Új privát üzeneted érkezett!

Musz
néha úgy megyek az utcán, mint aki se lát se hall

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Musz

OK.Így már érthető.Csak egy tanács.Szerintem akkor se mérd minden étkezés után.Mérd hetetnte,megfogsz bolondulni :roll:

málna2162

megyek ebédelni mert éhen halok !

két hét alatt híztam 3 kilót !!!!!!!!! végre !!!!!!!!! már csak kicsit nézek ki etiópnak :lol:

vvviki

Sziasztok!

Annyit irtatok, h alig győztem visszaolvasni :lol:

Bea
Milyen szép nagy már a pocid :lol: Megjegyzem nekem mindkettővel óriási volt és mindig azt mondták, h nem huzom ki a végéig. Nos Lili a 42., Dani a 39. héten született.....

Icus, Nektarin
Jó, h jelentkeztetek! :lol:

Musz
Én is osztom Málna véleményét mérleg tekintetében. Mi béreltünk, de csak 1 hónapra mert kb. 2-szer mértük meg rajta. Hetente-kéthetente lejártam a védőnőhöz méretni és ez elég volt.

Nika
Ne foglalkozz a védőnő megjegyzésével a sulyoddal kapcsolatban! Én nem értem miért kell stresszelni ezzel minden kismamát. :roll: Jó, tényleg vannak drasztikus példák, de sztem Te nem tartozol közéjük :!:

Hogy Ti milyen finom kajákat esztek! Én meg soha nem tudom mit főzzek :roll:
Ja, képzeljétek! Tegnap meséli az egyik anyuka az oviban (Lili legjobb barátnőjének az anyukája), h mikor ment Flóráért elé állt Lili és ezt mondta: az én anyámnak fáj a torka és azt mondta, h nem tud jönni igy engem is Te vigyél el :shock: :lol: Csucs egy csaj nem? Ezek után mikor hazafelé tartottunk megjegyezte, h ne arra menjek amerre ő mert az már olyan uncsi :lol: :lol: :lol:

Candi kérésére lovaglós képek :wink:
Kép
Kép
konyhatündér
Kép
Kép

Kép
Kép
mókuska

Mókuska: köszi a képeket, olyan jó látni Őket, nagyon édesek. És milyen ügyes Lili. Dani is komoly huszár :D

Andi
candi

koszi a meleg fogadtatast, nagyon jol esik :)
Annyira jo hogy ennyi ido utan meg nem felejtettetek el : :P

Malna,
Amiota topikozok, te mindig tanulsz :wink:
Mikor lesz mar vege a sulinak? Jol birod.....
Mi volt a szureti balba?

Bea,
Oriasi a pocid (2004?, hmmmm hosszu terhesseg a tied :wink:
Nagyon szepek a bababutorok es ahogyan latom mar minden megvan, hordozo, cumi, sampon, hintopor...
Mikorra vagy pontosan kiirva?

Viki,
Elobb utobb nekunk is jon a baba es akkor majd nekunk fognak gratulalni a baratnoing akik aztan elsirjak magukat.
Nem vagyunk am mi szerencsetlenek....csak jatszik velunk az ido :roll:
Ti miota probalkoztok?

Muszkuru,
En utalok este vezetni mert vagy nem kapcsolom fel a vilagitast mert a varos ki van vilagitva, vagy hiaba kapcsolom fel varoson kivul, ugysem latok semmit mert olyan sotet van :(
Mazlid volt hogy a masik autonak jo volt a lampaja es meglatot.....meg ugy is hogy a behajtani tilosba mentel :wink:

Mokuska,
Meg mindig gyonyoruek a gyerekeid :P
Es nagyon ugyesek. En nem merek felulni a lora, pedig aposomnak regebben voltak lovai, de amikor kiengedte oket en bementem a hazba :cry: Az a baj hogy nagyot tudnak rugni!!! es magas a teteje, nagyot lehet pottyanni!!! :o

Mindenkinek tovabbi szep napot es bocsi hogy most nem irok mindenkinek kulon-kulon

Kép
icus

Mókuska
tényleg gyönyörű gyerekeid vannak !
és bátrak !!!!!

vvviki

Icus: "ez a magas a teteje a lónak" nagyon helyes,jótvigyorogtam itt magamban. :D

Andi
candi

Icus
március óta, de a pirim csak júniusra állt be

vvviki

Mókuska, nagyon édesek a gyerekeid!

Icus, hogy felejtettünk volna el :?: :shock:

Amúgy a ló csak úgy magától nem esz ám meg téged :lol:
Ami pedig az esést illeti, egyszer kell leesni, és megtudod ...
hogy nem is olyan vészes :D
Én is mindig féltem, hogy jaj, leesek, aztán egyszer zuhantam egy hatalmasat, még a kísérőm is nézett, de túléltem, csontilag is, és azóta nem félek

Ja, igen, a behajtani tilosban van eszem menni,
csak arra nincs, hogy felkapcsoljam a lámpát :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

rendetlenkedik a net itt a cégnél

vvviki

jók legyetek !

megyek egy megbeszélésre !

vvviki

Sziasztok!

Nem tűntem ám el végleg,csak pörgös napjaim voltak.Folyik a szoba felújítás+kapom a szurikat.(már 3-on túl vagyok)

Hoppá!
Tényleg nagyon megindítóak voltak a soraid.
Remélem sikerült becserkészni Apát :D A tickered nagyon hangulatos :D És szerintem elég a 3 hónap kihagyás.

Candi!
Hová tünt a tickered?Vagy rosszul rémlik,hogy neked is már karácsonyi hangulatú tickered volt?

Bea!
Tényleg jó nagy a pocid.Nagyon szépek Ádi cuccai :D

Mókuska!
Remélem már sikerült megjavítani a babakocsit.
Édik a gyerkőceid.És nem semmi dumája van Lilinek. :D

Muszkuru!
Akkor rád igaz,amit egy előadáson mondott a pszichológus nő,hogy a kismamák egy kicsit a "föld felett"járnak.Lehet hogy szerencsésebb lenne,ha idézőjel nélkül tennéd,akkor nem lennél veszélyben.
Én is figyelmetlenebb vagyok mint korábban,de egyirányú utcába még nem hajtottam be.Apának megmondtad? nem akar eltiltani a vezetéstől?
Remélhetőleg nem lesz gond a savaddal,mert akkor kénytelen leszel lemondani a dupla adag savanyúságról.

Anyusziszi!
Sajnálom :( :(

Meli!
Azért amennyit csak tudsz,pihenj.

Málna!
Milyen okos kocsid van.Akkor kismamiknak csak ilyet szabadna használni.

Vvviki!
Gratulálok a hízáshoz,csak így tovább,és a gyerkőc is biztos bekopogtat :D

Icus,Nektarin!
Jó,hogy hírt adtatok magatokról :D

Kis_Plutó,Nika!
Várjuk a pocis képet. :D

Akinek most külön nem írtam bocsika,és pusz. :)

KépKép
takido

Dóri: nekem most nincs tickerem, de lesz ha tudom mit írjak rá.
:D

Andi
candi

Muszkuru,
Igazakat beszelsz, egyszer ki kellene probalni.
Nagyapam felrakott egy allo lora kb 5 eves koromba, a lo meg se mozdult, de en orditottam :shock: .......azota meg nem ultem lovon, pedig meg neha most is mondja "az oreg" hogy vesz egy ponit nekem :lol:
Na de amik kesik nem mulik :idea:

Viki,
Mi mar nem is tudom miota probalkozunk.....tavaly Szeptember 17-en volt az eskuvonk, Oktoberbe naszutaztunk azota folyamatosan gyereket gyartunk. A minoseghez ido kell :wink:

Megvolt a fini ebed mindenkinek?

Kép
icus

Malna,
nincsen tablicskud?
tudom hogy vizsgakra keszulsz, de feldobod majd ha lesz idod?

Koszike es bocsi ha tolakodo vagyok :shock:

Kép
icus

Kép

málna2162

lehet hogy híznom kell a babához ???

vvviki

Icus
igaz, a jó munkához idő kell :lol:

vvviki

na, nemsokára itt van piri, ugyanis sajognak a melleim

vvviki

sziasztok,

Annyian vagytok babásak hihetetlen:)
Örülök nektek, irigykedem:)
Hát ma voltam első vérvételen még mennem kell a 16. és a 28. napon is és utánna vissza a dokihoz, aztán kiderül mi a helyzet.
Kicsit félek, remélem nem lesz gond.
A házunk már nagyon alakul, jaj de jó lesz karácsonykor, díszithetek ezerrel:)
Jól esik, hogy aranyosak vagytok, de nincs kedvem jönni mindig, no nem miattatok, hanem magam miatt, remélem megváltozik majd.
azért olvaslak ám Titeket:)
Puszi mindnekinek

Kép
Kép
nektarin

Hurrá hurrá, holnap szabin vagyok :D

Jelen állapotomban úgy érzem, hogy egy nap is sokat számít.

Nyúlgyereknek már elvonási tünetei vannak, esténként, ha kiengedem, nem lehet lépni tőle, folyamatosan a nyomomban van, attól tartok, rá fogok lépni :?
Tegnap együtt bontottuk ki a babamérleget, teljesen fel volt pörögve, mintha ő kapott volna ajándékot :D

Semmi extrát nem fogok csinálni, takarítgatok, főzögetek, pakolgatok, és lustálkodom :D

Dóri, érzel valami változást a szurik óta? (Azon túl, hogy fáj, mikor beadják? 8) :lol: )
Apának beszámoltam a tegnap esti hőstettemről, el akarta kobozni a kocsikulcsomat :lol:

Andi, mit fogsz a tickeredre írni? Itt fúúúúrja az oldalamat a kíváncsiság :roll:

Icus, én igent mondanék a pónira, arról szerintem le is ér a lábad, bármi gond van, csak lepattansz :wink: :D

Meli, mintha csak magamat hallanám. Jó hír: előbb-utóbb vége elmúlik :wink:
A szarvacska olyan, mint a zizi, csak nagyobb és vastagabb. Na most jól megmondtam :roll:

Málna, köszönjük a táblát, úgy látom, itt az ideje, hogy feltöltsük a zebramezőt!
Zsizsik? Anna?

Musz

KépKép
muszkuru

Lányok,asszonyok :lol:

Mit szólnátok hozzá,ha a tél beállta előtt össze hozznánk egy találkozót?!
Elmennénk valahová enni egy fagyit vagy sütit és dumálnánk egyet-kettőt :wink:
Mindegyik plázában( :x ) vannak éttermek,cukik.
Na mit szóltok?!

Én megyek,és Candi is....

málna2162

én szívesen mennék !

vvviki

Akkor négyen már biztosan leszünk :D
Igen, legyen talink!

Én Málna mondatát magamra alakítva:
"enni egy fagyit ÉS egy sütit és dumálnánk egyet-kettőt" :lol:

Bármelyik pláza ( :x ) jó, csak majd elmenetelkor szóljatok nekem, hogy láááámpa :oops: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Igen-igen-igen Lánykák, mondjatok végre igent! Már annyiszor feldobtuk a témát!
Annácska: te merre vagy?

Andi
candi

Sziasztok!
Bea!
én az 16. hétig 3 kilót híztam aztán mikor megmozdult a baba (18.hét) azóta szitne minden héten 1-et.

Bocsi csajok, de nekem mostanában nem lesz jó egy hétvége sem. Most Villány parti aztán anyu szulinapja aztán Márton napi buli. Szóval beleérek 32. hétben s vonaton nem szívesen utazom 3,5 Pestre.
Érezzétek jól magatokat. Készítsetek fényképet.

Puszi mindenkinek.
Most indulok angolra :( Utána vasalás, mosogatás

Kép
nika04

Sziasztok!!!!!

Málna,én természetesen igen!!!!!!!!!!!!!!És nekem bármelyik hétköznap is jó,csak halottak napja után legyen!!!!!Hurrá,végre tali!!!De mindenképpen novemberben,mert a két első kismami lassan szülni fog :lol: :lol: :lol:

Csajok,ma iszonyatosan elfáradtam,piac nap volt nálunk,vitték a koszorúkat ezerrel,ami jó,csak fárasztó kint lótni-futni....a mi kis városunkban a csütörtök és szombat reggel felér egy népünnepéllyel:a sok bolond kicsípi magát és kimegy a piacra....mintha senkinek nem lenne munkája :roll: de nem panaszkodom,ebből élünk,de ma szellemileg és fizikailag teljesen kikészítettek,úgyhogy megszárítom a hajam és fekszek :lol:

Ildi,nagyon jók a képek!!!!!

Candi,kész a festés,csak kerítést nem fejeztük be,mert azt kívülről terméskővel akarjuk kirakatni és idén valszeg már nem vállalják el,úgyhogy a lefestése is jövőre marad....meg a lábazatot kell még befejezni,de az is csak akkor lesz meg,ha kész az előtető....majd dobok képet,csak mindig elfelejtem :oops:

mindenkinek nagyon jó estét kívánok!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

én is benne vagyok, csak időpontot találjunk, ami mindenkinek jó!!4

Ma megyek 18.50-re dokihoz, ma megnéz mi újság a méhecskémmel :lol: Szerintem 8 óra előtt úgysem jutok be, de majd utána jövök. Tegnap volt pé-m Bilings szerint, nem is hagytam "lerázni" :oops:

Bocs, hogy csak önzőn magamról írtam,de most jön tanítványom.

Puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

lemaradt a magam: nem is hagytam lerázni magam

Kép

Kép

hoppá

Szia Kata,te is korrepetálsz?Remélem minden ok a méhecskéddel!!!!Van tickerem,mit szóltok hozzá????Annyiféle van,alig tudtam választani,de ez tetszett legjobban!!!!!Puszi,most más tényleg ledőlök!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli: gyönyörű a tickered, jó, hogy már látni a heteket. Pihenjél csak nem semmi rohangászás lehetett ma nálatok. A képeket jó lenne látni, de ha nem máskor, akkor a talin biztosan.
És igen mindenképpen valamikor novamberben lenne jó a tali, annak is valahol az elülsőbb részében, gondolván a Kismamikra , meg arra, hogy lassan várható az első hó.
Jó lenne ha valaki dobna fel időpontokat és mindenki meggondolná neki mikor a legmegfelelőbb.
Hoppá: én csak holnap reggel leszek, de kiváncsian várom a doktorbácsid véleményezését. Remélem zöld lámpát kapsz tőle is. És hajrá esti hancúr. :wink:
Búcsúzom , holnap jövök reggel, sziasztok

Andi
candi

Sziasztok!Jó estét kivánok! :lol: Megjöttünk!Minden a legnagyobb rendben!Ádika már nem faros!!! :lol: :lol: :lol: Tehát a fejecskéje lefele van!Aztmondta a Doki,hogy nagyon kicsi az esélye,hogy visszaforduljon!!Remélem is..............!Olyan 1800gr körül lehet,vagy egy kicsit több!2 kiló körül!Más nem is nagyon volt!
Kell mennem vérvételre,majd rá egy hétre egy UH-ra,ami egyben az UTOLSÓ is lesz!!Olyan furcsa,hogy mindjárt vége van a terhességemnek!!
Apropó!Találkozó!Én nagyon szégyenlős vagyok!Igy,ha valaki nem rángat el,akkor magamtól TUTI nem megyek sehova! :oops:
Na megyek enni!

Kép
bea27

helló !

Bea
nagyon klassz, hogy rendben vagy ! csak így tovább !!! örülük, hogy Ádika rendes kisfiú és megfordult ! :D :D :D
hihetetlen, hogy már csak 54 napod van hátra ! :shock:

Meli
olyan aranyos a tickered ! megkönnyeztem, úgy meghatódtam rajta !!!!

Hoppá
ügyes vagy apát illetően ! :wink:

Musz
nyúlgyerek nagyon ari lehet ! van képed róla ???

jó éjt mindenkinek !

vvviki

Lányok!

Egy mesébe illő történettel bucsuzom mára Tőletek :wink: Még most is 10 cm-el a föld felett járok, pedig nem is velem történt...
Szóval: Volt nekem egy nagyon kedves munkatársnőm. Boldogan éltek a férjével és minden vágyuk egy kisbaba volt. Teltek-multak az évek (kb. 10), de a gyermekáldás nem akart jönni. Mütötték, természetgyógyászhoz járt, százezreket költött gyógyszerekre és megpróbálták a lombik bébi programot is- mindhiába. Egyszer találkoztunk a kórházban -én éppen akkor voltam Lilivel az utolsó hónapokban. Odajött, megsimogatta a hasam és közölte, h spontán terhes lett, de felszivódott, éppen mütétre jött. Két éve találkoztam Vele utoljára, akkor azt mondta kész, vége, feladták... Ma elmentünk apával a Tescoba és kit látok nagy pocival? ŐT! Egyből odaszaladtam hozzá és gratuláltam, faggattam.... Tavaly örökbe fogadtak egy 2,5 éves ikerpárt és nem sokkal utána TERHES lett!! Két-három hét mulva (ujra) anyuka lesz- immár kettejük szerelmének gyümölcsével.
Hát ennyi a történet.... Ezt azért irtam le, h SOHA SENKI NE ADJA FEL, MERT MINDIG VAN REMÉNY!!!!!!

Jó éjszakát mindenkinek :wink:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok,

Mókuska, nagyon szép ez a történet, így van: SOHA NEM SZABAD FELADNI!!!

Bea, örülök, hogy Ádika már a popsiját mutatja neked :lol: Biztoan így is marad arra a pár hétre.

Meli, gyönyörű a tickered. Ez alapján te fiút fogsz szülni!!???!!!??? Pihizzél, ne törődj semmivel. A babádnak ez kell most!

Na, hát a doki bácsi megnézett uh-val, hüvelyi módon is, minden oké. Mondta, hogy 3-4 hónap várakozás után "dolgozhatunk" a babán. Mondtam neki, hogy mi már most szeretnénk próbálkozni. Kérdezte, mikor volt pontosan a műtét, mondtam, hogy aug 31-én, tehát már 2 hónapja. Erre mondta, hogy akkor HAJRÁ!! Úgyhogy szabad a pálya.... Mondtam neki, hogy: nézze doktor úr, ha a sors úgy akarja, hogy legyen babánk, akkor úgyis összejön. Erre mondta, hogy ez így van. Hát ennyi. Mostantól lehet próbálkoznunk. Nem akarok ráállni ezerrel, csak szeretjük egymást. Tudjátok: le kell sz@rni :lol:

Na jó éjt, megyünk aludni.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Tesó
először is én emlékszem erre a kolléganődre, és olyan jó volt olvasni, hogy sikerült nekik a pici :)

Meli
szarvacskabemutatóról lemaradtam :wink: remélem azóta képbe vagy. Nagyon szeretem, de csak ritkán :oops:
Nagyon szép lett a vonalzód :wink:

Hoppá
de jó, de jó, de jó :!: :!: :!:
Nagyon szorítok Nektek is :D

Musz
vigyázz magatokra :!: :!: Nyúlgyereken ismét jót mosolyogtam. Krisztiánnal tegnap mi is átmentünk a szomszédba, ott van vagy 20 nyuszi azokat nézegette. Még megvan a fületlen is :shock: és még mindíg nagyon furcsa

Dóri
pocis kép igérem lesz. Tegnap épp figyelgettük apával, hogy már milyen szép nagy :D

Icus
figyelj, ha már ott lesz a pici a pocakodban mindegy lesz mennyi idő alatt jött össze. Ez alatt az idő alatt Ti meg jobban összecsiszolódtatok. :wink: És ez a lényeg.

Nektarin
Ez a vérvételes hormonnézés itt már két topicosnak bejött :wink: :wink:

Andi
várjuk ám azt az új vonalzót :roll: Szorítok Neked, hogy bővített legyen, 40 hetes :D

Málna
Jó tanulást!

Nika
szerintem sem kell a védőnőnek minden szavát szentírásnak venni. Majd erre később még rájössz :twisted: Hallgasd meg aztán mindenben dönts belátásod szerint. Engem elég sokaszor kiakasztottak, ill. megijesztettek. Nekem ez most a 3. de mind mikor az én védőnőm volt, még gyerek nélküliek voltak. Szakkönyv meg nem mindíg egyezik a kinti dolgokkal, de ezt lehet, hogy csak én látom így.

Mérleg: nekünk nem volt, és nem is érdekelt. Mármint a napi méregetés. Én havonta hordtam őket. Nálunk is jól működtek a megérzések, nyugodtak voltak, volt sok pisis pelus nem görcsöltem ezen. Krisztiánnal hasfájás volt gond, de ezzel együtt szépen hízott. Sőt nekem mind kettő gyerek bukott, főleg Adri, de arra is azt mondta a doktornőnk, hogy addig amíg szépen nől a súlya nem kell foglalkozni vele. :D

Találkozó: Én benne vagyok, de mivel engem apa furikáz ő mondja ki a végső szót. Ill. azon múlik dolgozik e. Most a lakásrendbetétel miatt sokat volt itthon és nálunk ilyenkor karácsony közeledtével elég sok a munka :( Most kihagyta a hétvégéket, de mivel műszakvezető nem mindíg nézik ezt jó szemmel.
Azért azon leszünk, hogy mehessünk :D
Merre lenne a helyszín, vagy ezt még nem tudni?

na, bocsánat akihez nem szóltam külön. Ma nem kell főznöm és vasalás közben lesz több időm jönni :wink:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,jó reggelt!!!!!!Ma délután is csak gyors bekukk lesz,mert ma is sokat dolgozom majd ésutána főzök szombatra bablevest!!!!!!!!Köszi a dicséreteket,szerintem is szép lett a ticker,de mintha nem számolná a napokat :shock: segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

helló Mindenkinek !

Meli
hogy vagy ???? pihenj !!!!!!!!!!!

Hoppá
akkor most már elkaphatod apát :oops: :D

Mókuska
ez a kis történet több erőt ad nekem, mint bármi más !!!!!!
NEM SZABAD FELADNI !!!! ezt megtanultam !!!

vvviki

Jó reggelt!
Bea: gratulálok, hogy ilyen ügyes kisfiad van, hallgatott a Mamira és befordult időben, most már nem hiszem, hogy mocorog annyit, hogy átforduljon. Valószínűleg ezen ügyködött az átvirrasztott éjszakáidon. Találkára meg én elcipellek majd, attól Te csak ne félj :wink:
Mókuska: nagyon szép történet a munkatársnődéké, nagyon megérdemelték ezt a csodát!
Plútó: jó vasalást mára neked,én reggel vasaltam, helből kinyomott egy haom vízkövet a vasaló a fehér pólómra, örültem ám nagyon :evil:
Meli: bableves nyamika... mondjuk nem túl könnyű egy kismami gyomrának, de gondolom imádod. Igyekezz hétvégén sokat pihenni... vagy bennt leszel akkor is?
Hoppá: nagyon örülök, hogy minden tuti és szabad utat kaptatok, nem is kell rágörcsölni, most már tudod a titkot úgyis..no fürcsi, fekvés ezerrel. :wink: :D
jövök még

Andi
candi

Kép

Sziasztok!

Sajnos ma sem lesz sok időm.De holnap bepótlom a vissza olvasást.
Ez a tábla csak egy terv!!!A jelölt napok szombatra esnek.Ha valakinek van más ötlete ,elképzelése írjon,szóljón,küldjön füstjeleket!!

Helyszín:
Szerintem egy olyan helyet kéne választani ami mnindenkinek jól megközelíthető,elérhető.
Duna Plaza,WestEnd,Árkád....

Bea elhurcolását én vállalom!!!

Puszi mindenkinek!!

málna2162

már két hónap sincs karácsonyig !!!!!!!!!!!

nemsokára jön a Télapó !!!!

vvviki

nagyon álmos vagyok, a párom reggel fél 4 után kelt, most éppen halat fognak a haverjával...
mit ebédeltek ?

vvviki

Malna,
Koszi a tablat. Jo latni hogy milyen sokan babasak lettek kozulunk :D
Talira en sajnos nem tudok menni :cry: Mi csak Dec 4 es Dec 8 kozott leszunk Budapesten, gondolom az mar tul keso lenne a kismamiknak, hacsak nem csoportosan akarnak bemenni a szuloszobaba egy fincsi fagyi & suti utan :shock:
A mentos biztos orulne :lol:

Muszkuru,
Olyan jot rohogtem a poni lovas beszolasodon :lol:
Sajnalnek raulni a pici lora, meg aztan hogy neznek ki rajta??? :oops:

Hoppa,
Akkor mindent bele, hadd szakadjon a lepedo :oops:

Bea,
Okos kisfiu Adika, tudja mikor kell megfordulni :) Mostmar biztosan ugy is marad, mar tul nagy hogy csak ugy forgolodjon...
Hihetetlen milyen gyorsan eltelt az ido....meg emlekszem amikor pozitivat teszteltel es talalgattuk hogy abbol a 4 datumbol melyik lehet a nyero :wink: Anyos pajtassal beszelo viszonyban vagytok mar?

Mokuska,
Nagyon meghato a tortenet, megerdemeltek az 100%!

Viki,
Te maris az ebeden gondolkodsz? :o

Mi holnap indulunk Parizsba, egy hosszu hetvegere :P
Nekem felido elott szokott peteerest mutatni a Billings, lehet hogy Francia gyerekunk lesz :wink:

Kép
icus

jók legyetek a hétvégén !! :oops:

vvviki

a csúcs az lenne, ha kb.1 év múlva találkoznánk
rengeteg mami rengeteg babával !!!
csinálnánk egy kis forgalmat és felfordulást a cukrászdában ! :lol:

vvviki

Musz
most jöttem rá, hogy én nagyon feledékeny vagyok, mi lesz velem, ha egyszer babás leszek ??

vvviki

megyek ebédelni !!!

vvviki

ma Tiramisu a desszertem !! :D :D

vvviki

Imadom a Tiramisut :)

Viki, te mivel foglalkozol?

Kép
icus