Ildi: Köszi az infókat, a hotelt le is mentettem gyorsan, a hordozót meg lestipitstopiztam
Aliznak 3 hónapos kora előtt lövettük ki a fülét, csak azóta kicseréltünk benne fülbevalót.
Kérdeztem még a múltkor, hogy melyik rizspépet adod Natinak? Aliznak a Holle kölespépet szoktam adni, de csak akkor nyomja be, ha jó sok HIPP-es alma-őszibari gyümit keverek neki hozzá. Mással nem igazán ízlik neki
Nati nagyon ügyike
Zsu: Martin nagyon cuki a mosógéppel, legalább van aki kiszedje belőle a ruhát, ha lejárt a mosás
Aliz csak nézni szokta, mikor éppen mos, és hangosan kiabál vele
Livi: Tündi is jó kis husis, és milyen ügyesen ül már ő is
Mi totál le vagyunk maradva ülés terén
Meli: Nekünk is azt mondta a dokink, hogy 1 hét, és előbújik a fogacska, de sehol semmi, és már lassan a 2 hét is letelik
A csoki miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Inkább egészségedre
Ha ez vigasztal, én a tegnapi aerobic után letoltam az ebédről megmaradt aranygaluskát, aztán egy szendvicset, és mikor készítettem elő Vince mai tízóraiját, abból is csipegettem pár falatot
Annácska: Fitymaszűkület
De hátha mégis alakul valamit az idő múlásával, ahogy Cory is írja.
Gaby: Ma hogy sikerült a körteevés??? Esetleg tényleg próbáld az almához keverni, annak az ízét már ismeri, biztos jobban csúszna együtt.
Becsi: Boldog 8. hófordulót Szonja babának
Nagyon bájos, és szép "kis" súlyban van ő is
Cory: Tök jó, hogy Liza ilyen strammul tűri, hogy matatsz a szájában
Meddig kell kenned neki? A szájpenész milyen gyorsan gyógyul?
Remélem mindenkinek sikerült írnom, mert felébredt a csajszi, úgyhogy most mennem kell.
Vali