Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
bea27

Bocsika!!!Csajszikák!Kétszer ment el két kép!!Na mindegy!! :oops: Remélem tetszenek e dolgaink!! :wink:
A kisfiú me az Eric!Éppen fest!!a kis szaros!!Imádom!! :lol:

Kép
bea27

A komód csak össze lett rakva,ez ideiglenes hely!!
Na megyek ebédelni,aztán lassan a védőnőhöz!Puszi mindenkinek!

Kép
bea27

Szia Meli!
lenne egy személyes kérésem: angolból a témák közül hiányzik nekem a környezetszennyezés tudnál nekem valami honlapot ajánlani, ahol utána tudok nézni.
Köszi szépen.

BEa!
Nagyon szép dolgokat vásároltatok. Csijosak lettetek.
Jó nézni ezeket a képeket.

Kép
nika04

Sziasztok Elveszettkék!
Jó, hogy bekukkantottatok :D

Vvviki, az én ebédem hétvégi maradék volt, gombás-majoránnás csirkemell, orsótésztával (durum természetesen :wink: )
És nyúlgyerektől nyúltam egy kis káposztát (ááá, ez nem igaz, de a többiek meggyanusítottak a konyhában, hogy biztosan a fülestől csórtam a káposztasalimat :lol: )

Ma reggel odajött hozzám egy kollégám, hogy esetleg kap egy hatalmas pofont, de megkérdezi: terhes vagyok? :lol:
Mire mondtam, hogy igen, megkönnyebbült, mert mi van, ha csak jóóól meghíztam, ő meg itt firtatja a bálnatestem vélt okát :lol:

Málna, nov 13, hol van az még... :!:
Ráérsz 10-e körül előkeresni a könyveidet :roll:
Drukkolunk - bár nincs is rá szükséged, ügyes vagy!
Csak úgy, mint a múltkor :wink:

Gabi, szarvacska nyamnyam :D
Én tegnap egy zacsi pattogatott kukoricát tüntettem el egyedül, egy ültő helyemben.
TV-t bámultam, és csak arra lettem figyelmes, hogy hiába nyúlkálok a zacsiba, már nincs benne semmi :shock:

Ma kinyomozom, hogy kihez tartozom védőnőileg, és szerzek kiskönyvet. Azt hiszem itt az ideje :roll:
Bár ha a kilók miatt fog izélgetni, rövid látogatás lesz...

Musz

KépKép
muszkuru

fincsi volt a kajám !
Musz, a tiéd is !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Musz
a kolléga hímnemű ???

vvviki

Piroska barátnőmnek a védőnő mindig azt mondta, hogy mekkora rendetlenség van a lakásban !
a baba nem nagyon érdekelte
előző életében biztos bejárónő volt :lol:

vvviki

Musz: aranyos a kollégád :wink: Még mindig káposzta szenvedélyed van? Majd mesélj mi volt védőnéninél.
Bea? széepk a képek, klasszak a bútorok, ebbe az ágyba majdnem én is beférnék ránézésre, nagyon tágas.
Mesélj majd a védőnénis kirándulásról. Holnap Doki?

Andi
candi

Meli
hogy vagy ??? ugye pihensz is ?????

vvviki

körkérdés : a bőrötök hogyan változott míg a babucit vártátok ?

vvviki

Ááá, nem úgy megy az, ahogy én gondoltam, megtaláltam a védőnénit, csak senki nem veszi fel a telefont... :?
Lehet, hogy oda kell zarándokolnom, megnézni, mikor van fogadóóra...nyitvatartás...tanácsadás...vagymitoménhogyhívják... :shock:

Andi, a káposzta szenvedély még tombol.
Illetve savanyúság szenvedéllyé nőtte ki magát. A hétvégi ebédemhez (szombaton a Kikában "főztem" :lol: 8) ), két tál salit vettem el (egy káposztát és egy céklát, mert apa szólt, hogy kellenek az antioxidánsok vagymik...) Aztán apa maradék csemege uborkáját is betoltam (kb a felét hagyta meg), és annak is vége lett, mielőtt elfogyott volna a kajám :!: Szóval 2,5 adag savanyú/ebéd a fogyasztásom :lol:

Bea, klassz dolgokat vettetek Ádinak. Szegény a sok plüssjátéktól nem fog beférni az ágyikójába :twisted: :lol:

Vvviki, igen a kolléga hímnemű. Illetve hímnemű kezdemény. Még olyan fiatalka - 24 éves :shock:
Nem is tudtam, hogy 1980 után születtek emberek... :shock: és hogy már dolgoznak... :shock:

Bőrileg rajtam ordító egér csak javított, eltűntek a ragyáim, régen minden nap kijött minimum egy, mostanában alig csak elvétve futok össze néhánnyal.
Anno a kozmetikusom mondta, hogy akinek alapban szép a bőre, a terhesség rontja.
Hát az enyémen csak javítani lehetett, ez be is jött :D

Musz

KépKép
muszkuru

én alapból imádom a savanyút !
savanyú káposzta, uborka, saláta, ecetes hagyma, gyöngyhagyma, vegyes vágott, savanyított karfiol és kis dinnye !

vvviki

a bőröm zsíros és allergiás sok krémfajtára

vvviki

Musz
védőnéni lakcímhez van rendelve. XI. ker központja a Kökörcsin utcában van. Általában 9-11 óra között fel szokták venni a telefont.

Általában a lakcímhez tartozó gyerekorvosi rendelőben székelnek, ott is tudnak segíteni. Sétáljatok be oda, ott van este 8-ig rendelés.
Vendég

Musz: akkor számítsak, jó ragákra majd, nekem eddig kopp-kopp nem volt ragyi, na szép, róka, bálna, ragya...mi vár ránk :shock:
Apa tanácsait látom betartod, nagyon szófogadó vagy. Nálad akkor igaz az a régi mondás a kívánósságról, meg, hogy savanyúságot esznek a kismamik.
Közel van hozzátok a védőnéni?

Andi
candi

Musz: de jó neked...micsoda hasznos informátoraid vannak :D
Hogy vagy Szisz? Hangulat javulgat?

Andi
candi

Kép

Kép
bea27

Bea
de klassz már a pocid !!!!

vvviki

én is akarok ilyen pocit !

vvviki

hát igen, róka, bálna és egyebek
de legalább a bőröm szebb lesz :?

vvviki

Akarok még egyet küldeni!!De nem engedi!!Beszart a b.net!!!!!! :evil: :evil:

Kép
bea27

Candi
Köszi, hogy érdeklődsz, már jobb a kedvem.
Most a leszarom rész van, mert annyi egyéb jellegű dolog bánt illetve foglalkoztat, meg ugye most pihi van ilyen téren. :lol:

Most úgy van meg, mint tini koromban. Régen nem volt meg így, most minden olyan, mint a nagykönyvben. Pont mondtam a tesómnak is, hogy tényleg más... Nincs barnázás, kevés maszatolás napokig. Második naptól nagyon erős és így van értelme, remélem.

Bea
Szép nagy a pocakod! Gratulálok hozzá, ügyesen megnövesztetted. :P
Vendég

Kép

Kép
bea27

mióta nem szedem a fogigátlót, rettenetes a bőröm, a kozmetikus is küzd vele

vvviki

Na!Megvan!!Ez egy mai teljesen friss kép a pocimról!Ha minden jól megy holnap mág Ádiról is lesz!Most elköszönök,mert mennem kell a Védőnőhöz!Szép napot mindenkinek! :wink:

Kép
bea27

Bea
mi az a fény a pocidon ?

vvviki

megyek haza !

jók legyetek !

vvviki

Hatalmas poci! Nagyon kis kerek, kis csúccsal. Egyáltalán nem csodálkozom, hog elfáradsz házimunka közben, nem semmi ekkora házikóval hajolgatni. Ádi jól megépítette a házát.
Szisz: lehet, most teljesen helyreáll a kerékvágás odalennt és innentől új lappal indulsz. Soka munka? Otthon minden Ok ugyi?

Andi
candi

Sziszi, KÖSZÖNÖM :D
Szóval akkor azért nem vették fel, így délután 2 felé, mert nem volt ott egy árva lélek sem...

A gyerekorvosi rendelőt nem tudom, hova tartozunk, még csak az iskoláját néztem ki a gyereknek a környéken :lol: 8)

Andi, a ragya nem törvényszerű, ez csak a kozmetikusom megállapítása volt.
Azért ő nem egy Szonda Ipsos, csak az érdi populációt kíséri figyelemmel :lol:, ne aggódj, lehet, hogy a te bőröd nem így reagál a hormonokra.
Az enyémet anno a Diane35 sem hatotta meg, el tudod képzelni...

Most eszem a kettes számú ebédemet. Natúr csirkemell joghurtos salátával. A főnököm ebédelt ilyet, mikor bementem hozzá, elcsábított a látvány és az illatok, már tárcsáztam is a Főzelékfalvát... Végülis már több, mint 3 órája ebédeltem először :shock:
áááá

Bea, nagyon szép a pocid! Várjuk Ádiról is a sztárfotót :D

Musz

KépKép
muszkuru

már itthon vagyok
Musz
nagyon irigyellek a második ebédért !
nekem holnap tzatziki ( így kell írni ? ) saláta lesz fűszeres csirkemell csíkokkal
utána tiramisu :D :D :D

imádom az édességet !!
és a husit is !!!
rántott sajt a kedvencem !!!!
ja, meg a kőrözött ( vagy körözött ? ) és a disznósajt, meg a sült hurka

na, ma láttam magam egy két héttel ezelőtt készült képen bikiniben..... :cry: :cry:
jó hír, hogy az emberevők nem engem fognak főfogásnak feltálalni :?
két vézna kar és láb, és egy nagy hátsó - ez vagyok én !

vvviki

na, itt a bébi bumm a környezetemben, egy kolleganőmnek tegnap reggel született babája :)
szerintem itt is bébi bumm lesz a topikon !!!

vvviki

Sziasztok!!!Megjöttem!!!!Nagyon elfáradtam ma,de már csak így lesz a jövő hétig!!!

Candi szívem,már egy hete hajrá van,de én most kímélve vagyok,ezért csak 7 órát dolgoztam ma is,de épp elég volt!!!!

Lányok,ne is beszéljetek a kajáról:állandóan ennék!!!!!Mindig azon gondolkodom,hogy mit fogok enni a következő étkezéskor és én is mindig savanyúságot kívánok,vagy édességet....ilyenkor érdekes a menü:hagyma vagy savanyúság a kaja mellé,aztán lekváros kenyér meg egy kis befőtt :roll: tiszta marha vagyok:már egy kilót felhúztam :oops: :oops: ugyanakkor most is émelygek,szóval olyan hisztis lettem,hogy nem is érdemes velem szóba állni!!!!

Gabi,mi az a szarvacska :oops: szarvacskatészta???bocs,de én csak azt ismerem :oops:

Nika,sajnos nem biztos,hogy tudok segíteni,szerintem próbálj a Google-ben rákeresni!!!!Amúgy 11,5 kg az nem vészes!!!Vagy igen???Szerintem annak fele víz,úgyhogy ne aggódj!!!

Kata,szerintem is majd szülés után ráérünk aggódni a koffer miatt,én speciel egyáltalán nem foglalkozom most vele!!!Amíg apa szeret,addig no problem és azért duckók nem vagyunk!!!!!!

Málna,jó tanulást,de azért gyere közénk soxor!!!!Máté jól van?????Puszilom!!!!

Bea,a hasid nagyon szép nagy és a cicid sem utolsó :oops: remélem nekem is megnőnek...most egyenlőre csak állatira fájnak :evil:
Tesódnak küldöm a meghívót!!!!

Viki,a bőröd biztosan változni fog,én is szebb lettem :oops: mások állítása szerint :lol:

Esztike,örülök a mensidnek,persze csak idézőjelben,de legalább kiderül,mi volt a gond!!!!!Mikor mész hormonvizsgálatra???

Icus,sajnálom,hogy neked sincs még baba,de tudod,itt senki nem adhatja fel,itt mindenkinek összejön!!!!

Zsizsi??????Merre vagy????Régen voltál!!!

Bocs,akiket kihagytam,de ígyis litánia lett!!!!!Puszilok mindenkit!!!

Ja,ma vagyok a 7.héten!!!Lassan csinálok vonalzót!!!

Kép Kép
meli1118

Meli
vigyázz magadra ! kilókkal ne törődj !!!!!

szerintetek normális vagyok ? az előbb, mikor egy régi barátnőm felhívott és bejelentette, hogy babája lesz, gratuláltam, s miután letettem a telefont, elsírtam magam
arra gondoltam, milyen szerencsétlen vagyok, mert még mindig nincs babám
tudom, hülye vagyok, de hát így éreztem akkor :cry:

vvviki

Nika
nézted már a www.puska.hu és a www.dolgozat.hu oldalakon ?

vvviki

megyek vacsizni és tanulni

jó éjt mindenkinek !

vvviki

Sziasztok,

Nika, itt találtam neked szavakat (csak angolul) az environmental protection témához:
http://esl.about.com/library/vocabulary ... onment.htm

http://www.teach-nology.com/worksheets/ ... iro/vocab/

http://www.englisch-hilfen.de/en/vocabu ... onment.htm
Ja, amikor régebben küldtem neked privit, azt írtam, hogy jöhetsz hozzánk is nyelvvizsgázni.... De mostmár mindegy...

Málna, neked viszont tényleg jól jöhet a vizsgához a www.puska.hu! Én is sokszor használtam már.

Bea, nem semmi a pocid. Lassan tényleg nem lesz elég helye Ádinak, aztán kibújik :lol:

Dóri, veled mi van?

Tegnap, amire kijöttem a fürdőszobából és elkaptam volna apát........ már rég az igazak álmát aludta. Nem volt szívem felkelteni. Na de ma, mindjárt .............:oops:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Ti várjátok már a karácsonyt, vagy csak én vagyok ilyen hibbant??

Kép

Kép

hoppá

Na mi van? Kihal a topicunk? Megint egyedül maradok?

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!Ne most jöttünk meg!Még bementünk a KIKAba!Vettünk még Ádinak egy-két dolgot!Nemtudom,hogy melyik lenne érdemesebb,venni mérleget,vagy csak bérelni!!Ki tud nekem ebben segiteni?
Ne is mondjátok a Védőnőt!!Nagyon megijedtem!!!! :shock: Aztmondta,hogy szerinte TUTI nem húzom karácsonyig!Sőt lehet,hogy még dec.9ig sem!Óriási a hasam,és lennt is van,vagyis INKÁBB lejjebb tart,mint feljebb!!Nagyon megijesztett!!3 hét múlva már BÁRMIKOR megszülhetek!!Nagyon DURVA!!!! :shock: Remélem nem itt az UTOLSÓ pillanatokba fogok megszülni!!Gratuált a pocimhoz,hogy ilyen szép,(és nem csikos),és a súlyomhoz!Mert ez csak 10 kiló!Na de majd holnap a doki ÚGYIS más dátumot fog mondani a baba méretei alapján!Mindjárt teszek fel még képet a bababútorról!Aztán már szülésig SEMMI!!!
Ti jöttök többi ksmamik!! :wink:
Na megyek!Mindenkinek szép estét!

Kép
bea27

én is nagyon várom már a karácsonyt !
Bea
arra gondolj, hogy nemsokára megláthatod a babádat !!!!

Hoppá
én is jártam már így a párommal... :oops:
megpróbáltam felébreszteni, de úgy megijedt szegénykém, hogy inkább hagytam tovább horkolni...

vvviki

Hoppá!
milyen megértő vagy a pároddal.
Én is nagyon várom a karácsonyt szoktam mézes sütit sütni, dísziteni a fát imádom, az egész készülődést. kinek , hogy tetszik az ajándékom. Most egy kicsit nehezebb lesz.

Bea!
nem is olyan nagy a pocakod a hétvégén én is készítettek róla egy képet szerintem az enyém is van ekkora. Én se vagyok még csíkos.
Kenem minden reggel este aztán mennyit használ azt olvastam hajlam kérdése.
Mi majd csak nov. vége körül vásárolunk addig nem, de már alig várom.

Köszi mindenkinek az email címeket.

Meli!!
Ez a mit eszek holnap nekem egy kicsit később jött kb. miután megmozdult de azóta egyfolytában tart.
az édes és a savanyú ízeket én akkor is együtt tudtam enni mikor nem voltam terhes, most mindig így eszem. Hol édes (dobos torta) hol savanyú (uborka)

VViki!
Nekem a bőröm az első harmad és a második harmadba ocsmány lett ragyáim nőttek mentek a hátamon s az arcomon. Most már tisztul. Előtte csak egy kettő volt az is csak mensi elött.

Icus!
Jó, hogy itt vagy újra. Elveszetnek hit emberkék Zsizsik, Vikike hol vagytok?

Málna!
Jó tanulást! Máté jól van?

Sziszi!
Tomi?

Takido?

Kis_plutó mikor jön újra?

Puszi mindenkinek Candi, Mókuska stb.

Kép
nika04

Jó reggelt!
Hoppá: veled együtt én is lelkesen várom már az ünnepeket, sőt már vásárolgatok is apróságokat.
Musz: második ebédeket irigylem, nekem tegnap egy sem jutott, elfelejtettem hozni :shock: , ne de majd ma.
Bea: hát nem semmi híreket mondott a védőnő, majd ma kiderül a doki egyetért e vele,mindenesetre lesz egy kis izgalom lassan nálatok :shock: . Hol vannak a képek a bútorok további részéről?
Nika: várjuk a pocofotót,neked is pusza.
Meli: nem semmi a hajtás, délután tudsz egy picit pihizni azért?
Kész a ház festése már teljesen? Szép lett? Nem emlékszem írtad e már :oops:
Málna: na hogy megy a tanulás? Máté jól van?
Dóri merre kószálsz? Injekció meg volt tegnap is? Jobb tőle?

Andi
candi

helló !!!!

hogy vagytok ?????
én nagyon jól !!!!

a csúnya bőröm legalább szebb lesz

vvviki

Jó reggelt

Hát ez aggasztó :?
Tegnap én voltam a budaörsi madaras tesco parkoló fantomja
Este elkocogtam, hogy megvegyem a hőn áhított , és reklámújságból kinézett babamérleget (azt csak zárójelesen jegyzem meg, hogy 3 kört futtattak velem, hogy a bútorosztályon van – ott nem volt, a fürdőszobaosztályon – na ott sem, és végül a babacuccoknál, ott sem, mire bevallották, hogy akkor elfogyott… :evil: )
Szóval üres kézzel visszamásztam a kocsiba, és elindultam
És mentem-mentem, amikor egy citroen picasso rám villogott
Azt hittem, hogy elenged (neki volt elsőbbsége), hát mentem is szépen :)
De nem hagyott nyugodni a gondolat, tovább merengtem, és akkor eszembe jutott, hogy biztos nem tetszett neki, hogy a behajtani tiloson jöttem ki, ami neki lett volna egyirányú – tehát miattam nem tudott haladni, de hát arra nekem sokkal rövidebb :oops:
Aztán szépen megyek tovább, mikor lenézek a rádióra, és látom, hogy csak a kijelző világít, a gombjai nem :shock:
Ágika első gondolata: b…a meg, bex@rt a rádióm :evil:
Aztán leesett :shock:

Szóval egy nagy sötétkék kombival az este sötétjében, kivilágítatlanul furikáztam jópár km-en keresztül :shock:

azt hiszem, ki kéne írom a kocsira (láttam már ilyet), hogy „terhes nő a kocsiban”… :roll:
de olyan magától felkapcsolódós világítós formában
hogyha elfelejtem felkapcsolni a lámpáimat, legyen, ami messziről virít

Na megyek, dolgozom egy kicsit
Nem mintha ezek után túl sok haszna / értelme lenne :?

Bea! a mérleg 8,990 Ft - magyar gyártmány, elemes, ma van utoljára akcióban!

Barátnőm mesélte, hogy ők bérelték, de a 4 hónapi bérleti díjból simán vehettek volna egyet - 12,000 Ft lett a vége
Szóval a budaörsiben nem volt, de utána átgurultam a Savoya parkiba, és elhoztam az utolsó előttit darabot

Musz

KépKép
muszkuru

Bea, ez az:
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Jó reggelt!Nika!Ahoz képest mondta a Védőnő,hogy nagy a hasam,hogy csak 10kilót szedtem fel,és nem vizesedek!!
Te hol tartassz a kilókkal?
Te már az elejétől nagyon hiztál,nem?
Muszkuru!Köszi,de a mai napba már nem férek bele!
Majd kitalálunk valami mást!! :wink:
Dóri!Hol vagy?
Málna?
Candi?
Plutó?
Mókuska?

Kép
bea27

Musz
én is szoktam ilyeneket csinálni, csak én gyalog :oops:

vvviki

Sziasztok!

Bea

Nagyon szép a pocid!!!
Szóljál időben.hogy mikor kell menni látogatni!! :wink:

Mérleg...
Nekünk is van...Azon kívül,hogy halálba idegesítettem ,magam és a környezetemet az állandó mérérssel,nem sok hasznát vettem.Ha egy héten nem hízott annyit ,mint ami a nagykönyvben megvan írva kész voltam.
A gyerekorvoshoz minden hónapban kell majd menni a picivel,ott úgyis fogják mérni rendszeresen.Ha rendesen eszik és van pisi ,kaki akkor nincs értelme méregetni,és idegeskedni.
Nálunk apa egy idő után már elrakta.Nem csodálom
Ez az én véleményem.De ha ti máshogy látjátok a dolgot nyugodtan vegyetek,nem lebeszélni akarok senkit!

Musz
:lol: :lol:
Nem semmi vagy.Szerencse,hogy megúsztad!
Nekem belehet állítani a lámpát,hogyha gyújtást adok automatice felkapcsol,ha leállítom a kocsit és kinyitom az ajtót akkor lekapcsol.
De egyébként nem szoktam elfelejeteni felkapcsolni,sőt én még a kertbe beálláshoz is irányjelzőzők
:shock

Megyek,majd még benézek!Pusza

málna2162

Málna, én sem akartam mérleget + felesleges idegeskedést.
De a barátnőm felvilágosított, hogy van olyan gyerekorvos, aki megköveteli a mérést minden etetéskor. Az övé pl. ilyen volt.

Vvviki, izé, gyalogosan milyen lámpádat felejted el felkapcsolni? :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?