Sziasztok!
Na, itt vagyok!
Képzelem, hogy örültök!
Köszönöm a drukkokat keddre, annyira gyogyi vagyok, hogy éjszaka is alig aludtam, úgy izgulok, hogy minden rendben lesz-e. Elnézést, hogy most csak erről fecsegek, de tényleg tiszta dilihopp vagyok!
Tonti, micsoda hülye picsuli lehetett a sofőr, hát nálunk is hasonlókkal küzdök. Szili imádja azt a lábbal hajtós (Frédi-Béni hajtású) motort, és sokáig úgy volt, hogy előrerohant vele, mint állat. Szólok neki, meg se hallja, ordítok, kiabálok, már az egész utca hallja, hogy rikácsolok, hogy Szilárd fiam állj meg!, de Se Hall Se Lát Dömötört játszik a drágám. Na aztán egy párszor így meg úgy is megmagyaráztam neki, hogy ez bizony nem jó játék, hogy rohanok utána, mint szélvész, Ő meg értetlenül néz, hogy mi bajom. Úgyhogy mostanában csak az általam biztonságosnak vélt helyen engedem, hogy száguldozzon, a többin meg szépen jön mellettem. Remélem, így is marad!
Örülök, hogy a párod ennyire szeret! Így is van rendjén!
Anyapoci hogy vagytok? Remélem, már elhagyott benneteket a baciömleny!
Okr, azért remélem, hogy mégsem húzzátok ilyen betegen végig a telet!
Kókusz, egy tized az nokedli, de szerintem a büfik is babusra utalhatnak, simán. Most már tényleg beléddumcsizzuk mi?
Zsazsó, de jó, hogy túl vagy rajta, akkor most szorítok nagyon tovább! Mikor derülnek ki a dolgok és hogyan? Teszttel?
U.i.: tegnap sima mezei kajás vásárláson voltunk, semmi extra!
Pedig már mióta könyörgök egy mosogatógépért!