Új privát üzeneted érkezett!

www.babanet.hu/album/main.php?album=10924&p=4745299

Íme a friss tábla! Az elveszett, régen írt lányokat egy külön táblában gyűjtöttem össze, a babanet fotóalbumában helyeztem el, a linkre kattintva meg tudjátok nézni...Kicsit ugyan homályos,most készül a honlapom,ott majd jobb lesz(remélem), addig ide fogom őket rakni...

Milike, Lyutka is régen írt már......Vajon mi lehet velük??

Kép
Kép

További szép éjszakát mindenkinek!
Vendég

Sziasztok lányok!

Kriszti, igen eltűntem, mert vártam a tegnap estét, amikor is hivatalosan megállapította egy endokrinológus, hogy PCO-m van. Úgyhogy lefújva az inszem, fölöslegesnek tartom addig a "mesterséges" beavatkozást, amíg a -nagy valószínűséggel - alapprobléma fennáll. A doki is azt mondta, hogy adjunk magunknak fél évet, s ha ezután sem jön össze, akkor érdemes csak beültetni... Még mindig jobb fél év (vagy kevesebb, 3-5 hónap a gyógyszer hatásának kialakulása) várakozás, mint sikertelen inszeminációk sorozata.
Egyébként Estrellának köszönhetem, hogy kiderült ez az egész, amikor ő megítra, hogy mi a betegsége, kíváncsi lettem, utánna olvastam, s rájöttem, hogy hasonló tüneteim nekem is vannak, aztán a pcos.hu honlapon elkezdtem levelezni egy Cipruson élő magyar orvossal akit csak pco guruként emlegetnek, aki a MEGLÉVŐ leleteimből 1 nap leforgása alatt kimondta a PCO betegséget! (kb 5 levélváltással)
Egyébként folyamatosan olvaslak titeket! Lanett, Zsókuci gratulálok a babócákhoz! Chestinek meg különösképpen!!!!
Mindenkinek azt ajánlom, hogy olvassátok el a PCOS.HU honlapot, hátha másnál is ez a probléma, vagy legalábbis zárjátok ki ennek a lehetőségét!
Sajnos lesz egy szemműtétem is még, ez is megerősített a várakozásban, azt valamikor télen fogják műteni.

Hát röviden ennyit!

Az egyik szemem sír, a másik meg örül, hogy - remélem - fény derült a problémám alapjára. :( :D

Üdv neketek! Továbbra is olvaslak ám benneteket, sőt - ha érdekel titeket - a változásokról is beszámolok.
lyutka

Sziasztok lányok!

Kriszti, igen eltűntem, mert vártam a tegnap estét, amikor is hivatalosan megállapította egy endokrinológus, hogy PCO-m van. Úgyhogy lefújva az inszem, fölöslegesnek tartom addig a "mesterséges" beavatkozást, amíg a -nagy valószínűséggel - alapprobléma fennáll. A doki is azt mondta, hogy adjunk magunknak fél évet, s ha ezután sem jön össze, akkor érdemes csak beültetni... Még mindig jobb fél év (vagy kevesebb, 3-5 hónap a gyógyszer hatásának kialakulása) várakozás, mint sikertelen inszeminációk sorozata.
Egyébként Estrellának köszönhetem, hogy kiderült ez az egész, amikor ő megítra, hogy mi a betegsége, kíváncsi lettem, utánna olvastam, s rájöttem, hogy hasonló tüneteim nekem is vannak, aztán a pcos.hu honlapon elkezdtem levelezni egy Cipruson élő magyar orvossal akit csak pco guruként emlegetnek, aki a MEGLÉVŐ leleteimből 1 nap leforgása alatt kimondta a PCO betegséget! (kb 5 levélváltással)
Egyébként folyamatosan olvaslak titeket! Lanett, Zsókuci gratulálok a babócákhoz! Chestinek meg különösképpen!!!!
Mindenkinek azt ajánlom, hogy olvassátok el a PCOS.HU honlapot, hátha másnál is ez a probléma, vagy legalábbis zárjátok ki ennek a lehetőségét!
Sajnos lesz egy szemműtétem is még, ez is megerősített a várakozásban, azt valamikor télen fogják műteni.

Hát röviden ennyit!

Az egyik szemem sír, a másik meg örül, hogy - remélem - fény derült a problémám alapjára. :( :D

Üdv neketek! Továbbra is olvaslak ám benneteket, sőt - ha érdekel titeket - a változásokról is beszámolok.
lyutka

Szia Lyutka!

Örülök is :) meg nem is :( .
Az jó, hogy végre kiderült a PCO, de így sajnos emiatt várni kell. Én ugyanígy vagyok ezzel, ráadásul amit a PCO-ra kaptam gyógyszert, attól meg hasmenésem van, szóval remek kilátások.
Viszont a vérzésem 32. napra megjött, ennek örülök.
Vendég

Numato,
köszike a drukokat!

Chesti,
gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok nektek!!!! :lol:

Lyutka,
ne keseredj el a PCO miatt akkár még spontán is lehet babucitok.
Természetesen elengedhetetlen a gyógyszeres kezelés.
Milyen Metformin származékot kapsz?
Természetesen várjuk a fejleményeket, bármi történik veled csak írj.
Biztos minden rendben lesz a szemműtéttel.
Nagyon szorítok, hogy minden sikerüljön.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Estrella,
probálj meg szénhidrát mentesen táplálkozni és meglátod elmúlnak a hasmenések.
Nekem fél év után állt be a ciklusom 33 napra.
Ne add fel az már jó jel.

bonya

Kép

Kép
bonya

Kriszti
örülök hogy már otthon van a párod,és semmi nem történt. :D
a táblázatban kérnék egy kis javitást,a mi képünk elcsuszott és most a kismoninál van :oops:
köszi

Lyutka
a lényeg hogy kiderült az ok,igy már lehet rajta segiteni :)

mindenkinekjo napot!!!!!
puszi

bibar

Szép jó reggelt mindenkinek!

Lyutka,
nagyon sajnálom, hogy így alakult a helyzet, de viszont jó a rosszban, hogy VÉGRE megvan a sikertelenségetek oka....Tudom, ez nem vigasztaló, de legalább van honnan elindulni!
A szemműtétedhez pedig nagyon sok sikert kívánok, azt hiszem az az egy műtét, amitől én nagyon félnék! :lol: :lol: (a legrosszabb beteg az Eü-s) D e fel e fejjel, és gyógyulj meg minél hamarabb, addig is bármi van, hidd el, szeretettel várunk!!!!!!Ja, és beírom, hogy fél év spontán próbálkozás...Jó?

Bibar, ok, javítalak, csak olyan hulla voltam tegnap, és próbáltam a "linkes" lányokat egyeztetni, visszamenőleg 2-3 hetet néztem, ki írt régen, aztán rendeztem magunkat...Így már fel sem tűnt, hogy Te nem a kis helyeden vagy! :wink: :lol: De megkávézom, és teszek föl egy javítottat!!! :D
Ha esetleg még valakinek nem jó az adat, szóljon!

További szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap megvolt a nagy nap 3 lurkot kaptam vissza,nagyon boldog vagyok.Most kezdödik a 2 hét türelmetlen várakozás!Nov 6-án lesz a vérvétel "még messze van". Lefotoztam öket megprobálom feltenni. Az egyik 4 sejtes a másik 2 a beültetés napján termékenyültek meg bennük látszik 2 pont az egyik az apai a másik az anyai mag,még is se láttam,de remélem hogy igy a saját környezetükbe kezdenek osztodni jobb is lesz nekik!

Kép

Kép
Kép
bibike27

Bonya!

Ennyit mondott összesen, hogy a 20-23 nap között találkozunk és hogy mennyi pénzt vigyek. Még holnap megyek a 24. napi vérvételre, gondolom az eredményektől is függ, hogy hogyan tovább. Te hol tartasz?

Kriszti!

Köszönöm, nagyon gyors vagy frissítésben! Örülök, hogy Párod rendben hazaért, gondoltam Rátok.

Nagyon furi másfél hét után dolgozni...de nagyon kedvesen fogadtak.

Bibike! Megy a drukk ezerrel! Pihenj sokat!

Puszi Mindenkinek!

Judit
jucicuki

Jucicuki,
november 3-án kezdhetem a szurkálást a Decapeptylel.
Persze miért is ne a páromnál találtak a spermában valami bacit és most arra szedi a Ciprobayt és 3-án megyünk a BMC-be kontrollra. Talán hétfőre meglesz az eredménye és ha minden OK, akkor folytathatom a szurikat ha nem akkor le kell állítani.

bonya

Kép

Kép
bonya

Na, vagyok, a kávé mellé még egy kis ebéd is lecsúcsott! :lol:
Szóval, a frissítés elvégezve!
Kép Kép

www.babanet.hu/album/main.php?album=10927&p=5239876
Vendég

Szóval egy kis magyarázat a táblához...
Share nem 1931 napos, csak 19+1, de valamiért nem + jelet tett a gép! :lol: :lol: Pedig nagyon figyeltem, hogy minden a helyén legyen!!!
Share, bocsi! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, :)
Örülök, hogy már otthon van a Párod; sokat gondotam Rátok amikor néztem a 23-i eseményeket.

Bibike,
Ez nagyon jó hír! :) Kitartást a két hétre, pihenj sokat és meglátod minden rendben lesz. Mi drukkolunk Neked nagyon!

Kismoni
kismoni

Bibike, de érdekesek a képek! Köszi! :)
Még sosem láttam ilyet, azt sem igazán tudom, hogy mit jelent a 2 sejtes, és 4 sejtes. Ha mindhárom Veled marad?! :wink:

Kicsit el voltam maradva, meglepve láttam, hogy néhány napig nem jöttem, és egy újabb lányzóval bővült a táblázat, ráadásként kisasszony még csak 3 napos! Chesti: gratulációk halomban tőlem is!!!

Többieknek is minden jót.
edua

Jó estét mindenkinek!

Estella, tényleg neked köszönhetem, hogy kiderült a PCO! Azzal, hogy megosztottad a te problémádat, felfigyeltem én is a betegségre. Számomra olyan eseménydús napok - hónapok jönnek, hogy nem jelent nagy problémát a várakozás. a gyógyszer eddig nem bántja a gyomrom (igaz még csak két fél szemet vettem be, neked mikor kezdődött?)
Bonya! Köszi a biztatást, Meforalt szedek az 500-as ból egyenlőre 2 héten át felet.
Bibar igazad van, legalább tisztán látom a problémámat (csak reménykedek, hogy egyéb dolog nincs még a háttérben)
Kriszti! Köszi a kedves szavakat, légyszi akkor a spontán próbálkozást írd be a táblába. (és felkerülhetnék az írogatós listába :oops: :roll:

Üdv nektek!

Lyutka
lyutka

Sziasztok,

Na, jól eltűntem… elég sűrű a hetem, úgyhogy alig győztem visszaolvasni :D
Mi holnap megyünk UH-ra 10-re, és nagyon reméljük, hogy már hallunk szívhangokat a Kicsiktől! :D Elvileg már ilyenkor lehet, nem???
Olyan jóóó lenne :D Holnap a 7. hétbe lépünk! :D

Jucicuki,
HURRÁ! :D Ezek nagyon jó hírek! :D:D:D

Lanett,
A vonalzót itt a profilodban az aláíráshoz tudod berakni, az URL-lel kezdődő sort kell bemásolnod, és alul elküld-re katt, és kész is! :D
Ha babafalvásat csinálsz, az tuti, hogy naponta frissül, a többiről nem tudok nyilatkozni :D

Kriszti drága,
Én is nagyon sokat gondoltam Rád hétfőn, és szorítottam, hogy minden rendben legyen a pároddal. Örülök nagyon, hogy minden rendben van, és egészségesen hazatért! :) Az "ellátásuk" tényleg botrányos, és a vicc az, hogy fizikai munkát végeznek, tehát nem egy irodában ülnek - bár ez még akkor nevetséges mennyiség lenne. De mindenre, ami "kell" van pénz… a külföldi vendégeknek 70 kg szarvas-gerinc, meg libamáj… no mindegy. Sorry, de ez a téma mélységesen fel tud háborítani… :oops: :oops:

Lyutka,
Sajnálom, hogy pco-s vagy, de annak örülök, hogy kiderült, és hogy lehet is tenni ellene. Szorítok, hogy minden jól alakuljon! :)

Bibike,
Húúú, de jóóóó! :D:D:D:D Nagyon szépek a Picúrok! :D Mostantól megy a babatapi ezerrel: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Pihizz, sok-sok fehérje és folyadék (+ naponta fél dl vörösbor - nálunk bejött :D).

Bonya,
Drukk ezerrel, hogy minden rendben legyen a pároddal és hogy ne kelljen leállítani a stimut!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Millió puszi mindenkinek, holnap jelentkezem!

Kép

Kép
zsókuci

Szép jó reggelt lányok!

már csak egy nap és hétvége:)) végre. Mi újság?

Kriszti, hogy telt a pihenős nap? :lol: :lol: :lol:

Bonya, drukkolok nagyon! remélem mindne rendben lesz.++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jucicuki, mi kb.egyidőben kezdjük úgy látom a hormonkúrát, nem? én 9-10-e tájékán, eddig úgy néz ki. Még férjemnek lesz egy sp.vizsgálat, remélem átütő eredménnyel a magas C+E vitaminoknak köszönhetően :wink: de 9-én kiváltom a Decapeptylt, és hajrá...úgy várom, mintha nyári táborba mennék kb. :lol:

puszi mindenkinek

numato
numato

Kedves Lyutka:

Örülök, hogy segíthettem, jobb elöbb, mint később.
Én a Meglucon nevű gyógyszert szedem: Az első héten felet minden este, a második héttől felet reggel és felet este.
A második hét végén jelentkezett nálam a hasmenés. Mondjuk elmentem egy nap 2-szer rövid idő leforgása alatt, aztán következő nap semmi, majd utána megint voltam 2-3-szor. Aztán megint semmi, és utána megint. Gondolom, hogy a gyógyszertől lehet, meg a doktornénim is mondta, hogy haspuffadás, hascsikarás, esetleg hasmenés lehet. Hát volt is, meg pukizgatások szinte egész nap... :?
De viszont 32 napra megjött a vérzésem, ez szuper. Szedem a Bromot is a magas prolaktinra, meg hőmérőzök minden reggel. Aztán a ciklus végén megyek majd a doktornénimhez és megbeszéljük a továbbiakat.
Szerintem csinálj Te is hőmérős táblázatot, írd le minden nap, így később esetleg abból is kiderülhet, hogy volt-e peteérésed. :)
Szép napot mindenkinek!
Estrella
Vendég

Numato!

Én kicsit később leszek, mert kb. 3-a körül fog megjönni(31 napos vagyok) és utána a 20. napon kell mennem Szűcs dokimhoz.
Már én is alig várom :lol: Hacsak nem parádsasvári bébi lesz :oops:
Próbálom lekötni magam, addig szorgalmasan járok edzésre, remélem ez abban is segít majd, hogy ne legyek bálna méretű a hormonoktól :roll:
Meg a feszültséget is remekül oldja.

Majd írj, ha elkezted, hogy milyen...

Puszi Mindenkinek, szép napot!

J.
jucicuki

Zsókuci, Numato,
nagyon aranyosak vagytok!
Köszönöm szépen a drukkokat.

Egyre jobban izgulok az egész procedúrától.
Az első izgalom, hogy bemerem -e adni magamnak az injekciókat.
A vérvételel már megbarátkoztam , ugyan is annál eleinte mindig elájultam a félelem miatt.

Ápolónői végzetségem ellenére nagyon félek a tűtől ami hozzám közeledik!
Én csak másokat szeretek szúrkálgatni és az áldozatok szerint nagyon jól csinálom.
Majd beszámolok róla, hogy ha magamnak adom akkor is elmondhatom-e ugyanezt.

Lányok ugye ez az izgalom és félelem természetes?!

A Decapeptylt mikor ajánlatos beadni? Én reggel gondoltam, és ugyan abban az időpontban megközelítőleg.
Kriszti te mikor adtad be magadnak? Ja és magadnak bemerted adni eleinte?

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Lányok, Bonya "aggodalmaihoz" csatlakozom én is, minden részletre kiváncsi vagyok :oops: :roll: :wink: :lol:

Kriszti,ha ráérsz, a long protokoll minden beszámolójátt szívesen fogadnám...

előre is köszi

numato
numato

Sziasztok,

voltam UH-on! :D A kicsik jól vannak, az egyik mérete (CRL) 6, a másik 7 mm :D Ami nem annyira jó viszont, hogy a 6 mm-es babónak sokkal kisebb a petezsákja, mint a testvéréé... A kicsinek csak 12 mm, a nagyobbnak pedig 26 mm. Mondta Wiegandt doki, hogy Ő egy kicsit veszélyben van a méretei miatt, de persze még bármi lehet, nem kell feladni...

De mindkettőnek működik a szíve, hallottuk is (Zozó is bent volt :D), csodás élmény volt!!!!!!!!!:D

Kiraktak a BMC-ből, nem kell többet menjek, jövőhéten kell mennem a saját nődokimhoz! :D Annyira hihetetlen!!! :D

Puszi mindenkinek!:D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci! De klassz :lol: Jó hírek!

Csatlakozom Bonyához és Numatohoz a félelmeimmel :cry: bár nekem még van egy kis időm.

Jobb lenne már benne lenni, nem szeretek várni...

Puszi!

J.

Este még benézek, most megyek angolra, aztán edzés, lesz negyed tíz mire hazakeveredek :wink:
jucicuki

Sziasztok!
Van valaki aki figyelgeti az 1000.- -ket?
A Danubius rádión hangzottak el a nyerő számok.
Én sajna nem nyertem, pedig a babaproject miat nézegettem őrülten a számokat.
Ha kellenek a számok szívesen megadom!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Zsókuci!

Szuper hírek,szorítok,hogy minden rendben legyen a kis miniatűr babóval is! :D

Bibike!

Szorítok nagyon!Pihenj sokat.

Bonya,
Neked is drukkolok,hogy menjen a stimu!!!

Jucicuki!!
Hátha jól sikerült a kis hétvége.... :D

Ami engem illet,holnap lesz a leszívásom,SZORÍTSATOK!!!Remélem sok-sok petikét le tud szívni majd a dokikám. :shock:
Most nem félek annyira mint nyáron,az elsőn,de azért egy kicsit mégis... :) :wink:
Sziasztok!

Kép
lukrécia

Lukrécia,
köszike a drukkot!!!
Nagyon szórítok neked holnapra
Kép
Kívánom, hogy ez a folyamat valóra váljon!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Lukrécia
nagyon szoritok,azonnal hivj ha magadhoz térsz!!!!!!!!!!!!!!csak ügyesen :D :D

Bonya,Numato
természetes az izgalom,nekem már 2 leszivásom volt,mind a kettönél másért izgultam.már bele is vágnék a következöbe bármikor.nekem még van 6 fagyibabám,remélem többször nem kell majd leszivni.nekem long volt,nagyon jol bevált,egyszer 12,a köv.-ön 11 petesejtet szivtak le.
szoval csak nyugodtan,gondoljatok a végeredményre :D :D

Zsokuci
gratula a szivhangokhoz,reménykedjünk hogy megmarad a kissebb petezsákos is. :D bár az nekem magas hogy a méretük majdnem egyforma,akkor mit jelent hogy a petezsák kissebb?na nagy drukk neked :D :D

pusz mindenkinek

bibar

Szép jó estét!

Lukrécia, hajrá,hajrá, mennek a drukkok ezerrel!!! :lol: :lol: +++++++++
meséld majd el milyen is pontosan ez a leszívás, ha már túlleszel rajta...

Zsókuci kismami, akárhogy is, ezek fantasztikus hírek, olyan jó érzés lehet ez az egész, én szurkolok nagyon, hogy minden oké legyen mind2 babócával!!!na és veled is!!!+++++ :wink:

Kriszti drága, nagyon dolgozol?:)

jóéjt mindenkinek

numato
numato

Sziasztok!
Én is vagyok ám, csak mint Numato írta, nagyon dolgozom.... :lol: Vagyis úgy tettem!Már csak 2 éjszakám van, és kezdek az intenzív osztályon, 2 hét gyakorlatot....

Lyutka,
természetesen visszakerülsz a táblába, és szerintem mindenkit visszateszek, és a babásokat teszem egy linkbe, mert a másik topikon is megvannak...Nem szeretnék senkit megbántani azzal, hogy linkbe teszem ki, csak olyan sok helyet elfoglal, hogy kénytelen vagyok valami megoldást kitlálni, és a babásoknak egyébként is van topikja, így őket teszem linkbe...Remélem nem lesz harag belőle.... :wink: :lol:

Bonya,
az első szurit alíg mertem beadni, kellett 2-3 perc, mire rászántam magam....Aztán is minden szuri előtt relaxáltam fél percet, és így nem fájt...
Valahogy én is jobban félek a tű ezen végén lenni, mint a másikon....Én is jobban szeretek a másik végén állni, és szúrni! :wink: :lol:

Na, most lépek vacsit csinálni, aztán még jövök....
Vendég

Ja, ez lemaradt!
Zsókuci, nagyon nagyon gratulálok a kis szívhangokhoz!Ne izgulj, pici bogyó behozza lemaradását, még le is fogja előzni a nagytesót! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok leendő babások!

Nem olvastam még vissza,de szeretnék mindenkit üdvözölni,az újakat különösen és akiknek most nagyon kell,azoknak hiper szuper megadrukkot küldök!++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szorítok nektek,látjátok Zsókuci beindította a babaesőt!Hajrá!

Szép jó éjszakát nektek! :lol:
taptau

Sziasztok,

Lukrécia,

Köszönöm a szorítást! Édi vagy!
Nagyon drukkolok a holnapi leszíváshoz!!!! Mindenképpen írd meg, hogy hány petikét sikerült leszívniuk! És ne félj! Gondolj arra, hogy alszol - az nem fáj - és mire felébredsz, már túl is vagy rajta! :D
Drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibar,
Hát, látod ezt pontosan én sem tudom. :) Biztos számít, de nagyon drukkolok a Kicsikének is, hogy behozza a Tesója méreteit! Szeretném, ha ketten maradnának! :)

Numato,
Nagyon köszi Neked is a drukkokat! :) Aranyos vagy! Ránk is fér a babanövesztő! :D

Kriszti drága,
Remélem, igazad lesz! :) Kitartás az éjszakákra, mindjárt VÉGE! :D:D:D Remélem hétvégén összefutunk msn-en! Puszikállak!

Teszek fel képet, ami a mai UH-on készült Kicsibogyókról! :)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Szép jó estét Mindenkinek!
(Már ha van itt valaki ilyenkor... :D )

Bocsi Lányok, hogy mosatnában csak ritkán jelentkezem, de egy csomó meló rámszakadt a munkahelyen, nem sok időm van napközben... estére meg már tiszta hulla vagyok...

Zsókuci, olyan édesek a Kicsibogyócskáid!!!! :D :D :D

Lukrécia, megy a drukk neked sokezerrel, jelentkezz hamar!!!

Én ma kezdtem el az újabb Puregon sorozatot a 2. inszemre, jövő hét szerdán kell mennem uh-ra. Totál meglepődtem, hogy dolgoznak 1-én... :shock: Rá is kérdeztem telefonon 2x is, mert nem akartam hinni a fülemnek... :D

Mindenkinek megy a drukk, akinek szüksége van rá!!!

Mamm
mamm

Zsókuci!
Helyes a csoportképed! Nem baj ha egy babó marad meg, (de megmarad majd mindkettő!!!!!!)annak is tiszta szívből fogtok örülni!Tudom...Hétvégén leszek MSN-n, csak a melóhelyen nincs, és nem tudok mindig írni ide...Tudod, a betegek nem hagynak! :lol: :lol:

Lukrécia,
ezermillió drukk, hogy sok szép tüsződ legyen!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamm, még én is itt vagyok, csak a nlc-n a rendőri túlkapások című agymosást olvasom...Jó biztos volt ilyen is, de 24 órás szolgálat, és felfokozott állapot után ha dobálnak mindennel, én sem lennék kedves!Sem a hely, sem az idő nem v olt alkalmas "csevegésre".
Én biztos mindnek a fenekébe ersztettem volna egy gumigolyót! :lol:
Nagyon gondolok Rád, és nagyon sok sikert kívánok az UH-ra....Sikerrel fogsz járni!!Zsókuci beindította a babaesőt!
Vendég

Bonya, én elfelejtettem megírni, hogy én mindig reggel fél 6-kor adtam be a szurit....
Kicsit fáradt voltam már, és elfelejtettem megírni!

Numato, a pihinap jól telt...Köszike :oops: :roll: :wink: :lol:
Holnap is mindketten pihisek vagyunk, de én sajnos megyek egy konferenciára....:(
Így csak este tudunk találkozni, de ő hajnali 2 órakkor indul pestre(megint) :cry: :cry: Így egész hétvégét egyedül töltöm, mert csak hétfőn hajnalban jöhet haza....(legalábbis remélem)
Vendég

Jó reggelt!

Zsókuci:
Édesek a Kicsibogyóid! :D :D

Lukrécia:
Drukkolok neked!

Mamm:
Jó kezdést neked is, bárcsak már én is ott tartanék.

Kriszti:
Remélem jól fogod érezni magadat az új helyen.
Vendég

Kriszti,
köszike a válaszokat.
Remélem azért én is megbírkózom majd a szurikkal.
Te leszel a példa képem. Kitartás a jelenlegi munkahelyedhez és jó kezdést az újhoz.

Mamm,
te is magadat szurkálod?
Nagyon drukkolok jövőhétre!

Le a kalappal mindenki előtt aki megtudja magát szúrni!!!
Én még nagyon félek tőle, de talán hamarosan arról számolok be, hogy katona dolog és hősiesen szurkálom magam!

Bibar,
aranyos vagy, hogy biztatsz minket reméljük nálunk is minden okés lesz!

Zsókuci,
szerintem ne aggódj a picurka pocaklakók miatt, nagyon jó helyen vannak és hidd el ők már ragaszkodnak egymáshoz és nem fogják elengedni egymást. Attól, hogy most még van nagyobb külömbség köztük ,símán be hozhatja a lemaradást.
Ne idegeskedj tudod az nem használ nekik.
Csak pozitívan állj hozzájuk és bízz bennük.

Lukrécia,
mizújs mi volt jelentkezz ahogy haza érsz, nagyon szorítok!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Zsókuci, ne aggódj, az egyik kisbébi petezsákja nálunk is picike volt!!! A lényeg, hogy van szívhang! Vigyázz magatokra, egyél, amit kedved tartja, már nem kell a szigorú fehérjekúra, hacsak nincsen víz a pocakodban még!

Mindenkinek mennek a drukkok, akinek épp most történik valami, szerencsére olyan gyorsak az események, hogy követni sem tudom! :) :) :)

Taptau, nálunk az egyik bébi kukis, a másiknak puncija van! Persze majd meglátjuk, ha kibújtak, de egyelőre úgy látszik, a fiútábort is erősítjük!

Krisztikém, nem bírom szó nélkül a megjegyzéseidet, bár azt gondolom, hogy ez a fórum nem azért jött létre, hogy mindenféle napi eseményekkel kapcsolatos gondolatokat szőjünk bele. Nagyon durva rendőri túlkapások voltak. Nagyon-nagyon durvák. Férjem barátai elmentek egy haverja születésnapját ünnepelni, egy Rákóczi úti sörözőbe. Nem voltak sehol, nem csináltak semmit. Késő este bejött egy rakás, jelvénnyel nem rendelkező, felfegyverkezett kommandós, és szó nélkül mindegyiket megverte, gumibotokkal, viperákkal, az egyiket meg hátbalőtték gumitölténnyel, úgy 2 méterről. Az egyik kivert szemű áldozat is onnan van. A mellette lévő szórakozóhelynél már nem teketóriáztak, könnygázt nyomtak a szellőzőrendszerbe. Képzeld, ha én is ott lettem volna a nagy hasammal, meg a férjem, vajon mi történt volna? Nem nagyon szeretnék ezen a fórumon olyat olvasni, hogy kivel mit tennél, nem illik hozzá. Főleg mert nővér vagy, elsősorban a segítségnyújtásra vállaltál hivatást, és nem arra, hogy másokban kárt tegyél.

Arról már nem is beszélek, hogy milyen az a rendőrség, amelyik egy békés megemlékező tömegbe beleterel egy, az egész nap folyamán ide-oda terelt kisebb agresszív tömeget, ennyire dilettáns, vagy direkt csinálta? Ez persze globálisan a rendőrségre és nem személy szerint a férjedre vonatkozik.

Lányok szerintem tartsuk meg ezt a fórumot olyannak, amilyen, és ne szőjünk bele oda nem illő dolgokat.

Mindenkinek további szép napot!

Lucia
lucia1

Segítsetek !
Ti milyen vitaminokat szedtek és miből mennyit?
Tanácstalan vagyok mivel én szedek pár táplálék kiegészítőtt a babuci érdekében, hogy jobban foganjon és a doki amit adott papírt azon rajta van, hogy a Decapeptyl mellett Elevitet ajánlatos szedni.

bonya

Kép

Kép
bonya

Szia Lányok!

Kicsit lassan végeztem a BMC-ben, pedig csak egy kémcső vért vettek :lol:
Viszont párom spermájában találtak valami bacit és várnom kellett a receptre. :cry:
Tíz napig kell szednie és 11.10-én újabb vizsgálat. Remélem addigra rendben lesz minden és nem kell tolnunk a stimut...

Kellemes napot Mindenkinek!

Judit
jucicuki

A Gynevac kúrán túl vagyok és múlt héten már az 1 hónapos emlékeztető oltást kaptam meg.

Szedek még :Puritan1s Pride-től 1000mg-os C-vitamint
ShapeWorks-től Multivitamin komplexet
Forever-től Nature-Min- csont erősitő komplex
Das gesunde plus(DM-es)folsav,B6,B12vitamin 2x1
a többiből reggel 1 szemet eszek.
Szerintetek ezek mellé kellene még az Elevit?

Ajánlom aki Folsavat eszik próbáljátok ki a DM-est sokkal olcsóbb és B-vitamin is van benne. Lehet hogy elég lenne belőle 1 szemet enni de előtte a Folsavból 2 ettem ezért maradt ez is így.

Tapasztalatok?
Javaslatok?

Köszike előre is!

bonya

Kép

Kép
bonya

Jucicuki,
mit írtak fel a párodnak?

bonya

Kép

Kép
bonya

Hello Lányok és Mot papa!

Lukrécia!

Nagyon szorítok, nagyon ügyes legyél!!!!!
Mennek a drukkok ezerrel!!!++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Izgatottan várjuk a híreket!

Bonya!
Ha ajánlhatom Neked Elevit helyett a Béres Gravidát. Sokkal több minden van benne mint az Elevitben, a folsav is nagyobb dózisban. Míg az Elevit egy nyugat-európai készítmény az ottani viszonyokra addig a Gravida személyreszabottan magyar nőkre készül.

Jucicuki!
Remélem a férjed bacijai eltűnnek a képből mihamarabb.

Mamm!
Tüszőnövesztők ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti!
Kitartást a régi helyedhez,már csak egy kicsit kell kibírnod, már látod az alagút végén a fényt.

lanett

Lanett köszike a segítséget hallottam már róla.
Kifogom próbálni!

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya!

Semicillin 40*50 ( állítólag nincs nagy gáz)

Lanett!

Én is remélem...
jucicuki

Kíváncsi lennék, hogy milyen bacik lehetségesek a spermában, és hogy mi alapján döntik el, hogy melyik gyogyó kell rá.
Talán a tenyésztés álltal ki lehet mutatni ,hogy éppen az aktuális baci melyik antibiotikumra reagál?
Ezt tartom a legvalószínűbnek.
A férjemnek már kétszer írtak fel gyogyót bacira . Egyszer az Augmentin Duo 2x1tbl, és most a Ciprobay 500mg 2x1 tbl.
Reméljük a legjobbakat, hogy kedveseinknek használ a gyogyó.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Lukrécia
Nagyon szoritok neked már nagyon várom hogy mi ujság. :roll:

Zsókuci
Nagyon szépek vagytok és biztos vagyok benne hogy a kis picur is felzárkozik a tesohoz,csak pozitivan.

Lanett
Nekem a gyogyszertárba azt mondták hogy elevitet vegyek mert abba több a vitamin.

Én mindenkinek köszönöm a drukokkat.Olyan lassan megy az idö még 9 nap. Tegnap ota elég sürün megszédülök,és a melleim is egyre jobban fájnak napközben még elviselhetö,de este már nagyon fájnak.Ja és ugy felvagyok puffadva hogy csak na. A 4 liter vizet simán megiszom mert folyamatosan kivagyok száradva.
bibike27

Bonya:
Anno az én páromnál is találtak valamit, de nem volt egyértelmű, ezért 2-szer ismételték. Aztán harmadszorra lett jó. (úgy, hogy tusfürdővel, törölközővel ment be a kabinba) Biztos ami biztos.
Hiába zuhanyzik az ember, lehet hogy a pisilésnél marad valami baci.
Azóta mindig így csinál(juk) és rendben van a sperma még gyógyszer sem kellett eddig soha.
Ajánlom mindenkinek, biztos szerencsét hoz! :)
Vendég

Bibike,
4 liter??????Atya ég! Én 3-at alíg bírtam meginni!!!! :lol: :lol:

Bonya,
igaza van EStrellának, baci bárhonnan kerülhet a spermába...Nekünk is volt egyszer, szegény párom 2 hétíg szedett antibiotikumot....Azelőtt soha nem volt, és azóta sem! Kopp-Kopp!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?