az anyai státuszt. Van egy haláli jófej lányom, egy külön entitás, és alkalmazkodunk egymáshoz. Ezt nem lehet előre kiszámítani, még most sem. Minden nap egy tabula rasa :-)

Borsó!

Forest Gump a kedvenc filmem :-)

Junko!

Ez igen, belecsaptok a lecsóba :wink:

Brill!

Gratulálok az UH-hoz!

Angie!

Mi az, hogy nincs gyereked? Ott van a hasadban hej :lol:

Jucmuc!

Ha valamihez nagyon nem értek, az a növényápolás :-(

Bea!

Nem a pocakméret a mérvadó, hanem a gyerek mérete. Orvosnak van igaza, a jósolgatással gyakran csak beparáztatnak. Láttunk már olyat, hogy mindjárt megszületik, és túlhordta a babát az anyja. Persze most már azért jöhet a zabszemcsi :-) 35. héttől mindenképpen igyad a málnalevél teát, nehogy lemaradj valamiről :-) Örülök, hogy befordult Ádi, rendes kis fickó. Nekünk van egy kőkorszaki mérlegünk, de nem nagyon koptatjuk.

Panka!

Hú már így mozog a lurkesz??? Mi lesz, ha bekeményít? 8) Csini a pocakod!

Tina!

Nagyon sajnálom a megnyúlt ciklust. Nomi, Unique, én, csak hogy pár nevet említsek. Szerintem az agy képes így szórakozni az emberrel, de nem ártana utána nézni. Utólag már le merem írni, a hasmenés sosem jó jel nálam. A székrekedés már inkább :lol: A hasmenés szülés előtt viszont nagyon jó, mert akkor már lehet gyanakodni, hogy két-három napon belül baba lesz. Nekem soha nem mérték a haskörfogatot.

Kacsa!

A Suttogó alalpjában nem rossz könyv, csak nagyon amerikai, és nagyon általános. A legtöbb élethelyzetre nem ír használható megoldást. Kinga a teszt szerint kisangyal-talpraesett. Na az öszvérek ezen fajtájára nem ír semmit :lol:
Babaápolási könyvek közül nekem igazából a Kismamák nagykönyve jött be Elizabeth Fenwicktől. Nagyon szájbarágós, és tele van képekkel!!! Ha gondolod nézz bele könyvesboltban. Még olyan is benne van, hogy milyen korban hogyan emeld meg a gyereket, fürösztés, pelenkázás (ha fiú, ha lány) szoptatás, fejés, betegségek szóval sok minden. A várandósságról is van benne, meg a szülésről, de nem az a fő téma. Viszont van benne pár tanács a vajúdáshoz, amit én utólag olvastam.

Monyó!

Nagyon kafa a konyhabútorod!!! Igazán ízléses lett! Jó főzőcskézést. Ja és Zeusz macija :lol:

Akit kifelejtettem, attól bocsesz!

Puszi:

Juca

Megyek heverek egyet.

tjuca
 
 


Panka!

Azért írtam az esti fotót, mert Angie azt mondta, hogy este látszik csak neki valami. Mer' ilyen kíváncsifáncsi vagyok :) Állati nagyot nőtt a pocid két hét alatt, csini vagy!
Nagyon tutkó a takaró és a kis rugi :) Látom egyelőre uniszexszel készülsz :)

Brill!

Gratula az utolsó szurihoz! Dejódejódejóóóóóóóóóóóóó! Brillbaba tényleg cukker és formás, az új uh képen is tökéletes :)

Juca!

Nagyon jók ezek a képek Kingáról, csúcs, ahogy ő is mindig "szerel" valamit :) A papucs nálunk is nagy kedvenc. Azért bármeddig hajlandó kepesztni, hogy megszerezze, és igazi diadalüvöltésben tör ki, ha becserkészte. Megzabálom :)
Gyógyulj meg gyorsan!

Tina!

Nagyon sajnálom az újabb nega tesztet, de amíg nem jön meg, addig van remény!

Borsó!

A derekammal nem csináltam semmit, legalábbis semmi olyat, amit eddig ne tettem volna. Egyszercsak baromira fájt, de már jobb. Úgy néz ki, hogy megmaradok :)
Szigetszentmiklós szép hely, barátink laknak ott. Biztos tele lesz majd gyerekzsivajjal a ti fészketek is :)

Monyóka!

Őrület, hogy megnőtt Zeusz! De még így is édes :) Neked pedig gratula a fogyáshoz, és a szép konyhához! :)

Norwell!

Édes lehet akis pletykás Kende! Gyarapodott már a "család fogállománya"? :lol: :lol: :lol: Gratula a négyhós szülinaphoz!

Bea!

Én a védőnőnek azt se hiszem el, amit imádkozik. Te se vedd készpénznek, amit mond! A nagy pocakkal kapcsolatban pedig csak annyit, hogy amikor én a Dórit vártam, sokan azt mondták, hogy akkora hasam van, hogy karácsonyra tuti megszülök. Febr. 28-án lett meg a Dóri, és márc. 3-ra voltam kiírva. Ennyit a mindenkinagyonokosésmajdjólmegmondjamikorszülök támához :) Nyugi :)
Csini a pocak, és nagyon ügyes Ádika, hogy menetirányba állt :)

Junkó!

Tényleg "érdekes" ez a sérv dolog, hogy eddig senki nem említette, hogy gondot okozhat :evil: A műtét már biztos, hogy kelleni fog? Szerintem jó ötlet az inszem, veszíteni nem fogsz rajta, max nem nyertek, de erre nem is gondolunk :)

Anita!

Egyszer egy régi Kismama újságban azt olvastam, hogy akiben egyáltalán felmerül a kérdés, hogy vajon jó anya lesz-e, az már rossz anya nem lehet. És hogy idegen gyerekekkel hogy viselkedsz, abból még nem vonható le az a következtetés, hogy a sajátjaiddal hogy fogsz bánni. Az egy teljesen más kategória. nemsokára te is vásárolgathatsz a kis törpédnek dolgokat, és te leszel a világ legboldogabb kismamája!

Nárcisz!

Nincs azzal semmi baj, ha még nem érzed anyának magad. Majd kialakul. Nekem se úgy jött, mint az amcsi filmeken. Persze nagyon szereted őket már pocakban is, de ha kibújnak, na akkor alakul majd ki az IGAZI érzés. Legalábbis nálam így volt. És egyre jobban szeretem a kis szarost.

Anikó!

Drukk a mai uh-hoz, remélem kaptok képet!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Bogi!

Nem én ajánlottam.

Nem tudom ki kérdezte :schock:

Unique nem Babé forgalmazó :lol: :lol: :lol: csak a védőnője ajánlotta nekik a koszmó elleni sampont, és ő ajánlotta Évinek meg nekünk, és most már mi ajánlgatjuk, mert jó :twisted: Beszerezhető a patikákban ! :wink:

tjuca
 
 


Sziasztok lányok! Kép
Megjöttünk az ultrahangrol!
Szuper volt!!!Minden rendben és annyira gyönyörű és formás hogy el voltunk ájulva!A tarkoredő 1.5mm igy az is szuper!
Felvettük videora és már meg is néztük itthon! :D
11+6 ra irt a gép de én hagyom a vonalzomat mert szerintem ez még változni fog egy párszor!

Bogica! :D
A Vichy ampulla nagyon jo vagy a Varga csepp!Mind a kettö szuper!

Jucmuc! :D
A bélszin isteni lehetett!
Szerintem ez aloe a képen de nem értek hozzá annyira mint Zsuka vagy Angie!

Bibar! :D
Irtam neked privit!

Angie! :D
Aranyos vagy nagyon!
Én is sirtam mikor az emailt megkaptam tegnap este és mondtam a férjemnek hogy akarom az összeset most azonnal!Azt mondta hogy tudja jol de inkább probáljak másképp segiteni mert egy kissebb állatkertünk már van! :lol:

Panka! :D
Ez eszméletlen hogy ilyen emberek vannak igy kidobni egy kiskutyát! :evil:
De legalább jo helyre került utána!
És már 12 éves?Ez igen,szép korban van!

Junko! :D
Te ilyen ügyes vagy!?!
Én sajnos tök béna vagyok a varráshoz!
Venni ne vegyél kutyát itt vannak a képen ezek a kis tündér-bogarak egyet vegyél magadhoz!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Köszönöm a pocakdícséreteket!Egyébként most megint megmértem reggel, evés előtt, és tényleg nőtt 2 cm-t, már 94 a körfogat:-)

Juca!
Örülök,hogy jobban vagy!
Babé témát már megbeszéltem Uniqueal.Én is szeretem a F.G.-ot!
Most nagyon aktuális a "borsó meg a héja".:-)

Monyóka!
Szokott a férjed is netezni, vagy egyeduralkodó vagy? :lol: Csak azért, mert ezt a tekercses dolgot ők jobban meg tudnák beszélni.Ha van email címe megírod priviben?Köszi.Egyébként az eltérítő tekercset akarja 2 fázisú műgyantaalapú autós lakkal lekenni.Vagy mivel :roll:
(ezt nehéz volt megjegyeznem, be kellett magolni :oops: )

Tina!
Szerintem a Gabriel teszt elég megbízható, már a 3 napos terhességet is kimutatja, én is ilyet csináltam :wink:
Járok kismamatornára, heti 2x.

Évi!
Nekem is fáj estére a derekam, a múltkor 4kézláb néztem a tv-t, hogy egy kicsit homorítsam :? Sajna a hasonfekvés már nem megy.

Bogi!
Szépen gyarapszik a leányzó!
Én most a Vichy hajhullás elleni samponját használom, szerintem jó, és egyáltalán nem viszket tőle a fejbőröm, amit más samponokról nem mondhatok el.Ajánlani tudom.És gazdaságos is, nem kell belőle sok, jól habzik.Igaz drága, de így nem olyan vészes, nekem kb. 4 hónapig tart 1 flakon.

És ha már a nagyérzésnél tartunk:
Tegnap álmodtam egy furát:megszületett a babám, de akkora volt,mint a tenyerem, és mondtam a dokinak,hogy akkor nem marad meg, mert ez még vetélésnek számít.De mikor jobban megnéztük, akkor meg akkora volt,mint egy 4 kg-os gyerek pufóka,és mondta a doki, hogy hiába kicsi, de ilyen kövéren már megmarad. :lol:
És akkor kézbe vettem, láttam mekkora tappancsai vannak, mondtam is neki, hogy ezekkel a kis lábacskákkal rugdostál odabent?Utánna szemébe néztem, és úgy vigyorgott,mint a tejbetök :lol: És volt 2 foga alul :shock: És akkor álmomban nagyon furát éreztem, amit még soha, egy másfajta szeretetet,hogy ez az én gyerekem, és mennyivel másabb az anyai szeretet.Nagyon jó volt, és a a végső érzés az álommal kapcsolatban nem volt negatív, inkább fura, de mindig olyan szeretetet érzek felőle is, hogy teljesen megynyugtat.Hogy miylen lesz a valóságban, nem tudom, de ha ilyen, akkor már nagyon várom! :wink:
Bocsi hogy ilyen hosszú lettem, meg ha uncsi voltam.de ezt most jó volt leírni.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Megprobálom feltenni én is a sztár fotot! :wink: :D
Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Kép Buksi kutyánk

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Anikó!

De jó, hogy minden rendben a babóval! Már biztos jó nagyra megnőtt a kis drága. A 1,5 mm tényleg tökéletes eredmény, Dórinak is annyi volt :)

Angie!

Ég a fejem, de csak most válaszoltam a z e-mailedre :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Juca!

Klassz, hogy jobban vagy! Csak így tovább!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi! :D
Köszönöm ari vagy!Ideért! :wink:
Az én védönöm is tett egy érdekes megjegyzést amin igen csak elcsodálkoztam! :shock: Ugyan is mondtam neki hogy vércsoportot nem vettek mert az elözö kismama könyvembe benne van!Azt mondta nem fogadja el mert mi van ha megváltozott :shock: !Elöször nem hittem a fülemnek de aztán rájöttem hogy komolyan gondolja :evil:
Felhivtam a nögyogyászom és mondta hogy ez oriási még ilyenről nem hallott :lol: de leveszik hogy ne érje szo a ház elejét!Nem akarom bántani öket mert tisztelet a kivételnek vannak aranyosak is de hogy én nem tudom kifogni?!!!! :evil:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!

Látom, közben fotót is kaptunk :) Csudaszép kis kölök!!!
Eszembe jutott egy régi rész az X aktákból :twisted: :twisted: :twisted: Abban volt, hogy vannak emberek, akiknek megváltozik a vércsoportjuk :twisted: :twisted: :twisted: Lehet, hogy a védőnőd is látta, hehe...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Anikó:
Csudaszép a baba, teljesen jól ki lehet venni.
Gratulálok.

Puszi
Heni
szalai heni
 
 


Évi! :D
Köszönöm szépen!
Lehet hogy ez lehet a háttérben :lol: :lol: lehet hogy földönkivüli vagyok és ö ezt egyböl levette! :lol: :lol:
Amikor elmentem a kiskönyvért mondta:-ha van kérdésem tegyem fel nyugodtan!Szerinted volt????????? :shock:
Mondtam hogy most nincs de erösen gondolkodom a következö taliig! 8) :lol:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!

Nagyon szép a kis Gyöngyös! Véletlenül nem a Mártika az? :twisted: Sokan dícsérik :twisted: Itt a lakótelepen az én védőnőm a legjobb, még van egy aranyos, a többitől menekülnek.

tjuca
 
 


Helló!

Juca!
Jobbulást.

Anikó!
Aranybébi. Milyen jól látszik már. :)
Ja a köntöst nem én varrtam, hanem a varrónőm.
Kutyi hát, szívesen de már van kettő. Nem férnének már bele a kocsiba.

Panka!
Nagyon szép az álmod. Komolyan.

Évi!
Már régóta megakarom kérdezni. Ti nem kezdtek el újra próbálkozni? Annyira kiegyensúlyozott anya vagy, sztem hamar összejönne így másodszorra.
Vendég
 


Junko!

Igen, tenyleg erre hasonlit. :) Ma este megnezem mi ez. Ja, most mar ertem a kutyust! :D Lesz ott baba is nemsokara! Most olvasom csak! HAJRA INSZEM! :D

Angie!

Köszönöm! :D Utana is nezek! Ovatosan dogozzon kismami! 8)
Ne haragudj, meg sem köszöntem meg, hogy szervezed a talit az en kedvemert! Tünder vagy! :D

Panka!

Köszike! :D

Bogica!

Köszönöm Neked is, rendi vagy! :D Sajnalom, hogy Izanak potlas kell a tejciböl! :(

Juca! :D :D

Aniko!

Igen, nagyon fincsi volt. Egeszben voltak benne a borsszemek, meg soha nem ettem elötte zöld borsot kicsit csipös de nem ugy mint a fekete.
Gratulalok az ultrahanghoz!!! :D Nagyon szep a babad! :D Teljesen jol latszik!

Puszi mindenkinek! :D

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Junkó!

Ez most jól esett, hogy kiegyensúlyozott lennék, köszi! Még nem kezdünk próbálkozni, mert szerintem a Dóri még túl pirinykó ahhoz, hogy egyszercsak ne ő legyen a világ közepe. :roll: Majd talán tavasszal, vagy nyáron. Meg még szoptatok is. Egyébként tényleg nagyon bízom benne, hogy a tesóbaba picit könnyebben becuccol hozzánk :)

Remélem még nem unjátok a képeimet, de ezeket muszáj felraknom. Ma délután készültek. Már ilyen nagylányosan játszóterezünk:



Kép

Kép

Látszik, hogy nem tudom eldönteni, hogy kell-e a sapka, vagy nem. Ötpercenként levettem a kis buksijáról, aztán meg visszaadtam rá :) Ja, és a gatyája nem kicsi ám rá, csak felcsúszik, ahogy ül :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!
Olyan kis helyes ez a Dóri!Szerintem a papájára hasonlít :D Bocsesz.
Én nem unom a képeket, felőlem jöhet! :wink:

Anikó!
Már nem is olyan kis gyöngyike, sokat nőtt!Formásodik már!Cuki. :D
Védőnénid szerint az ujjlenyomat is változik? :lol: Klassz lenne egyesek számára! :lol: De szerintem ő arra gondolt,hogy az előző terhességednél nem-e jutottak át vmi ellenanyagok, vagy ilyesmi, de ebben sem vagyok biztos,hogy van ilyen.Majd a többiek hátha tudják mire gondolt, ha meg hülyeség, akkor nem kell vele foglalkozni. 8)

Junkó!
Köszi!

Nikiről tud vki vmit?

Szép 7végét Mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Alszik az én kis drágám, úgyhogy talán van egy kis időm írni!

Szóval szüléstörténet:

okt.13.Betöltött 40. hét, ezért be kellett mennem a kórházba, ahol "csak" papíron vettek fel az osztályra és mivel az eredményeim jók lettek, még hétvégére hazajöhettem.Dokival megbeszéltük, hohy másnap ctg.

okt.14.Reggel mentünk a megbeszélt ctg-re, ami jó lett, a méhszájam viszont kinyílt 3 cm-re, ezért azt mondta a doki, hogy sehova, bent kell maradnom, nem enged haza! Ennyit a kimenőről! :wink:

Két uncsi nap következett, csak néztem a kórház plafonját és vártam, hogy történjen valami!

Okt.16.Reggel 5 óra hozták a lázmérőt! Valami furcsa zuttyanást éreztem ott lent, de nem öntött el, csak olyan fura volt. Gondoltam kimegyek megnézem és betétet cserélek. Ekkor láttam, hogy vérzek. Szóltam a szülésznőnek, aki szólt az ügyeletes orvosnak (mivel mégcsak 5:20 volt), aki azt mondta, hogy ez tágulási vérzés és egy kis magzatvízszivárgás.Ekkorra pont beért a fogadott szülésznőm, aki pont műszakos volt és mondta, hogy szedjem össze a cuccomat. Megkaptam a kúpot és elkezdődtek az előkészületek. A férjemet 7-kor keltettem, hogy 8-ra érjen be, akció lesz! :wink:

8 órára megérkezett a férjem és a doktornő is! Vizsgálat után még a buroksapkát le kellett venni, akkor folyt el a többi magzatvíz! bekötötték az oxitocynt és onnantól kezdve jöttek a fájások! Egész jól viseltem a fájásokat. A férjem rengeteget segített, nagyon hálás vagyok neki, hogy velem volt. Ültem nagy gumilabdán, nekem nagyon bejött. Elmehettem zuhanyozni, ami szintén nagyon jó volt.Közben nevetgéltünk is, sms-t írtam és persze tűrtem a 2 perces fájásokat!
Ez így ment 12 óráig, ekkor ctg-re raktak.
12:45-kor előkészítettek a szülésre, beállították az ágyat és elkezdtünk szülni.
Az első pár nyomás nem volt jó, nem úgy csináltam, ahogy kellett volna. Aztán sikerült, megdicsértek, hogy ez most jó. Nyomtam, jó volt, de a baba csak nem akart lejebb jönni.
Egyszer csak a dokin, a szülésznőn és a férjemen kívűl még vagy 3-4 doki termett körülöttem és mindnek akadt valami dolga. Ekkor nagyon megijedtem, meg is kérdeztem, hogy nem lehetne kivenni valahogy másképp. de akkor már mondták, hogy nem. Nagyon fáradt voltam, de összeszedtem magam, elmondták mit fognak csinálni, hogyan fognak segíteni, hogy kijöjjön a baba.
Egy szilikon vákumot helyeztek a fejére, egy doki pedig préselte ki a hasamból ill. nem engedte visszacsúszni!
A férjemet ki akarták küldeni, de nagyon jól tették, hogy nem küldték ki, mert akkor azt hiszem minden erőm elhagyott volna. Már nem emlékszem hanyadik nyomásra született meg.
A köldökzsinór szorosan a nyakán volt, így a szülésznőnek gyorsan kellett cselekednie.Ezután leszívás, majd felsírt, de sajnos elvitték azonnal. Apuka ment utána és felügyelte és dokumentálta az eseményeket!
Megnyugtattak,hogy semmi baja!
Kb. 20 perc múlva kihozták egy pillanatra megmutatni!Majd elvitték melegedni!
Ezután jött a varrás, ami ezerszer jobban fájt a szülésnél, mert nem hatott rendesen a lidocain, pedig jó sokat kaptam belőle!
Visszaengedték a férjemet, sőt az anyukámat is beengedték és még 2 óra hosszát a figyelőben voltunk, így hármasban,ahol kibőgtem magam egy kicsit!
2 óra múlva pedig kihozták a mi kicsi fiunkat is és cicire raktuk és egy fél órát gyönyörködtünk benne.
Engem visszakísértek a kórterembe, apuka és nagymama pedig hazamentek.
8 óra fele megint kihozták.
Majd elkezdődtek az összeszokás napjai.
Kismamák ne ijedjetek meg, nem volt olyan rossz, mint amilyennek tűnik!
A szülést bármikor végig csinálnám újra, ha utána nem varrnának!
Azért ment ilyen nehezen és azért kellett a vákum, mert amennyit egy nyomás alatt lejött, annyit vissza is csúszott, fogta a köldökzsinór, ami szerencsére jó hosszú volt, így nem szorult meg, A baba szívhangja végig tökéletes volt.
A baba nem a legkisebb fejátmérőjével fordult be a szülőcsatornába, ezért is volt nehezebb.
Ennyi a történetünk.
Nagyon hálás vagyok a férjemnek, nem is tudom mi lett volna velem nélküle!

Már egy hete itthon vagyunk.Nagyon jó baba, csak szopizni lustácska, csak addig szopizik, amíg könnyen jön, amikor dolgozni kellene csak cumizik.Így le kell fejnem a maradékot és üvegből megitatni!Hiába mindig lusti volt, kijönni se nagyon akart!
De itt vagyunk, egészségesek és gyönyörűek vagyunk!

Puszilunk Mindenkit!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Sziasztok!

Már jó ideje nem jelentkeztem.Nálam minden ok. Még szedem a gyógyszert, amit a nőgyógyász felirt. Most már végigcsinálom.
November végére kéne visszamenni, de valószínű, hogy hamarabb vissza fogok menni, gyis időszerü lenne az éves rákszűrés.

Móni!
Remélem a cigit azért lerakod.Legyen egy kis akaraterőd. Én megtettem 9 évvel ezelőtt és azóta 1 szálra sem gyujtottamrá.

Bogica!
Nagyon aranyos "nagy"lányod van.

Nomi! :D
Örülök, hogy végre megjött és jók lettek a vizsgálatok. Most egy kis pihi aztán újra hajrá! :wink: Részvétem a nagypapád miatt.

Brill! :D
Nagyon aranyos párod van.Jók a fotók Minibrillről.

Angie!
Tudom min mész most keresztül a költözéskor.Én egy éve csináltam ezt végig.A párom olyan "jó lesz ez még valamire" gyüjtő tipus.Úgyhogy amikor eljött a pakolás ideje, mindenkit kizártam a lakásbol és lomtalanítottam. Volt mit. Persze harag azért nem volt utánna.

Jucmuc!
Azért jó hogy ilyen hamar meglesznek a párod eredményei.Mi 1 hónappal ezelőtt kértünk időpontot és már akkor nov. 23-ra adtak. És akkor még csak a sp. minta lesz leadva.Az eredmény meg majd.
Azért jó hogy ilyen pozitívan álltok mindketten a dologhoz.

Juca!
Szépek vagytok a kislányoddal. Kinga egyszerűen ennivaló baba. Sajnálom hogy beteg vagy.Gyógyulj meg minél hamarabb.

Tina!
Sajnálom a negatív teszteket.De még nem jött meg ugye???

Monyoka!
Sajnálom hogy ilyen rossz hangulatod volt.De a konyha bútorod az tök jó lett.

Bea!
Szép nagy pocid van.

Pankaa!
Nagyon jó a takaró meg a kis ruci.Szépen nőtt a pocid a két hét alatt.

Anikó!
Nagyon jó az UH kép.Már jól látni mindent. :shock:

Évi!
Dóri baba nagyon aranyos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D


Hangyi
hangyolca77
 
 


Csibe!
Gratulálok mégegyszer.Jó hogy a párod melletted volt és segített.Érezni is abból amit leirtál hogy sokat jelentett neked.

Simi a kis Csibének

Hangyi
hangyolca77
 
 


Sziasztok!

Aniko!
Gyönyörű a babád! Kép Nagyon jó az UH kép is! :)
11+6, ez lesz a jó, Te is tudod!!! :wink: Gratula és örömködés mégegyszer! :D Továbbra is fej-fej mellett... :wink: (azért az SMS időben, már nem alszom! :lol: :lol: :lol: Fáziskésés az tényleg van nálam. :lol: )
Kutyukat nem teszed fel több helyre is a neten? Annyira fájna, ha elaltatnák őket... :(

Junko!
Inszemmel kapcsolatban ügyi vagy! :D Nagyon szorítok, hogy megfelelő legyen a kiskatonák állapota! (gondolom ez szempont lesz...)
Nem tudom hányadik c.n. vagy? Nem szeretnél újra táblatag lenni? Aniko biztos nem bánná a plusz melót... Kép

Panka!
Fura, de szép álolm! :) Főleg, amit az anyai szeretetről írtál... :D
Kutyitok szerencsés és nagyon bájos! :D
Megnyugvás stimmel! :wink:

Juca!
További javulást! Kofának meg tapsvihar, hogy így helytáll! :)

Évi!
Dórifotóból nem lehet sok! :D :D :wink:
Megint nagyon csini ruciban van!

Jucmuc!
Jók az esti meghitt kajálások! Gondolom, főleg, ha nem Neked kell elővarázsolni a dolgot! :wink: (nekem ebből a szempontból is mázlim van! :lol: :wink: )
Kiokosodtál a virágból? :)

Csibe!
Köszi a szüléstörténetet! :D Szép volt! :) Nem volt elrettentő, inkább megerősített abban, hogy igenis kell az apai segítség odabent! Már, ha bírja Apuci a dolgokat... Örülök, hogy továbbra is jól vagytok! :D Puszi Nektek! (Jó, hogy nem hanyagolsz minket! :wink: )

Hangyi!
Normál andrológián ennyit kell várni a vizsgálatra??? :(
Köszi a dícséretet. :D

Rolly!
Köszi! :D

Angie!
Megdumáltuk élőben... :lol: :lol: :lol:
És akkor most pótolom, amit a tegnapi "mámoromban" elfelejtettem leírni...
" ... CRL: 57 mm, BDP: 21 mm, tarkó:1,4 mm (ezt már megmérték a Kaáliban is és képet is kaptunk róla :D :wink: )
Orrcsont látható..." Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


BPD... :oops: :oops: :oops: Ha már idézőjelet tettem elötte, mert ott jól írták... :lol:

Brill

Kép
brill
 
 


Sziasztok lányok!

Pár napja már megint nem tudtam írni, csak olvastalak titeket :roll: Igazság szerint este már akartam jönni, de Kristóf olyan kb. 30-40 perces egyhuzamban történő üvöltést csapott, mint néha újszülött korában :shock: Arra gondoltam, hogy esetleg a foga lehet, de utána meg semmi probléma nem volt éjjel, szóval nem tudom. A lényeg, hogy utána már nem volt erőm írni…szóval most hosszú leszek...

Évi :) Köszi szépen az érdeklődést, várakozáson felül jól sikerült a cékla!!! :lol: Azóta csináltam mégegyszer, ha elfogy vagy a brokkolit vagy a gesztenyét próbálom ki. Leírnád mégegyszer, hogy te hogy csináltad meg a gesztenyét és mit tettél még hozzá? :oops: :oops: :oops: A párom vett előfőzött gesztenyét, úgyhogy szerintem nem kell majd sokáig főznöm. Te kb. hány szemet főztél meg és az hány alkalomra volt elég?
A címkét Kristóf is imádja! Na meg a zsinórokat :twisted: Esküszöm jobban leköti, mint a legtöbb játék.
Ja, és a Pipi nagggggyon tündéri a képeken a kis Malackás kalapban és a hintában! :lol: :lol: :lol: Mióta ül egyedül?

Juca :) Először is a legfontosabb: jobbulást kívánok neked! :!: Nagyon szépek vagytok az esküvői képen!!!! :lol: A kisasszonyról készült képek is édesek, olyan igazi csíntalan Kingásak! :wink:
Kérdezted, hogy régen hogy szívták a gyerekek orrát: nekem élénken él az emlékezetemben egy ilyen kis fehér kézi csepp alakú orrszívó, aminek az alsó része gumiból volt és azt kellett összenyomni, hogy vákuumot képezzen, majd elengedni utána. Fú, iszonyat, mennyire utáltam – anyukám csinálta és közben vagy apukám vagy a nagymamám fogott le. :twisted: :twisted: :twisted:

Junko :) Ez nem az orrszívó porszívó volt, annál egy rémesebb találmány (de legalább úgy tűnik, használt…)
Igazából nem értem, miért nem szóltak, hogy a férjed sérve problémát jelenthet… komolyan sokszor nem értem az orvosokat! :evil: Viszont az mindenképpen jó, hogy sikerült kiharcolnod a novemberi inszemet, csak nyerhettek vele! :lol:

Nomi! Nagyon sajnálom a nagypapádat, bár tényleg nagyon szép kort ért meg!
Köszi szépen Kristóf dícséretét, tényleg nagyon nagyon szeretjük őt! Nem tudom, miért csak a 21. napon néznek neked hormont, nekem anno néztek a 3., 21. és talán a 24. napon.

Pankaa :) Nagyot nőtt a pocid 2 hét alatt! Olyan szép!!! Én is úgy várom már, hogy majd nekem is legyen megint! :oops:
Szerdán mentünk vissza Kristóffal az orvoshoz, az orrmandulája meg van kicsit nagyobbodva és az orrnyálkahártyája még mindig duzzadt. A hortyogás viszont szerencsére elmúlt, csak szuszog néha mint a gőzmozdony, de némi gondolkodás után azt mondta a doki, hogy inkább nem ad neki semmi gyógyszert, mert a fülei tiszták és már nincs váladék lerakódva. Egyébként vettek korábban orrváladék mintát, az negatív lett, de azt hozzá kell tennem, hogy mivel nagyon szűkek Kristóf orrjáratai, a doki nem tudta egészen hátranyomni neki azt a kis mintavevőt.

Tina! Sajnálom, hogy negatív lett a teszt! :cry: Nem akarsz esetleg egy reggeli hőt mérni?

Monyóka :) Gratulálok az új konyhabútorhoz!!! Zeusz meg egyszerűen zabálnivaló!!! :lol: :lol: :lol:

Borsó, Fleur, Jucmuc, Norwell :) Nektek is köszönjük a dicséretet, aranyosak vagytok!

Anikó :) Szuper, hogy minden rendben volt az UH-n a kis gyöngyszemmel, a képen is olyan szépen kivehető! :D Tényleg: neveken gondolkoztatok már?
Részvétem a védőnőd miatt, extra hülye szegény! :twisted: :twisted: :twisted:
Milyen az az inhalátor, amiről korábban írtál? Mármint hogy néz ki? És mikortól használható? Nagyon édik a kiskutyák, sajnálom, hogy mi most nem tudunk elhozni egyet. Pedig gyerekkorom óta vágyom egy kutyusra… :roll:

Anikó, Juca :) Bocsi, ha hülye a kérdés, de ti hogy tudtok úgy rendelni az e-bay-ről, hogy ne bogarásznátok órákon keresztül? És a méretekkel hogy álltok? Mert hiába van ráírva, hogy mondjuk 74-es, ha ez márkánként változik.

Brill :) Neked is gratula a kis Minibrillhez!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika
 
 


Csibe :) Olyan jó volt olvasni a szüléstörid :lol: De oxitocin miért kötöttek rögtön? :shock: Teszel fel új képeket Gáborról?

KépKép

KépKép
timika
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok!

Na szépen javulgatok, tegnap már itt sétálgattunk egy száz méteres körzetben, de nem kellett sprintelnem :twisted: Végül nem volt szükség Smectara és Lopediumra sem!!!

Kinga első recéit lehet érezni :wink: Mikortól számít fognak a fog???

Timi!

E-bay-ről úgy rendeltem, hogy van két szettünk, amit Amerikából kaptunk ajándékba, és azon nagyvonalúan annyi áll, hogy 3-6 hónapos korig. Nos én nem nézegettem órákig. Vannak fenn egész kollekciók, azokat néztem, mert a mostani méretből rugik nincsenek csak bodyk. Meg egyesével nagyon gazdaságtalan az irgalmatlan postaköltség miatt. Négyet ötöt néztem, megnéztem, hogy mit írnak az eladóról, mindenről van kép, és úgy gondoltuk, hogy ez a 30 db nekünk max. 50 dolcsit ér meg. Beírtuk a licitgépnek, hogy a max. 51 $, és szépen elhúztunk kirándulni. Majd a gép licitálgatott helyettünk. Így végül 21 $ lett a nyerő. Viszont erre jön a mintegy 45 $ postaköltség biztosítással, mivel itt már tűnt el csomag Dunakeszin :-( Így együtt kb. 15.000 Ft, amiben van 14 rugi, a legtöbb plüss, téli változat, szoknya, két pulcsi. Ha átszámítom, darabja 500 Ft, ennyiért egy turiban sem kapja meg az ember. Persze megvan a hátránya is a dolognak, mert mi van, ha nem mind tetszik a pakkból. Láttam nyári kollekciókat is, arra is rá fogok cuppanni :-), persze, ha ez a zsákmány megéri az árát. Mondjuk fiú cuccokat nem néztem. Ebben a licitgépben az a jó, hogy megmondod, hogy mennyi a maximum, amennyit még megér Neked (kalkuláld hozzá a postaköltséget) és, ha valaki rálicitál, akkor nem te viszed, és ennyi. Úgy vettem észre, hogy a 6-9 hónapos kategóriában nem nagyon menőek már a rugik, pedig én szeretem, mert nincs ki a dereka, ami a kisruhában, meg a naciban gyakori, pláne ilyen halcsík gyerkőcnél, ezért kaptuk meg ilyen olcsón.

Évi!

Hú Dóri már egyedül ül a hintában? Ez igazán szupi :wink: Mi azt hiszem már csak tavasszal fogunk hintázni. Valahogy a zima és a szkafander lehetetlenné teszi a küldetést. Jobb már a derekad? Mennyit cipeled a lányod?

Csibe!

Nagyon ügyes voltál! Mint Timi is írta én sem értem ezt az automatikus oxitocin dolgot, hiszen min. három ujjnyira nyitva voltál. Nekem bekötötte a szülésznő, hogy sürgessen, de az orvos meg kihúzta, aztán a folyosón folytatták le a csörtét. Ez egy olyan rossz szokás, idő előtt kinyiffan az ember... Szóval le a kalappal, én nem bírtam volna ennyire hősiesen. Várom a képeket a fiatalúrról! Az apája meg magyarázza el neki a cickótudományokat :P

Norwell!

Elnézve gyermekeink vérmérsékletét, felköthetjük a törökbugogónkat. Ja árak... hát vannak. Elhagytunk egy cicafüles sapit. Ugyanannyiba került, mint a harisnya. Na azóta sem tudtam még egy normális sapival pótolni. Van egy olyan, ami úgy néz ki, mint egy bukósisak és mignon ötvözet, és van egy nagy, ami mint kiderült tavasszal lesz jó. Most majd Hatvanban utánanézek :lol: Ki gondolta volna egy éve, hogy ma már nem azt mondogatom, hogy nincs egy rongyom, amit fölvegyek, hanem nincs egy cucca a gyereknek, amit ilyen időben ráadjak, és közben ömlik ki a cucc a komódból :twisted: Na meg legalább olyan nehéz egy mini csajnak vásárolni, mint egy nagynak, hogy csini legyen.

Na most megyek, kihasználom a csendet és nyugalmat :lol: jövő héten nem nagyon vagyok, majd jelentkezem. Puszi!

tjuca
 
 


Kancellár Niki hiradó!!!

Ma 7:15-kor megszületett Zalán. 3275g és 49cm. Jól vagyunk mindketten, az első szopi is jól sikerüét. Üdv Niki

Kép
narco
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?