Sziasztok,
Na, jól eltűntem… elég sűrű a hetem, úgyhogy alig győztem visszaolvasni
Mi holnap megyünk UH-ra 10-re, és nagyon reméljük, hogy már hallunk szívhangokat a Kicsiktől!
Elvileg már ilyenkor lehet, nem???
Olyan jóóó lenne
Holnap a 7. hétbe lépünk!
Jucicuki,
HURRÁ!
Ezek nagyon jó hírek!
:D:D
Lanett,
A vonalzót itt a profilodban az aláíráshoz tudod berakni, az URL-lel kezdődő sort kell bemásolnod, és alul elküld-re katt, és kész is!
Ha babafalvásat csinálsz, az tuti, hogy naponta frissül, a többiről nem tudok nyilatkozni
Kriszti drága,
Én is nagyon sokat gondoltam Rád hétfőn, és szorítottam, hogy minden rendben legyen a pároddal. Örülök nagyon, hogy minden rendben van, és egészségesen hazatért!
Az "ellátásuk" tényleg botrányos, és a vicc az, hogy fizikai munkát végeznek, tehát nem egy irodában ülnek - bár ez még akkor nevetséges mennyiség lenne. De mindenre, ami "kell" van pénz… a külföldi vendégeknek 70 kg szarvas-gerinc, meg libamáj… no mindegy. Sorry, de ez a téma mélységesen fel tud háborítani…
Lyutka,
Sajnálom, hogy pco-s vagy, de annak örülök, hogy kiderült, és hogy lehet is tenni ellene. Szorítok, hogy minden jól alakuljon!
Bibike,
Húúú, de jóóóó!
:D:D:D Nagyon szépek a Picúrok!
Mostantól megy a babatapi ezerrel: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihizz, sok-sok fehérje és folyadék (+ naponta fél dl vörösbor - nálunk bejött
).
Bonya,
Drukk ezerrel, hogy minden rendben legyen a pároddal és hogy ne kelljen leállítani a stimut!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Millió puszi mindenkinek, holnap jelentkezem!