Új privát üzeneted érkezett!

Zsazsó, ez nagyon jó hír! Nekem is 37.3 volt a legmagasabb hőm ebben a teherbeesős ciklusomban, igaz, hogy másnap meg iszonyúan leesett! De ha ez lesz nálad is, akkor ne ijedj meg! :wink:
Nagy nagy drukk!++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

Athiz! Látod, hogy telnek a napok! Még csak most csatlakoztam, és már itt is van a mindenszentek! Remélem mindkettőnknek emlékezetes marad!!!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Visszaolvasni reménytelennek tűnik, majd próbálok képbe kerülni.

Ma voltam UH-n, UH szerint 6 hetes vagyok, már látszott a szívdobogása! Nagyon boldog vagyok! Ha lesz időm majd bescennelem a képet.

moni

Sziasztok!

Még mindenki lustizik?

Moni gartulálok :) gondolom milyen boldogok vagytok :)

Én egyfolytában büfizek, tegnap este már zavart. Ráfogom a metforminra.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 072.48.jpg
kokusz

Betti, én is ebben reménykedem! Megint alig aludtam. Lassan már a felmosórongy is jobban fest, mint én! :lol:

Móni, nagyon gratulálok, de jó neked! A képet szeretném látni! Nagy pocisimi! :wink: 6 hetes? Az igen!

Kókusz, miért nem hiszed el, hogy babád van? Tudom, hogy hihetetlen, de ez van! Örülj neki! Persze ha már végre tesztelnél, gratulálhatnánk is! :D
Vendég

Athiz

Nem merek ebben hinni .... :) félek hogy koppanás lesz a vége. Te jól vagy?
kokusz

Látod Kókusz, én is félek a koppanástól. Teljesen depis vagyok, nem alszom éjszakánként, állandóan az jár a fejemben, hogy mi van, ha nincs is ott baba. Akkor bedilizek, már ha keddig nem.
Valahogyan le kéne állítanom magamat, de olyan nehéz nyugisnak maradnom. Annyira más most, mint Szilivel volt!
Na mindegy, majd lesz valahogy! Neked nagyon drukkolok, de olyan szép a hőd, hogy ha nem babád van, akkor megharagszom! Persze nem rád! :lol:
Vendég

Na csajok eddig tartottak a reményeim ... ez biza miki lesz :roll:
kokusz

Kókusz :( :(

Kép
Kép
robcsi03

Athiz most már én is olyan vagyok mint te, csak én most legalább csütörtökig pörgetném előre az időt. Én szerintem addig bedillózok. Görbém esett, igaz csak 1 tizedet, de most még ez is idegesít. Azt hittem jobban fogom viselni ezeket az utolsó napokat :o

Kép
Kép
robcsi03

Kókusz, bizti? Megjött, vagy mi? :(

Robcsi, nem ismered időapót? Talán tudna segíteni! :lol: :lol:

Az én édi párom teljesen kész van, már egy csomó ismerősének elkukorékolta, hogy lehet, hogy útban van a kistesó! És ma megint kaptam tőle virágot, egy csokor sárgarózsát, amit imádok. Mi lesz, ha mégsem stimmel valami a babadologgal, az olyan cinkes lesz. Be van zsongva, pedig mondtam, hogy el ne járjon a szája! :roll:
Nagyon remélem, hogy oksi lesz kedden a dolog, és nem fog égni a pofám. Meg kicsit meg is nyugszom végre! :wink:
Vendég

Moni tiszta szivembol gratulalok es nagyon de nagyon orulok hogy minden rendben van!!! Rakjal kepet!!!

Athiz ne aggodjal mar annyira, amugy ez teljesen termeszetes hogy nem hiszed el amig nem latod en is igy voltam vele, feltem hogy kirohognek az ultrahangon hogy nincs is baba. :lol:

Kokusz tenyleg megjott vagy csak pecsetelsz?

Lanyok az en gorbem meg mindig ugral ugy latom, na mindegy meg van egy honapja hogy rendbejojjon. Elkezdem en is szedni az E vitamint amit a masik topikban ajanlott egy lany hatha segit.
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Athiz! Neked küldöm: nyugi, nyugi, nyugi, nyugi, nyugi!

Tontica! Akkor a másik topicban nézd meg, hogy az enyém mennyire ugrál!

Moni! Köszi az adatokat, meg tényleg tök jó! 6 hét és szívdobogás meg minden! Szupi!

Kép
bettike
Eger

Kokusz! :(
Tényleg megjött?
zsazsóka73

Sziasztok!
Csajok nagyon szépen köszönöm a gratulákat mindenkinek!

Képzeljétek!
Üröm az örömben, hogy mától nem lehet Sz.helyen fogadott dokinál szülni! :cry: :cry: :cry:

Anyapoc!
Úgy tudom, hogy tavaly vagy előtte hasonló volt Vp.-ben is. Mi lett belőle? Tényleg nem lehet, vagy vannak kiskapuk?

moni

Köszönöm csajszik, édik vagytok! Ma már és holnap sem tudok jönni, csak hétfőn megyek legközelebb az agyatokra valszeg, mert turbósítás alatt lesz a gépünk.

Addig is pusszantyúzás!
Vendég

Anyapoc gyonyoruek a gyerekek es nagyon szepek ezek a kepek, minden evben csinaltattok? Akkor szepen lehet latni ahogy fejlodnek a gyerekek evrol evre. Az en fiamrol tuti megint csinalnak majd a bolcsiben. Milyen hosszu haja van mar Villonek! Nalatok nem veszekednek a gyerekek? Kepzeld az egyik ismerosomnek van egy 8 eves fia es egy 2 eves lanya, amiota megszuletett a kicsi a nagyfiu irto csunyan viselkedik, verekszik, olyat mond a szuleinek hogy dogoljenek meg es volt hogy nekiment az anyjanak, szerintem tul nagy a korkulonbseg koztuk.

Zsazsoka nagyon drukkolok, a gorbed jol alakulgat, csak igy tovabb!

Athiz: varunk hetfon, puszika!

Bettike
a tied nem is annyira ugralos, az meg belefer.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Épp csak átfutottam egy kicsit,az írásokat! :oops:

Kokusz
Továbbra is drukk++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsóka
Nagyon bíztató a hőd!!!!Mikor fogsz tesztelni?

Moni
Nagy gratula a 6 heteshez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi ma elutazunk anyósékhoz.Kedden,vagy szerdán jövünk haza.Addig is babásodjatok,és mérjetek jó magas hőket,és égessetek sok gyertyát a gyerekekkel együtt!!!
Puszóka!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat :) de megjött rendesen még tegnap. Elég erősen fáj a hasam. Lehet jobb is ez így mert a lapar után nem baj ha jó kis friss méhnyálkahártyán tapad majd meg a bébi :) Nem vagyok letörve egyáltalán, már ennek is örülök, hogy gyógyszer nálkül volt egy ovulációs ciklusom :) Úgyhogy újúlt erővel vágunk neki ennek a ciklusnak :)

Tontica követem példádat holnap én is veszek E vitamint.
kokusz

Kokusz! :(
Sajnálom! De drukk az őj ciklushoz!

Tesztelni, úgy érzem, nem fogok. Míg meg nem jön, bizakodhatok..
zsazsóka73

Sziasztok!

Zsazsó!
Szuper a hőd. :), Nagyon-nagyon szorítok, de ezt úgyis tudod. :)
Férjemnek most csináltak egy új sperm-izét. Majd meglátjuk, de sztem nem lesz jobb. :(( Legközelebb két hét múlva.

Kokusz!
Ne már. :(

Áfonya!
Még nem is írtam. Klassz, hogy végül szipmatikus volt a nő. Továbbra is sok sikert nektek.

Móni!
Klassz a kép a babóról.
Vendég

Sziasztok!

Móni

Nagyon édi a bébi :).Gratu hozzá :)!
Hmmm...az előző hozzám intézett kérdésedet nem igazán értem...Kerestem az előzményét,lehet,hogy nem láttam,de a kórházas dologra gondolsz?Hogy nem lehet orvost fogadni? :roll:

Tontica

E vitaminnal rosszat biztos nem teszel :).Ha baba nem is lesz tőle (:roll:),legalább a szív és érrendszeri megbetegedések esélyét csökkented :wink:!
Hát szt nem a korkülönbség az oka annak,hogy egy gyerek így viselkedik :roll:.A héten feladom a könyvet(vagyis jövő... :D),akkor majd megérted :).Szt inkább az az oka,hogy nem tudják a szülők jól lereagálni a testvérféltékenységet.Millió másik hasonló esetet tudnának biztosan többen,ahol uez a helyzet kis korkülönbséggel....
Köztem és a tesóm között 6 év a korkülönbség,de imádott mindig is.Amikor már nagyobb lettem és visszabeszéltem,akkor kevésbé,de soha ilyet nem mondott a szüleimnek... :roll:
Fénykép:hát gondolom csinálni fognak az oviban :).Bölcsiben nem volt :(.Viszont karácsonyra akarok majd teljes családit :).

Kokusz

Akkor nem sajnálom annyira :wink:!Eszméletlen,hogy egy mensinek is hogy tud örülni az ember :wink:!
Drukk az első igazi ciklushoz :)!

Junko

Mikor lesz eredményetek? :roll:

Kriszti

Miért kell gyertyát égetni? :roll:

anyapoc

Anyapoc!
Igen! Közben megtaláltam a neten, hogy 2 éve volt ez Vp.-ben. Szóval hogyis van? Tényleg nem lehet?

moni

Anyapoc!

Hát a legújabb nov 6-án. Én holnap megyek Kaáliba UH-ra, és megbeszéljük a dolgot a dokival.
Sztem Kriszta nov 1-re gondol gyertya ügyben.

Jó éjt mindenkinek. Feladom a munkát. Megvisel ez az időeltolódás. :shock:
Vendég

Sziasztok!

Remélem, hogy mindenki jól van ezen a szeles, ámde nálunk legalábbis napos napon! :D
Tegnap nagyon gyötrődős napom volt anyuéknál, de túléltem.

Móni, nagyon édi a pocaklakócskád! Remélem, hogy holnap én is hasonló élményben részesülhetek!

Kókusz sajnálom, de most aztán hajrá baba, szép esélyekkel indulsz! :wink:

Zsazsó, Junkó további drukkok nektek!

Többieket is puszilom, de nagyon!

Én is hallottam a kórházas sztorit, miszerint Szombathelyen és Veszprémben ügyeletidőben csak az ügyeletes dokinál lehet szülni, hiába fogadtál és jártál, valamint fizettél sokat addig a dokidnak. Hát ez szerintem megint csak a szülő nővel kitolás! Hiszen a doki szerintem így is megkapja azt a pénzt. És azon felül lehet, hogy tényleg inkább megindítják a szülést, tehát programozzák, csak azért, hogy a saját dokinál szülhessen a nő. Hiszen abban megbízik, nem? Remélem, hogy nálunk még nem vezetik ezt be jövőre! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Athiz 12. dpo-n vagyok.
Felteszem ide a görbém, remélem nem baj.
Mindenki véleményezheti! :D Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, ez nagyon tutinak tűnik, szerintem tesztelhetsz, én a 13. DPO-n szép +-at teszteltem reggel. Persze ha gondolod, még várhatsz, de szerintem péntekig nem feltétlenül szükséges. De minden rajtad múlik. Ha baba van, akkor szerintem már a 14. DPO-n biztosan kell, hogy látszódjon.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

kokusz:
:( Hat akkor hajra uj honap!

Moni:
Nagyon tetszik az uh, remelem en is hasonlot latok majd csutortokon. Hallottam a korhaz sztorirol a tv-ben. ledobbento. Se a beteg, se az orvos nem jar jol, max a korhaz, de szamomra az is erthetetlen miert jarna jobban....

robcsi:
Nagyon szupernek nezem ezt a gorbet! Huuu izgi-izgi, de mar csak par napig. :wink:

Athiz:
Mikor mesz dokihoz? Melyik korhazban fogsz szulni?

junko:
Drukkolok, hogy a fiuknak jobb legyen az eredmenye. A mehpempot ginsenggel tudom ajanlani, szinte megtaltosodnak tole. Az unokatesomeknal meg a maca vibe jott be nagyon.

Tontica:
En is szedtem E vitamint pluszban, de elegge kis dozisban. Meg igazabol most is szedem, nem hinnem, hogy bajt okozhat, mivel gondolom nem evekig akarod szedni. :?

okr:
Te jo eg, hogy szalad az ido! Mar 13 heten tul vagy... Jo irigy vagyok most rad :oops:

baratodildi

Szia Ildi!

Holnap megyek délre a dokihoz, remélem nem lesz addig sem és utána sem gond, mert most nagyon begörcsöltem. Mondjuk nem is csoda, lementem a lépcsőn, aztán fel, és még egy párszor ugyanezt. Pedig valószínűleg most is veszélyeztetett terhes leszek, mint először a méhem miatt. De a fiam miatt kellett annyit mászkálni. Ha minden igaz, akkor a Szent Imre Kórházban fogok szülni majd. Hát az még nagyon odébb van. Egyenlőre legyek biztos a dolgomban.
És Te?
Vendég

Athiz! Látod már mindjárt itt a holnap! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Junko

Az mindjárt itt van :).Téged most köbetnek nyomon UH-on?Vagy ez milyen UH lesz? :roll:
Gyertya...jellemző..azt sem tudom,hányadika van :?.

Móni

Igen,lassan 2 éve,hogy meghalt egy fiatal(40 éves) orvos a túlhajszoltság miatt(és nem csak ő,előtte egy másik is) és akkor döntött úgy az osztályvezető,hogy beszünteti az áldatlan állapotokat.
Akkor nagyon megijedtek a kismamik,mindenki kapkodott ide-oda(pláne az,akinek az elhunyt orvos volt a fogadottja),hogy most mi lesz.Kiskapu nincs,de nem is kell.Az én véleményem,hogy mindenhol ez lenne a célszerű.Én szültem fogadott orvosnál és ügyeletben is,őszintén szólva nem volt különbség. :)
Az én álláspontom szt egyébként sem a dokinak van nagy dolga szülésnél,hanem a szülő nőnek és a szülésznőnek.Ha komplikáció van,szükség van az orvosra,de akkor úgysem csak az az egy doki van ott,hanem legalább 10 másik,így nincs miért aggódni.
Viszont szt van aggódnivaló akkor,ha egy valóban túlhajszolt,alig alvó-pihenő orvos a lóvé reményében ennyi kismamát begyűjt.

Innentől mindenkinek szól,akit érdekel a véleményem :)

Lányok,lehet,hogy az eddigi szokásokhoz képest furcsa,hogy csak ügyeletben lehet szülni,de higyjétek el,hogy sokkal nagyobb biztonságban van egy baba és anyukája,ha egy kipihent,és így felelősséggel dönteni tudó orvos kezei közt van,mint egy 48 órája bent levő,fejéből alig kilátó orvosnál!Milyen felelősséget érez az az orvos,aki a türéshatár közelében is még ellát egy ilyen fontos eseményt????(hozzáteszem,az elhunyt orvos volt,hogy csak átöltözni ment haza 48 óra ügyelet után... :? 3 gyereke maradt utána,a legkisebb akkor volt 1 éves... :()
A bizalom valóban fontos.Nálunk is van lehetőség SZTK-ba,vagy magánorvoshoz járni a terhesség alatt,sőt reális esélye is van,hogy esetleg "fogadott" orvosunknál szüljünk.De én szülésmegindításról emiatt nem hallottam még,sőt,egyetlen azóta szült kismamát sem hallottam panaszkodni emiatt.Vagyis helyesbítek,semmivel sem több a panasz,mint előtte volt.Amikor még volt fogadott orvos,vagyis lehetett élni ezzel a lehetőséggel,akkor két lehetőség volt:ha nem volt orvosod,akkor azért nem foglalkoztak veled,ha volt,akkor azért(amíg a dokid be nem ért)...Ez mennyiben jobb?Most az ügyeletes azért teszi ki a lelkét,mert így esetleg kaphat pénzt,ha meg vagy vele elégedve!Uúgy érdekelt a megfelelő ellátásban,mint eddig.Sőt,talán jobban,mert most nem "előre" zsebeli be a pénzt,hanem csak akkor kap,ha jól dolgozott!
Bizalom...érdekes dolog.Az én véleményem(és lehet,hogy merőben más,mint bkié) az,hogy bízni elsősorban magatokban kell!Ti szülitek meg azt a gyereket,nem az orvos!Nektek jár érte a dicsőség,nem a dokinak!

És igenis,jól jár mindenki!Higyjétek el,hogy tényleg így lennétek nagyobb biztonságban!Tudnék érdekes dolgokat mesélni az itteni eseményekről,amik ide vezettek és én úgy gondolom,nagyon helyesen döntött a vezetőség.
Nem éreztem semmiféle hátrányát Villő születésénél.Kedvesek voltak,elmondtak mindent,megkaptam mindent,amire szükségem volt,nem éreztem magam rosszul.Volt gátvédelem,megkaptam azonnal a hasamra,utána hozták szoptatni, a doki normális volt,elmagyarázott mindent,pedig előtte talán kétszer láttam SZTK rendelésen(amúgy az egyik legnagyobb tudású,ám fiatal orvos az osztályon).

Ellenben az előző rendszerben,tanítványom,csecsemősnővér ott,mesélte:
Az egyik neves orvosnál szült egy kismam,apuka már csak a baba ellátásakor mehetett be.Kérdezte is tőle a csecsemős,hogy miért nem volt bent a szülésnél,hiszen szabad volt az apás szülőszoba!Mire ő mondta,hogy igen,de a dr"úr" kijelentette,hogy nála a sima szülés 25 000 FT, az apás 40 000 Ft(régen volt :wink:).Nekik csak ennyi pénzük volt!

De nemegyszer volt arra is példa,hogy a fogadott orvos(aki azért eléggé pénzhajhász is volt) pénzért mutatta meg a szülőszobát,vagy a kórházi UH-ra hívta be a kismamát és azért is pénzt kért!!!Rendes munkaidőben!Szl mindennek van határa!

Ehhez képest pl az én szülészorvosom,akit anno Bulcsúval fogadtam,mondta,hogy az SZTK rendelésére járjak,ott nem kellett fizetni,sőt,ha vmi miatt oda nem tudtam menni és a magánrendelésére mentem,ott sem kellett fizetnem.A sors furcsa fintora volt,hogy aztán mégsem nála szültem,hanem a kollégájánál,akit előre megbeszéltünk,mert pont szabin volt,amikor a fiam 2 héttel előbb érkezett :).A pénzt sem ő tette így zsebre,hanem a kedves kolléga :).

[quote]t írta:ényleg inkább megindítják a szülést, tehát programozzák, csak azért, hogy a saját dokinál szülhessen a nő.

Ez a szülő nőn is múlik.Az a baj,hogy még mindig annyira túlmisztifikálják az egész szülés dolgot és magukat is a dokik,hogy ok nélkül keltenek félelmet egy nőben olyan dologgal szemben,ami természetes folyamat.Nyilván így írva alá saját fontosságukat...

Lányok!

Tudom,hogy fontos dolog,hogy valaki mellettetek legyen,fontos,hogy valakiben bízzatok szülés alatt.Van,akinek fontos,hogy a doki fogja a kezét(vagy vki),de uezt az ellátást akkor is meg kellene kapjátok,ha nem fizettek súlyos tíz vagy százezreket érte!Ezt kellene elérni,és lám,el is lehet(mint pl nálunk).

Nem feltétlenül jelenti azt egy ilyen "korlátozás",hogy innentől nem úgy fog működni a dolog,ahogy kéne.Működik uúgy,csak a visszájáról :).Nem előre fizeted a hálapénzt(ha fizetsz),haenm utólag,ha érdemesnek tartod rá a dokit.

anyapoc

Junko

Közben leesett,hogy inszmre mész :oops: !Már értem az UH-ot :)!
Miért nem vagy megelégedve a Kálival?Melyikbe jártok?

anyapoc

Sziasztok!

Moni!
Gratulálok a 6.héthez,és a pulzáló szivecskéhez :D
Még most is így működik Vp.-ben,vagyis,hogy nem lehet orvost választani,és mostanában több ismerősöm is szült,és nem volt programozott szülés csak azért,hogy a saját dokijához kerüljön,úgyhogy ettől nem kell félni.

Kokusz!
Sajnálom,de annak örülök,hogy nem törtél le,és valóban pozitívan várhatod a következő hónapot,hiszen a mostani ciklusod is nagyon bíztató volt :D

Anyapoc!
Nagyon jól sikerültek a képek a gyerekekről.Olyan édik :D
Profi fényképésszel akartok csináltatni karácsonyra családi fotót? Ez nagyon jó ötlet,és ajándéknak sem utolsó :)

Athiz!
Ne aggódj,minden rendben lesz holnap,és próbálj meg ma már nyugodtabban aludni.

Zsazsóka!
Nagyon drukkolok.Bár ha ilyen hőket mérsz továbbra is,nem hiszem,hogy gond lesz.

B.ildi!
Drukk csütörtökre :D

Junko!
Remélem jók lesznek Apa eredményei :)

Robcsi!
Nagyon szép a görbéd,szerintem is tesztelhetsz 1-2 napon belül :D

Okr!
Remélem meggyógyultatok.Várunk vissza :)

Tontica!
Biztos vagyok penne,hogy párocskád szeret téged :) És ha ennyire aggódsz az anyajegy miatt,akkor minél előbb keress fel egy dokit.
Az ismerős családnál én sem hinném,hogy a korkülönbség lenne a problémák oka.

Rólunk csak annyit,hogy teljes gőzzel készül a babaszoba.Ezért jövök mostanában ritkábban,de egyszer csak elkészül :roll:
És közben járok a szurikra,és már érzem jótékony hatásukat :D

KépKép
takido

Látom,közben Anyapoc bővebben kifejtette a kórházas dolgot :D

KépKép
takido

Takido! :)
Aranyos vagy. Köszi! :wink:

És mindenki másnak a drukkokat!

Junko!
Valamit szedess a férjeddel! Hátha javul az eredmény az inszemhez!
Nagyon drukkolok, hogy meglegyen mielőbb az inszem.

Anyapoc!
Szépen leírtad ezt a kóház-fogadott orvos dolgot.
Egyetértek. És bízzunk benne , hogy egyszer nem kell olyan dolgok miatt izgulnia az embernek, ami jól kellene, hogy működjön egy normális ellátó-rendszerben...
zsazsóka73

Hali!

Anyapoc, végülis ha innen nézzük, igazad van! Csak az ember már annyi rémséget hall, hogy ezért az ügyeletes orvos szó rémképeket láttat.
Azért azt el kell mondanom, hogy én is az ügyeletes dokinál szültem, és nagyobb gond nem volt. Igaz, hívni kellett az akkori fődokit, mert az ügyis doki nem tudta belőlem kiimátkozni a babót.
De azért akkor szar, ha bizony olyan ü.orvost fogsz ki, aki mondjuk egy vadállat, én hallottam ilyet pl. pont a Szt. Imrében, ahol szültem. Sajnos vannak felelőtlen és nem orvosnak való dokik is! Szóval szerencse dolga is, hogy éppen milyet fogsz ki!
És én is utólag adtam oda a pénzt a dokinak, aki erre rá is csodálkozott, hogy kapott.
Mindegy, én is kifejtettem a véleményemet, nem mintha ezzel bármin is tudnék változtatni! :D

Takido, nagyon kedves vagy, köszönöm! Örülök, hogy használ a szuri, és hogy alakultok szobaügyileg! Az olyan izgi! Sajnos a mi babaszobánk már csak Szili születése után készült el, de így is jó volt. Viszont ha a 2. baba meglesz, annak már kész helye lenne! :)
Vendég

Hello!

Teljesen egyetertek Anyapoccal, amikor en szultem engem nem is latott orvos, az akkor eppen ugyelo szuleszno es a segedje lattak el es egy szavam sem lehet mert egy percre sem ereztem hogy elhanyagolnak vagy nem figyelnek ram en csak halas lehetek Nekik mert nagyon kedvesek voltak es apat egre foldre kerestek amikor mar a kitolasnal tartottam hogy nehogy lemaradjon rola. (eppen klotyon volt) :lol:
Mi az egesz terhesseg alatt egy fillert nem fizettunk (csak a 4d-re).

Lanyok, en olyan merges vagyok es olyan ideges, annyira elegem van mar a hulye magyar igaszsagugybol hogy komolyan fontolgatom hogy hagyom az egeszet es idezes ide vagy oda en ugyan haza nem megyek egy ilyen hulyesegert. :evil:
Most beszeltem a rendornovel es februar elejere vagyok beidezve, probaltam kihuzni tavaszig, legalabb marciusig de hajthatatlan. Na, ma este beszelek az ugyveddel hogy mit lehet ezugyben tenni mert en a legnagyobb hidegben haza nem cipelem az allandoan bronhitisszel kuszkodo fiamat az tuti, na meg a babagyartast sem fogom kitolni tavaszig ez miatt az biztos.
Bocsi hogy senkinek nem irtam most kulon de azt hiszem megyek es szettorok egy ket tanyert es kimegyek az erkelyre orditani vagy kitoltom az osszes mergemet az uramon. :twisted: Szegeny! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Athiz:
Hat en is ott szeretnek szulni :lol: Ki a dokid? :P

baratodildi

Tonti, te kis vadállat! :lol: :lol: Remélem, azért még él az urad! :lol:

Ildi, a Fülöp doki egyenlőre. Meglátom, hogy mire jutunk, vállal-e szülést, stb, és annak alapján eldöntöm, hogy nála maradok-e, vagy keresek valaki mást. És neked? Szülésznőt akarsz majd választani? Van már jelölted? Habár lehet, hogy még kissé korai! :)
Vendég

Sziasztok!

Látom,azért elméletben jól működne az egészségügy ezen része :wink:!

Nálunk annyi a kiskapu(ha már Móni kérdezte...),hogy elvileg mindenki egy évben egyszer vállalhat egy szülést.Na de az a VIP biztos nem én lennék :wink:!

Takido

Tényleg egyszerre írtuk :).Örülök,hogy az általános vélemény nem változott,azért majd várjuk a Te tapasztalataidat :).
örülök,hogy jobban vagy,ha gondolod, a héten bmikor átugorhatsz(ha még bírsz :roll),amikor lvan egy kis szusszanásnyi időd,mert itthon vagyunk az őszi szünet miatt :).Várnak ám az újságok :wink:!
Igen,műtermit szeretnék karira és egyrészt a mi szobánkba,másrészt ajándéknak a nagyszülőknek,ne mindig naptárt kapjanak :D!

Zsóka

Én nagyon bízok,hogy egyre több kórház vállalja fel ezt és végre nem kell súlyos pénzekért életet adni... :roll:.Olyan faramuci,hogy pont azért kell fizetnünk,ami a legnagyobb boldogság és a világ legtermészetesebb dolga...és nyilván a legdrágább is a szó minden értelmében :wink:!

Tontica

Hát jó fej a rendőrség... :? Azért tudakold meg,hogy milyen lehetőségeid vannak,mert olyan időben,amikor veszélyes útnakindulni,nem kívánhatják tőled.Legfeljebb ha nem jelensz meg,akkor elnapolják a tárgyalást.De biztosan megfelelő indok kell hozzá,különben még megbüntetnek :roll:.
Szóval ott So-ban simán csak szülésznőnél kell szülni?Ez tök jó.Itt is ezt kéne :).

Athiz

Én megértem azt,ha valaki fél,ezért is írtam azt,amit :).Pont ezért lenne szükség a nők önbizalmát növelni és nem azt elhinteni,hogy bizony orvos nélkül világra sem jön egy gyerek..Sokszor inkább pont ők teremtenek lehetetlen helyzeteket egy lehetetlen szüléi testhelyzettel,túlzott gyógyszerekkel,beavatkozásokkal :?.Hiszen ha megnézed,akik sutyiban szülnek,szinte mind kivétel nélkül problémamentesen hozzák világra a babájukat...a továbbiak már más kérdés... :(
No és látod,ki tudja,ha saját dokinál szülsz,akkor is bmi probléma felvetődhet...erről is tudnék nagyon tragikus és közeli dolgokat mesélni.... :(
Semmi nem garancia. :(
És mégis ott volt a másik doki,hogy segítsen :).És ez a lényeg.
Nálunk két ügyeletes doki közül lehet választani.Ha az egyik nem tetszik,kérheted a másikat.A lényeg,hogy nem kell befgoni a szádat,nyugodtan lehet követelni azt,ami megjár :).
És bizony vannak vadmalacok,ez tény....de nem csak ezen a pályán vannak olyanok,akik nem idevalók...sok kollégát tudnék említeni kapásból... :( :?
Ja,és a rémségek :).Hát csak arra kell gondolni,hogy aki neked ügyeletes,másnak választott :).tehát nem lehet rosszabb,mint a választott,legalább is nagy valószínűséggel :).A rossz a rendszerben van,ami érdektelenné teszi a dokit az ügyeleti időben.És ezen egy móson lehet változtatni,mint ahogy tettek Vp-ben és Szh-n :).

Na ,eldugulok :D!

anyapoc

Athiz:
En a legfiatalabb Balint dokinal szeretnek szulni. Szulesznorol meg nem dontottem. A legutobb mar volt valasztott szulesznom a 15. heten, de most lehet kicsit tovabb varok vele, mert ugye meg koran hitten azt, hogy semmi nem johet kozbe, addig tajekozodom. :oops:

baratodildi

Lanyok, nem fogjatok elhinni mit hozott nekem az uram pedig nincs is szulinapom. :lol: Egy vibratort! :wink: Tok jo fej, talan igy kicsit izgibb lesz. :mrgreen:

Mar 99 % hogy marcius elejen megyunk haza, ma beszeltem az ugyvednovel es O majd elintezi nekem. Multkor azt almodtam hogy lecsuktak. :mrgreen: Azert remelem a vibratort vihetem magammal! :lol: :lol: :lol: Na jo ez mar tobb a sokknal! Megyek "aludni"! :lol:
Aranyos az uj tickerem?
Holnap reggel megyunk a kontrollra.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Az RTL Klub hiradoban errol beszeltek!Ha meg olvassatok erintettek ma meg egyszer lesz hirek!

Tontica!
Edes a ferjed! :lol:
Lassan felido...!Hogy dontottetek?Vartok meg?
Drukk a holnaphoz!!!

Jo ejszakat mindenkinek!

Kép
Kép
ancsa81

Itt a link ha megsem latnatok:

http://www.online.rtlklub.hu/hirek/haza ... 0610233892

Megegyszer jo ejszakat!!!

Ja!Tontica!Tenyleg edi a tickered! :D

Kép
Kép
ancsa81

Anyapoc! :)
Igen, így van. Ha mást nem is tehetünk, bízzunk!

Tontica!
Ügyvéd útján is képviseltetheted magad a tárgyaláson, szerintem.
Akkor nem kellene a tárgyalásra/idézésre hazautaznod, ha még nem akarsz. Ezt kérdezd meg azért.
zsazsóka73

Athiz! Várom a mai beszámolót! De gyorsan ám!!!

Kép
bettike
Eger

Ildi, én is nála szülnék, ha netán váltanom kéne. Mit tudsz arról, hogy állítólag januárban behozzák, hogy csak abban a kórházban szülhetsz, ahová helyileg tartozol? Mert akkor nekem ugrott a kórház is meg a doki is.

Tonti, vibri? Az igen! Micsoda ajándék! :lol: Most aztán jöhet a hancúrpajti! Csak nehogy összekeverjétek a dolgokat, ha babát szeretnétek, akkor a vibri nem elég! :lol: :lol:
Az viszont jó, ha az ügyvéd el tudja csúsztatni a dolgokat! Örülök neki!
Cuki a tickered, remélem, a kontrollon is minden okés lesz! Anyajegy ügyben mik a fejlemények?

Ancsa, kedves tőled, hogy idelinkeltél! :lol: Hogy vagy?

Bettike, amint hazaérek, beszámolok. De ez majd csak délután lesz! Addig izgulhatunk! :D Köszi
Vendég

Athiz:
Nem tudok mit szolni hozza. En ezt nem tartom jo dontesnek. Ez nem okoz versenyhelyzetet, ami a minosegen javithat. Szoval szerintem ez rossz dontes, semmi ertelmet nem latom. Nem hinnem, hogy a betegek erdeke evvel nem karosul. En ugy ereznem ha tenyleg megvalositjak, hogy korlatoznak, ami szinten nem jo erzes. En akkor is itt szulok, mert szerintem ide is tartozom.

Tontica:
Jo ajandek :P

Hu lanyok en allandoan almos vagyok! :lol: Ugy elvezem, de azert gaz ataludni az egesz terhesseget, nem? :oops:

baratodildi

Ildi, gratula a 6. héthez! :D Ezek szerint a XI. kerületben laksz?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?