Sziasztok!
No, ideértem én is. Miksa kukacával vagyunk elfoglalva tegnap óta, de mostanra rendeződni látszanak a dolgok.
Érdekes, én simán kaptam teákat a dunabogdányi patikában. lehet, hogy pici hely, azért. Bár a patika nagyon profi, Egis mintagyógyszertár vagy mi. Csak most azon gondolkodom benneteket olvasva, hogy jól csinálom-e én ezt a teát, mert én simán megiszom
Használhat ez a tea mensis görcsökre? Semmi bajom nincs, pedig szokott lenni. Vagy már kigörcsöltem magam a mensi előtt...
Ancsa! Én eddig kapszulás méhpempőt szedtem (ma fogyott el), mert azt hozott az uram, de lehet, hogy az ampullás nagyobb dózis. Csak nem mertem kötekedni a telcsiben, mert utál ilyeneket venni, itt nálunk a szigeti patikákban meg nem kaptam. Tegnap kellett volna Dunabogdányban megnéznem, de elfelejtettem, a teákra koncentráltam. A DM-mekben van ilyen, ugye, mert oda mennie kell az emberemnek?
Zöldi! Sokat gondoltam ma rád, nagyon-nagyon szorítok! Úgy szeretném, ha sikerülne!
Kókusz! Én is gyanakszom rád
Áfi! Jézusom, hanyatt-homlok menekültem volna!
Robcsi! Érdekes ez az összeállítás a baba nemével kapcsolatban, de én nem akarok ekkorát kérni. Oly mindegy nekem a neme, csak baba legyen
Vakond! Köszi a magyarázatot, nagyjából én is erre gondoltam.
Szezso! Igen, ugyanúgy állunk! Haladjunk együtt, jó?
Lányok, valaki kérdezte az LH-tesztet. Mindegyikre az van írva, hogy napközben kell csinálni, mert a reggeli töményebb pisi hozhat fals pozitív eredményt állítólag. Én estefelé szoktam különben.
Akinek nem írtam, attól elnézést, nehéz ennyit visszaolvasni. Drukk megy mindenkinek!