Sziasztok!!!Megjöttem!!!!Nagyon elfáradtam ma,de már csak így lesz a jövő hétig!!!
Candi szívem,már egy hete hajrá van,de én most kímélve vagyok,ezért csak 7 órát dolgoztam ma is,de épp elég volt!!!!
Lányok,ne is beszéljetek a kajáról:állandóan ennék!!!!!Mindig azon gondolkodom,hogy mit fogok enni a következő étkezéskor és én is mindig savanyúságot kívánok,vagy édességet....ilyenkor érdekes a menü:hagyma vagy savanyúság a kaja mellé,aztán lekváros kenyér meg egy kis befőtt
tiszta marha vagyok:már egy kilót felhúztam
ugyanakkor most is émelygek,szóval olyan hisztis lettem,hogy nem is érdemes velem szóba állni!!!!
Gabi,mi az a szarvacska
szarvacskatészta???bocs,de én csak azt ismerem
Nika,sajnos nem biztos,hogy tudok segíteni,szerintem próbálj a Google-ben rákeresni!!!!Amúgy 11,5 kg az nem vészes!!!Vagy igen???Szerintem annak fele víz,úgyhogy ne aggódj!!!
Kata,szerintem is majd szülés után ráérünk aggódni a koffer miatt,én speciel egyáltalán nem foglalkozom most vele!!!Amíg apa szeret,addig no problem és azért duckók nem vagyunk!!!!!!
Málna,jó tanulást,de azért gyere közénk soxor!!!!Máté jól van?????Puszilom!!!!
Bea,a hasid nagyon szép nagy és a cicid sem utolsó
remélem nekem is megnőnek...most egyenlőre csak állatira fájnak
Tesódnak küldöm a meghívót!!!!
Viki,a bőröd biztosan változni fog,én is szebb lettem
mások állítása szerint
Esztike,örülök a mensidnek,persze csak idézőjelben,de legalább kiderül,mi volt a gond!!!!!Mikor mész hormonvizsgálatra???
Icus,sajnálom,hogy neked sincs még baba,de tudod,itt senki nem adhatja fel,itt mindenkinek összejön!!!!
Zsizsi??????Merre vagy????Régen voltál!!!
Bocs,akiket kihagytam,de ígyis litánia lett!!!!!Puszilok mindenkit!!!
Ja,ma vagyok a 7.héten!!!Lassan csinálok vonalzót!!!