Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Írhatok ide is egy kicsit?

Athiz! Inkább úgy döntöttem, hogy próbálnék ide is irogatni, meg amoda is! Nem tudom majd mit szólnak hozzá, de elég sok ismerős nevet láttam itt. Igaz, hogy még nem vagyok babás, vagy még nem tudok róla, hogy az lennék, de azért biztos írhatok ide is! :lol:

Kép
bettike
Eger

Kókusz, ha beléd tudjuk beszélni a babát, az is jó, nem igaz? Hiszen a végkifejlet ugyanaz! :lol:

Betti, szerintem nem fogják rossz néven venni tőled, hogy ide írogatsz! Legalábbis én szeretném!

Ugye nem gond lányok?

Képzeljétek, hogy jövő hét kedden tudok menni a dokihoz, és akkor lesz UH is! Nagyon izgulok, annyira szeretném, ha minden rendben lenne, és látnának ott babust! :wink:
Vendég

Athiz
Köszike!Remélem már kilábalunk ebből a sok baciból.a doktornéni szt ez normális,sőtt az is,hogy én is elkapom.Azt mondta ez az év tuti ilyen lesz,aztán a közösséghez hozzászokik Ada.(már a közösség bacijaihoz)

Betti
Hát persze,hogy írhatsz ide!Gyere bátran,amikor jólesik! :D

KépKép

KépKép
okr

Kokusz ha ez most osszejon akkor lanyok, legyszi beszeljetek belem is egy babat!!! :lol: (hatha meg apa sem kell hozza :mrgreen: )

Kriszti, Anyapoc itt valami extra modern virussal van dolgunk ami a neten is atjon, belazasodott a fiam! :shock: :(
Tobbiek vigyazzatok!!! Kapcsoljatok be a tuzfalat! :lol:

Bettike: SZIA! Meselj egy kicsit Magadrol, miota probalkoztok es hogyan? En at akartam menni a masikba is mert vegulis az a homeros es en kemenyen homerozok csak annyi ismeretlen lany van es olyan tempoban irtok hogy egyszeruen nem megy, elolvasni meg csak el tudom de irni mar nem nagyon. :oops:

Lanyok, elmondtam apanak a magandokis tervemet es egyetertett :D ugy latszik felt es O is azt akarja hogy minnel elobb tul legyunk ezek az anyajegyes historian. Csak nem szeret egy kicsit??? :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Kriszti Te is ilyen fekete haju, bombano vagy mint a tickereden? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica:
Az anyajegyes dolog tenyleg nem jatek. Sajna nekem is ki kene vetetnem egyet, bar azon a legtobb borgyogyasz rohogott, de az onkologian ramondtak a kivetet. Szoval nem tudom mi lesz, mert a nyaron nem birtam magam raszanni, most meg mar babasan nem nagyon szeretnem. Igen pinduri anyajegy, de eleg sotet.
Amugy februar ota van zold utunk, azota probalkoztunk. Amugy meg mar majdnem 2,5 eve osszesen. Jo regen, ugyhogy remelem a babszemunk ezuttal velunk szeretne maradni.

Kokusz:
Jo ez a gorbe, de ha varni akarsz, akkor meg varjal par napot. A pocifajas jot is jelenthet, nekem is volt.

Koszi mindenkinek a fogadtatast! :oops:

baratodildi

BIldi, en pont ezert akarom most levetetni mert babasan mar nem lehet, legalabbis en nem kockaztatnek. Ha a borgyogyaszok "kinevettek" akkor nem lehet az olyan csunya! :wink: Nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen a babaval, mikor mesz ultrahangra? Te is veszelyeztetett leszel?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica

http://www.vital.hu/themes/sick/tumor1.htm
Itt olvashatsz az anyajegyekről,rosszindulatú daganatokról is.
Ha a saját anyajegy eltávolításomból indulok ki,akkor szt teljesen veszélytelen dologról van szó,még a babára nézve is.Ugyanis csak helyi érzéstelenítés történik,ami a babához nem jut el.
Szt egy kicsit túlparázzátok ezt a dolgot,nem?Vagy akár a fogászatot is.Itt nálunk pont az első trimeszterre írják elő,hogy csináltasd meg a fogaidat.Jó, a fogröntgen esetleg kicsit bibis lehet ilyenkor,de a többi bevatakozás helyi szinten történik,nincs kihatással a terhességre.
Ratenak jobbulást :).Ja,nálunk be van kapcsolva a tűzfal :wink:!

Kokusz

A görbe nagyon jó, a tünetek kiválóak :).Szt babás vagy :).És pont :).

Kriszti

Adának jobbulást :roll:.Hát tényleg agresszív kórokozók vannak újabban :(.Azért csak vegyél halsetet,mert bmikor jól jöhet a tél folyamán :).

Athiz

Akkor kedden megy a drukk :).

anyapoc

Okr! Köszi! Élni is fogok a lehetőséggel!

Tontica! Köszi az érdeklődést! Márciusban hagytam abba a fogigátlót, aztán pihi, így most ez a 3. éles hónapunk! Ebben a hónapban kezdtem el hőmérőzni! Jövő héten pedig kiderül, hogy hogy is sikerült ez a hónap! :lol:

Athiz! Tök izgi! Kedden uh! És mindjárt mindenszentek! :lol: :lol: :lol:

Bocsi akinek nem írtam, de igyekszem megismerni mindenkit, majd visszaolvasgatok!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok! :)
Kokusz! Neked nagyon drukk!!

Sajnos csak nagyon felületesen tudtam visszaolvasni, de most már tudok jönni rendesen.
Megjöttem a kórházból. Tegnap és ma megvolt az inszem. Nyilallgat mindkét oldalam. Ez nem tudom, jó-e...

Kriszti!
Nektek jobbulást! :wink:
zsazsóka73

Zsazsoka akkor en attol felek Te is Moni sorsara fogsz jutni nemsokara! :wink: :lol: Mered a hodet?

Bettike akkor Neked most hatalmas nagy drukk!!! Ha minden rendben van Nalatok homerozessel egy-ket szobol babas leszel!!! :D

Anyapoc szerintem jobb felni mint megijedni, sokkal nyugodtabban fogok bele a babagyartasba ha tudom hogy minden ok. A fogammal meg tudod hogy megszenvedtem az elozo terhessegemnel es ezert akartam mindenkeppen rendbetetetni oket.

KépKép
KépKép
tontica

Hőmet kitartóan mérem.
Most fenn van folyamatosan.
Izgulok.

Tontica!
Akkor anyajegy marad? Nem lesz gond vele?
zsazsóka73

Tontica

Én nem mondtam, hogy ne csináltasd meg... :roll:
Jobb félni... :? Már megint minek félni? :)
Na mindegy...
Az tény,hogy vannak,akik először rendbeszedik a fogazatukat,aztán jöhet a baba :roll:.Ez is jó,de akkor sincs semmi gond,ha éppen már ott van.Csak erre akartam rávilágítani.Az anyajegyekkel kapcs meg csak annyi,hogy nekem terhesség alatt jött elő nem is egy,köztük olyan,amit most leszedetnék...,bár szt nagyobb gond nincs vele...szl semmi nem biztosíték...

anyapoc

Köszi Tontica! Remélem úgy lesz, ahogy írtad! Igazad van azzal, hogy jobb félni, mint megijedni! Írnál egy kicsit az előző terhességednél arról a fogbajról?

Kép
bettike
Eger

Athizunk elveszett?! :cry:

Bettike hat volt/van egy marha rossz fogam ami nagyon elkezdett fajni amikor olyan 5-6 hetes terhes lehettem es a paracetamolos fajdalomcsillapito sz@rt sem ert (mar bocsi) szoval szenvedtem vagy egy heten keresztul. Aztan kiidegeltek persze rontgen nelkul es ideiglenessel betomtek na ma azt a fogamat csinaltak meg rendesen, maradt meg egy kis ideg bent.

Anyapoc nekem eszembe se jutott ez az egesz anyajegy ceco addig amig bele nem olvastam a 2007-es nyarisokhoz ahova OKriszti is ir es ott az egyik lanyrol sajna akkor derunk ki hogy attetes borrakja van amikor mar babas volt es valoszinu nem tarthatta meg, errol persze eszembe jutott az unokatestverem akinel szinten borrakot talaltak (6 eves kisfia van) szerencsere idoben elkaptak igy nem lett baj de ott van a nagypapam aki belehalt. Bocsi, nem akarok senkit megijeszteni csak sajnos ilyen van es azt hisszuk hogy ez velunk nem tortenhet meg de en is azt hittem hogy en nem veszithetem el a babamat es megis megtortent. Szoval erre mondtam hogy jobb felni mint megijedni es vigyazni az egeszsegre mert csak egy eletunk van! :roll: Na ezt most jol megaszontam. :lol:

Zsazsoka miert nem rakod fol nekunk, marmint a gorbedet en nagyon kivancsi vagyok!!!

Tegnap ugy megijedtem, mentunk a jatszoterre a fiammal, O elol a biciklijevel en meg hatul, a kis mocsok hajt mint egy orult en meg iszkolok utana. Szoval altalaban szepen, ovatosan jonnek ki a kocsik a garazsbol van hogy meg dudalnak is hogy eszrevegyek a jarokelok igy en nem aggodtam hogy a fiam eppen egy kocsifeljaro elott akart athajtani hat az idiota noje meg ugy hajtott ki mint egy allat en meg egy akkorat orditottam hogy mindenki rogton odanezett, epp a fiam elott allt meg, erintette a kocsi gumijat. A hulye no meg csak nezett hogy most mi van, utana meg orakig remegtem. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Nekem nem kell bemutatnod a bőrrák veszélyeit :roll.Asszem már itt is írtam,hogy az egyik legagresszívabb rákfajta,az egyik elsődleges halálozási ok a rákos elfajulások között.Nem is erre akartam kilyukadni,csak nekem olyan furi volt,hogy összekötöd a babás dolgokkal.Erre akkor is figyelni kell (és nyilván ezt Te is tudod),ha éppen már terhes vagy,ha szültél,bmikor.
Tehát én nem arra írtam a túlaggódást,hogy az anyajeggyel mi van,mert jópárszor említettem már,hogy az biza nem játék.
Arra írtam,hogy nem kell összefüggésbe hozni a terhességgel.Tehát ha éppen már babát vársz és akkor kell leszedetni egy anyajegyet,akkor meg kell tenni,ez nem összeegyeztethetetlen a terhességgel.
Én is olvastam arról a lányról a topikban.Ha jól emlékszem,azt írta,hogy rosszindulatú és áttétes a rák,amiért vagy kemo vagy sugárterápiát kellett alkalmazni,ami viszont összeegyeztethetelen a terhességgel,ezért nem tarthatta meg.Nagy valószínűséggel,ha áttétek is voltak neki,nem időben ment orvoshoz,persze ezt nem tudhatom,de sejtem...
Szl ha neked ez egy rosszindulatú daganat lenne,akkor nem 1 hónappal későbbre kaptál volna időpontot.Maga a bevatakozás(tehát az anyajegy leszedése!!!) nem rejt tudomásom szt veszélyeket a babára nézve.Ettől függetlenül nem szabad halogatni,sőt,legalább fél évente meg kell magunkat vizsgáltatni.
Na,érthető,amit én akarok ezzel kapcsolatban mondani? :roll:
Autó... :( Még jó,hogy amúgy dudálnak :?

anyapoc

Nem vesztem el drágáim, csak vásárolni voltunk, meg hasonlók, úgyhogy most is csak cuppantásra van időm felétek, mert rohanok zuhizni, altatni, stb.

Cuuuuuuuuppppp! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tontica akkor irány a magándoki? Vagy hogy döntöttél?
Az a nő sem teljesen komplett ... én tuti leugattam volna a haját ....

Anyapoc, úgy szeretném ha igazad lenne :) tegnap este már nem volt rókázás, nem vacsoráztam :? viszont folymatosan büfizek, a férjem meg röhög rajtam. A hőm ma lement 37-re. Nemtom ..... :roll:

Zsazsóka :) szurkolok
kokusz

Jo Reggelt!

Mindenki lustizik? :D

Kokusz felrakod a gorbedet, megkuksiznam, remelem nem beteg voltal, nagyon drukkolok!
Remelem el tudok menni a magandokihoz de ez meg nem biztos, majd meglatjuk hogyan birjuk anyagilag. Egy vizsgalat 70 euro. :evil: Jol keresnek ezek a dokik!

Anyapoc en ezt ugy kotom ossze a babas dolgokkal hogy sokkal nyugodtabban vagok majd bele ha ezen tul leszek, nem szeretnek azon aggodni a terhessegem alatt hogy vajon milyen lesz a szovettanom. :roll:

Athiz mit vettetek?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica, felrakom a másikra aztán belinkelem ide .... Hu elég drágán dolgoznak a dokik :( nem semmi.
kokusz

kokusz

Szerintem szupi, mar csak 2 nap! :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok.

Novemberre kisírtam egy inszemet. Jaj csak legyen viszonylag jó a férjem eredménye az insszem napján u.is csak akkor csinálják meg.

Zsazsó!
Azta nem csodálom hogy izgulsz. Én is veled.

Kókusz!
kiváncsian várom mi lesz ebből. :)

Tonti!
Kocsi ügy. :evil:
Vendég

Sziasztok!

Na, itt vagyok! :D Képzelem, hogy örültök! :lol:

Köszönöm a drukkokat keddre, annyira gyogyi vagyok, hogy éjszaka is alig aludtam, úgy izgulok, hogy minden rendben lesz-e. Elnézést, hogy most csak erről fecsegek, de tényleg tiszta dilihopp vagyok! :mrgreen:

Tonti, micsoda hülye picsuli lehetett a sofőr, hát nálunk is hasonlókkal küzdök. Szili imádja azt a lábbal hajtós (Frédi-Béni hajtású) motort, és sokáig úgy volt, hogy előrerohant vele, mint állat. Szólok neki, meg se hallja, ordítok, kiabálok, már az egész utca hallja, hogy rikácsolok, hogy Szilárd fiam állj meg!, de Se Hall Se Lát Dömötört játszik a drágám. Na aztán egy párszor így meg úgy is megmagyaráztam neki, hogy ez bizony nem jó játék, hogy rohanok utána, mint szélvész, Ő meg értetlenül néz, hogy mi bajom. Úgyhogy mostanában csak az általam biztonságosnak vélt helyen engedem, hogy száguldozzon, a többin meg szépen jön mellettem. Remélem, így is marad! :D
Örülök, hogy a párod ennyire szeret! Így is van rendjén!

Anyapoci hogy vagytok? Remélem, már elhagyott benneteket a baciömleny!

Okr, azért remélem, hogy mégsem húzzátok ilyen betegen végig a telet! :wink:

Kókusz, egy tized az nokedli, de szerintem a büfik is babusra utalhatnak, simán. Most már tényleg beléddumcsizzuk mi? :lol:

Zsazsó, de jó, hogy túl vagy rajta, akkor most szorítok nagyon tovább! Mikor derülnek ki a dolgok és hogyan? Teszttel?

U.i.: tegnap sima mezei kajás vásárláson voltunk, semmi extra! :)
Pedig már mióta könyörgök egy mosogatógépért! :lol:
Vendég

SZiasztok!

Kokusz

Lement a hőd....ez vicces :D:D:D Még így is csúcsokat döntöget :).
Én is azt mondom,mint Tontica...megeszem a kalapom :D!

Tontica

Ah,nem érted,mit akarok írni... :roll: Mindegy. :) Én értem,amit te írsz,nyilván így nyugodt az ember,bár utána is lehet min aggódni.Én csak arra próbáltam rávilágítani,hogy ezek a dolgok nem csak terhességen kívül végezthetők el. :roll:

Athiz

Köszi,jobban vagyunk,Villő már eléggé hisztis,így gyógyultnak nyilvánítom :D.Persze a gyógyszert még szombatig kapja :(.
Motor:volt hasonló tapasztalatom,csak nagy pocakkal én már alig tudtam utána futni :roll:.És ő bizony le is tekert az útra,egy biciklis fogta meg :?.
Viszont.Nem azért nem figyel rád,mert nem akar,hanem ezek a motorok baromi hangosak és tényleg nem hallja,hogy kiabálsz neki.Elég pár méter távolság ls ha nagyon teker,ezek úgy zörögnek,hogy észre sem veszi,hogy vki kiabál utána.
Ezen eset után mi azt gyakoroltuk,hogy mikor meddig mehet el.Egy lámpaköz,vagy éppen a kukáig stb... :) És tök jól bejött.Ma már persze tudja,hogy nem szabad lemotorzni az útra... :)

Mindjárt mutizok képeket,amiket az oviban csináltak :)

anyapoc

Anyapoc: de ertem mit akarsz mondani, amugy igazad van, megprobalok kicsit lehiggadni es nem aggodni minden miatt persze ez most nem konnyu mert bennem van a felsz hogy nehogy valami baj legyen ujra de tudom hogy erre nincs biztositek. Nem lehet felelemben elni, igyekszem a jora koncentralni es nem agyonizgulni magam. Na, nem lesz konnyu! :roll:

Athiz biciklis esetbol en is tanultam, ezentul tuti nem engedem messze magamtol es szerintem a kocsis csaj is megtanulta egy eletre hogy lassan jojjon ki a garazsbol.

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc

De tényleg megeszitek a kalapotokat Tonticával ha nincs baba :) Ki fog jönni egy ragya, már érzem ... ez nem feltétlenül jó jel nálam ....
Örülök hogy Villő már hisztis :) az csakis jót jelenthet ....
kokusz

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

anyapoc

Nagyon cukik ezek a gyerkőcök :) büszke lehetsz rájuk, szép gyerekek.

Junko bocsi, hogy nem regalátam .... akkor szurkolhatunk férjednek hogy jó legyen az eredmény ... és meg lehessen csinálni az inszemet :)
kokusz

Kokusz

Köszi :)

Junko

Én is drukkolok.előtte hány nappal vesznek mintát?vagy aznap dőle el? :roll:

anyapoc

Sziasztok!

Egy ideje a hőmérősökhöz írogatok, de Athiz invitálására átnézek ide is.

Athiz nagyon drukkolok neked kedden.

Anyapoc nagyon szépek a gyerkőceid.

Kókusz, neked is mennek a drukkok. Egyébként hogy teszed fel a görbédet ilyen formában? Én is feltenném, kíváncsi vagyok szakértő szemek mit mondanának róla.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, lementem a weblapról bmp-ben és utána képszerkesztővel lekicsinyítem és jpg-ben elmentem. Azt pedig már fel tudod tölteni mellékletként ide. A lényeg a kép mérete, 600x600 legyen.
kokusz

[url]Kép[/url] Kép

Kép
Kép
robcsi03

Bocsánat, ezt elbénáztam

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi

Szia :).Ez eddig szuper görbe. :).Most akkor várunk :wink:

anyapoc

Anyapoc:
Jajj, nagyon szepek ezek a gyerekek! :lol:

baratodildi

Anyapoc, annyira cukik a kölyköcskéid! Főleg ahogyan a kicsi néz a nagyobbra, mint valami igazi példaképre! :lol: Tündéri! És örülök, hogy jobban van. :wink:

Kókusz, a ragya hidd el, semmit nem jelent! Nálam is voltak, és úgy hittem, hogy az a mensi előtti rügyezés, ahogy szokott, de szerencsére nem az volt. Sőt, most is rügyezek. De volt olyan barátosném, aki a terhessége alatt olyan volt, mintha tavaszi hajtások lennének rajta! :shock: Tényleg, úgyhogy semmi vész!
Azért remélem, hogy Tontinak és Anyapocnak nem lesz szüksége a kalapevésre! :lol:

Robcsi, köszi a drukkot, és szép a görbéd. Maradjon is ilyen, és pár nap múlva tesztelhetsz, remélhetőleg zebrásat! :D

Junkó, nagy kalappal! :wink:

Tonti, cuppantalak, és vigyázz a törpikére! :D
Vendég

Köszönöm szépen a válaszokat.

Athiz most nézem ez már a harmadik neve a manónak? :D

Kép
Kép
robcsi03

Hó, azt láttátok, hogy holnap már 5 hetes terhes leszek? Hihetetlen! De olyan jó, csak ne aggódnám magamat halálra! :lol:
A pasim olyan cuki volt tegnap, megsimizte a hasamat, és azt mondta, hogy szeret bennünket, meg ilyesmik. Megkérdeztem, hogy elhiszed, hogy van ott bent baba? Azt válaszolta, hogy igen, mert én azt mondtam. Hát nem édi? Csakmert valamelyik nap megkérdezte, hogy tényleg terhes vagyok-e vajon, nem csak bebeszélem magamnak, és álterhesség van? :shock:
Hát már én is sok mindenre gondolok, tiszta idióta vagyok!
Annyira várom a szaros keddi napot, mintha csak az életem függne tőle! Pedig hát tényleg! :lol:
De ha kedden minden rendben lesz, és tényleg ott van babóca, akkor szerdán lehet, hogy anyuéknak megmondom a jóhírt. Mindenszentekkor! :D

Elnézést, hogy ennyi marhaságot hordtam össze! Pusz
Vendég

Bildi,Athiz

Köszi :).
Csak Bulcsút sajnáltam,mert nagyon látszott rajta a betegség.Olyan kis püffedt a szeme... :(.De majd jövőre lesznek jobb képek :wink:!

Bildi

Neked mikor kell visszamenni UH-ra?

Athiz

Nyugi már!Nincs ott semmi baj :)!

anyapoc

anyapoc:
A doki azt mondta jovo heten csutortokon menjek. Ez a meddosegi doki. A masik doki azt mondta a 6. het betoltese utan jelentkezzek nala mensi szerint. Tehat oda mar elvileg kedden mehetnek :roll: De azt hiszem egy uh eleg lesz a pottocskemnek egy heten. meg azt is kicsit korainak tartom szivhang ugyileg...

Ahtiz:
Nagyon rohan az ido, igaz? Nagyon orulok am, hogy egyutt fut a vonalzonk :wink:

baratodildi

Bildi

jaj,de izgi :).Csüt-ön már bizti lesz szívhang :).Nálunk is 1 hét a menetrend,megállapítja,hogy van bent vmi és 1 hét múlva kontroll.Megnézi,h nőtt-e és van-e szívhang.És akkor kapunk hivatalos papírt :).

anyapoc

Anyapoc, Athiz, Kokusz köszönöm a drukkokat!

Anyapoc!
Klasszak a gyerkőcök.:) Bulcsú pedig igazán nagylegény.
Vendég

Anyapoc:
Akkor remenykedek, hogy lesz mar pulzalo szivecske nalam is :)
Olyan izgalmas tenyleg!

baratodildi

Junko

Köszi :).Hát repül az idő... :? Nemrég még ő volt iylen kis csipet :).

Bilid

Nektek ő elsz az első,ugye? :)
Akkor tényleg izgi :).Az egész az lesz :).Szuper érzés ám anyának lenni...és apának is biztosan,de azt nem tudom :?

anyapoc

Anyapoc:
Igen az elso babat varjuk. Ez a harmadik terhessegem, ugyhogy bizom benne, hogy most vegig velunk marad a baba. :lol:

baratodildi

Anyapoc, most rosszcsont leszek! Ne haragudj érte! De nem bírom megállni! Azt írtad, hogy Ildinek, hogy Bilid! :lol: :lol: :lol:
Tényleg bocsi, de fetrengek a röhögéstől!

Ildi, tőled is bocsi ezért! Én is tökre örülök, hogy szinte egyszerre haladunk. De neked már olyan jó, mert te már láttad, hogy ott van a babus, vagyis a zsákocskája! :D És szerintem már hallhatod a kis szívpulzálást is! Talán már én is kedden! Olyan jó lenne! :wink:

Puszkány
Vendég

Athiz

:lol: :lol: :lol:
Freud mit szólna hozzá? :roll:

Bildi

(Athiz,elsőre most is azt írtam :D)....

Volt oka,hogy a másik kettő baba miért ment el? :roll:

Tontica

Csak most látom,hogy feljebb írtál!!!
Örülök,hogy érted és annak is nagyon örülök,hogy megpróbálsz nyugiban lenni :).Ez nagyon fontos!

anyapoc

anyapoc:
Az elso spontan veteles volt, szerintem utolag a PCO-bol kovetkezo progihiany miatt. A masodiknal fejlodesi rendellenessege volt a babanak, nyitott volt 2 csigolya.

baratodildi

Anyapoc! :)
Nagyon aranyosak a gyerkőcök!

Junko! :wink:
Mikor nézik a férjed eredményét újra? Gondolom, nem csak az inszem napján. Nagyon drukkolok!

A hőm ma 37.3 volt. Sosem mértem ilyen sokat még...
Mindjárt felteszem a hőmérősre a görbét.
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?