Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

A fiúk fogat "mosnak"

Kép
Vendég

Zsu: sajnos, ha felrántják, és sebes, akkor muszáj utána figyelni rá, mert a heges könnyebben visszatapad, elfertőződik... De milyen doki már az, aki szó nélkül megcsinál egy ilyet :(

Voltunk méreckedni. Liza 7070g és 65cm. Az antibios krémet valszeg nem mindig sikerült tökéletesen lemosnom, úgyhogy szájpenésze van a csajnak. Ez most jó hír, mert attól féltem, hogy attól olyan a szája, mert kirágta. Szerencsére nem :)
Viszont most sterilizálhatom az összes játékot.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Helló!!

Köszönjük a jó kívánságokat.Lili úgy néz ki jobban van,de talán a 8,5 hónap alatt egyszer sem volt ilyen nyügi :(

Cory-Gratulálok Nektek is a 7 kiló átlépéséhez :) Egyszer csak eléri Lilim is :) :roll: "Jó szórakozást" a sterilizáláshoz :?

Meli-Bogibébi tündibündi :)

Eszti-Jó a fogmosós kép :D

Többiektől bocsi,de nem vagyok 100-as :? :oops: :wink:
Vendég

Hopp: ez a 600. oldalunk :)

cory
Budapest

Csajok HELP!!!!!!
Most tettem be sütőzacsiba céklát, krumplit, meg pipimellet apró kockákra vágva. Mire számítsak, kb. mikor lesz kész???
Ha készen van, a husival együtt viszi a botmixer, vagy azt külön le kell előtte darálni??

Köszi :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Hopp Cory, tényleg :D Gratula a 7 kilóhoz, sterilizálás nem lehet egyszerű, bár lehet nekem nem lenne az :D

Babci, Lilinek további még gyorsabb gyógyulást és jókedvet.

Eszti, tényleg nagyon klassz a fogmosós kép.

Zsuzsi, húhh kirázott a hideg, pedig nem is pasi vagyok, ahogy leírtad, hogy felrántották neki, brrrr. Szegénykém.....

Meli, nagyon édi a kiterülős kiscsaj, a hőemitől én kivinném egy picit levegőre, ha egyébként jó a kedve, de nem akarok okos lenni, ezért befogom...

Viol, én is vörösnek néztem a csajszitok haját, nem baj nem vörösnek is jól sikerült gyerek :D különben meg rád hasonlít....ugye? :D

Alvás téma nagyobbnál: enyim se alszik már délután, most is itt idegel :) , de ha elalszik, akkor viszont nem bírjuk lenyomni mi is csak 10 fele. Így meg van, hogy 8-kor már alszik egy szó nélkül magától. Estére ha alszik, ha nem totál felpörgeti magát és nem lehet vele bírni. Így már a délutáni alvás problámán nem idegelem magam, pedig még egy ekkorának, 3 és fél, aludnia kellene. Most is probálta, de nem sikerült :D

Ma voltunk Tomdit mázsálni, 9380 gr. Ma másodszorra kapott főzit is és már bizony-bizony, kemény 50 ml megevett :D Majd lesz ez több is :D

Barti, nagyon édi Pötyi ahogy összerakja a kis kezeit :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Na amíg párolódik a kaja, meg amíg válaszoltok, gyorsan írok pár sort :)

Petra: Üdv újra :) Tök jó, hogy minden szuperül alakult :)
Sajnálom az éjjeli ébredéseket, át tudom érezni, nálunk ugyanez a helyzet :(

Livi: Én is nézegettem már a mangós bébikaját, de én sem mertem megvenni. Nekem annyira idegen, hogy úgy gondoltam, ráér később, mikor már a hazai gyümiket ismeri.

Babetta: Hogy sikerült ma az úszás? Levi élvezte?

Meli: Nem lehet, hogy a hőemelkedés meg a nyűgi is attól van, hogy jön a csajszi foga??
Tényleg nagyon vagesz Bogi a nagyágyban :)

Barti: Pötyi nagyon kis bájos ezen a képen :)
Mi finit főztél, hogy apa ennyire odavolt érte?

Zsu: Irígy vagyok ám az éjszakátokra :lol:
Ez a bölcsis szadizás nagyon durva :( Teljesen kiakadtam, hogy a szülő megkérdezése nélkül ilyet csinálhatnak :shock: :evil:

Cory: Liza is belehúzott ebben a hónapban :) Gratula nektek is a 7 kilóhoz :) Centiben most nem volt kevesebb? :lol:
Szájpenész :(

Babcika: De jó, hogy Lili jobban van :) Helyzetjelentésre mindenképp ugorj be, amikor csak tudsz :wink:

Borcsa, Évi, és akik már régen voltak, merre vagytok???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali! Én egy nagyobb adagot csináltam zacsiban, tettem bele répát, almát, krumplit, és egy kis sütőtököt + pipimellet.
Nekem egy óra alatt sült meg szépen, de kb egy kiló volt a cucc is. A múltkor amikor sütöttem kisebb adagot, kb kétszeri kaja, akkor hamar megvolt, olyan 20 perc. De majd biztos írnak mások is.
Mennyit tettél bele?

Nekem a botmixer vitt mindent egyszerre... De botmixere válogatja. Nekem mondjuk nem rég be kellett ruháznom egy újra, mert nem volt elég erős a régi, 120W-os volt és semmit nem tudtam összemixelni vele csak a pépet. :) A mostani 300W-os.

Nyúlanyó! Nem semmi az a súly... :shock: Van itt egy-két góliát, kíváncsi leszek később mekkorák lesznek az ilyen testalkatú babák. Csak mert a férjem elég cingár kis alak volt, aztán most meg eléggé gurul. :lol:

Eszti! NAgyon szépen kikerekedett Bencus pofija! Nagyon vagesz a fogmosós kép! :lol:

Na megyek, még mosogatok, aztán irány a levegőőőőő!!! 8)

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Itt egy pár kép a csemetékről:

az első, nah ilyen a lányom, amikor már esteledik :D Kép Kép Kép Kép

nyúlanyó

Jah és még egy: "kicsit" nyáladzok :D Kép

A fürdős képen is látszik, hogy egyáltalán nem dagi Tomdi, nem tudom, hogy nyom ennyit, jó azért nem is sovány, tuti nehéz csontozatú vagy mi :D

nyúlanyó

Sziasztok

Meli
Nagyon cuki a kis csaj, :lol: jól meglehetne dögönyözni :lol:

Eszti
Bencus nagyon komolyan mos fogat, :) hogy egyem a szívét :) nagyon édes :)

Cory
mázsálás szuper :) szájp. :( de ez ugye nem fáj neki?
Jó munkát a fertőtlenítéshez, nem irígyellek.

Nyúlanyó
édes egy lányod van, :) nagyon szép a szeme :) a képén jót nevettem, haláli :lol:
Tomdi, meg hatalmas nagy :) ő is nagyon édes és az a fogatlan kacaj, cuki pofa :) látom már készültök a mikulásra :lol: :lol:

Mai kaja menü Martinnak ebédre, ez volt: krumpli,pipi husi megfőzve és ez össze turmixolva fruttapura gyümölcs varázzsal, finom volt de a rízst még mindig jobban szereti :)
Jaj megyek mert felébredt, puszi :lol:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Sziasztok!

Babetta,
Nikiék jól vannak, Szinti is nagyon szép kislány! :) De most már nagyon ritkán jön a soproniba is...

Vali,
igen, én is mindig azzal nyugtattam magamat - meg anyámat :twisted: - hogy jól néz ki, nem sír, nyugodt, játszik, stb, akkor csak nem éhezik!! :D

Szelivi,
hja, a koszmó. Akkor az most a sárga vagy a színtelen? Dorka feje tetején színtelen van. Olajozom, kefével is próbálkozok, de én is besegítettem már a körmömmel is. Mondjuk nekem ajánlotta is a védőnő, hogy nyugodtan kapirgáljam...
Különben Violetta vagyok, de úgy kevesen szólítanak... Csak anno a tanárok. Amúgy Viol. De van, akinek Viola. Szóval mindegy, na! :D

Nyúlanyó,
igen, többen mondják, hogy rám hasonlít Dorka. Én annyira a mostani énemet nem látom, de ha a gyerekkori képeimet nézem! Akkor tök ugyanaz. Csak én hurkásabb voltam mindenhol, pocimnál is... :oops: :D :lol:

Nagyon jók a képek, édes Mindenki! :) No és Tomdi abban a sapiban!!!! :D

KépKép
viol81

Bartika: Köszi :) Végül 25-30 perc alatt kész lett, és a cékla is megpuhult :) Végre nem kellett órákig főzni. Jó ez a sütőzacsis találmány :)
A botmixer is vitt mindent, de azért nem lett teljesen pépes :( Lehet, hogy sok husit tettem bele, és azért lett kicsit darabos? :roll:
Ti mennyi husit tesztek egy adag kajához???? :?:

Nyúlanyó: Nagyon szépek a gyerkőceid, és Tomdi egyáltalán nem dagi, hanem nagyon is formás kislegény :)

Zsu: Köszi a kajatippet :wink:

Nadine: Boldog féléves szülinapot Dorkának :)
Aliznak is van még egy kis koszmó a fején, de az sárga, és ha kapirgálom neki, aki szépen lejön.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vanillka
pont, kérdezni akartam, hogy milyen lett a céklás menü? Én még céklát nem adtam Martinnak ideje lenne elkezdeni :)

Csajok a fiam beleszeretet a mosógépbe :lol: :lol:

Kép Kép Kép

puszi.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Bartika!
Nagyon csini a lánykád! Mikor jártok erre felénk? Az én botmixerem csak forgatja a gyümit, de nem aprít. Viszont a zöldséglevest vagányul krémesíti. Mi a gyümikre az úgynevezett aprítógépet használjuk.

Zsu!
Én jól felfociznám az ilyen dokinénit. Különben is miért nyúl hozzá úgy, hogy előtte nem szól az anyukának?

Nyúlanyó!
Tényleg nem kövér Tomdi, de azért azt se lehet rá mondani, hogy sovány lenne! Nagyon szépek a gyermekeid!

Viol!
Nem tudom, hogy milyen színűnek kell lennie, nekünk sárgás volt, de inkább a leszáradt tejkiütés volt a fejére tapadva. Az arcáról lehullott, a hajáról nem tudott. Én már láttam szürke koszmót is. Ez a névmizéria ismerős. A tesóm Szilvi és gyakran kevertek vele. Még anyukám is gyakran öszekever, a legjobb amikor azt mondja, hgoy SziLívi. Sőt a tesómat az egyik osztálytársa után általánosban Annamarinak is hívták, és ez később rám is ragadt.

Néhány kép Tünciről:

Kép

Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Még egy fürdős:

Kép

Kép
szelivi

Szelivi!
Akkor neked is ez a böcsös neved?
Nyelvöltögetős Tünci nagyon édes, de látom őt is inkábba fényképezőgép érdekli mint a kaja.
Vizsgaeredmény van már?

Zsu!
Martin bizti csak ellenőrzi, h a Perszil és Venissss (ez nem a reklám helye, azért írtam így) mellé tettél e Kalgont , mert azzal a mosógép is tovább él.

Nyúlanyó!
Tomdid nagyon cukker mosolygós. A lányod sem semmi, milyen hóma már esténként.
Minden évben ilyen villogós Miki sapkára vadászok, de sose fogtam ki.

Vali!
Az sem kizárt, h a foga, mert a doki néni szerint kicsit be van dagadva alól is és felül is. Szerinte zsinórba fognak kibujni a fogacskák. Majd meglátjuk!
Egyébként azért gyanakszom inkábbaz oltásra, mert Ő ilyen mód még sose kapta.
Ugy döntöttünk apával, h legközelebb is megvesszük. Azzal legalább semmi gondunk nem volt.
Boscó után szabadon: az ember annyi mindenre kidobb pénzt.Ez legalább nem haszontalanság és persze az ember a gyermekétől nem sajnálhatja, még ha nem is olcsó.
Az ingyenes oltással meg kinlódjon más... :twisted:

Cory!
Gratulálok a bővös 7 kg átlépéséhez.
Sterilizálással kész vagy?
Szájpenész :(
Nekünk soser volt, igaz én az első naptól mióta itthon van kitörlöm neki naponta 2x rózsamézzel.
Vendég

Jajj, igen!

Meg be kell valjak valamit :oops: :oops: :oops: Bűnöztem ma! :oops:
Boglárkám elaludt és ugye bár én meg Norbitornáztam egy kicsit. De a végére nagyon meguntam és eszembe jutott, h van itthon 2 tábla csoki. Egyet meg befaltam.
Most meg hót öszintén mondom, olyan lelkiismeret furdalásom van, h rosszul vagyok bele.

Mit érdemel az ilyen????

(apa szerint nem kap vacsorát :lol: Ez még oksis is)
Vendég

Sziasztok :)
Ildi :)
Nagyon jók a képek :D
Örülök, hogy jól sikerült a kis kiruccanásotok :)

Zsu :)
Nálunk is hasonló gondok vannak Peti kukacával (lejjebb bővebben kifejtem). Szerintem keress fel egy dokit. Ha gondolod ajánlok egyet :)
Annyira aranyos a fiad :lol: Most már tudom rossz döntés volt elvitetni az előző lakóval az elöltöltősét :cry:

Annnna :)
Hipp-hipp hurrá :) Örülök, hogy van újra melegvizetek :D
A feljelentést sajnálom :(

Viol :)
De jó titeket is látni :)
Nagyon kis helyes csajszikád van :) Az utolsó kép nagyon jó rólatok :D
Boldog fél évet Dorka babának :D

Babcika :)
Sajnálom, hogy beteg Lili baba :( Jobbulást neki :)

Petra :)
Üdv újra itt :D Nagyon édes a kis videótok :D

Meli :)
Sajnálom, hogy ilyen pocsék éjjeletek volt :( Biztos a hőemelkedés is zavarta szegénykét.
Remélem ma már jobb lesz :)
Semmi baj, legfeljebb nem használt semmit sem a torna :D

Barti :)
Petit is nagyon megzavarja, ha nem tudja kipihenni magát, bár ő ülésben is képes egy órát aludni :D
Pötyinek nagyon kis karakteres arca van :) Fiúk óvakodjatok :D

Edit :)
Milyen volt újra usziszni?
Holnapra jó munkát :D

Eszti :)
Ügyesek a fiúk :D

Alvás:
Annamarival mindig gond volt a nappali alvás és 2 és fél évesen telesen elhagyta :shock: Ha megfeszültem sem lehetett elaltatni, viszont este 8-tól reggelig alszik :D

Nyúlanyó :)
Helyesek a gyerkőcök :D Főleg a lánykád, haláli :D

Livi :)
Cuki Tündike :) Főleg a nyelvnyújtogatós tetszik :)

Mi ma voltunk Petivel urológián, mert nálunk sincs szinte semmi lyuk :cry:
A doki, azt mondta, hogy veleszületett fitymaszűkülete van, amit majd 2 és fél éves korában meg kell műteni. Nem valószínű, hogy kinövi :cry:
Egyenlőre nincs vele teendő, legalábbis addig míg be nem gyullad vagy nem lesz akadálya a pisilésnek.
Nem dobódtam fel, de ez van :roll:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Meli!
Vizsgaeredmény még nincs. Majd lesz valamikor. Már bevettem a lesz@rom tablettát, úgyhogy nem érdekel. Ha egyes akkor megyek pótvizsgára, ha kettes, akkor nem.
Ajánlok neked egy cikket:
http://www.origo.hu/noilapozo/szepseg/2 ... tazok.html

Annácska!
Eredetileg azt akartam lefényképezni, ahogy ül a kádban és a két kezével kapaszkodik a szélén. De meglátta a fényképezőt!

Kép
szelivi

Szelivi és Annácska!

Ezt így nagyon könnyen megusztam :oops:
Vendég

Jó reggelt !

A lányom egy hete gyakorolja az ücsörgést, és tegnap este fogta magát és felállt az ágyacskája szélébe kapaszkodva :D :D Döbbenet hogy telik az idő. Nemsokára elindul, beszélni kezd, óvoda, iskola, egyetem, férjhez megy, gyerekei lesznek, én meg vénülök lassan, ill. gyorsan. Pedig csak tegnap született.

Meli,

mi az a tábla csoki az öregedéshez képest! Nálad nincsenek plussz kilók, ahogy láttam. :D Bár már én is leadtam a terhesség alatt felszedett kilókat, de a szomorú h előtte viszont felszedtem 20-at plusszba. de már abból is ledolgoztam 4-et. :D Majd csak lemegy.
A csoki miatt ne edd magad, néha belefér. Jót tesz a léleknek olykor.

Ment a körte tegnap d.e. , hát mit is mondjak... ti még olyan borzongást nem láttatok gyermeknél, mint amit Eszter művelt a Vilmos körtére.... És inkább befalta az almát, semhogy új valamit egyen. Pedig irtó finom. Ma is megpróbálom, de ha ma se megy, feladom. :(

Zsu,

Lesz legalább segitséged a házimunkában :D

Cory,

Gratula a fejlődéshez, a szájpenésszel micsinálsz? Rózsaméz, vagy egyéb?Mármint a fertőtlenitésen kivül? Én nem is tudtam h ilyen idős korban is előjöhet. De úgy tudom, h nagyon fáj szegénykéknek.

Bocsi akikre most nem reagálok,de kell apának a gép.

Anita,

nem vagy? nem mesélsz nekem kicsikét az aquaparkról? Bébiügyben?

Puszika nektek.

KépKép
gaby70

Hát nem tudom mit láttál, de rajtam van fölös 15, amitől ha így folytatom nem is fogok megszabadulni.
Vendég

Sziasztok!

Hát ha emlékeztek még ránk :wink:
Mivel ma vagyunk 8 hósak gyorsan életjelt adok magunkról....
Olvasgatlak benneteket és fényképeket nézegetek, de ennyi írást képtelenség érdemben figyelnem...hihetetlenek vagytok :D

Szonjáról pár dolog:

8300g körül van.Már kb 2 hete álldogál, néha lépeget is.Szerencsére nyugodt, kiegyensúlyozott, sírni alig hallani.Sikerült jó kis napirendet kialakítanunk, 3 gyerek mellett muszáj, mert különben nem győzöm a teendőket.
Mi használjuk a kompot, mert vannak olyan helyek ahova nem tudom járókába bevinni, szereti és pakolja belőle a lakást :?
Tapsol, puszit dob, szeretget,mondja és mutatja hogy pápá /tudja is mire használja, nagyon édi mikor a tesókat üdvözli ha jönnek-mennek/, mondja még a babát és apa is ki lett már tüntetve :lol:
Jól eszik, nem válogatós, naponta 5-ször ....este 9-kor alszik és reggel 3/4 7-kor mikor a többiek ébrednek ő is ébred.Éjszaka alszik, néha szenvedünk a fog miatt /kettő van/ilyenkor szórakoztat bennünket éjjel.
Beteg szerencsére még komolyan nem volt, kisebb takonykórtól szenvedtünk kétszer.
Anyatej még van szerencsére, fejem rendületlenül, 3 hete megjött ide is pirposka akkor kicsit frászban voltam... :(

Ja, ma megyünk fülbelőni...brrr

A babák nagyon szépek, olyan jó nézegetni milyen nagyok már!

Rakok pár képet!

Vigyázzatok magatokra és gyerkőcökre!!!

itt fél éves
Kép

Kép
becsi
Iklad

Gaby: egyelőre akkor is vihog, mikor gézzel végigdörzsölöm, úgyhogy nem hiszem, hogy fájna neki. Rózsamézzel kell dörzsölni.

cory
Budapest

Sziasztok,

Csak gyorsan dobok pár reggeli képet, mert mennünk kell a gyógyszertárba, ugyanis tegnap sikeresen összetörtük az orrszívót :(

Ez is egy jó minőségű pizsi :)
Kép

Kilóg a lóláb :)
Kép

De nekem tetszik :)
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Nincs sok időm, de mindenkinek szeretném megköszönni, hogy írtatok az alvásról.

Most azt fogom csinálni, hogy ebéd után korábban próbálom letenni és 2 óránál többet nem hagyom aludni, így talán előbb le tud este feküdni.
Vagy ha jókedvű, akkor ne aludjon délután, így este tuti fáradt lesz.

Köszi mégegyszer a hozzászólásokat!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vali, jó a pizsitek :D :D
Múltkor is volt már Aliznak fülbevalója??

A szálloda:
www.villamedici.hu
Ergo hordozó:
http://www.spelta.hu/index.php?id=ergobaby

Annácska, nekem is kéne a jó dokid száma(kukacügyben) :D
Ezek után, amit itt művelt a mi gyereovosunk velük, nem mutatnám meg a kuksóját Olivérnek.

Nézzétek, tudok ülni!!! :D
Kép

Segítség, dőlök!!! :lol: :lol:
Kép

És el is dőltem :roll: :lol:
Kép
vas

Szép jó napot Mindenkinek!

Vanillka!
Nálunk is van egy-két ruha, ami kilukadt a lábujjánál! Ngyon édes pofikát vág hozzá Aliz!

Ildi!
Gratulálunk az üléshez!

Rólunk: mára hozattam szőnyegtisztítógépet, és jelentem kitakarítottam a lakást! Mondjuk ezt a hatalmasat nem volt nehéz. Tündike elég jól tűrte, amikor abbahagytam rögtön elaludt! Persze nehezen viseli, hogy ma egész nap a kiságyban kell lennie.

Kép
szelivi

Szelivi
Én is legszívesebben azt csináltam volna, nagyon mérges voltam akkor.
Tünci manó nagyon cuki ahogy fürdik, nem csúszik el a kádban, nekem állandóan forog benne, olyan nehéz fürdetni, hol föl áll, lehasal négykézlábra áll..stb mire megfürdetem, kész leizzadok :)
Vizsga:tényleg nem érdemes idegeskedni majd lesz valami :)
Takarításhoz gratula :) és kicsi lányod bírta a bezártságot nem üvőltött :)

Meli
Jót nevettem :lol: :lol:Ha meg a csokoládé jól esett akkor ne legyen lelkiismeretfurdalásod :)

Basszus valamit el nyomtam, na mindegy ezt elküldöm és folytatom :evil:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Annácska
A doki nénink azt mondta, hogy nem érdemes vele foglalkozni úgy 1 éves koráig, majd utána megnézi. viszon azt mondta, hogy fürdés után egy kicsit huzzam hátra neki ameddig engedi. két héttel ezelőtt semmi sem látszódott a makkból most viszint már látom a pisilő lyukat, hogy ez jó e vagy sem nem tudom. Nagyon köszönöm doki ügyben a segítséget ha szükség lesz rá igénybe veszem :)

Még egy kérdés : mi külömbség van a letapadás és a fitymaszűkület között :?:

Gaby
Igen sajnos az idő gyorsan tellik, de csak a gyerekek öregszenek mi nem :lol: :wink:
Probáld az almát keverni a körtével talán úgy ízleni fog neki :wink:

Becsi
Nagyon édes a lánykád, ha tudsz gyere többszőr :D

Vanillka
orrszívó :cry:
Alíz nagyon aranyos, milyen kis duci a pofija :D ilyen rugink /lyukas/ nekünk is volt :lol:

Ildi
Az ülés még nálunk is csak így működik :) De kérdem én az normális, hogy Martin mászik mint a golyó, :) mindenhol felhúzza magát, megáll :) én majd frászt kapok :shock: és nem tud űlni egyedül, mindíg eldől :(

Na pusszancs :lol:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!
Friss, első babáját váró kismamaként szeretnék csatlakozni hozzátok. Az egyik kolléganőm tavaly novemberben szült és nagyon sok jót mesélt az oldalról és a társaságról is!:)) Gondoltam én is megismerkednék veletek. Májusra várom a babánkat. Valószínűleg néha szükségem lesz bátorító szavakra!:))
anette76

Zsu: ha a fityma hozzátapad a makkhoz, az a letapadás. Ez az, ami normális, és magától oldódik. A fitymaszűkületnél meg a lyuk túl szűk, és így hiába is oldódik a letapadás, nem lehet hátrahúzni a bőrt. Ez nem szokott magától oldódni, és a hátrarántás csak ront rajta, mert bereped... És ezt huzogatással nem lehet tágítani.

Annácska: most olvastam, hogy a szűkület is javulhat idővel magától is. De tapasztalatom nincs benne.

cory
Budapest

Ildi: Köszi az infókat, a hotelt le is mentettem gyorsan, a hordozót meg lestipitstopiztam :lol:
Aliznak 3 hónapos kora előtt lövettük ki a fülét, csak azóta kicseréltünk benne fülbevalót.

Kérdeztem még a múltkor, hogy melyik rizspépet adod Natinak? Aliznak a Holle kölespépet szoktam adni, de csak akkor nyomja be, ha jó sok HIPP-es alma-őszibari gyümit keverek neki hozzá. Mással nem igazán ízlik neki :(

Nati nagyon ügyike :)

Zsu: Martin nagyon cuki a mosógéppel, legalább van aki kiszedje belőle a ruhát, ha lejárt a mosás :)
Aliz csak nézni szokta, mikor éppen mos, és hangosan kiabál vele :)

Livi: Tündi is jó kis husis, és milyen ügyesen ül már ő is :shock: Mi totál le vagyunk maradva ülés terén :roll:

Meli: Nekünk is azt mondta a dokink, hogy 1 hét, és előbújik a fogacska, de sehol semmi, és már lassan a 2 hét is letelik :?

A csoki miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Inkább egészségedre :) Ha ez vigasztal, én a tegnapi aerobic után letoltam az ebédről megmaradt aranygaluskát, aztán egy szendvicset, és mikor készítettem elő Vince mai tízóraiját, abból is csipegettem pár falatot :roll:

Annácska: Fitymaszűkület :( De hátha mégis alakul valamit az idő múlásával, ahogy Cory is írja.

Gaby: Ma hogy sikerült a körteevés??? Esetleg tényleg próbáld az almához keverni, annak az ízét már ismeri, biztos jobban csúszna együtt.

Becsi: Boldog 8. hófordulót Szonja babának :) Nagyon bájos, és szép "kis" súlyban van ő is :)

Cory: Tök jó, hogy Liza ilyen strammul tűri, hogy matatsz a szájában :) Meddig kell kenned neki? A szájpenész milyen gyorsan gyógyul?

Remélem mindenkinek sikerült írnom, mert felébredt a csajszi, úgyhogy most mennem kell.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntőket a fél évre! :)

Zsu,
Martin mosni is segít, vagy csak figyeli hogyan pörögnek a ruhák? :wink: :lol:

Szelivi,
jók a fürdős képek! :) Dorka még nem tud ülni, de már nagyon várom! :)

Melinda,
húúú, én annyi csoki meg tudok enni... :oops: :lol:

Annácska,
sajnálom a fütyi-dolgot... Elég rémisztően hangzik... A lényeg, hogy Pet-babának ne fájjon!!

Gaby,
hűű, de ügyes lánykád van! :)

Becsi,
jó, hogy te is előkerültél! :) Szépek vagytok! :)

Nekem marhára fáj a fogam, asszem hétfőn felkeresek egy nagy fehér doktort! :?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Mi is megvagyunk ám, csak igyekeztünk kihasználni a szép időt. Állítólag hétvégére leromlik :( Kipróbáltuk az új játszóteret itt a szomszéd utcában, pipimnek bejött a hinta :)
Viszont pár napja alig eszik, csak csipeget. Cserébe viszont jól alszik éjjel :shock: Csak hogy nehogy minden klappoljon egyszerre :lol:

A gyerkőcök egytől-egyig tündériek!

Babcika!

Jobban vagytok?

Nadine!

Boldog felediket Dorkának! Nagyon szép kiscsaj, én szerintem nagyon hasonlít rád!

Hú, ezeket a kukacgondokat nem irigylem... Remélem minden kispasi kinövi a bajt!

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

A babáitok egyre szebbek!És milyen ügyesek!

Most csak azt szeretném kérdezni hogy:kaptam kecskeméti bébiételt ajándékba,hogy majd odaadjam Fanninak!Valaki próbálta már ezt a fajtát?Mert eddig még csak a HIPP-ről írtatok!
Megvívtam újabb háborúm hozzátáplálás ügyben,de jól esett!Imádom anyósom,de most kiengedtem a gőzt!Jobban is érzem magam! :lol: :lol: :lol: De szegény ezek után tuti megtartja magának a véleményét. :oops:

Feljebb emeltem a kocsit egy fokkal,de Fanni nem érzi így jól magát.Egyfolytában nyöszörög a kocsiban,pedig eddig szó nélkül elvolt benne mindig.Úgyhogy szerintem ő még nem érett meg erre.
Livi:ha végeztél és nem fáradtál el nagyon szivesen látott vendég lennél nálunk!(de ne hagyd otthon a takarítógépet) :lol: :lol:

Vali:Tényleg cuki a szellőző pizsi!Na de a kiscsaj is! :lol:
Vendég

Még csak annyit hogy anyukám nem engedte a bátyámnak felvágni kiskorában a fütyit,mert az unokabátyámat körülmetélték,ezért a bátyámnak 16 évesen jött fel teljesen szépen,magától a bőr a fütyijén.Persze ekkor már ő is intenzíven huzogatta! :lol: :lol: :lol:
De szerintem jobb kiskorában mindenen túlessen ha ha szükséges!

Meli:én a tegnapi két liter :shock: madártej után éreztem úgy hogy "milyen csininagyok!" :cry:

Ma kaptam a páromtól egy szép piercinget,mert a régi borzasztóan nézett ki a köldökömben!teljesen kinyúlt a bőr!Ez is jobban mutatna más köldökében!De ha meg nem rakok bele semmit,undorító!Majd egyszer ha lesz merszem megmutatom!!!
Vendég

Sziasztok

Úszás meg volt, szokásos álomkór is. Azért megúsztattam, nehogy elfelejtse. Olyan 3 métert már simán megy víz alatt.

Annácska
Szegény Petike, ez tényleg rosszul hangzik. Levi is nyomja a fekvőtámaszokat, mindig a Peti képe jut eszembe. Meló is jó volt.

Zsu
Én is örülök ,hogy Levi kukacával minden oké, remélem már nem is lesz semmi .Egyébként mindenki mást mond valaki, hogy lehet húzogatni, valaki meg hogy nem. Ezt a doki barátném mondta.

Meli
Csokin jót mosolyogtam. Mintha csak magamat látnám. Én is tudok néha ilyeneket produkálni.

Évi,Vali
Nagyon cukik a csajok

Becsi
Jó hallani rólad
Nagyon csini a lány és már milyen ügyi.

Rólunk
Levi tegnap felállt magától.
Kép:

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vanillka!
Van már termény?? Kibujt az újkrumpli ! :lol:

Ildi!
Gratula Natikának az üléshez! :)

Évi!
Dóri baba milyen édin hinta-bintázik :)
Mondhatok egy pipis verset???
Ez a pelyhes kicsi csibe
magocskákat csipeget.
A tojásból tegnap bújt ki
s máris topog tipeget.
Ez most csak a csipegetről és a pipidről jutott eszembe. Remélem nen haragszol. :)

Becsi!
Szia! Szonja baba nagyon cukker!
Ma mi is kihasználtuk ezt a jó időt. :)
Apa a játszótéren megkérdezte, h vittem e valami nasit?
Mondtam,nem! Erre elmentem és vettem csokis nápolyt, majd mikor visszaértem jutott eszembe, h: no,no!!!
Persze egyet ettem, h legyen Boglárkának a tejcsibe. Tőlle csak nem vonhatom meg.
A zsírleszívást miért nem támogatja az állam szülés után??? :roll: Mennyire egyszerübb lenne. :wink: :lol:

Egyébként ma olvastuk az újságba, h jővő nyáron gyermeknapon nyitnak egy új játszóteret 14000nm :shock: nagyságú lesz, korosztályok szerint és még aranymosó folyócska is lesz benne. (amellett a piac mellett ahova Boscó járni szoktatok)
Vendég

Aszta!!!!! :shock: Gratula Levikének! :D
Vendég

Hali!!

Csak gyors bekukk:

Évi-Háát talán jobban van Lili,láza nincs,de kiütések jöttek ki rajta :arrow: vagyis ez az a bizonyos 3 napos láz :( Dokinéni mondta,hogy nem kell foglalkozni vele,elmúlik magától.Viszont ma egész nap kapadozik a kis füleihez,kaptunk beutalót fülorrgégészetre,de csak hétfőre van időpont :( Most dunsztlotuk neki svédcseppel(ezt még anyumnak ajánlotta régebben egy orvos,még öcsém volt ovisan fülfájós 40 fokos lázzal,de Lilkó nem lázas már)Reméle nem gyullad be a füle,én is fülfájós voltam,pokoli :( :(

Boscó-Én,ha üvegeset adok,akkor Kecskemétit adok,mert árban ez a legjobb.A HIPP azért nagyon jó,mert bió cuccokból van.A kecskemétit is a hipp gyártja,de nem bió alapanyagokból :? Különben itt vidéken,kisvárosban fejreállhatnék,sem tudnám kizárólag bióval etetni :( Van szőlőnk,ahol apukámék zöldséget,gyümit is termesztenek,én ebből adok Lilinek,amíg lehet :?

Na pusz,mert fürcsi time van :)

Ja!!!Minden tündérke gyönyörű és nagyon ügyi :)
Vendég

Sziasztok

Vagyok én is,csak mire géphez jutok és visszaolvasok már alig marad erőm írni.

Minden gyerkőc édi

Edit: Háááát Levi nem kispályázik :) , a következő talin már fogocskázni fognak a gyerkőceink :wink:

Lányos anyuk: a Lilinek piros a nunija a hüvely nyillásnál és a szemérem ajkai is gyanúsak, emellett átlátszó váladék folyik kicsit neki (ez nem tudom mennyire természetes), és szerintem viszkethet is neki, mert sokszor összekulcsolja a lábait és nyöszörög. Megmutatnám a gyerekdokinak, de lehet, hogy én jobban értek hozzá mint ő, szóval ha valaki tud tanácsot adni, hogy mivel kezeljem, vagy van esetlek egy jó gyerekgyógyász ismerőse írjon már egy privit nekem. Köszi

Kép

Kép
pgyöngyi

Edit: gratulálok :)

cory
Budapest

Szép jóestét mindenkinek, újnak , '' réginek '' egyaránt. :D

Újfent irigykedem, hogy milyen gyönyörűek a babáitok. Illetve az enyém is gyönyörű, csak képet nem took mellékelni... De egyszer, majd...

Vanillka,

dögös a pizsitek, nekünk is van ilyenszerű. A nagyapám, aki Makóról hozott magával anno ( ide nősült - csak itt akkor még M.o volt ) egy népi bölcseletet , igy szól: AZ ÚJ RUHA ELSZAKADJON, A GAZDÁJA MEGMARADJON ! mondott egyebeket is, cifrákat, annak is eljön majd az ideje :D :D

Meli,

Sose edd magad a csokin,meg az édességen. Ami jólesik, amúgyis vagy káros, vagy hizlal, vagy erkölcstelen... :D Amig jólesik.... Nincs rajtad plusz kiló, beszélsz hülyeségeket. Látnál csak engem... :(
Amig jól érzed magad a bőrödben, addig jó :) Amúgy meg nem vagy te Győzike .... h leszivasd a zsirod... Képzeld el utána hogy fityeg majd a bőröd... :( Lemegy az majd szépen magától. NO panik!!

Babetta,

A te Levid és az én Eszterem ugyanazon a napon álltak fel először. Véletlen??? :roll:

Zsu,

Valamit félreirtál.. :( igenis öregszem. :( :cry:

Körteevés:

Ma kimértem neki pontosan 4 kiskanállal, allergiát elkerülendő. Meg mondom magamnak, úgyse szereti.... Hát nagyot tévedtem. Ha tegnap borzongott a körtétől, ma borzongott az almától amit utána adtam neki. Sehogy se tudok eligazodni rajta...Lánynemű... :D :D Keverni nem akartam , hogy tudjam h szereti e vagy sem... Ma szerettük.

És végül a nagy próbatétel:

Hiányoztam egyfolytában 4 órát. Megirigyeltem a Livi gondjait és beiratkoztam egy menedzserképzőre, és végig pánikoltam, vajon mi lesz... Nem lett semmi. A világ nem állt meg, a föld forgott tovább és Eszter is jól evett nélkülem is.

KépKép
gaby70

Köszi csajok :D

Babci
Én valahol lemaradtam Lili betegségéről. :oops: Ezer gyógymanót küldök neki. Szegényke. :cry:

Gyöngyi
Én igaz fiús anyuka vagyok, :wink: de ha egy kis kamillával lemosnád neki, lehet, hogy jót tenne

Ildi
Én bunkó Natit kihagytam az előbb. :oops: Nagyon csini és nagyon ügyin ül. :D

Gaby
Eszternek is gratula :D és jó hamar felállt a kiscsaj. :shock:

Boscó
Nem csodálom, hogy 16 éves szerette már húzkodni :lol: :lol:

Na és persze Tündit és Martint is kihagytam és Tomdit, :oops: :oops: pedig az a nyelv és mosógép nem semmi és Tomdi a tesóval nagyon szépek.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jó reggelt!!

Úgy néz ki Lili határozottan jobban van.A füle nem gyulladt be,remélem nem is fog. :) Kiütések halványodnak.

Babetta-Igen Lilkó beteg volt,hétfőn lázasodott be (38,5),kapott antib.-ot :( Mára sokkal jobban van,végre újra huncut :) Hatalmas gratuláció Levinek a felálláshoz,nagyon ügyes :D :D
Vendég

Sziasztok!

Gyöngyi!
Nem lehet hogy valami hugyuti ferfőzése van? Egy másik fórumos anyuka babája közöpfülgyulladásból kapott hugyuti gyulladást ami állitólag a véráramlaton v. a nyirokutakon kerülhet oda. És emiatt mikor pisikél csipődik neki és a pisike kicsipte a nunikáját és lehet, h megfertőzte a hüvelyét is ezért lehet a folyás.

Gaby!
Ez az, h nem érzem magam jól a bőrömbe. Sőt, kifejezetten utálok tükörbe nézni mert egy nagy demizson látványa fogad. A régi ruháim mind kicsik, a régi bluzaimból stb a hasam lóg ki és szerintem egy nő azért mert szült egy-két gyereket még nem kell elhanyagolnia magát.
Vendég

Gyöngyi-Sztem mindenképpen mutasd meg orvosnak Lilit,mert pl. a hugyuti fertőzés befolyásolhatja a hízást.Meg fogja nézni a doki a pisijét,abból kiderül mi a helyzet.Ez ált.-ban nőciknél(felnőtteknél is! :( ) összefügg hüvelyi fertőzéssel is. :(

Meli=demizson :D :D Babcika= Bojler :D vagy inkább :( Én ugyenúgy érzek,mint Te. :(
Vendég

:lol: :lol: :lol:
A párom Mokuskázni szokott és megkérdezte az este, h tudok még fára mászni?
Merthogy ott van Gombóc Artúr aki a végén, olyan kövér volt a sok csokitól, h repülni sem tudott. :lol:

Aranyos, ugye! :wink: :oops: :lol:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?