Sziasztok!!
Vivi,de jo,hoyg jobban vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon orulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Itt a hetvege,akkor meg aztan pihenj sokat majd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toti,en este szoktam olvasni.Meg buszon,metron,ilyesmi.
Sokszor Dragam nezi a tvt, en meg odakucorodok melle es olvasok
Dan Brownt imadom!!!Minden konyve nagyon jooooooooooooooo!!!
Meri,holnap tesztelj!!En jot erzek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En is neha erzem,hogy megjon....hogy folyik vmi belolem.....de aztan megnezem,es van,hoyg semmi,meg folyas sem......erdekes ez az erzes...De ezzel nem vagy egyedul
Holnap jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Betennel a Kismamikhoz?1 zebracskaval?
Tegnap is akartam irni,de aztan elfelejtettem....Bizunk a Joistenben!!
Es abban,hogy a hetevegen magadat is atteheted a zebrasok koze!!!!
Fiona,de szeretenek lekerulni,pont tegnap akartam is szolni Merinek,de aztan elfelejtettem
Ez a receptes konyv engem erdekel
majd utananezek!!!
Azt hiszem en is fogok venni ilyen kismamis magazinokat innentol
Eddig meg nem vettem,de biztosan sok jo van benne!
Szerintem,ha szeretnel,nyugodtan vegyel a babanak vmit!En nem vagyok babonas!Istenben hiszek,es o vigyaz rank!!!!!
Nem tudom Te hiszel e Istenben,de en azt mondom,nem az donti el,hogy minden oke lesz e a terhesseggel,hoyg veszel e neki egy rugdalozot..szerintem!
Ugyhoyg nyugodtan vegyek neki barmit!!!
De ez az en velemenyem!!!!
Krisz,de jo lehetett latni a babat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!orulok,hoyg minden rendben!!!!!!!!!!!!!!!!!
Porsika,melyik tesztre gondolsz?Az LH ra?
Azt delutan csinaltam,olyan 3-4 korul.
Az nagyon eros lett (erosebb,mint a kontroll csik)Aztan masnap is csinaltam reggel,akkor olyna erossegu lett,mint a kontroll,es 3. nap reggel is ugyanez.
Aztan tobbet nem csinaltam mar.
Nem is ertettem,hoyg hoyg lehet 3 napon at +...
Mert egyertelmuen az volt!nem volt gyengebb egyik nap sem a kontrollcsiknal.
De egybekent annyit az LH tezstekrol,hogy ismerek nem egy olyan Kismamit,akinek soha nem volt igazan + LH tesztje,es most mind babat var!
Az egyik ikreket!
Ugyhogy nem szentiras,ha nem esz igazan +,hoyg nincs pe-d!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egyaltalan nem!!!!!!
Szerika,a dokit meg mindig nem tudom,hoyg mikor legyen.....Szerintem hetvegen eldontom,mert akkor tervezzuk,hoyg elmondjuk a szuloknek,meg tesoknak.Es majd kikerem a tanacsukat.
Plane,hoyg Sogornom jar a dokihoz,akihez en is szeretnek
Esztora,huuuuu nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De aztan,amint tesztelsz,gyere a hirekkel!!!!!!!!!!!!!!Varjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mennek a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-ok!!!!!!!!!
Hu de sokat irtam!!!!!
Reggel hajszaritas kozben olyan hanyinger jott ram,hogy csak na..odarohantam az balakhoz,hogy friss levegot szippantsak,es aztan par perc mulva jobb lett.
Marmost kezdodne?Korai,nem?Vagy mindenkinel mas?
Pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nagyon mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Esztora,Meri,holnap ket + tesztet is jo lenne latni!!!!!