Új privát üzeneted érkezett!

Hát ha még sikerülne felrakni is?

1161844189.07.doc

Kép
bettike
Eger

Bettike
Kipróbáltam, hogy a 16. napról kivettem a tojásfehérjét, és akkor átrakta rendesen a 14. napra a vonalat. Az meg majd pár napon belül kiderül, hogy jó esés volt-e, vagy nem :D

Kép
Kép
robcsi03

Tiszta hülye vagyok azt akartam még neked írni, ha még egy kicsit feljebb megy a hőd, akkor szerintem ez nem rossz. De nálad is jövő héten minden kiderül. :D

Kép
Kép
robcsi03

Köszi Robcsi! Hát igen a jövő hét az izgi lesz mindkettőnknek! Amúgy csak az idegesít, hogy nem érzek semmit, se azt, hogy megjönne, se azt, hogy valami változás lenne, se semmit sem! Valamelyik irányba azért már elindulhatnék a fene vigye el! Meg látod a program sem tudja eldönteni még mindig a pé-t! A kis határozatlan! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike: ezek ikrek lesznek!! :lol:

Robcsi: a ferti-n van olyan lehetőség, hogy Te jelölöd be a pé-t. Jobboldalt Analysis - Turning/Override. Itt megadhatod az általad helyesnek vélt pé-napot. Így nem kell machinálni semmivel :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jobboldalt = baloldalt
Meg vagyok keveredve, mint vasorrú bába a mágneses viharban :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Hát ha a mondatodat látta, látná a párom azt mondaná, hogy ő megmondta!
Szerinte bár egyikünk családjában se volt soha iker, nálunk biztos az lesz és nem is bánná, mert egyszerre letudnák a két gyereket!! :lol: :lol:
De azért ne ijesztgess!

Kép
bettike
Eger

Coca,
nagyon nagyon szorítok neked mára!!!! ++++++++++++++++++++++++++++
Szezso,
sajnálom a nővér tapintatlanságát, erről az jut eszembe mikor kb 2 hete ültem a gasztroenterológián, és jön a nővér, megáll a váró ajtajában és mondja a nevem. Mondom én vagyok. Erre (még mindig az ajtóból!) Maga a hasmenéses ugye? :? Mellettem huszonéves srác ült... mostmár röhögök rajta de ott nagyon kényelmetlen volt.

Nekem a görbémen az érték egyre szebb és magasabb, kár hogy nem megyek vele semmire... :(
Kép
Vendég

coca:
Szoritok mara, hogy zokkenomentes legyen a nagy talalka :wink:

Afi:
Tenyleg magaslatokban van a gorbed...

Szurkolok mindenkinek!

baratodildi

Szezso, tudom, csak úgy meg kék színű vonalat tesz be és én ragaszkodom a piroshoz :D (én már csak ilyen vagyok)

Cocának én is nagyon szurkolok!

Áfonya soha ne mond hogy soha! éN találkoztam már olyan lánnyal akinek mindkét petevezetője teljesen el volt záródva, semmi esélye nem volt a teherbeesésre, de lombikozni nem akartak. Elkönyvelték, hogy nem lesz gyerek. A lánya 1 hónappal idősebb az enyémnél :D
És szerintem szinte mindenki tudna mesélni ilyen csodaszámba menő történetet.

Van egy másik is neked: van egy kolléganőm, akinek szintén azt mondták a dokik, hogy nem lehet gyereke. Aztán elindították az örökbefogadást, megkapták a babát, majd 1 év múlva az örökbebabának kistesója született teljesen spontán.

szóval fel a fejjel!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Zoldi!
NAGYON-NAGYON SOK DRUKKKK+++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Afi!
Orulok hogy mar jobb a kedved!!!! :D
Kivancsi vagyok a gorbed folytatasara!
Meg ha te nem is bizol en azert drukkolok!!!!! :wink:

Bettike!
Word sincs a gepemen! :( Ez egy nagyon regi laptop,es hely hianyaban nem fer ra semmi ilyesmi!

esetleg kepkent nem tudnad valahogy nekem elkuldeni?Bocsanat hogy ilyen szerencsetlen vagyok,de nagyon kivancsi vagyok ra en is!

Mai gorbem:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Szerintem nagyon érdekes, aki szeretne olvasgatni, tájékozódni a magzat kezdeti fejlődése témakörben annak nagyon ajánlom:
http://meh.communio.hu/magzelet.htm
Vendég

Sziasztok!

Görbék alakulóban :)

Áfonya, ez tényleg ciki lehetett .... néha nagyon bunkók tudnak lenni az asszisztensek ... :(

Nekem tegnap este megint sikerült kiraknom a vacsit pedig alig ettem és még a metformint sem vettem be ....

Kép
kokusz

Kókusz, a hőd nagyon jó, pár nap és minden kiderül :)

(amikor én a lányommal terhes voltam napközben még csak elvoltam, de este állandóan hánytam a 14. hétig)

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, mindig ezek az utolsó napok telnek a leglassabban. A férjem tegnap már totál rá volt kattanva hogy vegyünk tesztet és csináljam meg. De mondtam neki hogy nem veszünk majd csak ha nem jön meg.
kokusz

Hát igen én a jövő héten fogok ilyen cipőben járni mint te, szerintem vánszorogni fognak a percek :)
Drukkolok neked, hogy a babó álljon a dolgok hátterében. :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, köszi szépen :) akkor neked is lehet már szurkolni :)
kokusz

Igen, de majd az intenzív szurkolást ráér a jövő héten elkezdeni. :)

Kép
Kép
robcsi03

Áfonya: nem is értem, megszüntették az orvosi titoktartást?!? Felháborító...Sajnos az én nevemet is hallották a többiek, akik vártak, aztán láttak kijönni, és a másik nővér előttük közölte, hogy a meddőségin van a leletem :(

Némi vásárlással kárpótoltam magam a reggeli incidensért a vérvételen :D

Kókusz: szerintem tuti ott az a baba!! A hányás jó jel, ezt már Morticia is megmondta az Addams family-ből, amikor a bébiszitter aggódott, hogy nem tetszik Lesternek:
" Dehogynem tetszel neki, hiszen már hányt is!" :lol: :lol:

Ancsa: hogy bírod a teát? Képzeld, alig tudtam venni, sehol sem volt palástfű. Aztán egy gyógyszertárban sikerült.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso remélem tényleg ott van .... :) én nagyon szeretném :)
Nagyon tapintatlanok tudnak lenni a nővétrek, persze tisztelet a kivételnek.
kokusz

Szezso!
En is alig kaptam!Allitolag mar ez is hianycikk!Anyukam tudta megvenni nekem,ugy kotortak elo neki a raktarbol az utolso zacsival!
Hogy birom?Brrr!!!!!!!Mar ha ragondolok kiraz a hideg!Most foleg bajaban vagyok mert a bioboltos csaj szerint nem lehet izesiteni,esetleg csak egy pici mezzel!De en abbol is egy csomot tettem bele hogy megtudjam inni! :oops:

Amit meg mondott nekem a bio boltos hogy o meg a pasztortaska nevu gyogynovenyt szokta ajanlani!Utana olvastam es az verzes csillapito! :? Hat nem tudom..Nem mertem megvenni!
Most meg a mehpempon gondolkodok!600Ft a 10ampullas!Azt hogy kell bevenni?Teaval??

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Dolgozom az ügyön!

Robcsi! Amúgy te érzel már valamit?

Szezso, Áfonyaaa:
Hát igen a magyar egészségügyet se kell bemutatni senkinek! :cry:

Kokusz izgi a dolog, alig várom a vasárnapot! Pont akartam írni, hogy már teljesen beléd beszéljük a gyereket! De megelőztél!

Baratodildi! Köszi a szurkolást, egy kicsit elvettem belőle! :lol: :lol:

Megyek, mert fontos dolgom van:
NÉZEK KI A FEJEMBŐL! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike nem tudom, tegnap éreztem a pocómat, meg fájt a derekam is, de ezek megvoltak a múlt hónapban is. Legalábbis úgy emléxem.
Majd jövő hét csütörtökön kiderül. Vagy beborul.

Kép
Kép
robcsi03

Nézzétek mit találtunk a kertben!!! :D :P :roll:
Kép
Vendég

Hű Áfi szép darabot találtatok! Tudjátok, hogy mi ez?

Lányok, nekem azért ilyen furi a görbém, mert eleinte hőmérőztem, azt abbahagytam aztán meg a ti javaslatotokra újra mérem. Peteérésem az Lh teszt szerint múlt csütörtökön volt ( egyértelműen kimutatta), és apával akcióztunk csütörtökön szombaton és vasárnap.

Üdv

Kép
kata05

Mi a véleményetek róla, vagyis mit tudtok róla: Egy másik forumon olvastam, hogy aki teherbe esik az az első 12 hétig nem lehet együtt a párjával, mert könnyen embóliát lehet kapni. Kérdem én hogy mitől?

Kép
kata05

Mi a véleményetek róla, vagyis mit tudtok róla: Egy másik forumon olvastam, hogy aki teherbe esik az az első 12 hétig nem lehet együtt a párjával, mert könnyen embóliát lehet kapni. Kérdem én hogy mitől?

Kép
kata05

Sziasztok!

No, ideértem én is. Miksa kukacával vagyunk elfoglalva tegnap óta, de mostanra rendeződni látszanak a dolgok.

Érdekes, én simán kaptam teákat a dunabogdányi patikában. lehet, hogy pici hely, azért. Bár a patika nagyon profi, Egis mintagyógyszertár vagy mi. Csak most azon gondolkodom benneteket olvasva, hogy jól csinálom-e én ezt a teát, mert én simán megiszom :wink:

Használhat ez a tea mensis görcsökre? Semmi bajom nincs, pedig szokott lenni. Vagy már kigörcsöltem magam a mensi előtt...

Ancsa! Én eddig kapszulás méhpempőt szedtem (ma fogyott el), mert azt hozott az uram, de lehet, hogy az ampullás nagyobb dózis. Csak nem mertem kötekedni a telcsiben, mert utál ilyeneket venni, itt nálunk a szigeti patikákban meg nem kaptam. Tegnap kellett volna Dunabogdányban megnéznem, de elfelejtettem, a teákra koncentráltam. A DM-mekben van ilyen, ugye, mert oda mennie kell az emberemnek?

Zöldi! Sokat gondoltam ma rád, nagyon-nagyon szorítok! Úgy szeretném, ha sikerülne!

Kókusz! Én is gyanakszom rád :wink:

Áfi! Jézusom, hanyatt-homlok menekültem volna! :shock:

Robcsi! Érdekes ez az összeállítás a baba nemével kapcsolatban, de én nem akarok ekkorát kérni. Oly mindegy nekem a neme, csak baba legyen :wink:

Vakond! Köszi a magyarázatot, nagyjából én is erre gondoltam.

Szezso! Igen, ugyanúgy állunk! Haladjunk együtt, jó? :wink:

Lányok, valaki kérdezte az LH-tesztet. Mindegyikre az van írva, hogy napközben kell csinálni, mert a reggeli töményebb pisi hozhat fals pozitív eredményt állítólag. Én estefelé szoktam különben.

Akinek nem írtam, attól elnézést, nehéz ennyit visszaolvasni. Drukk megy mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kókusz,
nem félreérteni, de én úgy örülök hogy hánysz! :lol: Én már tudom amit tudok... :roll: Kérdezd csak Ildit, nála is elöbb tudtam mint ő! :D
Kata,
ez közönséges sikló. Gyakori erre csak nehéz megfogni mert fürge, de most annyira megijedt a kutyától (az ugatásra mentünk ki, tulajdonképpen Diakutya találta) hogy meg sem próbált menekülni. Megfogdostuk, rácsodálkoztunk, lefotóztuk aztán elengedtük. :P
Nagyon szorítok nektek, de ezt az embólia dolgot felejtsd el, marhaság! Az embólia egy vérrög ami elakad itt-ott, de nemi élettől nem kapott még senki erre fogadást mernék kötni.
Szirom,
remélem tényleg rendbejön szegény Miksa kukija... :(
Én nem félek az ilyenektől, kizárólag a lepkéktől és az egyéb repülő férgektől kapok sikítófrászt! :twisted:
Vendég

Sziasztok Lányok!

2 órát aludtam egyhuzamban (szabadságon vagyok, mielőtt azt hinnétek, hogy a munkahelyemen :lol: , most úgy fáj a fejem, hogy alig látok... :(

Áfi: szép egy dög a találmányotok...egyszer mi is találkoztunk valami hasonlóval a kőszegi hegyekben...

Ancsa: én is egy kis gyógyszertárban találtam csak palástfűt..Én is tuti bemézezem...

Szirom: szerintem biztos jól iszod a teát, van aki nagyon bírja... :wink:

Kata: én erről nem hallottam, hogy ne lehetne az első 12 hétben együtt lenni :shock: Szerintem elég jól akcióztatok, így elég esélyes vagy...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bemásolom ide az NLc-s gyógynövényszakértő tanácsait (bár lehet, sokan ovastátok már):
Az áldott állapot elősegítésére néhány tanács
MInden párnak, akik babát szeretnének azt ajánlom, hogy először is tisztítsák ki a szervezetüket. Egy pár hetes méregtelenítő tea ivást javasolok, a cigaretta, kávé, kóla, alkohol elhagyását, vagy csökkentését.
A vitaminellátottság is fontos mindkét embernél, a nőknél-többek között- az E vitamin hatása
jelentős: segít a pete megtapadásában. Napi 2-3 búzacsíraolaj kapszula, vagy egy mokkáskanálnyi hidegen préselt búzacsíraolaj, vagy 400mg E vitamin fogyasztása ajánlott.
Teákból a cickafark és palástfű tea keverékének forrázatát ajánlom, valamint este beáztatni 1 liter hideg vízbe egy evőkanálnyi fagyöngyöt és másnap reggel leszűrni és inni a nap folyamán.
Jó lehet a talpmasszázs is, főleg a nemi szervek zónáját érdemes masszírozni.
A testgyertya a petevezeték elzáródásánál jó: fölötte kell elégetni minden nap egyet 4-5 napon át.
Az aaalmaecet az elsavasodott szervezeten segít magas káliumtartalmával: napi 2-3-szor két teásskanálnyit kell elkeverni egy kis mézes vízbe és meginni.
A FEM kapszula a női nemi szerveket tonizálja és erősíti, jó terméketlenség ellen is.
A férfiaknál csökkent spermiumszám esetén a Male kapszula szedését ajánlom.

Áfi: lehet, hogy már besokalltál a jó tanácsoktól, de a testgyertyás részt ajánlom figyelmedbe...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
nem sokalltam be, én szeretem ha törődnek velem (ki nem?).
És komolyan nagyon köszönöm de én nagyon földhözragadt emberke vagyok. Egy gyertya hogyan segíthet egy elzáródott petevezetőn? Ha nagy nyomású folyadék nem tudott rajta áthatolni, akkor egy gyertya amit fölötte elégetek hogyan fogja megszüntetni az elzáródást? Ez szerintem hókuszpókusz, de természetesen ez kizárólag az én véleményem és elnézést mindenkitől aki hisz benne!
Vendég

Áfonya: csak azért írtam, hátha híve vagy az ilyen természetes módszereknek... :wink:
Visszaolvastam ennek a gyógynövényszakértőnek a tanácsait, és az elzáródás mellett PCO-ra is ajánlotta :shock: Jó lenne ismerni valakit, akin 5 szál gyertya segített...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

Coca ezerrel mennek a drukkok

Kokusz, hát igen a hányás jó jel :)

Szeszo, a gyertya engem sem fogott meg, de az E vitamint azt hiszem beszerzem, és beveszem. hátha tényleg múlt hónapban az volt a baj, hogy kevés volt belőle, és most nemcsak megfogan a pindur, hanem meg is tapad. Azt hiszem beszélnem kell a fejével :?

Szirom, én kérdeztem a tesztet. Azt tudtam, hogy elsőből nem szabad, de azt nem írta a tájékoztató, hogy délelőtt sem. Most vettem más típust, és délutánra hagyom. Ennek a tájékoztatójában sincs, hogy délután kéne, viszont azt már írja, hogy a halvány csík nem csík. Csak a teljesen sötét, a kontrollal egyenértékű, sőt még sötétebb csík. Meglátjuk. Napokban kell lennie a dolognak, az biztos, ha van pé-m egyáltalán. :(

bettike, robcsi, kata mennek a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsa, lassan akciós idő lesz nálatok is :lol:

Áfi, csuda ez a sikló :lol:

Ceniko, hol vagy drága?

pusszantás

Purc

Kép

Kép
purc

A gyertyáról még annyit, hogy pszihésen lehet segít, csodákra képes az ember tudata... :shock:

Purc

Kép

Kép
purc

Szia Purc!

Az E-vitamin jó ötlet...Ártani nem árthatsz vele, sőt :D Remélem a Pindurotok most már jó gyerek lesz, és normálisan kapaszkodik :D

Augusztusban kezdtem az E-vitamint, és abban a hónapban csudaszép görbém volt, úgyhogy hajrá!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hahó!

Most mondja az uram, hogy nem talált a DM-ben méhpempőt, végül megkérdezte, és állítólag kilistázták, nem is lesz többet :shock:

E-vitamin: én szedtem vagy 2 hónapig, de pár hete elkezdtem a Gravidát, abban meg van, sőt, benne is van a papírjában,hogy elegendő van benne, ne szedjük együtt más (multivitaminnal), mert az ajánlott napi adag fölé emelkedhet a bevitel. A, D és E-vitaminra írja ezt. 20 NE a tartalom, különben, ami nekem nem sokat mond. De most mellette nem szedek külön. Mit gondoltok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Már a méhpempőre is rájár a rúd?! Mi lesz itt...

A 20 NE = 20 mg a Gravidánál, E-vitaminból :lol:

Itt egy nagyon jó kis vitamin ABC:
http://www.hazipatika.com/topics/vitami ... min?vid=3A

Az nlc nőgyógyásza ciklus rendezésre, regenerálódásra napi 100mg-ot javasol, 3 hétig szedni, utána 1 hét szünet.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok! Fú mennyi info! Én szedtem az Elevitet 3 hónapig, aztán másfél hónap szünet, most már több, mint egy hónapja folsavat szedek, meg minden nap egy kis gyümölcsöt alma - szőlő felváltva! Elég ennyi szerintetek? Vagy még valamit? Amúgy ha kiderülne, hogy esetleg babás vagyok, akkor meg visszatérek az elevitre! Nekem, amúgy azt mondta a doki, hogy nem kell szedni semmit, de ha engem megnyugtat akkor szedjem, mert szerinte a változatos étkezés, meg a gyümölcs elég kell, hogy legyen! Szerintetek?

Ja és valakinek írni akartam valamid, de elfelejtettem! :oops:

Kép
bettike
Eger

Ja! Purc, köszi a drukkot! :lol:
(Eszembe jutott!!!! :lol: )

Kép
bettike
Eger

Bettike: én is szedek folsavat, meg mellé az E vitamint. Az Elevitet most nem, mert túl magas lett a vasam, amikor a múltkor megnézték.
Ennek alapján igaz, hogy ha változatosan étkezel, akkor az elég.

Én majd Gravidát szeretnék szedni, mint Szirom, mert abban van jód, de az Elevitben nincs.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi Szezso! Akkor nekem mondjuk az elevit csak jót tett, mert én meg mindig vashiányos vagyok, voltam!

Áfonyaaa! Én biztos a szomszéd országban lennék ettől a siklótól! :lol: (Még a gondolatára is kirázott a hideg!)

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Itt vagyok ám, olvasok vissza, csak 2 gyerek mellett+1 férj (vagy miszösz :lol: )+háztartás+egyéb teendők mellett rohadtul nem tudok itt ülni.... Nemtom más gyerekesek hogy csinálják??? :shock: :lol:

Mi jól vagyunk, elmúlt a mensim, mára hűlt helye, na nem mintha nem örülnék neki, h vége, csak elég szar, hogy 1-2 napig pecsételek, aztán 2,5 napig ömlik belőlem-de szószerint-, aztán mintha elvágták volna elmúlik :shock: :? Régebben rendes 5 napos volt, se pecsét se ömlés, csak sima mezei normál mensi....

Látom újra a vitaminok a téma, ehhez nem kívánok hozzászólni, én nem nyomom magamba a vitaminokat. Van akit megnyugtat, hogy mindenféle vitamint szed, én inkább úgy étkezek itkazok :lol:, hogy jó legyen és csak a minimális vitamint veszem be pluszba, a vas+folsav+C vitamint, egyben egy kapszulában kb minden másnap :lol: Ennyi :)

Méhpempőt mézboltban is lehet kapni :) Én kizártnak tartom, hogy beszüntetik, miért tennék? Max a patikákban nem lesz kapható...készülnek a patika liberalizációra, vagy mi.... :( :shock:

Áfi: Nekem van egy hókuszpókuszos ismerősöm, aki esküszik a testgyertyára, ő használja köldökben, fülben minden felé....masszíroz egyébként, és a pácienseinek is szokott ilyeneket csinálni. Itt a környéken jó híre van :wink: Én azt gondolom, h egy próbát mindenképpen megér! :wink: Nem egy nagy összeg ha jól tudom!

Most L, apa hív :) :oops: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Én a gyertyázáshoz annyit írnék, hogy páromnak két éve lecsípödött egy ideg a derekában, és egy jó ismerösünk volt egy nő aki ezzel foglakozott és persze jól élt. Esküdött hogy 4 gyertyától elmúlik a fájdalom. A 4. kezelés végén a párom már menni nem bírt. Így következett a korház és a kezelések. Persze megpróbálni meg lehet, de én sem hiszek ezek után benne.

Vitaminnal kapcsolatban a Supradynról mit tudtok?
Én azt szedem

Kép
kata05

Hahó!

Gyertyához semmit se tudok hozzászólni, asse tudom, hogy csinálják :wink:

Enikő! Nem azt írtam, hogy a patikák szüntetik be (bár ott se kapott), hanem a DM. Az más, az színtiszta üzlet, valamiért nem éri meg nekik és kész. Csak én eddig ott vettem. Illetve az uram. Nem tudom, hogy írtam-e már úgy bővebben, de mi bent lakunk a Szentendrei-szigeten, és itt nincs mezei mézbolt meg hasonlók. Patika is csak kettő, az egyik a mi falunkban (vagyis a mi falunk falurészében :wink: , mi az üdülőterületen vagyunk). Az uram mindennap kijár dolgozni, mi Miksával csak akkor, ha vásárolni kell valami nagyobbat vagy speciálisat, egy doboz méhpempőért például nem járok le két kompbérletet. Nem annyira sanyarú ám a dolog, ahogy most hangzik, sőt, hiszen itt egy csoda lakni, madarak, mókusok, fantasztikus levegő, nyugi, fantasztikus emberek, mindez Bp.-től 15 km-re. Imádjuk :wink:

Szezso! A jód volt az egyik, ami miatt a Gravidát szedem, a másik meg, hogy nekem az Elevittől annak idején olyan székrekedésem volt, hogy húúú. (De a vérképemnek jót tett, az tény.) A Gravidával ilyen nincs. Nekem különben a dokim ajánlotta, hogy szedjek valami terhesvitamint még babásodás előtt, vagy ha nem azt, akkor legalább valami multivitamint.

És köszi a linket!

Jó éjt!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt Csajok!

Köszönöm, hogy tegnap annyian gondoltatok rám. Minden rendben ment, de utána annyira elkezdtem görcsölni, hogy nem nagyon tudtam ideülni, inkább csak fetrengtem az ágyban. Furcsa, mert multkor semmi görcs nem volt utána. Még most is fájogat, de már nem vészes.
Kép
Mégegyszer köszi az izgulást!

Kép
zölddisznó

Jó Reggelt lányok!

Kép

Zöldi!

Örülök, hogy minden simán, ment. A görcsök miatt szerintem ne aggódj, mert az egyik ismerősömnek 5 inszemje volt és mind az öt után már hazavezetni sem tudott, mert fetrengett a görcsben. És most már 4 éves a lánya, igaz hogy 6 hónapra szülte meg.

Bettike!

Drukkolok neked!

Ceniko!

Nekem azóta fura a mensim mióta abbahagytam a gyógyszert. Most van hogy 3 nap alatt letudódik az egész.

Kép
kata05

Sziasztok!

Dobok 1 görbét aztán majd később jövök. Kép

Kép
Kép
robcsi03

Jó reggelt!

Coca!

Örülök, hogy túl vagy rajta és most már nem fáj annyira. Én is gondoltam Rád!

Robcsi!

Szépen fenn van a hőd! Ebből még lehet valami igen jó! :wink:

Kata!

A hőd tök jó, de mintha kicsit hiányos lenne a hőgörbéd nem? :lol:

..
Testgyertyához: a masszőröm nő, és már 10 éve babát szeretnének a férjemmel. Na ő mesélte, hogy a petefészke felett testgyertyát éget, meg valamilyen Herbáriából származó progeszteron-tartalmú krémet (Villarosa) keneget a petefészkére a peteérés elősegítése végett. Ezenkívül használja a PG52 minimikroszkópot, sós ülőfürdőt vesz gyakran, már volt HSG-je is..de még mindig késik a gyermekáldás. Nekem talán egyedül a cickafarkfű-palástfű teakeverék jött be.

Vitaminok: szedek hetente 1 szem Elevitet (nagyon híztam tőle, meg nincs szükségem a benne lévő vasra sem), C-vitamint, MagneB6-ot, folsavat, Calcium pezsgőtablettát (amit nem bírok az íze miatt meginni). Sajnos tehéntejallergiám van, így nyers tejet nem is tudok inni. Helyette belefőzöm főzelékbe, pudingba, úgy nem puffadok fel tőle annyira. Én Gravidát azért nem szedek, mert pajzsmirigy-kezelés alatt állok. Nemtom a pajzsmirigy-gyógyszer mit tartalmaz, de nem zavarok be még +ban bevitt jóddal.
A túlzásba vitt vitaminfogyasztás káros a magzatra. Túlzott c-vitamin bevitel esetén pl. nem alakul ki a gyermek egészséges c-vitamin szintje, mindig c-vitamin hiányos lesz. A túlzott A-vitamin, vas is káros lehet.
Sajna már 5 kg-ot híztam, mióta terhes vagyok. :oops:

Kép
babancs

Jó reggelt!

Zöldi! Örülök, hogy megvolt :wink: Mostantól megy a drukk neked folyamatosan részemről :wink:
A görcsről én is hallottam, hogy sokaknak van. A hőd meg szépen megugrott :wink:

Kata! A tiéd is szépen fent van!

Robcsi! Neked meg már csak pár nap :wink:

Én még nem teszek görbét, nem érdemes.

Enikő! Neked akartam még írni, hogy szülés óta nekem is rövidebbek a mensijeim. Most 3-4 nap, régebben meg 5-6 volt. De a görcsök most is megvannak...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?