Sziasztok!
Tesó
először is én emlékszem erre a kolléganődre, és olyan jó volt olvasni, hogy sikerült nekik a pici
Meli
szarvacskabemutatóról lemaradtam
remélem azóta képbe vagy. Nagyon szeretem, de csak ritkán
Nagyon szép lett a vonalzód
Hoppá
de jó, de jó, de jó
Nagyon szorítok Nektek is
Musz
vigyázz magatokra
Nyúlgyereken ismét jót mosolyogtam. Krisztiánnal tegnap mi is átmentünk a szomszédba, ott van vagy 20 nyuszi azokat nézegette. Még megvan a fületlen is
és még mindíg nagyon furcsa
Dóri
pocis kép igérem lesz. Tegnap épp figyelgettük apával, hogy már milyen szép nagy
Icus
figyelj, ha már ott lesz a pici a pocakodban mindegy lesz mennyi idő alatt jött össze. Ez alatt az idő alatt Ti meg jobban összecsiszolódtatok.
És ez a lényeg.
Nektarin
Ez a vérvételes hormonnézés itt már két topicosnak bejött
Andi
várjuk ám azt az új vonalzót
Szorítok Neked, hogy bővített legyen, 40 hetes
Málna
Jó tanulást!
Nika
szerintem sem kell a védőnőnek minden szavát szentírásnak venni. Majd erre később még rájössz
Hallgasd meg aztán mindenben dönts belátásod szerint. Engem elég sokaszor kiakasztottak, ill. megijesztettek. Nekem ez most a 3. de mind mikor az én védőnőm volt, még gyerek nélküliek voltak. Szakkönyv meg nem mindíg egyezik a kinti dolgokkal, de ezt lehet, hogy csak én látom így.
Mérleg: nekünk nem volt, és nem is érdekelt. Mármint a napi méregetés. Én havonta hordtam őket. Nálunk is jól működtek a megérzések, nyugodtak voltak, volt sok pisis pelus nem görcsöltem ezen. Krisztiánnal hasfájás volt gond, de ezzel együtt szépen hízott. Sőt nekem mind kettő gyerek bukott, főleg Adri, de arra is azt mondta a doktornőnk, hogy addig amíg szépen nől a súlya nem kell foglalkozni vele.
Találkozó: Én benne vagyok, de mivel engem apa furikáz ő mondja ki a végső szót. Ill. azon múlik dolgozik e. Most a lakásrendbetétel miatt sokat volt itthon és nálunk ilyenkor karácsony közeledtével elég sok a munka
Most kihagyta a hétvégéket, de mivel műszakvezető nem mindíg nézik ezt jó szemmel.
Azért azon leszünk, hogy mehessünk
Merre lenne a helyszín, vagy ezt még nem tudni?
na, bocsánat akihez nem szóltam külön. Ma nem kell főznöm és vasalás közben lesz több időm jönni
Gabi