Új privát üzeneted érkezett!

Lányocskák, én ugyan zöld teázom, de csatlakozom az ivók táborához, oks :) Jobbulást, Vivike!

Merike, nagyon drukkolok! Bárcsak a beágyazódás lenne!!! Ne haragudj, hogy részletesen belekérdezek, ha kellemetlen, ne válaszolj, de mennyire jön és mi? :oops: :)

Timike, remélem hamar rendbe jössz, és elmúlik az émleygés!

Totika, már lassan a felénél jár a no hancúr-hónap!!!! :wink: :lol:

Arwen, hogy vagy? Remélem az álomkóron kívül nincs gond!!

Kata :D :D Várjuk a Babákat!!!

Fióna :D:D A te Babókádról is várjuk a híreket/képeket!!
Most rendeltem meg a Müller könyvet....2 példányban :oops: :oops: Az egyik a Barátnőmé lesz...

Ágota, Tyunytyi, hiányoztok!Mizu veletek?

Esztora (vagy esetleg Brigizhetlek? Egy nagyon kedves barátnőm is Brigi, úgy szeretem ezt a nevet) Nagyon drukkolok!! Ne hagyjátok Arwent egyedül októberiként!

Ezer puszi és ölelés mindenkinek!!

porsika

Arwen,
Kiváncsian várom a vonalzódat. :wink:

Én is beszállok a közös ivászatba, jó? Glugy-glugy...

Vivi, a gyógyszer tuti segíteni fog. Rajtam is csak az szokott. De persze azért igyál jó sok kamillateát mellette.

Esztora, gratula a barátnődnek a babócához! De jó neki :D
Mindjárt jelöllek az iwiwen.

Meri, akkor van még remény? :lol:

Tószegi Timi: te nem csinálsz vonalzót? Én is érzek furcsákat pár napja, émelygés, kis rosszullét, de hát ez természetes. Legalább tudom, hogy van bennem valaki :)
szerika

Porsika,Brigizhetsz nyugodtan.
Hozok vizet órák óta nem ittam.

Bridzsi

Kép
esztora

Köszi Gabi nevében is a gratulációkat!
Továbbitom majd.

Bridzsi

Kép
esztora

Meri....druuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk tovabbra is,hatha megis!!!!!!!!!!!

Nekem fajdogal a pocim,tobbszor naponta,hol alig,hoyg picit erosebben,de nem gorcsolos,olyan mas.....feszitos...picit fajos....
Remelem ez normalis :roll:
Na meg a faradtsag :lol:

Porsika,bibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,nekem meg is jott ma a booklineon rendelt Szeretetkonyv!!! :lol: :lol:
rendeltem meg melle vagy 6 konyvet :oops:
Pl Stahl uj szakacskonyvet,mind megvan :lol:
Meg a Lelki koldokzsinor c. konyvet....meg meg mas konyveket is!! :lol:

En rengeteget iszom egy nap,tuti tobb,mint 2 litert,de annyit biztosan!!!regebben direkt figyeltem,mert megfajdul a fejem,ha nem iszom eleget!
Es raszoktattam magam...fokozatosan noveltem a mennyiseget.

Keveset ivo csajok!!!
Jo modszer:hordjal magaddal egy 1.5 literes asvanyvizet,mindenhova napkozben!Estere uresnek kell lennie!!!!
Azon felul megugyis lecsuszik meg egy tejeskave vagy egy tea,es meg is van a 2 liter!! :wink: :wink:
nekem sikerult!Most mar siman megy a 2 liter!!!
arwen07

Esztora,en is gartulalok!!De jo nekik most!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toszegi Timi,csinalj Te is vonalzot!!!!! :wink:
arwen07

Sziasztok!
Ritkán fogok tudni jönni, mert a plafont nézem leginkább. Semmi nem marad bennem, tegnap kaptam egy infúziót is.
Minden jót Nektek!

Kép

Kép
nán-dorka

Nandorka,jaj szegenykem...fekudj pihenj,az a lenyeg,hogy a baba jol legyen!!!!!!!!!!!!!
Amint tudsz jelentkezz,addig is drukkolunk nagyon!!!!!!!!!!!!!!!
arwen07

Nán-dorka, ez nagyon szörnyű. :( Bízzunk benne, hogy hamar elmúlik!

Fiona, hol vagy? Képet szeretnénk látni, meg infót hallani, hogy minden ok.

Ragota, el vagy tűnve

Kép
Kép
adrienna

Juuuuuuuuuuuuuuuuuj, Arwen, de rossz vagy :wink: :lol: :lol: :lol:
És milyen a könyv? Már alig várom hogy kézbe vehessem!! Most hős voltam, általában én is 4-5 könyvet veszek havonta, de már 2 hónapja nem vettem semmit (ja, de 2 pszichológiai szakkönyvet-ráfogtam, hogy kell a szakdolihoz, mert távolról kapcsolódik a témához), hogy ne tántorítsanak el a szakirodalom olvasásától...de ismerem magam, az új Müller könyv biztos úgy végzi, mint az összes társa: nem bírom majd letenni, inkább nem alszom, de elolvasom;) Csinálj vonalzót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Dorkákcska, nagyon sok gyógyító puszit küldök!!

porsika

Porsika,
csinalok,csinalok,csak meg nemtom milyet :lol:

En is par honapja nem rendeltem,de szoktam havonta pedig,d emostvalahoyg egy ideje nem..de most!!!

A konyv szep...egyebet nem tudok elmondani :lol:
meg!

Fionaval mi lehet??ma volt reggel dokinal!jelentkezzen maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!
arwen07

Nán-dorka: Jaj teeee... :cry: Vigyázz nagyon magatokra és amint tudsz jelentkezz, hogy vagy, jó? Állítólag a 12-13. hétig vannak ilyen rosszullétek, aztán alábbhagynak. Szorítok, hogy neked se tarson tovább, mert borzasztó lehet. Gyógypuszi +++++++
szerika

Na vajon sikerul-e a vonalzom....nezzuk...

Kép

Kép
arwen07

nem tetszik...valtoztatok...

Kép

Kép
arwen07

na mit szoltok?

Kép

Kép
arwen07

Arwen :D
Cép, cééééééép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (szabadfordításban ez szépet jelent)

Jaaaaaaaj, Csajszik, jövő kedden könyvvizsgálat...teljesen beszámíthatatlan állapotban vagyok :D:D:D:D
Jaj mielőtt elfelejtem, veszek ma ovulációs tesztet!!
Tegnap fél órát álltam sorban érte a patikában, majd közölték, hogy ők ilyet nem tartanak, csak rendelésre :twisted: :evil:
Remélem ma nagyobb sikerrel járok :wink:

porsika

Porsika,
DM,Schlecker,talan Rossman-itt is lehet kapni!
En Schleckerben vettem,de DMben is van ugyanolyan,lattam!A Corax! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Merike:
ha csak pecsét volt, az még jót is jelenthet. :lol: Drukkkk

Nán-dorka:
átérzem a helyzeted. Drukkolok nagyon, hogy jobban legyél. :wink:

Arwen:
nagyon szép a vonalzód. :lol:

Porsika:
én Rossmanban vettem . 2800 pénzért. És utána láttam neten más fajtát 1300 -t. azt hittem a guta megüt, :twisted:

Erről jut eszembe...
Ugye kaptam bogyókat, az egyik nevezetesen Clostilbegyt.
Ezt kellett szednem az 5. naptól napi 1 szemet.
És most no sex. :oops: :roll: Ill. sex lehet, csak akció nem.
11-és 12. nap megyek uh-ra ahol megnézik, h hány tüszőm érett tőle, mert ha 2-3 sok akkor nem lesz akció e hóban, mert én spec kiborulnék az ikrektől...
Szval sztetek így érdemes nekem ellőnöm ezt az Lh tesztet??

Brigi:
jelöltelek iwen.

pussssz
Vendég

Sziasztok!
Köszi mindenkinek az ivós jobbulós hozzászólásokat. ha holnapra nem leszek jobban, akkor csak hétfőn jövök legközelebb.
Addig is mindenkinek minden jót.

Meri! Szorítok!

Nán-Dorka! Jobbulást!

Többiek!
Bocsi, hogy nem írok név szerint, de megyek haza, gyógyulni!
Puszi
vivi79

Vivi:
én is iszom Veled bodza szörpit. :lol:
Én most erre kattantam rá nagyon. Bár sajna én is max fél liter/ nap iszok. :oops:

Jobbulást!!!
Vendég

Csajszik:
nézem a hőgörbéteket.
a ciklus elején mindenkinek alacsony, nekem miért olyan magas? :?: Most kezd esni az 5. naptól??
Vendég

Én a Dm-ben vettem coraxot (lH tesztet).
Vissza igazoltam mindenkit aki megjelölt iwiw-en.Köszi lányok.
Vivi jobbulást neked!Nán-Dorka neked is,pihenjél.
Ha jól emlékszem Fiona irta hogy most nincs gépe ezért nem lesz.Valamit eladtak belőle.
Ma is megnéztem a tesztemet aztán visszatettem a fiókba.Hős vagyok még mindig!

Bridzsi

Kép
esztora

Vivi jobbulást!

Porsika, részletek: szóval tegnap este csak vér volt, mint mensi elején pecsételő jelleggel, ma egész nap semmi. Viszont úgy érzem, hogy folyik állandóan. Gőzöm sincs mi történik bennem. Remélem nem lesz semmi fejlemény, mert akkor még van remény.

meriann

Na, Merike, az még jó is lehet!!
Jaaaaj, annyira drukkolok!!!!!!
puszik

porsika

Merike:
ez sztem nem mensi lesz. :lol:
Drukkkkkkkkkkkkkkk
Mikor tesztelsz újat??
Vendég

Sziasztok!
Megjöttünk!
Annnnnnyit írtatok! :shock: Egy csomóra nem is emlékszem név szerint, ki írta. :oops:
Merike! Jaj! Még szerencse, hogy csak most olvasom mi újság, mert így nem kellett sokat szomorkodni. Remélem a legjobbakat. Még szerencse, hogy most pont otthon vagy, így legalább fizikálisan tudod magad kímélni! Az járjon a fejedben, hogy te mindent megteszel a babáért! A többi eldől idővel. A legrosszabb tudom a bizonytalanság, de a kérdés csak az, hogy most, vagy késöbb lesz baba! Mert az, hogy idővel lesz, nem kérdés! Szóval rengetek drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!! :D
Jaj lányok evvel a könyvel iriggyé tettetek! :oops: Havi 5-6 könyv!?
Na az nem kis pénz! Olvasta valaki Ken Folett: Katedrális c. könyvét? Igaz nem filozofikus mű, de zseniálisan lebilincselően van megírva. Egyszerűen a stílusa élvezet! Több könyvét nem olvastam, mivel a napjainkban játszódókat nem szeretem, de ezt meg kellett vegyük, pedig mindketten olvastuk már. :wink:
Arwen! Pontosan a "flakonos” vizet akartam tanácsolni én is. Mikor butikban dolgoztam, nekem is az volt a nyerő. :wink: Sajna itthon nem működik. :( Simán elfeledem. :roll:
Vivi, Dorka, jobbulást, én is zöldteás vagyok, azzal beszállok.
Kata várjuk a fotókat.

Ami minket illet, nem lett UH! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ráadásul nem a dokim volt, mert szabadságon van 2 hétig, így nem tudtam megbeszélni, hogy elvállal e. De legalább minden rendben, ezt vigasztal! :D Már szinte karmikus, hogy én mindig a doktornőnél akarok szűlni, de aztán mindig az Ördögh dokihoz kerülünk. :shock: Lillát is elvállalta a doktornő, 25-re voltam kiírva, mondta 30.-án éjfélig elvállal, mert 31-én mennek nyaralni. Gondoltuk egy heten nem húz rá . Persze, hogy 30.-án éjfél után 2-3 perccel ment el a magzatvíz. :roll:
Na mennem kell, mert Lilla követeli, hogy tornyot építsünk!!! :D Olyan jó érzés. Egész nap észre sem vett, ma megint apás a szentem. Most végre engem akar. Igaz apja elment dolgozni. Ha ló nincs........... :twisted:
Arwen kell a szalag! Többiek bocsi, de mennem kell. Mindenkinek szép estét. Ja, 2 hét múlva lesz UH. Még időpontot kell kérnem, de az már holnapra marad.

KépKép
KépKép
fioona

Jaj még gyorsan! Porsika, ha nem indiszkréció :oops: , melyik barátnődnek vetted a könyvet? Már úgy értem, annak akinek elment a baba, vagy akihez beköltözött?

KépKép
KépKép
fioona

sziasztok lányok!
sajnos nem tudok vonalzót készíteni. :x
merike:ebből még lehet valami.Mikor tesztelsz megint?
eddig aggódtam, hogy nincsenek terhességi tüneteim, most viszont egyszerre tört rám mindenféle rosszullét és gyengeség :roll:
timea toszegi

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy eltűntem, de tegnap konferencián voltam. Elég uncsi volt.

Nagyon rosszat álmodtam, jó volt felkelni és rájönni, hogy ez csak álom volt (véreztem odalent, jajjjjjj :? )

Tegnap hányós program volt este, de az sajna gyomorrontás volt...kicsit bezabáltam. Reggel pedig hasmars.

Amúgy tökéletesen jól vagyok.
A pocim most nagyon nekiindult ám... :D

Télleg küldök ám képet!!!

Puszmák

Meri? Most akkor merre az arra? Már nagyon várom a fejleményeket.

Bodzi, örülök, hogy itt vagy.

Kata, örülök, hogy jól vagytok!

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Ágota jó, hogy életjelet adtál magatokról!

Csajok nagyon beizzitottatok engem is a szalagra. Nem tudom eldönteni, ez jobb lenne e? :roll:
Kép Kép
Ez kifejezné, hogy 4 tagú család leszünk, de a másikon meg követhető a baba fejlődése. Micsoda gondok! :oops:

Mi a véleményetek? :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Nekem az első tetszik inkább.Amelyiken a fejlődését tudod követni.

Bridzsi

Kép
esztora

Fiona,jaj de kar,hoyg nem volt ott a dokid.....meg Uh sem volt!de majd legkozelebb!
A Katedralist nem olvastam!de majd megveszem! :wink:

Vivi,gyogyulj meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meri en annyira drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hat Hajni en nem tudom,hogy lodd e el....en tuti ellonem :wink: ,de ha meg nem lehettek egyutt......akkor nem mindegy?vagy csak amiatt akarod,hoyg van e pe?
de azt ugyis nezni fogja a doki nem?

Ragota:
Most man kepeket akarunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Fiona,nekem most ugy megtetszett ez,ami mutatja fejlodest,hoyg most en sem tudok donteni...........

Azt irja,hogy ezen a heten elkezd verni akis szive..wow..tenyleg?????
Mikor menjek dokihoz?
Az enyem csak kedden es csutortokon rendel.....jovo het csut az meg csak 6 het...akkor mar lesz szivhang?
6+ parnal van,nem????
nem tudom....

pusziiii
szep almokat!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Fiona, Arwen: szerintem mindkettőt hagyjátok meg :wink: , jó, hogy az eggyiken látszik a baba fejlődése, viszont a másik meg olyan kis aranyos :D

Meri: én is mindíg azt éreztem mintha folyna valami, folyton a mosdóba jártam, de nem jött semmi. Szerintem ez jó jel. Nagyon szorítok!

Ragota: hova küldesz képeket?

Timi: mi a baj a vonalzóval, miért nem tudsz készíteni? Szívesen segítünk!!!!! :wink:

Jó látni ezt a sok vonalzót. Néha beleolvasok másik fórumokba is, de azok olyan szürkék. Nem mindenhol dívik a vonalzó divat :D Ellenben nálunk már van akinek 3 van :wink:

Olyan rossz, hogy napközben nem tudok írogatni :( ilyenkor meg már nincs fent senki :cry:

Na mind1 jövő héten remélem már jobban ráérek.

Nem tudom mikor van időtök olvasni, irigyellek miatta titeket. Asszem én tavaly nyáron olvastam utoljára az Angyalok és démonokat, ja és a Da Vinci kódot. Amúgy nagyon szeretek olvasni, de általában csak szabi alatt van rá időm. Nem tudom, lehet hogy rossz az időbeosztásom. Nekem annyira kevés a 24 óra. Pedig nem alszom sokat :( nem tudom mi lehet a gond.

Ez a szeretet könyv engem is érdekel, de én kényes vagyok az ilyenekre, csak akkor vagyok hajlandó több ezer forintot kiadni egy könyvért, ha tényleg megéri. Annyi értéktelen könyv jelenik meg manapság. Valaki írta, hogy már megvan neki (sajna nem emlékszem hogy ki volt :oops: bocsi). Tényleg jó könyv? Mennyibe került?

Húúúú jó sokat sikerült írnom :D most már megyek pihikézni. Jó éjt mindenkinek.

Puszi
Timi
toti77

Jó reggelt Lányok!

Azóta sincs semmi változás. Arra gondoltam, hogy ha holnap reggelig nem önt el nagyon a vér, akkor csak megcsinálok egy tesztet.
A biztos rossz hír is jobb, mint egy bizonytalanság.
Érdekes, mert "túl" jól viselem a történteket. (ömagamhoz képest)
Úgy érzem, remélem tudatalatt is ez a helyzet, hogy nagyon várom a babát, de ha neki most nem megfelelő, akkor úgy is jó és kivárom a számára optimális időpontot.

Fioona: sajnálom, hogy nem volt uh, de biztos nem véletlenek ezek a dokis dolgok. Ja, és nagyon szép az új vonalzód is, de nekem a régi is nagyon bejön. Olyan jó látni, hogy mekkora és hogy néz ki éppen a pici babucid!

Timea: segítünk vonalzó ügyben. Hol akadsz el?

Nagy ezoterikus olvasó vagyok, bár most nincs időm, de egyébként nagyon sokat olvasok. Nekem Müller Péter és Bruce Goldberg a favoritok. Minden kiadott könyvük megvan. De még van olyan, amit nem olvastam. Na, de majd akkor amikor várom a babát és itthon leszek.

Köszönöm MINDENKINEK a drukkokat, aranyosak vagytok!

Ragota tessék végre képeket felrakni!

Szép napot !

Nekem is lesz, tanulás, tanulás, tanulás. Tegnap az Alkotmányból már felkészültem. Segített két kutyi és egy cica, de legalábbis hallgatták. Lehet be kellene vinnem őket magammal vizsgára és akkor tuti sikerülne. A nagyobb kutyim már diplomás, mert ő azt már végigtanulta velem. :)

meriann

Sziasztok lányok! :lol: :lol: :lol:

Mi tegnap voltunk a dokinál! Minden rendben van: van szívműködés, és mozog is a babuci. Olyan jó volt látni az uh-on: ki lehetett venni a szemét, a kezecskéit. (Kár hogy nem tudom beszkennelni.... :( )10 hetes terhességnek felel meg, azt mondta a doki. És Szilveszter környékén kell megmozdulnia. :D 4 hét múlva kell újra mennem. És a védőnőhöz is el kell mennem kiskönyvért, meg a háziorvoshoz ekg-ra, ja és fogorvoshoz (még jó, hogy oda mostanában rendszeresen járok).

Merike! Nagyon drukkolok neked!
Vivi! Remélem meggyógyultál azóta...
Aren! Szép lett a vonalzód! :lol:
Esztora! Mennek a pozítív energiák, hogy pozitív legyen az a teszt! +++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok Lányok!

Köszi a sok jókívánságot, a jelek szerint használt. Igaz, szedtem hozzá gyógyszert, és kamillában áztattam magam az este, de a lényeg, hogy már vagyok annyira jól, hogy el tudtam jönni dolgozni.

Meri!
Továbbra is küldöm a pozitív energiákat, és várjom a jó híreket.

Fiona!
Sajnálom, hogy nem volt UH, de a lényeg, hogy minden rendben. Mindkét vonalzód jó, hagyd őket együtt.

Ez Arwenre is vonatkozik.

Angyalkrisz!
De jó Neked, hogy láthattad a Babucidat. Kicsit irigykedem, nem baj?

Toti!
Nekem az a gondom, hogy csak a munkahelyen tudok netezni, és általában akkor érkezik több írás, amikor már nem vagyok. De majd ha beköltözünk lesz otthon is internetem. Már alig várom. De előbb még készüljön el a ház.

Szép napot mindenkinek.
vivi79

Jó reggelt Drágáim!

Csak egy gyors bekukk, hétvégén remélem több időm lesz :)

Angyalka! Szupi,hogy minden rendben! képet kaptál?

Merike! Ezer drukk !!!!!!!!!!!!!!

Fióna :) Előbbi barátnémnak, aki hála Istennek nagyon bölcs lány, de annyira azt éreztem, hogy ezt meg kell vennem neki, hogy nem bírtam megállni...általában ezek bejönnek :)
Sajnálom, hogy nem láttatd Babókát, de örülök, hogy minden rendben!! Nekem is a fejlődős vonalzó tetszik jobban :oops: :D
Ágota:)
Remélem hamar rendbe jössz!

Arwen, drága, te mikor csináltad a tesztet? Melyik napszakban?
Nem tudom eldönteni, mikor lenne a legjobb, pláne, hogy rengeteget iszom, és ugye azt mondja, hogy a túlzott folyadékfogyasztás befolyásolja az eredményt...

Millió puszi mindenkinek!

porsika

Pálinkás szép jó reggelt Mindenkinek (már akinek lehet pálinkázni)! :D :D :D

Meri: tuti baba van ott, én érzem, holnap tesztelj,oksi? :wink:

Angyalkrisz: mi egyidős terhesek vagyunk, észrevetted? :wink: Jaj én is nagyon várom már a jövő hét keddi uhmat. Neked nem kell menni akkor 12 hetes uh-ra? Állítólag akkor néznek meg valami fontos dolgot a babával kapcsolatban... kiváncsi leszek, hogy engem majd visszarendelnek-e 12 hetesre.
Olyan jó, hogy leírtad mit mondtak, mert így mostmár én is tudom mi vár rám a jövő héten. :)

Arwen, én lehet, hogy elmennék a helyedben már csütörtökön dokihoz a kiváncsiság miatt... szerintem már akkor is lehet szívhang. Viszont ha türelmes típus vagy, akkor elég nov. 7.én menned, akkora meg már tutira lesz szívhang.
Amúgy jó az új vonalzód, tetszik mindkettő :)

Fiona, a te új vonalzód is nagyon jó! :D

Vivi, jobban vagy már?

Én is úgy vagyok a könyvekkel, mint Toti és én is azokat a könyveket olvastam utoljára, amiket ő :lol: Így munka mellett, háztartás mellett, család, barátok mellett nincs időm könyvet olvasni, pedig nagyon szeretnék :cry: Na de majd, ha otthon leszek táppénzen... azt hiszem, akkor bepótolom az elmúlt éveket.
szerika

Szia Szeri!
Igen, köszi már jobban vagyok. Igyekeztem annyira megjavulni, hogy tudjak jönni net közelbe, mert így is olyan hosszú a hétvége, amíg nem tudom kivel mi van. Nem akartam még megtoldani egy nappal.

Ágota!
Hol vannak a beígért képek? :evil:
vivi79

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!Nálam a helyzet változatlan!Már csak 1 nap!
Vivi örülök hogy jobban vagy.Azért inni továbbra is.
Nagyon szeretek olvasni én is,mondjuk mostanában bújom a netet különböző babaváró kérdések miatt.Este meg örülök ha vizszintesbe kerülök!
Most mennem kell de szokás szerint jövök még!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Vivi, nem mondod komolyan, hogy miattunk képes vagy és meggyógyulsz. :lol: Viccet félretéve, örülök, hogy jobban vagy. :D Gyorsan rendbe kell jönnöd, mert 17 nap, és akció. :wink: Mondjuk nálunk a párom volt lázas beteg akkoriban, mégis lett baba. :oops: Szóval semmi nem akadály. (na jó, azért egy medencetájéki gyulladás gáz lenne)

Szerika mi is egyidősek vagyunk! :o Észre se vetted? :cry: Nekem pont azért kell 2 hét múlva menni, mert lesz 12 hetes UH. Végre! Tegnap nagyon letört, hogy nem volt. Aztán bementünk az unokatesómékhoz, és elmondtuk a babavárást. Olyan nagyon megörültek, hogy elmúlt a bánatom.
Kismamik. Ti már vetetek a bébinek bármit is, mióta megtudtátok, hogy várandósok vagytok? ÉN azt hiszem babona ide vagy oda, nem bírom ki, hogy min. karácsonyra ne legyen neki vmi a fa alatt. :roll: Sőt, ha addig kibírom, az már hősies tett lesz. Már most nagyon nagy kényszerem van. :lol:
Más. Én mindig megveszem a kismama című újságot. Nagyon sok jó bébi, és felnőtt recept van benne. Olyasmi mint a Sthall féle. Felnőtt éte3l, amiből kis variálással a babának is elkészül az ennivaló. A lényeg, hogy most ezeknek a recepteknek az 9összegyűjtéséből, kiadtak egy könyvet. Még nem volt a kezembe, de ezt szintén szeretném megvenni. Nálunk a mikulás csoki helyett könyvet hoz, azt hiszem, konzultálok vele. :D Be akartam linkelni, de most nem találom. :oops: Az NLC oldalán keresse, akit érdekel.
Porsika jó, hogy vannak ilyen megérzéseid! :D Remélem, most se csal meg. Látom, nálatok mostanában dőlnek el a dolgok. Remélem 2 hét múlva gratulálhatunk. :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti örülök, hogy láttad a babát, és minden ok. 3-4D Uh volt, vagy csak sima? Elvileg ilyenkor már látszik a nemi jellegzetesség, de vajon hagyományos UH-val is? Olyan kíváncsi vagyok!!!!!!!
[quote] írta:rdekes, mert "túl" jól viselem a történteket. (ömagamhoz képest)
Úgy érzem, remélem tudatalatt is ez a helyzet, hogy nagyon várom a babát, de ha neki most nem megfelelő, akkor úgy is jó és kivárom a számára optimális időpontot.

Remélem, hogy a változások mögött, megváltozott hormonszintek vanak. Ez is lehet terhességi tünet. :wink: De ezt csak halkan mondom.
Arwen, nem akarsz lekerülni a zebrás részlegbe? :roll: Ha már úgyis babás vonalzód van...... :wink:
Amúgy sajna 3 vonalzóm nem lehet, mert a kép is sok helyet foglal, ahoz viszont ragaszkodom. Így döntenem kell. Még megkérdem apát. Megyek mert Lilla próbálja keltegetni az apját, aki reggel 7-kor ért haza a műszakból. :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Esztora, a tegnapi kudarc után, ma végre sikerült az Iwiwtől kicsikarnom, hogy megkereshesselek. Így jelöltelek is! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!!

Vivi,de jo,hoyg jobban vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon orulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Itt a hetvege,akkor meg aztan pihenj sokat majd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toti,en este szoktam olvasni.Meg buszon,metron,ilyesmi. :wink:
Sokszor Dragam nezi a tvt, en meg odakucorodok melle es olvasok :lol:
Dan Brownt imadom!!!Minden konyve nagyon jooooooooooooooo!!!

Meri,holnap tesztelj!!En jot erzek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En is neha erzem,hogy megjon....hogy folyik vmi belolem.....de aztan megnezem,es van,hoyg semmi,meg folyas sem......erdekes ez az erzes...De ezzel nem vagy egyedul :wink:
Holnap jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Betennel a Kismamikhoz?1 zebracskaval?
Tegnap is akartam irni,de aztan elfelejtettem....Bizunk a Joistenben!!
Es abban,hogy a hetevegen magadat is atteheted a zebrasok koze!!!! :wink:

Fiona,de szeretenek lekerulni,pont tegnap akartam is szolni Merinek,de aztan elfelejtettem :oops:
Ez a receptes konyv engem erdekel :wink: majd utananezek!!!
Azt hiszem en is fogok venni ilyen kismamis magazinokat innentol :wink: Eddig meg nem vettem,de biztosan sok jo van benne!
Szerintem,ha szeretnel,nyugodtan vegyel a babanak vmit!En nem vagyok babonas!Istenben hiszek,es o vigyaz rank!!!!!
Nem tudom Te hiszel e Istenben,de en azt mondom,nem az donti el,hogy minden oke lesz e a terhesseggel,hoyg veszel e neki egy rugdalozot..szerintem!
Ugyhoyg nyugodtan vegyek neki barmit!!! :wink: :wink:
De ez az en velemenyem!!!! :wink:

Krisz,de jo lehetett latni a babat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!orulok,hoyg minden rendben!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Porsika,melyik tesztre gondolsz?Az LH ra?
Azt delutan csinaltam,olyan 3-4 korul.
Az nagyon eros lett (erosebb,mint a kontroll csik)Aztan masnap is csinaltam reggel,akkor olyna erossegu lett,mint a kontroll,es 3. nap reggel is ugyanez.
Aztan tobbet nem csinaltam mar.
Nem is ertettem,hoyg hoyg lehet 3 napon at +...
Mert egyertelmuen az volt!nem volt gyengebb egyik nap sem a kontrollcsiknal.
De egybekent annyit az LH tezstekrol,hogy ismerek nem egy olyan Kismamit,akinek soha nem volt igazan + LH tesztje,es most mind babat var!
Az egyik ikreket! :wink:
Ugyhogy nem szentiras,ha nem esz igazan +,hoyg nincs pe-d!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egyaltalan nem!!!!!!

Szerika,a dokit meg mindig nem tudom,hoyg mikor legyen.....Szerintem hetvegen eldontom,mert akkor tervezzuk,hoyg elmondjuk a szuloknek,meg tesoknak.Es majd kikerem a tanacsukat. :lol:
Plane,hoyg Sogornom jar a dokihoz,akihez en is szeretnek :wink:

Esztora,huuuuu nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De aztan,amint tesztelsz,gyere a hirekkel!!!!!!!!!!!!!!Varjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mennek a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-ok!!!!!!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink:

Hu de sokat irtam!!!!! :roll:

Reggel hajszaritas kozben olyan hanyinger jott ram,hogy csak na..odarohantam az balakhoz,hogy friss levegot szippantsak,es aztan par perc mulva jobb lett.
Marmost kezdodne?Korai,nem?Vagy mindenkinel mas?

Pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nagyon mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Esztora,Meri,holnap ket + tesztet is jo lenne latni!!!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Fiona,irtam egy privit! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Drága Fioona! Hát persze, hogy tudom, hogy mi is egyidősek vagyunk. :D Csak ugye nálad más a helyzet olyan szempontból, hogy neked például már van kiskönyved, meg már voltál védőnéninél, meg már vizelet és vérvizsgálaton is részt vettél.
Nekem meg még ilyenjeim nem voltak, majd most fognak beutalni, mint Angyalkriszt is. Azért örültem csak meg neki, mert azt hittem, hogy csak az én dokim ilyen, hogy "ejjjj ráérünk arra még", közben a velem egyidősek már mind túl vannak ezeken a vizsgálatokon, szóval úgy látszik ahány doki annyi féle felfogás és nem vagyok én sem lemaradva és ez úgy megnyugtatott.
Éppen azon gondolkoztam, hogy 4 hetente kell állítólag menni uh-ra, akkor nálam hogy fogják a 12 hetes vizsgálatokat elvégezni? Merthogy most vagyok 10 hetes, most vizsgálnak kedden, aztán két hét múlva megint vizsgálnak vajon? :shock:
Fioona, ne legyél letörve, hogy tegnap nem volt vizsgálatod, biztos minden oké ott bent hidd el. Jelezne a szervezeted, ha nem volna valami jó.

Én még nem vettem semmilyen babaholmit. Még egyelőre nem is szeretnék. Persze már nézegetek tipegőket, hogy de édik, meg a Cora pontjaimért bébi cuccokat fogok beváltani: cumi, cumisüveg, takaró, de ennél többet még egyelőre nem merek. Majd februártól talán, akkorra már bátor leszek :)

Esztora: mikor tesztelsz? Úgy izgulok...

Vivi: örülök, hogy jobban vagy :)
szerika

Vivi: örülök, hogy jobban vagy.

Tényleg Arwen, táblacsere?

Fioona: köszi aranyos vagy, de azt a verziót játszom éppen, hogy igyekszem egészségesen élni, enni, inni, felöltözni normálisan (nálam korábban ez is gond volt, hogy folyton alulöltöztem és folyton megfáztam), de ennyi és nem számítom magam kismaminak. Vérezgetek folyamatosan. Nem nagyon, de vér. Szóval lehet, hogy eltolódott a mensim és a fránya teszt becsapott. Ezt gondolom. Nem tudom van-e értelme elszórakoznom egy tesztet is. Mert amíg előbújik a csíkocska, addig csak felpörgök, reménykedem, és mivel nagyon nagy az esély, hogy -, így csak jól elkeserít az egész. A múlkori gyomorémelygés valószínűleg attól volt, hogy elrontottam a gyomrom, mert tegnapra már hasmarsot is kaptam. Ezen kívül, meg a fáradtság, de ugye az mástól is lehet, egyébként semmi tünetem nincs. Fázom még, de a sok üléstől a keringésem sem normális, a melleim nagyon érzékenyek, de az a múlt havi mensikor is volt.

Szóval szerintem csak Porsika, Hajni féle kismamis csapatot fogom erősíteni.
Persze rosszul esik kicsit, de el tudom fogadni és most megyek vissza tanulni!
Puszika

meriann

Esztora!
Kitartás a hátralevő naphoz. Még küldök ++++++++++++++++++ energiát. Sajna csak héftőn jövök, de nagyon remélem, hogy jó híreket olvashatok.

Fiona!
Én megértem a vásárlási kedvet. A hónap elején voltunk tescóban, és sétálgattam fel-alá a babarészlegen. Nem vettem persze semmit, de jó volt arra gondolni, hogy talán nem sokára már ilyesmit kell vásárolgatni. Igaza van Arwennek, ha van kedved vásárolj Neki nyugodtan, attól biztosan nem történik semmi baj.

Arwen!
A hétvégi pihenés csak olyan lesz, mint az utóbbi hetekben bármikor. Tudod, építkezünk, nem érek rá pihizni. Amit tudunk férjecskémmel ketten csinálunk, és még van mit tenni a karácsonyi költözés reményében. Vasárnap pedig megyünk temetőbe is.
Sziasztok
vivi79

Na, ezt még gyorsan megcsináltam:

Kép Kép

meriann

Koszonom szepen Meri!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon edes vagy!!!!
Most is van ver..?Azt hittem elallt :(
De ha nem most,majd jovo honapban!!!!!!! :wink:
Megbeszelem az egiekkel :wink:

Vivi,tudom,epitkeztek.....de akkor NAGYON oltozz be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi is megyunk temetozni is,meg vasarnap csaladi buli is lesz...

Kép

Kép
arwen07

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?